World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

juj de szar duma.

D4nY
onyxia lair milyen idõközönként resetelõdik? 😊

xP

Megnyugodhatsz hogy igen skilles játékos.

Nem tipp.
Wardennek már igen sok hetvenes karaktere van, minden bizonnyal fullepixomgop gearrel, mindegyikhez nagyon ért, és az epeenjével arányosan növekszik az arca is. :C

és nincs itt lynx h leszállítsa a magas lóról. 😞

vak vezet vilagtalEnt-et olvastam, elvonasi tunetek, huh (!?)

szerintem ha valaki 70re felhuz egy karit, akkor nincs olyan skill vagy más dolog amit ne próbálna ki az ember, hogy mi az. ergo nem te huztad fel a karit, or u have life. peace

Sugam
ide adok igazat 😄

Hát nem igazán.

Az a helyzet, hogy nem az az életcélom, hogy egy számítógépes játékban érvényesüljek maximálisan, hanem inkább a mindennapjaimban, az igazi életben próbálok inkább maximumot nyújtani.

Örülök, ha Te már elérted a mesterfokozatot ebben a játékban, és ezzel a tudással ilyen segítõ választ tudtál adni.

És most megyek is a sarokba térdepelni, és közben ostorozni fogom magam, amiért ennyire szánalmas vagyok.

Warden, köszönöm a válaszod, így legalább tudom, mi merre.
Köszönöm.
Ams
"retributer"
"tallent"
"avanging wrath"

vak vezet világtalant.<#idiota>

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

[HUN]Crassus
*+sz

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Igazából a gond az hogy lövésed nincs a paladinról.A "szárnyak" nem retributer képesség vagy tallent ugyanugy megvan mindhárom ágon trainertõl tanulható ugy emléxem lvl 60 on a jól hangzó avanging wrath néven.

Full holy nincs vagy ha az összes tallentpontodat a patch elött arra raktad akkor ismételten arra a következtetésre lehet jutni hogy abszolute nem vagy tisztában a karaktered müködésével.

[HUN]Crassus
a kérdesedbõl ítélve nem voltál valami nagy vaszitdasz holyként sem:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hali.

Tudom, láma kérdés, de palának mely talent hozza elõ azt a látványos "szárnyas" variációt - mikor két szárny látható a karakteren, illetve más egyébb feltétele va-e - amitõl elég durván bepörögve aprít?
Full holy voltam eddig, de most kipróbálnám.

Elõre is köszönöm a segítséget.
jó az a felének is (mivel a dailyk 20g alatt adnak)

tigeroo
kieg után 5000G kb. olyan lesz mint 500G most
:S:S dejo akkor miért mondja sok ember h 2500 lesz, most mehetek farmolni :b

nem

csá!
az epix flying griff skill ára wotlk-tol 2500g lesz? vagy vmivel kevesebb?

Mighty
Szûk három hét van hátra a wotlk megjelenéséig. Már minden zsír a beta servereken?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Argent Dawn-ék jól elmesélik a sztorit, hogy mi miért és meddig van/lesz...már ha élnek ugye<#idiota><#hehe>

költözz be instákba, ott nincs zombi invázió.
amúgy meg gondolom kieg-ig.
s van rá 1 tippem, hogy napról-napra rosszabbodni fog ez a szitu 😄

mer eddig mi gatolta a nyomikat hogy wowozzanak? es mi hatarozza meg, hogy ki a nyomi?

Ne ijedj meg az Acc létrehozásától és a fizetés beállításától. Nagyom egyszerû. Én mindkét accunkat kártyával fizetem, pofon egyszerû. nem tudjátok meddig lesz ez az idióta zombi invázió, amitõl nem lehet játszani?
picket
Mé? Eddig is jácchattá! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Tatyla
ja így minden nyomi wowozhat...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

edios
OMG<#guluszem1>

Eddig 494k kellett 61-es szint eléréséhez, most belekukkantottam játékba mennyi kell, hát nem 200k-val kevesebb!?

Így jó lesz fejlõdni<#bee1>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Narxis
Vannak. 😛

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

tigeroo
skinningbõl

master of anatomy rank 1

+3 crit rating

hoppá! ezdejó😊 vannak még ilyen cuclik?😛
nagy1miklos
Talán az volt a baj hogy nem akartam online megvenni a gamet és csak vmi billing form hivatkozásra klikkeltem az meg teljesen máshova dob. Így már egy picit egyszerûbbnek tûnik köszönöm.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Mighty
Ja, Account Management-ben tudod beállítani 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
1. Trial után meg kell venned a teljes játékot, akkor tudod upgrade-elni az azzal kapott kulccsal.
2. Nem tudom milyen angol tudás kell ahhoz, hogy ki tudd választani a MasterCard vagy a Visa közül az egyiket, meg az 1-2-6 opciók közül (mögéjük írva az ár) a neked megfelelõt.
(3. Hibás tranzakciót nem csinálhatsz, ami pénzt levonnak, azt le is játszhatod. A Blizz csinálhat hibás tranzakciót, de nem nagyon szokott, mert ebben neki sem éri meg hibázni.)

&#3237;_&#3237;

Davidus
de

V9ykn8_TZL0

antgecc
Shai írta lentebb, hogy "level 58 kb 3-5 nap played most."
Tudom, hogy volt vmikor egy xp követelmény csökkentés meg azt hiszem a questkért járó xp-t is megnövelték, viszont azt nem tudom, hogy megint "buffolták" a lvl-ezést vagy ez még mindig ugyanaz, ami volt? A 60-70 xp kövtelményt még nem nerfelték le, ugye?

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nagy1miklos
Eredetileg én egy magyar nyelvû leírást találtam ahol szájbarágósan elmondták mit hogy kell csinálni. Az eu honlapon nem igazán vagyok benne biztos mit kéne csinálnom és nem szeretnék valami elrontott tranzakciót mivel nem akarok pénzt kidobni feleslegesen. Elég gyatra az angol tudásom ezért félek hogy elrontok valamit, amúgy egy trial accountot kellene upgradelni egyáltalán ez mennyibe kerül meg hogy alakulnak most a havidíjak?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

köszi, pont ez kellett 😊

tigeroo
wow eu honlapja?
nagy1miklos
Emberek anno belebotlottam egy honlapba ahol arról írtak hogy bankkártyával lehet fizetni a wowot akár fél évet is egyszerre nem kell vacakolni a gamecardokkal csak sajna ennek már vagy egy éve és nem találom most amikor direkt keresem. Valaki tud adni linket esetleg ahol leírás van ebben a témában?

Zomil
engem csak az idegesit, h a griffeseket is megölik 😞

tegnap pl. area52-ben volt kb. 2db élö npc és kb. 20zombi 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Forolto
Kibírod szerintem,még asszem 5 nap és vége.A retro Naxx invázió viszont nagyon fiiilinges,visszahozta az outdoor pvp-t a szerverekre.😊

Jópofa ez az invázió pláne ugy hogy a sok idióta még rá is segít a fertõzés terjedésében.Van oylan napi questem amit péntek óta nem tudok leadni mert az npc folyamatosan halott.
Ne legyél már n00b, egy igazi paladin skillbõl tolja a bubi hs-t nem makrózik.
The Garrett
igen, de õ mindent tud. Nem is kell más. ^^

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

picket
csak egy haverod van -.-'

&#3237;_&#3237;

The Garrett
egy haverom azt mondja, hogy itt az info.

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Zomil
wowwiki/wowhead? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

jah, lehet csalódás lesz majd a sok kis ganker számára a szitu 😄

viszont nincs valami site, kép, akármi, ahol be van jelölve, le van irva, hogy mik azok a minimum szintek, amikkel X instába be lehet menni?

mint pl. deadmines lvl10 req, stockades sw-be oda lvl15 a min szint, szal' ilyesmire gondolok...

wow-eu site-on néztem, de ott csak az ajánlott szintek vannak, nem a minimum.

hát most dilemmázok.
az a szitu, hogy egy gammára sincs túl sok idõm jelenleg, nemhogy kettõre.

a kérdés most inkább az, hogy mit hoz majd a wotlk.
s leginkább, hogy milyen lesz az új world pvp system.
megnézem majd a wow kieg-et is, aztán eldöntöm, hogy nekem melyik jön be jobban.

ha finoman szeretnék fogalmazni, akkor who-ban is nagyon komoly potenciál rejtõzik mindenki számára, aki szereti a grp pvp-t, de tény és való, hogy wow után szó szerint át kell állni arra a rendszerre, mert teljesen más, mint a wow.
viszont a wow-nak is van legalább ennyi pozitívuma a who-val szemben.
szal mindkettõ nagyon jó a maga nemében, s legszivesebben mindkettõvel tolnám 😊

szal' nem, nem ennyi volt a who. de amúgy meg ne zavarj, world eventet generálok épp, ez komoly felelõsség ám! 😊

bubihs egy csomo idokieses, oda a powerlevel,

picket
Ennyi volt a who, núb?

&#3237;_&#3237;

nem félek, nekem is van bubihs makróm <#idiota>
jah, azaz még nincs.
de lesz!

(amúgy meg kiegig valamivel el kell ütni az üres órákat. legalább most generáltam egy újabb world event-et 😄)