166745
  • antgecc
    Azt furcsállom mostanság, hogy nem látni shadowstep-es, lassú main handes rugókat. Wotlk elött szinte mindneki azzal rohangált, aki pvp-ben el akart érni valami, most meg nem látok szinte senkit. Vajh mé lehet ez? Alul maradt dmg-ben a sub ág?
  • Tafaya
    Tökmindegy, a végén úgyis a lag nyer :)
  • gabeone
    Köszönöm a segítséget, ezzel működik!
  • Looserke
    ez tök jó csakhogy pl. Arathoron jó ha 1 horda raid összejön, azzal nem lehet csodát tenni...főleg hogy az emberek pl. azt se tudják mi az az RPG és hol található...
  • WiLDoR
    alig látszik rajta, hogy megrendezett az egész -.-
  • WiLDoR
    jah, ez a hard módos f*szság is csak arra volt jó, hogy az ilyen arabféle ensidiás csíráknak is legyen mire kiverni a farkukat.
    esküszöm anno sokkal inkább csíptem, mikor ezek még sehol se voltak, s csak úgy simán lementünk mc-be, bwl-be, meg a többibe és bosst öltünk, utána meg mindenki mehetett, amerre akart.
    ez a hard módozás semmi más, csak tömény timesink a legdurvább fajtából.
    számomra csak elqrja a pve-t.
    viszont kár, hogy a pvp meg már abszolút nem izgat, igy who után.
    szal' igy nem sok minden maradt nekem -.-

bár most szerencsére van event, ezzel legalább el lehet szórakozni...
  • WiLDoR
    igen
  • Dr DeViLKiNG
    A legjobb viszont, hogy pvphez már egyáltalán nem kell pvezni(köv peccstől meg méginkább nem). Szóval kb le is szarom. Persze azért megnézem majd sima 25-ös instát, hogy mégis milyen.
    Én ott untam meg az egészet, hogy heti 6 nap ment a hard modeok próbálgatása, és ez odáig fajult hogy a fene se akarja már a hét 6 estéjét elb*szni ilyenekre.
  • WiLDoR
  • WiLDoR
    "Továbbá ugyebár Crusader's Coliseum új normal, hc, 10, 25 fős raid kira ja és hogy hozza a szintet a blizz T9 az új raidben."

én pl. pont ebbe fáradtam bele.
    szerintem ok, egyrészt jó dolog volt, hogy lett 10 fős része is a raid instáknak, viszont ugyanakkor hiba is volt.
    naxx-ot anno pl. minden héten végigtoltam 25-ös és 10 fős verzióban is, hónapokon át (de persze betrayer of humanity-m még mindig nincs, szal' bazira megérte ja -.-).
    aztán jött ulduar, itt már látszott rajtunk, hogy fogy a szufla, uld10-es raid-ek nemigen jöttek/jönnek már össze, inkább a 25 fősre fókuszál már a guild.
    erre jön a coliseum, ahol lesz 10-es normál + heroic, 25-ös normál + heroic.

persze gondolom mindegyikbe lesz valami nonplusultra cucc, ami a legjobb lenne adott class-ban (lásd pl. most tankoknak a 155 stam-os trinketet uld10-ben és 162 stam-os párját uld25-ben). szóval eddig farmolj 2 instát, ha top cuccot akarsz, de jön majd a coliseum, ott majd farmolhatod 4x ugyanazt hetente.
    fincsi lesz, de én asszem kihagyom ezt már az életemből, mert ez már basz*ttul nem funny -.-

valahogy úgy érzem, ez a blizz részéről csak egyszerűsítés, de nem éppen egy jó irány, amerre haladnak...
  • Botond #138856
    Vitaindító, szigorúan theorycraft rajongóknak.
  • Botond #138855
    wintergrasp def taktika
  • vidu01
    Tedd fel a Wowmatrixot, azzal telepítsd az addonokat.
  • plu604
    édesanyád hogy van? nem csuklik?
  • ShaiHulud
    minimapon meg mapon kene mutassa a quest celpontokat, illetve ha van cartographered akkor waypoint nyillal meg mutatja is hogy merre kell menned es hany yardra vagy tole.
  • gabeone
    "A játék elindításakor a karakter képénél beloggolás előtt a bal alsó sarokban megjelenik az addons felirat itt tudjátok be és kikapcsolni az általatok választott addonokat."

Köszi, ez megvan! Sajnos a játékon belül nem látok változást, nem látok quest segítséget vagy arra utaló opciót.
  • random001
    Keres... Olvas... Én 3. napja ma hogy elkezdetem játszani a wow-al de egyenlőre többet lógok a fórumokon információt gyűjteni mint a game-ba :P

Ne bemásold hanem kicsomagold! Ha mindent jól csináltál akkor

"A játék elindításakor a karakter képénél beloggolás előtt a bal alsó sarokban megjelenik az addons felirat itt tudjátok be és kikapcsolni az általatok választott addonokat." (ez is egy oldalon volt fent )
    Szóval nekem működik. ;) sok sikert hozzá
  • eLiXir
    nem tesz jot a humorodnak a 3 napos kihagyasok ;Ð
  • eLiXir
    haha
  • gabeone
    README-t írj létszi!
  • [HUN]Crassus
    töltsd le a quest helper helpert
  • gabeone
    Köszönöm, a quest helper addont letöltöttem. Hogyan kell használnom? Az Interface könyvtárba és azon belül az Addon mappába bemásoltam, a játékban viszont nem látok változást. Segítsetek!
  • Botond #138843
    Az ilyen fake megrendezett igénytelenségek, mint ez meg a leroy jenkinses marhaság nem alap szinten szánalmas szerintem. Sose értettem mit zabál rajta a sok együgyü.
  • tigeroo
    olyan hangokat ad ki mint disznóvágáskor az "áldozat" :Dd

1:10 : ÚRISTEN :DDDd
  • werkfilm
    wow
  • TVelvet
    Tessék jönni neverwinter nights ( 1 ) -ezni :) Dalakorán HUN
    Még mindig baromi jó:) WoW nélkül :D
    A szerver a következő címen üzemel:

157.181.180.24:5121

Csatlakozáshoz szükség van:
    NWN+SOU+HOTU kiegészítők (vagy Diamond pack)
    1.69-es (legutolsó) patch
    Stuffs
  • Dr DeViLKiNG
    0 arpvel is jobb mint a többi build, szóval ennyivel meg mégjobb :p
  • Fehercsoki
    Pedig questek nélkül nagyon lassú lesz a szintezés.Rakd fel a questhelper nevű addont,az mutatja hogy a questekbe hova kell menned,és útvonalat is tervez neked amivel a leggyorsabban megcsinálhatod a qkat.(persze ha törtön vagy akkor maradj a mobok farmolásánál)
  • gabeone
    Aha. De hamar leesett. :)
  • gabeone
    A játékban ha questek teljesítése nélkül szintezem, akkor veszítek lényeges úgynevezett "tiszteletpontokat"? Egy-egy küldetésnél fogalmam sincs, hogy merre menjek, pontosan mit keressek. Night elfnél jártam így a webwood ichorral, 0/1. Tudom, hogy xpt és itemet adnak a küldetések teljesítéséért, de arról lemondok, nem kell annyira.
  • Botond #138835
    Mivel ma indult midsummer flame fest, ezért közlöm veled, hogy még mindig egy fogyatékos vagy, és ezennel az ünnepséget megnyitom. -.-
  • capaszabi
    440ArP+grim tollal már érdemes bloodozni pve?
  • ShaiHulud
    azonos szintu mobok/playerek ellen 5% az eselye hogy misselni fogsz. szoval ha a fontos kepessegeiddel midnig talalni akarsz akkor igen kell 5% hit, vagy talentbol vagy gearbol.
  • Botond #138832
    Na előbb elbizonytalanítottak. Szerintetek kell chance to hit pvpzni, avagy sem? Semmi pve buzulás, csak bg bgvel. 0% chance to hit avagy kell az 5%?
  • k O T T A
    kurvanagyot üt vele
    most h arms jobban reflektorfényben van és nagyon sok arm penetration item van+boss debuffok nem skálázódnak úgy megéri arra gemelni stb
    blood dk is ilyen
    kurvanagyot üt..:)
  • Pyotr
    Álltalában jelszóváltoztatással kezdik a dolgot,szal neked még mákod volt bár jó ha kéznél lesz a tikos kérdésre a válasz a továbbiakban!
    Amugy sürgősen deritsd ki mivel tudták lenyulni(trójai,netcafeban..stb)
    mert törhetik 2xis:P
    Ha trójaival akkor tényleg emailon keresztül szerezd vissza a cuccaidat mert igy biztonságosabb!
  • Botond #138829
    amcsi trial accot csináltál?:)
  • gabeone
    Bár itt a woweurope.comon nem tudok belépni..
  • gabeone
    Segítségeteket kérem. 10 napos free trial accountot hoztam létre, de a játékba nem tudok belépni vele. A következő üzenetet kapom: Either that account name doesn't exist or the e-mail is incorrect. Tudjátok mi lehet a baj? Az accountot sikeresen létrehoztam, account managementbe be is tudok lépni vele.
  • ShaiHulud
    pedig visszakell hogy adjak, amennyiben bizonyitod nekik hogy tied az acc, stb. probald az ugyfelszolgalaton emailben vagy telefonon (angolul)