166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#140050 LOGIN SERVER down!! már vártam:) -
#140049 questitem -> hc insták kék-lila cuccai, sima ToC -> ToC HC/Naxx/VoA 10 -> Ulduar/VoA25 -
Camouflage #140048 Nekem is hasonlo problemaim voltak, mikor 80 lettem. Sehova nem kerestek dpst. Ugyhogy elmentem szepen pvpzni (BG, WG) es kivettem onnan, amit lehetett. Ez ugyan gyengebb, mint a pve gear, de megsem kek-zold quest item. -
Zwiebel #140047 Sziasztok!
Szerintetek hova menjek instázni vagy raidelni, ha olyan cuccokat szeretnék szerezni, amivel nem mondják azt Naxxban, hogy túl kevés a gearem? Mert T9-ig még nem jutottam el. Nincs csapat sajnos :( -
#140046 vágom -
#140045 NO Offense :) szal
písz -
#140044 Gondolom szívesen játszanak veled az emberek -
#140043 én nemvagyok pro 4 éve játszom és van 3k öcsi pontom:P:) -
Warden #140042 Nem tudom mit vitatkoztok sima napi HC-ról van szó nem pedíg thorim vagy mimiron hardról.Ezek a "HC" insták mainekkel megvannak max 20 perc alatt.Nemegyszer fordult elő hogy nem volt healer mint pl tegnap is hát fogtam az űbergagyi offspec healer ruhám azt vettem fel és healer tallent nélkül simán végigértünk.Main karakterekről van szó így pl a tegnapi nexusos lufi boss 24-k t sebzett a 37k -s tankba vagyis akár heal nélkül is simán ment volna.
Ezek a napi hc-k amugy is jól vannak generálva egy héten 2 oculus 2 VK meg vagy egy vh vagy egy nexus.Ergo a zöm az teljesen pugolható tökmindegy hogy ki healel vagy ki tankol akár alt szinten is. -
#140041 Szerencsés vagy, hogy könnyen ki ismered a kasztot és jól tudod használni de, hogy ha valaki nem ilyen pro mint te atól még nem tartanám fogyatékosnak szerintem a te értékrendeddel van valami probléma viszont nem áll szándékomban itt személyeskedni csak ennyi a véleményem a kommentedről és a meglátásodról :).
thx bye.. -
#140040 OFC a jó DPS-elés is igényel némi agymunkát a gyors reflexek mellett:P
és egy viszonylag egyszerű rotával is lehet effektíven tankolni ezeket kell jól ötvözni!
-
#140039 sokan nem igy gondolják. Fogalmatlanok nem csak az instáról, de még a classokról és saját képességeikröl is :S És csakazértis eröltetik a tankolást/healelést, holott f*szlámák hozzá :S -
#140038 vagy mondjuk végig dps-kedett és 80as szinten kapott kedvet a tankoláshoz...
Nem egy elképzelhetetlen dolog, a DK-mmal én is így vagyok, a guildem miatt gondoltam respecelek, de lövésem sincs mit, hogyan kéne csinálni. Most bújom a tankspot és EJ fórumokat, meg persze próbálom összehozni a geart hozzá. De HC-ba még nem mertem lemenni...
Az ugye csak nem jellemhiba, hogy 60-80 között nem tankoltam sehol? :) -
Dr DeViLKiNG #140037 Én utálok tankolni. Jó tankoláshoz fullra ismerni kell minden bosst/mob packet, hogy mit merre hogyan mikor. Túl sok ez nekem, annyira nem érdekel már a játék :D
DPS meg csak odamegy azt nyomja a rotat. -
#140036 2005-ben level 40-50 között kérdeztem sokat a tankolásról...érdekes módon utánna már nem szorultam segítségre:P
szóval ha nekem egy lvl 80-as a SAJÁT!!!!!!!! klasszával nincs tisztában az fogyatékos.....thx bye -
#140035 Nem reagáltam túl szerintem semmit :P amint írtam is akinek nem inge ne vegye magára...
Az meg, hogy egyre több az idióta ingame úgy nézki elviselendő negatívum lesz. Viszont nem attól lesz valaki jó játékos, hogy saját magát fényezi és 2 értelmes szó helyett csak noobozni meg lowozni tud az helyett, hogy segítene vagy tanácsot adna a másiknak. Elég sokat jártam healelni randommal járok néha most is tankolni detto rengeteget megyek random partykkal és nagyon ritka, hogy ne akarna "okoskodni" valaki a partyban mert ő a pro.... Sokan elfelejtik, hogy voltak ők is alulgeareltek és anno valakik ezt elnézték neki nem vágták ki a partiból stb stb. A másik, hogy pont ezek az emberkék ha elszúrnak valamit és bajvan belőle mondjuk HC ban estlegessen wipe lapul és egy kurva szót nem szól vagy rákeni a tankra vagy a healerre vagy akárkire mert ő pro ő nem hibázik....
A jelenlegi !nem sértésnek szánom! low guildek és friss 80-as playerek nagyon nagy része ilyen stílussal játszik tisztelet a kivételnek. És sajnos akinek esetleg nincs lehetősége akár milyen ok miatt valami nyagyobb progresselő guildba kerülni annak igen is elkell viselnie az ilyen idiótákat mert másképp a büdös életbe nem szerez normális cuccokat. -
#140034 Erre a legjobb megoldás egy jó guild.
Main karidon kívül szvsz nem kell a napi hc a triumph miatt.
S mostmár 5 boss van trialban.Levered 25-ösben és 10esben is és néhány hét után el is felejtheted a triumph farmot hc-ből.
A tankolásra visszatérve én teljesen hülye vagyok hozzá.Bevallom férfiasan én nem tudom hogyan kell.Van egy 69-es warri altom és sikhülye vagyok hozzá.Látszik,hogy ez lenne az uccsó karim,amit felhúzok.
Esetleg egy hozzáértő leírhatná,hogyan is kell single és aoe tankolni warrival,hátha 80-ig belerázódok. :) -
#140033 jaja az egész GYPS arathoron is így néz ki a particset: LFM healer und tank....LOL pedig egy BWL-es warrihoz képest már anyám is tudná tartani az aggrót,de mégis rengeteg nehézséget okoz a tankolás/heal ugyanez/ a legtöbb emberkének...arról nem is beszélve ha nem látják 24/24 a bazinagy narancs számokat villogni a képernyőn az már nem is élvezhető klassz!:S -
#140032 nagy különbség van az általad említett "űberproimba" playerek a normális playerek és a HÜLYÉK közt akikre szerintem céloztunk NORMÁL playerként.....nem kell túlreagálni khmm khmm -
#140031 ne haragudj, de én "megdolgoztam" első hét végén 70es gearben amikor kipucoltam a HCkat, instánként volt hogy 5+ wipe is volt, mire taktikát kitaláltuk 1-1bosson alulgearelve, nem facerollolva mint sokan most.
Éppen ezért igenis elvárom, ha én ugy megyek oda olyan gearben ami picit a minimum fölött van a helyhez, akkor a becses tank se akarja magát végighuzatni a 4 másikkal. Ha nem tetszik neki, viszek mást. Ugyanez tankként, ha healer balfasz kivágom és hozko mást, van még 1000 aki szivesen jönne. dps meg 1. rossz elszólása után repül ált.
Lehet bunkóság, de nem fogok agyvérzést kapni a 2 triumfért, amire "kötelezik" a raidereket, naponta szopni. Raid gearhez mi a francért kelljen már 5fősöznöm? Ez tökre olyan megint, mint a menj bg-zni ha arénázni akarsz faszság. -
hawkie22 #140030 A korábbi kontent terén pedig tök egyedül nincs nagy kedvem lemenni a korábbi instákba (BRD, meg hasonlók), a korábbi raid-ekre (Onyxia, AQ...) pedig egyszerűen képtelenség embert találni, aki kicsit nosztalgiázni akarna, pedig nekem lenne hozzá kedvem. Lehet, hogy csak az én szerveremen van ilyen, de ez a tény. -
hawkie22 #140029 Capaszabi, egyetlen egyszerű és prózai oka van annak, hogy nem láttam a main-el a kontent 40-50%-át, mégpedig az, hogy egyszerűen a notebook-om nem bírja el a játékot a későbbi kontent során. Dalaranban 3-4 FPS-el rohangászom úgy, hogy minden low-n van. Egy 25-ös raid során pedig kész a gépem. Ezért csak olyan helyekre tudok menni egyelőre, amit a gépem elbír, ez pedig OS10 vagy Naxx10. De ott is max 10 FPS-em van. Ennyi.
Jelenleg nincs pénzem se asztali gépre, se új notebookra, úgyhogy ezért nem láttam még a jelenlegi kontent felét. -
#140028 Te ezt komolyan nem érted??!
Mi abban olyan bonyolult, hogy valaki leszarja a contentet? Esetleg ha valaki casual és a content felének megismerése is reménytelen? Vagy csak szimplán az dobja fel, ha mindenféle karival játszik...
Nem vágom miért olyan istentelenül nehéz ezt elképzelni... -
cash888 #140027 valaki msn-en tudna segítséget adni a telepítésben és a patchelésben? -
#140026 Azért abban van igazság,ha nem törödsz a kariddal eléggé,akkor maradj a guildodnál és ne random party-kat örjíts meg,hogy ez az insta nem megy le.
Barátnőm felhúzott egy dudu-t,craftolt epic-ekkel innen onnan összerakott cuccokkal gemezéssel enchantokkal unbuffed 33K hpja van és nem mer még HC-t tankolni.
Dual talentel elmegy inkább hilelni és ha kiesik valami tank cucc elviszi és igy öltözik.Ajánlom minden kezdő 80-asnak,hogy ne a cuccfüggő ággal kezdjen.Normal Trial farmból elég szépen fel lehet öltözni+1 hét alatt 2 t8 simán megvan.Utána lehet gondolkodni tankoláson.
ALTkari.a személyes véleményem az,hogy azért húzom a karijaim,mert kiváncsi vagyok más kasztra is.Nem akarok befásulni egy kaszt ismeretébe.Ha ez lenne,már rég nem a warcraft világában lennék.
A másik dolog,hogy remek pénzszerzési lehetőség,ha unod minden nap ugyanazt a küldetést megcsinálnod.
Egy kari 70-80 ig csak questekből 3-4K gold.S ekkor a zöld random loot megy encha karinak kék cucc más karinak és nem beszélve,hogy én általában farmolós-gyüjtőgetős szakmát adok a felhuzandó karinak,igy más szakmákat is fel tud húzni akár további pénzkereseti lehetőséget ad.
S az egésztől teljesen független,hogy én a jelenlegi contentből mit láttam. -
#140025 Vagy kerítsen egy értelmes guildet és nem kell agyvérzést kapnia a sok noob lámától.
Ha nincs guild mennyél randommal naxba öltözni.... 80% lehet hogy jól gearelt de hogy kb a büdös életben nem volt full clear naxon az is tuti. Köszönhetően ennek a fantasztikus új rendszernek úgy futkározik az ember T7 T8 T9 darabokkal, hogy az életben nem volt raidben jeee :) Na az ilyen emberkékkel jó lemenni VOA vagy NAXX OS stbstb runra garantált az idegbaj.
Alap HCba bőven jó a 20 23K HP egy tanknak főleg ha megvan a defcap dolgozzon meg a healer is vagy ha az a baja, hogy healelni kell akkor miért csinált healer karit? :). Nem kell 4K DPS egy HCba kivéve TOC...
Kezdő HCkat anno érdekes módon 1600 1800-as DPS-es dpsemberekkel 20 23K HP körüli tankal defcappal meg egy közepessen gearelt healerrel simán nyomtuk szóval... Nem kellene ennyire elkényelmesedni!
Jelenlegi tényállás szerint amelyik tank nem éri el a 30K-t unbufed az noob láma aki dps létére nem nyom 3K+ dpst szintén láma healerre detto hasonló elvárások...
Ez nagy általánosságban tapasztalható a legtöbb realmen.
Amúgy talán azért altozik mert megunta a másik karit vagy hasonló. Én is azzal a karival játszok amelyikhez kedvem van mert egyenlőre én szórakozásért fizetek és meló után szórakozni és kikapcsolódni akarok nem görcsölni, hogy most ez meg legyen vagy az.
Elvégre is ez egy játék nem ? :) -
cash888 #140024 én a patcheléssel nem vagyok kibékülve, sehogy sem sikerül, mindig valami hibát ír ki... :S -
#140023 A másik, amit sosem értettem, miért altozik valaki, amikor még a mainjével sem látta az aktuális content 50%-át sem? o.O
-
#140022 remélem azért érzed, hogy 20k az baromira nem 26k. 26k-ra ráiszol 1 flaskot 1 kajcsit, nyomsz egy shuotot/impet kapsz és máris hilelhetö vagy.
amugy a legegyszerübb modja a tank gearelésnek:
go pvp dd->go hc dd->go naxx dd. igy megvan egy elég jo dd gear, és a el-elejtett cuccokbol egy feles tank. igy már simán lehet menni hc-ba tankolni
tank vs heal vs dd téma:
a legegyszerübb healelni, ha ismered a helyet, akkor tudod mikor kell healelni, hogy mikor van aoe és tank spike, akkor healelsz, a többit végigafkolod kb.
-
#140021 látom a lényeg nem ment át... nem azért kell reput huzni, mert az olyan hajjdejajjdejó, meg mókás, meg élvezetes, hanem mert free loot és a többiek szopatása helyett ha időt fordítasz arra hogy megelelö gearben legyél a megfelelő szintű instához, az rólad állit ki bizonyitványt. Ellenkező esetben meg ugye rossz bizonyitványt. Igenis a fullkékes tankokat el kell hajtani, akár tetszik, akár nem, nem kívánok egy 1 órás instát 3 óra alatt letudni, mert fos a dps/fos a heal/fos a tank. És itt nem a skillről hanem a minimális igényességről a geart tekintve beszélek.
A talent kérdésre válaszolva, blood most a legjobb, de van pár fórum ahol talentekkel számokkal mindennel kifejtik mi miért jó, a másik, biztos a te szervereden is van top guild, és ott dk tank, az armory arra van hogy használd... Nagy eséllyel a top guildek tagjai nem hasraütéssel osztják el talentpontjaikat, bár van ellenpélda is. :D -
#140020 Az ilyen "überproimba" emberekre rá kell hagyni általában egy HC ban vagy raidben ők sírnak először és velük van a legtöbb gond is frankón demoralizálják a partyt (akinek nem inge ne vegye magára!). Tank healer és dps karim is és senki ne is merje azt mondani, hogy olyan egyszerű healelni vagy tankolni. Egy dpsnek 1000x egyszerűbb a dolga mint egy tanknak vagy healernek.
A másik, hogy az ilyen nagyokosok szoktak pont ész nélkül dpselni mert rávan izgulva arra hogy ő csinálja a legnagyobb dpst nem nézi az overagrot nem nézi, a tank targetet pedig aztán nagyon nehéz lenne....
Tank ként pár fontos dolog : legyen meg a defcap ismerd a karaktered ismerd a taktikákat ha nem inkább kérdezz rá minthogy wipefest legyen ha a kérdés miatt lehurrognak meg elkezdenek noobozni javaslom leave party és keressenek a nagyokosok új tankot.
Sajnos tény, hogy nehéz HC partyt találni egy kezdő geares tanknak. Én is attól kaptam agyvérzést, hogy a HP a mindene a random HC partyknak unbuffed 26K val 548 deffel sorra kivágtak inv után ahova le jutottam sehol nem volt gond de a sok noob paraszt hozzászokott a néha fun HC runos full T8-as tankokhoz 35K+ hpval na ez a szánalom az ilyen ember nekem ne okoskodjon :).
písz és GL! -
#140019 Pihend ki magad! -
Krafthun #140017 pff nem semmi -
voloume #140016 sziasztok, épp unatkoztam és néztem a videokat, amikor erre a göngyszemre találtam, tehát ajánlom figyelmetekbe a kövi videot: ezt
na most mindenki tudja milyen op a fok-os rugo, vagyis volt vagy nem tom.. nem jatszottam miota nerfeltek vagy csak fogjak fogalmam sincs..
na mind1 a megdöbbentő az egészben a video vegen bemutatja a gyerek hogy
1nap = 4146 HK = 223.727 honor pont -
Krafthun #140015 csak az problémázik ezzel, akinek valami rossz élménye van ebből kifolyólag, gond nélkül le lehet tankolni és életben is marad. Kezdő kék gearen is annyi def van h még sok is. -
hawkie22 #140014 Az rendben van, hogy imba, tőlem legyen az, de azt ne szólja le, pláne ne így, aki most kezd beletanulni komolyabban az adott kaszt szerepkörébe. Sztem. -
#140013 Ja, most néztem a linket def is megvan szal gl a tankoláshoz:) -
#140012 Ne törödj az imbákkal a def caped legyen meg aztán mehetsz nyugodtan én is kb igy kezdtem és megoldottam! Naxot 22k hp val tankoltam végig:P
-
hawkie22 #140011 Ja, még valami. Ha már belinkelted az öcsijeimet, nekem nem fontosak. Ismétlem, nem fontosak. Ami összejön, összejön, de nem rohangálok össze-vissza őrülten a játékban, hogy a legutolsó kis öcsit is összegyűjtsem. Se ezzel a karival, se a mainemmel. De ha már itt tartunk, akkor nézz utána Armory-n, Kisshamli név alatt megtalálsz, lehet ott is anyázni. -
hawkie22 #140010 Namost, nem ez a main kari, ez tény. Azért húztam fel, mert akartam egy tank karit, a már meglévő healer sámánom mellé. Tény, hogy életemben most tankolok először, de... Ezekkel a statokkal UK és AN HC hiba, ismétlem hiba nélkül lement, sokszor több mobbal rajtam, egy wipe sem volt. OK-ban viszont már szívtam, főleg a második bosstól kezdődően. A faction-ökre válaszként csak annyit, hogy eddig nem tartottam fontosnak, fontosabbnak tartottam, hogy a profjaimat húzzam fel. Nekem ez volt fontos, neked a faction-ök. Mégse mondom, hogy emiatt húzza a k. a.-ba, mert közöd nincs hozzá, hogy én hogy játszom. Normálon, és HCkban végignyomtam az összes instát a main karival, így úgy gondoltam, van némi tapasztalat, hogy tankként elkezdjek úgymond tanulni.
Ha nem így tanul az ember, akkor sehogy. Ezért is megyek leggyakrabban guild-társakkal HC-ba, ott legalább nincs anyázás. Mert ugye te is úgy kezdted a HCkat capaszabi, hogy egyből minden a helyén volt, soha egy wipe, ment minden, mint a karikacsapás. Na ugye, hogy nem. Úgyhogy az anyázást tartogasd olyanoknak, akik tényleg megérdemli, én csak egy egyszerű kérdést tettem fel, és tanácsot kértem olyanoktól, akik jártasabbak a témában. Néhány értelmesebb embertől meg is kaptam a választ. Tőled is, csak nem annyira kultúrált formában.