166745
  • [HUN]Crassus
    A JÓÉDES K ANYÁD BLIZZARD!!!!!!

a druida kb 196x ment el inni....és mintha egy darab vasat ütöttünk volna! nagy gratuláció a szájbacseszett HOTos healeknek!teljes balance...csak azért nyertünk,mert sztem leesett az egere vagy a nagy röhögésben nem figyeltek kellően ránk!

• Kiado
    reetings!
    It has come to our attention that you are trying to sell/trade your personal World of Warcraft account(s).
    As you may or may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.

bla bla bla

Kaptam 1 ilyen mailt, már eladtam az accountomat szerintem 2 évvel ezelőtt és most jön egy e-mail, ilyenkor mi van? Lehet, hogy aki megvette accom most akarta továbbadni és lebukott?
    Ha elküldöm adatokat visszakapom az accountomat és eladhatom megint, vagy mi?:D
  • [HUN]Crassus
    háááát a semminél jobb....
  • rhazid
    Lehet most kéne mennem priestemmel av-zni. :o
  • [HUN]Crassus
    nemtudok úgy felmenni egy toronyba ,hogy MINIMUM!!!!!!!!!! 4-5!!!!!! ally ne kempelné míg leég....ilyet hordában még filmen se látsz:S
  • ShaiHulud
    akkor tovabbi oromre:

" A new Battleground will not launch until the maximum number of players on each side are in the queue (i.e. 40 players per side for Alterac Valley)."

• Krafthun
    én a rend, execute és mortal strike glypheket használom, bstorm inkább pvp
  • [HUN]Crassus
    kevés az infó mostanság:((
  • radical@work
    Kissé leült ez a kieg az tény. Én is már a www.swtor.hu-t olvasgatom. :)
  • antgecc
    Leginkább hc-zgatok, oda meg eléggé jól jön a cleaving, ki is van talentelve.
  • Gumbo
    heroic strike semmiképp. Cleaving szerintem felesleges. Bladestormost rakjál, esetleg Rend-et még.
  • Looserke
    nem az XP-zésen múlik...most is toltam egy AV-t amit 40 horde vs 30 allyval kezdtünk...

minden idióta hordás rusholt Balindára, SH és IW tornyokhoz hozzá se nyúltak amíg Balinda le nem ment, addigra az ally már 40mp-e befoglalta IB-t és TP-t. Mondanom se kell hogy a DB bunkerekhez egy stealthes se indult el beninjázni őket...mire valaki befoglalta IW-t addigra az ally már minden tornyunkat befoglalta és persze VÉDTE őket minimum 4-5 emberrel, persze mi max 1-2 emberrel védtük IWt és se SH se DB bunker nem volt még miénk...
  • antgecc
    Arms talenten vagyok és nem tudok dönteni: glyph of heroic strike vagy glyph of execution? Melyiket ajánljátok? Másik kettő cleaving és mortal.
  • picket
    De. Csak neked, csak most.
  • [HUN]Crassus
    én is SWTOR-ra várok addig csak funolok a wowban...,de ha bemegyek bg-ni próbálok hatékony lenni igaz qrva szar,mert egyedül vagyok vele:S
  • Sephi
    Picket mar nincs?
  • Warden
    Remélhetőleg a rated bg beválltja a hozzáfűzött reményeket.Az hogy valaki nem túl jó játékos az egy dolog de számomra a legidegesítőbb, mikor 4-5 leecher összejön teszem azt egy AB-n ami kizárja hogy nyerj viszont megkapják a markot meg a honort mintha ugyanúgy belettek volna gyalulva a földbe.

Próbálkozik a blizzard a bg-kel de a zöm újítás visszafelé sül el.WSG-n amelyik csapat vezet egy nullra beáll védekezni 8-10 fővel és próbállja kihúzni a 20 percet.AV az játszhatatlan a leeecherek meg a lvl upoloktól.Ez az új bg nekem nem tetszik ez is pve event kevés pvp vel.Eye az valamiért megy az allinak a blackouton igaz kell hozzá masszív horda támogatás imádják a zászlót akkor is ha nincs tornyuk.

Igazából már nagy reményeket nem fűzök a wow-hoz az aion valahogy nem az én világom nekem nagyon nem jön be a manga.Talán az old republicos sw játék lesz új folt ezen a téren.A kotor mindkét része nagyon tetszett amiket olvastam ill láttam az is nagyon ottvan úgyhogy elsősorban addíg akarom kibekkelni a wow-al.
  • [HUN]Crassus
    "elálldogáltál" túlzásokba ne essünk azért:)
    amúgy alap FAIL,hogy míg 4-5 en véditek a tornyot míg le nem ég addig nálunk 40 emberből van 2-3 aki megpróbálja visszaszedni ami szinte lehetetlen....

RATED Bg remélem megoldja a normális emberek problémáját akik azért mennek be BG-ni,hogy egy jót játszanak független attól,hogy győzelem vagy vereség lesz,de gyakorlott játékosokkal szemben/mellett lehet majd egy jót játszani!
  • Warden
    Háát hogy egy egyben hatékony arról vitatkoznék mondjuk ugy hogy bizonyos gear ill bizonyos classok ellen lehet hatékony.Most mikor foglaltuk el a tornyot esélyed nem volt igaz az nem 1:1 szituáció volt.Mikor visszajöttél a torony égése elött a noob warlockal simán tudtalak ölni ugy hogy még a lockot is megöltem fent a toronyban te meg szépen elálldogltál a consecbe

Abban igazad van hogy köszönhető a blizzardnak av egy nagy rakás szar lett.Eddíg is pve event volt de most hogy low lvl quest itemes altok szintezésére van elsősorban iszonyat játszhatatlan.Imádom mikor 2-3-4 74-75 -ös szintű random class ugy gondolja hogy nem egyhiteli őket az ember és leállnak matekolni.
  • [HUN]Crassus
    proton BG ni?? hülyéskedsz? annál nagyobb Fun nincs! ez nem fullos tank talent....inkább szopatós/stun hegyek,silence hegyek teljesen használható LENNE ha nem idiótákkal játszanék együtt.../
    ezzel a gearrel ami nekem van 1v1-ben 90% ban ölöm az összes klasszt talenttől geartől függetlenül...hidd el jó kis talent ez! egyedül arénában "nem elég"hatékony.Bár 1200 körül még ezzel is darálom a castereket.nagyot néznek mikor charge--> silence 3 sec bamm 4k shield slam+showckwave 3k stun 4sec majd reflectelek amit magába nyom:P totyog el--> intercept bamm stun 3 sec....castolna paff shield bash silence 3 sec --> concussion bamm 5 sec stun...heroic throw paff silence! stb.stb. teljesen jó ez:)
  • Warden
    Miért jó meccs volt wazz2x is megöltelek betankoltam shreket a végén egy szál healerrel a sok idióta hordás meg ugygondolta hogy engem kell ütni nem a healert avval segití sherekt.Minek warriorozol pláne proton bg n igy nem csoda ha magas a vérnyomásod
  • [HUN]Crassus
    jaja nagyon kemény!
  • [HUN]Crassus
    40 horde vs 20 ally na ki nyeri AV-t?

megsugom ALLY!
    Gratulálok a blizzard nagysikerü: seggeljem ki BG ben az XP-t a level 80hoz systemjének! ennél szánalmasabb dolgot ki sem találhattak volna....
  • jazzy
    Priestel most teljes egészében crit offset itemeket kapartam ki én is semmi más nem működik most csak az izomburst és help a rugónak.. gyakran többet dpselek mint ő
  • shaime01
    meele pajzsot néztem meg.. ugy emlékeztem warrior vagy :P
  • [HUN]Crassus
    ilyen nyúzott bogár kinézete van:S a healermace legalább tetszik
  • shaime01
    hahahahahahahaha csak megnéztem atlasbol ,hogy néz ki .. hát ilyen kinézetü pajzsot kaptam lv70en első quest rewardbol :D
  • werkfilm
    priest nem pap
  • [HUN]Crassus
    persze,hogy van értelme a resinek! csak nem arénában! lol? inkább nem röhögök hanem sírok:S
  • [HUN]Crassus
    nah végre nemkell jódarabig BG ben honorért lebombázni az agyam:) megvan az összes relentelss kieg és gyorsban megvettem a pajzsot is tegnap/ritka gány munka a kinézete:S/ 300! aréna pontért ami állítólag bug?mármint,hogy csak 300 aréna pont.
    Szemét VOA-ban meg 2 hete "szerencsém" van /kesztyű+gatya/,de baszki PVE-s ami nem igazán kell...mondjuk előző szezonban minden héten voltam,de sosem!!!!! esett pala cucc...az hány hét is volt? na mindegy jólenne pvp-s kesztyű+gatya is,hogy ne kelljen arra költeni az aréna pontból:P

ja és a papok baszki milyen dmg-t osztanak már valami kegyetlen brutál...vértizzadós,de pap rugót 80/20% ban nyerjük,de azért leszokott esni az állam.
    sámán+lokk meg lokk+pap és dupla frost mage ezek nagy counterek /sokadin+unholy dk/
  • Botond #140263
    Defcap minek druidtanknak? Talentből megvan ami kell, def nem ad semmit. Dodge, hp, armor kell. És szerintem resi is, mások szerint nem. Én úgy látom, hogy van értelme.
  • Oldern the 1st
    Ha viszont ez egy olyan probléma, amiről az Elitist Jerks-esek megfeledkeztek (olvasgatom az ottani topikokat, bár 3.2 óta annyira nem), akkor ideje visszaváltanom a mainemre, és nyomatni a feral tankolást.
  • Oldern the 1st
    Ok, mindegy :)

• shaime01
    mondjuk aoe miatt?
  • Oldern the 1st
    Én ezt Ulduar 10 Hard mode-ig bezárólag, normal TOTC 10-eket tankolgatva sajnos valamiért nem érzem.

Mondjuk az valószínűleg jelent valamit, hogy mintha a Stars is DK tankkal nyomta volna le Anub-ot, ha jól emlékszem :)
  • shaime01
    mint irta dknak tul random és tul nagyok a dmg spike-k mig egy druidánál tudsz számolni ,hogy kb ennyit dmgt fog bekapni végig warriornál szintugy még paladinál is de ott ha nagyon megakarna halni argent defender megvédi de dknál amint lejár a CD vagy buff már elöre láttod ,hogy vért fogsz izzadni nagyon szétszedték a dk tankokat pedig régen élvezet volt velük instázni most pedig inkább isten ments kategoria.
  • Oldern the 1st
    Hard mode-ban sajnos nem vagyok otthon.
  • capaszabi
    rune tap? öööö azt még használja valaki 25ös raidben? o.O Talán nézz már pár wol logot, hogy mekkorákat is ütnek a bossok/addok ToC10H/ToC25H/Algalon10/25-ben
  • Oldern the 1st
    Leginkább a "50k-val úgy szétkapnak, hogy köpni nyelni nem tudtam" részre regaáltam, ha te abban a szétkapásban nem tudtál elcsapni legalább egy Rune Tap-et és egy DS-t ekkora hp pool mellett, akkor nem csak a healerek gázak, hanem te is :D
  • capaszabi
    hmmm. miről is beszélsz? milyen selfheal? a 20 secenként 3 DS? huuuu, secenként 20k-kat ütö bossnál aztán idözitheted, mindezt 7-9k tps tartása mellett. sok szerencsét hozzá barátom :D