World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
setup: blood Dk,Spap,Druida heal,warlokk és én
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Account
80 NE Druid
72 NE Hunter
15k.
több infóért privi
itt van egy rakás DK tank infó
V9ykn8_TZL0
http://www.wowhead.com/?item=40402
amit kétlek hogy egyhamar meglesz ugyanis Kel'Thuzad dobja 😛
ha tudtok "elérhetõbb" helyen lévõt ajánlani akkor azt elfogadom 😄
Frost Presence
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
köszi mégegyszer
Elõször is grat 😊 mindenkép megéri játszani vele már csak a kezdõ sorozatküldik hangulata mi att is fenomenális 😊 ha azt nézed ajándék kari ingyen mount a cuccok sem mondhatóak rosznak a küldisorozat végére, hogy utánna tovább játszol e vele azt majd eldöntöd de a küldiket a hangulat miatt ajánlom mindenkép.
Tankolósnak igazából a frost ág mondható bár elég furi 2 kezes fegyóval tankolászni 😊 fejlõdésre mindegyik alkalmas pvp-re is embere válogatja de általánosságban a következõképp skatujászták be a kasztot : frost tankolászni fejlõdni blood pvp unholy.
Véleményem szerint akármelyik ág használható és élvezetes akármilyen célra elég "multifunkciós" kaszt .
Üdv. Balázs ^^
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Most sikerült megvennem a wotlk-t(pénz hiány miatt xD)és mivel volt 70es karim szeretnék kezdeni 1 dk-t. de addig nem mertem elkezdeni(csak megcsintam és kész😊 amíg nem tudom hogy hogy érdemes tolni vele. Engem az érdekelne, hogy a 3 talentág közül meik a tank,spelles és nemtudom h mi a 3. :S nekem a tank karik jöttek be eddig ,úgyhogy itt is ezzel szeretnék játszani.
elõre is köszönöm válaszotokat: Balázs
Pedig az. Csak értelmes helyen kell leölni a sparkokat. Mondjuk, ahogy olvasom DKval mentek azzal meg fixen 1 pontba lehet pakoltatni, csak bírja a tank agróval.
Spark pullhoz pedig használj makrót.
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
elég gyik volt a csapat, a retpalának külön el kellett magyarázni, hogy figyelje már baszki a földet a lába alatt, s ne álljon benne a tüskékben, hanem használja a strafe left-right billentyûket, ha már vannak, meg mikor bevállaltam, hogy na, akkor majd én figyelek a healerre, a másik 2 gyik dps meg ölögesse a boss-t, na akkor sikerült problémamentesen leölni 3. próbára 😄
egy nappal elötte guilddel, meg azon problémáztunk, hogy az ide kapcsolódó 2 perc timer archivementtet hogy tudnánk összehozni, de nem jött össze, mert kb. 25-30 seccel lecsúsztunk a dologról x)
nameg tegnap 10 fõs malygos try-on is volt pár wipe.
elsõ try-ra lement 52%-ra, aztán a deep breath-nél vagy minél bewipeolt az egész raid, pedig benne álltunk a bubiban, szal elég érdekes volt, 2. tryra lement 50% alá, meg leöltük a repkedõ addokat is (beszarás jó ez, mikor a platformon lebegve üldözöd meg csépeled az addokat a levegõben 😄), aztán jöttek a sárkányok p3-ban, s olyan 30%-ig leküzdöttük, majd letelt a 10 perc, enragelt a boss, s wipe.
mondjuk 4 healerrel öltük 3 helyett, meg dps-ben még nagyon javulni kell, az én dps-em is pl. a béka segge alatt van a kék-zöld szarjaim miatt.
plusz ezt a csillogó bizbasz berángatást a p1-ben még nagyon be kell gyakorolni, mert a buzi csillagos háttér, meg a boss qrvanagy méretei miatt kb. alig látok valamit a háttérbõl (tényleg van arra valami addon, amivel a max. camera distance-t még jobban ki lehet tolni? mert a blizzardos beállítás kb. édeskevés)
hát so-so, nem egy melee barát fight ez a malygos sem -.-
bár 3 évnyi casterkodás után igy melee-vel lenni, hát hmm...érdekes na...a fightok 90%-ából kb. annyit látok, hogy áll elöttem két bazi nagy láb, s ez eléggé szokatlan azok után, hogy casterként simán beláttam a terepet a tõlem 30-40 yardra lévõ bossal együtt -.-
Erre a saját guildünk példáját hozzuk fel.Szigorú rangrendszer.
Raider:Jön raidre költi a pénzét wipe-ol és örül ha lemegy és sír ha nem
Member:Aki néha jön néha nem,néha sír néha jól teljesít.
Üjonc.Bekerültél bizonyíts!
Ez van a lootnál is,kiesett valami elsõ a raider második a member harmadik az ujonc.Igy elösször lesz felcuccolva a raider,mert õ ott volt.
Lehet morgolódni s lehet kilépni.Itt azok kapnak bármit is akik ott voltak a jóban is és a rosszban is.
S az officerek ezen rangokat figyelik,ha valaki alulteljesít,azaz nem jön wipeolni lekerül a rangjáról és nézhet mikor kap bármit is a klántól.
Ez csak néhány részlet,de nálunk bevált.
Crassus: a druid meztelenül is crit immune, ha kirakja a SotF talentet. Emelett daze immun is, de azt nemtom mitõl😄.
Egyetértek veled, hogy itt folyton csak azt olvassa az ember, hogy ilyen könnyû, meg olyan könnyû volt egy-egy dungeon. Valahogy szégyen gyalázat megemlíteni, hogy egy-egy bossal mennyit szopott az ember vagy mennyit görcsöltek, amíg a jó taktikát kidolgozták vagy sikerült kivitelezni egy új “eljárásmódot” a leölésében. Én annak is örülök, ha a sima insták lemennek wipe nélkül, full kék cuccokban. A HC-k meg egyértelmûen felkészültség, gear és csapat hozzáállás kérdése. Amúgy nem hiszem, hogy Wildor, vagy Crassus nem wipe-olt, legalább egyszer amikor legelõször mentek vlamelyik Northrendi HC-ba, legfeljebb nem mondják.
Ez mondjuk nem tartozik ide, de engem személy szerint az háborít fel, amikor van néhány ember, aki a 10 vagy 25 fõs instában 2-3 wipe után elkezd visítozni és lelép. Aztán amikor a maradék ember (új emberekkel kiegészülve persze) elkezd haladni és “farmszintre” hozza az instát, ugyancsak elkezdenek vinnyogni, hogy õk soha nem férnek be, meg miért nem viszik õket is és hát hogy akkor most megsértõdnek és akkor vége a világnak. Az eszükbe nem jut, hogy a maradék emberke több 100g-t költött javításra, felszerelésre, potikra.
Na mindegy, ez nem ide tartozott amúgy.
Más.Ugy egy hete kiváltottam ezta crit+1000 ap s proccos trinketet és nagyon nem procol jól raideken vagy instákban.Bezzeg ha a napi bg questet csinálom akkor proccol orba szájba.Zömében nem is ezt hordom hanem az alchemistát.Másnak mi a tapasztalata errõl a trinketrõl?
az arnyekokat fullon meg ugysem birja most meg gep, szoval az nem lesz maxos.
70-en 490,07 kellett pontosan, most 80-on a biztos az 541, mivel 540,07 kell ugyanahhoz, mint ami 70-en kellett.
tehát a tutifix érték 541, s nem 540.
ACER Aspire 5738ZG
Azért egy halls of stone uccsó boss elötti event-et hogy csináljátok meg heroicban?
elitistjerks-et kezdtem el nézegetni,na ott aztán van egyetemi matek a statok számolgatásáról<#wow3>#wow3>
██
oculus-ban még nem voltam x)
halls of lightning endboss-t, meg dk-val úgy ki lehet tankolni, hogy meg se kell moccannod, csak a megfelelõ idõben kell eltolni a megfelelõ skilleket, s csak a party rohangál fel-alá. (tegnap is csináltuk meg, vicc kategória volt)
Az egesz party rushol,soha nem all meg,te loholsz a tank utan.Healer sporol a manaval,beacon of light folyamatosan h legalabb 2 celpontot gyogyits,aoe a kicsikre,holy wrath foleg jol jon.Folyamatosan futni a nyilak iranyaba,vigyazni senki se haljon mert ido es manaveszteseg a res.A szobakban van ido neha pihenni es manazni par masodpercre amig Arthas odaer.Egyebkent divine plea-vel es trinketekkel,potival toltod a manad.Hozzateszem hogy a mi guildunk jelenleg csak hczik,raid cuccaink nincsenek,emblem-es cucc is keves.Jobb gearben valszeg meg lehet csinalni.Nalunk tank es healer gond nem volt,igy arra tudok gondolni hogy nagyon imba es gyors dps kell.