World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PiszkosFred
Nekem meg nincs Ferrarim.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

csak h kötözködhessek egy kicsit megsúgom halkan h nekem nincsen realmlistem 😉

Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB

Davidus
jövõ héten

V9ykn8_TZL0

Fehercsoki
És milyen aréna gearek lesznek?

Fehercsoki
MIkor kezdõdik új aréna szezon?

bAguziB2
xD

FAKE!

bAguziB2
nem fake nyugi... elõbb gondolkodj aztán írj 😛

FAKE!

Davidus
Titan's Grip: The hit chance penalty has been removed.
<#ticking>

V9ykn8_TZL0

igazábol én szeretem mindkét oldalt, nincs kimondott kedvencem.
mindegyikben megtalálom azt, ami szimpatikus, s igen, néha kell egy kis változatosság is.

http://www.mmo-champion.com/index.php?topic=29837.0

patch notes.

Fehercsoki
Mi tegnap este 8 körül toltuk le akkorse volt védelem😊

picket
Valóban. Beállhatsz a nagyokosok sorába, akik egy témában 5-8 hozzászólást gyártanak, majd az ötödik környékén rájönnek, hogy nem is érdekli õket, soha nem is érdekelte, sõt, senkit nem érdekel (ennek is tudói ugyanis!). A kezdeti hozzászólásomhoz pedig már az elsõ reakciónak semmi köze nem volt, de azért jól elbeszélgetünk, sõt: én flémelek. Még szerencse, hogy meg lehet oldani annyival a problémát, hogy hülye vagyok, és nem értek semmit.

&#3237;_&#3237;

Grat a medvéhez nem anyira randa az persze minden relatív.Pl jobb a shardos mamutnál vagy a zul amanos medvénél.Valóban jó móka ez a city raid hetvenen is az volt igaz akkor ötkor keltünk hogy ne legyen túl sok hordás orgrimárba.Nagyon jó volt ugy 9 körül TB ben mikor már a hordások is masszívan védték a bosst az a 1-2 fps.

A hordások is kisérleteztek még hetvenen de õk IF (picketnek ájronfordzs) elhasaltak pontosabban a metróból nem tudtak kijönni az is masszivan 1 fps es móka volt.Persze azért az arathoron jóval több allis player van mint hordás.

Kihaltak a régi városok teljesen minap csúcsidõben átloggoltam a huntardomra aki még shattratban várja hogy feszintezzem, rajtam kivül senki nem volt a scyrer bankban az egész városban is össz vissz két kóbor dk (dedknájt) leledzett.

Jut eszembe mi ez az allizás nem vérhordás szoktál lenni, vagy kell egy kis kollaboráció ennyi idõ után?
Amikor mi csináltuk, akkor ifben összesen 1 darab magasabb karit találtunk (éjfél fele). Vicces volt...
Na de hamarosan vissza a "normális" serverre ~

tudom, már semmi extra sincs benne, de azért mi is letoltuk a négy ellenséges boss-t x)
a szopó az volt az egészben, hogy pont akkor értünk ud city-be, mikor elöttünk ölte épp egy másik raid sylvanast. igy repop-ig, megláttogattuk thrallt, meg tb boss-t is, meg visszatérve még fél órát bohóckodtunk a banknál, meg fotózkodtunk a boss teremben, mire sylvanas végzett a smink igazítással, s kidugta újra a pofikáját egy kis pacsira.
epic nem esett, de nem is baj, jobb móka volt ez, mint bármilyen egyéb csumpi instaraid 😊

reward ez a bûnranda medve...

Mûködik a scroll, de magyar accról nem. Én viszont hollandról kaptam és ott nem ír ilyet, hanem teszi a dolgát.

TSW: Tunderke

kabel15
Hello!

Bocs ha megzavarom a témát. Csak érdeklõdnék hogy szerintetek laptop on
vista alat ATHLOn X2 1.9ghz +2gb ram 3200HD VGA (igazából ezzel lehet a gond) Szóval ezen elfutna lag mentesen?
Ez a mobil HD3200. Mert gondolkozok rajta hogy vissza térek de laptop on szeretném fojtatni.

BattleTag: kabel15#2672

Botond
3 hónapja próbáltam ressurecteltetni az accom, akkor azt írta a próbálkozónak, hogy nem megy ez ám a lajtáról keletre öcsi.
Botond
Látom nem érted. Megpróbálom megint. Van aki nem veled kommunikál itt, ezért nem is érdekli, hogy számodra érthetõ-e amit ír avagy sem. Mondanám egyszerûbben is, de végülis felõlem is gondolsz amit akarsz, értesz amit tudsz.
picket
Amikor utoljára próbáltuk még mûködött (nem ma volt).

&#3237;_&#3237;

picket
Lássuk csak akkor a hozzászólásod információértékét. Megtudhattuk, hogy a mezõgazdaság topik szakértõje vagy, és hogy milyen ott a moderátor. Ez még nagyon hasznos lesz a jövõben s wow topik olvasói számára, ebben biztos vagyok. Azon kívül, hogy még mindig nem tudsz értelmezni néhány magyar mondatot, de legalább bölcsen a sorok közötti üres részt olvasod, és a tényleges mondanivaló helyett keresed a megoldást, mert érthetetlen számodra az az igény, amit megfogalmaztam. Hiába mondom akár ötszázszor, hogy értem, de nem azért szóltam, akkor sem értem, mert te jobban tudod (ez egyébként egyenesen következik félisteni létedbõl, mert az egy dolog, hogy valaki mindig okoskodik, és jobban tud mindent, mint mások, de te még azt is jobban tudod, hogy mit tudok!!! ez már a nemsemmi kategória). k, m h a p (mivel mindent tudsz ezt is tudod értelmezni gondolom).

&#3237;_&#3237;

Botond
scroll of ressurection nem mûxik. 😊 Próbáltuk, azt írja, hogy sajnos a szolgálttás egyes primitív országokban nem elérthetõ, micsoda mázli, a tiédben sem. 😊 Vagy vmi hasonlót.
Botond
Nem, nem érted.

Tudom, hogy neked ez hihetetlen, de van aki nem azért jár ide, hogy neked értékes gondolatokat adjon át, hanem csak mások, akik értik õt azoknak. Menjél át verjed a nyálad a mezõgazdaság topikban, hogy ott sem érted mirõl vakerolnak, max lebannolnak a csudába, mert ott egy véreskezû moderátor a házigazda.

Nem tudsz hozzászólni akkor ne szólj hozzá. És elõször mindig magadban keresd a hibát aztán másban.
Nem törli, mindössze majd annyit kérnek megadni, hogy miért cancelezed. Nekem egy év után megvolt a karim (elvileg sose törlik talán) és simán lehetett scroll of resurrectionozni.

TSW: Tunderke

köszi!

de azzal az accot nem törli, igaz?
o.O
de szeretnék látni 1-2öt imba playerz-ektöl

Zomil
csinálj magadnak...

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Alex, Account manadgementben legalul találod: Cancel your account.

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

amúgy! rugóhoz értõ ember tudna nekem csinálni egy assassinationos mutilates talentot plz? pve/pvp

/w blizzard suckmydickS_gief_me_monneyz

hello!

hogy tudom beállítani a wow-europe-n hogy ne vonjon le a kártyámról pénzt?

köszi

hello
Mighty
Meg, meg, meeeg!

Egyebkent ennyit vegyetek figyelembe (amit Picket is irt, csak elsiklottatok felette): Ez egy forum, itt "illik" a nyelvhelyessegre, a roviditesek elkerulesere, az erthetosegre _torekedni_. IRC-en, chat-en, ventrillon megszokott. Tudjatok, ott nem marad nyoma 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

picket
Piros szöveg fent.

Csak az alap játékhoz jár ingyen hónap.

Kell minden a játékhoz (eredetin biztosan): alap wow + bc + wotlk

&#3237;_&#3237;

Seth
Sziasztok,egy kis segítség kellene.Kicsit warez is asszem, de tessék végigolvasni ^^
Szóval egy ismerõs karácsonyra a lányának vette meg a Lich King-es kieget. Namost a leányzó eddíg a sima WOW-val játszott gondolom nem hivatalos szervereken,mert havidíjat azt nem fizettek. A kérdés, hogy ezzel az eredeti Lich King-gel tud e majd ab"nem hivatalos" szervereken játszani.Nem tudom, hogy kapnak e ilyenkor a vásárlók vmi 1-2 hónap ingyen elõfizut,szóval azután mûködhet e a dolog?

PSN ID.: Beegabor

picket
Szerintem nem offol olyan sokat.

Amúgy a módszerem jellemzõje: kõmûves sem tudja, hogy mikor fejeztél be egy mondatot, ha a megfelelõ b betûs szót oda nem teszed (nem, ez nem a blood talentág <#idiota>), vagy a rabszolga sem tudja, hogy parancsot kapott éppen, ha nem megy mellé az ostorütés, mert ahhoz szokott. Itt ez szidással és beszólással mûködik. A zsír itt (wow topik közönség) popsira megy, nem az agymûködés fenntartására. Persze aki ezt kimondja, azt egybõl virtuálisan meg kell köveznie a dühöngõ tömegnek, mert az szintén egyszerûbb, mint átgondolni, megvitatni és belátni valamit.

Én leszûrtem a következtetést:
-2-3 betûs betûszavak és 3-4 betûs rövidítések rendben vannak és elfogadhatóak, ha nem mennek az érthetõség rovására.
-1 betû nem rövidítés, mert nem érthetõ, fõleg ha 5 betûs szó lenne
-Nem fogok megtérni a Szent Rövidítés és Igazság Egyházába belépni
-Ezt itt nem lehetne megvitatni, mert lezárja bárki a vitát kompromisszum vagy érdemi hozzászólás nélkül annyival, hogy "nekem van igazam, te hülye vagy", mint az oviban :p

&#3237;_&#3237;

picket
Amikor egyet értünk, akkor nagy összeborulás van, ha meg kritizálni merészelek (ritkán teszem :p), akkor gtfo? :c
Warhammert kipróbáltam, addig a topikot is olvastam. Nem érdekelt a játék, még kevésbé a topik.

&#3237;_&#3237;

- nem értek egyet picket módszereivel de jobban megértem mint amit Te és néhányan itt általában mûvelni szoktatok
- érthetõbben: ha többet nem írnál ide nekem kurvára nem hiányozna. Az írásaid jelentõs része OFF, érthetetlen (pl. a rövidítések miatt) vagy csak nem érdekel
- általában átugrom amit írsz és eddig szóvá sem tettem, de nekem meg kezd belõletek elegem lenni -- ha már egyszer elkezdtél személyeskedni 1 hozzászólásom után, ami nem egyezett a Te véleményeddel

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

most komolyan, nem akarnál átszokni a warhammer online topic-ba?
szerintem jópáran megköszönnék itt, engem is beleértve -.-

picket
kódolt üzenet? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
1. Mindenrõl ami nem érdekel 10-12 hozzászólást gyártasz?
2. Ha ez a téma unalmas, a másik meg érdekes volt, akkor miért errõl beszélünk?

"úgyhogy ehhez én is csak gratulálni tudok neki -.-" - /bow mert tényleg annyira nagy téma volt, hogy ha nem nyomnám el a népet és hurrognék le mindenkit aki visszatérne rá (hányan is voltak? ja igen: senki), akkor még most is béke lenne és bodottá.

&#3237;_&#3237;

tigeroo
tigeroo
de ti is hibásak vagytok (tisztelet a kivételnek) mert adjátok picket alá a lovat. ha nem replikáznátok akkor abbahagyná.

õmeg jól szórakozik ezen a faszságon

picket
l2search, vagyis attól, hogy te béna vagy valamihez, még nem biztos, hogy lehetetlen. (2 perc volt egyébként a teljesség kedvéért).

&#3237;_&#3237;

hát picket barátunk az tényleg ért hozzá, hogy hogyan kössön bele minden apró kis f***ságba, sõt errõl még szép theorycraftot is összeállít, amit elméletekkel bizonyít, csak éppenséggel azt nem veszi észre, hogy:
1. nem érdekel senkit
2. s már baromira unalmas

amúgy tényleg volt egy egész jó kis témánk, amit teljesen sikerült szétb***ni, úgyhogy ehhez én is csak gratulálni tudok neki -.-

és szerinted a 133.585 komment között meg fogja majd találni azt az 1 dolgot ami érdekli?
ne légy naív.
de mondok egy példát, ha pl. azt szeretnéd tudni, hogy melyik volt az a post, ahol örültem az elsõ epic mountomnak (még kép is volt linkelve ^^), meg tudnád mondani, hogy hol találod meg itt?
nem, sõt még én se.
de valahol a 40.000. post környékén lehetett anno.

na kb. ennyit tudna kideríteni egy laikus is, aki innen akarna bármi infót megtudni, vagy még ennyit se...

ha tudni akar valamit, majd megkérdezi.
s ettõl függetlenül ebben a topic-ban "szaknyelvet" használunk, ami a játékra épül, kár is ezt tovább ragozni.
ha a neten bárhová elmész, ott is ugyanezt fogod látni, elején nem fogsz szinte semmit se érteni a témából, de utánaolvasol, hogy mi micsoda, és szép lassan tisztul majd a köd.
bár jah, tudom, ez megerõltetõ, hülyeségekbe belekötni teljesen értelmetlenül, meg amiatt rinyálni, hogy használunk-e rövidítéseket vagy sem, sokkal egyszerûbb, mint utánaolvasni a dolgoknak -.-

kezdetek baromira fárasztóak lenni, tényleg nincs semmi jobb téma, amit fel lehetne dobni?

antgecc
Érdekes, hogy volt egy normális témán a DK-król. Lehet, hogy egy-két ember unta, de legalább a játékról beszéltünk. Aztán jött picket azzal, hogy nem unjuk e az e-peen-ezést és a gondjával a rövidítésekkel. Na azóta semmi játékkal kapcsolatos dolog, semmi béke, csak az anyázás. Hát gratulálok picket. Ez így most sokkal jobb! <#szomoru2>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

attól hogy te nem értesz egy "szaknyelvet", még nem biztos, hogy a többiek a hülyék.
ha nem érted, nézz utána.
elötted a lehetõség, senki sem gátol meg benne.

- de azt sem zárja ki, hogy nem hülyék
- ez egy nyilvános fórum, nem a pr0 wow-osok (és volt wow-osok) másutt elfojtott hajlamainak játszótere, akár wow-ban kezdõk is idetévedhetnek akik innen szeretnének utánanézni a dolgoknak
- a közérthetõ, felesleges rövidítések nélküli fogalmazás igénye talán még a netikettben is szerepel, bár azt régen olvastam

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

picket
Mit ártott neked Wildor, hogy szidod az anyukáját? <#idiota>

&#3237;_&#3237;