World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ioles
Sziasztok!

Paladinnál melyik talentel érdemes fejlõdni? Eddig retribution párti voltam, de olvastam hogy a prot is jó. Vélemény? (70-en szigorúan holy😊

rhazid
megmarad

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Mayday
Sziasztok,

Hunter vagyok, Marksman agra talentozva, szeretem is ezt a vonalatt.

Kerdesem az, ha attalentolok BM-re, szeliditeni valami dogos uj joszagot, es ha mar megvan, visszatalentolhatok MM-re? Megmarad az allatka?

Koszi a valaszokat!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Üdv!

Lock vs. Shadowpriest!

Melyikkel könnyebb fejlõdni?
PVP-ben melyik jobb?
Melyiknek milyen szakma jó? (jewelcraftin,tailorin..)

Véleményeket please!

Thx! ^^
Szinte mindenkinek kiírja ezt. Próbálgatni kell, amíg meg nem csinálja.

upsz 2x szerepel a valaki vonjatok le egyet😛
próbálta valaki már ezt az ingyenes karitransfert valaki? mert én szeretném átvinni az egyik karimat Al'akirrõl Auchindounra de valahogy nem akarja a jót... olvastam blizz fórumon és ott mindenkinek volt egy hasonló problémája: en_batch_processing_disabled

Sorry, but there has been an error with your request. :S
aztazeget duplapost

+o

+o

blod elf ftw 😉

Narxis
Elírtad, pont fordítva.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

az, hogy ork.
és az orkokról elég sok embernek pl. a tolkien féle ork jut elsõre eszébe.

The Garrett
jaja konzolos verekedos jatekokban sokkal jobb csajok vannak <#eplus2>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

ha jó segget akarok látni, akkor azt nem a wow-ban, meg a pc elött fogom keresni -.-<#eljen>

PiszkosFred
De*

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Te beteg vagyok, torpe female (rovidhaju) hunter > all 😊

antgecc
Nem vágom mi a bajuk egyeseknek az ork csajokkal. 100x undorítóbbak a törpék és gnómok, legyen az bármilyen nemû.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

jah, közben nekem is eszembe jutott -.-

antgecc
Kiszámolja neked az abilityk és spellek tulajdonságait, mint pl: dmg/sec, dmg/mana, heal/mana, healing done míg ki nem fogy a mana és egyéb okosságok.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

dk kezdõ tele lesz release napján, de 80-ra nagyrészük lekopik majd.
a dk ugyanis ez bazira összetett class lesz, nem csak annyi, mint a warrior pl, hogy megyünk, ütünk, spammeljük a gombokat, amig van rage.
rugó detto ugyanez.

dk-nál egyszerre kell fejbentartanod, hogy milyen runádból mennyi áll rendelkezésre, melyiket mikor használd el, s melyiket tartalékold, melyik abilityd van cd-n, melyik nincs, s hogy minderre van-e elég runic powered.

ja, tom, ez igy leirva easymode-nak tûnik, meg "hõ, ez se nehezebb, mint a többi", de ingame bizony eléggé más lesz a szitu.

ha ezeket nem kezeled le profi szinten, akkor csak szopni fogsz vele, minden téren.
szal' van rá egy fogadásom, hogy a töménytelen dk-ból 80-ra nem sok fog maradni...

én nem azért játszottam ork nõvel, mert jó a segge, hanem azért, mert nem a földön húzza az orrát, mint a hordás karakterek nagyrésze, illetve mert frankó a combatanimja.
plusz azért, mert bloodelf-bõl nem lehet warriort csinálni.

úgyhogy baromira nem azért lett ork csaj, mert "jó a segge". ha jó segget akarok látni, akkor azt nem a wow-ban, meg a pc elött fogom keresni -.-

drdamage talan, pasz hogy mukodik e 3.0.2 ben.

mamrint raidboss ellen (+3 szint)

raidben 9%

picket
Gyûrûs ujj, kisujj. Nem azt mondtam, hogy hûdejó, de ott van, és aki egy kicsit gyakorolja, annak megy az. Nekem is olyan egerem van, persze nem a létfontosságú dolgokat bindeltem jobb oldalon lévõ gombokra.

&#3237;_&#3237;

picket
sg.hu - wildor

&#3237;_&#3237;

picket
Minidig ott volt.

&#3237;_&#3237;

s0n1c
btw a legegyszerûbb megoldás: google: "hibaüzenet" enter --> megoldások tömkelege --> örülsz, játszol, qssolsz
theorycraft? Az mi a gõte?

Ahogy mondod, két oldala van, de gondolom azért hogy jobb és bal kezesek is élvezhessék<#idiota>
Amúgy próbáltam a másik oldalon lévõ gombokat is használni, de olyan rohatt nehezen állt rá a kezem, hogy a végén inkább hagytam a fenébe.

antgecc
Vki tud ajánlani egy mûködõ theorycraft addont? Eléggé hiányzik...

PiszkosFred
Amennyiben a hibauzenet azt tartalmazza, hogy gyere ide es kerdezz ra a problema megoldasara egy masik jatek topikjaban, abban az esetben felhivjuk a figyelmedet arra a nyilvanvalo tenyre, hogy a jatek szivat. Ha nem ez a hibauzenet, akkor sajnos elkepzelheto, hogy pillanatnyi elmezavarodban rossz ajton kopogtatsz, es - a tovabbi hulyesegeket elkerulendo - kerjuk, jelenlegi es kesobbi egyeb warezos fable problemadat mashol add elo, ne itt. Koszi.

D4nY
hmm.. már használható lehet a VISA ELECTRON is netes fizetésre? :| Nekem az van de nem dombornyomott... de mostmár látom a visa electron ikont is.. vagy az eddig is volt? 😮

xP

Sziasztok.. lenne egy problémám egy RPG-vel kapcsolatban . Elidnítomés jól is müködik az elsõ elindításkor majd másodjára elakarom indítani akkor a fõmenû elött akadozika hang eg ypillanatra és kiir egy hibaüzenetet. AMugy eza játék a Féböl pls segítsetek nem tudom h miért van:S
azonos szintû ellen 5%
boss-ok ellen ~9%
Mûködni mûködnek kérdés mi a fenének annyit kirakni.Minden class ugy 6 skillt használ ami kell van ami kevesebbet az ha nem fér el a wasd körül akkor tökmindegy.Persze valóban be lehet bindelni minden szart ha valaki ugy szereti meg kattintgatni is lehet ha valakinek az esik jól, a kattintgatósok max pvp ben lesznek pöttyet hátrányba ha lock vagy mage a karekterük a többinek kb mindegy.
Mighty
Most hirtelen nem vagyok benne biztos, de az olyan kombinációk, mint alt+shift+egérgomb nem mûködik?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

aki humant indit annak nincs fantáziája 😄😄:😄
haverom szerint...de én is humannal tolom és semmi bajom vele

picket
"Mondjuk Razor Diamond Back-em van (imádom) és azon csak 2 plusz gomb van oldalt..." - de két oldala van, núb!
Amúgy meg nem bindeli be a "60 fokos mosás fehérítéssel" skilljét, meg a "/spit + /lol" makrót, és ezzel már 50%-a felszabadult a gomboknak <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Apropó DK. Én kicsit parázok a DK kezdõ helytõl rögtön a megjelenés után <#smile>. Gondolom sejtitek miért? Elõnye csak az lesz, hogy lehet majd jó kis 5 fõs DK party-kat generálni egy-egy elite vagy group-os kveszthez, nem is beszélve az instákat<#idiota>. Én majd csak akkor indítok egyet (ha indítok egyáltalán) ha már lesz egy lvl. 80-as karim.

picket
Aki azért játszott ork nõvel, mert jó a segge, az az ízlés szót szájára ne vegye <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Szóval, hogy hogyan jön ki az a 35-50 ability/spell bebindelés egyetlen egérre nem értem.
Vagy itt a supermegaextraultra gombokkal teli egerekre gondoltál? na mondjuk aki még így is 35-50 bind-et fejben tud tartani hááááát....gratula<#idiota>. Nekem bõven elég az az egy tucatnyi is<#smile>

Modifier-eken gondolom a Shift/Ctrl/Alt+egérgombokat érted. Mert, ha macro-ba írom (egy Action Bar gombra két dolgot pakolni pl. a modifier/no modifier parancsokkal) akkor egerészni kell. Amúgy meg tökéletesen igazad van. Mondjuk Razor Diamond Back-em van (imádom) és azon csak 2 plusz gomb van oldalt, ahoz meg ha jól számolom a Shift/Ctrl/Alt kombinációkkal is csak 6 Action bar slot-ot lehet hozzárendelni (plusz még 2 a sima modifierek nélkül). Mondjuk az tény, hogy az egerészés az "majdnem" egyenlõ a halállal<#idiota>

kétkezes fegyvernél a hitcap asszem 3 vagy 5%, tehát elenyészõ.
ha frankó dk-t akarsz magadnak, akkor human-t (vagy bloodelf-et) választod, ha meg egy torzszülött, böszme, félsõteste 2x akkora, mint az alsó és piszkalábakon fut, fogpiszkálóval hadonászó race-t, akarsz, akkor meg draenei a jó választás.

a választás a tiéd, de szerintem a draenei eléggé rosszul megdesignolt race lett -.-

bár, mint mondani szokták, ez is izlés kérdése.
human ftw!

Igen, de a humannak csak mace-ra meg swordra van. Ha axe-om lesz arra nincs expertise bónusz. A plusz hit meg mindenre vonatkozik.
Guest
Magánvélemény, de szerintem ha melee karakter akarsz, akkor humán expertise bónusz > draenei hit bónusz
The Garrett
Én max a félórás cd -s dolgokat nyomtam egérrel anno. Mindne más bindelve volt. Aki egérrel kattintgat az sikeres ember nem lehet. 😛

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Szóval érdemes draeneit csinálni. 32.78 hit racialból. Lehet hogy 2 gem helyet is spórolok vele ha nem kell oda hit ratinges kõ 80-on.
http://www.wowwiki.com/Hit

All melee
Dual-wield auto-attack: 442 hit rating
Special attack or Single-wield auto-attack: 142 hit rating
Paladins
142 hit rating
(Draenei racial ability): 126 hit rating

level 80:

"It will take 32.78 rating to acquire a 1% increase in chance to Hit, which raises the caps (untalented) to
Dual Wield - 917.8
Single Attack/Special Attack - 295.2"

draeneinel -32.78 rating ebbol.