166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#138055 -Killshotokat beszúrnak bármi mással egyetemben, akkor is ha hiszti van belőle.
-Nagymester ha vörös fejjel toporzékolunk is be fogja írni, hogy milyen aktuális pvp-s problémái vannak.
-Tört szerveresek analfabéták is egyben, ezt le is zárnám, piros betű.
-Wildor is, meg a fél topik évek óta azon sír, hogy a szomszéd karaktere mindig zöldebb, én is tettem, te is tetted, van aki kinőtt belőle, van aki nem.
-Bosstaktikával nem tudom mi a baj, régebben volt itt sok leírás, meg kérdés ebben a témában, aztán jöttek a mindent nyerő bossfight addonok, meg a szomszéd józsi is tölthet fel marhaságot a jútjúbra, és nem is láttam ilyen kérdést egy ideje.
-Rotációról valóban felesleges beszélni, mert úgyis meg lehet találni amit keresel, meg amúgy is mindenki másképp csinálja...
-Frostshockal kapcsolatban nem tudom mi a pálya, én nem szólaltam meg a témában, az biztos, meg hogy a saját blogjukon nem szidod őket, az is (vagy legalábbis nem sokáig)
-Lehet elégedetlenkedni valaki hozzászólása miatt, mert elégedetlenkedett mások hozzászólása miatt. Na most kezd jojózni a szemem, de ezek szerint ha neked nem tetszik, hogy mit írok, az jobb, mint ha nekem nem tetszik, hogy valaki mit ír.
Valóban, elégedetlenkedjünk! Anarchy in the UK! Le a véreskezű óvóbácsival, aki meg meri szólni a csilláron lengedező pajtásokat! Le az elnyomóval! Go Hello Kitty! lolikszdé! -
#138054 l2irónia -
isi #138053 hali, újabb accot vettem. Az elsőhöz fake credit card numbert adtam meg mégg akkor miok kijött a game. most ugyanezt akarom de nem találok oldalt ahol találok fake bankkártya számot! kérle segítsetek mihamarabb köszika! -
maniac001 #138052 Maxima respecta! -
Ragnar360 #138051 lol mondja ezt egy noname kocsog vagy whatever u are - nem mellesleg úgyvélem rád lenne igaz ez a l2p és nem rá - na erröl ennyit
nem mintha tulzottan ismerném öt, de nagyvonalakban vagom kicsoda etc. és rolad abbol következtetve h ilyet irsz neki más nem szürhető le
Hameg azokra érted az l2p-t amiket ott leirt akkor is hulye vagy mert félreérthetö vagy és nincs összefüggés sem - na mind1 lényegtelen -
#138050 új mmorpg? linkt! -
[SiX] Boci #138049 Jaja baromi unalmas, hogy játszunk egy gyengébb csapat ellen (250 ponttal alattunk), nyerünk 3szor (+6 pont) majd negyedikre bejön nekik egy szerencsés crit és kikapunk (-18) és ott vagyunk ahol voltunk 20-30 perccel korábban. -
Dr DeViLKiNG #138048 Igen, az elég vicces hogy minden tiszta RNG megint. Csak ezúttal nem a talentek miatt, hanem a chain critek miatt. Én pl a falba verem a fejem állandóan amikor azt látom hogy egy gameben ilyen 10%os critem volt SS-re, amikor 41%-nak(-resi) kéne lennie...
A másik meg ugye, hogyha proccol a fegyver enchant, és éppen van 2 ss-re lehetőség, ami mondjuk crit is lesz (2*6-8k), akkor ott tuti eldől valaki.
Jó kis rendszer ez. Reméljük Kalgan meg társainak semmi köze nem lesz diablo3-hoz, meg az új mmorpghez. Bár ez sajnos esélytelen... -
[SiX] Boci #138047 Na majd posztolok en fasza kis arénás shotokat, 25 perces meccsekről. Volt olyan hogy Druid Warrior ellen esély se volt befejezni a meccset 45 perc alatt (mert ugye sosem fogy ki), majd szerencsés 4 crittel 3 sec alatt belevertem 24.5k-t és nyertünk. Aztán megint bekaptuk őket és kb ugyanilyen mákkal nyertek ők.
Simán nerfelni kellene az össze healer mana regent, hogy fixen 20 perc után ha fene fenét eszik, akkor is fogyjanak ki (ha kb egyenlő a gear+skill). Baromi unalmas 2 óra alatt 4 meccset játszani a végtelen mana miatt (ez persze főleg a druid healerekre áll jelenleg). Másik oldalról viszont a burst dpst kene csúnyán fenébe rúgni. Nem vicces 1k rezibe 3-4 critet kapni zsinórban és meghalni 5 sec alatt míg a healer cyclonban figyel. -
#138046 l2p! -
eLiXir #138045 agree -
1Emese #138044 Üdv
Mi történik akkor, ha van alap + bcm, és most mivel nincs több fizetett hónapom, felíratkozok a 10 napos WOTLK próbára, ahol ugy 71 a max szint, ezután köv nap pedig beírom a WOTLK dobozából (megveszek a 2-es kieget) a számot?
Ami megmaradt 10 napról leveszi a limitem (a 71-es)? vagy elveszik a 10 nap? vagy ugyanúgy megmarad a limit? -
#138043 agree -
#138042 - Killshotokat nem lehet beszurni, mert hiszti van belole.
- Nagymester mazohista pvp elmenyeit nem lehet megosztani itt, mert szinten hisztit eredmenyez.
- Tortszervereseket elkuldjuk az anyjukba.
- Kasztokrol nem lehet irni semmit, mert 10 kommenten belul jon Wildor es kiderul, hogy mindenki OP, csak az o aktualis kasztja nem. Aztan jon a kollektiv hiszti.
- Kerdeseket nem lehet feltenni kvesztek kapcsan, mert "hulyenabottaguglikveszthelperwowheadthottbotl2use"
- bosstaktikarol kar ertekezni, mert ott a bosskillers meg gugli meg rakas youtube "csudajovidejo", valtozatos nezopontokbol.
- Rotaciokrol beszelgetni szinten marhasag, mert 4 kommenten belul jon a link az elitistjerks forumara, kiegeszitve a l2read viccecskevel.
- Frostshockot nem lehet szidni, mert van nekik sajat blogjuk, tomboljon ott az ember.
- arra, hogy mit nem szabad itt csinalni, arrol persze lehet kommentelgetni.
Csudajo, akkor miert is nem zarjuk be ezt a topikot es megyunk hellokittyzni kollektive, kezen fogva valami szep gyerekdalt enekelve ventrin? -
#138041 Pedig egy olyan sisak milyen vagány lenne... -
ShaiHulud #138040 agree -
#138039 Azért ez így ebben a formában egy kicsit erős. -
#138038 Glyph of Immolate
Major Glyph
Classes: Warlock
Requires Level 15
Use: Increases the periodic damage of your Immolate by 10%.
Conflagrate16% of base mana 30 yd range
Instant cast 10 sec cooldown
Consumes an Immolate or Shadowflame effect on the enemy target to instantly deal damage equal to 12 sec of your Immolate or 8 sec of your Shadowflame.
Immolate Rank 11
17% of base mana 30 yd range
2 sec cast
Burns the enemy for 460 Fire damage and then an additional 785 Fire damage over 15 sec.
Ergo: Logikailag igen, mivel a glyph ráiródik a spellre.
-
Renátó1985 #138037 Nem tudom mi okoskodsz házigazda vagy nem a Dred bíró
arról beszélünk amiről akarunk amíg nem anyázunk meg kalózmásoaltokról diskurálunk neked KUSS a neved! -
#138036 anyám:S -
#138035 Most, hogy mindent megbeszéltetek valaki megválaszolhatná korábbi kérdésemet:
"Minden bizonnyal így van, de szeretnék biztosra menni:
A glyphelt (+10% periodic dmg) immolate ugyanúgy 10%-kal erősíti a conflagrate dmg-t is, ugye? Mivelhogy a conf az immo periodic dmg-ét lövi el instanba."
Lehet nem annyira wow-os, mint lennie kéne, de megkockáztatom... -
[SiX] Boci #138034 Egy gyöngyszem az official fórumról:
Ret Pally :I'm with Tenacity4,cant kill tree with 15k hp
WHAT IS THIS!!!! See my gear and comment!!
Comment: You are doing something wrong.
Ret Pally: Like I can get it wrong with 3 offensive damage spells and mele swing
:DDD
-
[SiX] Boci #138033 Ez a helyes beszéd :D. -
#138032 Oké, akkor hanyagoljuk az ilyen hozzáállást. De utálom az összes retricsicskát! :D -
[SiX] Boci #138031 Szerintem meg a WoWról kell szólnia a topicnak és abba belefér Crassus és mindenki más siráma is a pvpről/arénáról/class balanceról stb. Az általad leírt elveknek akkor lenne létjogosultsága, ha nem egy nagy topic lenne, hanem egy komplett fórum. Mindenki létrehozhatná az őt érdeklő témáról szóló részt és akkor lehetne mondani, hogy ezt ne ide hanem oda írd. De amíg ez egy topic addig hanyagoljuk már az ilyen "lehetne értelmes dolgokat is megvitatni" hozzáállást (mert ugye kinek mi az értelmes). Én pl minden arénával kapcsolatos dolgot/sirámot szívesen olvasok. -
#138030 viszont SOSEM állok szabálytalan helyre és a zebrán is átengedek mindenkit!/nekem ezek Szent!/ -
#138029 a vipera is bevan készítve a térképtartóba! trendi vok:D -
#138028 Tudtam! BMD-d van! :D
Tényleg jár hozzá mozgássérült matrica és lifetime bérlet a "Kopasz a menő" férfifodrászatba? xD -
#138027 kérdés! szigorúan healer geares! dudu, maciban vagy macskában mekkorákat son oda?? -
#138026 Neked elárulom, hogy mivel stílus már rég a béka segge alatt van, ezért ezen nem erőlködöm, csak egy lájtos péntek délelőtti flémre vágytam -
#138025 ,de a varászlatosgyógyításaimból is mindössze 3 féle létezik:S
Bár nem raidelek,de Artumos kollégák mesélték,hogy PVE-ben sem állnak valami fényesen a healer palákok!
A kis heal szarul skálázódik a spell dammal,nincs aoe heal/vagy amivel több targetet tudnának gyógyítani/holy shock jó lenne,de önmagában meg kevés....
lehetne egy olyasmi spell mondjuk holybomb ,hogy egy kis heal felrak egy buffot a célpontra ami 30 secig rajtamarad ha benyomod a holybombot:P akkor 15-20 yardon belül mindenki akin van flashheal buff az egy krites flash healnyi healt kap vagy ilyesmi.....
-
#138024 Talán egy kiba... játékról szóló topikban lehetne értelmes dolgokat is megvitatni, és tényleg problémákat felvetni, kérdezni, és válaszolni, és ha megvitattuk, akkor egy időre lezárni a témát, legalább addig, amíg nem változik. Ehelyett az történik, hogy most már oldalakon keresztül (bár nem szóltam bele, gondoltam magától megoldódik / megunjátok) az megy, amit már lentebb leírtam. Ez egyszerű nézetbeli különbség kettőnk között: szerinted pvp vagy pve anyázásról kéne szólnia a topiknak, mert más téma úgysincs, szerintem meg meg lehetne vitatni ezeket a dolgokat normálisan is, sőt, talán más téma is van, mint az xy lenyom dps-ben, vagy a hordások/allisok még mindig nem értik eos-t, és mindezt akár olyan stílusban is lehetne, hogy a kocsmából hazabotorkáló szomszédjózsi ne piruljon bele. Tudom, menjek a teljesíthetetlen igényeimmel valahova, és gyakoroljam ott a hatalmamat, amit ocsmány módon magamhoz ragadtam, és amivel azóta is visszaélek. Semmiképpen nem azért kértem el a házigazdaságot, mert néha olvasgatom a topikot, és szeretném, ha nem reklámozásról, meg anyázásról szólna, aminek moderálását balga módon demokratikus medrekbe terelek, hanem hogy hatalmat gyakoroljak felettetek, elnyomjak, és ezt még élvezzem is. Számtalan példa bizonyítja ezt, amikor értelmes hozzászólásokat töröltem saját, alantas vágyaim kiélésére. Hát most mondd meg milyen ember ez a picket!
Még mindig nem tudok mást javasolni, mint amit már megtettem: vagy továbbra is papagájkodsz + megsértődsz a kritikán és butaságokkal vágsz vissza, vagy elgondolkozol azon, hogy mit is kéne írásban hátrahagynod magad után. Ez persze nem csak neked szól :P -
#138023 nana!!! vigyázz a szádra!:D -
#138022 Minden bizonnyal így van, de szeretnék biztosra menni:
A glyphelt (+10% periodic dmg) immolate ugyanúgy 10%-kal erősíti a conflagrate dmg-t is, ugye? Mivelhogy a conf az immo periodic dmg-ét lövi el instanba. -
#138021 csinálhatnánk ilyen blogot ja, támogatom -
#138020 K. anyját az összes BMWsnek! -
#138019 Szvsz beférnek ide Crassus pvp-s élményei hogy aztán verhessük a nyálunkat egy classra vagy battlegroupra vagy a raidleaderünk k. annyára, mert nincs annyira fölkapva ez a totyik, hogy az ilyen plussz üzenetektől olvashatatlan lenne. Persze ha a színvonalat szeretnéd megtartani az más kérdés de arra nekünk nincsen szükségünk mert mi ostoba egysejtűek vagyunk. -
#138018 megelöztél, de lehet simán beleirni a macroba a target nevét is, pl
/cast [target=Béla] Nagygyógyítóvarázs Rank 7 -
#138017 A mondat eleji nagybetüt kivéve a vesszö miatt értelmes a mondat. Ergo: Beszoptad. -
#138016 mert ilyen varázsmágikusgyógyítólovag vagy. nem szé' utó' class.