166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#138343 Ja jó href linkel is. :o
-
#138342 [url=http://href.hu/x/9888]A LEGO-s "WOW" figurák :DDDDDD[/url] -
hawkie22 #138341 Resto sámán vagyok elsődlegesen, a guild most kezdte Naxx10-et, elég jól haladunk, de lenne egy kérdésem.
Offspecem elemental, milyen geart érdemes beszereznem a jó DPS érdekében. Jelenlegi hit ratingem nagyon kevés, 63 mindössze, de mail itemekben nem nagyon találtam eddig +hit-es geart, főleg cloth van ilyen. Valami tanács?
Köszi -
Savmacska #138340 Valaki -
#138339 Ráadásul a dmg/mana aránya is legjobb. -
Kyrus #138338 Köszi:) -
maniac001 #138337 Köszi, kielégítő válasz. Raid környezetben gondoltam a hitcap-et. Hát akkor még gyúrnom kell rá, de kevés megy mellé így is :)
A chaos bolt és a conflagrate kb. azonos szinten volt nálam, legalább is XT-n. Ezen mértem de hallgatok rád, cd-re nyomom a conflaggal együtt. Köszi még1x. -
#138336 1: attól függ: a hit cap 17% ebből lejöhet 3% talentből (suppression), 3% raid supportból (boomkin, shadow priest) ez 11% - 289 hit rating, ha nincs raid support az akkor 14% - 368 hit rating
2: Chaos Bolt a legnagyobb nukod szal mindig CDre kell nyomni -
maniac001 #138335 Destro lockok segítségét kérem. 3 napja vagyok destro és érdekelne 1-2 dolog. Google a barátom volt de megharagudtam mert a sok fórumon mindenki mást ír, itt meg skilled playerek egész hada (t)anyázik. Szóval..
1. mennyi a destro hitcap?
2. érdemes-e chaos boltot cd-re nyomni vagy ki kell / lehet hagyni a spellrotációból?
Előre is köszönöm a konstruktív postokat. -
#138334 Reroll Cyclone battlegroup. -
#138333 1: szinte minden meccs 15vs7 15vs5 kezdődik ally javára (Blackout grp)
2: ha be mered írni hogy "we need at least 3 towers before flag" legjobb esetben is körberöhögnek, persze hiába írod be minimum 5 player rohan a zászlóért kezdésből...
3: ha ally csapat támad mindent támadnak a hordások csak az ally healereket nem...
4: ha netalán befoglalunk egy tornyot akkor b@sszák védeni is, mondjuk ez igaz ABre is...
ennyi jutott hirtelen eszembe, egyébként az EoS a horda jelenlegi leggyengébb BGje (a Blackout grpban)
(Reptyle druid/Ylianor lock - Arathor) -
#138332 az h rajtad kivul minden kurvajo jatekos tudja hogy egy gusztustalan boring szar bg es nem jarnak oda:) -
#138331 nah mára ennyi pvp elég lesz,faszláma vagyok úgy tűnik:D még jó,hogy ma is sok skilles lófaszgeares hülyegyerekkel találkoztam akik hála a blizzardnak totál hülyérevesznek pvp-ben:S fantasztikus!:S -
#138330 shadowfury=stun-->Death coil=disorient-->fear= GG -->eszméletlen skill -
#138329 8458-as conflag sacred pajjzsal:S 1000-es resi...mostmár tényleg leszophat a blizzard! -
#138328 holnap mindenki írja le nekem:P pár mondatban mi lehet az oka a horribilis faszlámaságnak és tudatlanságnak Eye of the Storm "című" becses BG-ben!
Komolyan kíváncsi vagyok! danke! -
#138327 EOS fog kinyírni idegileg az kurvaélet:P -
Savmacska #138326 Resto Shaman, mennyire jó illetve mennyire állja meg a helyét pvp-ben ? bg és arena(2v2) -
Yepp #138325 köszi -
Skill #138324 én is észrevettem , néha elég érdekesen adja :O
gondolom több fajta stun kategória van, csak így képzelhető el -
#138323 wowwiki: "How does Armor Penetration work? It simply removes armor from your opponent and recalculates their mitigation before your attack. If your opponent has 7700 armor and you have 1500 Armor Penetration, they only have 6200 armor versus your attack. They go from 42.2% mitigation to 37%. Therefore, you’ve increased your damage against them by 5.2%"
magyarul, az ellenfél páncéljának egy részét nem veszi figyelembe az okozott sebzés csökkentésekor. -
Yepp #138322 hali
egy noob kérdés: az armor penetration az micsoda? ^^ -
#138321 rámugrottak 8-an WG-ben megszámoltam 6x!! stunoltak le 30 secen belül/eddig bírtam:S/! nemkellett volna már kúrvára immunisnak lennem a 4. után??? diminishing-et szépen kininjázták a játékból vagy mi a pöcs ? -
#138320 Helyesbítek, Csabi még tolja. -
#138319 Én egyáltalán nem játszok,és amennyire tudom a többiek sem, talán csak Balu néha,néha. -
#138318 ha kézzel patchelsz, akkor is annyi lesz. és eus kell mindenből, nem véletlenül tesznek különbséget az elnevezésben.
ha csak trial kell, akkor meg a honlapon válaszd a streaming trialt, az csak párszáz megányi, és dinamikusan letölti, ami menet közben kell. -
#138317 Eus van meg vagyis még csak a trial ott akarom kiprobálni az auto patch meg vmi 4.5gbot akar letölteni O.o -
Dr DeViLKiNG #138316 És ha us wowot vett, és ott akar játszani? Akkor nem. -
vidu01 #138315 Mindennek EUsnak kell lenni, az alapjátéknak a peccseknek (amiket mellesleg maga letölt) meg EUs accot kell csinálnod. Tehát itt: http://www.wow-europe.com/en/index.xml A GC is eus lesz amit a boltban veszel majd hozzá (ez sem mindegy). -
#138314 az előzők is US patchek voltak -
#138313 lehet hogy nem függ össze, de nem lehet gond, hogy US patchet akarsz telepíteni? felénk az EU változat dívik. -
#138312 jobban látszik
-
miért nem megy fel a 3.01es patch? sima wowra akarom tenni -
Idum #138310 Sziasztok!
Szeretnék nektek egy újonnan nyílt fórumot bemutatni! wowforum.forumx.hu a címe. Remélem így majd többen látogatják! Azt is megköszönném, ha csak rákattintotok, és regisztráltok.
Sajnos ki kellett törölnöm a szerverek témát, mert másképp nem ajánljahnám itt :D!
Köszönöm! -
pantenanti #138309 hali a frost mage most milyen pvp re? -
CB SNIPER #138308 btw egy kérdés játszik még vk Jaedanaron? botond stb vagy már felejtös és mindenki csak BS :O
(nemkell észrevenni üzimet akinek nemszol és nemakarja ^^XD) -
Yepp #138307 oda van irva
"This Project contains only alpha versions available for download. Alpha versions are not intended for use by the general public, as it is not considered ready by the authors.
If you are intent in downloading this addon, please visit the development site where all versions are available." -
Idum #138306 Sziasztok!
A JustPictureIt addont szeretném letölteni de sehol sem találom! Az addon létezik! még a curse.com-on is fent van de nins letöltés gomb XD
Előre is köszi! -
mikusmate #138305 Ami sorozat, az az Ősök Háborúja trilógia. (sorrend: Végtelen forrás, Démonlélek, Meghasadt föld) Ez előtt érdemes elolvasni a Halálszárnyat, mert az kapcsolódik ezekhez. A többi könyv az teljesen különálló, nem számít, hogy milyen sorrendben olvasod. -
Kyrus #138304 Hi!
Valaki meg tudná mondani a Warcraft könyvek címeit sorban, mert találok könyveket, de azt sehol, hogy melyik az első és stb..
köszi