World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Get a life!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Get a life!
Most szeretnék belekóstolni az eredetis wow világába...Lenne egy kérdésem.
Szerintetek ha bgzni meg marenazni akarok akkor milyen kasztot válasszak?
köszi a helpet elõre is
még egy-két szórendi dolog, meg vesszõk jó elhelyezése és jó lesz az😊
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vélemények? még soha nem fordíttottam ien cuccokat gondoltam most kipróbálom úgysincs itt szinte semmi még lefordítva 😉
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Get a life!
Részletek laptop ajánlatunkról- Fujitsu Siemens V5505:
* Kijelzõ: 15,4" WXGA
* Processzor: Intel Core2 Duo T5850 (2,16 GHz)
* Memória: 2x1024 MB DDR2 667 MHz RAM
* Merevlemez: 160 GB HDD
* Optikai meghajtó: DVD +- RW Supermulti
* Video vezérlõ: Integrált, Intel GMA X3100 VGA
* WLAN
* Portok: 4xUSB, 1x S-videó, 1xEthernet, 1xSD-kártya olvasó, 1xPCMCIA Express kártya csatlakozó
* Operációs rendszer: magyar nyelvû Microsoft® Windows® Vista Home Basic
* Akkumulátor: Li-Ion 4800 mAh
* Tömeg: 2,7 kg
* Gyártói garancia: 2 év
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
EMO napirend
8:00 - felkelni.tükörbe nézni majd elsírni magunkat,hogy elaludtuk a hajunkat.
8:30 - elözö pont miatt öngyilkosság megkísérlése
9:15 - 2 sikertelen kísérlet után folytatni a napot.
9:20 - kiválasztani a ruhát a mai napra.
9:50 - fürdöszoba: eltávolítani a testszörzetünket, hajbelövés, körömfestés, smink.
11:00 - az új képeket feltölteni a myspace-re. Emailek lebonyolítása. Myspace-n megosztani a haverjaiddal, hogy mennyire bevág a seggedbe az új farmerod. Megírni, hogy mennyire elkeseredett vagy.
12:00 - némi nemü táplálék elfogyasztása
13:00 - sírás
13:25 - msn-en megbeszélni, hogy beszakadt a körmöd tegnap.
14:00 - megosztani a világgal a fájdalmaidat.
15:00 - végre kimerészkedhetsz az utcára. elmégy a barátaidhoz megbeszélni a legújabb divatod. kollektív sírás.
17:00 - vacsora könnyekkel kísérve
18:00 - msn,myspace és társai.
20:00 - fürdés, smink eltávolítása.
20:45 - smink nélkül a tükörbe nézni majd szembesülni,hogy mennyire ronda vagy. sírás
23:00 - myspace-en összegezni a napodat. elköszönni a netes haveroktól.
00:00 - lámpaoltás. kis pityergés még mielött elalszol.
on
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
vagy tényleg lesz még többféle, viszont meglévõ karin már nem lehet változtatni. hacsak azon a fizetõs szaron nem.
ÁllítóLAG lesz valami fizetõs lehetõség a bõrszín és még pár dolog változtatására. Ez még nincs ha jól tudom. vagy rosszul tudom?
de fõleg az elsõ 5-10 perce jópofa...van benne egy kis nosztalgikus stranglethorn vale-i utóérzés egy humán palával megtestesítve 😊)
aszittem leesek a székrõl, mikor megláttam, hogy már a film-ben is wow-oznak 😄
/sorry
csak onnan tudom, hogy minden nap megcsinálom õket...kell a repu a tabardhoz (szerintem ugyanis még mindig az SSO tabard a legtutibb), plusz lesz belõle +1 exalted repu és az ottani questelés közben simán-lazán lehet weapon skilleket is húzni. most épp unarmedet húzom, lecsapkodom manccsal simán az ottani 70-es mobokat 😛
<17:32:35>17:32:35> -<@bark_lavaOnMe>- ha nem lehet botozni
<17:32:41>17:32:41> -<@bark_lavaOnMe>- akkor nyomorekok lesznek a toppon
<17:32:52>17:32:52> -<@bark_lavaOnMe>- akik kb 24 orat ulnek a gep elott es uvegbe hugyoznak
😄
Swedish people are albino monkeys
Outland max annyiban jelent nemi elony, amellett hogy a kvesztek 10-11k-t adnak csak, es a mobok is 500-600xpt, hogy nincs akkora nyuzsges es kihaltak, jobban lehet haladni, nem kell esetlegesen sorbaallni egy-egy nevesitett kvesztmob leolese miatt.
Osszessegeben erdemes jegyet valtani mar 68on a hajora/zeppelinre.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
- 70-en elment a pénzem flying mountra + skill, meg az idõm is igen kevés lett és most a szigeten napi küldizek ha van rá idõm (~1 óra alatt ~50g)
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
58onmentem át outlandra is, nemtom az mennyit befolyásolt ez a fejlõdésben.
hát sztem megcsinálom a shadow valleys küldiket azt majd meglátjuk meddig jutok..
persze ha már a tizenötödik karidat húzod és hányásig ismered a questeket, ez nem opció...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Most olvastam vissza. 😄
지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE