166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139929 Nemértem mi köze ennek a vanilla wowhoz. -
#139928 vanillawow -
#139927 Máris 80 vagy?Nemrég kezdted.És máris t9ért mész? -
Zwiebel #139926 Közben megtaláltam köszönöm -
Zwiebel #139925 Sziasztok!
Olvastam neten a Tier9 szettről sámiknak, de azt sehova nem írja, hogy hol lehetne beszerezni, pedig 3.2 patchben került bele a játékba ha jól tudom Nem tudjátok véletlen a beszerezhetőségének a helyét? -
Camouflage #139924 Az otot szadra ne vedd!
Es ok lakmarozanak baranyt es lajhart es malet, sos ringlit babbal, es orangutant, zsenge gyokereket es gyonge szekereket ... A lenyegre testverem! -
#139923 négyig ne számolj hát ezért, sem pediglen kettőig, hacsak nem folytatod a te számolásodat háromig. -
Camouflage #139922
"Valószínű 3 lesz a shardok száma" - nekem errol a Gyalog Galopp jut eszembe :)
http://www.youtube.com/watch?v=TpvY2STNAJ0 -
Camouflage #139921 Az URl helyesen:
http://vajkvezer.hu/2009/08/21/es-mostmar-hivatalos-is-az-uj-kieg/ -
Camouflage #139920
Instant fear .. imba-e lesz? :)
Warlock
Soul Burnel tuningolt Searing Pain a köv. 3 castkor crittel, a Summon Demon instant lesz, Soulfire instant lesz, Fear instant lesz. Death Coil tovább fearel, többet gyógyít és így tovább.
Új spell – Soul Burn. 1 shardba kerül, 30 sec CD és nincs a GCD-n. A következő spelledet erősíti, illetve más viselkedést kölcsönöz nekik.
Valószínű 3 lesz a shardok szám és OOC gyorsan visszatöltődik (= DK rúnák?). Hosszú harcokra vagy ha valamit elrontottál lehetőség lesz újat idézni, Drain Soul spellel.
A shardokat központi ‘lock mechanikává formálják, nem felesleges baszakodás lesz. Ha nem szereted a shard rendszert, játsz mage-t.
A soul shardok nem foglalnak tatyót, külön helyük lesz az UI-n, egyszerre három lehet nálad. Shardot használni olyan lesz, mint egy cooldownos képességet és csak harcban lesz rá szükség. Nem, a Démonokhoz sem kell ezentúl shard.
Forras: http://vajkvezer.hu/2009/08/21/es-mostm ... z-uj-kieg/ -
#139919 :D -
#139918 addigra már a következő kieg is jöhet -
#139917 tippre a SW:KoTR-ra idöziteném a blizz helyében... -
#139916 Mert én Tauren warrior vagyok és szeretem a taurent és nemszeretném hogy ilyen szaros kaszt lehetne, am. sincs semmi köze hozzá (szerintem)
-
#139915 Ahhoz hogy feltelepítse nem kell account. -
#139914 A Cataclysm szereintetek mikor jön ki? Am marhára bejön az egész új kieg, végre csinál valamit a Blizzard!!!
Az egyetlen dolog ami nagy nagyon nem tetszik az a Tauren paladin!! Fúj de felbaszott... :D -
#139913 banner állítólag megválaszolja, bár én nem szoktam elolvasni -
cash888 #139912 itt mindenki megvette a játékot, vagy letöltők is vannak köztetek? -
#139911 mert először létre kell hoznod a wow-os accountodat, amit aztán upgrade-elsz BC-re a dobozban levő kóddal.
bár valószínű hogy inkább a registryvel lesz gond, valóban... -
#139910 Akkor telepítsd újra alapjátékot,esetleg nézd meg registryben h ott rendesen ottvan-e a wow alapjáték. -
#139909 de az a furcsa hogy másik gépen tökéletesen feltelepült minden! -
#139908 Szerintem te letöltötted.Valószínűleg 2 egymástól különböző nyelvú alapjátékot és BCt akarsz telepíteni(enUS és enGB,a lényeg h különböznek és BC nemismeri fel az alapjátékot).Persze lehet h tévedek. -
#139907 miért csináljak accountot ha én a burning crusade-al akarok játszani!
az alapjáték fenntvan és mikor a burning Crusade telepítését elakarom inditai akkor irja ki hogy BUY WORLD OF WARCRAFT ONLINE -
Camouflage #139906 Nem kotottem belejuk. Megkerdeztem miert jo az nekik, hogy vegigbotolnak egy jatekot es kozben azert imadkoznak, hogy ne bannoljak oket. Ennek aztan rettenetesen sok ertelme van. A post, amire irtam ezt fejtegette, no meg azt, hogy 80-rol 81-re vergodni valami 30 nap jatekido, meg bottal is. -
#139905 A kérdés, hogy hogyan néztél be, mert egy okos ember így nézett be a lotro topikba: "amugy ebbe a játékba lehet a hősökel lenni és olyasmi mint a wow fejlődni kel megm minden és összefogni instákba?" Ezek után nem csodálja az ember, ha megvan a véleménye a nagyközönségnek a "wowosok"-ról.
Ettől függetlenül egyet értek az előttem szólóhoz. Adott hozzászólás szerzője ékes példája azon embereknek, akiket nyugodtan figyelmen kívül hagyhatsz, mert azt hiszik, hogy ők mindenkinél jobbak, de okot azt sosem tudnak rá mondani ("és még van 100 meg 100 ok amiért a wow szar az l2 pedig jó, de ennek nem itt van a helye, sőt sehol sincs helye"). Te egy pisis vagy, ők meg az elit, akik kiszenvedték egy játékban maguknak ezt a címet (nem is paradox ez a mondatrész). Ne kötekedj velük, az elefántcsonttornyukból élvezzék csak a kilátást (mire is?) -
ShaiHulud #139904 ez aztan erdemes arra hogy ragodjon rajta az ember. /care. -
Camouflage #139903 Beneztem az L2 topicba es ezt kaptam. Ragodjatok rajta. Remelem nem off, ha megis picket ugyis torli.
"Camouflage, az MMO játékok többségében a legmagasabb szint és a lehető legjobb felszerelés elérése a cél. bizonyára azért, hogy a legerősebbnek titulált karakterünkkel felvegyük a harcot más játékosok ellen, most persze nem fogok kisbeszámolót tartani a pvp-ről, de tegyük fel mondjuk a 80-as számot max level ként. egy 60 lvl-es karakter, a magához illő cuccokkal nem fogja tudni leverni a 80-as karit, ezért minden esetben az endgame a cél, szerintem ez elég kézenfekvő :d másrészt, a lineage nem azt a korszakát éli, hogy 20-30, vagy 50-60 lvl-es karikkal és élvezd a játékot, mert volt ilyen, de neked sikerült egy legalább 4 éve officialon játszó társaságba (kivéve engem.) belekötnöd, akik finoman fogalmazva sz@rnak arra ,hogy neked tetszik-e vagy sem ez a játék, mert sosem fogod megérteni ennek a játéknak a lényeget, ahoz túl későn kezdtél el olvasgatni :d aki évek óta játszik annak bizonyára csak az endgame a cél, és l2-ben már régóta csak "rohanás" van, felhúzzák a karikat és élvezik amit még lehet, vagy pénz lesz belőle. egy biztos, az l2 nem a fénykorát éli, ezért lehet semmi extrát nem találsz majd benne a többi sz@rral szemben, pedig rengeteg minden van benne.
Más, a wow egyrészt azért pisis mert a legnehezebb rateval szemben is, gép előtt ülve 1 hét alatt full lvl-es karaktert lehet csinálni, ezek után jön a cuccok megszerzése x idő alatt és kész. Rengeteg láma játszik vele, pont ezért, mert egyszerű felhúzni és egy srác aki pl. 8 éves, van egy 11 éves testvére már 2-en simán felkockulnak egy karit maxra, emiatt rengeteg láma van, míg lineage-ben egy 11 éves gyerek agykapacitása nem terjed ki arra, hogy sikerüljön egy karit (offon) olympiad szintre kockulni, ha vannak is fiatalok, azok low lvl-en kihullanak, akik meg felhúzzák, részben megértik a "rendet" és nem sok vizet zavarnak.
és még van 100 meg 100 ok amiért a wow szar az l2 pedig jó, de ennek nem itt van a helye, sőt sehol sincs helye, az l2 nem vár new generation playereket, akinek nem tetszik, el lehet menni .d sry ha kicsit nyersen fogalmaztam" -
#139902 az account-ot létrehoztad? -
#139901 sziasztok!
megvettem az alapjátékot meg a burning crusade-t felraktam az alapjátékot majd mikor beraktam a burning crusade-t az kiírta hogy world of warcraft required
BUY WORLD OF WARCRAFT ONLINE
ilyenkor mi a teendő?
Előre is köszi -
Camouflage #139900 Antikvarium.hu-n nezz korbe, le is lehet foglalni konyveket. Egyebkent van egy jo antikvarium a nyugatinal (egy GSM uzlettel van egy helyen, es uj konyveket is arulnak - de jelentos mennyisegu regebbi kiadvanyt is lehet naluk kapni) - ahogy feljossz az aluljarobol es elindulsz a Kossuth mozi fele olyan 50m, ha nyitva van akkor ki vannak pakolva a konyvek a kirakat ele is. -
#139899 régi könyvek:
Silverland
hívd fel őket, lehet még van nekik 1. kiadású A renegát is :D -
#139898 Szekszárdon esetleg valahol? -
Orgi #139897 Majdnem biztos vagyok benne, hogy a Nyugatinál az Alexandra könyvesházban a legtöbbet láttam 2 hete még. -
#139896 Köszi! A gond az, hogy dupla-tripla árakon kínálják, de jobb mint a semmi. Nem én voltam, én tegnap érdeklődtöm a téma iránt először! -
#139895 mondjuk mert már nem gyártják őket, és a meglevőket már eladták?
javaslom az antikváriumokat, és az apróhirdetéseket. Nem tudom hogy te voltál-e, de korábban ajánlottam egy rpg.hu-s hirdetést, ahol pont árulták ezeket a könyveket. Persze azóta már biztos nem aktuális, de arrafelé érdemes keresgélni. -
#139894 Sziasztok!
Honnan lehetne Warcraft könyvet rendelni/beszerezni?
A Szukits kiadó által kiadott könyvekre gondolok: http://www.szukitskiado.hu/index.php?menu=524
Minden boltban készlethiány van belőlük, ennek mi az oka? -
ShaiHulud #139893 beszaras azert az hogy mennyit pityeregtek, de megis 5 eve(mar aki) jatszotok vele :D -
#139892 Számlálgatós ráklikkentős játékra link, természetesen kieg infókat ígérve. -
#139891 sose tudjuk meg....mire volt -
#139890 lol