World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A bölcsész:
Nyelvünk szerkezetének és helyesírásának megõrzése fontosabb annál, mint hogy megtakarítsunk néhány pillanatot az írás megszületésének folyamata során. Így az egyetlen érv a rövidítésre a szárnyaló gondolatainkkal való lépéstartás lehet, ám jegyzeteink újraolvasásánál ezek a hiányosságok javítandóak.
A matematikus:
Tegyük fel, hogy egy gomb lenyomása 0.5 s. Egy 6 karakteres szó 1-re rövidítése így 2.5 s megtakarítás az író számára. Tegyük fel, hogy ez a szöveg megértését 1 s-el meghosszabbítja az olvasó számára. X olvasónak tehát összesen X s-re van szüksége. Belátható, hogy 2,5 olvasó után a szöveg kiírásával minden további olvasó idõt takarít meg.
Közgarázdász:
A rövidítés megtakarítást eredményez a hozzászóló oldalán, de a megértésre fordított többlet idõ miatt a megtakarítás makrogazdaságra gyakorolt hatása eltörpül az olvasók ráfordított ideje, és ezáltal produktivitásuk csökkenése mellett.
Informatikus:
wtf dude, uz ubdictionary or google it u n00b!
A fórumozó:
get off my internetz!!!1
A fórumadmin:
stfu b4 i pwn u all!
A mikulás:
ho-ho-ho, h-h-h, h, ...
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Amúgy elég szarul néz ki, hogy egyet értesz, és "h" a hogy helyett... Plusz pár betû nem a világ, érthetõ vok? <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
ha nem érted, nézz utána.
elötted a lehetõség, senki sem gátol meg benne.
de amiatt nyafogni itt, hogy "jaj, bb uk xcbsa aa fx tcu" van egy mondatban, amit te nem értesz, de arra is lusta vagy, hogy utánanézz, csak belekötsz, az a te privát, személyes problémád.
aki érintett a témában, az tudja mirõl van szó.
aki meg nem érintett, az meg olvasson utána.
ez mindenhol igy mûködik a világban, s itt se fog másképp.
end of story.
Én is megértettem,mivel kieg ota dk-val tolom de egyszerüen szurja a szemem ha vki lusta kiirni annyit h blood...
Egy forumon nem az a lényeg h ki tud rövidebben irni
Ennyi erövel te haveroddal is mikor wow-rol beszélsz mondod neki h a b nem annyi jo mint az u?...
c: s fdss d rtt lfg zdlr
p: link roflmao, /lol
w: tehát nem érted
p: értem, csak vegye a fáradságot, hogy rendesen ír
w: nem érted
p: -.-'
és végül mester jössz te, aki ennyi szövegbõl szintén leszûröd, hogy nem értem. Én vagyok a hülye.
Tehát összefoglalva a mondanivalóm:
-Ez nem cset raid vagy instance közben, elvileg nincs az ember idõ szûkében, vagy ha mégis, akkor ír egy órával késõbb, amikor majd ráér.
-Alap rövidítéseket mindig is használtunk, általában hosszú kifejezéseket 2-3 betûre rövidítenek. Ezekkel semmi baj, amíg érthetõ marad a dolog. Az F, meg a Y nem rövidítés, hanem betû, mert 5 betûs szót nem kell rövidíteni.
-Akár milyen agytröszt vagy, nehezebb olvasni a szöveget, ha minden második szó rövidítés.
-Aki megtiszteli a fórumozókat azzal, hogy rendesen ír, az értelmes emberektõl értelmes hozzászólásokat fog kapni. Aki nem...
Amit ebbõl valószínûleg le fogtok szûrni (mert egyszerûbb, mint az igazság) : nem értem <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
TDU: RealDanee Cod2,Cod4: RealDanee Cs:source: r3lAx
Get a life!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Üssetek!

A wowheaden talász mindegyikrõl koordinátát, leirást hogy melyik mobok dobják az adott itemet. Úgy emlékszem van vagy öt quest és az random változik naponta.
Jelen kis postok is abból indultak ki hogy nem kell egy adott instába frost rez ha ti ugy ölitek ti dolgotok csak nem kell mellé körités hogy healer besegítõ felszerelés.Azt megteszi egy paladin aura is, de az sem kell, ahogy a huumekkora überpr00k vagyunk feeling sem arra ott van a blogotok meg a lelkes rajongótábor.No ez a fórum viszont nem az.
te most érted mit jelent vagy csak tetteted???
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Olj le par vyrkult,hamar kiesnek ezek a cuccok.Utana kombinalod a megadott uncommon gemekkel es kesz is.1token boldog tulajdonosa lettel.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
ಥ_ಥ
további jó fleemet XD
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
-> Látom nem fogtad fel. Nem az a bajom, hogy értem-e vagy nem. <-
Most gondold át, ha megkérdeznék, hogy milyen talenten vagyok, és azt böfögném vissza, hogy "b", akkor nem biztos, hogy mindenki teljesen meg lenne elégedve. Errõl beszéltem, a kommunikáció minõségérõl. Vagy veszed a fáradságot, és leírod rendesen amit mondani akarsz, vagy nem. Nem vetted. Lehet utána bizonygatni, hogy ez így jó, de senkit nem érdekel. Hitvitával lehet a sóhivatalhoz fordulni, a véleményem akkor sem változik.
ಥ_ಥ
Pistike rohan haza az iskolából.
-Papa!Hallottam egy jó rendõrviccet!
-Enyje kisfiam!Hiszen én is rendõr vagyok!
-Nem baj,majd lassan mesélem...
Nagyon sokat jelent neked a FS! fikázása, mert majd minden második hozzászólásodban mondasz ránk valami "nagyon dulvát". Ha már kialakult benned ez a furcsa viszony a site-unkkal szemben, megtennédhogy minden egyes alkalommal, mikor elönti a gõz a fejedet, leírod a FS! webcímét is? Jól jönne a Google keresések miatt.
egyszer voltam naxx10-ben, naxx25-be, meg dps-ként megyek, nem tankként, mert oda meg az kell.
heroic-hoz meg bõven elegek a kék sz*rok is...
ezvan -.-
az egyetlen hasonlo rovidites amit hallotam eddig az a hunter BM-je. az osszes tobbi kasztnal mindig kimondjuk, leirjuk. van nehany ahol azert roviditunk, mert tul hosszu (pl disc. pap, resto druid).
Szoval abszolut nem jellemzo, hogy a talentet egy betuvel jeloljuk. es ezt - mint kivetel - csak erositi a hunter BM.
a DWrõl meg mint már irtam (lehet hogy mégsem), az a rohadt nagy baj, hogy mivel tank fegyok 1.5-6-osak, akkora parryztetés nyomsz bossokon, hogy hilerek csak pislognak, hogy wtf miben haltál meg, még az instant se ért be. Mivel 2x 1.6-os fegyora elég nehéz kihozni az exp capet.
Lassu tank fegyo meg ugye csak http://www.wowhead.com/?item=40345 ez van. Nem beszélve a kinézetérõl, ami EGY VICC!
csak mert ez is az.
épp olyan, mint hogy melóhelyen én se irkálom ki mindenhol, hogy pl. First Article Inspection, meg Bill of Material, meg In Circuit Test, meg Reliability Qualification Testing, mikor rövidíthetem õket FAI-nak, BOM-nak, ICT-nek és RQT-nek is.
és akkor ez még csak kb. a 100adrésze volt azoknak a rövidítéseknek, amit nap-mint-nap használok.
érted? nem. probléma ez neked? lehet. érdekel valakit rajta kívûl? nem. akinek ez fontos, az úgyis érti.
na itt ugyanez a szitu.
ha valamihez nem értesz, sorry, a te bajod.
senki se gátol meg benne, hogy utánanézz, de ilyen f*szságokba belekötni, ez már tényleg nonszensz.
mondd, komolyan nincs jobb dolgod, mint hogy hasonló baromságokon agyalj egész nap???
Azt meg hadlegyen az én dolgom hogy egy sima nyilvános fórumon leirom hogy nem kell frost rez legyen az maga a nagy hordás blackravensista warlock.Amennyiben ez beszólás akkor vagy nincs értelme ennek a fórumnak vagy neked vanank furcsa elképzeléseid a beszólásról.Tatyla linkel ide mindentfélét megteheti azért van ez a fórum irogathat is zömében mikor nem magukat fényezi olvasható is.Viszont nem szent és nem sérthetetlen akármenyire blackravensista arra megvan a kis saját blogjuk a 14 éves fanklubjukkal.