World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IT húzás -> PS -> Presi -> SS (aztán mivel ez glyphelt, nagy átlagban fel is újítja a diseaseket). Viszont ettõl minden elterül ált 😊
Egyébként fölösleges ilyeneket nézned. A legegyszerûbb az,ha nem a rúnákat követed hanem a diseaseket és feelingbõl nyomsz rá,hogy épp mi kell...hp visszatöltés vagy dmg. (Esetleg valami prot skill vagy aggro genereló.) A DK akkor kezd bonyolult lenni mikor túl akarjuk bonyolítani és a Robot Robi szerûen nyomni.
"vessetek a mókusok közé" :)
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Azért UB mert több dmg mint DC.
Nyilván lehet használni más rotát is, de akkor nem a legoptimálisabbat nyomod, és akkor nézheted majd miért is kerültél a dmg lista aljára.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A 2. sorban lévõ SS -> SS -> SS nem jön ki.
EJ oldalán van egy unholy hit rotáció. Nos kipróbáltam és a runák CD-je miatt kivitelezhetetlen. Ez az:
17/0/54 talenten:
PS -> IT -> BS -> BS -> SS -> UB
SS -> SS -> SS -> DC
Tud valaki hatékony unholy hitrotációt? Bllod is jöhet tapasztalatok alapján.
Es igen, hal'stennek a korabbiakkal ellentetben minden talentkiosztassal lehet szepen haladni, nem kell bealdozni a prot/healer/stb kiosztast csak azert, mert unalmasabb oraidban kvesztelni is akarsz. Ha meg jon a dualtalent rendszer, na ott lesz aztan kanaan 😊
Mivel a warriorom nem a fõ karim ezért 70-es zöld-kék cuccokban átnéztem Howling Fjordba. Totál szkeptikus voltam...egészen addíg, amíg a kezdõterületen rám nem jött 4 baltadobáló (vagy mik azok) és 50% HP-n jöttem ki a battle-bõl. A cuccaim annyira ratyik, hogy említésre sem méltó, és mégis, meglepõen jól haladtam. Egyesével ölve a mobokat a hp alig csökken (mégeccer mondom, a cuccaim java szar zöld). Egy nyomorult zöld kardom van és olyan 2200-as revange criticalokat toltam, hogy majd leestem a székrõl. A Shield slam-rõl már nem is beszélek.
Vettem egy mély lélegzetet, szétmorzsoltam egy örömkönnycseppet és azt a következtetést vontam le, hogy a protwarrior kibaszottkúrvajó kaszt lett
Ja...nem mellékesen megemlítem, hogy volt ott egy lvl. 70-es prot paladin. Hát tõle is dobtam egy hátast. Kicsit beszélgettem vele és azt mondta, nem éri meg neki egyesével ölni a mobokat...3-4-esével fogyasztja õket és full hp-val jön ki egy-egy fight-ból, csak nagyon extrém esetekben megy a hp-ja 90% alá😄
Szóval nem csak a Díszlovagok képesek 3-5 mobot összehúzni és ledarálni.<#mf2>#mf2>
25-ösbe, meg 10-esbe is.
farmoljuk csak szépen, nálunk a guildben úgyis sok olyan emberke van, akit a pvp még csak nyomokban sem érdekel, múltkor is benne hagytuk a hunta, meg mage pvp kesztyût, mert nem kellett senkinek sem a raidben...
azt hittem hanyattdobom magam 😄
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
-spelldam, de raidre a hit fontosabb.
shadowpriest talentje hogy néz ki?
és a spell dmg vagy crit a fontosabb?
köszi a válaszokat!
Trutyi LvL 60 UD Priest (Bloodscalp)
Valaki meg tudná mondani, hogy a jewelcrafting szakmát, hányas szinttõl és hol lehet felvenni?
Elõre is köszi😊
There is no peace. There is only WAR!
Ez azért van mert még akkor készült a cucc, amikor 30 seces volt a strangulate... most tényleg vicc 😄
Azt viszont nem értem (és más sem, akit megkérdeztem), hogy egy pugolható 25ös boss ugyan miért dobja ki a legjobb (2k körüli rating kell hozzá) pvp cuccokat?
Teljesen elvesztik az értéküket, így hogy minden "nyomorék" felöltözik 3/5 s5 epicbe...
Ez az enchantolósdi érdekes dolog, per pillanat ap s enchantal jár valóban a legjobban de azért iylen fegyverre már lehet a nagyobbat a 110 eset rakatni kerül amibe kerül😊
edit: latom mar megeloztek a korrekcioval 😊
A makró egy /target-be fullad ki. 😊 Ez elõl-hátul töltõs hurkapartikra is remekül használható!
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
Más minap emlitettél egy makrót malygosra megsoztanád a nagyérdemûvel?
Wildor a bubi 2 perc büntetést ad nincs "szárny", hozzá a "szárny" is ad két perc büntetést nincs bubi.A bop is ad 2 perc bübtetést viszont lehet tallentelni 2 percre a wrathot ejtsd "szárny" de ettõl függetlenûl van rajt 2 perc büntetés.A paladin igy mûködik ha critelakkor vele critel még minimum egy képesség.Az a jó ah 3 critel egyszerre egy castren akkor van meglepõdés<#vigyor2>#vigyor2>
bubi+szárnyak fel, aztán 12-15 secig úgy csépel, hogy hozzá se tudsz érni, mire letelik, arra meg ott állsz alig valami hp-vel.
judgementek ráadásul ba**ott nagyokat crittelnek, szal nem kicsit imba a drága, s nem kicsit durva a burst dmg-e, amit resil nélküli karakterekre ki bir tolni.
a többivel egyetértek, én nem hiszem pl, hogy a dk mennyire hûde halhatatlan lenne, engem pl. 10-bõl 5x szinte biztos belekennek a földbe, de nem izgat különösebben.
pvp tapasztalatom a dk-val kb. a nagy nullához tendál atm, s azt is bevallom õszintén, hogy még 1 deka bg-ben se voltam vele, sõt, még wintergrasp-on is eddig csak bányászni voltam, meg boss-t ölni 😄
(most raidelek, heroicozok, meg csinálom a questeket, amik még megmaradtak)
tegnap ki is esett belõle nekem egy faja kis pvp-s kesztyû, szal' legalább ennek a honorját most megspóroltam...fel is gemeltem gyorsan pve-re 😄
bár nem értem a blizzardot sem, pvp kesztû bonusznak -5 secet adni a strangulate-re az kb. a vicc kategóráriváal egyenértékû egy 2 perc cd-vel rendelkezõ skillnél...a kb. totál useless kategória.
egy -5 sec a death grip-re 100x jobb lenne, minket úgyis elég fájdalmas szinten szarrá tudnak kite-olni...
amúgy meg ok, hogy 80-as pvp cuccok még nincsenek, de ettõl függetlenül craftolható cumókkal, gemeléssel, enchantolással simán össze lehet szedni 400+ resil-t.
(én pl. lecraftoltam magamnak a teljes resi-s saronite plate felszerelést, s érezhetõen javultak tõle a életbenmaradási esélyeim, aztán ezek csak "kék sz*rok")
de a dk korántsem azért hero class, mert mennyire imba lenne pvp-ben, aki emiatt csinált dk-t, az szerintem már most mehet vissza a régire, aztán akkor megóvja magát sok csalódástól x)
A "bohóckodás" eredménye fél fos gearbe: http://wowwebstats.com/v5isn5rprlfcc
Titánnal top dps vagyok. Az amrsot dobhatod kukába. A Deep wound sokat sebez oké, de amikor 2 sec alatt beletolsz mobba 8k BT , 6,2k Slam , 2x 5k WW-t akkor megugrik dps-ed. 😊
Mindenesetre nálam marad fun kari kikapcsolódni bgzni perfekt mainkari marad a hunta warri kombó.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Grizzly Hills-ben találkoztam 78-asként egy 73-es DK-val. Beszélgettünk, és kérdeztem, hogy mégis milyen, meg hogy mennyire jó vele játszani? Azt mndta tart egy kis bemutatót. Sebtiben összerántott vagy 4-5 1-2 szinttel nagyobb mobot és elkezdte a csépelést. Eleinte minden rendben is volt aztán egyszercsak hipp-hopp elhalálozott. Kicsit átkozódott, de nem adta fel. Mobcsoport behúz->csépel->elhaláloz. Aztán megegyeztünk abban, hogy a DK valóban jó, de csak akkor, ha meg is tanulja az ember használni a képességeit. Aztán láttam, hogy egy lvl. 80-as DK-t egy 76-os Blood Elf paladin úgy elkent, hogy a pala 90% hp-n fejezte be a nézeteltérést (mellesleg engem is úgy megba....tt, hogy csak lestem)<#idiota>#idiota>
mert azt ugye tudjuk h baromi jól skálázódik a gearrel a warrior szóval dmg annyira nem elsz gond
deep wound elég brutál jelenleg az tény
ms+ww+(execute procra) és bladestorm ez így okés, de pl slam belefér-e ezek mellé
rage szempontjából nem hinném h elmegy mert execute eléggé sûrûn jön ahhoz h slam-el még bohóckodjunk
na most az akérdés melyik a jobb ,h slam+execute néha vagy csak execute..
btw meló miatt még szintezés folyik sajna+ugye ott a retardinom is úgyh még nincs 80as<#szomoru1>#szomoru1>
pl rend meg overpower van maxdps-en de azt kb úgy ahogy van kiröhögtem...
fury nem érdekel ezzel a kétkezes bohóckodással eléggé elvették a furytól a kedvem
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
A másik kedvenceim a lockok akiknél elszaporodott a demo ág és elõszeretettel rohangálnak bg-n demon formában.Imádom õket elfearelni a turn evillel és csak utána megölni.Némi kárpótlás a közel három évért.
igen, ez sajna igy van, s ebbõl is kb. látszik, hogy a játékosok nagyrészének halvány lila gõze sincs róla, hogy a kaszt hogy is mûködik jelenleg, meg úgy általánosságban.
most ugyanis az a szitu, hogy minden téren az unholy a bestof, tankolásra, pve-re (fejlõdés + dps is) és pvp-re is.
s még mielött valaki kötözködne, hogy de-mer-a-froston-vannak-a-tankcuccok, hát egy nagy ló*síp*t.
t1 szinten van szinte az összes tankcuccunk, mindhárom ágon, a lichborne-t meg unholy spec mellé simán ki lehet rakni, s igy egy icebound fort + lichborne + bone shield combo minden szinten überelni fog akármilyen deep frost speccet.
aggrogenerálásról nem is beszélve, mert unholy 10x jobb aggrot termel, mint a frost.
1. nem látom milyen iránybol érkezik a spark, csak azt, hogy targetelve lett
2. mivan ha kimásik range-bõl (boss lábánál meg elég gáz lenne, ha ott pusztulna meg, mert mivan, ha nem nukeolják le elég gyorsan?)
3. plusz 35 secenként 1x lehet rángatni, ami ló*síp*
azt tudod hogy megvaltozott a deep wounds? nagyon imba lett, arms warrior sebzesenek nagy %-t a bleed teszi ki most😊
en ugy tudom semmi baj nincs a warriorok dpsevel, sooot.
mert én még le vagyok ragadva a 70es állapotoknál😊
azt tudom h 4% phys dmg miatt arms(ami engem igazából érdekel) még mindíg kecsegtetõ, de pl maxdps.com-on is veszettszar adatok vannak az arms pve talentrõl nem is beszélve arról h mi lenne az ideális talent és dps cycle
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
Jaigen akit erdekel:
Basic Chemistry
Javitottak az eddig bugos kuldit,most mar meg lehet csinalni,eleg jo kis reward amig nem jon ossze emblem,vagy sajat jc cucc.