World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
accountom van, eredeti de csak egy rohadt wow kéne...
:3
██
██
██
██
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Master of Anatomy Rank 6
Skinning all those dead animals has broadened your anatomical knowledge, increasing your critical strike rating by 25.
Herbalism:
Lifeblood Rank 6
Instant 3 min cooldown
Uses your skill in Herbalism to absorb energy and nutrients from the earth, healing you for 2000 over 5 sec.
Mining:
Toughness Rank 6
All your hard work spent mining has made you exceptionally tough, increasing your maximum health by 500.
Amúgy Wowhead / prof.
üdv
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Get a life!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
én pl. instantban vásárolok ki mindent, sokszor még akkor is, ha tudom, hogy nem ér annyit, mint amennyit kérnek érte.
az oka rém egyszerû ennek. ott és azonnal kell az alapanyag ahhoz a dologhoz, amit meg akarok csinálni, le akarok craftolni, s nem akarok rá 24/48 órákat várogatni.
szóval buyout összes nélkül, SOHA, SEMMIT ne tegyen be senki se az AH-ba.
jó eséllyel csak azt éred el vele majd, hogy nem fogja megvenni senki se (kivéve 1-2 idõmilliomost, aki ráér naponta 50x lecsekkelni az ah-t, hogy az adott aukció ideje épp hol tart -.-)
2. Ha te licitalsz, ket lehetoseged van. Ha van buyout, akkor egybol a tied a cucc, a megfelelo penz leperkalasa utan. Ha nincs buyout, akkor csak licitalsz, ebben az esetben megvan az esely arra, hogy mas radlicital. Ilyenkor a licitednek az osszege szinten a postaladadban fog varni, ezuttal illeteket nem vonnak le, sem adot. Ha tied a legnagyobb licit az aukcio lejartakor, akkor a targy automatikusan szinten a postaladadba fog kerulni. Ha egyszer licitalsz egy targyra, azt nem lehet visszavonni, igy ha idokozben meggondoltad magad, akkor csak bizni lehet benne, hogy valaki tullicital, ugyanis maskent nem kapod vissza a penzed.
Roviden ennyi. (heti jocselekedet letudva😊)
Swedish people are albino monkeys
Ha aukcióra bocsátok különféle tárgyakat, akkor online kell maradnom folyamatosan, míg az aukció tart, különben elveszítem a cuccokat?
Csak mert tegnap este 8 körül beállítottam 12 órás aukcióra egy nagy adag cuccot, érkezett is rá licit, de ma reggel belépve az aukciós házba hûlt helye az aukcióimnak, az árverésre bocsátott ~80 réztömböm sincs az inventory-ban, és az értük kínált 6 aranyat sem kaptam meg. Ilyenkor mi van? Elbuktam a pénzt és a hosszú munkával összegyûjtött és feldolgozott rezet?
Ráadásul licitáltam egy fegyverre is, aminek az árát rögtön levonták de az sincs meg 😞
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!
You\'ll Never Walk Alone
szóval most az a helyzet, hogy van sima wow-om + tbc US verzióban. sajnos nem tudom, hogy a Wotlk milyen verzió, de ha elindítom a telepítõt akkor nem jelez semmit, hanem tudom installálni egybõl.
klikk ide
porki fagyok fállalon
AMD X2 4800+ @2500Mhz, 4GB RAM(csak 3.5-öt lát a 32 bites Vista miatt), ATI 4850 HD!!!
Dalaranban 15-20 fps... bár azt már sokan elneveztél "laggaran"-nak, szal valószínû nemcsak nekem.
You\'ll Never Walk Alone
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Srácok ez a WotLK tényleg ennyire memória igényes vagy nekem nem stimmel valami?... 1 hónapos WinXP-m van illetve most lett töredezettségmentesítve a masina de nem hajlandó nem akadni😞 (AMD 3200+, 1GB, ATI1950Pro) Ez az 1GB nekem nagyon sántít, ez a gond ugye?