166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#139969 :D -
#139968 :D
-
#139967 csak éppen nem hajnali 2-kor fognak lefeküdni. -
#139966 "-Kisfiam, alvás! Holnap iskola!"
Nem ismerős? -
#139965 nah öröm az ürömben:) -
#139964 Igen és minden iskolás abbahagyja a WoW-ot és anyuci kikötteti az internetet...ugyan már. -
#139963 jó, azért hozzáteszem hogy miután a kedves raidleader téged még egy dps-t kitett, behívott két másik paladint, szóval hárman osztozhattak. Már ha sikerült nekik egyáltalán, én ezután húztam el.
Hülyének hülyék voltak, de nem önzés miatt :) -
#139962 látod kibaszták a legtöbbet kitoló healer-t /karimat/,mert a lófaszgeares retardin a saját talentfáinak a képességével nemvolt tisztában:S/ismételten lvl 80-as karikról beszálünk!/ pusztán az lebegett a szeme előtt,hogy majd így egyedüli palaként nemkell osztoznia a looton..szánalmas.... -
#139961 ááááá fogalmam sincs miért ilyen sok a hülye..../ugye én is az vagyok mégis 1x elmondják és megértem:P:)/
Ezek lvl 80-as karik mégis komoly gondot okoz a legegyszerűbb taktika megértése is.Hihetetlen.
EOS-meg a legnagyobb FAIL bg az emberek többségének.Ott is valóban "nagyon komplex" a mechanizmus:S:P -
#139960 Nyugalom, mindjárt kezdődik az iskola :) -
Warden #139959 Hogy lehet azon a 2 nyomorult bosson wipeolni?A nukolandó boss akkorára nő hogy a gyengénlátók is könynen azonosítani tudják, ha már nem rakja fel a bigwigset vagy a deadlyboss modot valaki.A két boss azért van ott hogy lehessen lootolni, kb szorzótábla nehézségű mindkettő.Teljesen altos pug-al is ölhető sima questrewardos itemekben.A gond inkább a loot szokott lenni kiba.. sok ninjával vagy olyan lootmasterrel aki a haverjának adja a lootot nem aki a legnagyobbat rollolta.
Crassus ma eye a napi bg volt egy érdekes momentuma a meccsnek ugy 700:0 környékén mind a 4 torony az allié volt és egy hordás 16k hp s druid elvitte a zászlót.Kéretm a bg chaton hogy ne bántsák kiváncsi voltam hova a fakkba akarja vinni... nos elindult az övéihez zászlóstul a kezdőhely fele ,nem tudom oda hogy akart felmenni mert mégiscsak megölték a kezdőhely alatt. -
#139958 LOOOOOL az te voltál:) hallod komolyan mondom az agyam eldobom.....23/téged magam nem számolom akkor/db 80-as ember és annyi agyuk van a játékhoz mint a sarki boltosnak:) Arathor szerver pve és pvp terén is szemetesládája a bénáknak..../tisztelet a pár száz kivézelnek!/
Nem is nagyon izgattam magam rajta én sem délutános voltam örültem,hogy bekerűltem még egy VOA-ba alvás előtt,de kb. még 1 Wipe lett volna és én is lépek...szintén nemfogok bohóckodni fél 2-kor.
Már akkor éreztem baj lesz mikor a dps folyamatosan kinyírta magát a novával és képtelenek voltak átváltani az addra....na mindegy.
-
#139957 Kasadya vagy? :)
Váltottunk egy mondatot angolul, én voltam a hunter aki rádírt utána. Leader beírta chatre, hogy azért rakott ki mert prot talenten voltál, erre többen kérdezték hogy "na és", de akkor ugye már mindegy volt.
Később aztán képtelenek voltak életben tartani a maintankot (az volt kb az ötödik-hatodik próbálkozás), ki is léptem a raidből, ilyen wipe-olgatásokra nincs időm fél kettőkor... -
#139956 most healeltem 1 millát VOA-ban,de 50% nál wipe lett:S erre kibasztak ,mert a raidleader egy guildben volt a másik palával/retri/ és az a pala meg rámkente a vipeot:P/nem azért,hogy övé legyen az összes pala loot neeeem biztos nem:)/ yellbe bebasztam a healmetert és kiröhögtem őket.Mekkora faszkalap gyerekagyú barmok vanank még hajnalban is Arathoron ez hihetetlen...lol? -
#139955 aztaqrva -
#139954 Mi annak az addonnak a neve ami a quest log ablaka mellé nyitott még egy ablakot amiben koordináták és hozzászólások voltak az adott questhez? -
karajjj #139953 egyetemi levlistán kaptam ma:
Sziasztok!
Egy kéréssel fordulok most hozzátok.
Elsősorban azokhoz szól most ezen végső segélykiáltásom, akik némileg járatosak a WoW világában.
Kedves csoporttársamat, Árpit végérvényesen beszippantotta az MMORPG sötétje.
Nem merjük manuálisan levállasztani, mert lehetséges, hogy valami baja lesz. Fúziója a játékkal már a szerveit is érintheti, így belülről kell lekapcsolni.
Ezért, aki esetleg ismeri, vagy találkozik vele Bofurt felhasználó névvel, az kérem ÖLJE MEG (terminálja), vagy vegye el a mannáját , hogy végre eltudjon jönni velünk szórakozni, inni egy keveset.
Lassan kezdődik az év és nem tudom már hova forduljak, én nem játszok, nem tudom ezt megoldani.
Egész nyáron nem buliztunk együtt, ez tarthatatlan és káros az egészségére.
Féltem, féltjük.
Előre is köszönöm. x) :D :P
--
Üdvözlettel: Recskó Ádám -
Dr DeViLKiNG #139952 Ja, a másikat elfelejtettem. BOOZT az eu(cyclone) rogue híró úgy gondolta, transferel reckoning bgbe, és majd ott behúzza simán rank1-et. Neki sem jött be a dolog :D -
Dr DeViLKiNG #139951 Na, ez az év OWNED-ja.
Tehát adott 3 csapat, egy pala warri, egy dk druid, meg egy druid hunter. A pala warri/dk druid végig a ranglista elején voltak a seasonban. Tegnap este odáig jutottak, hogy pala warri/dk druid ugyanazon ratingen éppen server leállás előtt egy gameben voltak egymás ellen. A warri elpatkolt (az más kérdés h pala warrinak simán kéne vernie dk druidot), a pala meg elkezdett retardáltat játszani(nem lépett ki, hanem futkosott ide oda healelve magát). Mindezt server shutdown előtt 2 percel. A vége az lett, hogy egyik csapat sem nyert, így ők maradtak ugyanazon a ratingen, DE közben a hunter druid meg beelőzte őket 2 ratingel.
A dk druid ezen bukta furious gladi címet
Komolyan ennél jobbat kitalálni sem lehetne :D -
Savmacska #139950 nekem 18,2Gb -
Orgi #139949 Tényleg ezt már akartam kérdezni, szerintetek ezeket a patcheket le lehet törölni vagy kellenek vmiért oda? -
#139948 persze, lehet, másoknak azért nagyobb a mappa mérete mert az összes letöltött patch is mellette van. -
alex88 #139947 üdv!
ha én most raktam újra a cuccost, elejétől kezdve a netről leszedett wow installal, lehet az, hogy 8,6 G a mérete? ha belépek, a kezdőképernyőn azt írja hogy 3.2 -
ShaiHulud #139946 vanilla wow = classic wow angolosan, vagyis a level 60as bc expansionok elotti korszak. -
Zwiebel #139945 Köszi szépen! :)
Jah és nem vanillawow :) Rendes WoW vagy hogyan mondjam -
#139944 három-négy héttel ezelőtt én is láttam a saját szememmel egy hasonlót, LFG listen Oculus HC-ra volt bejelentkezve egy 120. szintű hunter, vállalt szerepei persze a tank és healer voltak. Mire benyomtam guildchatre egy lolt és print screent akartam volna csinálni, eltűnt sajnos... -
Big Bad Ryder #139943 Egy 97es druid és egy healer warrior, ááá haldoklik a wow QQ. -
#139942 Igen onnan esik,és ezt kell megszerezned,ebből bármelyik t9et ki tudod venni(ez a legjobb t9,legnagyobb item lvl).A vanilla wow pedig a preBC időszak,azaz amikor még csak az alapjáték volt. -
Dr DeViLKiNG #139941 Sok gyökér nagyon megszívta reckoning bgn(azonos rating furious glad rankért) -
DopeBob #139940 lvl97es druida? :O -
#139939 Holy/resto spec warrior? :) -
#139938 bejutottál a serverekre amikor levannak kapcsolva a heti spórolás miatt? -
Hol a hiba? csak bug, nem photshop -
ShaiHulud #139936 ez most mire? o.O -
#139935 sajnos ki kell pengetni minden karakterrel. Arra van lehetőség 3.2 óta, hogy a 80as karival veszel egy CWF könyvet, ami bind to account, és már lvl68-tól megtanulható, tehát alttal már repülhetsz kezdettől fogva, nem kell kivárni a megfelelő szintet. -
hawkie22 #139934 Egy kérdés.
Valamikor az egyik guildtársam említett olyat, hogy ha van már 80as karid, akinek megvan a Cold Weather Flying, akkor ha egy másik karakterrel is meg akarod venni a CWF-t, akkor már nem kell kipengetned az 1000 goldot.
Ez mennyiben igaz? Van egyáltalán ilyen lehetőség?
Köszi -
BBencze #139933 nekem 12,4gbt foglal -
#139932 lich king tartalmazza a bc-t is. 15 gb körüli lehet 3.2-vel -
Metontour #139931 Sziasztok!
A komplett Wow a Burning Crusadddel és a Lich Kinggel mennyi helyet foglal?Köszi! -
Zwiebel #139930 Hát igen :D Bár szerintem eléggé sok időbe telt de te jobban értesz hozzá
Ha jól tudom, akkor a t9-et a Trial of the Crusader-ben lehet szerezni, ugye jól tudom ?
Még egy kérdés: Mi az a vanillawow?