166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#140009 nem vagy egyedül a problémával -
Dr DeViLKiNG #140008 Jó, kicsit vagyok csak fáradt :D -
Arwenke #140007 Sziasztok! PvPhez DKnak milyen talent ajanlott, nem arenazasra gondolok. -
#140006 tudod mikor megy normális healer 20k hps tankkal.. -
#140005 "_tök_ismeretlen_karival_/_tapasztalattal_ dingelés után HCzni akar"
értő olvasás :D a lényeget aláhúztam
amugy meg lehet akármilyen überpro, 20k hp-val agyonvágják a mobok akár tetszik akár nem (nagy eséllyel).
-
#140004 akkor US szerveren játszol
http://www.timeanddate.com/library/abbreviations/timezones/na/pdt.html
kb 6 óra mulva probálkozz, ha nem a 2. sorban felsorolt szervereken játszol, ha igen, akkor 7 ora mulva. -
BarnaMedve #140003 Bakker, köszi! :)
Nem amerikai szerveren vagyok, csak azon az oldalon probáltam belépni az account aktiváláshoz...
De így már okés -
Dr DeViLKiNG #140002 Ez kurvára nem attól függ, hogy friss 80-as, hanem attól hogy mennyi tapasztalata van instázás terén/mennyire tudja melyik 3 gombot kell nyomkodnia.
Ja és mindenki dögöljön meg, aki nem pr0 playah. Ne is merjenek játszani a wowal. -
#140001 akkor te amerikai szerveren játszol, ott valóban kedd hajnalban van a maintenance.
PDT szerinti délelőtt 11 óra az magyar idő szerint este 8, ebből kiszámolható hogy most éppen hajnali 5 múlt. -
BarnaMedve #140000 Bocs, új vagyok a gameben, de az oldalon ezt látni:
All realms not listed below will be undergoing regular scheduled maintenance beginning on Tuesday, September 1 at 3:00am PDT. We anticipate these realms will be down until approximately 11:00am PDT.
We will be performing additional maintenance for the realms listed below beginning on Tuesday, September 1 at 12:01am PDT. We anticipate these realms will be down until approximately 11:59am PDT.
És az account managment oldal se megy -
#139999 kedd van, nem szerda :DDDD -
#139998 "a másik, aki tök ismeretlen karival / tapasztalattal dingelés után HCzni akar, az igenis húzzon a jó k*va anyjába, az ilyenek miatt kap agyvérzést az aki egy kicsi időt is szán játékra."
TÁMOGATOM!:D
/pvp ugyanez....ezek ám a nagy "sztrájkolós" karik 5vs1-ben ez tolja el az összes CD-jét maxra,de 1v1-ben az első bekapott ütés után NEM CSINÁL semmit csak áll mint egy fax:S/
-
BarnaMedve #139997 valaki -
BarnaMedve #139996 Megtudja mondani mikor lesznek online a szerverek? -
Savmacska #139995 Nyugi -
Savmacska #139994 Gondolom frostra talenteltél... Nah msot ott van olyan talent hogy ha váltod a precenseket akkor is megmarad a +6% stammina, tehát allandó lesz unholy-n és bloodon is. -
#139993 ja még ide tartozik: 75-80ig aki 1 factiönnel se képes honoredet elérni ahol alap cuccok vannak, se hodirral, se semmivel, az miért huz fel karit?
minden karim 3-4 factiönnel honored volt 80on. Lehet menni sima instázni 78-tól és instában lépni 2 szintet, lehet menni WGzni cuccért, honorból gemet venni...
na mindegy csak megint felb*sztam magam. -
#139992 http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Bronzebeard&cn=Trancs%C3%ADr&gn=Anonim+Alkeszek
a másik, aki tök ismeretlen karival / tapasztalattal dingelés után HCzni akar, az igenis húzzon a jó k*va anyjába, az ilyenek miatt kap agyvérzést az aki egy kicsi időt is szán játékra.
-
#139991 nem akarom, hogy ugy tünjön hogy magas lóról beszélek, de 20k hp-val, 5exp, 25 hit ratinggel sem healerként sem dd-ként nem igazán mennék veled hc-ba. 20k hp-val ha 3 mob rádkerül akkor nincs az az isten aki kihealel, mert az kb 4-5k x3 / sec dmg, amit flash spammel nem lehet fenntartani, nagyobb heal meg nem ér be mert addigra összecsuklasz. A 25 hit rating azt jelenti, hogy minden 3. ütésed/disease move-od misselni fog. márpedig ha disease nem megy fel, akkor hs/ds is kevesebbet sebez, ergo kevesebb aggro, ->> kifordul a mob és megkukizza a dd-t healert. az 5exp szintén 5% dodge/parry lenne hátulról, előröl tankként még durvább ilyen 10%+ lesz, szintén 0 aggro -> szivás.
Ha main kari / reroll kari, akkor javaslom, hogy dd-ként járj az elején hc-ba, még akkoris ha lassabban lesz meg a tank geared, de kevesebbet anyáznak majd low dps miatt még mindig, mintha packonként hal a tank. Igazából nem halsz packonként, mert épeszü healer nem vállal ilyen statokkal tankot :D
-
BarnaMedve #139990 Tudja valaki, hogy meddig tart a szerviz? -
keymaker #139989 Hali!
Tegnap este sikerült kifagynom, azóta nem enged be a realmemre, bármely más realmre rá tudok csatlakozni. AddOns, WTF, Interface mappa törlése megvolt, repairt futtattam. Beírom a jelszót ..authentication ...success, és utána semmi, nem jutok el a karakterválasztásig. Realmlist-nél látom h él a szerver, bannról nem kaptam értesítést.
Létezik megoldás azon kívül h újtelepítem a game-t és 3napig patchet töltök?
-
hawkie22 #139988 Köfi. Enchantolni fogok, amint lesz rá pénzem. Most kipróbáltam egy frost talentet, de érdekes módon, amikor váltok Blood és Frost Presence között, akkor a plusz 6% staminát nem rakja rá a karira. Sztetek miért lehet ez? -
Dr DeViLKiNG #139987 Blood simán jó tankolni, de néhány talentet nem ártana megváltoztatni. Vampiric blood a legjobb tank talent glyphel. Vicious Strike nem kell, mehet inkább a 2% dodge. Ravenous dead sem, inkább epidemic. Maradék 1 pontot meg oda ahova gondolod.
A nem megy a tankolást nem tudom mire érted. Ha aggro probléma, akkor dd/blood boil/diseasek spam megold kéne hogy oldja. Ha meg tankolás közbeni halál, akkor egy kis def ratinget feladhatsz staminára(535 def a cap heroicban), valamint sapka, chest, bracers, gloves ra rámegy a leatherworkinges +sta enchnat, ami nem drága. -
hawkie22 #139986 Köfi :D -
#139985 oh ez igy se jó xD
akkor trancsír -
#139984 csak neked -
hawkie22 #139983 Nem sikerült, az í betű miatt elrontja a linket. :( -
hawkie22 #139982 Javítom a linket: Trancsír -
hawkie22 #139981 Hali
Ez az armory linkem: Trancsír
Tanácsot kérnék, hogy maradjak blood tank, vagy váltsak frost speccre, amíg nincs dual speccre pénzem, hogy könnyebben menjen a tankolás? Eddig UK és AN simán megy HC-ban gond nélkül, de Old Kingdom már nehezebben megy.
Köfi -
voloume #139980 nincs olyan, hogy melyiken vannak a legtöbben.. mivel van egy max player szám és ha fullon van kialakít egy queue-t, amit végig kell várnod, hogy beléphess.. magyarul a kilépő játékosok helyére lépnek be az emberek..
általába a jobb europai realmek tele vannak este fele, és ilyen 100-200as queue van, de láttam már olyat, hogy 1-2k ember várakozott, amit nem kis idő kivárni
én bloodscalpot utoljára, a lich king megjelenésekor láttam fullon, de mivel már nem játszok, nem igazán tom mivan, de tegnap felléptem és olyan 2-3 ember szaladgált if posta láda előtt.. na most ez nagyon vicces ahoz képest, hogy máshol mivan
pl ravencresten egy olyan 3 hete:
-
#139979 wat wat wat -
Savmacska #139978 Hujjuj ez kicsit erős volt :D -
#139977 melyik europai realmon van a legtöbb player? -
#139976 igaz -
Savmacska #139975 Pöcsfejek mindenhol vannak -
Savmacska #139974 ezt valami b*szott hülyén fogalmaztam meg, :D -
#139973 És hány ilyen voa-n voltam, hogy a melee dps képtelen volt a novából kifutni...
A fiam most múlt 1 éves , de szerintem ő is megoldaná ha ideültetném :P
VOA PUG = Wipefest amire nem szabad bemenni :D
Az Arathoron tényleg vannak pöcsfejek :) -
Savmacska #139972 Tudnátok segiteni hogy mennyi hit/haste/mana/hp/sp kell egy destro locknak, pvp-re ? Illetve emgfigyeltem hogy destro 1v1-1v2-re jó afflit jobbnak találják most pvp-re ? Inkább bg-re, illetve arénára mit gondoltok? -
#139971 na igen:) -
Dr DeViLKiNG #139970 Csak az a gáz, hogy nem a gyerekek az ilyen béna játékosok.