166745
  • capaszabi
    a másik, majd ha bármelyik másikon is 1. lesz az illetö frost talenten, akkor riszpekt. Az, hogy hodiron, ami spellcast fight jot tud tolni... Jelenleg a frost 1 fos, csak hodiron van értelme, mert atom-környezeti-buffot kap minden spellcaster.
  • capaszabi
    ez hodirnak tünik, HOL VANNAK A MAGE-ek és DRUID-ok? ennyi melee-t még életemben nem láttam 1 raidben.
  • Botond #138422
    60on csökken a land speed? érdekes, de inkább elírás, nem?
  • ShaiHulud
    In the next major content patch, we intend to adjust mount requirements to further improve the leveling experience in World of Warcraft. In addition, cast times for summoning all mounts will be reduced to 1.5 seconds, down from 3 seconds. The following is a breakdown of the upcoming cost and level requirement changes we are making for each riding skill.

Apprentice Riding (Skill 75)
    60% land mount speed
    Requires level 20
    Cost: 4 gold
    Mount cost: 1 gold
    Mail will be sent to players at level 20 guiding them to the riding trainer

Journeyman Riding (Skill 150)
    100% land mount speed
    Requires level 40
    Cost: 50 gold
    Mount cost: 10 gold
    Mail will be sent to players at level 40 guiding them back to the riding trainer

Expert Riding (Skill 225)
    150% flying mount speed; 60% land mount speed
    Requires level 60
    Cost: 600 gold (faction discounts now apply)
    Mount Cost: 50 gold
    Can now be learned in Honor Hold (Alliance) or Thrallmar (Horde)

Artisan Riding (Skill 300)
    280% flying mount speed; 100% land mount speed
    Requires level 70
    Cost: 5,000 gold (faction discounts now apply)
    Mount Cost: 100 gold
  • SlaCker
    Megoldódott sikerült megcsinálni!
  • SlaCker
    Senki nem tudja hogy ezt a lootkártyát hol és hogyan kell aktiválni?
  • [HUN]Crassus
    hol van az már:P azóta volt egy nagy fix ezekre....,de most megint szopoklész van:P
  • [HUN]Crassus
    10k dps:) nice
  • Dr DeViLKiNG
    Végülis ez nem olyan fight, ahol faszmákkal tökik lehetsz buffolva egész fight alatt.
  • XenHai
    Nem hajlok a nerf dk szavakhoz révén ,hogy dk vagyok de azért ez durva különbség.
  • Dr DeViLKiNG
    macestun kimaradt
  • Ragnar360
    hat ez most megnevettetett - hatalmas :D
  • Dr DeViLKiNG
    Nem tudom te hol voltál s2-s4ben. Cyclone-roots-charge..
  • [HUN]Crassus
    nagy ész nemkell hozzá:P csak az a gáz,hogy szinte az összes CC más és más diminishingen van....folyamánya--->szart se ér:S
  • Gumbo
    Milyen ügyesen összedolgoztak, hogy egymás után kapjad őket.
  • [HUN]Crassus
    kaptam egy cica stunt ez maxos volt aztán mikor lejárt kaptam egy pala kalapácsot ez is maxos volt aztán a druida egy maci charge stunnal ujjfent lestunolt szintén maxos időtartamra....ez 15 másodperc volt,hogy álltam és néztem ki a fejemből..../még jó,hogy egy druida segített életben maradni/,de akkor is ez most így tényleg jó???
    basszus régen ilyen nem volt a CC-kel! miért kellett ezt így elbaszni?
  • SlaCker
    Segítsetek már kicsit! :D
    Kicsi az angol tudásom ehez és nem akarom véletlenül is elcseszni!
    A collector edition-hoz kaptam kártyát is.Ebben volt egy bonus kártya amit elvileg valahol be tudok regelni vagy mi,de nem tom hogy hol kell.
    Mikor ez megtörténik akkor elvileg kapok valami robotot vagy mit.
    Valami Papa Hummel's Old a neve vagy mi. :D
    Aki tudja légyszíves írja már meg a választ.
    Nagyon szépen megköszönném így előre is!
  • Csirke4
    Hogyne tudnám?!
    INNEN LEHET TÖRT WOWOT LETÖLTENI!
  • jazzy
    Ez még az idióta törtös olvasni nem tudó emberektől jövő kérdéseknél is idiótább.
  • timkovics
    nem tudjátok a tört verziót hol lehet letölteni???
  • DarkHorSe
    eredetibe meg "pally shit never drops"

akkorajo :D
  • [HUN]Crassus
    régi,de legjobb:D
  • DarkHorSe

imadom
  • capaszabi
    meglessük. patch után 1 nappal nem ment, ezért kilőttem, de azóta nem néztem.
  • capaszabi
    jaja, ha vki pvpzni akar, az menjen warozni. Nem azért, mert az balanszoosabb, de ott legalább nem a balansz miatt kapsz agyvérzést hanem az fps-lag miatt :D
  • Csirke4
    Nem nyavajogsz mert lenerfelem a billentyűzeted 3 gombra.
  • MrStokes
    Betiltottak? En most is hasznalom es ugy tudom h ingyenesse tettek v vmi ilyesmi. Monduk en csak kuldizesre hasznalom. PvE szeron kimondottan idegesit, hogy kiirja a kozelemben levo csordasok neveit, de PvP szerveren biztosan jol jon az ilyen.
  • WiLDoR
    na látod, én ezért nem pvp-zek...
    s olvasgatva a kommentjeid, szerintem te is állj le róla, már igy is elég kárt okozott mentálisan, ahogy elnézem.
    s ezt most baromira nem viccnek szántam
  • capaszabi
    Carbonite-ot ezért sajnálom hogy betiltották. nagyon jo volt a KoS kezelö listája.
  • Unknow
    Titan Panelben volt valami "victim of" nem tudom mi, nem? Ha jól emlékszek az írta,hogy ki ölt meg, és Te kit öltél meg. Ráadásul azt is írta szerintem,hogy hányszor. Bár lehet nem ez volt az.
  • picket
    Ha nem válaszolunk egyből, akkor valószínűleg nem tudjuk. Régen volt olyan is, ami számolta, meg ranglistákat készített, hogy kit "utálsz" a legjobban (vagyis ki ölt meg legtöbbször), de amit én ismerek, azt nem fejlesztették tovább, és az már 3 éve volt, tehát működésképtelen a mai wowban. :(
  • picket
    Nagyjából bemutattátok, hogy mi nem az -.-'''
  • Dr DeViLKiNG
    Combat log?
  • harlond
    nah valaki? :)
  • Csirke4
    hogyte mijen egy retardált hüjegyeke vagy!!!!!!44444 használhatnak macet is te AHHHHHHH :@@@@@@@@@@@@@@OMG!!!!!!!4444444444444négynégy

...

(miaza humor?)
  • bazsi123
    ?? a retripalidanok nem csak fishing pole-t használhatnak

...

(humor volt!)
  • hawkie22
    Köfi mindenkinek a válaszokért.
  • Csirke4
    én pl nem hagynék a retripaláknak csak fishing pole-t használni.
  • k O T T A
    a pvp stresszes
    és te úgy látszik szar vagy a stresszes helyzetek kezelésében
    ne pvpzzééééé:)
  • dartonita
    Fire?
    8-10g.Max.Nalunk.
    Teny hogy a spellthreadekre nem gondoltam,eleg reg jatszottam a klottyos altommal.Azok bizony jok ha be tudod szerezni olcson a hozzavalokat.
    En ebonweave robe-bol csinaltam par ezer g-t,de mar azt is rengetegen csinaljak es csak kezdo raideloknek jo.Cloakok recijehez meg nem volt 2eletem mire megszerzem.Bar a normal instas asszm megvan.
    Enchant persze alap a tailoroknak,legalabb egy resze visszajon a skillhuzas aranak ha szetzuzod amit gyartottal.
    Amikor meg aktivan jatszottam,a herb+alkimia sokkal jobb befektetesnek tunt az ulduar raidelok miatt.Nem tudom jelenleg hogy all a wow piac.