166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#138424 a másik, majd ha bármelyik másikon is 1. lesz az illetö frost talenten, akkor riszpekt. Az, hogy hodiron, ami spellcast fight jot tud tolni... Jelenleg a frost 1 fos, csak hodiron van értelme, mert atom-környezeti-buffot kap minden spellcaster. -
#138423 ez hodirnak tünik, HOL VANNAK A MAGE-ek és DRUID-ok? ennyi melee-t még életemben nem láttam 1 raidben. -
#138422 60on csökken a land speed? érdekes, de inkább elírás, nem? -
ShaiHulud #138421 In the next major content patch, we intend to adjust mount requirements to further improve the leveling experience in World of Warcraft. In addition, cast times for summoning all mounts will be reduced to 1.5 seconds, down from 3 seconds. The following is a breakdown of the upcoming cost and level requirement changes we are making for each riding skill.
Apprentice Riding (Skill 75)
60% land mount speed
Requires level 20
Cost: 4 gold
Mount cost: 1 gold
Mail will be sent to players at level 20 guiding them to the riding trainer
Journeyman Riding (Skill 150)
100% land mount speed
Requires level 40
Cost: 50 gold
Mount cost: 10 gold
Mail will be sent to players at level 40 guiding them back to the riding trainer
Expert Riding (Skill 225)
150% flying mount speed; 60% land mount speed
Requires level 60
Cost: 600 gold (faction discounts now apply)
Mount Cost: 50 gold
Can now be learned in Honor Hold (Alliance) or Thrallmar (Horde)
Artisan Riding (Skill 300)
280% flying mount speed; 100% land mount speed
Requires level 70
Cost: 5,000 gold (faction discounts now apply)
Mount Cost: 100 gold -
SlaCker #138420 Megoldódott sikerült megcsinálni! -
SlaCker #138419 Senki nem tudja hogy ezt a lootkártyát hol és hogyan kell aktiválni? -
#138418 hol van az már:P azóta volt egy nagy fix ezekre....,de most megint szopoklész van:P -
#138417 10k dps:) nice -
Dr DeViLKiNG #138416 Végülis ez nem olyan fight, ahol faszmákkal tökik lehetsz buffolva egész fight alatt. -
#138415 Nem hajlok a nerf dk szavakhoz révén ,hogy dk vagyok de azért ez durva különbség. -
Dr DeViLKiNG #138414 macestun kimaradt -
Ragnar360 #138413 hat ez most megnevettetett - hatalmas :D -
Dr DeViLKiNG #138412 Nem tudom te hol voltál s2-s4ben. Cyclone-roots-charge.. -
#138411 nagy ész nemkell hozzá:P csak az a gáz,hogy szinte az összes CC más és más diminishingen van....folyamánya--->szart se ér:S -
Gumbo #138410 Milyen ügyesen összedolgoztak, hogy egymás után kapjad őket. -
#138409 kaptam egy cica stunt ez maxos volt aztán mikor lejárt kaptam egy pala kalapácsot ez is maxos volt aztán a druida egy maci charge stunnal ujjfent lestunolt szintén maxos időtartamra....ez 15 másodperc volt,hogy álltam és néztem ki a fejemből..../még jó,hogy egy druida segített életben maradni/,de akkor is ez most így tényleg jó???
basszus régen ilyen nem volt a CC-kel! miért kellett ezt így elbaszni? -
SlaCker #138408 Segítsetek már kicsit! :D
Kicsi az angol tudásom ehez és nem akarom véletlenül is elcseszni!
A collector edition-hoz kaptam kártyát is.Ebben volt egy bonus kártya amit elvileg valahol be tudok regelni vagy mi,de nem tom hogy hol kell.
Mikor ez megtörténik akkor elvileg kapok valami robotot vagy mit.
Valami Papa Hummel's Old a neve vagy mi. :D
Aki tudja légyszíves írja már meg a választ.
Nagyon szépen megköszönném így előre is! -
#138407 Hogyne tudnám?!
INNEN LEHET TÖRT WOWOT LETÖLTENI! -
#138406 Ez még az idióta törtös olvasni nem tudó emberektől jövő kérdéseknél is idiótább. -
timkovics #138405 nem tudjátok a tört verziót hol lehet letölteni??? -
#138404 eredetibe meg "pally shit never drops"
akkorajo :D -
#138403 régi,de legjobb:D
-
imadom -
#138401 meglessük. patch után 1 nappal nem ment, ezért kilőttem, de azóta nem néztem. -
#138400 jaja, ha vki pvpzni akar, az menjen warozni. Nem azért, mert az balanszoosabb, de ott legalább nem a balansz miatt kapsz agyvérzést hanem az fps-lag miatt :D -
#138399 Nem nyavajogsz mert lenerfelem a billentyűzeted 3 gombra. -
#138398 Betiltottak? En most is hasznalom es ugy tudom h ingyenesse tettek v vmi ilyesmi. Monduk en csak kuldizesre hasznalom. PvE szeron kimondottan idegesit, hogy kiirja a kozelemben levo csordasok neveit, de PvP szerveren biztosan jol jon az ilyen. -
WiLDoR #138397 na látod, én ezért nem pvp-zek...
s olvasgatva a kommentjeid, szerintem te is állj le róla, már igy is elég kárt okozott mentálisan, ahogy elnézem.
s ezt most baromira nem viccnek szántam -
#138396 Carbonite-ot ezért sajnálom hogy betiltották. nagyon jo volt a KoS kezelö listája. -
#138395 Titan Panelben volt valami "victim of" nem tudom mi, nem? Ha jól emlékszek az írta,hogy ki ölt meg, és Te kit öltél meg. Ráadásul azt is írta szerintem,hogy hányszor. Bár lehet nem ez volt az. -
#138394 Ha nem válaszolunk egyből, akkor valószínűleg nem tudjuk. Régen volt olyan is, ami számolta, meg ranglistákat készített, hogy kit "utálsz" a legjobban (vagyis ki ölt meg legtöbbször), de amit én ismerek, azt nem fejlesztették tovább, és az már 3 éve volt, tehát működésképtelen a mai wowban. :( -
#138393 Nagyjából bemutattátok, hogy mi nem az -.-''' -
Dr DeViLKiNG #138392 Combat log? -
#138391 nah valaki? :) -
#138390 hogyte mijen egy retardált hüjegyeke vagy!!!!!!44444 használhatnak macet is te AHHHHHHH :@@@@@@@@@@@@@@OMG!!!!!!!4444444444444négynégy
...
(miaza humor?) -
bazsi123 #138389 ?? a retripalidanok nem csak fishing pole-t használhatnak
...
(humor volt!) -
hawkie22 #138388 Köfi mindenkinek a válaszokért. -
#138387 én pl nem hagynék a retripaláknak csak fishing pole-t használni. -
#138386 a pvp stresszes
és te úgy látszik szar vagy a stresszes helyzetek kezelésében
ne pvpzzééééé:) -
#138385 Fire?
8-10g.Max.Nalunk.
Teny hogy a spellthreadekre nem gondoltam,eleg reg jatszottam a klottyos altommal.Azok bizony jok ha be tudod szerezni olcson a hozzavalokat.
En ebonweave robe-bol csinaltam par ezer g-t,de mar azt is rengetegen csinaljak es csak kezdo raideloknek jo.Cloakok recijehez meg nem volt 2eletem mire megszerzem.Bar a normal instas asszm megvan.
Enchant persze alap a tailoroknak,legalabb egy resze visszajon a skillhuzas aranak ha szetzuzod amit gyartottal.
Amikor meg aktivan jatszottam,a herb+alkimia sokkal jobb befektetesnek tunt az ulduar raidelok miatt.Nem tudom jelenleg hogy all a wow piac.