World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tipp.
és nincs itt lynx h leszállítsa a magas lóról. 😞
Az a helyzet, hogy nem az az életcélom, hogy egy számítógépes játékban érvényesüljek maximálisan, hanem inkább a mindennapjaimban, az igazi életben próbálok inkább maximumot nyújtani.
Örülök, ha Te már elérted a mesterfokozatot ebben a játékban, és ezzel a tudással ilyen segítõ választ tudtál adni.
És most megyek is a sarokba térdepelni, és közben ostorozni fogom magam, amiért ennyire szánalmas vagyok.
Warden, köszönöm a válaszod, így legalább tudom, mi merre.
Köszönöm.
"tallent"
"avanging wrath"
vak vezet világtalant.<#idiota>#idiota>
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE
Full holy nincs vagy ha az összes tallentpontodat a patch elött arra raktad akkor ismételten arra a következtetésre lehet jutni hogy abszolute nem vagy tisztában a karaktered müködésével.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Tudom, láma kérdés, de palának mely talent hozza elõ azt a látványos "szárnyas" variációt - mikor két szárny látható a karakteren, illetve más egyébb feltétele va-e - amitõl elég durván bepörögve aprít?
Full holy voltam eddig, de most kipróbálnám.
Elõre is köszönöm a segítséget.
az epix flying griff skill ára wotlk-tol 2500g lesz? vagy vmivel kevesebb?
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
amúgy meg gondolom kieg-ig.
s van rá 1 tippem, hogy napról-napra rosszabbodni fog ez a szitu 😄
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Eddig 494k kellett 61-es szint eléréséhez, most belekukkantottam játékba mennyi kell, hát nem 200k-val kevesebb!?
Így jó lesz fejlõdni<#bee1>#bee1>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
2. Nem tudom milyen angol tudás kell ahhoz, hogy ki tudd választani a MasterCard vagy a Visa közül az egyiket, meg az 1-2-6 opciók közül (mögéjük írva az ár) a neked megfelelõt.
(3. Hibás tranzakciót nem csinálhatsz, ami pénzt levonnak, azt le is játszhatod. A Blizz csinálhat hibás tranzakciót, de nem nagyon szokott, mert ebben neki sem éri meg hibázni.)
ಥ_ಥ
Tudom, hogy volt vmikor egy xp követelmény csökkentés meg azt hiszem a questkért járó xp-t is megnövelték, viszont azt nem tudom, hogy megint "buffolták" a lvl-ezést vagy ez még mindig ugyanaz, ami volt? A 60-70 xp kövtelményt még nem nerfelték le, ugye?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
tegnap pl. area52-ben volt kb. 2db élö npc és kb. 20zombi 😄
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
viszont nincs valami site, kép, akármi, ahol be van jelölve, le van irva, hogy mik azok a minimum szintek, amikkel X instába be lehet menni?
mint pl. deadmines lvl10 req, stockades sw-be oda lvl15 a min szint, szal' ilyesmire gondolok...
wow-eu site-on néztem, de ott csak az ajánlott szintek vannak, nem a minimum.
az a szitu, hogy egy gammára sincs túl sok idõm jelenleg, nemhogy kettõre.
a kérdés most inkább az, hogy mit hoz majd a wotlk.
s leginkább, hogy milyen lesz az új world pvp system.
megnézem majd a wow kieg-et is, aztán eldöntöm, hogy nekem melyik jön be jobban.
ha finoman szeretnék fogalmazni, akkor who-ban is nagyon komoly potenciál rejtõzik mindenki számára, aki szereti a grp pvp-t, de tény és való, hogy wow után szó szerint át kell állni arra a rendszerre, mert teljesen más, mint a wow.
viszont a wow-nak is van legalább ennyi pozitívuma a who-val szemben.
szal mindkettõ nagyon jó a maga nemében, s legszivesebben mindkettõvel tolnám 😊
szal' nem, nem ennyi volt a who. de amúgy meg ne zavarj, world eventet generálok épp, ez komoly felelõsség ám! 😊
jah, azaz még nincs.
de lesz!
(amúgy meg kiegig valamivel el kell ütni az üres órákat. legalább most generáltam egy újabb world event-et 😄)