World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Proci:Intel Core 2 Duo 2.9Ghz (felhúzva)E7200,Hűtve:CoolerMaster TX2,Videókártya:Saph 5770 vapor Alaplap:Gigabyte S-series GA-EP35-DS3L,Ram:Kingmax 2GB x2 (4GB Ram),Vinyó:Samsung 500GB
mindegyikben megtalálom azt, ami szimpatikus, s igen, néha kell egy kis változatosság is.
patch notes.
ಥ_ಥ
A hordások is kisérleteztek még hetvenen de õk IF (picketnek ájronfordzs) elhasaltak pontosabban a metróból nem tudtak kijönni az is masszivan 1 fps es móka volt.Persze azért az arathoron jóval több allis player van mint hordás.
Kihaltak a régi városok teljesen minap csúcsidõben átloggoltam a huntardomra aki még shattratban várja hogy feszintezzem, rajtam kivül senki nem volt a scyrer bankban az egész városban is össz vissz két kóbor dk (dedknájt) leledzett.
Jut eszembe mi ez az allizás nem vérhordás szoktál lenni, vagy kell egy kis kollaboráció ennyi idõ után?
Na de hamarosan vissza a "normális" serverre ~
a szopó az volt az egészben, hogy pont akkor értünk ud city-be, mikor elöttünk ölte épp egy másik raid sylvanast. igy repop-ig, megláttogattuk thrallt, meg tb boss-t is, meg visszatérve még fél órát bohóckodtunk a banknál, meg fotózkodtunk a boss teremben, mire sylvanas végzett a smink igazítással, s kidugta újra a pofikáját egy kis pacsira.
epic nem esett, de nem is baj, jobb móka volt ez, mint bármilyen egyéb csumpi instaraid 😊
reward ez a bûnranda medve...
TSW: Tunderke
Bocs ha megzavarom a témát. Csak érdeklõdnék hogy szerintetek laptop on
vista alat ATHLOn X2 1.9ghz +2gb ram 3200HD VGA (igazából ezzel lehet a gond) Szóval ezen elfutna lag mentesen?
Ez a mobil HD3200. Mert gondolkozok rajta hogy vissza térek de laptop on szeretném fojtatni.
BattleTag: kabel15#2672
ಥ_ಥ
Tudom, hogy neked ez hihetetlen, de van aki nem azért jár ide, hogy neked értékes gondolatokat adjon át, hanem csak mások, akik értik õt azoknak. Menjél át verjed a nyálad a mezõgazdaság topikban, hogy ott sem érted mirõl vakerolnak, max lebannolnak a csudába, mert ott egy véreskezû moderátor a házigazda.
Nem tudsz hozzászólni akkor ne szólj hozzá. És elõször mindig magadban keresd a hibát aztán másban.
TSW: Tunderke
de azzal az accot nem törli, igaz?
de szeretnék látni 1-2öt imba playerz-ektöl
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
hogy tudom beállítani a wow-europe-n hogy ne vonjon le a kártyámról pénzt?
köszi
hello
Egyebkent ennyit vegyetek figyelembe (amit Picket is irt, csak elsiklottatok felette): Ez egy forum, itt "illik" a nyelvhelyessegre, a roviditesek elkerulesere, az erthetosegre _torekedni_. IRC-en, chat-en, ventrillon megszokott. Tudjatok, ott nem marad nyoma 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Csak az alap játékhoz jár ingyen hónap.
Kell minden a játékhoz (eredetin biztosan): alap wow + bc + wotlk
ಥ_ಥ
Szóval egy ismerõs karácsonyra a lányának vette meg a Lich King-es kieget. Namost a leányzó eddíg a sima WOW-val játszott gondolom nem hivatalos szervereken,mert havidíjat azt nem fizettek. A kérdés, hogy ezzel az eredeti Lich King-gel tud e majd ab"nem hivatalos" szervereken játszani.Nem tudom, hogy kapnak e ilyenkor a vásárlók vmi 1-2 hónap ingyen elõfizut,szóval azután mûködhet e a dolog?
PSN ID.: Beegabor
Amúgy a módszerem jellemzõje: kõmûves sem tudja, hogy mikor fejeztél be egy mondatot, ha a megfelelõ b betûs szót oda nem teszed (nem, ez nem a blood talentág <#idiota>#idiota>), vagy a rabszolga sem tudja, hogy parancsot kapott éppen, ha nem megy mellé az ostorütés, mert ahhoz szokott. Itt ez szidással és beszólással mûködik. A zsír itt (wow topik közönség) popsira megy, nem az agymûködés fenntartására. Persze aki ezt kimondja, azt egybõl virtuálisan meg kell köveznie a dühöngõ tömegnek, mert az szintén egyszerûbb, mint átgondolni, megvitatni és belátni valamit.
Én leszûrtem a következtetést:
-2-3 betûs betûszavak és 3-4 betûs rövidítések rendben vannak és elfogadhatóak, ha nem mennek az érthetõség rovására.
-1 betû nem rövidítés, mert nem érthetõ, fõleg ha 5 betûs szó lenne
-Nem fogok megtérni a Szent Rövidítés és Igazság Egyházába belépni
-Ezt itt nem lehetne megvitatni, mert lezárja bárki a vitát kompromisszum vagy érdemi hozzászólás nélkül annyival, hogy "nekem van igazam, te hülye vagy", mint az oviban :p
ಥ_ಥ
Warhammert kipróbáltam, addig a topikot is olvastam. Nem érdekelt a játék, még kevésbé a topik.
ಥ_ಥ
- érthetõbben: ha többet nem írnál ide nekem kurvára nem hiányozna. Az írásaid jelentõs része OFF, érthetetlen (pl. a rövidítések miatt) vagy csak nem érdekel
- általában átugrom amit írsz és eddig szóvá sem tettem, de nekem meg kezd belõletek elegem lenni -- ha már egyszer elkezdtél személyeskedni 1 hozzászólásom után, ami nem egyezett a Te véleményeddel
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
szerintem jópáran megköszönnék itt, engem is beleértve -.-
2. Ha ez a téma unalmas, a másik meg érdekes volt, akkor miért errõl beszélünk?
"úgyhogy ehhez én is csak gratulálni tudok neki -.-" - /bow mert tényleg annyira nagy téma volt, hogy ha nem nyomnám el a népet és hurrognék le mindenkit aki visszatérne rá (hányan is voltak? ja igen: senki), akkor még most is béke lenne és bodottá.
ಥ_ಥ
õmeg jól szórakozik ezen a faszságon

ಥ_ಥ
1. nem érdekel senkit
2. s már baromira unalmas
amúgy tényleg volt egy egész jó kis témánk, amit teljesen sikerült szétb***ni, úgyhogy ehhez én is csak gratulálni tudok neki -.-
ne légy naív.
de mondok egy példát, ha pl. azt szeretnéd tudni, hogy melyik volt az a post, ahol örültem az elsõ epic mountomnak (még kép is volt linkelve ^^), meg tudnád mondani, hogy hol találod meg itt?
nem, sõt még én se.
de valahol a 40.000. post környékén lehetett anno.
na kb. ennyit tudna kideríteni egy laikus is, aki innen akarna bármi infót megtudni, vagy még ennyit se...
ha tudni akar valamit, majd megkérdezi.
s ettõl függetlenül ebben a topic-ban "szaknyelvet" használunk, ami a játékra épül, kár is ezt tovább ragozni.
ha a neten bárhová elmész, ott is ugyanezt fogod látni, elején nem fogsz szinte semmit se érteni a témából, de utánaolvasol, hogy mi micsoda, és szép lassan tisztul majd a köd.
bár jah, tudom, ez megerõltetõ, hülyeségekbe belekötni teljesen értelmetlenül, meg amiatt rinyálni, hogy használunk-e rövidítéseket vagy sem, sokkal egyszerûbb, mint utánaolvasni a dolgoknak -.-
kezdetek baromira fárasztóak lenni, tényleg nincs semmi jobb téma, amit fel lehetne dobni?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ha nem érted, nézz utána.
elötted a lehetõség, senki sem gátol meg benne.
- de azt sem zárja ki, hogy nem hülyék
- ez egy nyilvános fórum, nem a pr0 wow-osok (és volt wow-osok) másutt elfojtott hajlamainak játszótere, akár wow-ban kezdõk is idetévedhetnek akik innen szeretnének utánanézni a dolgoknak
- a közérthetõ, felesleges rövidítések nélküli fogalmazás igénye talán még a netikettben is szerepel, bár azt régen olvastam
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM