166745
World of WarCraft: The War Within hivatalos weboldal
World of Warcraft tematikájú merchandise cuccok
World of WarCraft: The War Within beszerzése
World of WarCraft: The War Within megjelenés: MEGJELENT!
-
Dr DeViLKiNG #140334 Az hogy egy guild és undergeared, meg az hogy ténylegesen nehéz valami, az két különböző dolog. Első 4 boss egy nagy röhej az olyan guildeknek akik szarrá farmolták ulduart. Anub meg kicsit erősebb, mert nincs olyan szinten a gear senkinek, hogy meglegyen az optimális dps/heal/surv. Sajnos toc-ban egyetlen egy összetettebb boss sincs.. és ez bizony nagy hiba, mert most ezt kell majd farmolni fél évig. -
Warden #140333 A 10-es és a 25 ös sima nem egy nagy durranás valóban.Azért heroic módban a 25 fős iszonyat szopás igy 2 hét után stabilan megy a a p1-meg a p2... majd icehowl ugy 16-25% köröl enragel.Azt mondják hogy utána már könnyebb a twyns valkyrekig de először ennek az első kiba.. eventnek kéne látni a végét.
nagyon nagy külömbség volt már ulduarban is a sima 25 ös meg a 25 ös hard modok közt.Ez most csak erősödött.Alapjában véve a koncepció nem rossz, sima változatban minenki végigér látja az endbossokat hardmódon meg lehet oralizálni. -
Dr DeViLKiNG #140332 nekünk meg meglett ma altokkal(2 main) 10es toc insanity, nagy dolog löl. Vicc már ez az egész pve komolyan, a 10 epic+2recept+orb meg röhej a végén...
pve iz hard. -
Warden #140331 Gratutla hozzá.Igaza van Laceenak a hunteremmel kb 4 hétig jártam azért a kiba.. puskáért oda.Volt olyna nap ugyan hogy 2x is esett mikor az volt a napi hc, de akkor vagy a paladinnal vagy a rugóval voltam.Ez igaz az UK s nyilpuskára is ami azóta sem esett ha a hunterrel voltam.
A drop az amivel a blizzard kezdhetne valamit.Sorba állunk a sima 25 fős verziós baltáért vagy 10 en nem esett soha.vezaxx soha nem dobta heroic módban a 2h kardot most meg már nincs is a loottáblájában ahogy a yogg-saronos 2h mace sem.Még a bc ben a tokenesdi class csoportra bevállt sima 25 ösben ez a bármire beválltható token+ badge is jó ötlet.Ennek a mintájára megcsinálhatnák az egyébb dropot is és a fegyvereket elsősorban.
-
#140330 szép és jó, csak hát kicsit "égő" hogy külsős tankkal ment csak le nekik...
Kb olyan, mintha Ensidia behivna valakit, csak mert palával ideálisabb egy fight mint warrival... -
Krafthun #140329 ez a nagyon jól felszerelt? :O -
radical@work #140328 Még nem lehet váltani szerintem. -
ShaiHulud #140327 nem olvastam, csak azt hogy leoltek es maradt 3x tryuk, utana pedig transfereltek. -
#140325 mázlista, hunterrel kb négy hétig jártam minden nap a puskáért, mire mgelett, most meg dk-val nem esik soha, ami kéne. -
#140324 Érdekes... anno mikor WoWoztam, pont hogy a hordások aláztak minket.. -
#140323 előszedtem ,leporoltam kicsit a warrit...csóri még savage+hatefulban volt:) Bár már 1 hete játszom vele így van már furi+deadly cumója is.
tegnap lementem TOC hc : első boss: 2H AXE, 2. boss tankolós kard,3. boss dps puska:P csöppet szerencsém volt:) volt egy OT pala/neki semmi nem kellett/ meg 4 caster:)
ilyen a szerencsés insta:p -
MURopi #140322 ha olvastad hányszor próbálták meg ölni akkor rá jöttél volna hogy nagy valószínűséggel a lagg az oka :D -
Tiger1111 #140321 Hello mindenkinek ,újra szeretném aktiválni a wow accountom.Még a legutóbbi patch előtt olvastam ,hogy lehetőség lesz majd frakciót váltani egy kis pénzért cserébe.Ezt már most is megtudom tenni ,és ha igen az account management melyik opciójánál? -
ShaiHulud #140320 ugytudom mar leoltek anubot hardmode ensidiaek es igen el is transfereltek tarren millre, mint egy a lagot okolva azert hogy eddig nem sikerult, persze lehet tenyleg ezert. -
WiLDoR #140319 te is jó hülye vagy, ha azt hiszed, hogy egy game haza tudja vágni a gfx kártyát :D -
voloume #140318 nézzétek meg a gyerek öcsijei között a Feats of Strength részt..aztán pillancsatok rá, hogy hanyas a gyerek :) -
#140317 enUS? =/ -
Apocalipto #140316 Manuális patchelésnél ez jön elő:
Már újraraktam, de nemjó..mit kéne csinálnom vele? -
#140315 Grat nekik igen , épp mi is Ulduar-ban voltunk mikor benyomta a server first kilt erre a sok noob generalra kezdte irni a gz-ket:D(persze horda oldal):D
amugy Inkviziónak is beadta ,gondolom őkis voltak a cspatban? -
MURopi #140314 ha jól olvasom akkor azért mennek tarren millre hogy ne laggoljanak raidolás közben... -
voloume #140313 sry dupla postért, de egy érdekesség:
ha rákerestek az ensidiára, akkor már a tarren mill realmen vannak, vagyis ensidia anub hard killért úgylátszik mindent elkövet:) -
voloume #140312
magyar 2. + 10k+ öcsi pont :) grat broteenak meg deus exnek -
Savmacska #140311 jogos... -
#140310 (de ő vmi csicska tört szerón jáccik [biztos csicskataurin]) -
Hedric90 #140309 kár :(, azért kössz -
#140308 3.1.3on már nem tudod tolni mert már kijött a 3.2 és a blizz nem ad arra lehetőséget h régebbi patchekkel játsz. -
Gumbo #140307 töröld le a patch.mpq-t, és reapir.exe. Amúgy a google jó barátod, és GTFO a piros szöveg miatt. -
Hedric90 #140306 Sziasztok, ha túlságosan is felpatcheltem a játékot mit tudok tenni, vagyis 3.1.3 szeretném tolni de 3.2.0 -n van ... Újra kell telepítenem az egészet amitől megkímélném magamat vagy van más lehetőség, a válaszotokat köszönöm ! -
Savmacska #140305 Te miről beszélsz?:D tönkretette a videó kártyádat a wow ? -
#140304 hogy tud egy játék tönkretenni egy videokártyát? -
1Emese #140303 Megvan, de azért thx.
3 videókáryát tett tönkre a wow, a 4iket nem fogja.
Mert többet nem wowozok, csak mosolygok majd.
Hogy mikor haza érek a másfél műszakból, csak egy szórakozásom legyen mind a hét nap, az alvás... hiába szép az élet.... -
#140302 wow-europe -> account management -> cancel subscription
:) -
1Emese #140301 Hogy tudom megszüntetni az átutalással történő fizetésem?
mert nem szeretném kb 1-2 évig fizetni.
De nem is szeretném törölni az accountom.
Lépésről lépésre please írjátok le :(
Biztos le lett már írva, de vagy 10 oldalt olvastam vissza, és mentsetek meg még egy újabb 3 óra olvasástól :( -
Kiado #140300 Királyság akkor lehet van egy accom ingyen, amin van pár max lvl-es kari. -
átérzem a helyzeted ^^ -
pinky1337 #140298 akkor az nem kamu, engem amikor bannoltak, akkor is erröl a mail cimröl jött -
Kiado #140297 [email protected]
innen jött -
Dr DeViLKiNG #140296 ret druid, hát igen. Az az amit nem lehet pala uhdkval megverni, max marha nagy mákkal. Cserébe viszont ők sem tudnak megverni :D
Nekünk is volt egy ilyen 32 perc körüli gameünk -
ShaiHulud #140295 elvileg csak acc lopo dolog. szerintem ne foglalkozz vele. -
Savmacska #140294 kok drood