World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Anyázást meg mellõzük, mert én se szidtam a jómunkásember anyukádat, Te se tedd.
Amúgy olyan furcsa,hogy MINDENKI (kivéve a normális játékosokat) akik palával tolják nerfelni akarnak mindent és mindenkit miután már nem ölik olyan könnyen az ellenséget.
Vicces...egy "picit" több buffot kapott a pala mint eddig (mert egészen addig szart se ért a pala dps, se bgben, se raidben), aztán elvették, a nagy buffot, helyette most tol egy közepesen erõs dpst ami NAGYOBB SOKKAL mint a PATCH ELÕTTI, de hírtelen mindekni fel van háborodva,hogy ez nerf.
Pedig most ti is megmondtátok,hogy eddig szart se ért... Most meg ér..de nektek még mindig nem elég. Há' mi kell nektek? I win button? 😄
a 3.0 elött után alatt felett melett tökmindegy bubiban fel tudja magát healelni a paladin azért van esetleg nyujts be peticiót ez ellen is.
helyes mellényke te pedig csókolgasd anyukád az biztos örül neked
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ಥ_ಥ
"A blizzard nem magától vetet észer a blizzard 80 ra lötte be a paladin képességeit és ahoz a bázis manához"
"a bc után kb semmire nem lesz jó a retri ág"
Most akkor ha belõtték 80ra, mi a problémád és mi a bajod a nerfeléssel amit kaptatok, hogyha magad is beismerted,hogy ez a balancet szolgálta hm? Nem értem a problémádat, továbbra is azt mondom,hogy olyan vagy mint egy kisgyerek akinek elvették a játékát. Meg mintha azt hinnéd,hogy engem érdekel mi történik a fostalicskadinnal, meg úgy általában,hogy mit nerfelnek és mit nem.
Akárhogy nerfelnek,buffolnak egy kasztot , az ugyanaz marad...azért mert néhány dologban változik, szerintem a játékélmény ugyan az marad, csak változatosság is van benne. Ha nem ilyen kis "õrült Pistike" lennél akkor talán felfognád amit TE IS LEÍRTÁL. A retri pala ugyanolyan lesz mint eddig. Amennyiben eddig szeretted, ezután is fogod...tudom mennyire fáj,hogy 2 napig a táplálék lánc csúcsány nyomtátok és most megint visszakerültök oda ahová tartoztok, de ez van.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Nem az a baj hogy szûklátókörû vagy hanem hogy osobaságokat beszélsz.
Engem ezek nem is zavarnak 😛 Téged zavar az,hogy nincs ownage pala szinten. Kettõnk közül melyikünk is postolt ide,hogy "OMG I'M NERFED!"? Ja,hogy ez Te voltál... Csak tudod van egy kis különbség a shamanok+druidok és a palák között.
A paladinok imba dpst toltak, a paladinoknak kellett a nerf...ezt a blizzard is észrevette, próbálj beletörõdni.
Írod, hogy a nerf elõtt megvolt a 2600-2800 dps, míg a hunterek, mage-ek toltak 3000-et. Ugyanakkor a pala tolja a jó kis burst dps mellé a bubi+healt, míg a pure dps classok, csak dps-re képesek (jó, lockot ne vegyük ide, azokat mindenki utálja 😊)
Szóval tetemes dps+heal vs tetemes dps+még egy kicsi+0 heal.
Véleményem szerint, aki dps-elni akar, annak 0, zéró, nuku heal jár.
Hogyan lehetne ezt kivitelezni, az már más kérdés.
Az 1600 dps már kevés fõleg ugy hogy 2 hete az még 2600-2800 volt de nem érte el a 3k t mint teszem azt a sámán vagy a mage avagy a hunter.Továbbá 80 ig nincs már több spell, skill a retri ágon mitöbb az itemekrõl lekerül az intellekt és a spellpower igy ez a dps még csökkeni fog vagyis nyolcvanon ugyanott fogunk tartani mint most.
Azt meg hogy mivel és miylen tallent ágon játszom had döntsem el én és ne oylan aki más classal játszik lövése nincs a müködésérõl de véleményezni azt tud hogy az sok.
nempróbállak gyõzködni hogy ez a wow nem az a wow amit szeretnél miszerint a paladin csak healeljen ugyanuyg a drooid is meg a sámán is és puredépéesonly.. ezen a blizzard is túl haladt próbállj te is beletörõdni.
mind1, a lényeg látható.
Egy új eljárás: a phasing
A történetmeséléssel kapcsolatban kell megemlítenem az új „phasing” technológiát, ami lehetõvé teszi, hogy egy-egy terület máshogy nézzen ki bizonyos játékosoknak. Ezt úgy kell elképzelni, hogy aki egy adott küldetéssorozatnak még csak az elején jár, esetleg másképp látja a falut, akinek a küldetéseket csinálja, mint az, aki már végzett az egésszel, mert utóbbi már láthatja tettei következményét. Ezt az eljárást aktívan használják több zónában is (többek között a Death Knight kezdõn), melynek köszönhetõen a fejlesztõk még komolyabban képesek megjeleníteni a történetmesélés hatásait.
Q Q Q Q
Q Q Q Q
Q QQ Q QQ
QQQQQ QQQQQ
Q Q
A retri nerfsorozat egyetlen célt szolgált ismét használhatatlan highend raid környezetbe és arénába.Bg n eztán is ugyanugy szétüt mindenkit ha az ellenfél nem tudja cc zni.
legalábbis sztem 8sec túl hosszú dispellezhetõ és pvpben eléggé bizonytalanul mûködik plusz nem stackel
legyen 2seces vagy 4 3szor stackeljen és legyen nem dispellelhetõ meg kerüljön lejjebb a talentfában és akkor no problem
de jelenleg vicces ott a talentfa végén...
arról nem is beszélve h 8 meg 10seces képességek critjei proccolják csak..😄
wtf
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
u shall be king!
borsódzik a hátam ha belegondolok😊
dk>gear😄😄
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Ha valaki 3éve dolgozik, akkor van tapasztalata, rálát a munkája minden apróságára, oké, hogy jobb pozícióban van, mint egy kezdõ.
De! Ha kijön valami új "termék" a munkáddal kapcsolatban, legyen az akármilyen technológiai fejlõdés stb., akkor már megint ott vagy, hogy neked is meg kell tanulnod, mint egy kezdõnek.
Totál ilyen _MINDEN_ az életben. Folyamatosan változunk, nincs olyan hogy egyszer király lettél és már halálodig az is maradsz. (jó, szélsõséges eseteket is nézhetünk, de akkor sem vagy már "ugyanolyan" mint kezdetben)
Illetve a fejlõdés nélküli dolgokat/játékokat egyszerûen megunod. Diablo 2 is kb. errõl szólt, csak ott alapból bent volt a lvl99, aztán jött a kieg új cuccokkal, és.. és ennyi. Meguntuk sokan.
WoW-ot meg pont a fejlõdés, a folyamatos változás teszi megunhatatlanná.
Ha a mostani Full T6-odat becserélhetnéd 80-on full epicre, ami biztosítaná azt a lépéselõnyödet ami most van- megérné? Élveznéd? Tuti kiakadnál hogy OMG tök EZ mode a játék semmi kihívás...
fury is jó mert titans grip is használható lett végre
V9ykn8_TZL0
Ott a 2nd wind,de lassú és kevés a blood craze-el is ugyanez a helyzet...talán a frenzied regeneration 75-ön jobb lesz..,de aki nemtud healelni kurvanagy szarban van😛😊
Ennek ellenére tetszik a warrior és végre fixálták a bladestormot.Legalább kilehet jönni a gyökér rootokból😊