World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Kar a szoert, csak nezd meg a nikkjet 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Viktor99
Ezzel csak az a gond hogy Lacikának kisdömpere van. 😊
picket
"Hagyjátok már szegény retri palákat..... sokan azért szídják porig..." - Senki nem szidja porig, csak a rinyálókat.

"...mert egy skilles pala összepakolja bármelyik kasztot..." - Egyéb földi halandók meg a kõ-papír-olló rendszeren belül léteznek, nem felette.

"azt sem tudom hogy mi a bubival a gond?" - Hol volt gond a bubival? Mondta valaki, hogy ne legyen, vegyék ki? Idézd!

"ez olyan, minthogy a warriornak mért van disarm, meg spell reflect..... szánalmas." - Az szánalmas, hogy egy kasztnak a játék kezdete óta alap skill a bubi, és azzal érvel egy állítás ellen, hogy más kaszt is kapott olyan talenteket, amik részben képesek arra, amire a bubi. Nem mondom, hogy az alap állítás igaz (miszerint a bubi alól aprító retri pala az antikrisztus), de a "médzsnek meg van ib", az nem ellenérv. Tessék rendesen vitázni, nem másokra mutogatni, hogy a lacikánaaaak is vaaan kisautóóójaaa.

"Ezt a blizzard kitalálta, és kész." - Mi meg megvitatjuk, és kész. :p

ಥ_ಥ

Unknow
PvEben tényleg egész pofás lett. Még én is gondolkoztam azon,hogy indítsak egyet, de a DK jobban vonz, és idõm meg nincs felhúzni mindkettõt. Meg ugye engem a pvp amúgy is jobban érdekel. Pedig az a bladestorm elég vonzó dolog...
biztos resto shaman volt😊 esetleg elemental.

warrior meg kurvajo lett, minden warriort jatszo ismerosom dicseri. bar nem konkretan pvp teren.

Unknow
Férfiasan bevallom gõzöm sincs XD Mage+Lock...ennyi az össz karakter amihez so-so azt mondom értek. Viszont nem rég találkoztam egy shamannal aki wsgn elég durván szivatta a paladinokat, nem tudom mi a francot csinált de valami miatt nem bírtak vele. Gõzöm sincs mi a megoldás XD Igazából én a warriorokat nem értem, hogy miért nem panaszkodnak. Kaptak buffokat, hatalmas dpst.... de nem sok olyan class van aminek a közelébe tudnak menni és ezt kamatoztatni.
Botond
Csak magyar szavak, vagy a magyar nyelvtan szabályait is kövessük, mint ahogy te nem? 😄😄😄
mi a fászom leállt a ragi?

ez mind szep es jo, csak eppen wowban mondhatni egy szaknyelv van amik eleg szarul hangzanak tukorfordiasban magyarul. vagy pl az nem zavar amikor valaki latin eredetu szavakat hasznal? pedig azok legtobbjere rendesen lenne magyar megfelelo is. raadasul mivel a jatekban magaban is angolul szerepelnek ezek a nevek, meghatarozasok ezert sokkal jobb igy is hasznalni, ha errol beszelunk. nah meg en speciel szamitastechika teren utalom is a magyarositasokat pl szoftver hárdver es tarsai.

littleNorbi
Feltelepítettem az új patch-et és nagyon akad azóta a játék, a gépem megfelel a játékhoz. Valaki tud rá megoldást???

jo es nem mage-dzsel?😄 az vilagos hogy a mage meglog, meg a rugo is. de pl shamankent mit is kene csinalnom, azonkivul hogy talan healelni magam, de pl cementkent semmit nem er a heal, raadasul mivel utlegel lehet el sem lehet castolni a pushback miatt :\ (bar most valtozott mar ez a pushback rendszer)

Botond
l2p -.-
Tafaya
wtf 500-as queue Neptulonon

vki tudna linkelni nekem jó bm talentet fejlõdésre?
amúgymeg ragin, horda oldalon mié ien kihalt az ah? nézegettem prof alapanyagokat de alig van bent.

Tatyla
tök jó kis oldal lett ma kirakva a Frostshockra: Talentchic
hogy ne kelljen annyit elmélkedni...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

bAguziB2
hy all. Hagyjátok már szegény retri palákat..... sokan azért szídják porig, mert egy skilles pala összepakolja bármelyik kasztot... azt sem tudom hogy mi a bubival a gond? ez olyan, minthogy a warriornak mért van disarm, meg spell reflect..... szánalmas. Ezt a blizzard kitalálta, és kész.

Mighty
Nem.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

tigeroo
hát igen csak tényleg jólenne így 12. évfolyamban tanulni is valamit😄
Hello. Valaki meg tudna nekem mondani, hogy kapok-e valamilyen buntetest/hatranyt ha kilepek a guildbol amiben epp vagyok? (mas jatekban pl harom napig nem lephetek be masik guildbe) Elore is kosz.

ez mind szép és jó, de egy "lassító varázslat" benyögése után az átlagwowos körberöhög. nem véletlenül nincs magyarítás wowhoz. <#wilting>

Tatyla
kell hát<#eplus2><#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
ehmá, masem tudom megvenni a wowot netrõl.
mifolyikittgyöngyösön??

nembaj, legalább 2x is megfontolom hogy ez a nolife idõszak kell-e ismét nekem
l3alF1aKe
Némely egyedek itt elfelejtették hogy ez egy Magyar Fórum, mi is kik olvassuk Magyarok vagyunk, igaz ugyan, hogy a játék ûzése közben ránk ragad az a pár idegen kifejezés, amit itt néhányan elég sokat felemlegetnek mondandójukban, de talán nem ártana néhány magyar kifejezést is használni egy-egy bejegyzés megírása közben. Na nekem meg ez nem tetszik.
Patch elõtt is az Arcane mágusok táborát gyarapítottam, utána is az lettem, csapatjátékos vagyok, sok hasznát vettük a talentes lassító varázslatnak nak 3.0.2 elõtt is, miért kellene másra specializálódjak pusztán azért, mert egyeseknek szúrja a szemét, és süti mindenkire aki kirakni/használni meri, hogy micsoda szar alak/kukamage, mert az annyira pro dolog, és mi pedig úriemberrek vagyunk, nem szabad ilyet csinálni stb.
hagyjuk már.

That\'s All Folk\'s

Unknow
Vagy elblinkelek, aztán ice block, shieldet fentarva, aztán blockból azonnal ki blink és megölöm. Persze lehet halucináltam és nem így történt.
picket
Ice blockot nyomsz, pislogsz ott amíg elnyom rád mindent a pala, aztán oneshotolod. Legalábbis a fejekben itt így mûködik. Különben is csak 5 percenként egyszer van ilyen, mert máskor meg tehetetlen a retripala. Különben is menjenek healelni, l2p! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

"szerintem csak az a baj,hogy most a pala elõl futni kell a bubi alatt és csak utána lehet megölni"

es megis hogy futsz el, ha offenziven hasznalja a bubit? nem fog megallni healelni es neki van +15% run speedje talentbol (ofc retrirol van szo). szal ha mar melee rangeben van mondjuk egy hammerstun utan akkor mar nem futsz el a bubi alatt, kiveve ha leall healelni, de az nem offenziv hasznalat.

Narxis
Van már az új patchbõl egybegyúrt exe-s? Vagy olyan ami BC-tõl patchel? Google-el nem találtam csak olyat ami 6 darabban van.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Magh
Én ugyan nem, mert normális ember nem specel rá. Most Frosttal szórakozok, ez is elég erõs de nem faceroll. 80-on majd kiütközik a frost nyújtotta survivability, és ha van isten, a fire-t is rendberakják. Az arcane erõs, de a skillcap brutálisn alacsony (úgy a bloom és dotspam szintje kb), így aztán magasabb szinten sehol nem lesz.

picket
Majd lesújt a hatalmas nerfbat, aztán akkor jössz vissza könnyes szemekkel, hogy mindenki elrontja a játékodat :p

&#3237;_&#3237;

picket
A bubis dolog Devilking hozzászólásából indul:
"Egyáltalán nem az a baj a palákkal, hogy sok dmget tol, hanem az hogy mindezt bubi alól és még visszaütni sem tudsz."
Az, hogy reagáltunk rá, nem jelenti azt, hogy egyet is értünk vele (még ha részigazságokat tartalmaz is), de a palának van egy ingyen menekülése 5 percenként, ami alól még vissza is üthet, és ez tény (bár nem ez volt a téma!). Az, hogy egyik nap jön Crassus, és rinyál, hogy imba a paladin, és ölik a warriorját, másnap meg jön, hogy nerfelték a paláját, és ggblizz, az is tény. Így teljesen értelmetlen vitázni, mert a véleménye attól függ, hogy melyik orrlyukán veszi a levegõt éppen.

&#3237;_&#3237;

Magh
Mennyit burstölök? Leginkább el sem tolom az AP-t, mert totál fölösleges. Mindenki behal sima Slow-ABar-FB-Abar... spamtõl 10-15 sec alatt és nincs rá counter. Castolni nem lehet, az instant spelleket meg rendesen gyengíti az all res. Folyamatosan lehet mozogni. Instant Invis szinte egy Vanish. Ha mégis Burst kell, PoM-Fireball (60% crit) +Abar duplacrittel szinte mindent öl, de mondjuk Arénában akkor érdemes ellõni, ha van MBar proc, ami újabb ~8k 2.4 sec alatt. Egyszóval nevetséges, ráadásul majdnem olyan szívós, mint egy frostmage a 6% damage red, hatékony és spamelhetõ manashield és 85 allres miatt.

Magh
A nerfek után is nagyon erõs a retri, szóval nem sok változott. Nem kéne bolygatni most a játékot, majd csak 80-on. Addig a sok pöcs hadd élvezkedjen. Én 2 napig bírtam pl. az Arcane buildet, annyira undorítóan OP faceroller spec, azóta Fire és Frost között oszcillálok. De meg lehet nézni, a sok welfare trashmage mind Arcane. Ezek után kevésbé tudom elfogulatlanul nézni a hasonló szintû buildeket, amikkel druidok, lockok, warriorok, rugók MAJD 2 ÉVIG dominálták az arénát nulla játéktudással. Undorító na. Egyébiránt nem hiszem, hogy 80-on sokminden változik. Kb dupla HP kb dupla damage. Az új spellek között meg kevés az olyan, ami minõségi változást hozna.

Unknow
Hm...ha a palabubi op lenne akkor nem csomagolnák össze a clothos classok szerencsétlent. Az érdekesség az,hogy elméletileg itt mindenki one shotol a paladin, csak pont azokat a classokat nem akiket lehetne, mert clothban vannak és stb. Szerintem csak az a baj,hogy most a pala elõl futni kell a bubi alatt és csak utána lehet megölni = nem tudok 2 perc alatt mindent megölni a classommal. Egy kis türelemmel és oda figyeléssel sima ügy a paladin is. Nem muszáj ám mindent az elsõ 5-10mpben kinyírni. Btw, amúgy a healerek szerintem iszonyat nagyot imbultak, és a pap meg egyenesen egy heal szörnyeteg lett. Ez persze az én véleményem ^^
aki ragin játsz, horda oldalon és heavy leatherrel üzletel ah ban, az pls 35+g ért rakja má be, ne csökkenjenek az árak.

k O T T A
<#nezze><#taps>

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

és akkor még nem is mondtam, hogy human rugacsnak mekkkora istenkirályság ez az új racial a perception helyett 😄
abszolút imbaság, pvp trinket racial, na kiváncsi leszek, ezt mikor fogják lenerfelni a vérbe, mert hogy le fogják, az fix.

mondjuk a nightelf druida instant (vanish)shadowmeld + flight form, megmenekülök mindenféle gank elõl racial se utolsó 😄

bubi az nem op, csak idegesítõ.
azaz vannak class-ok, amik ellen op, azért, amit shaihulud irt, de rugóval pl. sima ügy volt.
megláttam a bubit, vagy szárnyakat, aztán már tapostam is a vanish-t (ha netán consec-kel meg kiszedett, akkor meg sprint azt hello), mint állat.
onnantól meg, hogy lement a bubi, nagy instantnuke ide vagy oda, free hk volt.
plusz rugó kapott egy trainelhetõ fincsi kis skillt is egy 10 sec-es disarm képében. na ez is tud fájni a retpaláknak elég szépen, evasion-rõl nem is beszélve.
szal' rugó legalább olyan op szerintem most, mint a retpala vagy az arcane/frost mage...vagy a többi...

Davidus
fícsör. ha passivera rakod nem ugrik rá

V9ykn8_TZL0

foleg az ignitekent mukodo deep woundssal + trauma 😊

[HUN]Crassus
warrior kurvajonak tunik!/full armsot probaltam az nagyon profi sztem/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Valoban eros kepesseg a bubi az emlitett dolgok miatt,de 12 sec utan johet a fear,disarm,silence,stun,scatter,death coil....stb.stb. 4 perc 48 secen keresztul....interrupt/heal csokkentes hianyaban (repentance-en tul nagy a CD) muszaly legalabb egy nagy burst...5 percenkent szerintem belefer,de meg mindig amondo vagyok egy hangyafasznyi nerf rafert! Mas kerdes,hogy a dot szeru DMG es a lecsokkentett DS+ kritnovelo talent nerf mennyire lesz majd eleg.....

Mighty
Én hunternél azt vettem észre, hogy amint elkezdem lõni a targetem, a pet azonnal ráugrik. Pedig nincs aggressive-re állítva. Ez wai vagy bug?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

jah bug, irta ra valaki hogy ha kirakod a pet barra az adott abilityt akkor jo, de nem ez kene a megoldas legyen:

http://blue.mmo-champion.com/3/10971858238-bug-pet-skills-still-turning-themselves-on.html

"We don't nerf anyone due to public outcry. If we did, there would probably be 1-2 classes left that were even PvP viable. 😊 At most seeing a lot of QQ about one class might get us to look at the numbers to see if there is any truth to the matter. However I will say that in this case there were so many people telling us the same thing that it's hard to come up with an explanation for how they can all be wrong and some of the Ret paladins be right. (I say "some" because several Ret paladins admit they were killing stuff to fast.)

We collect a lot of data from both Beta and the live servers, and Ret paladins were killing people very quickly and often, especialy at level 70. Even after the nerfs, they are still very good at 70.

It's never fun to nerf anyone and we know the boards are going to be on fire for several days when we do it. It's our fault that the imbalance existed in the first place and we needed to take steps to correct it. Players are understandably nervous about the new world order with all of the changes we've made to classes and combat. Most of them, I am confident, want to see balance problems fixed quickly."

Zomil
sajna ugy néz ki bugos, mert ha felülsz a mountra és leszállsz, cower/prowl vmiért visszavált autocast-ra a petnél :S

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

MarkBlade
Tudttam én hogy rossz ötlett volt a hordának megadni a palát.. Most sírhatnál a wariddal te is hogy milyen táp a pala.. <#mf2>
azert imba mert 2 szer tud alola divine stormozni, 2szer judgementelni, es 2(?) szer crusader strikeozni + meg ott az instant hammer of wrath is. pala bubi pont attol nem votl tap eddig, hogy nem igen tudott a pala alola dpst tolni a melee attack speed csokkentes miatt, de most hogy ennyi instantja lett, ez felborult. mar nem egy autoattakolos kaszt a pala.

[HUN]Crassus
2008 X.20.-a tortenelmi evszam: a jatek legnagyobb OVERPOWAIMBAPOWNER kepessege Ujra a PALABUBI!!!! GG

TVelvet
hát ez pwned 😊 😄
picket
Ilyen erõs érv ellen nem lehet vitába szállni, igaz? :c

&#3237;_&#3237;