World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köcce, és Allice-nál SW-ben honnan indul a léghajó? 😄
[HUN]Crassus
másik gépen ahol megy armory majd megsasolom a Dk meg palatank kollégákat...

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
megkérdezem....,de gondolom 540 kell minden tanknak/druidákkal nemtudom mi a helyzet/ Mivel a Dk csontra ugyanazt a geart viszi mint a dps vagy tank warri ebbõl gondolom😛😊
A kétkezes fegyóval van valami játék mivel neki az a "pajzsa" is...,de hallottam olyat,hogy a profi Dk tankok 2 egykezes tank karddal nyomulnak...

Enyém az acc nem szokásom lopni, nem vagyok én holmi cigány....

Amugy meg kösz mindekinek de megvan a M E G O L D Á S

Get a life!

vki
Közben rájöttem, hogy nem a WoW-val van a baj.

ACER Aspire 5738ZG

vki
HI!

Most csak nekem akad ki Autheticate-nél, vagy másnál is van ilyen. (A vicces válaszokat elkerülendõ, hogy azért kérdeztem meg, mert koli tûzfal mögül vagyok, és HTTP Tunnel-en keresztül tudom csak használni, de reggel, meg az elmúlt napokban még ment)

ACER Aspire 5738ZG

Csirke4
Ilyen configgal tolom én is kb, ha jól telepített XP-d van akkor maxon mindenhol tökéletesen maxon fog menni.
Csirke4
Én kaptam egyszer egy Warningot mert valakit "noob"nak szólítottam! :'(

😄
vagy mivel lopott accal jatszik ezert nem az o emailjere jon a cucc😄

Csirke4
Nem kell megijedni csak ideiglenes ban 24 48 vagy 72 órásakat osztogatnak asszem. ha beléptél kérdezz meg egy GMet hogy mért kaptad.
Fehercsoki
Akkoris e-mailedre kell küldeniük h miért akármit csinálnak veled küldenek róla e-mailt lehet h rossz e-mailt nézel vagy csak még nem érkezett meg.

Pyotr
Crassus lenne 1 kérdésem hogy a dk tank kolegád mennyi def illetve parry cap-et mond?

██

fel vagy fuggesztve
igy jarnak a hulyegyerekek..

anti hero

ACCOUNT AND CONTACT INFORMATION
Account Name: xxxx Change Password
Account Type: Wrath of the Lich King Account
Account Status: Suspended

Get a life!

Processzor: Intel Core2Duo E7300 2.66GHz/3MB/1066MHz s775
Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS3 -Intel P35
Videokártya: nVidia GeForce 9600GT 1GB
Memória: 4GB DDR2

ilyen configgal hogy fut a wow max(!) grafon es igenyesebb helyeken? meg ugy altalaban milyen grafikaval tudnek jatszani, es hany fpsel. (raid, arena, bg)

Fehercsoki
És ott alatta nemírják h check your e-mail?

suspended van status-nak irva

Get a life!

Fehercsoki
Akkor majd kapsz vagy lépj be account managementbe és nézd meg ott mit írnak.Van egy olyan h account status az lehet frozen active meg suspended meg lehetmásis nekem eddig csak ezek voltak ott írják h mit kell tenned.

Nem kaptam levelet...

Get a life!

Fehercsoki
Regelt e-mail címedre küldenek levelet nézd meg.

Srácok van egy kis problémám.. kaptam blizztõle gy bannt.... de nem tudom miért mert nem irtak levelet ITT A KÉP... a képre rákattintva melátjátok mit irnak...nah mso tnem tudom h ez örökös bann-e vayg csak pár napos ezt hogyan derithetem ki? mi az eljárás ?Nagyon szépen kérlek titeket segitsetek !!

Get a life!

Már nem kell...meglett<#idiota>

Valaki nem tud egy gyors infot adni arról, hogy az új frakciókhoz kinél és hol lehet megvenni a tabardot? Wowwiki elég hiányos, legalábbis amikor néztem még nem volt info mindegyik frakcióról.

inkább menjetek dolgozni😊
[HUN]Crassus
nemtudom,mert sosem használtam😛 bloodraget csak ritkán nyomok kombatban és ha kombat elött nyomom ,hogy huzásnál legyen rage azt ugyis feleszem/felhealelik...

Crassus, az Improved Bloodrage és a Glyph of Bloodrage hatása összeadódik? Vagyis ha mindkettõ megvan akkor nem veszítesz HP-t ha elnyomod? Vagy csak az egyik hat? Ha igen, akkor glyph-et érdemes beáldozni vagy azt a két pontot?

[HUN]Crassus
uhhh gecc😊 nembaj nálunk Ymoen a menõ a 3 kívánságos ráktól kezdve a 20k-s mamutig mindene megvan😄

nála több achievementel rendelkezõt még nem láttam :p

[HUN]Crassus
pont ma akartam megcsinalni azt a poison-ost,de meg bugos mindig...

2x voltam strat ban HC modban...egyszer arms-kent dps-nek,de akkor nem is akartunk timed-et menni...1x meg meg mult het elejen meg fos gearben tankkent,de nekunk is lejart az ido ott a malganishoz vezeto uton...pedig jo AOE dps-unk volt...
gyanitom warrikent lehet nem is fog menni,mert annyi mobot keptelenseg magan tartani az embernek....DK vagy pala kell,mert ramasznak a DPS/HEAL-re...

Az összes plate-s classal lehet szólózni szinte az összes group questet, de retri paladinnal nagyon easy mind.Egyetlen egy group questet nem tudtam szólózni a poisenest icecrowban a máfél perces cd miatt.Mosz hogy meglett még pár embernek bugos vagy 3-4 napja hiába irkáljuk a ticketeket.Az ebon blades quest lánc végén van a három rider az unholy kicsit nehezebben ment a másik kettõ sima ügy.Az ezt követõ q a dk end quest mikor morgrine is besegit 30% alatt is ment könynen.Viszont a kikötóben a bishopal meg az admirálissal aki mal ganis elvoltam vagy másfél órát mire lmetek.A katedrálisban vagy 5x rámpopolt a trash.

Ami nem megy az a kiba.. time runos heroic stratholme.Már egy hete szórakozunk vele de 4-5 perc lemaradásunk van a timer általában a malganishoz vezetõ trash közepén jár le és foggalmunk nincs hogy lehet megspórolni azt a 4-5 percet.Esetleg ha valaki megcsinálta már idõre adhatna tippeket.
[HUN]Crassus
"Off" ma Ymoennek AI-ban troll rugon srac meglet a 40.!!!! exalted frakcioja😊 ja es kb 600+ achievementje van a 750 bol keszen😊

DJ RX7
köszi! <#wink>

:3

[HUN]Crassus
igen

DJ RX7
ahelyett, hogy írnád itt a méteres sorokat válaszolhatnál #133246-re.
htx.<#wow3>

[HUN]Crassus
az meg "hal a tortan" LOL-hehe,hogy 5! fos grp questeket 82-es 70-100k hp-s mobokkal szolozok😊

[HUN]Crassus
nah megint eltelt par nap...meg mindig szetszednek a guildben HC-k miatt,de ami most furcsa az az,hogy kicsit duelezgettem /a ninja pvp/tank hybrid talentemmel/ es azt kell mondjam brutal.
Arms/fury warrikat ugy szetcsapom,hogy belehasad a szivem/en is nagyon szeretek armsal jatszani/ nem utnek semmit az armsot foleg,de a furyt is egy disarm alatt szetlehet csapni/3-5k shield slam,2-3k revenge es jomagam pedig 2-4k dmg-t blokkolok ha veletlen eltalalnanak....
Rugok ugyanez...a szerver top gladi rugojat allys-t meg hordast is kegyetlenul ellehet gyepalni igaz itt mar kicsit sebzodok csakugy mint hunterek ellen/mereg, es specko utesek miatt amik ignoraljak vagy felezik az armort vagy mert "spellnek" szamitanak.
mage ha nincs kurvagyors reflexe es bekapja a shield bash/3 sec tuti silence es 6 sec silence az iskolabol/ akkor szinte ugy meglehet verni,hogy nullat sebez:S Charge SB,piercing howl SSlam,stun,fegyverdobos skill SILENCCEL! atomdurva,reflect GG
Dotos klasszok mint lokk vagy shadow pap megszorongat,de ugye 4 perces a last stand meg a shield wall😛 /szemet DK 50% dmg reductiont kap 1 percenkent szal az is LOL/
Viszont a healerek egy gecik😊 fa druidat 10 percig csapkodtam direkt nem sebzett csak healelt es annak ellenere,hogy leszedek dotot,stunolok,silencelek es eleg nagyokat utok keptelenseg megolni...
DK-k is dolnek a bloodos talenttel rendelkezok eleg szivosak ugyan,de nem gaz...
healer pap beszopat,mert folyamatosan shield van rajta es nincs rage-em...szep lassan leesznek a dotok...
shamannal meg nem harcoltam.

viszonylag mar normalis gearem van bar 2-3 szir-szar cucc meg van reajtam es nem is nagyon van rajtam encsant/a gyik itemekre meg nem tetetek/

viszont ami mar megint kezd idegesito lenni az az,hogy annak ellere ,hogy eleg fasza threat-et lehet tolni a mobokba kezdem a gyermekbetegsegunk hibait felfedezni ,miszerint ha tul jo a geared leesik a rage termeles ,de nem gyengen....ha nem talalnak el hiaba a jo gyors tank fegyo nagyon kell kaparni,hogy az imba dps-t kordaban tudjam tartani.
Es az aoe grp-ok vagy ha 3-4-5 mobot kell fogni megizzasztja az ember ujjait rendesen....mig a DK vagy a Tank pala kollegak csak kibasszak az AOE-t azt hali/thunderclap,demo meg a stunolos utes lofaszagro ezekhez kepest/ az egymast fertozo mobok a disease-el meg elmennek a picsaba😊
a DK tank kollega mondja,hogy vicc a DK val tankolni.../warri volt a srac elotte/

mondjuk osszesegeben most nagyon tetszik a warrior foleg most a tank talentfa...nemtudom lesz-e nerf,de ha beindul a pvp szerintem a tank warrik szurni fogjak egyesek szemet rendesen foleg a melee-k es a dps kaszterek fognak anyazni😛😊

byez

DJ RX7
akkor telepítve minden kb. 10 gb körül van?

midnen 6. kommentbe beirod majd?

Megválnék accountomtól, rajta: 79mage 60dk 47shaman, januárig feltöltve. kódokkal együtt, e-mailra rakatva személyesen..+3k gold is van rajta, nagyon olcsó, az árat megbeszéljük, a gold külön is eladó a karakterek ragnaros alliance oldalon vannak. Nem buga , az én nevemen van stb...
MSN cimem : [email protected]

Üdv

Get a life!

ja már megvan csak mosmár az a gondom hogy megkellett szelídíteni adult plainstrudert és megvolt de nem engedte folytatni a küldit
Tatyla
várom az ötleteket raidre demo-destro ágra

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

majd level 10 korul lesz ra quest a hunter trainertol, addig nem tudsz szerezni.

nekem az lenne a kérdésem hogy hunter vagyok és sehogyse jövök rá hogy kell petet szerezni szal help plz
Zomil
elég a wotlk-t felraknod, azt tartalmazza az elözö részeket is(mármint az adatot, attol még nem elég megvenni a wotlk-t)

amugy én is bs-en vagyok (szerencsére ismerösökkel akikkel jóban vagyok), és mind a 2 player tipus van ugyanugy ahogy egy angol nyelvü szerveren is 😄
ott is el tudnak küldeni a francba, csak épp angolul
amugy meg találkoztam jópár értelmes magyarral is, volt aki mikor még kezdö voltam, megmutatta az összes napit a szigeten és végigcsinálta velem
vagy pl. northend-en több mage-re is szépen! ráirtam, h nyissanak portált xy helyre, és érdekes modon ha szépen kéri az ember örömmel nyitnak is 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Eladó egy 79es human mage raggnaroson kisebb altokkal ill ugyanitt gold.... meguntam maget...nem akarok már vele játszani..nagyon megbántam az árat emgbeszéljük mindennel 1ütt adom..account tolvajok kiméljenek

Get a life!

Ha hordás vagy, akkor UC/OG-ból, a városok elött van egy-egy új zeppelin "torony".

Hát az attól függ....
1.érvényes-e az accod..... vagy
2.lehet h Upgrade-elni kell wotlk-re... nemtom próbálkoz😄

De én még mindig nemtom h hogyan jutok el Northrend-be😄 help pls
DJ RX7
na még egy utolsó kérdés. az accountom még sima wow, de én rátelepíteném a sima wow-ra a tbc-t és a wotlk-t. akkor gondolom még ugyan úgy be tudok loggolni a játékba sima accountal. igaz ez?

DJ RX7
probléma megoldva.

még lenne egy olyan kérdésem hogy bankártyával mennyi a havidij mert azt tudom hogy feltöltövel 6200 körül van 2 hónapra.És meik éri meg jobban?