166745
  • MrStokes
    Azert a 3 naponta gyarthato ruhaanyagokon kivul van meg mas hasznosithato portekaja is a tailoring-nek.

A Brilliant es Saphire spellthread-ek eleg jo aron mennek, es ha ne adj isten az AH-ban sincs beloluk 10-20 darab (mint hetvegeken) akkor akar 220-250 gold-os aron is el lehet oket passzolni. (Ez mondjuk mindenre igaz, amit AHba raksz. Tudni kell mikor kell betenni es mikor vasarolni onnan.)

Deathchill Cloack-bol is sikerult mar parat elpasszolnom eleg nagy haszonnal, amihez persze az is kell, hogy ne minden osszetevot az AHbol vasarolj meg, az eternalokat legalabb farmolni erdemes az Eternal Fire magas, 25-30 gold-os ara miatt.

Mindezidaig a Sopregar repus Herb Bag-eken is nagy sikerrel adtam tul 250-300 gold-os arakon. Mostanaban sajnos tul sokan rakaptak... >_<

A Tailor-only back enchant meg kimondottan jora sikerult szvsz.
    Most hirtelen nem jut mas eszembe.

Ezek persze mind a szerver gazdasagatol is fuggo dolgok, de nekem ezek, amik ezidaig bejottek.
  • Landor
    Köszee Lacee!
  • capaszabi
    SJ helyett van most valami DKs blog (EJ forum/DK.info stb-n kivül) ?
  • [VS]Thomas
    Unholy PvP
    0/17/54

Blood PvP
    51/11/9
  • [HUN]Crassus
    nem bakki:S feszűlt vagyok a hülyegyerekek miatt:D
  • Lacee
    óránként nagyjából 8-10 mega átlagosan, helyzettől (pl raid) függ.
  • Landor
    Sziasztok W0Wosok!
    Valaki meg tudná modani, hogy 1 óra aktív wowozás mekkora adatforgalmat generál?
  • Csirke4
    ctrl+m a zene eltűntetése alapból.
  • Csirke4
    Ne add le a herbár, sokkal jobb mint a tailoring! :)
  • maniac001
    Szeeeegény paladinok! Olyan gyengék pvp-ben. Hogy lehet hogy a blizzard nem veszi ezt észre? Szemetek. Idézhető halálcsillagot a paláknak!
  • harlond
    Sziasztok! egy olyn kérdésem lenne nem tud e vki olyan addonról ami kiirja annak a nevét aki megölt? elég ha csak vmi teljesen egyszerűben irja ki, köszi! :)
  • Savmacska
    Dk nak pvp blood vagy unholy ? talentet is kérnék, köszönöm
  • Yepp
    köszi ez volt a gond :)
    rájöttem akkor lehetett a gond, mikor instában a ctrl a ventrilo hotkey-e, biztos épp beszéltem és hátrafele mentem közben (=
  • jazzy
    A zene nem tűnik el, ctrl+s sound effects-et kapcsolja ki, én is mindig megszívom..
  • Lacee
    nekem többször előfordult a hunterrel, hogy mikor a petet ráküldtem valakire (ctrl+1 a hotkey ugyebár), és hátrafelé akartam lépni (s gomb) a csapda miatt, akkor a ctrl+s miatt eltűnt a hang, mivel ez a némítás kombinációja. Nem lehet, hogy neked is ez történik? Bár ebben az esetben szerintem a zene is eltűnik, szóval lehet hogy nem ez a megoldás...
  • capaszabi
    440en elkezdtem Frostweave baget gyártani, hogy majd zöldként lassan beadja a 10 skillt. jelenleg 40+ bagnál tartok (~90g/db letekerni), és még kell 1 skill. A bag eladhatatlan önköltségi áron, de még az alatt 20-30g-vel is :S

A másik baj, hogy nem flexibilis a bónusz amit ad.
  • vidu01
    Aki enchantingot akar huzni annak jó a tailoring, gyártott cuccokat disenchantolja és ott az alapanyag hozzá.
  • vidu01
    Viszont lehet rongyszőnyegen repkedni. xD
  • Yepp
    sziasztok
    felmerült egy problémám a wow hangjával kapcs: a zene, ami pl akkor hallható mikor beérünk egy nagyvárosba, az rendes hangerejű, de semmi más nem hallható :( huntámmal figyeltem fel, ahol ugye a puska viszonylag hangos. nos egyszercsak néma lett, és minden más hasonló hang is (spell, stb) - egyedül a zene maradt normális hangerőn.
    a sound beálitásoknál minden egyforma, max erősségű ugyh az nem lehet a baj.
    ezt hogy lehet orvosolni? kicsit zavaró néma üzemmódban jáccani
  • Lacee
    plusz még marha sokba kerül felhúzni, embertelen mennyiségű cloth kell hozzá, már csak ezért sem éri meg.
  • dartonita
    Frost bag?Vegulis azt realmenkent csak kb 12589-en gyartanak :)
    Sztem ne.Nalunk sosem volt biznisz.Tailoros ebonweave,spellweave,moonshroud-al kereshet,vagy az ezekbol gyartott cuccokkal.De nem jelentos egyik sem.
  • hawkie22
    Sziasztok!

Egy kérdés. Van egy kimaxolt Alchemy-m, meg egy kimaxolt Herbalism-om, de gondolkodom azon, hogy leadom a Herb-et, és váltok Tailoring-ra. Gondoltam, ha azt is kimaxolom, akkor adhatok el flask-et is meg frostweave bag-eket is egyszerre. Igaz, akkor a potion-ökhöz meg kéne vennem a növényeket, mondjuk annyira nem vészes az áruk. Ötlet? Tanács?
  • TVelvet
    Jó a blood, csak sok armor pen. kell hozzá
  • Dr DeViLKiNG
    Látom nem ment át a dolog
  • Dr DeViLKiNG
    Blood eléggé top dps, mivel eléggé feltolja white dmget, mellé egy runáért sebez majdnem annyit mint ss.
    Pvpre egy rakás fos kb minden plate ellen.
  • picket
    Nerf paladin plix
  • [HUN]Crassus
    az a baj az ilyen fröcsögős vakarcsokból van több:S
  • [VS]Thomas
    Cápaszabi linkelj plz egy wws-t YS-ról, ahol az agynál dps-el a gargoly, mert a saját tapasztalatom hogy idézés után repked mint gólyafos a levegőben.YS-nál P1 és P2 ben a blood dk jobb szerintem, P3 ban az unholy a sok aoe miatt.
  • Warden
    Ne pvp-z pve gearbe pl.Olvass utána hogy mit rak a paladinra a bubi ki tudja leszedni és mennyit üt ki belőle.Amennyiben ezek után is ugy gondolod hogy igazad van játsz a huntereddel survival ágon rakd fel a forteexorcist huntardra vonatkozó részét és sörözz bátran...
  • [HUN]Crassus
    és még mindíg leszophatnak a retri palák engem is!
  • [HUN]Crassus
    "éppen blood voltam, így nem sebzett rajtam semmit" ez van rendben nemigaz?? szánalmas vagy bakker.....
  • [HUN]Crassus
    A hülyegyerekeknek még1x:

reduces all damage you deal by 50%
  • [HUN]Crassus
    5!!!!!perc CD!!!
    Protects the paladin from all damage and spells for 12 sec, but reduces all damage you deal by 50%. Once protected, the target cannot be protected by Divine Shield, Divine Protection or Hand of Protection again for 2 min. Cannot be used within 30 sec. of using Avenging Wrath.

akit ezalatt levernek az egy FASZFASZFASZFASZ FASZLÁMA!szerintem nincs erről mit beszélni......
  • [HUN]Crassus
    Devil és Maniak kb. ovodás szinten mozogtok ezekkel a kommentjeitekkel:S
  • capaszabi
    kipróbáltam bloodot YS-re, reménykedve hogy agyra DRW jobb burst lesz, mint gargojl, de DRW egy vicc jelenleg 51 pontos talentnek :S

(ferál dudura toltam inkább a hysteria-t lenn, volt olyan, hogy berzerk hysteria hero alatt egyedül levert agyból 20%-ot 1. portál alatt...)

Frost burtstje milyen PVE-re, ill. YS-re milyen talent kéne?
  • Savmacska
    Megdobnál egy blood pvp talentel ? köszi, ahogy néztem videóakt meg ahogy hallom most jobb a blood dk pvp-ben? Talán e miatt leszek blood :)
  • Dr DeViLKiNG
    Tegnap találkoztam egy retri palával wgn, éppen blood voltam, így nem sebzett rajtam semmit. Leverem hpját, bubi. Leverem megint, loh. Aztán csak meghalt harmadszorra
    De ez így tök rendben van :D
  • maniac001
    Igen reméljük lesz még. Tudom erre mit fogsz mondani de a bubi alól is lever majdnem mindekit. Hiába mondják hogy hagyjuk már ezt a bubi témát, mégis minden pala állandóan ezt használja. Hiába van skilled, semmit nem tehetsz és még elfutni se mindig lehet. Szerintem bubi alól semmi támadó spell ne legyen használható. Ez defensive spell. Remélem egyszer nerfelik.
    Vagy legyen rajta 1 hónap CD :)
  • [HUN]Crassus
    jééé megint pala nerf.....:S
  • eLiXir
    :DDDDD