World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Helló! lenne egy kérdésem, még pedig az hogy hogyan jutok el Nortrendbe? 😄 pls help
DJ RX7
pls help! kéne egy rohadt sima wow, de nincs sehonnan ahol le tudnám tölteni csak az ilyen szar streaming verziót. itt van a "Standard Full Client Downloader" alatt a linkek, de ezek is a szerencsétlen streaming verziót akarják leszedni.
accountom van, eredeti de csak egy rohadt wow kéne...

:3

rohadtul nemvágom hogy miért fikázza mindenki a BS-t, meg a "magyarlakta" szervereket. sok hülyegyerek a "gyökér magyar" így meg úgyjával, pedig minden szerveren ez megy, csak máshol angolul.. magyarul jobban zavar a parasztság, vagy mi?

Valaki tudna nekem árat mondani erre a 2 itemre ? ma estek és ragnán nincs ah-ban, köszi a staff az eggyik a másik pedig egy shield..

Elõre is köcce

Get a life!

Pyotr
minden szerveren ugyanaz a boss(taktika)! a kérdés az hogy te megtalálod e a társaságod?

██

Pyotr
már ne haragudj szerintem nem mindenki igy váaszol aki meg esetleg igy azt felülirhatod azzal hogy nem foglalkozol vele nemde?

██

Fehercsoki
Akkor bocs de akkoris jobban jár ha nem úgy ismeri meg a játékot hogy bárkire ír rá aki magyar azt válaszolja h takarodj meg a kurva anyád jobb esetben meg csak leszarja...

Pyotr
ja bocs bs-en

██

Pyotr
horda oldalon vagyok és szerintem ha nem ülsz fel a hülyeségeknek akkor sokra viheted ha felülsz akor meg postolhatod a saját kommentjeidet is!

██

eightmiles
Akkor gyertek Alonsus-ra 😛

Fehercsoki
Nemvok mimóza gondolom allys vagy legalábbis biztosnem ezeken a szervereken vagy mert akkor tudnád h mi megy ott.

eightmiles
Pedig a PvP jó ._.

Pyotr
inkább a mimózák kerüljék ezeket a szervereket!

██

Fehercsoki
BSt,ragnát és arathort kerüld mert ott sok a magyar és ez meglátszik a szerver színvonalán is.

sziasztok lenne egy kérdésem meik a legjobb szerver a wowba ahol sokan vannak és jó a társaság és ott ki a jobb horda vagy alli?

Pyotr
hali , lenne 1 kérdésem oldalt vagy tanácsot kérek hogy a dk-nak mennyi def iletve parry cap kell?

██

PiszkosFred
Igen, ezert irtam hogy probaltam, de midnig visszavalt ha macskaba valtok, mind1 mit allitok ott, repairt vagy innkeepert vagy akar semmit.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Omlás
Én csak hivatalos infókat másoltam be ez van ezt kell szeretni 😊 . Amúgy meg sok kicsi sokramegy 😊

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

Az a 0.55% crit az nemsemmi 😄

Ioles
Kilehet kapcsolni, a minimap mellett jobb felsõ sarokban lehet váltogatni h épp mit szeretnél látni a minimapon(ah.,repair stb.) Nekem herbalismre van állítva így nem kapcsolja át track humanoidra amikor átalakulok. De szerintem ha a None-re állítod az úgymarad.

2000 HP-na (az is nulla)
80-on 200 HP heal meg +500 HP... Ezt kicsit át kéne gondolni. A 25 crit az ok de a többi nevetséges IMHO.
Omlás
Skinning:
Master of Anatomy Rank 6
Skinning all those dead animals has broadened your anatomical knowledge, increasing your critical strike rating by 25.

Herbalism:
Lifeblood Rank 6
Instant 3 min cooldown
Uses your skill in Herbalism to absorb energy and nutrients from the earth, healing you for 2000 over 5 sec.

Mining:
Toughness Rank 6
All your hard work spent mining has made you exceptionally tough, increasing your maximum health by 500.

Amúgy Wowhead / prof.

üdv

|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|

PiszkosFred
Druidakhoz lenne egy kerdesem. Hetvegen elovettem regi druidamat, ugy funbol. Utam egybol a trainerhez vezetett, ahol megtanultam az elmult peccsekben kapott uj spelleket. De voltam olyan hulye, hogy megtanultam veletlenul a "Track humanoid" nevu-t is, amely spellt eveken keresztul direkt(!) nem tanultam meg. Hogy miert? Mert pvp nem erdekel, es regebben is zavart az, hogy macska formaban automatikusan aktivalodik ez a "tracking", ha tetszik ha nem. Kerdesem az lenne, hogy ki lehet ezt kapcsolni veglegesen valahogy, vagy van ra addon vagy barmi, hogy macska formaba ne lassam azt a baromi sok humanoidot a terkepet? Mert akarhogy is allitom el, mindig visszakerul erre a tipusra a tracking, gondoltam mar arra hogy mod kavar be, esetleg wtf/cache mappa, stb., de "szuz" wow-tal is ez volt a helyzet.

lol még mindig favba van a topik, de csak most néztem rá ismét 2000 új hsz-nél 😊

Tudnátok egy oylan linket adni hogy egy-egy szakmához ill al szakmához miylen speciális képességet kapunk? kösz

Get a life!

PiszkosFred
Azaz, sorry, goblint akartam irni 😊

quad
sziasztok! azt szeretnem kerdezni , hogy talalkozott-e mar valaki olyan billing problemaval , hogy azt irja 29-en fizetnem kellene , ezzel onmagaban nincs is problema. A problema az hogy nem vontak le , nem tortent meg az utalas , az accom tovabbra is aktiv de a jatekba mar nem tudok belepni. ( supportnak mar irtam , csak kivancsi vagyok talalkozott-e mar valaki ilyen problemaval )

antgecc
Na megnéztem az adatlapod. Te vagy az! Respect! <#worship>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Nem gnome, hanem goblin a nagyfõnök 😊

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

antgecc
Btw csak nem te vagy az a Gery, aki a Best of Gyurcsány-okat csinálja?

plusz tegyük hozzá, hogy buyout nélkül betenni bármit is, kb. egyenlõ azzal, hogy jó eséllyel el se fogják vinni.
én pl. instantban vásárolok ki mindent, sokszor még akkor is, ha tudom, hogy nem ér annyit, mint amennyit kérnek érte.
az oka rém egyszerû ennek. ott és azonnal kell az alapanyag ahhoz a dologhoz, amit meg akarok csinálni, le akarok craftolni, s nem akarok rá 24/48 órákat várogatni.

szóval buyout összes nélkül, SOHA, SEMMIT ne tegyen be senki se az AH-ba.
jó eséllyel csak azt éred el vele majd, hogy nem fogja megvenni senki se (kivéve 1-2 idõmilliomost, aki ráér naponta 50x lecsekkelni az ah-t, hogy az adott aukció ideje épp hol tart -.-)

PiszkosFred
1. Rakd be az arudat, hatarozd meg az arat, mennyi ideig tartson a licit, esetleg allits be kivasarlasi arat (buyout). Ha megveszi valaki, akkor a postaladadban fog varni a penz, kb egy oras csuszassal, valami nemi kis illeteket levonnak az AH szakemberei (gnom a nagyfonok, ne csodalkozz)

2. Ha te licitalsz, ket lehetoseged van. Ha van buyout, akkor egybol a tied a cucc, a megfelelo penz leperkalasa utan. Ha nincs buyout, akkor csak licitalsz, ebben az esetben megvan az esely arra, hogy mas radlicital. Ilyenkor a licitednek az osszege szinten a postaladadban fog varni, ezuttal illeteket nem vonnak le, sem adot. Ha tied a legnagyobb licit az aukcio lejartakor, akkor a targy automatikusan szinten a postaladadba fog kerulni. Ha egyszer licitalsz egy targyra, azt nem lehet visszavonni, igy ha idokozben meggondoltad magad, akkor csak bizni lehet benne, hogy valaki tullicital, ugyanis maskent nem kapod vissza a penzed.

Roviden ennyi. (heti jocselekedet letudva😊)

Gerygrey
Köszi szépen, megvan az arany és az áru is. Eszembe nem jutott volna ott nézni 😊
DarkHorSe
Szerintem este kiraboltak az aht, nekem is eltunt par cuccom !

Swedish people are albino monkeys&#65279;

antgecc
Az eladott cuccok értéke valamint a megvásárolt cuccok postán érkeznek. Csekkold a postaládát!

Gerygrey
Üdv

Ha aukcióra bocsátok különféle tárgyakat, akkor online kell maradnom folyamatosan, míg az aukció tart, különben elveszítem a cuccokat?

Csak mert tegnap este 8 körül beállítottam 12 órás aukcióra egy nagy adag cuccot, érkezett is rá licit, de ma reggel belépve az aukciós házba hûlt helye az aukcióimnak, az árverésre bocsátott ~80 réztömböm sincs az inventory-ban, és az értük kínált 6 aranyat sem kaptam meg. Ilyenkor mi van? Elbuktam a pénzt és a hosszú munkával összegyûjtött és feldolgozott rezet?

Ráadásul licitáltam egy fegyverre is, aminek az árát rögtön levonták de az sincs meg 😞
Scouser
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog segíteni!

You\'ll Never Walk Alone

DJ RX7
közben megvan a válasz.
szóval most az a helyzet, hogy van sima wow-om + tbc US verzióban. sajnos nem tudom, hogy a Wotlk milyen verzió, de ha elindítom a telepítõt akkor nem jelez semmit, hanem tudom installálni egybõl.

DJ RX7
wotlk-ben benne van a tbc is? mert nekem most fentvan egy sima wow, elindítom wotlk installert és installálni tudja már.

Borgi
érdekes dolog indult gamepodon, sõt, már már merész ezt a témát feszegetni annyi a fan.
klikk ide

porki fagyok fállalon

http://s3.gladiatus.hu/game/c.php?uid=75509

Scouser
Nekem ilyen géppel hajlandó beakadni néhány helyen:

AMD X2 4800+ @2500Mhz, 4GB RAM(csak 3.5-öt lát a 32 bites Vista miatt), ATI 4850 HD!!!

Dalaranban 15-20 fps... bár azt már sokan elneveztél "laggaran"-nak, szal valószínû nemcsak nekem.

You\'ll Never Walk Alone

Fehercsoki
Druidnak kell a cold weather flying hogy tudjon northrenden repülni?

Tatyla
ez sajna már kevéske de skálázható elég jól.

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

tigeroo
milyen felbontáson játszod? amúgy igen, a kieggel kicsit lassabb lett a játék is, vedd lejebb a grafikai részletességet
zomgzerg
aha

Ioles
Hali!

Srácok ez a WotLK tényleg ennyire memória igényes vagy nekem nem stimmel valami?... 1 hónapos WinXP-m van illetve most lett töredezettségmentesítve a masina de nem hajlandó nem akadni😞 (AMD 3200+, 1GB, ATI1950Pro) Ez az 1GB nekem nagyon sántít, ez a gond ugye?

Alap->BC->Patch

DJ RX7
igen törtszerverre. <#alien>