166745
  • Csirke4
    mielőtt picket spawnol, igen, elgurult a gyógyszerem és mingyárt jönnek az ápolók és elvigyenek a gép elől amit itt valamelyik doktorúr szobájában találtam.
  • Warden
    Wazz Crassus.Játszottál retri tallenten is tudod hogy mennyire könynen kiteolható.Az a mágus aki nem lopja a freedomot vessen magára az a hunter ami nem trapol csak explosive shot bumm bumm vessen magára, és lehet sorolni a warrior ,pap,lock feareket...(plus604 a bubi 5 perc és leszedhető, jah és lófaxot nem ütsz belőle.)

Az igazság hogy a játékosok nagy része qrvára ugy játszik mint pre bc a vagy bc ahol freekill volt a retri mos nem az és zomg.A rugó altommal érdekes nem jelent gondot hipp hopp szétkapni egy retrit mivel az a mainem és ugy 90% ba tudom hogy mit fog csinálni és ismerem a cd it.

Amennyiben tényeket akarsz nézni crassus van ennek másik oldala is.Teszem azt hogy az összes kiba.. pvp nerf kihatott a raidelőkre is igy már kapaszkodni kell a 3,8 4k s raid dps ért mennyi is egy rugóé vagy egy mágusé esetleg egy cement sámáné? 5k+ jahh az ugy rendben van.Még egy két nerf és abszolute használhatatlan lesz mindenre és majd megint öröm bódogság köszönt be az összes más classal játszóra és megint lehet retricscskázni mintha ez a kiba.. játék szólna valamiről és egy viszonylagosan gyenge gépen meg egy nagy seggen kivüll kellene hozzá valami..
  • Csirke4
    akkoris OP mert most bgztem a warlockommal ami 72-es és a 79 retricsicska meg csak úgy megölt simán úgyhogy nerfelni kéne, hogy énis megtuggyam ölni hamár egy bracketben vagyunk.
  • Csirke4
    Én nekem rugó a mainem aza kedvenc karakterem azért írtam hogy báffojják mert a b**i g**i retricsicskák mindig elugrálnak bubiban és gondoltam kéne valami ojan (nemérdekel hogy hejesenírva nemigyvan) talent ami mongyuk átüti a bubit és instant megöli a palát, és persze működjön kb 40 yardról nehogymá oda kelljen sprintelni mert aztán a csáknorisz rugással szétbont engem mezonokra aztán csak nézek, hogy mieza visszaszámlálás meg ez a furcsa köd.
  • plu604
    nekem kérlek 70-es retri palám volt full pvp cuccokban ilyesn s2-s3 szerűekben amikor ráuntam és otthagytam.
    unalmas volt vele játszani.
  • Fehercsoki
    Hát vagy nem,te ki a faszom vagy h ennyire értesz hozzá?
  • plu604
    aham, retri palához kb annyi hogy mikor lövöd el a bubit. amúgy csak nyomkodd ami éppen nem szürke és győzni fogsz.
  • [HUN]Crassus
    szedjük össze a nerfeket a retri ténykedése miatt arénában az elmúlt3 hónapban:
    -Replenishment csak magadra hat
    -Exorcism pvp-ben nem használható
    -Exorcism petekre sem használható
    -Eye for en Eye 20% ról 10%
    -Hand of Freedom 10 secről 6 sec /megjegyzem retriknek 10,mert talentelheti ,de a többieknek 6:S/

kérek még egy klasszt megemlíteni akit azért nerfeltek ilyen sok módon pvp-ben,mert az egyik talentág túl imba!
  • [HUN]Crassus
    véleményem az,hogy nem sírok csak reálsian és nem 8 éves módjára állok a dolgokhoz!
    az arénás példa csak átvitt értelemben értendő ha nem esett volna le....,de látom nem:S
  • Fehercsoki
    Noskill retri pala persze...Palához is kell skill mert kurvára nem OP már.És te mondod másra h szar arénában?Te vagy az aki mindig itt sír.
  • [HUN]Crassus
    Rugókkal mi bajod?
    senki nem kért buffot! én csak azt nem értem azért,mert a freedom rárakva a warriorra vagy a retripalán viszonylag erős miért kell az összes többi talentezésű palának szopni!! és nem az első eset!

én a sok fröcsögővel szemben az első peccsnapon írtam is,hogy az exo pvp-ben kibaszott kemény!Még healernek vagy hbridnek is pedig nekünk nincs még 2 instant skillünk támadni mint a retardinoknak!
    El is vették! egy szavam nem volt! petekre működött ,teljsen rendben volt,mert ismételten egy akármilyen pala aki nem retri kínt szenved mire lecakarja magáról a peteket egy db spellel meg autó attack-al! és ez megint azért,mert a retrik másfél sec alatt kapták szét a peteket!
    ez már fájdalmas volt! Na most itt az EfE nerf/10%-ra 20% ról/ meg ez a 6sec freedom nerf megintcsak azért,mert megintcsak a retrin tápos vagy éppenséggel egy warrin aki kapja és megint csak a szívás a másik 2-3 talentezett palára!
    ne mondja már nekem az akinek a pvp tudománya a "BUFF+NERF" szavakra épül és csak ezt bírja hajtogatni megállás nélkül( "359-es aréna ratingel 800 vereséggel 10 győzelemmel a háta mögött"),hogy ez így rendjén van,mert nagyon nincs rendben!

remélem élesben lesz 1-2 értelmes ember akire hallgat is a blizzard és rájönnek,hogy nem bűntethetik az összes nem retri talentezésű játékost a noskill retripalák miatt!
  • [HUN]Crassus
    hasztalan,mert az ilyen GUMBÓ féle betyárokból van a játékosok 80%-a kb.
  • [HUN]Crassus
    a HOF nem ad extra speedet! hülyeségekkel ne fárassz,mert ZÉRÓ a skilled...sajnálatos módon belőled van több:S
  • [HUN]Crassus
    azért ,mert valaki béna/már bocs/ nem ok a nerfre:S
  • [HUN]Crassus
    intercept okostojás:S
  • Fehercsoki
    Vannak.
  • panther112
    Mióta win7-et használok állandóan újra kell telepítenem a rendszert (újabb verziók), és vele együtt a wow-ot is. Eddig kivártam az autopatchelést, de már nagyon unom. Az patchek csak egyesével tölthetőek le, mint ahogy a wowwiki-n is vannak, vagy vannak nagy, egyesített csomagok is? köszi
  • picket
    E! Mi mán csak mukigecik vagyunk?! Most a retricsicskázás divatosabb lenne, teringettét!
  • Gumbo
    amúgy meg az a 25 secenként 10 sec, az annyit tesz ki, hogy az idő 40%-ban rajta van ez a szar.
  • Gumbo
    Warriorom van, és gyakori az a szitu charge a palára, (aki természetesen már kicsit arrébb van) épphogy kilóg a meele range-ből. A harmstring még rámegy, mert azt is kicsit messzebbről elnyomja, ő csak feldobja a HoF-ot és fut én meg rohanhatok utána mint a hülye gyerek hátha utolérem.
  • Csirke4
    Báffojják a rugókat is akkor!!!!!!!!!!444444négynégy ,.Emejjék a sinister strike base damage-ét egy nullával a végén!
  • capaszabi
    The ice stone has melted....
  • Foglaltnick
    sziasztok mukigecik, szia Wildor
    most olvastam a januári üzeneted ^^

nem vagyok most itt már moderátor, de amikor voltam, akkor se tudtam volna átadni, de látom időközben megoldódott :)

bocs az eltűnésért, most sem maradok, csak benéztem .)
  • WiLDoR
    ne sírjál már annyit, dk tankokat is nerfelik (már megint), mégse whinelok itt
    ez a sok pvp nem tesz jót neked a lelkivilágodnak, érzem benned a dühöt és a haragot ifjú padawan, vigyázz, ezek a sötét oldal erényei. ne engedj a csábításnak!
  • picket
    Working as intended.
  • Mighty
    Ha ide leírod a panaszaid, ugyan mi páran elolvassuk, de változást nem okoz... Írj a blizzardnak, de előtte számolj el 10-ig :)
  • [HUN]Crassus
    jah és még annyi nemtudom milyen karival játszol,de a freedom az ellenfelet nem lasítja szóval még ha le is van pecsételve legalább 5-8 másodperc kell míg eltud távolodni egy freedomos pala a lepecsételt targetjétől...na most ilyen nem lesz,rugó rámbassza a criplinget hiába fogok freedomozni végig tud ütni/vagy warriornál is pl. hunternek csapdájából nem lesz idő kimenni/mert 6 sec alatt NEM lehet eltávolodni melee rangeből lassító nélkül! Jaaa ,hogy 1 percenként lehet,hogy lesunolok valakit? nos igen az qrvára nagy help!
    Kegyetlen érvágás és megint rökönyödve nézem,hogy a fejlesztő brigád tagjai a blizznél TUDATLAN IDIÓTÁK a saját játékukban:S
  • [HUN]Crassus
    "MINDÍG"? olvasd már al a tooltipet! "imádom" a hozzád hasonló tudatlan rosszindulatu embereket!

Az egész szájbavert nerf megint a rákos no skill retrifaszomcsicskákmiatt van akiknek hála lassan már a healereknek nem lesz mentő skilljük.....25 secente 10 sec egyáltalán nem egy nagy vaszisztdasz! most meg 6 sec-re nerfelték??19 secig minden gond nélkül üt majd a dps.....
  • Gumbo
    hát engem speciel idegesítenek a szinte mindig HoF-ban rohangáló palák, akiket nem lehet utolérni.
    De hát sajnos objektív véleményt egyikünk se tud mondani. Én örülök neki, te nem.
  • [HUN]Crassus
    QQ? mert szerinted ez így teljesen okés mi?
  • Gumbo
    QQ
  • [HUN]Crassus
    retri palák miatt a hybrid+healer megint atomjaira szopódik! büdöspicsába már:S

lassítani nem tudunk 6 sec alatt kell megoldani a problémákat:S "FAIR":S
  • torrente111
    sziasztok.valaki tud valami infót. a hateful fegyverekről,hogy mikor vagy egyáltalán beteszik e a honor pontért vásárolható cuccok közé? kösz
  • Dr DeViLKiNG
    Mai cuccos

The Battle.net Account features are now completely live in Europe! Starting today, World of Warcraft players in Europe can merge their World of Warcraft accounts into their Battle.net Account, enabling them to log into the forums, the Armory, and the game with their Battle.net account! The Battle.net Account also allows quick and easy access to all World of Warcraft accounts merged with it as well as providing access to StarCraft, Warcraft, and Diablo accounts associated with it.

Additionally, by merging their World of Warcraft Account into their Battle.net account, European World of Warcraft players may now participate in the Beta Opt-in, giving them the chance to join in the StarCraft II Beta test if their account is selected!

Head over to Battle.net and create your account or merge in your World of Warcraft account:
    http://eu.battle.net/
  • SlaCker
    Bakker.Kár hogy US még csak :(
    De ezt sem értem,hogy akkor a WOWEU honlapján mért hírdeti. :(
    Ok köszi a segítséget.
  • picket
    Ez a #138136-ra ment természetesen, a kritikussal kapcsolatban.
  • picket
    Itt leírják, bogarászd ki belőle.
  • [SiX] Boci
    Minden szinten megvan, hogy mennyi Agi/crit rating mennyi crit %-nak felel meg. Ahogy nő a szinted, úgy kell egyre több Agi és crit rating 1% crithez.
  • [SiX] Boci
    Bárki csinálhat battle.net-es accountot és hozzá tudod adni a régebbi Blizzard játékokat (és le is töltheted ha esetleg az install CD már nem lenne jó). SC2 is azzal fog menni, de WoW accountot még nem lehet hozzáadni, csak US verzióban.
  • persil
    Sziasztok!

Had kérdezzek már valamit :) A wow hogyan számolja a crit esélyét? Úgy értem, pusztán a szintlépéstől nő/csökken vagy CSAK az agi változása befolyásolja.(plusz a talentek természetesen, de most attól eltekintve)

Köszi, üdv.