166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#138867 Azt furcsállom mostanság, hogy nem látni shadowstep-es, lassú main handes rugókat. Wotlk elött szinte mindneki azzal rohangált, aki pvp-ben el akart érni valami, most meg nem látok szinte senkit. Vajh mé lehet ez? Alul maradt dmg-ben a sub ág? -
#138866 Tökmindegy, a végén úgyis a lag nyer :) -
gabeone #138865 Köszönöm a segítséget, ezzel működik! -
#138864 ez tök jó csakhogy pl. Arathoron jó ha 1 horda raid összejön, azzal nem lehet csodát tenni...főleg hogy az emberek pl. azt se tudják mi az az RPG és hol található... -
WiLDoR #138862 alig látszik rajta, hogy megrendezett az egész -.- -
WiLDoR #138861 jah, ez a hard módos f*szság is csak arra volt jó, hogy az ilyen arabféle ensidiás csíráknak is legyen mire kiverni a farkukat.
esküszöm anno sokkal inkább csíptem, mikor ezek még sehol se voltak, s csak úgy simán lementünk mc-be, bwl-be, meg a többibe és bosst öltünk, utána meg mindenki mehetett, amerre akart.
ez a hard módozás semmi más, csak tömény timesink a legdurvább fajtából.
számomra csak elqrja a pve-t.
viszont kár, hogy a pvp meg már abszolút nem izgat, igy who után.
szal' igy nem sok minden maradt nekem -.-
bár most szerencsére van event, ezzel legalább el lehet szórakozni... -
WiLDoR #138860 igen -
Dr DeViLKiNG #138859 A legjobb viszont, hogy pvphez már egyáltalán nem kell pvezni(köv peccstől meg méginkább nem). Szóval kb le is szarom. Persze azért megnézem majd sima 25-ös instát, hogy mégis milyen.
Én ott untam meg az egészet, hogy heti 6 nap ment a hard modeok próbálgatása, és ez odáig fajult hogy a fene se akarja már a hét 6 estéjét elb*szni ilyenekre. -
WiLDoR #138858 -
WiLDoR #138857 "Továbbá ugyebár Crusader's Coliseum új normal, hc, 10, 25 fős raid kira ja és hogy hozza a szintet a blizz T9 az új raidben."
én pl. pont ebbe fáradtam bele.
szerintem ok, egyrészt jó dolog volt, hogy lett 10 fős része is a raid instáknak, viszont ugyanakkor hiba is volt.
naxx-ot anno pl. minden héten végigtoltam 25-ös és 10 fős verzióban is, hónapokon át (de persze betrayer of humanity-m még mindig nincs, szal' bazira megérte ja -.-).
aztán jött ulduar, itt már látszott rajtunk, hogy fogy a szufla, uld10-es raid-ek nemigen jöttek/jönnek már össze, inkább a 25 fősre fókuszál már a guild.
erre jön a coliseum, ahol lesz 10-es normál + heroic, 25-ös normál + heroic.
persze gondolom mindegyikbe lesz valami nonplusultra cucc, ami a legjobb lenne adott class-ban (lásd pl. most tankoknak a 155 stam-os trinketet uld10-ben és 162 stam-os párját uld25-ben). szóval eddig farmolj 2 instát, ha top cuccot akarsz, de jön majd a coliseum, ott majd farmolhatod 4x ugyanazt hetente.
fincsi lesz, de én asszem kihagyom ezt már az életemből, mert ez már basz*ttul nem funny -.-
valahogy úgy érzem, ez a blizz részéről csak egyszerűsítés, de nem éppen egy jó irány, amerre haladnak... -
#138856 Vitaindító, szigorúan theorycraft rajongóknak. -
#138855 wintergrasp def taktika -
vidu01 #138854 Tedd fel a Wowmatrixot, azzal telepítsd az addonokat. -
#138853 édesanyád hogy van? nem csuklik? -
ShaiHulud #138851 minimapon meg mapon kene mutassa a quest celpontokat, illetve ha van cartographered akkor waypoint nyillal meg mutatja is hogy merre kell menned es hany yardra vagy tole. -
gabeone #138850 "A játék elindításakor a karakter képénél beloggolás előtt a bal alsó sarokban megjelenik az addons felirat itt tudjátok be és kikapcsolni az általatok választott addonokat."
Köszi, ez megvan! Sajnos a játékon belül nem látok változást, nem látok quest segítséget vagy arra utaló opciót. -
random001 #138849 Keres... Olvas... Én 3. napja ma hogy elkezdetem játszani a wow-al de egyenlőre többet lógok a fórumokon információt gyűjteni mint a game-ba :P
Ne bemásold hanem kicsomagold! Ha mindent jól csináltál akkor
"A játék elindításakor a karakter képénél beloggolás előtt a bal alsó sarokban megjelenik az addons felirat itt tudjátok be és kikapcsolni az általatok választott addonokat." (ez is egy oldalon volt fent )
Szóval nekem működik. ;) sok sikert hozzá -
eLiXir #138848 nem tesz jot a humorodnak a 3 napos kihagyasok ;Ð -
eLiXir #138847 haha -
gabeone #138846 README-t írj létszi! -
#138845 töltsd le a quest helper helpert -
gabeone #138844 Köszönöm, a quest helper addont letöltöttem. Hogyan kell használnom? Az Interface könyvtárba és azon belül az Addon mappába bemásoltam, a játékban viszont nem látok változást. Segítsetek! -
#138843 Az ilyen fake megrendezett igénytelenségek, mint ez meg a leroy jenkinses marhaság nem alap szinten szánalmas szerintem. Sose értettem mit zabál rajta a sok együgyü. -
#138842 olyan hangokat ad ki mint disznóvágáskor az "áldozat" :Dd
1:10 : ÚRISTEN :DDDd -
#138841 wow -
#138840 Tessék jönni neverwinter nights ( 1 ) -ezni :) Dalakorán HUN
Még mindig baromi jó:) WoW nélkül :D
A szerver a következő címen üzemel:
157.181.180.24:5121
Csatlakozáshoz szükség van:
NWN+SOU+HOTU kiegészítők (vagy Diamond pack)
1.69-es (legutolsó) patch
Stuffs -
Dr DeViLKiNG #138839 0 arpvel is jobb mint a többi build, szóval ennyivel meg mégjobb :p -
#138838 Pedig questek nélkül nagyon lassú lesz a szintezés.Rakd fel a questhelper nevű addont,az mutatja hogy a questekbe hova kell menned,és útvonalat is tervez neked amivel a leggyorsabban megcsinálhatod a qkat.(persze ha törtön vagy akkor maradj a mobok farmolásánál) -
gabeone #138837 Aha. De hamar leesett. :) -
gabeone #138836 A játékban ha questek teljesítése nélkül szintezem, akkor veszítek lényeges úgynevezett "tiszteletpontokat"? Egy-egy küldetésnél fogalmam sincs, hogy merre menjek, pontosan mit keressek. Night elfnél jártam így a webwood ichorral, 0/1. Tudom, hogy xpt és itemet adnak a küldetések teljesítéséért, de arról lemondok, nem kell annyira. -
#138835 Mivel ma indult midsummer flame fest, ezért közlöm veled, hogy még mindig egy fogyatékos vagy, és ezennel az ünnepséget megnyitom. -.- -
#138834 440ArP+grim tollal már érdemes bloodozni pve? -
ShaiHulud #138833 azonos szintu mobok/playerek ellen 5% az eselye hogy misselni fogsz. szoval ha a fontos kepessegeiddel midnig talalni akarsz akkor igen kell 5% hit, vagy talentbol vagy gearbol. -
#138832 Na előbb elbizonytalanítottak. Szerintetek kell chance to hit pvpzni, avagy sem? Semmi pve buzulás, csak bg bgvel. 0% chance to hit avagy kell az 5%? -
#138831 kurvanagyot üt vele
most h arms jobban reflektorfényben van és nagyon sok arm penetration item van+boss debuffok nem skálázódnak úgy megéri arra gemelni stb
blood dk is ilyen
kurvanagyot üt..:) -
#138830 Álltalában jelszóváltoztatással kezdik a dolgot,szal neked még mákod volt bár jó ha kéznél lesz a tikos kérdésre a válasz a továbbiakban!
Amugy sürgősen deritsd ki mivel tudták lenyulni(trójai,netcafeban..stb)
mert törhetik 2xis:P
Ha trójaival akkor tényleg emailon keresztül szerezd vissza a cuccaidat mert igy biztonságosabb! -
#138829 amcsi trial accot csináltál?:) -
gabeone #138828 Bár itt a woweurope.comon nem tudok belépni.. -
gabeone #138827 Segítségeteket kérem. 10 napos free trial accountot hoztam létre, de a játékba nem tudok belépni vele. A következő üzenetet kapom: Either that account name doesn't exist or the e-mail is incorrect. Tudjátok mi lehet a baj? Az accountot sikeresen létrehoztam, account managementbe be is tudok lépni vele. -
ShaiHulud #138826 pedig visszakell hogy adjak, amennyiben bizonyitod nekik hogy tied az acc, stb. probald az ugyfelszolgalaton emailben vagy telefonon (angolul)