166745
  • SlaCker
    Most olvastam a hírt és remélem jól is értelmeztem! :D
    Most már a wowjátékos is csinálhat battlnet-accountot?
    Az jó volna mert a SC2 kiszeretném próbázni. :D
  • panther112
    W3/TFT-t ismered? RPG, van hero, építeni kell épületeket, hadsereget gyártani, stb. Franciák általában egy normál játékos hadseregének a negyedével rendelkeznek, amit 10 másodperc alatt megöletnek, majd neked 1v2-ben kell valamit csinálnod.
  • Yepp
    megvan köszi
    egyébként ott dalaranban vettem a 225-ös fly-t, azért gondoltam h jo lesz itt is... hát nem x)
  • Th0m
    Northrenden megkell venni 1k -goldért a jogot hogy tudj repülni.
  • tigeroo
    a repülési jogokat megvetted northlenden is?
  • Yepp
    hali
    elértem a 77-et, vettem is egy rare fly mountot
    azt irja, can be summoned in outland or northrend, valamiért azonban csak outlanden sikerült, northrenden nem: itt azt irja you cant use that here :/
    ez mitöl van?
  • MrStokes
    5 fos instak, valamint 10-es es 25 fos raidek. Dalaranban sem volt gond vele, AH is ment minden gond nelkul. Nem volt annyira erezheto a keses, mint amennyire rosszul hangzik, vagy amennyire azt az ember gondolna.
  • [HUN]Crassus
    a kombat logom "/rofl" emotjaival kitapétázhattam volna a lakást:P ennél azért csak nem durcábbak:)
  • [HUN]Crassus
    nofene! miért mi a szitu velük?
  • terribad
    vok ?
  • panther112
    Menj fel bnet-re állítsd a pg keresőjét 2v2-re, játssz addig, amíg zsinórban nem kaptál 5 francia allyt (ez 5 loss-t jelent, én már le sem játszom azokat, amikor kiderül, h fr az ally). Ezután majd megtanulod értékelni a wow community-jét, ahol a franciák el vannak választva Európa egyéb, kevésbé retardált nemzeteitől.

Amúgy a Argent Tournament mountok mindegyikét be lehet szerezni, vagy csak egy fővárosét? (március óta inaktív az accom, most fogom feltölteni, és mount buzi vok)
  • [HUN]Crassus
    (mielőtt megkérdezitek semmin nem tudok jobban megrökönyödni mint 62szeres túlerőnél az emoteoló 12 éves hülyegyerekekre akik 1v1-ben menekülnek mint a picsa...nah ez van:P:)
  • [HUN]Crassus
    2 és fél percig ölt egy mage egy DK meg még egy valami fostalicska kari,de ugye mondanom se kell az ARATHOROS MAGYAR HÜLYEGYEREK bizonyos /kapaszkodjatok meg/ HOKUSZPOk végig verte a bebindelt "rofl" emote-ját.....nos itt is gratulálok a HAAAAATALMAS teljesítményéhez....meg a 2 másik dps nüansznyi majd 3 perces szánalomkodásához! csak így tovább fijam:P
  • Pari
    hehe, nekem tetszik a dolid, bar a te sg-s nicked is megerne egy miset!
    Julie Híme - Julia Kanja:)
  • PiszkosFred
    Es 5fos instance vagy heroicon kivul hova tudtal igy menni? :) (raid, wg, egy-egy fovaros/AH gondolom felejtos volt - regebben amikor en probaltam par napig atmenetileg, ez volt a szitu.. altozni jo volt)
  • MrStokes
    Elmult fel evben a Voda mobilnetet hasznaltam, havi 5 GB-os korlattal. A A letoltott adatmennyiseg soha nem lepte at a hatarerteket, es nem csak a WoW-ozasra hasznaltam az Internetet.

Pinget kulon nem mertem, csak a jatekon beluli latency-t neztem, ami nekem altalaban 500 es 700 kozott volt. Nem a legjobb de azert nem volt olyan veszes.
  • PiszkosFred
    Toltsd le a trialt, probald ki, ha nagyon kuszkodik vele a geped, akkor keress masik jatekot. Ha nincs gond, akkor megveszed a teljes verziot, es orombodotta'...
  • Pyotr
    Köszi a választ igy már értem a dolgot.
  • picket
    A grafikának annyi köze van az addonokhoz, mint a szélvédőnek a wunderbaumhoz. Mindegyik az autóban van, de akár sötétített szélvédőd van, akár uv-szűrős, akár golyóálló - a kis zöld fenyőfa akkor is árasztja az émelyítő vaníliaillatot. Vili?
  • plu604
    ezt de benéztem...
  • plu604
    grafika nem számít. minimum vagy maximum, ugyanannyi adatforgalmat fogsz generálni.
  • DagadtNinja
    Szia, a wow adatforgalmát tudod nézni a Netlimiter nevű kis progival.
  • pctroger
    Ésaz se számit hogy a grafika minimumon van?Mert nem vmi jó a gépem de megy rajta a játék min grafikán!
  • pctroger
    Üdv a játékom 3.0.9 köszönöm a választ picket!
  • hawkie22
    Én próbáltam mobil nettel is a WoW-ot, gyakorlatilag alig töltött le adatot, miközben játszottam. Csatlakozom az előttem szólóhoz, ha csak WoW-ozol, akkor esélytelen, hogy elérd a megszabott adatforgalmi korlátot.
  • picket
    Gondolom minden adatforgalom letöltésnek számít, de ha csak wow-ozol, akkor szerintem esélytelen, hogy túllépje a 3 GByte-ot, de ez csak tipp, sosem mértem. Annak viszont nézz utána, hogy jó-e a válaszidő (ping < 100ms): www.speedtest.net.
  • MaxPayne
    Hali, sztetek ha van egy mobilnetem és 3GB letölthető adatom havonta akkor azzal meddig tudok wowozni? gyorsan túllépi a határt vagy egyáltalán letöltésnek számít?
  • Dr DeViLKiNG
    Eddig 4szer csináltam a héten, szóval nem. :p
  • kekksz
    Azért tudtad megcsinálni 2 nap egymás után mert most volt a reset... :)
  • dzsulihime
    Valóban... Nem tudom, mi történt... Na mindegy, akkor mégegyszer:

Kedves Játékosok!

Segítséget szeretnék kérni. Az ELTE BTK-ra járok alkalmazott nyelvészet és magyar szakra. A magyar WoW játékosok karakterneveiből írom a szakdolgozatomat, és ehhez lenne szükségem a segítségetekre. Olyan embereket keresek, akiknek (valamelyik) karakterének nevében agresszív, pláne trágár kifejezés van! Aki magára ismer és nem jelent neki gondot , az tegye meg, hogy válaszol az alábbi pár kérdésre:

http://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=clhFSkZ1bW1MbXFOcWFMQlhPeE4yWFE6MA..

Ja és akit érdekel, az eddig meglévők:
    http://docs.google.com/Doc?id=dddcjkr8_1d45j8bcv&hl=en

előre is köszi!

• picket
    A válasz itt megtalálható, ennél sokkal többet nem tudunk, és nem is érdemes mondani.

EnGB vagy EnUS teljesen mindegy, a könyvtárszerkezet ugyanaz, és egy addonnak mindkettőn működnie kell.

Nézd meg, hogy tényleg azt a wow-ot indítod-e (ha parancsikonnal indítod, akkor jobbklikk tulajdonságok), ahova bemásolod az addont.

Tölts le egy másik addont, ami tartalmazza a teljes könyvtárstruktúrát, amit a wow könyvtárba be kell másolni. Próbálj ki egy ilyet, működnie kell!

Login után nézd meg az "addons" gombbal, hogy nincs-e letiltva.
  • Dr DeViLKiNG
    Ez marha jó :D
    Ugye átrakták wg napi questeket hetire. Namost nem tudom hogy, de nekem bebuggoltak, és naponta meg tudom csinálni őket 3.7k honor/questért
  • vidu01
    Használj addons updatert, mondjuk a wowmatrixot.
  • eLiXir
    azert koszi (:
  • tigeroo
    i smell crack
  • Cápafogxy
    Hányas verziójú a játékod?
  • pctroger
    Üdv segitségeteket kérném!EGyszer már feltettem egy kérdést de olyan választ kaptam rá hogy inkább haggyuk!Azt szeretném hogy van a questhelper leszedtem Interface AddOns mappába be akartam másolni nem volot addons mappa ezért csináltam eggyet ilyen néven AddOns mert másnál is igy láttam belraktam a questhelper mappáját de nem jó mindenhogy próbálkoztam de sehogy se akar müködni valaki valami ötlet?Az számit ennél hogy ENUS v ENGB? nekem ENGB-m van!ELőre is köszi
  • ShaiHulud
    hat ez mar jo regi, szoval mar egy jo ideje aktiv ez a valtozas.
  • WiLDoR
    mivel dk-pala setupok vannak általában, ahol nincs dispel és a dk is unholy-n tolja, aminél a scourge strike shadow alapú sebzés, ezért kell a spell penetration a priest-es setup-ok ellen pl. ahol csökkenteni kell a buffokból adódó shadow resist mértékét.
    ezt pedig a spell penetration-nel lehet.

szóval ezért raknak sokan spell pen-t a cumójukba.
  • [HUN]Crassus
    Nos az a helyzet,hogy én rohadtul nem foglalkozom az acsikkal:P
    Artumban meg már akinek kellett szerintem összehozta pár hónappal ezelőtt....
    A Premade /pala altom volt itt/az meg felszlott akivel onnan jóban voltam azok is szétszéledtek problémás lenne összehozni még 10 embert is...
    ettől függetlenül szerintem ha beszélsz Artumból emberekkel ha online-ok biztos letudtuk szervezni ilyesmit,de nekem erre sory,de nincs energiám:P