166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dr DeViLKiNG #139888 Azt a "havonta"-t én átgondolnám. -
#139887 A frissítéseknek örülni kéne, mert legalább látszik hogy nincs elhanyagolva a játék.. sok régi mmorpg fuccsolt be amiatt mert elhanyagolták. wowba havonta jön újítás szóval egy szavatok se lehet! -
#139885 más, reszeteltük a 2v2 teamünket mondván mi bajunk lehet?! na megyünk mint a gyalu felfelé és normális pontokat kapunk végre.....mekkora faszság ez pedig:S
olyan mint a wow a "az igazi eredményeket" nem becsüli csak a nooboknak tolja a segge alá a cuccokat:S -
#139884 akik nem játszottak anno a "60-as" gameval lófaszt se tudnak,hogy mi miről beszélünk mikor ez az EASY game szóba kerül és miért fájlajuk azokat az időket:S:( -
#139883 Az egy dolog,hogy rendben volt. De attól függetlenül gyengébb volt már a 70es játék,mint a sima.
Úgy mondanám, a 60as királycsászár, a 70es király volt. Sunwell mikor bejött,onnantól pedig leszállásba kezdett a repülő. -
Dr DeViLKiNG #139882 Nem, már a lezuhant űrhajóknál kezdődött a baj -
isi #139881 rendben* -
isi #139880 sunwellig minden renben volt... -
#139879 Hát ha így látod oké.
a 60as wow óta, szerintem csak butul a játék.
na de nem is akarok vitatkozni,ugyhogy be is fejezem -
CB SNIPER #139878 Am itt akkor hol a gond nemértem...sok lóvé persze ez eddig is elég nyilvánvalo volt hogy nem 5Ft-t keresnek az újitásokkal és hasonlokkal amit leirtál mindenki tudta persze ez is hatalmas lové lesz és WoW akkor is WoW marad ennél nagyobb feelinget mint anno lvl 60 is volt vagy akár az uj kieg lesz szerintem egyik gém sem fog adni mert eszméletlen jó (volt és még mindig és az is lesz)...a blizz meg már megszedte magát az a pár csrillió már ide vagy oda édesmind1 akinek meg ez nemjön be gogo Mortal Online majd .o -
#139877 Már minden ilyen változtatás a pénzért megy.
Szóltak erről is,hogy Allis karit átvihetsz Hordába,adott szerveren,meg ,hogy PVP szerveren is csinálhatsz horda-alli karit.
Nem hiszem,hogy az a plussz lóvé bántotta őket, amit néhány játékos kiadott 2-3accountért,hogy játszhasson ua. a szerveren.
Az elsőről szólva. Jó párszázezer játékos lesz,aki meg fogja csinálni,és az ára sem 10euró lesz :). Szóval csak ebből a hülyeségből fognak besöpörni egy kisebb-nagyobb összegű bevételt.
Ez az új faj/klassz dolog is arra megy ki,hogy majd az új kieg után már lesz olyan is,hogy csak a faját is megváltoztathatod a karidnak.(mondjuk nemtudom,hogy ez lehetséges-e a mostani recustomization-ben)
Szóval Human Mage-->NE mage .
Mert,hogy milyen vicces ,vagy tápos lesz mondjuk egy Tauren pala :D.
Eleve, nem hiszem,hogy olyan baromi sok játékos hagyta abba a game-t,mert csúnya volt a karija :D. Persze jött 15euróért,hogy megváltoztathatod a karidat. Persze ez megint csak bevétel a Blizznek.
Emellett már így is fürdenek a pénzben.
Ha meg nem a pénzért csinálták,akkor mértnem ingyenes 1x minden karinak?
Szóval...A blizzardhoz már nagy reményeket nem fűzök ,hogy tényleg Értelmes újítást fog behozni.
Talán az,hogy a régi területeket kicsit megspékelik.
-
#139876 A többi meg a sztenderd rinyabinya. Whocares meg qqmorenubs kategória eleve. :) -
#139875 Ebben igazad van, az tenyleg jo hogy atdolgozzak a vilagot az addigi tortenesek szerint... ezzel nincs is gond. -.- -
#139874 Én is így látom. A régi zónák üresek. Sok játék esik abba a hibába, hogy csak nyomja nyomja be az újabb és újabb kontinenseket, amikor a régiek tök üresek, mert senki nem gyúr már lowbie szarokra. Xpzést is könnyítették eleve töredék idő megy ott el annak is aki altot indít, ami mondjuk nem DK, mert akkor ugye eleve irány outland. Szóval jó dolog ez a riszájkling, jobb mint az üres szellemzónák a régi idők emlékére... -
#139873 nos igen jómagam sem azért megyek azerothra,hogy 85-ön fullos gearben genkelhessem a lvl10-es vérfarkas allykat:P bár jópár nyomorék lesz aki megfogja tenni:S -
ShaiHulud #139872 ugyanugy lesz 7 tok uj map ahogy eddig is volt, plusz melle majd az osszes regi map atalakul es vegre repulhetsz azeroth felett is. ezenkivul loreban is hatalmas es orvendetes valtozasok lesznek, mert azert kezdett mar elegge pangani szerintem, visszater malfurion, thrall megy vegre a dolgara mashova, deathwing visszater, 2 uj mokas faj, kurvajo guild szintu valtozasok, ragnaros vegre uja, de mostmar nem "too soon", hanem ereje teljeben. vegre fellehet majd repulni black rock mountain tetejere. stb. szerintem egy olyan wowosnak, aki a wowert jatszotta ezt a jatekot es nem azert hogy masokat szopasson gankelessel stb, annak ez a kieg egy hatalmas nagy mezescsupor. -
#139871 mi az, hogy tesco-s kiegészítő? Az, hogy a teljes rendszert megváltoztatják, úgy a történet, a környezet, mint a játék mechanikája szempontjából, túl kevés? Sokkal jelentősebbnek ígérkezik már most egy évvel a megjelenés előtt, mint a BC és a WOTLK voltak.
Az, hogy ezek a változások kinek-kinek nem szimpatikusak, már más kérdés, nekem sem tetszik minden, de szerintem kár elvitatni hogy valami nagy dolog készül. Guild-fejlődés hatalmas ötlet, a két új faj simán jó, szerintem a régi világ revampolása is magas labda... cross server instázás: szintén nagyon jó, lehetett volna már kezdettől fogva.
a faj-kaszt kombinációk kibővítése mondjuk úgy marhaság ahogy van, de ez legyen a legnagyobb gond...
Gyakorlatilag a játékélmény jelentős része meg fog változni (várhatóan), magyarázzátok már meg hogy ez miben és hol kevesebb annál, mint hogy eddig egyszerűen hozzánkvágtak 6-7 új területet meg két új fajt vagy egy db kasztot... -
#139870 pedig pont neked, a BG-k egyetlen urának kéne dicsőítenie a blizzardot érte.
komolyan szereti bárki is az arenat a játékélmény miatt? jó hogy végre elfelejtik -
#139869 még egy jó poén/sztem:P/ nálunk lehetne a Cataclysm kieg neve: PARASZTVAKÍTÁS :) -
#139868 "Kérdés: Lesznek változások az aréna rendszerben?
Válasz: Nem lesznek, jó az úgy, ahogy most van"
erre azért annyit megjegyeznék,hogy szopjanak le!:S
az időmilliomosok 3 hetente új csapatot csinálnak,hogy a meccsmékinget természetellenesen alacsonyan tartsák ezért az olyanok mint mi/sokat játszottak sok időn át együtt/ még ha 2200+ os csapatokat tolunk le akkor is csak 8-10 pontokat kapunk míg ha bever egy erősebb csapat 15-18-akat bukunk.És a kb. "egál" /értsd köcsög újralakult teamek kb. ugyanazon a szinten/ szintű csapatoktól pedig 5-6 pontokat tudunk vinni.
Jó példa erre a tegnapi elbaszott napom amikor 1780-ról 6és fél óra!!!! alatt húztuk fel 1935-ig úgy,hogy +12 ben voltunk majd 1 óra alatt visszabuktunk 1800-ra:S!!,mert 90% "új" csapatot kaptunk! Fasza:P
Igazából én voltam a hülye,mert elbohóckodtam a ratinget és tegnap esett le még nem vettem libramot!:D -
#139867 Egyetértek!
csak a pénzről szól az egész a sok nyomi amcsi meg ujjongott a TESCO-s kieg minden bejelentésére!:S
biztos volt fórum a készítőkkel kaptak egyáltalán kínos kérdést? -
#139866 na ilyennel találkozott-e már valaki! Komolyan mondom leesett az állam tegnap mit tolt a srác! Ilyen talentet és geart hozzá még nem lőttem soha!a full fury iszonyat unholy dk-m annyit sebzett a 9 perces csata alatt mint ez a srác....éppenhogy nyertünk,de kínszenvedés volt a meccs mindenegyes másodperce!!
CSekkoljátok tényleg nagyon ötletes speckó!
Furcsa pala talent
-
#139865 Véége a BlizzConnak -
eLiXir #139864 aha -
ShaiHulud #139863 +t -
ShaiHulud #139862 igen es van aki kieget, mert tul konzervativ. -
#139861 Es van aki mar reg rajott hogy ez nem igaz. :D -
#139860 manátlan focusos hunter! -
pinky1337 #139859 de a tauren pally mindent felülmúl -
Dr DeViLKiNG #139858 Nincs új class=fos kieg. Ennyi. -
ShaiHulud #139857 van aki megerti az uj kieg nagysagat es van aki majd csak jatek kozben fog rajonni mekkora nagy durranas is lesz ez, addig meg szitkozodik. ;) -
Krafthun #139856 a korábbi kiegeknél sosem láttam ennyire megoszló véleményeket,nyilván megvan az oka -
#139855 tudtok valami működő streamet? -
#139854 elmúlt hónapban lőttem el 4k-t hogy megint wowozzak, de elnézve ezt az új kieget már megint mégjobban elmegy a kedvem. olyan lesz mint a sims minél több pénzt lehúzni a parasztokról. én nem ismerem a kerettörténetét a Warcraftnak mert nem érdekel, nem kell a játékhoz de e nélkül is látom hogy a fejlesztők erőltetetten küzdenek extra bevételért... -
#139853 én semleges vagyok, se nem ellenzem, se nem támogatom az új kieget, de annyit elmondhatok a piszkálódóknak.. akiknek az UD hunter szúrja a szemüket.. hogy Sylvanast tudják ki?:D..
továbbá.. Dwarf sámán - Wildhammer Clan?.. sámánizmussal foglalkoznam ám ők is..
Troll druid? szerintem elég gyakran találkozni NPC-kkel.. Zul Gurubban pl..
Nightelf mage.. ottvan Highborne.. tudtommal ő az volt:)
és nemtudom mennyire figyeltek a részletekre, de Thunder Bluff-ben van 2 tauren, akik priestekről, meg palákról beszélgetnek:) szóval valamilyen szintem azért az is köthető a lore-hoz..
a Blizzesek sem hülyék, szóval valahol van mindennek alapja a lore-hoz.. oké, lehet hogy már túl erőltetett ez az egész, meg tényleg elveszi a régi, veterán, egyedülálló, utánozhatatlan, nagybetűs Warcraft feelinget a sok újítás, de azért valamit kell kezdeni, hogy ne legyen monoton, és megszokott a játékmenet. -
Warden #139852 Felesleges vitatkozni ilyeneken minthogy lore mert az már nemigen van és inkább a történet egy horrorparódiára kezd hajazni.Ez a kieg biztos hogy tartalmaz majd új és jó ötleteket de már semmiről nem szól csak az előfizetők ittratásáról, míg készen nem lesznek az új mmo-jukkal.Amint az kész a wow átalakul teljesen pvp játékká ahol lehet majd repkedve is gankelni.A lényeges kérdés hogy mi lesz a kiegészitő raid tartama mert ha naxx mintájára behozzák bwl-t "bemelegítésnek" vagy mc t ugy a ténylegesen raidelő guildek ott fejezik be.
-
#139851 Már ne haragudj, de mond az neked valamit, hogy lore?
Tudod miért fájnak egyeseknek ezek az újítások? Nem azért, mert olyan régi motorosok és csak úgy fun megszólni bármit is, hanem.... képzeljünk már el egy undeadet, amint harmóniában a természettel és a petjével sunnyog az erdőben kifeszített íjjal. Hát röhej....
És ha tudnál bármit a warcraft történetről, akkor te sem értenéd, hogy a BE hogy a picsába lesz warrior, az orc és night elf pedig mage és sorolhatnám. Mondhatnánk, hogy szükség törvényt bont és orc bácsit a be-k megtanították az arcane explosionra, csak mert nagyon muszáj Deathwing ellen, de.... ez akkor is meredek. -
#139850 -
#139849 Ja és honnan lehet beszerezni a WC könyveket, csak mert mindenhol ezt látom: "Nem rendelhető" :( -
#139848 Köszi, és az sem derül ki számomra hogy jönnek kiadási sorrendben.