World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Asszem volt mar peldalozas (talan picket emlitette) a DieHard3 egyik jelenetevel, csak amig ott Willis baratunkat kenyszeritettek hogy rasszista tablaval maszkaljon elo celtablakent a gettoban, addig te onkent bujsz bele e szerepkorbe 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

nemá, megtisztelsz <#beka2>

Narxis
Nem is gondolod...<#kacsint>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

be is sz*rtam kegyetlenül 😊

bár ha valakit ez fog boldoggá tenni, hogy gankelheti a karim hulláját, kivánom neki, hogy ennél nagyobb boldogság sose legyen életében <#vigyor5><#hehe>

ja tudom, gonosz vagyok <#vigyor3>

affene, ennyire népszerû lennék? <#fejvakaras>
<#nevetes1>

Fehercsoki
Asszem ezt még meg fogod szívni a végére kár volt a fenyegetés.

atomlol vagy
<#idiota>

anti hero

Narxis
Már összeállítottam egy hordás raidet csak a kedvedért. Mi vagyunk megtisztelve, hogy téged gankalhetünk.

Szerintem ezt kár volt beírni 😄

hát remélem is, hogy megkönnyítik a lvlup-ot, mivel én már rákészültem a dk lup-ra.

ja, igen, ha valaki lát egy Fiftyfive nevû (na ki lehet találni mi lesz a sorsa, amint lekreáltam a dk-mat 😄) human palát (azért pala, mert olyanom még nincs, s kiváncsi vagyok rá, s nem azért, mert éppen az az op - nem lesz belõle 70-es kari, only 55) rohangálni azeroth-on a ragnaros-eu szerveren, kérem gankelését és az ehhez hasonló ténykedéseket hanyagolja.

egyrészt, mert powerlvl-ezni fogom, szal nem akarok pöcsölni sokat hullához visszarohangálással, tradeskillekkel, meg hasonló sz*rokkal, másrészt meg követni fogja folyamatosan egy fullepix 70-es rugó is stealth-ben, szal' ha a kedves hordások nem piszkálják, akkor nem kell nekik se visszafutni - sokszor - a hullájukhoz x)

köszi a megértést.

Davidus
a peccs óta így van már

V9ykn8_TZL0

PiszkosFred
Hat szem elott tartva a "friss" lvl55-os DK fejlodeset, vszinu hogy a megjelenes napjan (esetleg az azt koveto elso szerdan) mar eletbe lep.

Aprópopó. Volt szó róla (blizzardos blue post), hogy könnyíteni fogják a lvl.60-tól 70-ig tartó szintezést. Na most ez a könnyítés rögtön a kiegészítõ megjelenésekor lép életbe vagy majd egy patch formájában fog jönni, mint az elõzõnél (amikor felgyorsították a lvl. 20-tól 60-ig tartó szintezést)?

Played 4, 5 nap vagy IRL 4, 5 nap? Nem mindegy😄

Marcell
Haverom sokadik karakterevel 4,5 nap jatekidovel lvl66-nal jar. Bar kapott boostolast rendesen.

Narxis
stormwind dettó, azzal szórakoznak hogy mindig becsukják champions hall ajtaját 😄

amúgy 3 nap alatt 58? omg nekem annyi van a huntimban és még csak 41

faaszom az 1 perces zombiba, orgrimmarba egész bank, ah kihalt meg elõtte minden alig tudtam elmenekülni a flight masterrel mert már ott tartottak a zombik.

The Garrett
a 70 mage instas komboval felora volt 1 szint 60ig kb. 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

pedig de.

bodesz
grind+értelmes questek...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

edios
Nekem pont 7 nap volt, mondjuk abban van némi helpelés és 250+os profok, de 3 nap azért elég viccesen hangzik ígyis-úgyis. Max 70es mage+insta kombóval tartom lehetségesnek, mindenesetre h questeléssel nem jutsz el 58ig 3 nap alatt az tuti.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

level 58 kb 3-5 nap played most.

edios
Én augusztus elején kezdtem egy altot, az épp most lett 58-as. És még azt hittem h én vok nl<#wow1>

NL.

PiszkosFred
RAF?

Fehercsoki
Most kezdtem hétfõn druidot most 58as tényleg jó most karit kezdeni.

Kicsikiraly
pedig most a jó kezdeni, kezdõknek van csomó könnyítés (legalábbis haver akinek van két 70ese ezt mondja 😄)

DFTBA &#3232;_&#3232;

tigeroo
😄DDDDDDDDDd hádde nem?
most ez nemtudom mire jó hogy minden zûrzavar, mert az élvezeti faktor kb. a nullához stagnál... sõt, szerintem mindenkit zavar hogy nemlehet AH-zni meg közlekedni , questet felvenni stb.(most ne a 70es karikat nézzétek hanem pl. az én 10es sámimat minden sarkon lecsapják)

ha frusztrált akarok lenni akkor lemegyek anyámhoz akurvaéletbe.
ha ezfog menni még 3hétig...<#levele>
TVelvet
😄DDD igen vicces lesz holnap😊
Davidus
elsõ nap 10 perces CDvel
jajj szegény zombik ne öljétek már meg õket

ötödik nap 1 perces CDvel
bazme egy zombi! fussunk a picsába! kurva anyád blizzard!

V9ykn8_TZL0

tigeroo
hát csupa móka és kacagás ez a prewoltk event (mire thrallhoz eljutok 4x behalok)

alig várom jöjjön a kieg -de csak ezért-
neekem is néha bejön ez.

Narxis
Nálam nincs ilyen. Igaz, enyém frissen telepített, op. rendszerrel együtt.

tigeroo
csak nekem van olyan problémám hogy egy idõ után elkezd szaggatni a wow?
félpercenként faszául beszaggat egy pillanatra és idegesít...
más játéknál nem mûveli ezt
Új kara boss tök jó lett 😄

Egyenlõre csak azon a szerveren indíthatsz DK-t amelyiken az 55-ös (vagy nagyobb) karid van.
tigeroo
kérdés: acconként elég egy 58+ kari hogy DK unlock legyen vagy csak azon a realmon lehet majd DK-m ahol van nagykari?
Ki lehet bírni, engem annyira nem zavar, csak ha 5 perceket kell várnom, hogy újraéledjen az NPC, ahol a questet szeretném leadni 😊

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

tigeroo
kész rélálom ez a zombi event.

ennyit még cotested territoryn sem haltam nemhogy fõvárosban!!
igy képtelenség kis szinten játszani...
Szamit, de szart se er. 😊
Pve gear ftw!

[HUN]Crassus
nekem van olyan érzésem mintha a resilience nem számítana 3.0 óta? hihetetlen mekkorákat lehet ütni...geartõl függetlenül

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

biztos azért mert a casualok is lehetnek full epixben Q_Q

edios
Azért mert kiforrottabb lett a játék, vagy mert gyorsabban lehet fejlõdni?<#buck>

Hát ilyenkor én már nem kezdeném el a wowot, nem lennék a kezdõk helyébe most 😞((

panther112
2h-t is lehet dual wield-ezni...

<#rinya><#rinya> Elértem a lvl limitet trialon. Akkor maradék 3 napban kipróbálom a palát is. Dual wield amúgy elég jó (böszme 2h-hoz képest).

KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros

<#worship>

ket kategoria van melee fegyvereknel, one-handed es two-handed. minden one-handed fegyvert lehet dualwieldben hasznalni(dagger is one-handed).

ezenkivul van meg olyan 1 kezes amit csak offhandbe lehet tenni illetve amit csak mainhandbe.

Kicsikiraly
két darab 1 handed vagy 2 db dagger (hogy lehet-e egy db 1handed és egy db dagger nem tudom, de szerintem lehet)

DFTBA &#3232;_&#3232;