World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Régen találtam egy olyan oldalt, ahol minden classnak sorba voltak rendezve az itemek, aszerint, hogy mennyire jók az adoott karakternek.(Pl. paladinnak meg volt adva hogy meyólyik a legjobb armor, weapon, stb.) Ezt az oldalt azonban nem mentettem le könyvjelzõnek. Nem tudja valaki hogy melyik ez az oldal? Ha igen akkor légyszíves linkelje már be.
Nekem max szabadság van, iskolaügyek távol állnak már régóta tõlem. 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Hát azért a teljes szettet kigyúrni nem kis idõ.És ha kijön a kieg dobhatom a kukába vagy még jó lesz ott is?
Azt kérdezném , hogy érdemes e megvenni a Merciles pvp-s cuccokat , vagy inkább várni és gyûjtögetni a honor pontokat mí kijön a kieg.?
És még csodálkoznak, hogy lenézzük a törtszervereseket (tisztelet a kivételnek).
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Staky,
worldofwarcraft.hu ezt esetleg még tudom ajánlani.😊
Nem szégyen a tudatlanság,de elöbb olvassunk utána kérdezzünk,ha valamit ott nem értünk.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
pedig még le is van irva a wow hp-kon minden, majdhogynem szájbarágósan...
Csak a teljesség kedvéért és hogy picit ráérek elmagyarázom.
A Blizznek nem egy eredeti szervere van,hanem mind.😛
Remélem nem mondok hülyeséget,majd az okosok kijavítanak:Vannak EUs szerverek és Amerikai is,sõt szvsz Ázsiai is.
Az EU szerverek ha jól tom a csigazabálóknál van és néhányról tok,hogy a tulipán vidékén leledzik.
Nem szerverre regisztrálsz,hanem egy accountot hozol létre,amivel az adott régióba,tehát ha US verziót veszel meg amerikai,ha eU-st akkor európai szerverekre tudsz karaktert létrehozni.
A Gamecardok nem szerverhasználatért vannak,hanem az accountod használatáért elõfizetsz azaz 60 napig játszol akármelyik szerveren.
A lényeg itt nem szerverért fizetsz,mint mondjuk egy FPS játéknál,hanem az account használatáért.
A Blizz eredeti szervereit köbö 11 millióan használják,szóval nem lennél egyedül.
-De látom hogy itt is hasonló a mentális igényesség, na mindegy talán majd 11 óra után, pizsiosztás után megpróbálom újra feltenni az elõbbi kérdésemet- :o)
Addig is nehogy rossz fát tegyetek a tûzre, és hallgassatok apura meg anyura srácok! XD XD XD
XD XD XD
am hiszek neked
palát nerfelni fogják, maradj a mage-nél.
azzal tovább tudsz majd ownzolni, omgkekbur!
Sok-sok "fõ-fõ központi szerver", amit a Blizzard csinált a World of Warcraft playereknek
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Bízok benne hogy talán itt akad olyan aki tudna nekem segíteni! Szeretnék regisztrálni a Blizzard eredeti szerverére. Nem tudom máshogyan megfogalmazni, amit a Blizzard csinált a World of Warcraft playereknek. Szóval a "fõ-fõ központi" szerverre. A gond csak az hogy ha minden ez az USA-ban van. :o) És én mindenféleképpen arra az Amerikában lévõ FÕ szerverre szeretnék menni! A kérdéseim:
-Meg kell vennem egy US kiadású WOW példányt + kiegészítõt ahhoz hogy regelni tudjak az említett szervere?
-Menyit és hogyan kell fizetni a szerverhasználatért? Láttam hogy vannak 60 meg 30 naps gamecardok, de ezek mind csak EU ban használhatóak. Az Ebay-en is láttam azok már US-esek. Lehet-e mondjuk PayPallal fizetni a szerverért?
-Szerintetek menyien használhatják a Blizzard eredeti szerverét? :o)
Elrõe is köszönöm!
Staky
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
márfoglaltnick: Megoldást nem tudom, csak fordítok hogy választ is kapj.
Én nem vitatom sem az ingame érdemeit, sem a fórumosakat... ... <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Szóval meg kell védenem, mert (én ugyan nem értek a pallyhoz) de tudja mikor mi a rajz.
nagy1miklos: vegyel inkabb GCt, ez az online fizetosdi nem neked valo..
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
ಥ_ಥ
1. Mi nem világos ezen?
-Ha ennyire aggódsz, akkor beírod a bankkártyaszámot, megvárod amíg levonja a pénzt, aztán cancel subscription, és majd amikor megint kell, akkor megint beírod a bankkártyaszámot.
-Sokkal kényelmesebb az, hogy vonja magától a pénz, és aki bankkártyával akar fizetni, annak a kényelem fontos, nem az, hogy omg mikor vonnak le 3500 forintot.
-Természetesen ha nincs mit levonni, akkor nem von le semmit. Ahogyan a buszon lévõ 5 utasból sem szállhat le 10 már az általános iskola harmadik osztályában sem, úgy itt sem tud 500 forintból 3500-at levonni.
-Trialhoz meg kell venned az eredetit, hogy folytathasd. Az alapjátékot. A bc-hez meg kell venned az alapjátékot. A semmit nem lehet kiegészítõvel upgrade-elni (ez megint csak félévente egy nyominak nem világos, aki még nem látott pécét, és azt hiszi, hogy az valami új mûanyagcsõ). Megnyugtatásodra mondanám, hogy lehet a kettõt (wow + wow:bc) egy csomagban kapni (és elvileg nem is drága, és igen, így is jár hozzá egy hónap).
-Mielõtt jössz újra kérdezgetni: ha megveszed a játékot, akkor meg kell adnod a bankkártya számodat, pedig elõször az ingyen hónapod fog következni. Nem vonnak semmit, csak ellenõrzik, hogy fizetõképes ügyfél vagy (azt is csak annyira, hogy van bankkártyád, vagy gc-d, adatokat nem tudnak lekérni a számládról, mielõtt azért is jössz sírni).
2. B@zmeg ember! Neked nincs véletlenül gyomorfekélyed? Annyit aggódsz egy ilyen apróságon, hogy az már emberfeletti. Lassan azt is leírjuk, hogy melyik orrlyukadon milyen sebességgel vedd a levegõt, hogy a bal és jobb tüdõlebenyedbe megfelelõ sûrûségben érkezzen meg az aer a legjobb oxigéfelvétel biztosításának érdekében. Lazíts már, mert ez nem egészséges!
ಥ_ಥ
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
most trial accountod van (próba, demó, beetetés).
megkell venned a játékot, vagy a boltban, vagy 15 euróért megveszed.
de a játék maga ingyenes (gondolom felvan telepítve... ha játszol), a cd kulcsért fizetsz!! kapsz majd 1 kódot, beírod az account management résznél. és voi lá, teljesértékû accountod van!
megveheted ugyanígy a burning crusade kiegészítõt, de azt még nem ajánlom, abban nemsok "kezdõ" lehetõség van (2 új faj elsõ körben, majd késõbb lesznek magasabb szintre lehetõség).
szóval megvan a játék, dehát omgúristenúristen ez havidíjas!!
kaptál 30napot az alapjátékhoz (a kiegészítõhöz nemjár), és ha játszani akarsz, akkor elõ kell fizetni.
nincs benne pedig semmi turpisság, nemkell túlbonyolítani: annyira egyszerû mint egy újságelõfizetés.
ha elõfizetsz a játékra természetesen minden hónapban leveszi a pénzt a kártyádról, a blizzard pedig jóváír további 30napot.
ha nem akarsz játszani akkor pedig cancel account résznél berekeszted az elõfizetést. de ha van befizetett napod azt természetesen lejátszhatod (mint ahogy a friss újságodat is még elolvashatod a további elõfizetés lemondásakor...)
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!