166745
  • Davidus
    nem vagy egyedül a problémával
  • Dr DeViLKiNG
    Jó, kicsit vagyok csak fáradt :D
  • Arwenke
    Sziasztok! PvPhez DKnak milyen talent ajanlott, nem arenazasra gondolok.
  • jazzy
    tudod mikor megy normális healer 20k hps tankkal..
  • capaszabi
    "_tök_ismeretlen_karival_/_tapasztalattal_ dingelés után HCzni akar"

értő olvasás :D a lényeget aláhúztam

amugy meg lehet akármilyen überpro, 20k hp-val agyonvágják a mobok akár tetszik akár nem (nagy eséllyel).

• capaszabi
    akkor US szerveren játszol
    http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/pdt.html

kb 6 óra mulva probálkozz, ha nem a 2. sorban felsorolt szervereken játszol, ha igen, akkor 7 ora mulva.
  • BarnaMedve
    Bakker, köszi! :)

Nem amerikai szerveren vagyok, csak azon az oldalon probáltam belépni az account aktiváláshoz...

De így már okés
  • Dr DeViLKiNG
    Ez kurvára nem attól függ, hogy friss 80-as, hanem attól hogy mennyi tapasztalata van instázás terén/mennyire tudja melyik 3 gombot kell nyomkodnia.
    Ja és mindenki dögöljön meg, aki nem pr0 playah. Ne is merjenek játszani a wowal.
  • Lacee
    akkor te amerikai szerveren játszol, ott valóban kedd hajnalban van a maintenance.

PDT szerinti délelőtt 11 óra az magyar idő szerint este 8, ebből kiszámolható hogy most éppen hajnali 5 múlt.
  • BarnaMedve
    Bocs, új vagyok a gameben, de az oldalon ezt látni:
    All realms not listed below will be undergoing regular scheduled maintenance beginning on Tuesday, September 1 at 3:00am PDT. We anticipate these realms will be down until approximately 11:00am PDT.

We will be performing additional maintenance for the realms listed below beginning on Tuesday, September 1 at 12:01am PDT. We anticipate these realms will be down until approximately 11:59am PDT.

És az account managment oldal se megy
  • capaszabi
    kedd van, nem szerda :DDDD
  • [HUN]Crassus
    "a másik, aki tök ismeretlen karival / tapasztalattal dingelés után HCzni akar, az igenis húzzon a jó k*va anyjába, az ilyenek miatt kap agyvérzést az aki egy kicsi időt is szán játékra."

TÁMOGATOM!:D
    /pvp ugyanez....ezek ám a nagy "sztrájkolós" karik 5vs1-ben ez tolja el az összes CD-jét maxra,de 1v1-ben az első bekapott ütés után NEM CSINÁL semmit csak áll mint egy fax:S/
  • BarnaMedve
    valaki
  • BarnaMedve
    Megtudja mondani mikor lesznek online a szerverek?
  • Savmacska
    Nyugi
  • Savmacska
    Gondolom frostra talenteltél... Nah msot ott van olyan talent hogy ha váltod a precenseket akkor is megmarad a +6% stammina, tehát allandó lesz unholy-n és bloodon is.
  • capaszabi
    ja még ide tartozik: 75-80ig aki 1 factiönnel se képes honoredet elérni ahol alap cuccok vannak, se hodirral, se semmivel, az miért huz fel karit?
    minden karim 3-4 factiönnel honored volt 80on. Lehet menni sima instázni 78-tól és instában lépni 2 szintet, lehet menni WGzni cuccért, honorból gemet venni...

na mindegy csak megint felb*sztam magam.
  • capaszabi
    http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Bronzebeard&cn=Trancs%C3%ADr&gn=Anonim+Alkeszek

a másik, aki tök ismeretlen karival / tapasztalattal dingelés után HCzni akar, az igenis húzzon a jó k*va anyjába, az ilyenek miatt kap agyvérzést az aki egy kicsi időt is szán játékra.
  • capaszabi
    nem akarom, hogy ugy tünjön hogy magas lóról beszélek, de 20k hp-val, 5exp, 25 hit ratinggel sem healerként sem dd-ként nem igazán mennék veled hc-ba. 20k hp-val ha 3 mob rádkerül akkor nincs az az isten aki kihealel, mert az kb 4-5k x3 / sec dmg, amit flash spammel nem lehet fenntartani, nagyobb heal meg nem ér be mert addigra összecsuklasz. A 25 hit rating azt jelenti, hogy minden 3. ütésed/disease move-od misselni fog. márpedig ha disease nem megy fel, akkor hs/ds is kevesebbet sebez, ergo kevesebb aggro, ->> kifordul a mob és megkukizza a dd-t healert. az 5exp szintén 5% dodge/parry lenne hátulról, előröl tankként még durvább ilyen 10%+ lesz, szintén 0 aggro -> szivás.
    Ha main kari / reroll kari, akkor javaslom, hogy dd-ként járj az elején hc-ba, még akkoris ha lassabban lesz meg a tank geared, de kevesebbet anyáznak majd low dps miatt még mindig, mintha packonként hal a tank. Igazából nem halsz packonként, mert épeszü healer nem vállal ilyen statokkal tankot :D
  • BarnaMedve
    Tudja valaki, hogy meddig tart a szerviz?
  • keymaker
    Hali!
    Tegnap este sikerült kifagynom, azóta nem enged be a realmemre, bármely más realmre rá tudok csatlakozni. AddOns, WTF, Interface mappa törlése megvolt, repairt futtattam. Beírom a jelszót ..authentication ...success, és utána semmi, nem jutok el a karakterválasztásig. Realmlist-nél látom h él a szerver, bannról nem kaptam értesítést.
    Létezik megoldás azon kívül h újtelepítem a game-t és 3napig patchet töltök?
  • hawkie22
    Köfi. Enchantolni fogok, amint lesz rá pénzem. Most kipróbáltam egy frost talentet, de érdekes módon, amikor váltok Blood és Frost Presence között, akkor a plusz 6% staminát nem rakja rá a karira. Sztetek miért lehet ez?
  • Dr DeViLKiNG
    Blood simán jó tankolni, de néhány talentet nem ártana megváltoztatni. Vampiric blood a legjobb tank talent glyphel. Vicious Strike nem kell, mehet inkább a 2% dodge. Ravenous dead sem, inkább epidemic. Maradék 1 pontot meg oda ahova gondolod.

A nem megy a tankolást nem tudom mire érted. Ha aggro probléma, akkor dd/blood boil/diseasek spam megold kéne hogy oldja. Ha meg tankolás közbeni halál, akkor egy kis def ratinget feladhatsz staminára(535 def a cap heroicban), valamint sapka, chest, bracers, gloves ra rámegy a leatherworkinges +sta enchnat, ami nem drága.
  • hawkie22
    Köfi :D
  • shaime01
    oh ez igy se jó xD

akkor trancsír
  • shaime01
    csak neked
  • hawkie22
    Nem sikerült, az í betű miatt elrontja a linket. :(
  • hawkie22
    Javítom a linket: Trancsír
  • hawkie22
    Hali

Ez az armory linkem: Trancsír

Tanácsot kérnék, hogy maradjak blood tank, vagy váltsak frost speccre, amíg nincs dual speccre pénzem, hogy könnyebben menjen a tankolás? Eddig UK és AN simán megy HC-ban gond nélkül, de Old Kingdom már nehezebben megy.

Köfi
  • voloume
    nincs olyan, hogy melyiken vannak a legtöbben.. mivel van egy max player szám és ha fullon van kialakít egy queue-t, amit végig kell várnod, hogy beléphess.. magyarul a kilépő játékosok helyére lépnek be az emberek..

általába a jobb europai realmek tele vannak este fele, és ilyen 100-200as queue van, de láttam már olyat, hogy 1-2k ember várakozott, amit nem kis idő kivárni

én bloodscalpot utoljára, a lich king megjelenésekor láttam fullon, de mivel már nem játszok, nem igazán tom mivan, de tegnap felléptem és olyan 2-3 ember szaladgált if posta láda előtt.. na most ez nagyon vicces ahoz képest, hogy máshol mivan
    pl ravencresten egy olyan 3 hete:
  • vénfarok
    wat wat wat
  • Savmacska
    Hujjuj ez kicsit erős volt :D
  • vénfarok
    melyik europai realmon van a legtöbb player?
  • cikasz
    igaz
  • Savmacska
    Pöcsfejek mindenhol vannak
  • Savmacska
    ezt valami b*szott hülyén fogalmaztam meg, :D
  • cikasz
    És hány ilyen voa-n voltam, hogy a melee dps képtelen volt a novából kifutni...
    A fiam most múlt 1 éves , de szerintem ő is megoldaná ha ideültetném :P
    VOA PUG = Wipefest amire nem szabad bemenni :D
    Az Arathoron tényleg vannak pöcsfejek :)
  • Savmacska
    Tudnátok segiteni hogy mennyi hit/haste/mana/hp/sp kell egy destro locknak, pvp-re ? Illetve emgfigyeltem hogy destro 1v1-1v2-re jó afflit jobbnak találják most pvp-re ? Inkább bg-re, illetve arénára mit gondoltok?
  • [HUN]Crassus
    na igen:)
  • Dr DeViLKiNG
    Csak az a gáz, hogy nem a gyerekek az ilyen béna játékosok.