World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
A kétkezes fegyóval van valami játék mivel neki az a "pajzsa" is...,de hallottam olyat,hogy a profi Dk tankok 2 egykezes tank karddal nyomulnak...
Amugy meg kösz mindekinek de megvan a M E G O L D Á S
Get a life!
Most csak nekem akad ki Autheticate-nél, vagy másnál is van ilyen. (A vicces válaszokat elkerülendõ, hogy azért kérdeztem meg, mert koli tûzfal mögül vagyok, és HTTP Tunnel-en keresztül tudom csak használni, de reggel, meg az elmúlt napokban még ment)
ACER Aspire 5738ZG
██
igy jarnak a hulyegyerekek..
anti hero
ACCOUNT AND CONTACT INFORMATION
Account Name: xxxx Change Password
Account Type: Wrath of the Lich King Account
Account Status: Suspended
Get a life!
Alaplap: Gigabyte GA-EP35-DS3 -Intel P35
Videokártya: nVidia GeForce 9600GT 1GB
Memória: 4GB DDR2
ilyen configgal hogy fut a wow max(!) grafon es igenyesebb helyeken? meg ugy altalaban milyen grafikaval tudnek jatszani, es hany fpsel. (raid, arena, bg)
Get a life!
Get a life!
Get a life!
2x voltam strat ban HC modban...egyszer arms-kent dps-nek,de akkor nem is akartunk timed-et menni...1x meg meg mult het elejen meg fos gearben tankkent,de nekunk is lejart az ido ott a malganishoz vezeto uton...pedig jo AOE dps-unk volt...
gyanitom warrikent lehet nem is fog menni,mert annyi mobot keptelenseg magan tartani az embernek....DK vagy pala kell,mert ramasznak a DPS/HEAL-re...
Ami nem megy az a kiba.. time runos heroic stratholme.Már egy hete szórakozunk vele de 4-5 perc lemaradásunk van a timer általában a malganishoz vezetõ trash közepén jár le és foggalmunk nincs hogy lehet megspórolni azt a 4-5 percet.Esetleg ha valaki megcsinálta már idõre adhatna tippeket.
Arms/fury warrikat ugy szetcsapom,hogy belehasad a szivem/en is nagyon szeretek armsal jatszani/ nem utnek semmit az armsot foleg,de a furyt is egy disarm alatt szetlehet csapni/3-5k shield slam,2-3k revenge es jomagam pedig 2-4k dmg-t blokkolok ha veletlen eltalalnanak....
Rugok ugyanez...a szerver top gladi rugojat allys-t meg hordast is kegyetlenul ellehet gyepalni igaz itt mar kicsit sebzodok csakugy mint hunterek ellen/mereg, es specko utesek miatt amik ignoraljak vagy felezik az armort vagy mert "spellnek" szamitanak.
mage ha nincs kurvagyors reflexe es bekapja a shield bash/3 sec tuti silence es 6 sec silence az iskolabol/ akkor szinte ugy meglehet verni,hogy nullat sebez:S Charge SB,piercing howl SSlam,stun,fegyverdobos skill SILENCCEL! atomdurva,reflect GG
Dotos klasszok mint lokk vagy shadow pap megszorongat,de ugye 4 perces a last stand meg a shield wall😛 /szemet DK 50% dmg reductiont kap 1 percenkent szal az is LOL/
Viszont a healerek egy gecik😊 fa druidat 10 percig csapkodtam direkt nem sebzett csak healelt es annak ellenere,hogy leszedek dotot,stunolok,silencelek es eleg nagyokat utok keptelenseg megolni...
DK-k is dolnek a bloodos talenttel rendelkezok eleg szivosak ugyan,de nem gaz...
healer pap beszopat,mert folyamatosan shield van rajta es nincs rage-em...szep lassan leesznek a dotok...
shamannal meg nem harcoltam.
viszonylag mar normalis gearem van bar 2-3 szir-szar cucc meg van reajtam es nem is nagyon van rajtam encsant/a gyik itemekre meg nem tetetek/
viszont ami mar megint kezd idegesito lenni az az,hogy annak ellere ,hogy eleg fasza threat-et lehet tolni a mobokba kezdem a gyermekbetegsegunk hibait felfedezni ,miszerint ha tul jo a geared leesik a rage termeles ,de nem gyengen....ha nem talalnak el hiaba a jo gyors tank fegyo nagyon kell kaparni,hogy az imba dps-t kordaban tudjam tartani.
Es az aoe grp-ok vagy ha 3-4-5 mobot kell fogni megizzasztja az ember ujjait rendesen....mig a DK vagy a Tank pala kollegak csak kibasszak az AOE-t azt hali/thunderclap,demo meg a stunolos utes lofaszagro ezekhez kepest/ az egymast fertozo mobok a disease-el meg elmennek a picsaba😊
a DK tank kollega mondja,hogy vicc a DK val tankolni.../warri volt a srac elotte/
mondjuk osszesegeben most nagyon tetszik a warrior foleg most a tank talentfa...nemtudom lesz-e nerf,de ha beindul a pvp szerintem a tank warrik szurni fogjak egyesek szemet rendesen foleg a melee-k es a dps kaszterek fognak anyazni😛😊
byez
MSN cimem : [email protected]
Üdv
Get a life!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
amugy én is bs-en vagyok (szerencsére ismerösökkel akikkel jóban vagyok), és mind a 2 player tipus van ugyanugy ahogy egy angol nyelvü szerveren is 😄
ott is el tudnak küldeni a francba, csak épp angolul
amugy meg találkoztam jópár értelmes magyarral is, volt aki mikor még kezdö voltam, megmutatta az összes napit a szigeten és végigcsinálta velem
vagy pl. northend-en több mage-re is szépen! ráirtam, h nyissanak portált xy helyre, és érdekes modon ha szépen kéri az ember örömmel nyitnak is 😊
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Get a life!
1.érvényes-e az accod..... vagy
2.lehet h Upgrade-elni kell wotlk-re... nemtom próbálkoz😄
De én még mindig nemtom h hogyan jutok el Northrend-be😄 help pls
:3