World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de ettol meg lathatja "mindenki" az instakat belulrol is😊 mert ugye ebbol indult ki, hogy ne a gearert jatsz, hanem az instakert/tajakert😊

igenigen ez nagyon orvendetes hogy lesz minden instanak 10 fos verzioja is😊 remelem a kesobb kiadottaknak is. mondjuk arthas leolese eleg benan hat 10 fos isntaban (mar ha egyaltalan leolheto, remelem nem😄). de hat latjuk hogy megalaztak Anub'Arak-ot is (5 fos instanceben boss woltkban) 😞( (bar bizom benne o meg kesobb visszafog terni)

remélem 😊
nagyon sok holy dmg-et tol ki pillanatok alatt. warrinak nem sok esélye van. ami mondjuk régen is így volt, de akkor legalább el lehetett játszadozni velük, kötözni, stb. most viszont mozdulni nem tudok és végem.
1 tier a különbség, ami olyan -10/statot jelent. nem sok.

picket
balance = nerf <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Akkor csak olyan 30-40%-al lesz gyengébb annak a karaktere, aki a 10-fõsbõl öltözik. Mindenki formálhat saját véleményt...

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
retri balance? sztem nem lett szar a nerfek ellenére sem...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

már átírták bizonytalanra
töltik fel a retri balence patch-et
from 6:30 until 9:00, Paris time (CET), szentem reg elmult már 9

Ugyan azokat az itemekt dobják annyi akülönbség hogy a 10 fõs instás droopon kb fele annyi stat van.
bazze, aszittem ez a tegnapi hir a szerdai karbantartasrol...
" 11/06 All realms are undergoing extended maintenance. As soon as we have an estimate for when the realms will be available again we will update you. " Ma délelõtt véletlenül be tudtam volna logolni. Thx Blizzard.
szerverek mennek? nalam ures a realm list.
antgecc
25 fõs hc raid instáknak lesz 10 fõs verziója is?! Eddig errõl nem hallottam. Ezek az insták gondolom valamivel gyengébb cuccokkal szolgálnak majd.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

A kiegészítõben mindenki számára elérhetõ az összes raid insta, ezt jól oldják meg hogy az abszolute baráti kis létszámú guildek is végigjátszhatják 10 fõs verzióban.A 25 fõs raid insták meg a raidereknek van kitalálva akik 5/7 ben raidelnek.A pvp orientáltaknak lesz egy egész zóna ahol ki élhetik magukat, továbbá új arénák is bekerülnek a játékba.

A szintezéssel ellesz mindenki vagy egy-két hétig, 80 tól meg mindenki igénye-ideje szerint alakithatja a karakterét plusz egy új class is elérhetõ ugye ami szintén még több lehetõség.
az a baj hogy az uj instak, es tajak varazsa par nap/het utan elfoszlik 😞 tehat nem ezert jatsza az ember a wowot egy ido utan mar😊 az szep es jo, hogy felevente jon egy uj raid insta, de azt ugysem lathatja a jatekosok nagyon nagy resze, szoval az mar nem szolgal ilyen erovel.

felre ertes ne essek, en az a fajta jatekos vagyok, aki kepes a tajban gyonyorkodni. anno elso karimmal, ami egy dwarf warrior volt meg az amcsi betaban, orakon at jartam dun morogh-t veinek utan kutatva es kozben elvoltam varazsolva a zenetol, horopogastol es a szep havas tajtol😊 le-le ultem egy egy dombon es szetneztem😊 de sajnos ez a resze a jateknak igy 4 evre kivetitve hamar megszunik es marad a gear miatti jatszas illetve a guilded iranti szeretet.

picket
Ideális elõfizetõ vagy :p
Amúgy kockák gyöngye aláírással nem csoda, hogy ez a véleményed. "wts wow gold,honorfarm , badgefarm, maci mount, isk"

&#3237;_&#3237;

srácok , sok minden elhangzott, többek közt a következõ is: haverokkal jó idõtöltés , instázni ,bgzni. nem olyan mintha söröznénk , de jó . most fallout 3-mat toltam végig. 4 nap volt . a wowban már 3 éve? (nem tudom mikor indult) találok "tenivalót" enyi idõ után is. én is mint sokan probáltam abbahagyni , de nem sikerült. egyszerûen annyi szabad idõm van, hogy megtehetem , hogy játszom. régen mindenki tévézett , videózott. ma már mmorpgvel töltjük az idõnket. lenne jobb mód ? persze . olcsóbb? nem hiszem.

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

antgecc
Hát #131849-ben nem úgy nézett ki... <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Jó, és kb meddig vagy azon a szinten, mint egy friss játékos? 1-2 hónapig? Nagy cucc. Nehogymár ezen sírdogáljunk! Eltelik még 1-2 hónap és már lilulsz, mint a cékla. Az a baj, hogy rengetegen - úgy látom te is - csak a gearért játszotok. Egy új kiegben nem az új instákat és tájakat látod, hanem csupán azt, hogy dobhatod a kukába a cuccaidat és farmolhatod megint az újat. Szerintem ez elég szomorú.

a napi fbk-m: "Bind on Equip items dropping from dungeons and raids
This is actually intended. We want there to be more trickle down items from raids and part of that decision was to give each boss one item that is BoE. It helps add excitement to raids and well as provide raiding guilds another way to help pay for the cost of raiding. "

picket
Tessék, itt egy ujj a grammar police-tól:

&#3237;_&#3237;

dartonita
Ty Bru.Jovok ahogy tudok

http://www.strategyinformer.com/pc/worldofwarcraft/patch/27573.html

updateren meg vmi el van allitva sztem
dartonita
Nem,de az updater szarik barmit leszedni.

Az enyémbe ugyan nem tapostál<#hawaii>

Get a life!

Narxis
Akár lehettem volna én is, rugót húztam fel utoljára 70-re és fontosabbnak tartottam kifarmolni neki epic flyingot és cookingot 375-re húzni mint bg-n seggelni az alap geart. 😊 Szigeten pl. hiába menekülsz/harcolsz amíg nincsenek kész a napi questek.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis
Szóismétlés rulz. 😊

Narxis
Engem nem nagyon zavarnak ezek, inkább az, hogy egy kibaszott nagy timesink az egész, mint minden mmorpg. Csak engem ez már zavar. Pedig jól szórakozok a játékkal, nem zavar, hogy mit kell újra és újra kifarmolni.

Tatyla
semmi rossz indulat nincs benne,hidd el én nem foglalkozok ilyen dolgokkal,nem emésztem magam hogy na mi lesz ezután meg azután egyszerûen csak játszok a szó legszorosabb értelmében,a játék a társaság és a WoW világa miatt és semmi másért,lehet egyszer majd megunom és akkor keresek mást vagy megjelenik valami olyasmi amire azt mondom hogy megéri lecserélni rá a wow-ot,és nem ,nem játszok csak napi 4 órát 20-24 között és azt se minden nap,na jó most majd a szintezésnél lehet minden nap,ez van nekem a család melett a cigi-pia-pecázás helyett<#nyes>.
össz-vissz két 70-es karim van de az egyik csak ugy álldogál kék-zöldben.
tehát ez csak egy játék,senki nem fogja a pisztolyt a fejedhez hogy na farmoljál vagy raideljél ha nem akarod nem fizeted vagy nem loggolsz be ennyi,de tényleg nem akartam a lelki világodba beletaposni.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Ahogy mondod..Énis gondolkozok valami ujjat, mert ha hosszutávra megnézed akkor csak pénz kidobás és mindig kezdheted onnan mint egy 13éves friss 70es aki 2hónapja játszik a játékkal miközben te 3éve nyomod és ugyan ott kezdtek.. Énis gondolkoztam hasonló játékon de még nem találtam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
kivéve a Guild Wars, de az meg mindig a wow-ra emlékeztet és vissza is szoktatna rá

Get a life!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Bocs a helyesírásért, de mikor ideges vagyok elég sok mindent mellé ütök.

Get a life!

Narxis
Azt hiszi, hogy az a menõ. azért küldte.

Narxis
Én már azon gondolkozok, hogy beújítok egy Witchert és hagyom a WoW-ot a francba. 😄 RPG-nek rpg, nincs havidíj se, megy a gépen, ennyi a lényeg. Na nem azért mert sajnálom a havi 3000-3500Ftot rá hanem az lenne az értelme mint a ciginél a nikotintapasznak. 😊)

Mert ? mond hogy nincs iagazam... ha ellenem vagy, akkor te egy elképesztõen nagy kocka vagy(szépen fogalmazva) vagy ako 24órábol 30at tölt gép elõtt, a hét minden napján alig várhassa hogy gép elõ üljön, se barátnõje, se barátai nem jár bulizni stb....

már bocs de ha itt küldöd nekem ezt a szar dzsasztin timberlék - krály mí ö rívert akkor a leirásom rád illik...

Get a life!

Botond
Nap vicce: rogueot láttam sírni, hogy gankolják. 😊 Hát ezt is megértem. 😊
cenobite
Cool TV. WoW rész megy most. 😊 (úgyis látta már mindenki. én is soxor) 😄

gamertag: kenobita

tigeroo
jön a kieg, aztán ugyanott leszel a két éves kariddal mint pistike, aki "kéthónapjahetven"...

jól kivan ez találva.
khmm, irónia..: jól szórakoztál a BC alatt, és alig várod az új contentet. a játékba fektetett idõd (=geared) pedig szart sem fog érni.

ez van. de gondolj bele, hogy a wownak is vége lesz egyszer...
vagy most szállsz ki vagy majd akkor.
de aztán majd ne követeld vissza az elfarmolt idõdet

Narxis
kb. 2 éve

antgecc
Van azért valami abban, amit mond a srác! Nekem elõször az baszta fel az agyam wowban - még az elsõ hónapokban - mikor többedmagammal lenyomtam egy pár kisinstában mindenféle gonosz démont, élõholt varázslót, stb, aztán még fejlõdök egy adagot, átmegyek Azsharaba és szenvedek 1-esével a szarvasokkal. Aztán 60-on Ragnát és Nefariant ölünk csapatban, késõbb lemegyünk 5-en és beverjük Onyxiát, majd 64-en Nagrandban megint egy szájbakúrt szarvassal szenvedek, sõt, party-t kell keresnem egy buzinagy tehénhez. Hát... ez nem is tudom mi: vicces, szánalmas vagy szimplán kiábrándító?

Meg nézzük meg azt, hogy egy lvl 20-as karakter mennyivel erõsebb egy lvl 10-esnél: kb 1 hiteli. És akkor még ott a 30, 40, 50, stb, stb... ráadásul 70 és 70 közt is iszonyatosak a különbségek a gear miatt. Ez valahogy annyira megemészthetetlen számomra, ha jobban belegondolok. Inkább nem is foglalkozom vele, csak szimplán játszok.

De én szeretem, ha néhány dolgot illetõen azért van egy kis realitás a játékokban. De wowozás közben soha egy szikrányit sem találok. Sajnos. Na jó, kivéve, ha AH-zok, az olyan e-bay-es.

[HUN]Crassus
auth over?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Tatyla
neked akkor sürgõsen meg kell nézned ezt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

amugy ha mindig kiadnak kieget akkor nagyon sok játékost elfofg vesziteni a blizzard meg ugye sokan kinövik(mint én is) bár nagyon gondolkozom h megvegyem e a wotlk-et, mert ha minimum 2 kieget kiadnak tuti h nem vezsem meg...küzdök emgint egy csoimot kockulok és megin dobhatok el mindent a legelsõ questbeli itemért.. meg hogy régen simába egy warrinak max 4-5-6k éelte volt. most bc-be már 18-20k wotlk-be menyni lesz ? 40k ? következõbe 70k ? mennyi lesz egy critical ? 20k ? sztem ezt már nagyon, de nagyon elbaszták.....<#rinya><#levele>

Get a life!

mióta játszol ott ?

Get a life!

Narxis
lal, én allis vagyok ott és horda sokkal összetartóbb.

Nekem van 3 70es karim bs-en én ott keztem hordába, de ott is hagytam azt a szervert...a leg szánalmasabb "magyar" szerver mindenki olt mindenkit sok b*zi p*raszt k*csögh van azona szerveren..ott nem ismerik azt a fogalmat h "segitség" ha horda oldalon vagy az alliance hamarabb segit neked bármibe mint a saját "fajod"<#email><#violent><#nezze>

Get a life!

nekem nincs karim bs en de ahogy hallom ott az a megszokott.

Tatyla
elõtte míg várunk a példányunkra mondjuk dumálgatni a helyi SG-sekkel vagy mittodomén...

Tatyla
legtöbb...

milyen hepaj?😊 odamegyek kifizetem, oszt viszontlátásra