World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok, az én érzékelõimmel van gond, vagy bloodscalpon tényleg olyan sok értelmi fogyatékos magyar kisgyerek van?

psychobilly?

Mai patchet letöltötted?
Tatyla
Nyíregyházán jön valaki a Camelotba az éjféli hepajra 12.-én?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

dartonita
Sziasztok.
Loginkor az 'unable to validate game version' felirat fogad,holott a patchek uptodate-ek,es tegnap ejjel meg jatszottam is.Repair is lement,ez sem oldott meg semmit,a gepen sem tortent modositas tegnap ota.
Ha valaki talalkozott hasonlo gonddal,megkoszonnem az otleteket.

PiszkosFred
Majd kiprobalod mindegyik agat, es meglatod. Nem hiszem hogy 150g foldhoz vagna a retalent miatt, max egyszer meg utoljara futsz egy kort a regi daily kvesztek korul...

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Szerintem Frost. Asszem még most is az a legmanatakarékosabb megoldás, vagyis kevesebbszer kell megállni inni és ha a kelleténél több mob izgul rád kicsit nagyobb a túlélési esélyed is.

Istenem...még egy hét és itt van Õ. Remeg az orrcimpám<#idiota><#banplz>

D4nY
Azért kérdeztem meg, mert szintezésre eddig frostot használtam. a 2-3 groupos questeket is könnyedén megoldottam magam. De lehet, hogy a 70-80 as mobok.. az új kontinenseken sokkal jobban killelhetõk egy másik ággal. pl. a Nihilum mage-i most arcane-sok nagyrészt.. gondolom az insta miatt is de lehet ez most mégjobb szintezésre. mivel most tértem vissza wowban így ezt nem tudom még pontosan.. több száz goldokat meg nem szeretnék retalentekre költeni ha vki egy válasszal megtudja mondani, hogy õ szerinte melyik a legalkalmasabb szintezésre, mert õ pl már a bétában kipróbálta.

xP

Rookie
Nemtudom, mibõl következtettél erre! 😊 De ha te mondod...

Rookie
Köszi! 😊

Sephi
😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
Lenni arab cserediák?

&#3237;_&#3237;

Narxis
Nem ezzel volt kapcsolatos a dolog.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Ventura82
Asszem 20as szinten a warrior trainernél.

Ventura82
Cartographer

Shortstop
dreanei warrior mikor és hol tudja megtanulni a dual weildeT?

Rookie
Hi all! Kéne segítség! Nemtom mi a neve annak az addons nak ami a nagymap on kiírta hogy meik részen mekkora szintü questek vannak. Pls help!
Választ elõre is köszi! 😊

picket
Akkor vagy másik topikot olvastál eddig, vagy nem értetted amit mondok, mert sok újat nem írtam, csak összefoglaltam néhány gondolatomat a témában.

&#3237;_&#3237;

#131811-re akartam 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Ennél jobban szerintem nem is lehetne összefoglalni.
<#eljen><#taps>

"vessetek a mókusok közé" :)

Narxis
Baszki, most értek egyet elõször veled 100%-ig.<#eljen>

- törtöt nem ismerem, de mostanában kezdtem új karaktert. Alacsony szinten már régebben megnövelték a questek XP-jét és ezt úgy lehet észrevenni, hogy ahol questekbõl legfeljebb a 20-as szintet érnéd el (régen) ott már 25-ös szintre lépsz belõlük. Egy helyen levõ 3-4 quest teljesítése egy-egy szint felét adja XP-ben (ebben benne van a q-hez általában szükséges mobok leölése is)

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
Hehe. Ez a Flém. Így nagy betûvel. Mert ugyanis mindkettõtöknek igaza van, és egyikõtöknek sincs. Savmacska leírta a tökéletes elõfizetõt, ahogy a Blizz látja, és szereti, Edios meg leírta, hogy mi lenne a lényeg egy casual játékosnak. És mi a jó, és hogyan is mûködik ez?

Nézzük mit csinál a Blizzard. Van egy pve játéka (fujjogás elõtt tovább olvasni), aminek a mûködésével és a contentjével foglalkozik x darab ember (x tippre 500 közeli érték lehet, nem számolva természetesen a Blizz irodáiban a takarítónéniket, meg a GM-eket sem, mert õk sem adnak hozzá új contentet), és eközben játszik 10 millió ember. Tegyük fel, hogy 1%-uk hc játékos, 99%-uk casual. Akkor 500 ember fejleszt 100 ezer embernek egy pve játékot, és próbál contentet bepakolni. Ez ugye lehetetlen, mert mindig le lesznek maradva a fejlesztõk. Nézzük a hatásokat:
-Unatkozó "nolifer" Zsoltika elõfizet másra.
-Casual "hol elõfizet, hol nem" János eltartja a Blizzardot, amig meg nem unja, hogy õ a content 2%-ánál tart, amikor mások már "végig játszották" (mintha lenne olyan egy mmorpg-ben).
Mit lehet ez ellen tenni? Kockákat fékezni, casualokat boostolni a recept. Ezért ütnek vissza a boss-ok, ezért kell begyûjteni a cuccokat, hogy esélyed legyen leverni a következõt, ezért kell 100x lemenni egy raid instance-be, hogy kifarmold a 25 raidelõnek a 14 slotjába a cuccokat, miközben a boss-ok dobnak 3 cuccot (és sose azt, ami nekem kell :c ), ezért adnak a cuccok 6-7-szer annyi statot, mint a kaszt+faj alap, és ezért kell a pvp, hogy elfoglald magad valami mással. Aztán nerfelni kell az instát, hogy János is mehessen, és meglegyen neki is a cucc, mielõtt rájön, hogy nem neki készítik a játékot. És ezért van, hogy gear > skill, mert mi lenne, hogy csak skill kéne egy boss-killhez? 10-25 skilles ember letolja, aztán pislog, hogy ennyi volt. Egy hét alatt kivégeznék az új contentet, amin 500 sárganéger ferdeszemû gyapotszedõ lapátolt be neki a játékba.
Nagyjából ez a Blizzard-képlet, és nekik ez így jó. Rakás elõfizetõ, dõl a lé, a pvp miatt meg sírhat aki akar, mert az csak egy mellékág, egy vakvágány, ami csak kiegészítésként van a játékban, hogy Zsoltika kedvére röhögjön Jancsikán, amikor éppen már kipucolták az aktuális raid instát, és resetre várnak.
Akkor kinek van igaza? Játssz, ha szórakoztat, hagyd, ha frusztrál vagy untat! Mindenkinek kell a cuccgyûjtés valamilyen szinten, mert nélküle gyenge vagy pve-ben, és felmossák veled a bg-t, arénát pvp-ben, csak tudd, hogy mennyi az a kockulás, farmolás, amit bevesz a gyomrod, és amire idõd van. Akinek van RL nevû valamije, az nyugodjon bele, hogy sosem lesz top raidelõ guildben (meg aréna rating 2000+), de rájöhet, hogy felesleges az e-peen farmolás, és akkor is boss a boss, ha nerf után döglik meg, max nem linkelget ide képeket a killrõl, és akkor nem lesz belõle 2 oldalas fléjm.
Világos volt, vagy monnyonle?

&#3237;_&#3237;

- az a gond, hogy a 70-es mage-jét jobban kellene ismernie mint nekem vagy másnak. Ami nekem van mage az frost ágon van, lehetett vele haladni 60-->70 között gondolom lehet majd 70-->80 között is haladni vele. De ha neki a fire ág jön be akkor szerintem menjen azzal

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

evente 1 kieggel hamar elpuffogtatnak a dolgokat vagy tul keves uj content kerulne bele. ketlem kov kieg 1 ev mulva fog jonni😊 azis veletlenul csuszni fog meg egy evet😊

MarkBlade
"Az évenként megjelenõ World of Warcraft kiegészítõkkel kapcsolatban kiemelte, hogy elsõsorban a franchise minõségét, a Blizzard hírnevét tartják szem elõtt. "Eredeti célunk 12 havonta egy kiegészítõ készítése volt, de ez nehéz feladat, különösen mivel a javításokon is ugyanazok a fejlesztõk dolgoznak. Szeretnénk szorosabb határidõket tartani, de elsõsorban a tartalmat tartjuk szem elõtt. Folyamatosan próbáljuk növelni a hatékonyságot, például a belsõ fejlesztõ eszközök közül számos már kereskedelmi minõséget ért el, hat vagy hét emberünk csak ezek programozásával foglalkozik." SG
EnZsolt
Azért WoW-ozik, mert élvezi a játékot. Feltett egy kérdést, amitõl, ha befordulsz, akkor inkább ne válaszolj. Akinek totálisan nincs fogalma arról, hogy mi az a segítõkészség, az miért nem marad kussban? Inkább tegyen fel forrni egy fazék vizet, aztán igya meg egy szuszra -.-

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

MarkBlade
Azt írták hogy évente akarnak 1 kieget kiadni. Eddig is ez volt a terv csak csúsztak.. most viszont majd rágyúrnak hogy tartsák az ütemtervet.
figyelmeztetõ jelek:
alpha-ról van szó, de ide küld: http://BETA.worldofwarcraft.com

email cim: [email protected]

angol tudás: SincereLLy

Pyotr
csak ha nem ismernéd a hoaxokat:
Emerald Dream kamu

&#9608;&#9608;

[HUN]Crassus
ezektõl a kérdésektõl fordulok be.....te melyik játékkal játszol/játszottál idáig ha szabad érdeklõdnöm?
meglehet kérdezni/vitatni 1-1 bizonytalan dolgot egy klasszal kapcsolatban,de akinek totálisan fogalma sincs egy alap irányelvrõl a SAJÁT!!!! választott klasszával az miért wow-ozik? miért nem tesz fel egy autószimulátort vagy egy egyszerû fps-t???

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Botond
Ezt a szerdát mindig benézem. Teljesen meglepõdtem, hogy patchelünk. -.-
Íigyis lehet nézni, csak akkor a béka segge alatt vagy és nem haaldsz semmire...bár ha sok pénzed van akkor....

Get a life!

edios
Nincs. (ez most nem kötözködés, szigorúan szvsz)

Nem azért wowozol, hogy jobb cuccaid legyenek, hanem h élvezd a játékot haverokkal.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

mond h nincs igazam...

Get a life!

frost

Get a life!

Narxis
😄DD

D4nY
kimaradt, hogy mage-nek 😊

xP

D4nY
70-80 szintezésre melyik talentág lesz a legjobb?

xP

visszatérve, én se veszem meg a wotlk-et ugy néz ki mert mindig csak a szopás lesz vele, és a pénz kidobás meg ugye nem lesz "élted"(IRL)..minden kiegbe megszerezni a "legjobbat" amit köv kiegbe eldobhatsz, megint a legjobbat stb... bc-t lenyeltem de ezt nem hiszem h lefogom fõleg ha jön még ki uj akkor azt végképp nem, ha itt 'maradnánk 80on' és nem kellene megvenni csak a gc-t és ugy folyamatosan peccselgetnének az ugy jó lenne...de mint mondtam többet nem nyelek le 😊(több kieget😉😛)

Get a life!

Mikkora jelentik be h lesz-e kieg ?😛

Get a life!

vard ki a veget😄 az egy dolog hogy menni fognak, csak ilyenkor midnig lehal a login szerver, a forum, az account management😄

Csirke4
Már éjfélkor is menni fognak! <#idiota>
100%osan kizart😊 amugy ez a del tulzottan optimista gondolat😊 csoda lenne, ha mennenek a szerverek akkor.

Narxis
Emerald Dream lesz a köv. kieg neve, wotlk után. Én már kaptam is e-mailt bibibiiiii.

TVelvet
és tényleg..D:
PiszkosFred
Odehogynem, 13an delben mar meg is "krealtad" a DKdat 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

de ezekbol egyik sem "popularis" annyira mint illidan es arthas voltak. legalabbis bennem nem mozgatnak meg semmit😄 mondjuk en lehet wotlkot sem veszem mar meg :\ ugynezki wowozhatnekomat kielegiti az sg + mmo-champions😄

Botond
Köszi!
TVelvet
ottvan deathwing, emerald dream, gilneas, maelstorm szigetei (gecisokvan), hyjal amit még megkell nyitni, stb.