World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

antgecc
Resto druid instant hal? Végre! <#taps>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Narxis
az hogy oneshotolhatlak és nem tudsz mit tenni <#faszkiveréssmiley>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ragin mér olyan <#lama> allisok hogy folyton booty bayt gyakják? tegnap is mentem oda leadni a questeket akkkor is kinyírtak párszor a halott goblinok mellett,ma is.. 4-5 70 es beáll és legyak mindent és mindenkit.
hogy mi élvezet van ebben?

wtf 2hónap óta elöször várólistára tesz a szerver bejelentkezéskor, 300. helyrõl indulok. Ha már fizetek érte h játszhassak akkor ne szívózzanak😛
Botond
Elvek is vannak a világon,nem csak a pénz.
foleg a 250k-s fizeteseddel😄

mer olyan nagyon draga egy vinyo.

jah, le kéne már cserélni a winyót, de megint pénzt ölni gépbe?
nowai -.-

legközelebb ha gépbe pénzt ölök, az már csak max. 1 izmos laptop lesz...

Unknow
Húú....a maget annyira lenerfelték,hogy nagyon. Nem rég írtam,hogy frost magemet csak akkor állítják meg ha nagy szerencséjük van. Na most retalenteltem a 2 (igen, két gombos) , arcane talentre. Most mi öl meg? A hunterek az új petekkel HA szerencséjük van, minden mást megeszek. Kaptál egy marha nagy dpst, instant castokat, lassítást, óriási resitet a casterek ellen stb... Neked mikéne ,hogy azt mond,hogy a mage nincs nerfelve? (Btw, a nerfelés az abból áll ha valamit lehúznak, gyengítenek, a mage csak pozitív buffokat kapott a patch során 😛 )
[HUN]Crassus
a mage"jó szar" "jól lenerfelték"ezek súlyos érvek.....a hozzád hasonló kölkök miért nem FPS-t játszanak? ott lehet instant ölni naphosszat....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

QuippeR
mondjuk, ha érdemi információt is pakolnál a hozzászólásaidba, akkor lehet megváltozna a véleményem, ami "látszólag komolyan" sértõ számodra. de végülis mindegy, mondhatom én is, hogy el vagy tévedve, és máris megoldódott ez az egész érvelés-logika problémakör, amivel úgyis csak az idõt vesztegettük volna.

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

tyrs hand

Tatyla
mert még csak erre áll fel a kukija,bünti is azért volt mert rakott be a barátairól képet<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Botond
Cseréld le a 3 gigás vinyód, és akkor nem kell mindig mindent legyalulni. 😄

Nekem fent van aoc, who, wow kliens is, van vagy 50 giga összesen,de így is van 350 üresen szalz... 😄😄
ez kicsit súlyos volt, nem gondolod? <#rolleyes>
inkább azon gondolkozz el, hogy miért is kaptad azt a 4 felkiáltójelet <#levele>

Tatyla
ha nem regisztráltál accont managmentben béta kulcsért akkor sehogy,mivel azt random sorsolják ki a 10 millió user között...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
az hogy nem vagy a guildban az nem ellened irányult hanem mindenkit kiraktak aki x ideje nem volt online beleértve mindenkinek az altját is,amivel nem játszik.
szóval volt egy ilyen nagy takarítás jöttek új arcok és majd januárban kiderül ki lesz raider meg ki nem újak és régiek közül egyaránt.

jah, kb. ez a jó meglátás.

bár ez az archivement rendszer se egy nagy durranás szerintem, a mostani szitu meg, ami van, az meg kb. 0.
ez az instantban halok lock-kal és resto duduval is, valahogy nem igazán jön be.
a retpala tényleg egy vicc, amit most mûvel, ultrabrutál, 1 hammerstun alatt leabálta a lock-om 14k hp-ját soullinkelve, 500 resi mellett. röhej.

szal' ja, evvan. ehhez már csak hab volt a tortán, hogy wlock-om is guildless lett, bár nemtom erre mivel szolgáltam rá, de már mindegy... legyalultam újra a wow-ot, ahogy elnézem jelenleg kb. semmi sem tud érdekelni benne, s tartok tõle, hogy ez a kieggel se fog megváltozni <#gonosz3>

(de mondjuk még mielött kikiáltanátok who fanboi-nak elmondanám, hogy azzal is kb. fél órát jó, ha játszottam a hétvégén, nemtom, vhogy az se túl inspiráló <#zavart2>)

D4nY
hi , wowtlk bétát honnanudnám lehúzni mert hivatalos oldalról nem akarodzik?! 😞

xP

köszi...

Shortstop
belogolásnál azt írja Arathor is full. jeez, ennyire nem vannak felkészülve? :S

mage jó szar... jol nerfelték gz blizz
btw mi a legjobb talent médzsnek ?-.-

Zsoltika 007
Lebutítottam az árnyékot azóta jó. Valami bug lehet. Második helyre teszem a csúszkát még ok. Fölötte már villog.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Ha nem erted, ne szolj hozza.
Nagyon el vagy tevedve. Es latszolag komolyan sertegetsz masokat, teljesen foloslegesen.

talán a frame miatt a patch óta nekem is lejjebbment az fpsem
Zsoltika 007
Nektek nem csinál olyat hogy remegnek a textúrák a játékban? Nincs valakinek ötlete mitõl lehet?

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Botond
Runecloth felejtõs, csinálj inkább lowbie küldiket NE területen, meg toljad az ungoro soil átalakítást és add le a fûvet. Runecloth csak kiegészítõ tevékenység. Palával keress rá UD mobokra akik dobják és azokat szerintem.
bAguziB2
csáó all. Runeclothot hol érdemes farmolni paalként? gondolom kisebb szinten. de azt nem hogy hol. 9600 db kéne még az exaltedhez darnassussal.

elõre is köszi

Zsoltika 007
Fasza.. Most akarom rehabilitálni az accomat erre down :/

Arnoux
nem

Zsoltika 007
Nektek megy a wow-europe?

azonos tipusu dolgok nem stackelnek egymassal. szoval nem hogy a commanding shoutok egymasstal de meg a leader of the pack 5% critje sem stackel a fury warrior rampage 5% critjevel.

Arnoux
Hello, lenne egy kérdésem a pre wotlk patch-el kapcsolatban. Az összes party buff mostmár egészre hat? És stackelõdik is mindegyik? Pld egy 25 fõs raidben van mondjuk 5 warri és ha mind benyomja a Commanding shoutot akkor a +1000 hp meg 5szörözõdik?

Al'Akir is leállt =(
Rookie
csak nekem szedi vissza a pala talentemet vagy mindenkinek?

Fehercsoki
Megint nincs BS mostmár tökönszúrom magam...

skorpio7
Eszembe jutott az a 3,5 évvel ezelõtti történet, amikor "okos"-nak nevezted a guild chaten azt, aki egyik napról a másikra 10-szeres árért rakta be az összes növényt (köztük a ghost mushroom-ot is)... mégis megvetted a tradekarim-tól õket. Én is jót mosolyogtam a dolgon elhiheted. 😊

Skubizide UD rogue PT guild

"A BC a jobbik csapat jutalma."

WAR-osok milyért nem abba a topikba írnak? Azért járnék ide elvileg, hogy wowról olvasgassak, nem azért, hogy azt olvassam, hogy WAR mennyire faxa és nincs is annál jobb stb. Állandóan ez a téma megy. Akit érdekel menjen és játszon vele, de engem wow jobban érdekelne perpillanat...

az egész pvp szerverrel gáz van a bgkkel és az arénákkal is nem tudom meddig áll fenn ez a probléma de nem ártana már tennie a blizzardnak ezellen valamit.
skorpio7
Nem gond... amint láthatod. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Botond
A daily BG küldikkel leálltak vagy vmi bug van? Abadonoltam egy daily WSGt, és azóta se ad újat. Bug, vagy van vmi egyéb oka?
tigeroo
amúgy most mire vered magad?
QuippeR
lehet mégis általánosítanom kéne inkább.

dartonita
Udv!

Az auctioneer egyaltalan nem mukodik hiaba updateli az ember,manualisan kell beallitani az arakat,nem jegyez meg semmit,nincs osszehasonlitas.Egy agyrem.Szinten szar az uj decursive,es az enchantrix is.En meg nem talaltam ezekbol normalisan mukodo verziot a patch ota.

TDC Geronimo
jézusom <#wilting>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

zomgzerg
Lehet õket fanboynak hívni, vagy aruló férgeknek akik eladták a lelküket az ea kedvéért. Õ az udvariasabb megoldást választotta.

tigeroo
😄!
szerintem meg pont az a ciki, hogy ok jonnek ide fikazni a wowot, hogy nem is mmo(a klasszikus ertelemben,rofl), holott ezeleott meg evekig megis azt jatszottak.

zomgzerg
A tök (Cucurbita) a tökfélék vagy kabakosok (Cucurbitaceae) családjának névadó nemzetsége.

Magyarországon általában kertekben termesztik. Amerikából származik, Európába, Ázsiába és Afrikába a spanyolok, portugálok vitték be a 16. században.
Sütõtök
Régóta ismert és termesztett növényünk, tápértéke nagyobb mint a spárgatöké és jóval táplálóbb is. Különösen nagy karotin (A-vitamin), de szénhidrát tartalma megközelíti a burgonyáét. Fõleg sütve fogyasztjuk, de a cukrásziparban alapanyagként használják. Akkor kell szedni, amikor a dér már megcsípte, mert ilyenkor a keményítõtartalma több-kevesebb részben elcukrosodott. Fagymentes, hideg helyen jól tárolható. A döblec a sütõtök neve Erdélyben

QuippeR
ennél egyértelmûbben már nem tudom felhívni a figyelmed, hogy nevetségessé teszed magad, ha több éve rendszeresen a WoW topikba író embereket WAR fanboy-ozol le, mert neked nem tetszõ kritikával illetnek egy olyan játékot, amivel open beta óta tolták.

de én nem általánosítok, szerintem egyszerûen csak te vagy idióta.