166745
  • Oldern the 1st
    Ezért kell bloodként jól időzíteni a selfhealeket! :)
  • Oldern the 1st
    Hát ez egy elég érdekes hozzáállás amúgy :D
    A játék így működik, egyszer dodgeolsz/parryzol, egyszer meg bekapod az ütést :D
  • capaszabi
    50.5k hp-val ugy szétkapnak néha mobok, hogy healerek köpni nyelni nem tudnak. máskor meg kb 95% overheal, dk jeleg nagyon spiky :S
  • flashpointer
    Ossz ki mindent gyorsbillentyűre, sokat hasznaltakat Q,R,E,T,F szóval ami kéznél van, amit meg ritkábban az meg ctrl vagy shift+betű kombóra érdemes tenni. Meg van oylan addon amivel odateheted az eksön bárt ahová neked tetszik, meg oylan méretűre is állíthatod ahogy neked jó. Csak most nem jut eszembe a neve O_o
  • shaime01
    nem hiszem, dk a legrosszabb healelni mert 1x semmit se kap be máskor fél mp után meg akkorát ,hogy csak nézel :D
    viszont amugy is jobb kisebb hpjuk tankokat healelni 1 nem panaszkodnak 2. nincsenek hozzászokva a full ulduar/totc gearelt dps/healerekhez :P
  • bélanéni #140248
    (Esetleg ehhez is kell AddOn, stb...?)
  • bélanéni #140247
    Sziasztok, ismét egy kérdéssel fordulok hozzátok!
    Jelenleg az Ability-ket (spell-eket) az alsó ikonsoron egérklikkeléssel használom. Most még bőven használható, mert 1 "bar" van tele + fölötte lévőt is aktiváltam, és ott 3-4 ikon van jelenleg. Átnéztem a Rouge későbbi Ability-jeit, és úgy látom nem lesz irdatlan sok, leginkább a régiek fognak nagyobb Rank-be lépni, de azért 2-2,5 bar tele lesz szerintem. Úgy érzem ez már kezelhetetlen lesz nagyobb csaták közben, nagyon kapkodni kell majd.

Javaslatot várok, hogy érdemes használni? Gyorsbillentyűkre gondolok, mi a legjobb megoldás? Előre is köszi!
  • Oldern the 1st
    És ha nekem DK-ként unbuffed van 34k hp-m? Tőlem is elolvadnak majd? :D
  • Davidus
    a resi viszont tényleg nem ér semmit pve-ben
  • Davidus
    feral druida meztelenül is crit immune. a pvp cucc meg a legjobb tank cucc feralnak naxx25 elött

l2p
  • Omlás
    Ekkora hülyeséget ugye nem gondoltál komolyan ?

Az lenne a szánalom ha PVP cuccokban kellene instába menni. Így is a frászt kapom akkor mikor 5 emberből 2 3 pvp cuccokban jön esetleg random partyra azért ezt nem kellene ...

Valószínűbb, hogy az említett macitanknál inkább volt egy kis user error és szar gemelés mint PVE gear hiba. Ha nincs meg a defcap kb tök mindegy mennyi életed van akkorát kapsz mint az álat. Az viszont elég hülyeség, hogy a főként PVP-re kiokoskodott resilence kb ugyanazt a funkciót tölti be PVE ben mint a defcap személy szerint ezt only pvp alatt működő statnak csináltam volna mert így szánalom. Mert ugyan már mi nehezebb összeszedni 7 800 resit vagy megfelelő mennyiségű hp+defcap ?
  • Botond #140242
    PvE gear lehet a gond. Én full deadly szetben tankolok kb, meg tankolós kiegészítőkben, ami elég sok resi, és így nem nagyon ugrál a HPm. Amikor viszont palával megyek pve geares macit healelni, akkor nekem is feltűnt, hogy jobban ugrál a HPja, mint az enyém. Én csak a resire tudok gyanakodni, hogy macinak az is kell tankolni, vagy legalábbis sokat segít.
  • ShaiHulud
    vagy csak bena volt es nem kerulte el azt a damot amit nem kene bekapni, pl ha hunter boss is jon akkor kozel menni hozza hogy ne tudja loni azt a kurva nagy chargedes loveseit, vagy corpse epxlosionok elol arrebb menni.
  • werkfilm
    MLG Dallas versenyről videók nézhetőek ha vkit érdekel és lemaradt a live streamről
  • Savmacska
    biztos csak sima offstamminás gemek voltak benne, más pedig nem csak stamminára megy hanem dodge/parry/block stb , igy nagyobb rá az esélye h nem ütik meg illetve a bekapot sebzést is tompitja, aki meg csak off stamra van gemelve annak nincsenek nagyon dodge illetve a többi értékéből, és annyi sebzést kap be mint egy másik player, csak több armorral bir :)
  • shaime01
    és nem hiszem ,hogy velem lenne gond 2300 sp , 25k mana
  • shaime01
    Mondjuk hp nem minden volt szerencsém totc hc-ba lemenni egy ulduar geares druida tankal akinek unbuffed 33k hpja volt felbuffolva közel volt a 46khoz a partyban mindenki elvolt töle olvadva.. kivéve én nem tudom mit csinált rosszul vagy én mit csináltam rosszul de alig tudtam életben tartani másnap egy középgearelt druida 30k hpja volt maci formában 2x élvezetesebb volt healelni és kevesebb sebzést kapot mint a tegnap elötti és ezt többször megfigyeltem más tankoknál is de nem tudok nagyon rájönni miért
  • Botond #140236
    még s6ban toc-os patch előtt láttam imbalancedes druidot casterformban 37k hpval selfbuffed... azóta ez gondolom fokozódott
  • shaime01
    már most is van.. 41k hp unbuffed tank méghozzá orc ic hardmodes lootokal 50-60k unbuffed hp körül lesz maciformában meg talán még 70 is.
  • s0n1c
    try it - hátha
  • Savmacska
    én 2v2-be warrival vagyok, én prot pala, mi is soakt szoptunk ellene még holy voltam de igy proton azért eléggé kibirjuk 9k egy flash of light crit, de azt akarom mondani hogy mi kibirjuk az innervatet is, és utána már sima ügy:) egyébként tényleg faszság hogy felhotolja magát meg a társát és 10mp mulva ugyan ott van a manája mint hotolás előtt :)
  • WiLDoR
    mellesleg tömény skill kell ezekhez a warrikhoz mostanában, ahogy tapasztalom...spamstring, ms, bladestorm, azt kb. ennyi a warri.
    szinte érzem itt már a warrior whine-t, amit majd a bladestorm nerf fog okozni. mert hogy lesz, az olyan biztos, mint ahogy itt ülök...
  • WiLDoR
    hehe, ez mókás lesz akkor, mert már most is vért izzadok, mire leverek arénában egy healert, nagyobb hp pool-lal ez tömény élvezet lesz :D csinálok valami autofollow meg buttonspam makrót, aztán elmegyek kaját főzni, s mire 1-1,5 óra múlva kész, talán arra kifekszik majd az enemy :)

de komolyra ferdítve a szót, dk-restoshamy VS warrior-restodruid...erre ki milyen taktikát javasol?
    múltkor összeakadtunk egy ilyen setuppal, hát az én healerem 5 perc után oom volt, a druida meg vigan futkosott 90%+ manával -.-
    lehet warriort kéne ellehetetleni a druida csépelése és a warri lerángatása helyett a healeremről? de akkor meg jobb ha felkészülök egy legalább 1 órás fight-ra :S
  • WiLDoR
    3-4 kieggel későbbre - ha lesz ilyen - már valószinűleg lesz egy teljes base stat rewamp is, teljes rendszer átdesignolással.
    többmillióbiliócsillió hp-s bossokhoz dmg/dmgreduction/raiddamage/stb. na itt már elég nehéz ekkora számokkal kalkulálni.
    valószinűleg kitalálnak rá egy teljesen új rendszert, vagy globálisan fognak visszaredukálni mindent.
  • Botond #140229
    Nem tudok realmot váltani. Change realm és nem jön be a realm list, csak connectel. Azon az egy szerveren ahol tolom ott tudok karit váltani,kilépni belépni akármit, de másik szerverre nem tudok átjutni. És mostmár napok óta. Nem értem mi lehet ez. :D
  • SlaCker
    ****** a Blizzardba mar!Nem tom mit csinált egész nap de csak szarabb lett!Délután 3 tól nem tudok belépni a login szeró miatt most beenged,de nem tudok BGre menni mert kifagy és dc.tiszta szégyen! :S
  • ShaiHulud
    Ghostcrawler irt ahogy kov kiegben a hp pool joval nagyobb mertekben fog noni mint az elerheto dps.
  • [HUN]Crassus
    várni:P
  • Gumbo
    ilyenkor mi a teendő? spammelni a logint, vagy várni amíg tovább nem lép?
  • [HUN]Crassus
    amúgy szint maradhatna én új talentfát tennék be:P illetve a jelenlegieket megvariálnám....( a blizzconon elhangzott "megkurtításuk" az tetszik így elsőre mármint,hogy bizonyos "alap" talentek alapból meglesznek)
  • voloume
    igen.. ez egy nagyon érdekes dolog, és ezen nagyon sokat lehetne gondolkodni, hogy mi lesz ekkor, akkor, de nem hinném, hogy sokra mennénk vele...
    én is belegondoltam már, hogy a kövi kiegben a warlockok, majd olyan 40-50k-s criteket fognak dobálni
    na de mi lesz 3-4 kieggel később? inkább hagyjuk a blizzardra és eddig ahogy mindent, ezt is megfogjuk szokni
  • [HUN]Crassus
    nah betöltötte a brékinget:S fasz kivan,hogy ha karbantartás van aznap meg még pár napig szar a játék:P
    mi lenne ha nemlenne pénzük?:D
  • [HUN]Crassus
    Auth csak nekem halott? mennék relent pajzsot venni:P:)
  • eightmiles
  • ShaiHulud
    nehogy azt hidd. 3.3 utan mar a cataclysm fog jonni, ugy saccolom jovo nyaron mar az uj kieggel jatszunk.

szerintem: - 3.2.2 jon oktober-novemberben. - 3.3 jon januar kornyeken, aztan elmeletileg nem lesz uj content a woltkban, tehat arthassal leszunk el mondjuk ugy aprilisig, amikro remelhetoleg mar folyamatban lesz a cataclysm beta. majd junius-juliusban retail.
  • s0n1c
    blablablaaabla
  • WiLDoR
    ja a 15-17k-t átlag badge-es gearrel számoltam, unbuffed, semmi extrával...kb. mint most, amit ki tudsz hozni ugyanúgy badge-es gearből (csak most ez olyan 34k körül mozog)
  • WiLDoR
    legyen igazad.
    viszont ha ilyen tempóban nő majd a hp az itemlvl upgrade-ek miatt, vicces lesz lvl85-ön majd 100k hp-s karikkal rohangálni.

csak összehasonlításképp, tbc-ben egy átlag tanknak volt 15-17k hp-ja, már most(!) van ennek a több, mint a duplája és még az icecrown hard módos tankcuccokat nem is láttuk, de még azt se, hogy mennyi lesz majd fullos ilvl258-as gearben...tippre simán 40k unbuffed felett lesz a tankhp, ami majdnem 3x-os szorzó tbc-hez képest.
    ha ehhez azt nézem, hogy itemlevel-ben mennyi up volt eddig, akkor simán elképzelhető lvl85-re a ~100k hp-s tank, kb. 5k-s dps-sel.
    ami mondjuk nem para, mert legalább fix, hogy lesz főnix mountom...már ha egyáltalán megveszem a kieg-et, ami jelenleg egy elég nagy "?"-et képez nálam :S
  • werkfilm
    csak ez a fos lich king még vagy egy évig lesz, nem ez a vége
  • WiLDoR
    ugyanez volt tbc végén is, mikor bejött a sunwell sziget, meg vele együtt az ott, badge-ből vásárolható epixek.
    akkor is boldog-boldogtalan járt hc-zni, hogy hú-imbaepix-eső, mindenki anyázott, hogy jóskapista 10edannyi idő alatt 5-fősből jobb geart csinál, mint amiért ő fél évig raidelt, aztán 4-5 hónapra rá jött wotlk és lehetett kukázni mindent.
    kisérteties a hasonlóság az akkori és a mostani szitu között, nem?