World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
psychobilly?
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Loginkor az 'unable to validate game version' felirat fogad,holott a patchek uptodate-ek,es tegnap ejjel meg jatszottam is.Repair is lement,ez sem oldott meg semmit,a gepen sem tortent modositas tegnap ota.
Ha valaki talalkozott hasonlo gonddal,megkoszonnem az otleteket.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
xP
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Választ elõre is köszi! 😊
ಥ_ಥ
"vessetek a mókusok közé" :)
<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
"vessetek a mókusok közé" :)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Nézzük mit csinál a Blizzard. Van egy pve játéka (fujjogás elõtt tovább olvasni), aminek a mûködésével és a contentjével foglalkozik x darab ember (x tippre 500 közeli érték lehet, nem számolva természetesen a Blizz irodáiban a takarítónéniket, meg a GM-eket sem, mert õk sem adnak hozzá új contentet), és eközben játszik 10 millió ember. Tegyük fel, hogy 1%-uk hc játékos, 99%-uk casual. Akkor 500 ember fejleszt 100 ezer embernek egy pve játékot, és próbál contentet bepakolni. Ez ugye lehetetlen, mert mindig le lesznek maradva a fejlesztõk. Nézzük a hatásokat:
-Unatkozó "nolifer" Zsoltika elõfizet másra.
-Casual "hol elõfizet, hol nem" János eltartja a Blizzardot, amig meg nem unja, hogy õ a content 2%-ánál tart, amikor mások már "végig játszották" (mintha lenne olyan egy mmorpg-ben).
Mit lehet ez ellen tenni? Kockákat fékezni, casualokat boostolni a recept. Ezért ütnek vissza a boss-ok, ezért kell begyûjteni a cuccokat, hogy esélyed legyen leverni a következõt, ezért kell 100x lemenni egy raid instance-be, hogy kifarmold a 25 raidelõnek a 14 slotjába a cuccokat, miközben a boss-ok dobnak 3 cuccot (és sose azt, ami nekem kell :c ), ezért adnak a cuccok 6-7-szer annyi statot, mint a kaszt+faj alap, és ezért kell a pvp, hogy elfoglald magad valami mással. Aztán nerfelni kell az instát, hogy János is mehessen, és meglegyen neki is a cucc, mielõtt rájön, hogy nem neki készítik a játékot. És ezért van, hogy gear > skill, mert mi lenne, hogy csak skill kéne egy boss-killhez? 10-25 skilles ember letolja, aztán pislog, hogy ennyi volt. Egy hét alatt kivégeznék az új contentet, amin 500 sárganéger ferdeszemû gyapotszedõ lapátolt be neki a játékba.
Nagyjából ez a Blizzard-képlet, és nekik ez így jó. Rakás elõfizetõ, dõl a lé, a pvp miatt meg sírhat aki akar, mert az csak egy mellékág, egy vakvágány, ami csak kiegészítésként van a játékban, hogy Zsoltika kedvére röhögjön Jancsikán, amikor éppen már kipucolták az aktuális raid instát, és resetre várnak.
Akkor kinek van igaza? Játssz, ha szórakoztat, hagyd, ha frusztrál vagy untat! Mindenkinek kell a cuccgyûjtés valamilyen szinten, mert nélküle gyenge vagy pve-ben, és felmossák veled a bg-t, arénát pvp-ben, csak tudd, hogy mennyi az a kockulás, farmolás, amit bevesz a gyomrod, és amire idõd van. Akinek van RL nevû valamije, az nyugodjon bele, hogy sosem lesz top raidelõ guildben (meg aréna rating 2000+), de rájöhet, hogy felesleges az e-peen farmolás, és akkor is boss a boss, ha nerf után döglik meg, max nem linkelget ide képeket a killrõl, és akkor nem lesz belõle 2 oldalas fléjm.
Világos volt, vagy monnyonle?
ಥ_ಥ
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
alpha-ról van szó, de ide küld: http://BETA.worldofwarcraft.com
email cim: [email protected]
angol tudás: SincereLLy
Emerald Dream kamu
██
meglehet kérdezni/vitatni 1-1 bizonytalan dolgot egy klasszal kapcsolatban,de akinek totálisan fogalma sincs egy alap irányelvrõl a SAJÁT!!!! választott klasszával az miért wow-ozik? miért nem tesz fel egy autószimulátort vagy egy egyszerû fps-t???
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Nem azért wowozol, hogy jobb cuccaid legyenek, hanem h élvezd a játékot haverokkal.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Get a life!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”