166745
  • Pyotr
    Sziasztok!
    Héten elkezdtem pvp-zni a dk-mal és lenne 1 olyan kérdésem hogy a spell penetration mennyire kell mert backre és 1-2 socetbe ezeket rakják viszont haverom válltig állitja hogy felesleges:P
    Ti hogy látjátok?
  • Lacee
    Omen a tanknak sosem árt, nem csak raidhez, bármilyen instában kell szerintem. A többi tényleg változó
  • SlaCker
    Oké. Bár én tank vagyok szóval az a healBot nem biztos hogy kellenei fog. :)Amúgy meg akkor ráérek mert ezek szerint minden raidnek változó az igénye.Majd ha gond van akkor mondják én meg felteszem. :) köszi a választ.
  • picket
    Benne van a válasz: "This hotfix should go in sometime over the next couple of days."
  • Kory08
    Sziasztok!

Ki mit tud erről? Mikor lesz ez aktuális?

We are concerned that Elemental shaman dps is a little low in patch 3.1. We are going to hotfix an improved chance for the Lightning Overload talent to cast the half-damage Lightning Bolt or Chain Lightning. This hotfix should go in sometime over the next couple of days. The talent currently has a 7 / 13 / 20% chance to proc. The new change will be an 11 / 22 / 33% chance to proc.

A válaszokat előre is köszönöm! :)

• hawkie22
    Most már mindegy egyébként, mert töröltem az Inscriptiont és kezdtem egy Alchemy-t. :D

Nincs altom, és nem is tervezek csak ezért indítani egyet, úgyhogy maradt az Inscription törlése, úgyse volt még maxos. :)
  • hawkie22
    Lehet, hogy én csinálok vmit rosszul, a kezdő szinteken még jobb volt, ott napi 20-30g-t tudtam csinálni, ami fejlődő karakternél jó volt. Utána viszont már leáldozott. Lehet, hogy ebben a szervernek is van valami szerepe, a Bronzebeard szerveren vagyok, lehet, hogy emiatt is. Viszont látom, hogy az Alchemy-s potionok stabilan 30-40g-ért simán elmennek, gondolok itt a Flask of Frost Wyrm-re vagy a Flask of Pure Mojo-ra.

SlaCker: a mi guildünk Deadly Boss Mod-ot, Omen-t meg HealBot-ot adott meg kötelező addonnak raidre. Ennyi bőven elég. Én ezeken kívül még felraktam jópár addont, bár az inkább csinosítgatás meg prof-okhoz van.
  • Dr DeViLKiNG
    Te csinálsz valamit rosszul, ugyanis inscription a legjobban kereső prof még mindíg. Gyakorlatilag szinte ingyen lehet gyártani a 2-40g-t érő glypheket.
    Csak tudni kell, hogy melyik class miket használ pvere meg pvpre.
  • SlaCker
    Én bevallom őszintén,hogy azért lettem herb+alchemy hogy magamnak csinlájam a lötyiket,de most hogy írod hogy ez ilyen sok pénzt hoz szerintem énis ráállok erre az AH dologra. :) Bár igaz még csak 51-es vagyok,de van pár jó lötyim.Meg amúgyis kell 600 gold a 60as mountra+riding,de annyi az össz gond hogy van 61 goldom. xD

Ismerős mondta hogy 80-as szinten a raideknek vannak addon követelményei.Ez valóban igaz?Mert ő azt mondta ha nincsen fenn az adott addon akkor nem is fognak raidbe hívni.Csak azért mert én még egy deka addont sem tettem fel.Nekem így is tetszik és átlátható a játék. :)
  • hawkie22
    Ok, köszi a gyors választ.
  • Looserke
    alchemy...

ulduar miatt veszik a flaskokat, mint a cukrot

naponta eladok 15-20 flaskot raidek előtt berakva, amikor felstófolják az árakat és 40-45g/db áron el is viszik őket...
  • hawkie22
    Meg melyiket könnyebb felhúzni magas szintre?
  • hawkie22
    Szerintetek melyikkel lehet több pénzt keresni AH-ban? Tailoring vagy Alchemy? Most Inscription van, de alig tudok eladni valamit vele. Gyakorlatilag csak Armor Vellum III-at gyártok, mert azt veszik, de azzal is max. napi 20-80g között termelek, vagy még annyit sem.
  • MURopi
    helyetted ne játszon 1 addon?:)
  • Csirke4
    Botolás igenbizony. Ha már nem a játékos ad ki parancsot az annak számít.
  • Yepp
    olyan kérdésem lenne, h létezik olyan addon ami bizonyos időközönként ellő egy spellt, vagy akár: rákattint a képernyő egy bizonyos pontjára?
    vagy ez már botolásnak számit? :)
  • Csirke4
    blackravens.net blognak küldd el, ők általában kirakják az ilyeneket.
  • Fehercsoki
    lol
  • Lacee
    szia!

szívesen részt vennénk szerintem, de hibás linkkel nehéz lesz.
  • eLiXir
    Crasus, nem lenne kedved megcsinalgatni a BG achikat premade vs premade ? :)
  • dzsulihime
    Kedves Játékosok!

Segítséget szeretnék kérni. Az ELTE BTK-ra járok alkalmazott nyelvészet és magyar szakra. A magyar WoW játékosok karakterneveiből írom a szakdolgozatomat, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre. Olyan embereket keresek, akiknek (valamelyik) karakterének nevében agresszív, pláne trágár kifejezés van! Aki magára ismer és nem jelent neki gondot , az tegye meg, hogy válaszol az alábbi pár kérdésre:

http://spreadsheets.google.com/v...

Ja és akit érdekel, az eddig meglévők:
    http://docs.google.com/Doc?id=dddcjkr8_1d45j8bcv&hl=en

előre is köszi!

• Lacee
    1) automatán frissít a rendszer a megfelelő verziószámra, mikor elindítod a programot (3.1.2)
    2) google, wow eu patch x.y.z
    3) piros felirat
  • hod21
    helló!
    Nekem az lenne a problémám hogy a wow ra 2.4.2-es patch-em van és nekem 3.0.8. vagy 3.0.9. kellene EU ba!
    Valaki segítene hogy ezeket honnan tudnám leszedni?
  • rayman12
    helló nem tudja valami hogy silvermoon ban vagy a körzetében hol lehet venni off handos fegyot?
  • vénfarok
  • Tiger1111
    Igen erre gondoltam ,kösz a választ.
  • Fidd
    Nem a legjobb, mert 3.1 előtt azért kellett 2 gyors dagger, hogy minél több poison proc legyen. De azóta már ugyanannyi procol a lassu dagger is (ppm). Viszont focused attacks még mindig a gyors fegyoknak kedvez, igy jött ki a mh lassu oh gyors.
  • k O T T A
    5%a hitcap, efelett stackelni értelmetlen erre gondolsz?
    eleve ha jól tudom pvp gearen szinte semennyi hit sincsen
  • Ragnar360
    lehet nem vetted észre, de amire gondolsz én beleírtam - és nem éppen LEHETETT ironikusnak érteni a hszét. na mind1 lényegtelen
  • Tiger1111
    Sziasztok azt hallotam ,hogy pvp-ben a hit rating max 5% növeli a találati esélyt.Pl ha van pve 300 hit retingem az kb +10% esélyt add a melee találatra,de ugyan ez a gear ha pvpben használom max +5% esélyt add.Függetlenül attól hogy mekkora a hit reting .Valaki tud errő pontos infót?
  • torrente111
    ok.köszönöm,de a 2 webbed akkor nem igazán jó?
  • Fidd
    Lassú main hand, gyors offhand. (main hand instant poison, offhand deadly)
  • isi
    igazi kis hurmherold vagy.
  • torrente111
    sziasztok.segitsen egy rogue szakértő pls.az 51/13/7 es talanthez Webbed Death-Webbed Death vagy Twilight Mist-Webbed Death vagy Twilight Mist-Twilight Mist a legmegfelelőbb?köszönöm a válaszokat
  • terribad
    büntető eljárás lesz hamis adatokkal való visszaélés miatt
    a helyedben kiköttetném a netet
  • isi
    már megoldottam és találtam fake bankkártyákat amit elfogadott.
  • vénfarok
    minek bankkártyaszám?:D csinálj egy trial accot, és upgradeld, akkor nem kér bankkártya számot
  • Csirke4
    Kapják be a faszt a retricsicskák.
  • Lacee
  • Csirke4
    HelloKittyn tesztszerón eljutottam lvl 5-ig megtanultam cookingban a csokis tejet ami manát és staminát is tölt vissza aztán abbahagytam.
    Egyébkén furca volt benne, hogy ha karimon lévő cuccokat meg a hozzá tartozó skilleket akartam nézni akkor reflexszeráen a c betűt nyomtam, és bejött. :D
    És jobb meg bal oldalt vannak ugyanúgy az itemek helyei meg sokmás dologban hasonlít a wowra.