166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#138095 Sziasztok!
Héten elkezdtem pvp-zni a dk-mal és lenne 1 olyan kérdésem hogy a spell penetration mennyire kell mert backre és 1-2 socetbe ezeket rakják viszont haverom válltig állitja hogy felesleges:P
Ti hogy látjátok? -
#138094 Omen a tanknak sosem árt, nem csak raidhez, bármilyen instában kell szerintem. A többi tényleg változó -
SlaCker #138093 Oké. Bár én tank vagyok szóval az a healBot nem biztos hogy kellenei fog. :)Amúgy meg akkor ráérek mert ezek szerint minden raidnek változó az igénye.Majd ha gond van akkor mondják én meg felteszem. :) köszi a választ. -
#138092 Benne van a válasz: "This hotfix should go in sometime over the next couple of days." -
Kory08 #138091 Sziasztok!
Ki mit tud erről? Mikor lesz ez aktuális?
We are concerned that Elemental shaman dps is a little low in patch 3.1. We are going to hotfix an improved chance for the Lightning Overload talent to cast the half-damage Lightning Bolt or Chain Lightning. This hotfix should go in sometime over the next couple of days. The talent currently has a 7 / 13 / 20% chance to proc. The new change will be an 11 / 22 / 33% chance to proc.
A válaszokat előre is köszönöm! :)
-
hawkie22 #138090 Most már mindegy egyébként, mert töröltem az Inscriptiont és kezdtem egy Alchemy-t. :D
Nincs altom, és nem is tervezek csak ezért indítani egyet, úgyhogy maradt az Inscription törlése, úgyse volt még maxos. :) -
hawkie22 #138089 Lehet, hogy én csinálok vmit rosszul, a kezdő szinteken még jobb volt, ott napi 20-30g-t tudtam csinálni, ami fejlődő karakternél jó volt. Utána viszont már leáldozott. Lehet, hogy ebben a szervernek is van valami szerepe, a Bronzebeard szerveren vagyok, lehet, hogy emiatt is. Viszont látom, hogy az Alchemy-s potionok stabilan 30-40g-ért simán elmennek, gondolok itt a Flask of Frost Wyrm-re vagy a Flask of Pure Mojo-ra.
SlaCker: a mi guildünk Deadly Boss Mod-ot, Omen-t meg HealBot-ot adott meg kötelező addonnak raidre. Ennyi bőven elég. Én ezeken kívül még felraktam jópár addont, bár az inkább csinosítgatás meg prof-okhoz van. -
Dr DeViLKiNG #138088 Te csinálsz valamit rosszul, ugyanis inscription a legjobban kereső prof még mindíg. Gyakorlatilag szinte ingyen lehet gyártani a 2-40g-t érő glypheket.
Csak tudni kell, hogy melyik class miket használ pvere meg pvpre. -
SlaCker #138087 Én bevallom őszintén,hogy azért lettem herb+alchemy hogy magamnak csinlájam a lötyiket,de most hogy írod hogy ez ilyen sok pénzt hoz szerintem énis ráállok erre az AH dologra. :) Bár igaz még csak 51-es vagyok,de van pár jó lötyim.Meg amúgyis kell 600 gold a 60as mountra+riding,de annyi az össz gond hogy van 61 goldom. xD
Ismerős mondta hogy 80-as szinten a raideknek vannak addon követelményei.Ez valóban igaz?Mert ő azt mondta ha nincsen fenn az adott addon akkor nem is fognak raidbe hívni.Csak azért mert én még egy deka addont sem tettem fel.Nekem így is tetszik és átlátható a játék. :) -
hawkie22 #138086 Ok, köszi a gyors választ. -
#138085 alchemy...
ulduar miatt veszik a flaskokat, mint a cukrot
naponta eladok 15-20 flaskot raidek előtt berakva, amikor felstófolják az árakat és 40-45g/db áron el is viszik őket... -
hawkie22 #138084 Meg melyiket könnyebb felhúzni magas szintre? -
hawkie22 #138083 Szerintetek melyikkel lehet több pénzt keresni AH-ban? Tailoring vagy Alchemy? Most Inscription van, de alig tudok eladni valamit vele. Gyakorlatilag csak Armor Vellum III-at gyártok, mert azt veszik, de azzal is max. napi 20-80g között termelek, vagy még annyit sem. -
MURopi #138082 helyetted ne játszon 1 addon?:) -
#138081 Botolás igenbizony. Ha már nem a játékos ad ki parancsot az annak számít. -
Yepp #138080 olyan kérdésem lenne, h létezik olyan addon ami bizonyos időközönként ellő egy spellt, vagy akár: rákattint a képernyő egy bizonyos pontjára?
vagy ez már botolásnak számit? :) -
#138079 blackravens.net blognak küldd el, ők általában kirakják az ilyeneket. -
#138078 lol -
#138077 szia!
szívesen részt vennénk szerintem, de hibás linkkel nehéz lesz. -
eLiXir #138076 Crasus, nem lenne kedved megcsinalgatni a BG achikat premade vs premade ? :) -
dzsulihime #138075 Kedves Játékosok!
Segítséget szeretnék kérni. Az ELTE BTK-ra járok alkalmazott nyelvészet és magyar szakra. A magyar WoW játékosok karakterneveiből írom a szakdolgozatomat, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre. Olyan embereket keresek, akiknek (valamelyik) karakterének nevében agresszív, pláne trágár kifejezés van! Aki magára ismer és nem jelent neki gondot , az tegye meg, hogy válaszol az alábbi pár kérdésre:
http://spreadsheets.google.com/v...
Ja és akit érdekel, az eddig meglévők:
http://docs.google.com/Doc?id=dddcjkr8_1d45j8bcv&hl=en
előre is köszi!
-
#138074 1) automatán frissít a rendszer a megfelelő verziószámra, mikor elindítod a programot (3.1.2)
2) google, wow eu patch x.y.z
3) piros felirat -
hod21 #138073 helló!
Nekem az lenne a problémám hogy a wow ra 2.4.2-es patch-em van és nekem 3.0.8. vagy 3.0.9. kellene EU ba!
Valaki segítene hogy ezeket honnan tudnám leszedni?
-
#138072 helló nem tudja valami hogy silvermoon ban vagy a körzetében hol lehet venni off handos fegyot? -
#138071 -
Tiger1111 #138070 Igen erre gondoltam ,kösz a választ. -
Fidd #138069 Nem a legjobb, mert 3.1 előtt azért kellett 2 gyors dagger, hogy minél több poison proc legyen. De azóta már ugyanannyi procol a lassu dagger is (ppm). Viszont focused attacks még mindig a gyors fegyoknak kedvez, igy jött ki a mh lassu oh gyors. -
#138068 5%a hitcap, efelett stackelni értelmetlen erre gondolsz?
eleve ha jól tudom pvp gearen szinte semennyi hit sincsen
-
Ragnar360 #138067 lehet nem vetted észre, de amire gondolsz én beleírtam - és nem éppen LEHETETT ironikusnak érteni a hszét. na mind1 lényegtelen -
Tiger1111 #138066 Sziasztok azt hallotam ,hogy pvp-ben a hit rating max 5% növeli a találati esélyt.Pl ha van pve 300 hit retingem az kb +10% esélyt add a melee találatra,de ugyan ez a gear ha pvpben használom max +5% esélyt add.Függetlenül attól hogy mekkora a hit reting .Valaki tud errő pontos infót? -
#138065 ok.köszönöm,de a 2 webbed akkor nem igazán jó? -
Fidd #138064 Lassú main hand, gyors offhand. (main hand instant poison, offhand deadly) -
isi #138063 igazi kis hurmherold vagy. -
#138062 sziasztok.segitsen egy rogue szakértő pls.az 51/13/7 es talanthez Webbed Death-Webbed Death vagy Twilight Mist-Webbed Death vagy Twilight Mist-Twilight Mist a legmegfelelőbb?köszönöm a válaszokat -
#138061 büntető eljárás lesz hamis adatokkal való visszaélés miatt
a helyedben kiköttetném a netet -
isi #138060 már megoldottam és találtam fake bankkártyákat amit elfogadott. -
#138059 minek bankkártyaszám?:D csinálj egy trial accot, és upgradeld, akkor nem kér bankkártya számot -
#138058 Kapják be a faszt a retricsicskák. -
#138057 -
#138056 HelloKittyn tesztszerón eljutottam lvl 5-ig megtanultam cookingban a csokis tejet ami manát és staminát is tölt vissza aztán abbahagytam.
Egyébkén furca volt benne, hogy ha karimon lévő cuccokat meg a hozzá tartozó skilleket akartam nézni akkor reflexszeráen a c betűt nyomtam, és bejött. :D
És jobb meg bal oldalt vannak ugyanúgy az itemek helyei meg sokmás dologban hasonlít a wowra.