World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a helyzet h megvettem külön-külön az alap játékot és a Bc-t de miután feltettem az alapot és letöltöttem a patcheket a 3.0.2-ig azután hibát írt ki és nem tette tovább ( eddig a BC-t nem raktam fel nem tudom ez volt e a gond) , csak ezután raktam volna fel a BC-t de már azt írta h telepítve van miközben felsem tettem lehet ez a patch miatt volt amit letöltöttem? (a patch 3.27gb volt)
Tudnátok segíteni h mi lehet a probléma? Elõre is kösz!
tudna valaki linkelni egy oldalt, ahol Frost Death Knightoknak le van írva, hogy milyen talenten, milyen statokta gyúrva mely skilleket milyen sorrendbe használják? Az elsõ kettõ még megvan, de a skillek sorrendjére nem nagyon tudok rájönni <#nemtudom>#nemtudom>
blizzard honlapján valami krikszkraksz van csak.
:3
skinning/mining, krúzolj a térképen, gyüjtögess, ah-ba berak, veszik, gyün a pénz, minden szupi minden jó
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Tudtok ajánlani valami Gold Guide-ot? Egy kicsit nehez gyûlik 😄. Elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
Taureneknél egy küldetést nem tok megcsinálni,de már megzavarodok.Az elején a második faluban(soha nem tom a neveket megjegyezni😄D)van eg yküldi a címe,ha jól emlékszem akkor:"kyle etetése" arról szól hogy ez a kyle nevû farkas elkószált és kell neki egy hús amit a odadok neki akkor visszajön.Ezzel annyi a gond,hogy nincsen olyan hús.Meg mondja,hogy mennyek keletre,de én már átmentem a másik részre Barrens-be is de semmi😞(.Aki már megcsinálta az légyszi mondja már meg,hogy kell.Ja meg mégeggy.Van egy küldi mikor az Ogrimmari instába kell lemeni.Ugye oda célszerû lenne 2-3 egyszintûnek menni?
Segítségeteket elõre is köszönöm.
talan FS-en volt hir.? a cel hogy ne kenyszeritsenek semmijen kasztot semmijen szakmara.
133157:titansteel bar a skill cd miatt eleg jol megy,420alatt meg nem adtam el.
megpróbálom majd kimaxolni hétvégén, mert elég jó cuccokat lehet vele csinálni (pvp set, tank set, fegyver, etc.)
lehet nagyrészük annyira most még úgy tünhet, hogy nem nagy szám, de szerintem ahogy közeledik majd az aréna szezon, a craftolható (savage saronite cuccok) pvp-s cuccokra szerintem nõni fog majd a kereslet.
plusz szerintem most a titansteel bar-t is jó áron el lehet adni ah-ban (még nem néztem ugyan, de olyan 2-400g közé saccolom valahová az árát /db).
plusz van rá 1 fogadásom, hogy a bs-es cuccok is ráncfelvarrásra fognak kerülni, pl. bs only fegyverek hol vannak? sehol...s ez igy nagyon nem frankó...szóval szerintem lesz itt még update.
En a meta recikre gyurok,eddig egeszen szepen hoz az agi+crites,es az mp5+heal crites.Uncommon az ilyen 'waste of mati'.Ha valakinek Arathor-on ally oldalon lenne elado damaged necklace normalis aron(2-300),irjon pmet,kosz 😊
ugy hallottam, h az uj bs-es receptek nem nagy cuccok
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A jc tokenek jo nagy kib@szas a bcs drop recikhez kepest.Naponta 1 quest=1 token.Egy normalisabb reci meg ugye 5-6token.Vagyis ha minden nap nyomod,vegulis fel ev alatt meglehet minden recid.(nem szamolva a repus reciket)Kiveve persze ha krozus vagy es 1200-1500 g/db-ert veszel damaged necklacet az is ad egy tokent ha osszerakod.Jelen pillanatban nem nagyon eri meg jcnek lenni,amig skillt huznak,a vagott kovek 50+ %al olcsobbak mint a vagatlanok :/
viszont ha ti is úgy clear-elitek naxx25-öt, mint mi, hogy szanaszét aoe-zzuk az összes trash-t, akkor szintén nem csodálkozok, mivel aoe-ban az unholy dk iszonyat jó.
plusz akárhonnan is nézem, atm a bestof spec minden szempontból a 17/0/54 pve-re. ezt überelni gyakorlatilag semmivel se tudod a jelen állás szerint...
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Compaq 386SX 2mb Ram, 1MB Video memory, 500MB HDD, 1,44\" FDD!!!, Color Monitor, Keyboard, Mouse, Dos 6.22 Operating System.
Kösz
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Gigabyte M57SLI-S4,AMD Athlon 64X2 6000+,Gainward 8800GT Golden Sample,4GB 800Mhz Kingmax
Felteszek 1 jó kérdést!
Nem gondoljátok hogy 2 év mulva az lesz hogy 100lvl elérhetö lesz,milyen érdekes lesz,már nehéz jövö van ennek hacsak nem találnak ki valami uj dolgokat.
A gyengék meg elhullanak, de persze te vele ellentétben erõs személyiség vagy, azért egy fórumon sírsz, hogyha megölnek. 😊
Megköszönném!
Get a life!