166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
hawkie22 #138505 Én nem vagyok nagy altozós, sőt, azt kell hogy mondjam, van egy 80as sámánom, és egy 14es hunterem. Kész. A sámán jelenleg full pre-Naxx epic gearben, a hunter meg csak úgy készült. Most gyúrok a sárkányra, kimaxolt prof-okkal. Azt vettem észre, általában az emberek vagy azért altoznak, mert a main karival már elértek sokmindent, és nem tudnak egyik percről a másikra jelentős javulást elérni, vagy pedig anyagi okokból, nem akar fizetni AH-ban vagy akármi, és a másik karival felhúz egy másik szakmát. És még lehetne sorolni.
Én szegény hunteremet is alig-alig húzom, pedig csak március óta játszom eredetin, de sokszor nincs kedvem küldizni az elején, legyen az bármilyen gyors. Nem is tudom, emberek hogy bírják a sokadik alt után az elejét a játéknak. :D -
legolas66 #138504 Hello.
Valaki nem tudja mi van a szerverekkel hogy olyan lassan connectingel be és miután be is connectingel a karakterlistát nem adja be és ki dc-ztet?
Válaszotokat elöre is köszi :) -
#138504 Én nem a mountos hír re reagáltam :) csak úgy általánosságban, hogy honnan indult és hova tart és tény hogy egyre inkább (nebántsálértedelekellírnom) "*örtös fun szerver" érzésbe csap átt az egész és előbb utóbb cancel acc lesz mert "fun szerver" van ingyen is.
Ez az én meglátásom, de emberek vagyunk különbözünk szal...
Písz -
#138503 Az euro forintárfolyamának sok köze van a blizz bevételeihez. Amúgy meg nincs igazatok, semmit nem veszít a játék azzal, hogy a korábban lehet lovad, csirkéd, kolibrid, mittomén. Szimpla sírás. -
Jimbo #138502 Másnak is rohadt lassan jelentkezik be a játék? -
#138501 Hát végül is DK tekinthető ilyen alt kasztnak :D. Remélem azért a közeljövőben nem fog ilyen bekövetkezni, hogy ha van egy 80-as karid akármit indíthatsz lvl 55-ön kezdve.. Az véglegesen kivégezné az egész játékot....
Nekem ez egyenlőre még mindig csak egy játék ami azért van, hogy szórakoztasson. Nekem elég szórakoztató kiskarival néha küldizgetni vagy csak barangolni mindenfelé céltalanul.
Elhiszem, hogy unalmas valakinek a 6. 7. kariját felhúzni 80-ra de hát nem kötelező és az ilyen emberek sírása miatt ne vágják már haza az egész játékmenetet.
Általánosságban beszéltem szóval akinek nem inge ne vegye magára nem sértésnek szántam.
Písz -
CB SNIPER #138500 btw ragnán aránylag sok a magyar nemde? :o
am IDD ShaiHulud .o -
#138499 Én special keresem azt a kasztot karit ami ad egy olyan kis pluszt ami miatt közel kerül hozzám kedvencem lesz. Amíg ezt nem érem el ha felhúztam felöltöztettem új kari :D. Persze játszom amúgy mindegyikkel de én személyszerint azért kezdek egy altot mert nincs MAIN karim még jelenleg sincs . Cirka megjelenés óta játszom megszakításokkal igaz egy jó darabig nem Blizzard által sponzorált szerveren XD Ott a Main Prot Warri volt eredetin most áltam neki a warrinak szal... :P -
ShaiHulud #138498 raadasul szerintem ezzel pont a communitynek akarnak kedvezni es nem maguknak, allandoan ment a forumokon hogy altozast tegyek konnyebbe, bar nem konkretan ilyen otletek voltak ami vegulis lesz, hanem pl az a mar emlitett hogy level 55-60 korulrol kezdjenek a karik, vagy jobb gearben stbstb. -
ShaiHulud #138497 megis mit csinaljon az akinek van heti 3-4 raidje es mar csak onnan tud geart upgradelni? ha van ideje es wowwal akarja tolteni akkor akar altozhat is es ezek a valtozasok kedveznek neki.
egyszeruen nem ertem miert sirtok emiatt. ez nem olyan valtozas ami miatt barki is abbahagyja majd a jatekot, soot inkabb arra osztonoz hogy meg tobbet jatszal, mert nagyobb kedvet ad az altozashoz. szoval szerintem nem, oltas nem jol latja a dolgot.
mondom ezt ugy, hogy nem vagyok egy nagy altozos ember, illetve epp 2-3 hete lett egy masodik 80-as karim es nem is nagyon tervezem, hogy huznek meg masik karaktert. -
SlaCker #138496 Omlás tökéletesen leírt mindent! :)
Én azt hittem hogy ez a játék nem fog ebbe az irányba fejlődni,de ezek szerint akkor nem sok értelme lesz játszani vele ha kapunk egy agyonegyszerűsített játékot!Én legalábbis nem azért szeretnék fizetni!
Persze két oldala van.Van akinek így jó és van aki unja és neki ez jó hogy gyorsabb,könnyebb,egyszerűbb.Kinek mi. Minden esetre sajnálom ezt az irányelvet mert szerintem kinyírja a játékot!
Amúgy én ezt az altos karikat nem értem!A főkari még nem is max.-os (item,repus,gear stb..)és kezdi az altot.Sok olyan ember van,hogy van neki egy 80as karija,de alig hogy 80 lett egyből már kezd egy másikat!Vagy még el sem érte a max. szintet de már van neki másik karija.Ez mért jó? (nem anyázós hsz-t szeretnék erre kapni,hanem érdekelne,hogy mért jó így?)
A Blizzard meg csessze meg!
Ne mondja hogy nem szedett össze elég pénzt!! (régebben 210Ft volt egy euro.Volt 300Ft is válság idején.Még mindig 270Ft.Biztos veszteséges a cég! xD -
ShaiHulud #138495 ez elsosorban az altozas miatti valtozas es nem az uj jatekosok csabitasara iranyul. szerintem nagyon sok uj embert mar ugyse lehet toborozni. -
#138494 Ahogy azt észre is lehet venni már a BC-nél is érezhető volt az LK meg nyilvánvalóvá tette, hogy igencsak a casual playerek felé hajlik a Blizz nincs ezzel egészen addig semmi gond, amíg tömegesen nem hagyják abba a játékot a régi aktív játékosok akik stabilan fizettek. A casual player jellemzője meg, hogy türelmetlen "nem hajlandó megdolgozni" semmiért. Na, most ők nem is fognak évekig fizetni. Mert tuti, hogy előbb megunja és nem fizeti tovább. Hosszútávon lehet, hogy nem épp okos megoldás. Piaci helyzetet tekintve most viszont ez a jó húzás. Igaz így rengeteg plusz playert tud beszippantani és ugye az nekik több bevétel és ezen van a hangsúly akárhogy is nézzük. Erősödik az MMO piac és nem kell mr éveket várni, hogy megjelenjen valami konkurens game ami igencsak érezhetően odavág a WOW-nak tetszik nemtetszik előbb utóbb bekövetkezik. A cél az, hogy amíg sikeres minden használható megoldással a lehető legnagyobb sikert (hasznot) préseljék ki az adott alkotásból. Elég ha azt nézzük, hogy aki most csak az alap WOW-ot venné meg vagy max a BC-t az és azzal szeretne játszani totál hátrányban lenne mert rá van kényszerítve az új kiegre mivel totál halott az alap és a bc-s placc elhiszem, hogy nagyon befolyásolná a szerverek népességét és esetlegessen töblet kiadás lenen üzemeltetni csak alap vagy csak BC-s szervereket de úgy lenne fer. Nekem ez a „rá vagy kényszerítve” üzletpolitika, amit művel a Blizz nekem nem tetszik ...
Bocsi ha túl hosszú lett csak ki kívánkozott belőlem és meló is engedte, hogy itt csépeljem a billt -
ShaiHulud #138493 tehat te szivesen szopod a pointless gyalogturakat az 5. altodon is? -
#138492 Ajjajj
*(Meghúzza magát) -
SlaCker #138491 Nincsen ebben semmi irigység!
Én is rohangálok és még élek semmi bajom nincsen vele!
Tuti hogy megsértődöl,de ezt nem azoknak találták ki akik 1-2 órát játszanak 1nap vagy héten!
Bár ti jobban tudjátok mert ti régóta játszotok vele. -
#138490 régen 60 volt a max szint most meg 80, lehet egy picivel több idő lenne 80ig elfejlődni a régi xp határok és a quest által adott xp mennyiségek mellett.
így is egy csomó idő felhúzni egy karit, ezt gyorsítják most, nincs ezzel semmi gond. -
Dr DeViLKiNG #138489 Igen, kurvajó fél órákat rohangálni egyik helyről a másikra. Főleg azoknak akik ilyen 1-2 órát játszanak max egy nap(héten).
Nem tudom miért fáj egyeseknek, hogy próbálják megkönnyíteni a lvlupot... irigység rulz vagy mi? -
SlaCker #138488 Ahogy elnézem a Blizzard kezd lebutulni! Jó hogy a sok 12-15 évesek panaszkodnak állandóan,hogy ez így nemjó meg mértnem így van!?A blizzard meg igazodik hozzájuk! Ennek a mount egyszerűsítésnek nagy haszna vanám!
Lehet hogy csak én látom így,de ha régen megtudta szerezni az ember akkor most minek egyszerűsíteni? Szerintem nem kéne változtatni jó volt ez úgy ahogy volt!Mindenki megakar szerezni egyből mindent ebben a játékban az a baj! -
#138487 Ez volt a cél de nem is írtam le a *iltott szót :) nemakajok büntit :(( Amúgy ezek után semmilyen *-é betűs szavat nem írhatunk le ?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!*=T -
#138486 A tauretricsicskára, meg a töretripalára. De ha csillagozod, akkor biztos nem veszem észre, mert gépből vagyok, igaz Omlás? :D -
#138485 LÁL XD -
#138484 a tRretricsicskára gondoltál? -
#138483 Mount infó 3.2
Aki még nem olvasta volna. -
#138482 Nálam addon miatt volt ilyen hibajelenség sintén bloodscalp. Egy esetleges jelszóváltás azért bizti ami bizti.
Madmano :
Amivele *ör*t szerveren játszottál azzal patchelés után tudsz eredetin is játszani a CD kulcsok az acchoz kellenek. Nem kell újra telepíteni semmit nem lessz semmi illegális a dologban ha megvetted. Patchelés után amúgy is eredeti realmlist lesz szóval azt sem kell vissza állítani.
Leg egyszerűbb :
1, Trial acc reg
2, Acc upp eredeti kulcsokkal ez így 40 nap ingyen..
Písz -
#138481 történ most egy ilyen hogy questelek, egyszercsak DC.
egyből visszalogolok Connected-nél elég sokáig megakadt de végül beengedett. most kezdjek gyanakodni hogy valaki megsasolta az accountom vagy szokott ilyen néha lenni? (bloodscalp) -
#138480 Na még egyszer valaki kiejti a T betűs szót...
Csirke4: sikerül a mai gyógyszeradagot a nyelvem alá rejteni -
ricsa008 #138479 mer sajna tört szerverről van szó
de sebaj én is ott tolom -
hawkie22 #138478 Öööö... miért is számít warez-nak, hogy leírtam, hogy a Tauri-t nem letölteni kell, hanem átírni a realmlistet?
Na mindegy. Hülyeség az egész. -
ShaiHulud #138477 szerintem kifejezetten dicseretes. -
#138476 Mert warezzal kapcsolatos volt, nem? És a moderátor tökéletesen rendben van mióta nyugtatózzák az ápolók. -
hawkie22 #138475 Az én hozzászólásomat miért is kellett törölni? (138452) Nem volt benne semmi bunkó dolog, sztem.
Kezd nagyon átesni a ló túloldalára a moderátor. -
#138474 Amúgy jaja, de meglepő, hogy a piros felirattal együtt is simán segítettek^^ :D:D -
#138473 Te aztán jól megszedted magad büntivel. :C -
#138472 Hogy lehetek jó dps warrioral?
Furyra vagyok tallentolva.. mire figyeljek a cuccoknál meg a fegyvereknél? -
#138471 nem karbantartás van hanem szar az oldal 5 éve, majd menni fog vmikor -
mikusmate #138470 Account management karbantartás mennyi időt szokott igénybe venni kb? Fel akarom tölteni az accom, és kíváncsi lennék, mennyit kell várnom majd. -
#138469 :DDDDD -
HUmanHunter #138468 nem azért mondtam, énis sokáig törteztem csak;
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!
ez áll a banner alatt és szigorúan anyáznak ha elkezdessz warezolni ;) -
Madmano #138467 Ok.Befejeztem a faggatózást.Csak érdekelt a dolog.De így inkább megveszem.Inkább legyen jogtiszta a dolog.