World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
bár ha valakit ez fog boldoggá tenni, hogy gankelheti a karim hulláját, kivánom neki, hogy ennél nagyobb boldogság sose legyen életében <#vigyor5>#vigyor5><#hehe>#hehe>
ja tudom, gonosz vagyok <#vigyor3>#vigyor3>
<#nevetes1>#nevetes1>
<#idiota>#idiota>
anti hero
ja, igen, ha valaki lát egy Fiftyfive nevû (na ki lehet találni mi lesz a sorsa, amint lekreáltam a dk-mat 😄) human palát (azért pala, mert olyanom még nincs, s kiváncsi vagyok rá, s nem azért, mert éppen az az op - nem lesz belõle 70-es kari, only 55) rohangálni azeroth-on a ragnaros-eu szerveren, kérem gankelését és az ehhez hasonló ténykedéseket hanyagolja.
egyrészt, mert powerlvl-ezni fogom, szal nem akarok pöcsölni sokat hullához visszarohangálással, tradeskillekkel, meg hasonló sz*rokkal, másrészt meg követni fogja folyamatosan egy fullepix 70-es rugó is stealth-ben, szal' ha a kedves hordások nem piszkálják, akkor nem kell nekik se visszafutni - sokszor - a hullájukhoz x)
köszi a megértést.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
DFTBA ಠ_ಠ
most ez nemtudom mire jó hogy minden zûrzavar, mert az élvezeti faktor kb. a nullához stagnál... sõt, szerintem mindenkit zavar hogy nemlehet AH-zni meg közlekedni , questet felvenni stb.(most ne a 70es karikat nézzétek hanem pl. az én 10es sámimat minden sarkon lecsapják)
ha frusztrált akarok lenni akkor lemegyek anyámhoz akurvaéletbe.
ha ezfog menni még 3hétig...<#levele>#levele>
jajj szegény zombik ne öljétek már meg õket
ötödik nap 1 perces CDvel
bazme egy zombi! fussunk a picsába! kurva anyád blizzard!
V9ykn8_TZL0
alig várom jöjjön a kieg -de csak ezért-
félpercenként faszául beszaggat egy pillanatra és idegesít...
más játéknál nem mûveli ezt
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
ennyit még cotested territoryn sem haltam nemhogy fõvárosban!!
igy képtelenség kis szinten játszani...
Pve gear ftw!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
KalOnline: Silversting - lvl 69 Vaga| Naraeha | BadTasteClan - Eladva, befejezve WoW: Lydo - lvl 80 Human Warlock | Ragnaros Neero - lvl 80 Night Elf Death-knight | Order of Watchers | Ragnaros
ezenkivul van meg olyan 1 kezes amit csak offhandbe lehet tenni illetve amit csak mainhandbe.