World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
arról nem is beszélve, hogy már halvány lilám nincs róla, hogy hova bindeljem be a spéci démon skilleket, mert egyszerûen már nincs hova tovább -.-
Remélem nem csak a shadow ágat javitják,hanem ugy az egész kasztot.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
-12 másodpercig tart
-Immunitás minden sebzésre
-Ütheted az ellent
-Varázsolhatsz
-Röhöghetsz, köpködhetsz, táncolhatsz
-háesselhetsz
Ne görbítsük már a virtuális teret ekkora hazugságokkal, hogy minden kasztnak van ilyenje.
ಥ_ಥ
Mit tolhat egy igazi healer.....
Mielött bárki is morogna:én speciel néztem a saját accountjaimat:Kaptunk ingyennapot a laggokért a leállásokért.
Lehet sírni a pala miatt,kiváncsian várom a nerfet,de én most akkor is a hilerek miatt aggódom,hogy a pap egy kalap fos a sámán meg überbrutál állat lett.(A palámról nem beszélek,mert az most még nerfig retri.😊 )
Ennyit arról,hogy a Blizz ujra a papot akarja fõhilernek a raidben...
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Now, if you're just spamming damage against a target dummy, our suspicion is that Fire will win. On a fight like Brutallus, Fire will do more damage. Arcane makes up for that with mobility and mana. On fights with a lot of running around, M'uru maybe, Arcane's dps should be higher. Arcane will probably require more skill because of it. Frost is intended to be a little low to make up for the snares and freezes it can offer. But it shouldn't be so much lower that Frost mages stay in PvP and don't raid. "
Másnál is van esetleg?
"A bubi 5 perces cd vel bír és nincs tallent rá hogy csökkenjen és 12 másodpercíg aktív.Minden class bír valami hasonlóval..." - Melyik játékban? Hello Kitty Online-ban van bubiháesselõ sámán? Akkor rerollolok oda <#idiota>#idiota>
"potom 20% dps csökkenés" - sunder armor?
"rámvert a sámán meg a mágus 4-7 % ot" - Összehúzott groupoknál a mage 4-7%-al többet sebez nálad!!!!! Ez tényleg felháborító.
"Ez a játék nem pvp rõl szól elsõsörben másodikban sem." - Ez a játék nem a retri paláról szól elsõsörben, meg kilencedik sör után sem. A pvp a játék része, akár be akarják ismerni a pve-imádók, akár nem. Ez persze fordítva is igaz. Ha meg úgysem akarsz pvp-zni, akkor retalent holy-ra, aztán gogohealbot.
ಥ_ಥ
Maghteridon te mennyit burstolsz 2-3 sec alatt?
A divine strom 2 azaz 2 napig volt holy alapú majd szerver oldalról fixelték (mik vannak) a tooltipje szerint még mindíg holy dmg de a combatlog szerint fizikális sebzés tegnap délóta ami potom 20% dps csökkenés.A noob pistikének eztán is elkeni a száját egy olyan paladin aki kicsit is ért a classához de raiden kiba.. sok az a 20% kiesés.
Tegnap délután futottunk vagy 4 heroicot ugy másfél órán belül (heroic mgt 20 perc nem csoportonként hanem termenkénti egybehuzott mobokkal oszt had szóljon) prot warrior-fire mage- enc sámán-retri pala- resto drooid felállásba és milyen meglepõ qrvára rámvert a sámán meg a mágus 4-7 % ot.A gond az hogy ez raid környezetben mégjobban kicsucsosodik a végeredmény pedig az lesz 80 on mikor már nem lesz intellekt a retri itemeken hogy ismét nem elsz raid képes.
Az összes class iszonyat dps-t tud kitolni pl tegnap raiden 2900 as dps az egyik fire magenknak brutalluson vagy a 2700 at toló mm hunter és sorolhatnám az összeset.A tegnapi netfet követõen az az egy szem paladin aki retriként került be a raidbe (officer) "csak" 1900 at hozott pedíg ért a paladinhoz kimondottan jó pve gearje van és itta a haste potit vadul.Csütörtökön mh ban még 2400 at csináltam én is a kicsit gyengébb gearemben.
Ez a játék nem pvp rõl szól elsõsörben másodikban sem.Az meg hogy ki ver meg kit egy-egyben kiba.. mód nem mérvadó.Aki szeret futkosni oszlopok körül és le ipi-apacsolni egy másik playert tegye azt vagy egésznap a bg bejelentkezõ helyeken ácsorogni akár azt de ne az õ szavuk legyen a mérvadó egy másik class képességeinek a csökkentésében.
amig egymagamban kepes vagyok 8 emberbol 7-et elhuzni egy BG-n a zaszlotol csak mert buizom es azt "UTNI KELL" addig ugyis ez lesz:S
Artum Infernitivel/Artahoros Top hordas guild/-el voltam 2 napja aq40-ben,de lecsusztam az elso 15 percrol mig 35-en kitakaritottak aq20-at...kerdeztem aq 40 feleben a sracot aki nezte a dmg metert raid elejetol/amin ugye meg nem voltam jelen/ hol allok csak,hogy lassam mennyit tol egy arms warri a 10! voltam 35 emberbol /igaz volt 6-8 healer is/,de a tobbiek t5-t6 full pve....az en gearem meg kozepszar pvp gear...Cthun halala utan 8.! kent vegeztem raid dmg ben 15 perces hatrannyal....lol?
lehet elkapkodtak a pala nerfet...en meg adnek 1-2 hetet,hogy legalabb egy kicsit tapasztaljak ki a jatekosok a klasszok kepessegeit,mert szerintem mindegyik kurvadurva>P
btw milyen nerfet is kap a mage kov patchben? illetve melyik verzio is van most liveon? (betahoz kepest)
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
de köv patchben nerf lesz megint magénak 😞
\"We expect the Surface pads to have a similar impact on the PC industry as the Zune did in portable music players,\" — Canalys Analyst Tim Coulling
valami valami hülye archivement, amihez bb-ben kell õrõket gyakni...
ezért ölnek ott halomra mindent a 70-esek (ezt general chat-en láttam, pont ehhez kerestek partytagokat)
túl nagy a dps class-ok burst dps-e most az új talentek miatt, hogy azt hotokkal ki lehessen healelni.
rugó is kapott valami talentet 51 pontosnak combat végére (nem emléxem a nevére), na azt benyomtam és ilyen 0->100-ra csökkent a dudu hp-ja kevesebb, mint 2 sec alatt.
szal eléggé instagib üzemmód van helyenként -.-
nem a pénz miatt, mert abba simán beleférne, csak miaf*sznak már megint?
jó ez, ami most van -.-
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"