166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dr DeViLKiNG #138786 Megsúgom neked hogy full t3 kifarmolása nem tartott többig 4 hónapnál(és akkor még 9 részből állt, meg ott volt a 4hman cockblock). -
Dr DeViLKiNG #138785 Az szép lenne ha 3.2 fél év múlva jönne
Max 3 hónapot lesz ptren, ami azt jelenti hogy szeptember közepe/vége.
Amúgy ez hülyeség, hateful cuccokban is lehet menni ulduarba, meg hard modeokra (de tényleg :D)! -
#138784 Nem irigykedem senkire csak épp nem tartom korektnek.
-
#138783 valamint várható, hogy 3.2 karácsony környékén lesz, és addigra mindenki aki nem akkor dingel 80at annak lesz cucca már, aki meg akkor dingel, annak nem kell 5 tiernyi cuccot kiüt->cserél->kiüt cserélni
Mivel jelenleg ez van.
Meglépem 80at.
Sima insta repus cuccért X óra. ha ez megvan, mehetsz HC
HC insta i200 cuccért Y óra. ha megvan, mehetsz 25ös nax
>>>> ITT KIDOBOD A KUKÁBA AZ X IDÖ ALATT SZERZETT CUMOT
25 Nax i213 cuccért Z óra. ha megvan, mehetsz ulduar25
>>>> ITT KIDOBOD A KUKÁBA AZ Y IDÖ ALATT SZERZETT CUMOT
25 Ulduar i226 cuccért. ha megvan mehetsz Colisum 25
>>>> ITT KIDOBOD A KUKÁBA A Z IDÖ ALATT SZERZETT CUMOT.
a változás lényege, hogy end raidhez ne kelljen X+Y+Z időt tölteni, hanem elég legyen (X+Y+Z)/3. -
#138782 " Magyar wow társadalom "
felvilágosítalak. nem a WOW társadalom ilyen szánalmas szar, hanem az egész mostani 25 év alatti szemét nyomorék ingyenélő, mindent 0 munkával elérni akaró, élősködő emós/akármilyen "tinik" 99%-a. Írni, fogalmazni, megnyilvánulni nem divat már, csak az félrefésült hajjal pislogás, részegen/belőve éjszakázás stb menő. Tisztelet a kivételnek. Szóval nem kell ez a demagóg magyar wowosok köcsögök duma, mert a wowosok azért köcsögök, mert 1., aki IRL is ilyen igénytelen szar, az wowban is, 2., aki IRL nem az, már belefásult abba, hogy IRL és WOWban is ezzel találkozik lépten nyomon. -
#138781 Irigység még mindig a legalapvetőbb magyar tulajdonság. -.- -
#138780 Nem csodálkozom csak épp idegesít :P -
#138779 Akinek van annyi ideje, hogy végigfarmolja az összes HC-t és összeszedjen annyi emblem szarfoshulladékot mint kb 1 raid alatt szedne vagy még annyit se annak már ezek rég megvannak... Ez max a 49-ik alt gearelésénél jön jól.
De mondjuk tényleg elég érdekes, hogy most már mennyit kell játszani egy full tier settért és mennyit kellett játszani pre-tbc egy full tier 3-ért... :D
Lassan a login karakterválasztó képernyőnél kell kiválasztani, hogy melyik settel akarod kezdeni a karit. -
#138778 Mióta a wow létezik ez minden aktuális end contentnél így volt, mire fel ez a nagy csodálkozás. -
Dr DeViLKiNG #138777 QQ
QQ
QQ
ÉS?
im pr0 raider! others dont deserve shit!!!44 -
#138776 Sry a duplázásért de ez ki kívánkozik belőlem szóval ez a Heroism, Valor, kuka! Helyette Conquest plusz Crusader's Coliseumból Emblem of Triumph! Jee ez megintcsak a pofánvágása azoknak akik idáig igencsak megdolgoztak egy Ulduar 10 25 Clearért. Kérdem én mióta van egy szinten a low HC-t farmolni és úgy kiváltani pár T8 darabot és kiegészítő itemet és a kemény melóval kiütni Ulduart?
Továbbá ugyebár Crusader's Coliseum új normal, hc, 10, 25 fős raid kira ja és hogy hozza a szintet a blizz T9 az új raidben. Na ez is kell most ezek után várható, hogy 3.3 Citadel Arthas T10 LOL! -
#138775 Nomeg előbb utóbb szintet lép. :) -
#138774 Ez twinkek ellen van, ha nem tűnt volna fel. Aki kikapcsoltatja a honorért xp-t akciós tescos cuccot, az külön bg-re megy. twink vs twink... fight! Vagy ki-be kapcsolgatja 10 goldért, de annyi pénze remélhetőleg senkinek nincs hosszú távon... -
#138773 Én különben is kikérem magamnak! Legalább 2 szarral jobb vagyok nálatok!!!!
Kapja be mindenki és písz -
#138772 "Itt fújtok a magyarokra hogy mekkora faszok a wowba (jogosan) pedig ti magatok sem vagytok egy szarral sem különbek."
Koszonjuk emese, inkabb focizz, az ilyen ongolokat ott legalabb mutogatjak a szilveszteri bakiparadekban. -
#138771 Várható volt! A blizz már többször is jelezte nagyon nem nézik jószemmel, hogy nagyban eltér a 2v2 csapatok száma a 3v3 és 5v5 csapatok számától és ezügyben mindenképp próbálnak valamit tenni.
"az Emblem of Heroism és Valor eltűnik, helyettük a jövőben Emblem of Conquest fog esni"
Ez viszont szánalom! Az összes low HC agyon lesz farmolva és mindenki ismét T8 ba és egyéb Conquestért kapható cuccokba fog rohangászni. Ennyi erővel kb ki is vehetik a gyengébb jelenleg Heroismért kapható itemeket ugyanígy a Valorért kaphatóakat is hacsak az árakban nem vognak változtatni de akkor is csak farmolás kérdése az egész. :(
Ahogy wow.hu-n is írták hsz ben nem kellene se a palát így nyomorítgatni bufolgatni se a többi kasztot egyszerűen a stunból hozzon ki a sebzés detto fear. És szépen meg is lenne oldva. Ezek a képességek arra kellenének, hogy jó pillanatban előnyhöz juson a játékos nem ahoz, hogy stunlock = die oké, hogy van racial meg füles is ezek ellen de bazz ha CD-re vágod akkor már tök 8...
Már a jelenlegi infókból sok nem nyerte el a tetszésemet és hol van még a vége.. Érdekes lesz ez a 3.2 ... :D -
Dr DeViLKiNG #138770 Nem, ez egy kurvajó dolog és ideje volt már. -
#138769 viszont a 2vs2 változtatásnak MI ÉRTELME VAN???
ez valami oltári nagy baromság.... -
#138768 BUFF?? Igen van benne valóban oár buff is,de olvasd el figyelmesen,mert nem gyenge nerfek vannak benne és totális átalakítások melyeknek "köszönhetően" pl.a shokadin-t/nekem favoritom/ lenullázzák rendesen... -
ShaiHulud #138767 mi a problema? altalaban irdatlan hulye kerdesek szoktak itt lenni, amikre nehez normalis valaszt adni, de igen igazad van hogy sok a gyengekepessegu itt. -
tréj #138766 sziasztok lenne egy kérdésem shadow priest mellé mi a legjobb arénára?
válaszotokat előre is köszönöm. -
dodgem #138765 Mennyi fasztalicska egy rakáson, normális választ itt ne várjatoksemmi témában. A Magyar wow társadalom teljesen hiteles vetülete képviselteti magát itt a fórumon is. Visszaolvastam pár oldalt több volt a kelleténél már megbántam. Itt fújtok a magyarokra hogy mekkora faszok a wowba (jogosan) pedig ti magatok sem vagytok egy szarral sem különbek. Elnézést ha erösen fogalmaztam de ez kiivánkozott, már régota nem voltam otthon. Aszt tapasztalom hogy egyre rosszabb a helyzet, bár ne így lenne. na mindegy ez kikivánkozott.
üdv és peace
-
ShaiHulud #138764 ezt mibol vezetted le? -
ShaiHulud #138763 te most hulye vagy vagy csak poenosra probalod venni? -
#138762 de irigyellek...megszokott szervizelés helyett gépeket dobálsz, drivereket "kursz", mondd mi a titkod? -
rokka #138761 kösz!
Újra kurtam a drivert aztán jó lett! -
#138760 Miafasz Paladin buff. A jó retkes kurva annyát a retricsicskáknak!!!!!!!!!!!4444444négy -
#138759 bí kezsöl!....
a végén már tényleg csak 1 gombot kell nyomogatni mint valami flashjátékban és kapjuk az xp-t, aranyat, lootot... -
Dr DeViLKiNG #138758 10 goldért ki-be kapcsolhatod, hogy kapj-e xpt vagy ne(ha kikapcsolod akkor pveből sem kapsz). -
ShaiHulud #138757 gyanitom igen, mintha quest lenne. majd kiderul:D
btw a link http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=65797.0 -
#138756 Ha jól értem a BGken is kapunk xpt,de aki nem akar xpt kapni az átválthatja goldra,és lvl 80on meg alapból kapunk goldot akkor? -
ShaiHulud #138755 uj patchnotes az mmo championson
"Battleground experience has arrived!
Players will now be awarded experience for completing objectives and actions that yield honor in Battlegrounds (honorable kills not included).
Players who do not wish to gain experience through PvP can visit Behsten in Stormwind or Slahtz in Orgrimmar - both located near the Battlemasters in either city - and turn off all experience accumulation for the cost of 10 gold.
Disabling experience gains will prevent a player from gaining experience through any means available in the game.
Players with experience gains turned off who compete in Battlegrounds will face off only against other players with experience gains turned off.
Behsten and Slahtz can reinstate experience gains for players, for a 10 gold fee of course. Any experience that would've been accumulated if experience gains were not turned off cannot be recovered."
nesztek, ezt is megeltuk. -
tréj #138754 sziasztok szerintetek a a hunter és a shadow pap milyen aréna páros? vagy mi a legjobb shadow pap mellé? -
#138753 Én meg azt ajánlom erősen h ne spamelj ide ilyeneket.
#138750: DK elég jó pvpre(ha ez érdekel),aréna csapatokban is elöl van. -
#138752 házigazdaaaaaa...! -
gabeone #138750 Elfelejtettem volna odaírni, hogy gyerekes gúnyolódás nélkül szeretnék választ kapni?
Köszi! Már csak az első kérdésre szeretnék választ kapni! -
#138749 Igen feláldozza minden karid sőt innentől kezdve minden új karidat amit csinálsz feláldoz a DKért. -
gabeone #138748 A death knight mennyire pvp orientális karakter? Viszonyítva a rogue-hoz és hunterhez?
Ha megvan az 55 szint, akkor a meglévő karakter feláldozása nélkül, azaz új karakterként indul az új dk karakter? -
random001 #138747 Na megvettem az alapjátékot :P már 15perce települ de még mindig csak 32% :D Kiváncsi leszek hány óráig patcheli fel a mostani verzióra majd... :)
-
#138746 Ha megmondaná túl könyű lenne :) De még az is lehet ,hogy nem blizz által "szponzorát" szerveren próbálkozik :D