166745
  • HUmanHunter
    igen csak abban de szerintem ne menj bele részletesebben :D
  • Madmano
    Az ok,de a hivatalos oldalról is egy próbakulccsal ingyen töltöm a játékot,egy hónapig triál,aztán válik élessé a dolog.Így van,nem?A tőrtön használt verzió csak a realmlistban különbözik az érintetlentől,nem?
  • HUmanHunter
    és nem csak trialos, mert a dobozban van a serial amit kér új acc csinálásnál.
  • HUmanHunter
    csak azzal tudsz eredetin játszani amit megveszel.
  • Madmano
    Kövezzetek meg,de megkérdem,ami érdekel:most a Taurin nyomom,de gondolkodok a hivatalosra váltáson.A kérdésem:fönn van egy eredeti triálos alap WOW,meg a netről szedett Burning Crusade.Van esélyem ezzel,meg persze a Lich Kinggel nyomni hivatalos szerveren?Egy,a hivatalos oldalon csinált accounttal.Hmm?
  • HUmanHunter
    The file "\base\world\maps\Kalimdor\Kalimdor_35_27.adt" could not be opened. If this problem persists, you may be able to solve it by uninstalling and then reinstalling the game. If you are unable to correct this problem, please contact Blizzard Technical Support. (InstallerFile::Open)
    To check this installation for problems, click the "Repair" button. The Repair tool can automatically fix many update errors.

kb 4. reinstall és még mindig nem bírom felpatchelni csak 3.0.3 ig :( .
    a patcheket is leszedtem már kb 5x és csak nem jó. vmi ötlet hogy milehet?
  • picket
    Ámokfut valahol, majd befogom...
  • picket
    Máshogy volt véletlen :p
  • Somi1
    van most ezaz uj cucc, h mergelni lehet battle.net accot wow-os accal. nekem lenne egy olyan problemam h regisztraltam bnetre, de hiaba probalom mar a verify email-t elkuldeni magamnak nem erkezik semmi a mail cimemre, pedig 3 napja probalom mar napi tobbszor , azt irja h sikeres nezzem meg az email cimem es igazoljam vissza, de azota sem jott semmi. vki talaékozott ilyesmivel?
  • capaszabi
    apropo, macislogómmal mi a helyzet? o.O
  • capaszabi
    epicfail dot com
  • picket
    Ne reklámozd a blogodat!
  • picket
    upsz, én meg nem komolyan töröltem mindet
  • Lacee
    szerintem ironizálni próbált, nem komolyan kérdezte egyiket sem. csak kb ez a három téma, ami állandóan visszatér...
  • Csirke4
    :DW:ADWA:S:A:SAD::WAD:ASD:DA:W:Das
  • MarkBlade
    Egyébként meg lehet hogy North-on meg lehet hogy a level limit megmarad a fly-ra. Mert azt nem írtahogy nem..
  • maniac001
    Innen tudod letölteni de tört szerósoknak nem szívesen segítek. te vagy az utolsó!
  • Dr DeViLKiNG
    Ezért kell már rögtön lvl5 után átsétálni a belf/draenei területekre, mert ezek már a "BC"-s szellemben készültek, és barmoi gyorsan lehet haladni ott.
  • Csirke4
    Nemtom mi a baj a lvl 60-as Flying mountal. :O
    Szerintem nem rossz ötlet mert ha valaki az első kariját húzza és tetszik neki a zóna akkor úgyis körülnéz aki meg az 5+ kariját húzza, nem fog elcsodálkozni Blades Edgeben, hogy "Oh be szép eza kiálló kavics!" hanem örül, hogy nem kell 2 kilómétert kerülni 1 rohadt questért amit valszeg questhelperrel tol és nyílegyenesen szeretne menni.
  • capaszabi
    Lvl 1-30ig KÉNE mount valóban, mert az agyvérzés.

De flying 60on? Ezzel kb elveszik northrend lényegét, azt, hogy hegyeket kell megmásznod pl. nagrandban, ogrés térképen stb.

Az meg, hogy szintezés unalmas? Sokan, köztük én is inkább szintezek, mint 24/7 ulduarban / arénában / BGben kempeljek.

Barrens / Westfall / Darkshire-es map.... első karival kurvajó, hangulatos és élvezetes, valóban 5.+ karival már inkább szenvedés.

Maci meg OP, szóval igenis szopjál csak érte a mászkálással HAHA+!

Lvl20ra JÓ berakni a mountot, 60ra flyingot pedig a "régi előfizetők arconköpése" stilus 'álá UPC. :D (mondom ezt 10+ lvl75 karival)
  • [HUN]Crassus
    semmi baj a nagy távolságokkal! SŐT! ,de 82.re unalmas:P
  • tigeroo
    amúgy most igazatok van, de tényleg.
    lvl 10-20körül (tegyük fel barrensnél, stonetalon, thousand needles omg jaj!) ha már lenne mount akkor 1-2 óra lenne egy szint szerintem, a nagy távolságokkal el megy az idő...
    northlenden érdekes 5-6óra alatt megvan egy szint, mert ott egymás hegyén-hátán vannak a küldetések
  • [HUN]Crassus
    egy new player még ha akarna se tudna sietni...ráadásul emlkészem,hogy én mennyit nézelődtem mikor még minden új volt!Szóval aki akar az nézelődhet így is aki meg nem akar az meg fejlődhessen gyorsabban nem látom a problémát benne.....
  • WiLDoR
    ideje volt már.
    én legszivesebben lvl1-től engedném a 60%-os mountot.
    alliban kész idegbaj, hogy mit kell rohangálni fel-alá redridge, westfall, elwynn forest között. agyrém -.-
    bár barrens-en is megvolt ugyanez...ott is fél óra, mire felkutyagolsz az aljától a tetejéig...s ez most már nem fun, hanem inkább idegesítő :)
    pláne annak, aki már betéve tudja a questeket, s nem new player, akinek még minden új...
  • [HUN]Crassus
    nos 2 80-as meg 2 70-es kari után ne mondd már,hogy élvezem mikor ThunderB-ből 10 percig futok a map széléhez lecsapni a maci küldi bosst majd ismét 10 perc vissza és egy újabb 10 perc míg lemegyek a kövi küldi helyéhez:S
    engem ez nem villanyoz fel sry:P:)
  • WiLDoR
    hodir-on nem nagy kunszt 10k dps-t csinálni, mikor szarrá buffolnak az npc-k
    ha ugyanezt bemutatod mondjuk XT-n, na arra tényleg azt fogom mondani, hogy "hűha"
  • tigeroo
    hsz-ed első fele negatív. te csak a pvp-t élvezed, azért nem akartál druidát szintezni.
    a második felével meg azért nem értek egyet, mert akkor hol maradna a wow lényege, timesink?
  • tigeroo
    ó ne bazd már:D én meg most vettem meg 74en a flyinget :S de még várhattam volna, egy ideig ugysem szintezek...
  • [HUN]Crassus
    mi benne a szánalmas?legalább begyorsítják a fejlődést...
    csináltam egy druidát/kapott vállast meg mace-t/,de közel 1 óra hossza volt a maci forma questet megcsinálni/annyit kellett rohangálni/ hát faxom fog heteket elbaszni ,hogy felszintezzem úgyhogy hagytam is a rákba:P
    Akinek viszont van kedve szintezni új karit az miért ne fejlődhessen gyorsabban?
    2-3 80-as kari után az ember már nem úgy áll a szintezéshez mint az első karakterével tette anno!
    ne legyél irígy!
    Személy szerint azt is megengedném,hogy akinek van legalább 1 db 80-as karija az ha újat kezd az alapban 40-50 vagy akár 60-ról indulhasson!
  • capaszabi
    Expert Riding (Skill 225)
    150% flying mount speed; 60% land mount speed
    Requires level 60
    Cost: 600 gold (faction discounts now apply)
    Mount Cost: 50 gold
    Can now be learned in Honor Hold (Alliance) or Thrallmar (Horde)

Efölött elsiklottam: 60! HATVANon lesz flying. szánalom :S
  • capaszabi
    igen, közben rájöttem
  • hawkie22
    450 a max eredetin.
  • Madmano
    Szevasztok.Két kérdésem van hozzátok:mining-ből mennyi a max level?Most 300vagyok,de azt hallottam 350 a max.De ha így van,azt hol tudom megtanulni?
  • Egzol
    na ez megoldott a problémát kösziszépen:::)
  • Egzol
    köszi, én is arra tippeltem. de egyszer van egyszer nincs, tehát...nemvágom. kipróbálom
  • Dr DeViLKiNG
    Valamelyik addon valószínűleg. Ilyen volt nálam is régen.
  • Mighty
    Ha jól emlékszem a sima repülő mount levegőben 60%, földön 100%.
  • Egzol
    sziasztok, egy rövid kérdésem lenne. ha a játékban betámadok egy mobot, vagy BG-n egy playert, bekövetkezik egy 3mp-s fps lagg. mitől lehet ez, és mi a megoldás?
    előre is skösz
  • capaszabi
    EZ elég régóta igy van, nem?
  • Dr DeViLKiNG
    Does this mean that going from Journeyman to Expert actually reduces your land mount speed / removes your ability to ride an epic mount until you get Artisan?

No, if you have expert riding it means that your flying mount will travel 150% flight speed and 60% speed on the ground. Your land mount will still travel at 100% speed.