World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem látod a véleményemet? Az a véleményem, hogy nagyon el vagy szállva a teljesítményedtõl (valójában a guilded teljesítménye), és ezért mindenkinek beszólogathatsz, és fikázhatsz. Kár, hogy nem tudok érdemben véleményt nyilvánítani és hozzászólni, mert akkor lehet, hogy megtenném, nemde? Mehet tovább az e-peen nyújtás.
ಥ_ಥ
kkhtxbai <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
ez érdekes, nekem simán-lazán sikerült.
544 a def-em jelenleg (már 3 ponttal több is, mint ami a musthave) most a tank gearem-ben, 23,8k unbuffed hp, ~34-35% avoidance mellett, s hp-t meg def-et még mindig tudnám tolni felfelé (pl. cloak-on nincs titanweave enchant, bracer-emen nincs stamina enchant, chest-en is csak egy heavy borean armor kit figyel hp enchant helyett, etc.).
ja és ez olyan tank gear, hogy egy deka epix se figyel rajta.
és ez a 2h build, dw-hez már 1 tank fegyverem van, a másik meg épp tegnap esett UP HC-ben, de elninjázta elõlem egy holy pala, hogy neki majd kell a tank gear-jébe -.-
kek
Most majd jön az, hogy nem is az e-peen ligát láttuk, de akkor majd idézgetek is :p
ಥ_ಥ
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
osztani az észt, ugy hogy közöd nincs a témához, szerintem jobban minösit téged, és értelmes kérdések helyett apró cseprõ faszságokba belekötni = te szinted.
Ha érdekel a DK, akkor az itt ugatás helyett http://elitistjerks.com/f72/
itt nincs annyi rövidités. te majom.
(wtb edit 😊 )
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
ez csak téged minösit nem engem
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Nem menõség rövidíteni azt, amit megszokottan rövidítünk. Gondolom, a BMW, BKV, IBM, PC stb.szavakat sem kéne kiirnom teljes terjedelmében. Ha egy bizonyos fórumra irogatsz/olvasod, vagy tisztában vagy az adott környezetben elöfordulo röviditésekkel, vagy lapitasz, vagy kérdezel. Jaaa, hogy áccsuliban inkább dobálózol szeméttel, mint megtanulsz viselkedni és gondolkodni? mybad :S
naxxban per pillanat a leghosszabb event a négy lovas..
mikor mind a 25 ember kiveszi a badget a ládából.erre azért lehetne valami megoldás kill után mindenkinek beiródik a lapjára ugysem az invertoriba kerül.
Ugye a kieggel megjelent a manás kasztoknál ez az "alapmanából %-os arányban számítom a spellek manafogyasztását" dolog. Azon gondolkodtam hogy pl. egy 80-as pap, melynél egy Greater Heal 2k manánál többet eszik, vagy a támadó spellek majdnem mind 1k manán túl szalad, hogy bírja ki egy instaban vagy akár pvp-ben 18-19k manával? Jó tudom instaban totemek ill. buffok sokasága ezt kiegyensúlyozza de a pvp-t nem értem, 3 heal, 1-2 buff, ill. 2-3 lövés és 0-án van. Vagy nem ennyire vészes a dolog?
attol, hogy minden 2. szót röviditesz még nem leszel "menö"
ಥ_ಥ
Ami viszont idegesitö, az a parry-haste probléma tankolásnál a DW-nél, 2h-val meg kb esélytelen elérni a def capet.
Amint lesz értelmes 1h MH-em, vissza fogok talentezni DW Tri-specre, nekem nagyon bejönnek az iszonyatos HB critek, valamint nálam DK=DW, ez a 2h mizéria elég zavaró, hogy miért van DW, ha semmi itemizáció nincs rá?
jelenleg 2 értelmes MH van, az egyik ugye random world drop, a másik pedig random drop nax 10ben :S azért berakhattak volna picit több 2.0s+ 1h-t.
Veegyük példának gluth csontiaddok tank kitolását B talenten. ha közeljönnek sokan, akkor megbasznak a stackelö buff miatt, ezért messziröl kéne aggrot tartani. erre ugye van DnD, IT és kb ennyi, mivel ugye PS-t nem tudsz rájuk ütni rendesen, se Pestist, amivel szétterited az aggrot, és mivel nincs pestis, ezért BBre sincs lehetöség. F talenten HB miatt viszonylag megoldható a dolog, de U-n is csak akkor proccol a desecr. ha melee-zel. :S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
kábé hasonlóan skálázódik mint pl. egy dps warrior. ha trágya a gear, megszakadhatsz, akkor se fogsz jó dps-t tolni, viszont ha jó a gear, akkor imba dps-ed lesz.
én már ott hatalmas ugrást tapasztaltam a dps-ben, mikor lecseréltem a kék heroic instás fegyverem, az általam craft-olt 2h mace-ra, s újabb ugrás volt érezhetõ akkor is, mikor beújítottam 2-3 epicet.
szal' jah, durván gearfüggõ a dk.
A DK tényleg ennyire iszonyat gearfüggõ? Nekem még elég fos a gearem. 2 epix, többi kék-zöld.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ha elnyomja, instantban kiszedi combat-ból.
eredetileg ezt raid-re tervezték az ne-knek, de a druidáknak kitünõ escape skill lett belõle az instant flight form-mal.
hétvégén nálam is volt egy olyan szitu, hogy mobolás közben storm peaks-ben betámadott egy prot warrior. aztán jól meg is szivta, kapta zsinórban a chains of ice-ot, közben meg lezabálták a disease-k a 26k hp-ját. végén szegénykém csak nézett ki a hullájából, hogymiafakk van, de kapott tõlem egy kedves kis /hug-ot, hogy annyira ne legyen elkenõdve a szája.
õ gazdagabb lett egy spirit healer-rel, én meg egy archivement-tel <#hehe>#hehe>
,hogy izgalmassá tegyem hétköznapjaimat PVP-onal questelek szerényen😛
/beszarás,de nemnagyon tudnak megölni😄/ nos tegnap egy jóképességû 80-as dudu mobozás közben/LOL,mert szegény nemtudja,hogy HC-n kívûl a mobok mintha nem is lennének rajtam/ szóval betámadott😛,de miután 8-10 sec alatt -10k hp-t kapott én meg 95% on voltam fogta magát --->flightform valahogy és elröppent😊 Nem 100%,de mintha nem is nyomott volna stunt csak odébbugrott:S és putty már repült is el a varjú😊
ezmiez? vanish szerûség?
az enc sámánok tolnak valami überbrutál dps t csak utána következik a hunter és a fury warrior.per pillanat kb minden dps class tud hozni olyan 2500-2700 dps t talán az elementál sámán aki kicsit gyengébb, így azért mindengyik class bekerülhet nagyon senki nem lóg ki a sorból és a raid leader az adott fightra a legkedvezõbb setupot tudja összerakni.Ettõl függetlenül malygos kivételével minden ölhetõ szinte tökmindegy milyen setupal.Naxx bemelegítésre tökéletes insta mindenki számára elérhetõ, így el is érte a célját szerintem jó ötlet volt visszahozni.Hamarosan jön ulduar ott majd azért a szétaoezünk mindent megszünik.
a dk addig jó tank csak, amig cd-re nem kerülnek a mentõi (nagyon ki kell számolni, hogy mikor mit nyomhatsz el).
aztán onnantól cumi van.
én csak heroix-ot szoktam tankolgatni (tankgear: 541 def, 23,1k unbuffed hp, ~30-35% avoidance), de ha a mentõim cd-re kerülnek, akkor crit immun ide vagy oda, nem egy esetben volt olyan, hogy a hp-m úgy csökkent, hogy 100%-30%-5% hp, aztán gyõztem magam visszakaparni az életbe potionokkal, meg azt se tudtam hirtelen, mihez nyúljak, hogy ne dögöljek meg ott helyben.
arrol nem is beszélve, hogy mennyi extra statról kellett lemondanom a gearemen itt-ott, hogy ki birjam hozni a crit immun szintet, mert se offhand nincs, se def-es kétkezes fegyver, se +def-et adó sigil, ami egy warrior-nál pl. mind elérhetõ easymódban craftolt cuccokal, és quest rewardokkal.
szal' hidd el, hogy a warrior még mindig sokkal jobb tank, mint a dk.
raid-be pedig egyértelmûen sokkal jobb...
plusz sajna a rúnák felét tényleg arra kell állandóan elpazarolni, hogy disease-eket pakolgass fel, amik nélkül gyökkettõ lenne a sebzésed (arról nem is beszélek inkább, hogy ránk nézve a dispel mekkora szopás lesz majd pvp-ben), s sajna a rúnák korántsem regenerálódnak olyan gyorsan, mint kellene nekik...
összességében nézve, heroic tankolásra a dk atm. tökéletes, fõleg egy aoe-re építõ party-val, de raid környezetben még korántsem hozza azt a szintet, mint kéne, se dps, se tank szempontból.
dps-ként is akkor van csak általában a toppon, ha a többiek hogy téged idézzelek "nincsnek tisztaban a sajat kepessegeikkel 100%ig...rota,gcd,mire mit erdemes/kell nyomni stb.stb.", vagy erõsen overgearelt a többiekhez képest a dk.
nekem legalábbis ezek most a tapasztalataim...