166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
#140173 nem a kazsualizáció (ejj de szép szó) a baj, hanem hogy ilyen sava-borsa dolgokat is feledésbe taszítanak vele... rugó méreg q., druid maciforma q. és még sorolhatnám órákon át. -
#140172 Köszi mindent. Egyébként lehet hogy hihetetlenül hangzik, de szerintem a játék egyszerűsítése a (nagyon) nagy többségnek tetszik, többek közt nekem is. A legtöbb embernek, aki azért játszani is szeretne, enyhén szólva nincs túl sok ideje erre a szórakozásra.
Úgy látom, hogy azáltal hogy a játék kissé elmegy "casual" irányba, a régi játékosoknak is némileg pozitív, mert így új karaktert kezdve nem kell túl sokáig "szenvedni" a fejlesztéssel. Azt is hozzáteszem, hogy az alkalmi játékosoknak még így is maximálisan "hardcore" a játék -
#140171 Kimondottan a "répacsattogás" és szomszédos kifejezésekre gondoltam, hogy egy játék bukását várja, az nem érdekel. -
Cynd #140170 http://www.wow-professions.com/ ezt nézd meg fogják a kezed miből mennyi kell és mire! -
#140169 erről már lemaradtál, a játék egyik egyszerűsítése után ez se maradt már meg. virágokat venni meg nem hiszem hogy lenne elég pénzed lvl20 környékén, gyűjtögess csak :) -
Cynd #140168 bélanéni kiszedték már a méreg gyártást most már csak venni lehet és azt pakolod a fegyóra.ahogy nő a szinted úgy tudsz majd másféle mérget használni nagyjából ennyi. -
#140167 Bocsánat, még egy kérdés. Azt olvasom, hogy LVL20-tól meg tudjuk tanulni a Poison használatát bizonyos Rouge-specifikus küldetés teljesítésével. Én jelenleg LVL21 vagyok, és megcsináltam eddig néhány Rouge küldit. Az egyik Vendornál tudok venni egy Instant és egy Crippling poison-t és ezeket rá is tudom "kenni" a fegyverekre. Ez azt jelenti, hogy ezt a képességet megtanultam, vagy készíteni is elvileg tudok? Köszi! -
#140166 Sziasztok, lenne egy kérdésem.
Alchemy / Herbalism képességekre akarok gyúrni. A kérdés pedig, hogy mi a legjobb vagy leggyorsabb módja a fejlődésnek? A gyógynövényeket AH-ban/Vendor-nál vegyem vagy gyűjtögessem (Gathering AddOn fent van), stb... Tippek/trükkök -et várok! Előre is köszi! -
#140165 megtorló adottságokra pakolj úgy majd remek lessz. -
Arwenke #140164 Mondjatok egy jo oldalt amin paladin kapcsolatban vannak infok. Milyen speccel erdemes xpzni pl. -
#140163 Rosszul fogod fel! Az ilyeneken kacagni kell, bár igaz, hogy én sem értem, hogy miért jó izomból azt kívánni, hogy direkt szar legyen valami és ne váltsa be a hozzá fűzött reményeket, csak hogy a meglátása beigazolódjon és ez valamiféle fényt hozzon a kis nyomi életébe :) -
#140162 Kicsit más stílusban is kifejezhetnétek azt, hogy valakinek tetszik valami, - esetleg csorog a nyála - mert ez a stílus - azon kívül, hogy titeket minősít - valakinek bánthatja a szemét. Meg amúgy is reménykedem benne, hogy a legtöbben úgy gondolják nem ilyennek kéne itt lennie a színvonalnak. -
WiLDoR #140161 már semmi extra sincs a dologban...szép lassan hetente van már új boss 3ezermilliárdcsilliárd hardszopó móddal együtt, amit beüthetsz 5-10-25 fővel és mindezt normál/heroic/gigantik üzemmódban is, szóval gondoskodnak róla, hogy a mazochisták kiélhessék minden hajlamukat ingame...
amúgy meg most mindenki aion-ra csattogtatja (én kemény fél nap obeta után le is gyalultam a gépemről), mer' az a trendi most, kiváncsi leszek rá, hogy 2 hónap múlva is fog-e majd csattogni a fütyi, vagy csak egy kipukkadt lufi marad majd-e a helyén... -
Savmacska #140160 beléptem az portalon hc toc-ba, már furcas is volt nekem mert nagyon sokan 15-20an futottak befele a portal"ba mint aki megfagyott volan de nesze bemegyek énis, nem tölt a kép se semmi, jön dc bácsi, és azóta nem birok belépni awow-ba :D Ragna :) -
Bhalage #140158 olvastam FSen, hogy megoltek valami bosst, erre nem megy mar a repacsattogtatas mint regen?
lol -
Savmacska #140157 még vadmacskák is -
#140156 Ebbe a játékba vannak vadkutyák? xD -
#140155 bocs az offért meg a double postér -
#140153 Get a life! srsly. -
#140151 goto Fejléc -> Gyakran Ismétlődő Kérdések
thxbb -
MuthaFucka #140150 Hy all
Az egyik haverom megvette a Battle Chestet és hogy ebbe alap van 1 hónap ingyen gém?
mert neki csak 10 napos próba dolog van:D -
Savmacska #140149 -
#140148 ja bocs,most vettem észre hogy rajtam kivül mindenki eredetit nyom.
nem szóltam.
-
#140147 Szevasztok.
Lécci segítsen már valaki.
Nem sikerül az uj 3.1.3 patchet feltenni a wow-ra.
Letöltöttem egyesével is az 5 patchet és úgy próbáltam de mindegyiknél valami hiba üzi ablakot dob be.
Úgy is megpróbáltam hogy maga a játék tölti le a patcet,beletelt kb 4 órába de az se lett jó.
2 napja kinlódok vele.
Már ujratelepítettem az egész játékot.Ujra felpatcheltem a régebbiekkel,megcsináltam mindent amit kell,de az ujak nem mennek rá.
Mi lehet a baj?
Köszi -
Savmacska #140146 6-800 resis noobokat is öli a "lock" :) -
Dr DeViLKiNG #140145 Pve geares lock öli a 0 resis noobokat. Nagy dolog, ilyet bármelyik class csinál. -
Warden #140144 Érdekes hogy most nincs zomg hogy egy stun alatt megöl valakit.Ezért csak a paladinnak járt a nerf..
Visszajött igazságot osztani, az orális szájú kalgan és örülhetnek a lockok ez van nesze neked balance. -
Th0m #140143 http://www.youtube.com/watch?v=lmdm0qAuzHU -
#140142 shadowpanther.net -
#140141 ITT egy sokmindenre kiterjedő útmutató a rogue karakterhez, ha nem gond az angol nyelv. 20. szinttől megtanulhatod majd a mérgek használatát, illetve mikor bejönnek a képbe a talentek, akkor érdemes a combat ágat használni, a szintezéshez az a legjobb (két karddal, ezekből fogsz a legtöbbet és a legjobbat találni alacsonyabb szinteken).
Orgrimmarban tudsz fist weapont tanulni, a mace-t Thunder Bluffban, a kardot pedig Undercityben vagy Silvermoonban. -
#140140 Üdv!
1. Az energy 100-on marad 80-ig HACSAK nem Assassination talentolásod van amikor lehet 110 vagy más cuccokkal kombinálva 120 akár, de sose fog alapból 100 fölé menni.
2. A rugó nem arra van, hogy nagy sebzéseket vigyen be, hanem kicsi sebzésekből rövid idő alatt nagyon sokat. :D
A warlock ami elvileg arra való, hogy nagyon nagy sebzéseket csináljon. -
#140139 Energy-ből nem lesz több, az 100 marad. Rugóm sose volt, de mintha valami teával vissza lehetne tölteni.
A fővárosokban tanulhatod meg más fegyverek használatát, keresd a weapon mastert. -
#140138 Sziasztok, viszonylag új vagyok, elég sok mindent elolvastam már, mégsem találtam erről a 2 dologról szinte semmit:
1.) LVL19 Orc/Rouge vagyok. Mana helyett ugyebár Energy-m van. A kérdésem ezzel kapcsolatban, létezik-e Energy ital, ami instant újratölti az Energy-t csata közben? Csatán kívül nem kell töltő ital, mert úgy piszokgyorsan feltöltődik. Továbbá még kérdésem, hogy melyik alaptulajdonság növeli ezt az értéket? Mert már egy jó ideje 100-on "álldogál", ami kissé kevéske szerintem ezen a szinten.
2.) A másik kérdésem, hogy mit kellene tennem, hogy ne csak Knife típusú fegyvert tudjak használni? Olvastam valamit arról, hogy a Rouge igen sok féle fegyvert tud forgatni, de ezeket a képességeket hol lehetne elsajátítani? Elsősorban Sword/Mace/Fist weapon -ok forgatását szeretném megtanulni. Mindenhol azt olvasom, hogy a Rouge nagyon nagy sebzéseket tud bevinni, hát én így 20-as szint környékén két késsel a kézben nem dicsekedhetek ezen a téren (szerintem).
Előre is köszi a válaszokat! -
#140137 a rablógyilkosnak meg az a munkája, hogy megöljön, aztán elvegye a pénzed. nincs itt semmi látnivaló kérem, oszoljunk. -
Dr DeViLKiNG #140136 Durva lesz s7 unholy dk gearje. 30k hp, 900 resi, 4350 ap, 800 crit rate :D -
#140135 nekik ez a munkájuk
van bolti eladó aki elveszi a pénzed
van bank ami elveszi a pénzed
van vallás ami elveszi a pénzed
és vannak butaságot kihasználok akik elveszik a pénzed
olyan ez mint bármi más. -
BarnaMedve #140134 Ja és reply-re ilyen "hivatalos" email cím van: [email protected] -
BarnaMedve #140133 Azért jó lenne találkozni az emberkékkel akik ezen mesterkednek, és Vacsutu szokás szerint a fejüket a sziklához ütögetni... -
#140132 most hogy alaposabban elolvastam, mekkora FAIL már az alábbi rész: "We ask you to NOT change password until the investigation is fully completed."
Persze, ne cseréld le a jelszavad, majd megteszik ők... -
#140131 Egyértelműen lopás. Soha nem kért még cég kódot, kulcsot, vagy pláne nem titkos választ :) Már csak azért is mert ők bármikor megnézik :)