World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket
Jajj de aranyos! Én is találjak ki neked valami gúny.. izé... becenevet?
Nem látod a véleményemet? Az a véleményem, hogy nagyon el vagy szállva a teljesítményedtõl (valójában a guilded teljesítménye), és ezért mindenkinek beszólogathatsz, és fikázhatsz. Kár, hogy nem tudok érdemben véleményt nyilvánítani és hozzászólni, mert akkor lehet, hogy megtenném, nemde? Mehet tovább az e-peen nyújtás.

ಥ_ಥ

picket
Látom nem fogtad fel. Nem az a bajom, hogy értem-e vagy nem. Nehogy már ne lehessen venni a fáradságot és kiírni, hogy frost, nem pedig F. Ugyan az, mint a h, szero, vok (érdekes, az neked is szúrja a szemed). Az olvashatóság éppúgy elvárható a hozzászólótól, mint a szövegértés az olvasótól.
kkhtxbai <#idiota>

&#3237;_&#3237;

picket
Dehogynem! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Így igaz munkaidõ vége.Picketnek nincs mondanivalója csupán beleköt önmaga szórakoztatására bármibe de végül is had kompenzáljon itt a helyes mellényke, véleményt nem tud nyilvánitani, hozzászólni nem tud hát had irogasson valamivel el kell ütni a munkaidõt neki is.
ez érdekes, én értettem, hogy mit irt, az, hogy te nem, az az egyéni szocproblem tipikus esete 😊

2h-val meg kb esélytelen elérni a def capet

ez érdekes, nekem simán-lazán sikerült.
544 a def-em jelenleg (már 3 ponttal több is, mint ami a musthave) most a tank gearem-ben, 23,8k unbuffed hp, ~34-35% avoidance mellett, s hp-t meg def-et még mindig tudnám tolni felfelé (pl. cloak-on nincs titanweave enchant, bracer-emen nincs stamina enchant, chest-en is csak egy heavy borean armor kit figyel hp enchant helyett, etc.).
ja és ez olyan tank gear, hogy egy deka epix se figyel rajta.
és ez a 2h build, dw-hez már 1 tank fegyverem van, a másik meg épp tegnap esett UP HC-ben, de elninjázta elõlem egy holy pala, hogy neki majd kell a tank gear-jébe -.-
kek

szerintem csak mar vege van a munkaidonek, azert hagytak abba😊 majd holnap folytatjak. ketlem ennyire negymeno lennel, hogy miattad abbahagytak volna😄

picket
Csak elegem volt az oldalak óta folyó e-peen bajnokságból, de úgy látom sikerült is, mert azóta senki nem bizonygatja, hogy mit hogyan (meg mennyi resisttel) kell ezmode-ban ölni, meg milyen gombokat kell nyomni dk-val, hogy pucéran is õ legyen a falu bikája, és ki tudja a kasztja képességeit kevesebb betûre lerövidíteni <#idiota>

Most majd jön az, hogy nem is az e-peen ligát láttuk, de akkor majd idézgetek is :p

&#3237;_&#3237;

tigeroo
😄DDDDDDDDDDDd

ez alá már ne add a jövõben 😄
picket
Így:

&#3237;_&#3237;

picket
frost rez nélkül solozom.

&#3237;_&#3237;

Tatyla
össz-vissz mindenki a chestet csináltatta meg...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

A healereket azzal segíted ha kiállsz a blizzardból minden másra ott a sacred shield csak ahoz paladint is kellene vinni, de uyge az nem derogal bizonyos guildeknél pláne retri tallenten.Ne menjünk ebbe bele tatyla mindenki ugy öli ahogy akarja azért van ott.Ha ti ugy szeretitek ölni hogy frost rezben vagytok talpig ti dolgotok achievement jár érte 10 fõsben ha 80 frost rez alatt ölitek ennyi.25 fõsben pedíg lényegesen könyebb mint 10 fõsben igaz az sem egy kael harc, de ezért felesleges craftoltatni bármit is.Késõbb valószinû hogy lesz oylan insta amihez kell ehez nem.
capaszabi
szerintem meg ha olvasnál "szakfórumokat" a hobbiddal kapcsolatban, akkor talán észrevennéd, hogy a 1. rövidítések megszokott dolgok, 2. a hobbiddal foglalkozni miért kockaság? 3. praktikus dolgokat használni miért lustaság?

osztani az észt, ugy hogy közöd nincs a témához, szerintem jobban minösit téged, és értelmes kérdések helyett apró cseprõ faszságokba belekötni = te szinted.

Ha érdekel a DK, akkor az itt ugatás helyett http://elitistjerks.com/f72/

itt nincs annyi rövidités. te majom.

Zomil
forditani=röviditeni

(wtb edit 😊 )

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
szerintem meg igen nagy kockaságra és lustaságra utal még a blood/frost/unholy-t is B/F/U-nak forditani...
ez csak téged minösit nem engem

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Tatyla
na megelõztél...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Tatyla
azért hogy könnyebb legyen a fight és esetleg a healereket is segítjük?

capaszabi
ORCS IN SPACE >>> ROFLMAO

capaszabi
25ösnél azért segit, ha a 3 ember akire rádobja az ice stormot rezel valamicskét, hilerek manája zért megsinyli a szaffi harcot 😄

capaszabi
akit értint az érti, aki nem, az vagy utánaolvas,ha hozzá akar szólni a témához, vagy kussol. Mivel a konstruktivitásod 0, javaslom az utóbbit.

Nem menõség rövidíteni azt, amit megszokottan rövidítünk. Gondolom, a BMW, BKV, IBM, PC stb.szavakat sem kéne kiirnom teljes terjedelmében. Ha egy bizonyos fórumra irogatsz/olvasod, vagy tisztában vagy az adott környezetben elöfordulo röviditésekkel, vagy lapitasz, vagy kérdezel. Jaaa, hogy áccsuliban inkább dobálózol szeméttel, mint megtanulsz viselkedni és gondolkodni? mybad :S

25 fõshöz is minek kell? igaz azért nem jár achievement csak 10 fõsért.(ott a paladinok sem válthatnak frost aurára hogy meglegyen)

naxxban per pillanat a leghosszabb event a négy lovas..

mikor mind a 25 ember kiveszi a badget a ládából.erre azért lehetne valami megoldás kill után mindenkinek beiródik a lapjára ugysem az invertoriba kerül.
Ioles
Hali!

Ugye a kieggel megjelent a manás kasztoknál ez az "alapmanából %-os arányban számítom a spellek manafogyasztását" dolog. Azon gondolkodtam hogy pl. egy 80-as pap, melynél egy Greater Heal 2k manánál többet eszik, vagy a támadó spellek majdnem mind 1k manán túl szalad, hogy bírja ki egy instaban vagy akár pvp-ben 18-19k manával? Jó tudom instaban totemek ill. buffok sokasága ezt kiegyensúlyozza de a pvp-t nem értem, 3 heal, 1-2 buff, ill. 2-3 lövés és 0-án van. Vagy nem ennyire vészes a dolog?

Zomil
nekem is vmi ilyesmi jutott az eszembe 😄

attol, hogy minden 2. szót röviditesz még nem leszel "menö"

picket
Szerintem meg ha közepes range-en nyomsz egy BB-t, az pvp-ben is segíthet, és ha a fight végén még egy GG, akkor mindenki láthatja, hogy XD, mert egy kicsit sok a rövidítés, és roflmao-e vagy?

&#3237;_&#3237;

capaszabi
tapasztalatom szerint bármilyen talenten simán lehet hozni a top5-öt dmg-ben, ahol lehetõség van melee-zésre, U-n 1-2. hely is sima, ha addos a fight.

Ami viszont idegesitö, az a parry-haste probléma tankolásnál a DW-nél, 2h-val meg kb esélytelen elérni a def capet.

Amint lesz értelmes 1h MH-em, vissza fogok talentezni DW Tri-specre, nekem nagyon bejönnek az iszonyatos HB critek, valamint nálam DK=DW, ez a 2h mizéria elég zavaró, hogy miért van DW, ha semmi itemizáció nincs rá?

jelenleg 2 értelmes MH van, az egyik ugye random world drop, a másik pedig random drop nax 10ben :S azért berakhattak volna picit több 2.0s+ 1h-t.

capaszabi
jah, csak ha nincs melee rangeben _semmi_ akkor se RP, se dmg.
Veegyük példának gluth csontiaddok tank kitolását B talenten. ha közeljönnek sokan, akkor megbasznak a stackelö buff miatt, ezért messziröl kéne aggrot tartani. erre ugye van DnD, IT és kb ennyi, mivel ugye PS-t nem tudsz rájuk ütni rendesen, se Pestist, amivel szétterited az aggrot, és mivel nincs pestis, ezért BBre sincs lehetöség. F talenten HB miatt viszonylag megoldható a dolog, de U-n is csak akkor proccol a desecr. ha melee-zel. :S

[HUN]Crassus
még annyi biztos nem ilyen ninja pvp talenteje volt...nekem ugye talentelt a spell reflect,shield bash silencel...throw weapon szintén silence,stunol a revenge...ott a blood craze ami krit esetén/pvp ben azért jön pár/6 sec alatt 1600-ot gyógyít vissza kb. és az elengedhetetlen piercing howl...enélkül warri el se kezdjen pvp-ni.../bár tankoknak nem kell ugye/

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
kell vmi izgalom😊

capaszabi
szerintem akkor játsz dk-val, és majd meglátod milyen az a "nincs cd semmi képességén" dolog. stfunubkkthxbai

capaszabi
ahogy elnéztem BSen, kb van 3 dk, akinek van fogalma arrol, hogy van olyan stat is, hogy hit rating :S

capaszabi
10es szaffihoz minek frostrez? o.O

[HUN]Crassus
elég láma pvp arc lehetett engem csak egy shadow pap ölt meg😛/õ meg Gladiator/ meg egy healer druida😊 DK-k esélytelenek....

igen, nagyon gear függõ.
kábé hasonlóan skálázódik mint pl. egy dps warrior. ha trágya a gear, megszakadhatsz, akkor se fogsz jó dps-t tolni, viszont ha jó a gear, akkor imba dps-ed lesz.
én már ott hatalmas ugrást tapasztaltam a dps-ben, mikor lecseréltem a kék heroic instás fegyverem, az általam craft-olt 2h mace-ra, s újabb ugrás volt érezhetõ akkor is, mikor beújítottam 2-3 epicet.
szal' jah, durván gearfüggõ a dk.

Igen ez is benne van. Még nem tudok úgy játszani a DK-val, fõleg hogy elõtte ranged karik voltak csak.

A DK tényleg ennyire iszonyat gearfüggõ? Nekem még elég fos a gearem. 2 epix, többi kék-zöld.
Ez a l2p esete. Egyáltalán nem rossz a dk dpse. Legutóbb pl egyik dk haver megmutatta, hogy milyen is a full blood ha van hozzá megfelelõ gear is (max hit rating alap pl). 25ös wgben 4. volt (igaz nem voltunk csak 20an). Szóval nincs itt semmi gond max a playerrel.

Sephi
En mar csak o miatta járok ide 😄DDDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

shadowmeld.Ez a pvp onal mászkálás a mániád pve szerveren.Ezidáig csak a bc ben rohangáltál ugy mindig meg is öltelek ha pont összefutottunk igaz akkor vagy huntardal vagy rugóval.Most õk még shattratban várják hogy fel legyenek szintezve remélhetõleg összefutunk a paladinommal is<#vigyor2> ugysem látsz jól ha pvp off van vagy most mejd kiderül hogy javítja e a látásod😊
shadowmeld-del.
ha elnyomja, instantban kiszedi combat-ból.
eredetileg ezt raid-re tervezték az ne-knek, de a druidáknak kitünõ escape skill lett belõle az instant flight form-mal.

hétvégén nálam is volt egy olyan szitu, hogy mobolás közben storm peaks-ben betámadott egy prot warrior. aztán jól meg is szivta, kapta zsinórban a chains of ice-ot, közben meg lezabálták a disease-k a 26k hp-ját. végén szegénykém csak nézett ki a hullájából, hogymiafakk van, de kapott tõlem egy kedves kis /hug-ot, hogy annyira ne legyen elkenõdve a szája.
õ gazdagabb lett egy spirit healer-rel, én meg egy archivement-tel <#hehe>

[HUN]Crassus
ja valaki mondja meg,hogy a faxba jön ki a druida instant!! kombatból?
,hogy izgalmassá tegyem hétköznapjaimat PVP-onal questelek szerényen😛
/beszarás,de nemnagyon tudnak megölni😄/ nos tegnap egy jóképességû 80-as dudu mobozás közben/LOL,mert szegény nemtudja,hogy HC-n kívûl a mobok mintha nem is lennének rajtam/ szóval betámadott😛,de miután 8-10 sec alatt -10k hp-t kapott én meg 95% on voltam fogta magát --->flightform valahogy és elröppent😊 Nem 100%,de mintha nem is nyomott volna stunt csak odébbugrott:S és putty már repült is el a varjú😊
ezmiez? vanish szerûség?

[HUN]Crassus
nekem az a fura,hogy 80-as DK-k még mindíg "csak random zongorázok a skilleken" ezt mondogatják😛😊

Igazad van jópár dologban, nekem a DK hangulata tetszik. De tudod nagyon jól, maximalista vagyok és a lockommal és a hunteremmel is benne voltam a top 3-ban mindig. És azért fontos ez nekem, mert nekem a dps a feladatom egy raidben, és ezt szeretném a leghatékonyabb módon véghezvinni. Nem ismerjük még annyira a DK kasztot, így nem lehet tudni, hogy az itemizáció, a gear vagy csak a kaszt gyengesége a szánalmas dps. Ha valamivel le van maradva a többi dps kaszttól, az még ok. De ha egy top kaszt 2x annyi dmg-et tol akkor ott már baj van. Hogy ez skillhiány, gear vagy valami más, az majd kiderül késõbb.
Miért is kellene mindent szétaoezni?Nem rossz class ,nem rosssz melee dps a blood ág az unholyt nem tudom arra nincs tallentelve egyik dk sem a guildünkben.Játsz a huntardoddal ha dps királykodni akarsz most simán megteheted középgearben is simán bentleszel az eslõ háromban ha ez a célod.Igazából nem értem ezt a nézem raid közben a saját dps mérõmet utána meg 2óra wws tanulmányozás.nem oylan guildban játszol te sem ahol az lenne a cél hogy mindenki 5k dpst toljon.Menjen le minden boss elsõre 25 be is és ennyi.
Jelenleg sajnois a DK dps-e egy nagy nulla 25 man raid környezetben. Kb. a tank fölött kullog. Fõleg hogy a ghoul az elsõ kisebb trashek által is gyakran használt aoe-be úgy döglik bele mintha ott sem lett volna. A blood ág megy egy vicc raidre. tekintve a nulla aoe képességét.
No azért nem kell sajnálni szegény pár AA dk-kat.Nálunk kel'thuzadot mindig dk tankolja 25 ösben is.A medve tank ill a warrior tank "csak" addozik.Nem rosz az hogy kb mind a négy tankolásra képes class letud tankolni bármit.Dps ben sem roszak ha jól körbe vannak buffolva.

az enc sámánok tolnak valami überbrutál dps t csak utána következik a hunter és a fury warrior.per pillanat kb minden dps class tud hozni olyan 2500-2700 dps t talán az elementál sámán aki kicsit gyengébb, így azért mindengyik class bekerülhet nagyon senki nem lóg ki a sorból és a raid leader az adott fightra a legkedvezõbb setupot tudja összerakni.Ettõl függetlenül malygos kivételével minden ölhetõ szinte tökmindegy milyen setupal.Naxx bemelegítésre tökéletes insta mindenki számára elérhetõ, így el is érte a célját szerintem jó ötlet volt visszahozni.Hamarosan jön ulduar ott majd azért a szétaoezünk mindent megszünik.
csak hozzáfûzném, hogy nálunk pl. a raid dps elsõk a warlockok, spriestek, magek és fury warriorok bõven 3-3,5k feletti átlag dps-sel...

devil-nek sajna igaza van.
a dk addig jó tank csak, amig cd-re nem kerülnek a mentõi (nagyon ki kell számolni, hogy mikor mit nyomhatsz el).
aztán onnantól cumi van.

én csak heroix-ot szoktam tankolgatni (tankgear: 541 def, 23,1k unbuffed hp, ~30-35% avoidance), de ha a mentõim cd-re kerülnek, akkor crit immun ide vagy oda, nem egy esetben volt olyan, hogy a hp-m úgy csökkent, hogy 100%-30%-5% hp, aztán gyõztem magam visszakaparni az életbe potionokkal, meg azt se tudtam hirtelen, mihez nyúljak, hogy ne dögöljek meg ott helyben.
arrol nem is beszélve, hogy mennyi extra statról kellett lemondanom a gearemen itt-ott, hogy ki birjam hozni a crit immun szintet, mert se offhand nincs, se def-es kétkezes fegyver, se +def-et adó sigil, ami egy warrior-nál pl. mind elérhetõ easymódban craftolt cuccokal, és quest rewardokkal.

szal' hidd el, hogy a warrior még mindig sokkal jobb tank, mint a dk.
raid-be pedig egyértelmûen sokkal jobb...

plusz sajna a rúnák felét tényleg arra kell állandóan elpazarolni, hogy disease-eket pakolgass fel, amik nélkül gyökkettõ lenne a sebzésed (arról nem is beszélek inkább, hogy ránk nézve a dispel mekkora szopás lesz majd pvp-ben), s sajna a rúnák korántsem regenerálódnak olyan gyorsan, mint kellene nekik...

összességében nézve, heroic tankolásra a dk atm. tökéletes, fõleg egy aoe-re építõ party-val, de raid környezetben még korántsem hozza azt a szintet, mint kéne, se dps, se tank szempontból.
dps-ként is akkor van csak általában a toppon, ha a többiek hogy téged idézzelek "nincsnek tisztaban a sajat kepessegeikkel 100%ig...rota,gcd,mire mit erdemes/kell nyomni stb.stb.", vagy erõsen overgearelt a többiekhez képest a dk.
nekem legalábbis ezek most a tapasztalataim...

köszi.
[HUN]Crassus
Violet citadellben/Dalaran/ felveszed a küldit és odamész az insta bejáratához...pakk

littleNorbi
Violet Holdhoz hol tudok kulcsot szerezni?