World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Régen találtam egy olyan oldalt, ahol minden classnak sorba voltak rendezve az itemek, aszerint, hogy mennyire jók az adoott karakternek.(Pl. paladinnak meg volt adva hogy meyólyik a legjobb armor, weapon, stb.) Ezt az oldalt azonban nem mentettem le könyvjelzõnek. Nem tudja valaki hogy melyik ez az oldal? Ha igen akkor légyszíves linkelje már be.
skorpio7
Jogos.
Nekem max szabadság van, iskolaügyek távol állnak már régóta tõlem. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Unknow
Õsz van ám <#idiota> Amúgy már nov3ig tart most az iskolásoknak az õszi szünet asszem.
Köszi , pont erre voltam kiváncsi.Inkább nem költöm el akkor a honor pontjaimat.
lvl71-ig, max 72-ig mindet le fogod cserélni. teljesen felesleges

Most csak a repus cuccaim vannak meg egy gladiator great sword.
Hát azért a teljes szettet kigyúrni nem kis idõ.És ha kijön a kieg dobhatom a kukába vagy még jó lesz ott is?
Soultrain
Szerintem ez attól függ h milyen a jelenlegi geared.De nem hiszem h nagyon gyûjtögetned kéne, a kiegben is lesznek új bg-k úgy is kipróbálod õket,és gyorsan összejön a honor.

Sziasztok!
Azt kérdezném , hogy érdemes e megvenni a Merciles pvp-s cuccokat , vagy inkább várni és gyûjtögetni a honor pontokat mí kijön a kieg.?
ien núb instant70 tört server a bp wow .

skorpio7
A tavaszi szünet vajon végetért már?...
És még csodálkoznak, hogy lenézzük a törtszervereseket (tisztelet a kivételnek).

"A BC a jobbik csapat jutalma."

HunnernesKonge
az nem a BS? <#hehe>
Narxis
Blizzard elit szervere magyaroknak.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Shortstop
alt+tabolásnál nektek is túlnyomó részben kifagy a játék?

Forolto
Hordás UD rugóért mit megadtam volna...de mostmár nincs rá pénzem.😊

Forolto
Mondjuk ja. 😊

Staky,
worldofwarcraft.hu ezt esetleg még tudom ajánlani.😊
Nem szégyen a tudatlanság,de elöbb olvassunk utána kérdezzünk,ha valamit ott nem értünk.

edios
Palából nem, de huntiból tok adni 70eset ha kell vkinek, köbö 5 játékbeli kilóér'. Lesz még egyszer imba az is<#crazya>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ebben az a durva, hogy van, akinek ezt el kell magyarázni, mert annyi iq-ja sincs, hogy önállóan kilogikázza, hogy mi mire jó.
pedig még le is van irva a wow hp-kon minden, majdhogynem szájbarágósan...

budapest?

BP WOW szerveren ezmiez? <#fejvakaras>

Forolto
Melyik az a BP WOW szerver?

Csak a teljesség kedvéért és hogy picit ráérek elmagyarázom.

A Blizznek nem egy eredeti szervere van,hanem mind.😛
Remélem nem mondok hülyeséget,majd az okosok kijavítanak:Vannak EUs szerverek és Amerikai is,sõt szvsz Ázsiai is.
Az EU szerverek ha jól tom a csigazabálóknál van és néhányról tok,hogy a tulipán vidékén leledzik.

Nem szerverre regisztrálsz,hanem egy accountot hozol létre,amivel az adott régióba,tehát ha US verziót veszel meg amerikai,ha eU-st akkor európai szerverekre tudsz karaktert létrehozni.

A Gamecardok nem szerverhasználatért vannak,hanem az accountod használatáért elõfizetsz azaz 60 napig játszol akármelyik szerveren.

A lényeg itt nem szerverért fizetsz,mint mondjuk egy FPS játéknál,hanem az account használatáért.

A Blizz eredeti szervereit köbö 11 millióan használják,szóval nem lennél egyedül.

csak az a baj hogy olyan gyengeelmeju kerdesei vannak, hogy azokra biza nem letezik valasz. de szerintem valami kocsog alreg lehet csak es szorakozik. (ez lenne a jobbik eset😄)

70es palára gondoltam😊

tigeroo
most mire ez az oltogatás?
kb. 2perc lenne kigooglézni a kérdéseidet.
Te... nem is írok erre semmit.... hogy a macska rúgjon meg te jószág te....
Nekem nincs palám de holnapra lesz mert indítok egyet. Szóval kérem az S2-es mage-t egy paláért. Megfelel? 😊
Jah! azt elfelejtettem mondani hogy az olyan kis x>16 éves csicskák, akik miatt például a BP WOW szerveren is alacsony a színvonal inkább ne írjanak...

-De látom hogy itt is hasonló a mentális igényesség, na mindegy talán majd 11 óra után, pizsiosztás után megpróbálom újra feltenni az elõbbi kérdésemet- :o)

Addig is nehogy rossz fát tegyetek a tûzre, és hallgassatok apura meg anyura srácok! XD XD XD
XD XD XD
Forolto
Nekem van egy palám,sokáig hirdettem,de mostmár inkább megtartom,nerfelhetik de akkor is most még élvezkedem vele.😛

értem😊 tudom is , csak nekem nagyon régóta kéne pala, lehet h megbánom, de vki -nek akkor sincs palája?:S
am hiszek neked

miért akarod egyik imba karit lecserélni a másikra?
palát nerfelni fogják, maradj a mage-nél.
azzal tovább tudsz majd ownzolni, omgkekbur!

vkinek nem kell egy s2 mage paláért?

azert ez igy eleg kemeny 😄

uristen honnan kerult elo ennyi barom?

[HUN]Crassus
cukor vagy😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

edios

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

tigeroo
uristen XD

mire végigolvastam elpusztult pár agysejtem...
Sziaztok!

Bízok benne hogy talán itt akad olyan aki tudna nekem segíteni! Szeretnék regisztrálni a Blizzard eredeti szerverére. Nem tudom máshogyan megfogalmazni, amit a Blizzard csinált a World of Warcraft playereknek. Szóval a "fõ-fõ központi" szerverre. A gond csak az hogy ha minden ez az USA-ban van. :o) És én mindenféleképpen arra az Amerikában lévõ FÕ szerverre szeretnék menni! A kérdéseim:

-Meg kell vennem egy US kiadású WOW példányt + kiegészítõt ahhoz hogy regelni tudjak az említett szervere?

-Menyit és hogyan kell fizetni a szerverhasználatért? Láttam hogy vannak 60 meg 30 naps gamecardok, de ezek mind csak EU ban használhatóak. Az Ebay-en is láttam azok már US-esek. Lehet-e mondjuk PayPallal fizetni a szerverért?

-Szerintetek menyien használhatják a Blizzard eredeti szerverét? :o)

Elrõe is köszönöm!

Staky
[HUN]Crassus
te hülye vagy baszod......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

- 1 lépésben 1 költségért átrakhatod ÉS transferelheted... legalábbis augusztusban még ezt írta az account manager (én csak költöztem)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

HunnernesKonge
Azt kérdezi hogy ha a karaktert egyik accountról a másikra teszi akkor a mozgatott kari az új accon egybõl transferelhetõ másik szerverre, vagy várnia kell.

márfoglaltnick: Megoldást nem tudom, csak fordítok hogy választ is kapj.
picket
mire kell várni egy hónapot?

&#3237;_&#3237;

sziasztok, arra lenek kivancsi, hogyha egyik accrol a masikra teszem a karit, akkor ez kihat a realm migráciora is? tehat varni kell 1 hónapot, vagy semmi köze egymáshoz ?
picket
Ki mondtad a p betûs szót! :c
Én nem vitatom sem az ingame érdemeit, sem a fórumosakat... ... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Látta bármelyikõtök (ez de hülye szó, ráadásul ilyen szó nincs is) Wardent HLI környezetben? Voltatok vele instában valaha? na én voltam, és tudom milyen, hogy "dolgozik" a kasztjával. Sõt az egyik altját is láttam már raid környezetben.

Szóval meg kell védenem, mert (én ugyan nem értek a pallyhoz) de tudja mikor mi a rajz.
PiszkosFred
Bal labbal keltel e? 😊

nagy1miklos: vegyel inkabb GCt, ez az online fizetosdi nem neked valo..

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Hogy merészelsz wardennek beszólni? Neki van a játékban a legtöbb mannája (sõt, csak neki van <#idiota>)! t456-ba van csavarva az összes karaktere! És bármikor megidézheted a p betûs szóval, mint a dzsint eccsém! Hogy mit meg nem engednek maguknak ezek a mai fiatalok?!

&#3237;_&#3237;

picket
Két dolgot nem értek:

1. Mi nem világos ezen?
-Ha ennyire aggódsz, akkor beírod a bankkártyaszámot, megvárod amíg levonja a pénzt, aztán cancel subscription, és majd amikor megint kell, akkor megint beírod a bankkártyaszámot.
-Sokkal kényelmesebb az, hogy vonja magától a pénz, és aki bankkártyával akar fizetni, annak a kényelem fontos, nem az, hogy omg mikor vonnak le 3500 forintot.
-Természetesen ha nincs mit levonni, akkor nem von le semmit. Ahogyan a buszon lévõ 5 utasból sem szállhat le 10 már az általános iskola harmadik osztályában sem, úgy itt sem tud 500 forintból 3500-at levonni.
-Trialhoz meg kell venned az eredetit, hogy folytathasd. Az alapjátékot. A bc-hez meg kell venned az alapjátékot. A semmit nem lehet kiegészítõvel upgrade-elni (ez megint csak félévente egy nyominak nem világos, aki még nem látott pécét, és azt hiszi, hogy az valami új mûanyagcsõ). Megnyugtatásodra mondanám, hogy lehet a kettõt (wow + wow:bc) egy csomagban kapni (és elvileg nem is drága, és igen, így is jár hozzá egy hónap).
-Mielõtt jössz újra kérdezgetni: ha megveszed a játékot, akkor meg kell adnod a bankkártya számodat, pedig elõször az ingyen hónapod fog következni. Nem vonnak semmit, csak ellenõrzik, hogy fizetõképes ügyfél vagy (azt is csak annyira, hogy van bankkártyád, vagy gc-d, adatokat nem tudnak lekérni a számládról, mielõtt azért is jössz sírni).

2. B@zmeg ember! Neked nincs véletlenül gyomorfekélyed? Annyit aggódsz egy ilyen apróságon, hogy az már emberfeletti. Lassan azt is leírjuk, hogy melyik orrlyukadon milyen sebességgel vedd a levegõt, hogy a bal és jobb tüdõlebenyedbe megfelelõ sûrûségben érkezzen meg az aer a legjobb oxigéfelvétel biztosításának érdekében. Lazíts már, mert ez nem egészséges!

&#3237;_&#3237;

nagy1miklos
Tehát akkor lehet szüneteltetni ez is valami én eredetileg abban gondolkoztam hogy amikor tudom hogy lejár a 30 napom és akarok hosszabbítani akkor fizetek ha nem akarok akkor lejár és kész de ne akarják levenni automatikusan mert mivan ha még épp nincs fedezet a számlán mert csak pl másnap jön a fizu rá, bár gondolom ezt az elsõ befizetéshez idõzítik onnantól ketyeg mindig a 30 nap. És igen van fent wow a gépen mert eddig ugye kalózkodtam és fent van már a BC is szal elvileg elég megvennem azt a kulcsot, vagy a BC új kulcsot akar ott is van egy upgrade? Mert most csak letöltött verzióm van nem bolti de akkor megyek és beszerzem.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

tigeroo
te teorizálj.
most trial accountod van (próba, demó, beetetés).
megkell venned a játékot, vagy a boltban, vagy 15 euróért megveszed.
de a játék maga ingyenes (gondolom felvan telepítve... ha játszol), a cd kulcsért fizetsz!! kapsz majd 1 kódot, beírod az account management résznél. és voi lá, teljesértékû accountod van!
megveheted ugyanígy a burning crusade kiegészítõt, de azt még nem ajánlom, abban nemsok "kezdõ" lehetõség van (2 új faj elsõ körben, majd késõbb lesznek magasabb szintre lehetõség).

szóval megvan a játék, dehát omgúristenúristen ez havidíjas!!
kaptál 30napot az alapjátékhoz (a kiegészítõhöz nemjár), és ha játszani akarsz, akkor elõ kell fizetni.
nincs benne pedig semmi turpisság, nemkell túlbonyolítani: annyira egyszerû mint egy újságelõfizetés.
ha elõfizetsz a játékra természetesen minden hónapban leveszi a pénzt a kártyádról, a blizzard pedig jóváír további 30napot.
ha nem akarsz játszani akkor pedig cancel account résznél berekeszted az elõfizetést. de ha van befizetett napod azt természetesen lejátszhatod (mint ahogy a friss újságodat is még elolvashatod a további elõfizetés lemondásakor...)
nagy1miklos
Megnéztem a fizetési feltételeket és kicsit elbizonytalanodtam: valami olyasmit véltem benne felfedezni hogy ez automatikusan leemeli a következõ havidíjat mert valamiféle fizetési meghatalmazást adik nekik. Ha egyáltalán nem így van kérlek mondjátok meg, vagy ez csak akkor van így ha a triált upgradelem online fizetéssel? Mert akkor megveszem a dobozosat és ha lejárt akkor fizetek kártyával.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

tigeroo
ésmost ûbermenschnek érzed magad?

"fúj nyomi kockák, tegyünk homokot a cipõjükbe"