World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lacee
az accounthoz szükséged van az alapjáték az aktiváló kódjára.
tehát: a GC csak a késõbbi feltöltésre jó, sima wow (késõbb + BC + WOTLK) kell az új account létrehozásához

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

SZiasztok. vettem GC-t szeretnék acct csinálni de a gcm elsö számai 4 karakter ö többet kér hol lehet gcvel aktiválni?
Hi all ugye ismeritek a a arcane fire maget és az instant3-4 pyrot? vagy fireballt? et szeretném megtudni mert anyira idegesit hogy valaki csak ugy lövi a pyrokat instantba na és mivel lehet ezt csinalni valami addon? macro?ha tudtok segiteni akkor pls irjatok.elöre is thx
élvezd, remélem mi megszabadultunk tõle 😄

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

Az az igazság hogy a konditermet egyenlõre többre értékeli a virtuális világnál, épp próbálom behálózni ;-)

De köszi a válaszokat 😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

capaszabi
szerintem blogot kéne irnod

picket tud segiteni ebben, a levált talpu cipö mély nyomokat hagyott bennem 😄

tigeroo
utolsó mondat: hát te se legyél közgazdász 😄
picket
Helyzetjelentés szagot érzek! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

dartonita
😄

Erzem hogy a wow vilaga sokkal szegenyebb lenne nelkule.

Na mai nap egész jól alakult. Át talenteltem Beast Master-re beszertem 1 +2 agility-t adó armor-t és +2 agility-t adó nadrágot. 1 +2 Agility-t adó Thelsamar Axe-ot. Meg szintet is léptem, kezdem érteni milyen sorrendbe haladjak a quest-ekel😊

Ma duel-eztem. 1 16-os törpe paladinal-al 2szer megvertem én akkor voltam 14-es, kétszer sikerült megölnöm nem tudom, hogy ez jónak számít-e?

Meg az Aukciós házról kérdeznék. Esnek ezek a zöld item-ek azt mondta haver ha olyanok amik nekem nem jók v már van jobb tõlük tegyembe oda. Mi alapján tudom eldönteni, hogy mennyiért tegyembe?. A dupla árát írtam be most utóbb amit az AH kiírt.

cdgalaxis.hu
itt árulnak jó sokat

picket
Teljesen jó egyébként, hogy elbeszélgetünk egy sráccal, akinek B@szdMegAMesédet a neve. Ha tudnátok mit jelent a picket ósumérul.... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

ITTEN van ni az add-on, ami kell nektek.

haverodnak meg üzenem, hogy ha ennyire abszolút 0 az angolhoz, akkor látogassa minden nap meg 1 picit EZT a honlapot, nem fog neki megártani <#wink>

Igen jót írtál. De még FickDeineStory tudom ajánlani azt, hogy szintezéshez nem kell az összes talentpontot elkölteni. Kicsit betartalékolod, addig kiismered a karit és elköltöd.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

dartonita
Ertelek,az elso par szint amig a karakter tok bena,nem valami szorakoztato.Ha majd jonnek a groupos questek,vagy olyanok ahol elit mobokat kell olni,az mar kicsit izgalmasabb lesz.Es persze a low lvl instance-ok foleg,mert ott talalkozol az elso (szintedhez merten) kemeny bossokkal is.A retalentet meg nem javaslom tul gyakran,amig nincs biztos beveteled a szakmabol addig okosan osztogasd a pontjaid a talentokra,mert nagyon draga.

Sajnos nem lehetséges. Próbálkozzon warez szerveren, ott leehtséges.

Ne legyen lusta utánanézni. Jó jó, gondolom casual játékos ezt ne vedd sértésként, mert nem az), szóval nem kell addon, hogy a kiesõ idõt is számolja (pl hunter, nem mindegy mikor mit milyen sorrendben ugye). Gondolom pár skillt használ és azokat ki tudja tapasztalni.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Üdv!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e olyan addon vagy valami hasonló, ami a skilleket magyarra fordítja?

Haverom abszolút 0 angolból, Quest Helper meg CArtographer addonnal már tudnak kalandozni, csak gáz hogy ha nem vágja mit tudnak a skilljei, utánaolvasni meg sztem lusta lenne 😄
Szóval jó lenne valami magyarosítás a skillekhez vagy valami 😊

Elvileg nem tartom lehetetlennek, hogy egy az egyben kicseréli a skill meg talent könyvet magyarra valami addon, mármint sztem technikailag lehetséges 😄

Elõre is köszi 😄

"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."

bennem speciel semmi negatív érzés nem volt a huntarddal kapcsolatban, nálam ez kb. olyan már, mint hogy rogue helyett rugót vagy rugacsot írok.
persze van egy negatív zöngéje is a dolognak, ez tény, csak azért nem kell mindent véresen komolyan felfogni 😊

Olyan petje van amilyet akar ha pók akkor az ha farkas-oroszlán-tigris-rák-teknõs-majom-húsvétinyúl akkor az.Kérdezett és válaszoltam hogy szerintem mivel érdemesebb és könyebb szintezni.Amennyiben valaki azt javallta volna neki hogy MM ként szintezzen valószínû te lettél volna az elsõ aki itt hurrog.

Fick egy retalent olcsó azthiszem az elsõ az 1g de ahányszor retallentelsz egyre drágább lesz a vége már 50g de ennél nem lesz drágább.
Áttalentelés elsõnek 1 gold, aztán 10 gold, majd 25 gold és bégül 50 gold. Remélem jól emlékszem a számokra. Van maximum határ (50 gold), ami fölé nem megy már.

Ha neked csak alapjáték és BC van, nem tudsz Dalaranba menni. Hiába húz a lock, hiába nyit kapuit a mágus, nem tudsz. Kattoghatsz rá, de feleslegesen. De amúgy AHban látod a level 70+-os játékosknak való itemeket, sõt meg is tudod venni azokat, csak használni nem. A skilled sem fejlõdhet (foglalkozások) egy szint fölé (de tovább növelhetõ, mint amit enged a BC drágább tekercsekkel), mert trainer kell egy idõ után.

és mennyibe kerül 1 ilyen át talentelés 5 talent pont van felhasználva.

Lacee
egyébként is a legjobb pet a core hound 😉

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Játssz olyan kaszttal, ami neked tetszik, de olyan peted legyen, ami nekik tetszik. Ezt csak én nem értem? <#nemtudom>

&#3237;_&#3237;

picket
Akartam szólni, hogy aki hunterrel játszik (játszott), az miért huntardozza a kasztod, de ilyen hozzászólások után... hát... legyen huntard (ti azzal játszotok, épelméjûek meg hunterrel).

&#3237;_&#3237;

huntardom nekem is a lvl14-es eyechakee-val (fehér oroszlán) mászkálna még most is, ha játszanék vele.
õ és mancs elég jó párost alkottak 😊

ehh...Végül is olyan pettel mászkálsz amivel akarsz, a pók kb semmit nem tud perként de ga azzal szeretsz mászkálni a te dolgod.A MM ág fejlõdésre elég nyögvenyelõs de te tudod azt is.A helyedben áttalentelném a huntardot BM re ill fognék be egy macskát ad egy per pillanat a macska az egyik legerõsebb dps pet jóideje ad kettõ az legalább ki is néz valahogy.

A saját hunter altom aki dalaranban várakozik hetvenesként hogy fel legyen szintezve ugyanaz a cicája van lvl 10 óta amit a hunter questben be kelett fogni és nincs az a fekete-fehér oroszlán, tigris, egzotikus pet a játékban amire lecserélném a pöttyös Oriza névre hallgató macskát.
ja ja ezt a talent meg skill rendszert vágom. Marksman ágra fejlesztettem ezért is szeretek pókot használni mivel az lehálozza a mobot én meg kényelmesen leölöm távolról meg közbe a pók is segít közelrõl ölni.

Támaszd fel a peted és etesd meg.A questek nagyrésze sajna iylen szerezz 8 akármifület ölj 6 akármibármit.Amennyiben nincs wotlk-od nem tudsz dalaranba menni mivel az a zóna az új kiegészítõvel íródott, de feleslegesen is mennél oda semmi nincs ott ami egy low lvl karakter használni tudna.

Jah még valami minden második szinten kapsz új skilleket ill minden szinten 10 lvl-tõl rendelkezésedre áll egy tallentpont amit te osztasz el.Az új skilleket amit kapsz olvasd el hogy mire jó a tallenteknek is.

Amennyiben a huntardot választottad tudom javallani a beast master ágat fejlõdésre (per pillanat raidre is).Ezen az ágon fejlõdve a petetd kb mindent megöl egyedûl is neked csak asszisztálnod kell neki (életbentartod, nem rántod rá az egész zóna összes mobját)pl van oylan képességed ami healeli a jószágodat használd és persze közben lõd a targetét.
Looserke
ha meghal a peted (ami azért elõ fog fordulni elég gyakran), nem kell mindig újat befogni hanem a revive pet skillel újraélesztheted, csak ne felejtsd el egybõl megetetni mert amikor meghal a pet mindig lecsökken a "jókedve"...

Az a baj, hogy kicsit olyan üresnek érzem a játékot. Mint mondtam sok dolog van ami megtetszett benne, olyanok is amik nem. Tegnap csináltam meg az 50dik quest-emet. Na már most ebbõl 1 volt amit tényleg igazán élveztem illetve 2 mert 1 helyen voltak a küldetések.

Meg lenne két kérdésem:
1. Tegnap meghalt a pet-em újat akartam befogni, de azt a választ kaptam, hogy neked túl sok peted van, aztán meg próbáltam akkor dissmiss pet-et nyomni arra azt a választ kaptam, hogy a pet-ed hallott ilyenkor mit tudok csinálni?
2. Azt hallottam, hogy Dalaran LK-s város na most nekem csak WoW+BC van akkor ha vmi varázsló kaput nyit nekem oda tudok menni vagy nem?

dartonita
Par dolog eszembe jutott,es linkelnek is egy-ket cuccot,skillt ami meglehetosen megkonnyiti a holy pala eletet.

Beacon of light
Glyph of holy light
Glyph of wisdom
Sacred Shield
Judgement of light

Ezeken kivul pedig ugye nem csak flash es holy light van hanem az instant holy shock is ami megfelelo talentekkel es gearrel 7-9ezret is critel azonnal.Rapakolod a tankra a beacont,aztan mehet a heal a dpseknek.
Egyaltalan nem kell izzadnom hc instakban,kivetel ez alol talan Loken ahol ugye a HOT-os healerek sokkal egyszerubb helyzetben vannak.
Arrol nem is beszelve hogy attalentolva retrire milyen brutal dps bgn.

134776:Ugy jatsz ahogy Neked jo,ne ahogy masok szerint kene.Amig casual player vagy,es nem tudsz egy klassz guilddel elmaszkalni instazgatni,addig fedezd fel a jatek ujdonsagait es oromeit.Lesz boven beloluk kis szinten is.Ezen kivul pedig ott a Looking for group lehetoseg,ahol szepen beallitod hova keresel partyt,es joesellyel segitenek is.Persze egy jo kozossegben ez is egyszerubb.Nem szeretnem ha az elso par nap latszolagos sikertelensegei ellenere elmenne a kedved a jatektol.
Az addonok pedig a barataid,ne tarts attol hogy emiatt romlana a jatekelmeny.Sok roviditest hasznalunk,szoval ha valami nem vilagos,kerdezz.

Lich king kulcsot vennék megbeszélt összegért, csak a kulcsot, ha van neked fölös, akkor kérlek jelezd nekem egy pm-ben, elõre is köszi

Get a life!

"Healuppot kivették, van helyette spellpower, ami ugye harmada negyede a régi healupnak, így hot eleve kevesebbet tickel"

2/3-a volt kb a healupnak a spellpower amikor kijott a patch, na de a coeffet noveltek a healing spelleken szal kb ugyanannyit kellett tickelnie mindennek mint elotte. az mas kerdes hogy lifebloomot pl nerfeltek bc ota, az azert healelhet kisebbet.

de az teny, hogy burst dam sokat nott midnen classnak, szoval a hotolos heal annyira mar nem lesz meno remelhetoleg mint bcben volt.

- én ezt látom amikor fiam DK-val tankol. PUG-gal heroicban recount szerint gyakran neki van a legnagyobb dps-e (1500). Néhány bosson ilyenkor gyakran behalnak. Ma egy mágus 70-es epik cuccokkal, ugyanott egy rugó félig aréna szetben küzdött...
- a papok meg lehet, hogy bénák de még nincs normális cuccuk (mint ahogy elõzõleg is írtam, csak rutinosan átsiklottál felette) és egy-egy kósza ütésbe belehal, a pala meg nem
- sámán healerrel még nem ment, gondolom azok mennek a guildjükkel

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Fehercsoki
Druid jobb.

Forolto
Azért én a hilerekkel kapcsolatban megkérdõjelezném az állításodat.

A pala fokuszhiler,szal heroicban izzad,mint a fene.Azért mert plate-ben van és az aréna csúcshilere,PvE-ben igenis gyenge a többi kaszthoz képest.
Ráállítod a tankra oszt jóvan.
A pap meg elég béna,ha kifogy manából,vagytán nem spirit-re gyúr a drága?Nem is tudnám elképzelni a papomat más cuccban.
Sámlival menjetek heroicba,az az istenkirályüberbrutál állatfenegyerek .😊

"Kereshetsz a googleben lvl up os buildeket van jópár de tök felesleges ezek arra irányulnak hogy a legkevesebb idõ alatt érd el a max szintet de lõfüttyöt nem látsz a játékból csak mint egy robot mész mész és megcsinálod az adott szinthet szûkséges questeket."

na ilyen kell nekem😊

Igen elõször többet terveztem játszani de mindig volt valami aztán ezért jött ki csak ennyi idõ most már elvileg lesz több idõm, ha úgy jön össze még aká 10 óra is 1 nap.

Mennyi idõ elérni az lvl 70 (mert csak BC kiegem van) ha napi 5-6 órát játszom?
- elõzõleg még több idõt írtál, én abból próbáltam találgatni. 70-80 között most is úgy fejlõdök, hogy végig rested XP-m van (városban vagy kocsmában (inn) hagyom a karaktert), viszont fejlõdés közben én nem voltam instában (ott gyorsabban jön az XP)
- ha jól értem ~8 óra alatt lettél 15, az szerintem teljesen jó. Az ember még az elején inkább nézelõdik, meg az ideje nagy részét a közlekedés teszi ki

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

Annyit és úgy játszol ahogy akarsz nem lóverseny ez.Aki ismeri a questeket annak kb 3-4 óra 1-20 ig a lvl up althúzás közben de az célirányosan halad tudja melyik questek vannak egy helyen mi miután következik és az szerint halad.Élvezd a játékot ha két hónap múlva leszel csak nyolcvanas na bumm.kb 2 hét kényelmesen játszva felszintezni egy karakter de annak akinek már van egy így mindenféle módon tudja támogatni az altját (bag-gold-ah ból kivásárolt jobb minõségû cuccok stb)

Most hogy quest helpert használsz gyorsabban megy a szintezés mivel látod hogy hol van a qitem q mob de ettõl függetlenûl olvasd el a questek kis bugyuta történeteit vannak egész jópofák is.Amennyiben az alli oldalt választottad a legkényelmesebben 15 tõl a westfall-redrige-duskwood zónákban questelj ugy 26-28 ig el is látnak vagy talán 30 ig is.Ezt követõen mehetsz stranglethorn valeybe és ha pvp szerveren játszol ott megtudod hogy milyen is az ha szarrá gankelnek.Kereshetsz a googleben lvl up os buildeket van jópár de tök felesleges ezek arra irányulnak hogy a legkevesebb idõ alatt érd el a max szintet de lõfüttyöt nem látsz a játékból csak mint egy robot mész mész és megcsinálod az adott szinthet szûkséges questeket.
s0n1c
Biztos nem gyakorolt eleget a pap <#idiota>
akkor én valamit nagyon rosszul csináltam. 4 nap után 13-15 körül vagyok valahol elsõ 3 nap játszottam kb 3 órát tegnap kb 5-öt. a questhelper-t tegnap raktam fel azzal játszottam pár órát lehet ezért voltam olyan lassú, na meg többet kellett volna játszani

A lockokra rá is fért egy kis orália hadd tudják milyen a fallosz tulsó végén leledzeni.Imádom el turn evilezni a demo lockokat démon formban és legalább 3x megfuttatni mielött megölöm, egy kis kárpótlás az elmult két évért.
Palan kivul 800 resilience alatt minden healer free kill. De inkabb 1000 koruli kell, palanak 600 is eleg. De meg baromi jo gearben is eselytelen magas ratingre eljutni palan es shamanon kivul. Meg az sem art, ha dk a tarsa. Kozepes ratingen mondjuk lattam mar par ugyes resto druid+retri pala parost, es meg priestek is elofordulnak, de a 2 dps csapatok nem engedik oket feljebb.

jah, hát a klottgatyásokra most elég szar idõk járnak...
nem is papírból vannak már, hanem leginkább már az sincs rajtuk.
deep frost mage az ami még életképes, de a pap, warlock az kb. a vicc kategória jelenleg, annyira papírból van...

láttam egyébként valahol videót wcm-en, ahol rugó valami 22,5k dmg-et osztott ki, kevesebb, mint 2 mp alatt, egy son of holdir giant-os quest-et csináló cloth-os karakterbe.
az azért nem kicsit brutál 😊

- instákban (vagy ha nem kell) menet közben 2 kattintással ki lehet kapcsolni, illetve nem kell mindent maximumra venni benne (ha lesz wow, ennél konkrétabban meg tudom mondani mit vettem le benne 100-ról 40-re) és akkor nem fog (annyira) lagoltatni
- ettõl persze még biztosan jó a carbonite quest is, de a qh-t már kezdem megszokni (nem ment könnyen)

capaszabi
quest helper lagoltat, carbonite quest a barátod

capaszabi
balansz: tegnap 3v3-aztunk retri disc unholy.
papunk 20k hp 500+resi: mutilate mutilate evis. =16k dmg ha épp beért a prot, akkor vanish, és utána megölték. mindezt AHs-s és lvl 70es cumokban produkálják jelenleg a rugók. teljesen reális.

- fiam DK-jával a 80-as szintet 6 played nap alatt érte el (ez ugye gyakorlatilag 58-80), szerintem ennyi idõ alatt most el lehet érni a 70-et is nulláról (amikor én lettem utoljára 70-es még lassabb volt a fejlõdés 1-60 és 60-70 között is, tehát az nem mérvadó). Ez 24 nap
- questhelper mellé javaslom a cartographer addont is, ezzel a párosítással kapsz egy 'nyilat' is, hogy az addonok szerint a felvett questek közül melyiket érdemes csinálnod és azt merre találod. Elég szamárvezetõs megoldás, persze nem kötelezõ használni

(papnak) kéne lennie a legjobb healernek
- papommal még csak 72-es szintig jutottam és nagyjából ott is hagyom. BC óta nem a papot tartom a 'legjobb healernek'. LK elõtt meg tudtam oldani hetente 1x (2x) egy 25-ös raidet, most már azt se (illetve a raidre való gear megszerzése lenne nekem hosszú idõ). Reggelente játszok ~1 órát, akkor inkább csinálok mást
- fiam DK-val eljutott 80-as szintre, normál 5 fõs instába alig tud menni (érdeklõdés hiányában). Frost talenten friss 80-asként kicsit elment a kedve a heroic 5 fõsektõl de unholyn visszajött (a gear közben nagyjából ugyanaz maradt, közben persze fejlõdik). Mostanában nézni szoktam mit csinál (1 közös acc. van), tankként nem szereti a pap healert mert kevés a hot-ja (renew), a manája gyorsan fogy és hamar hal a kósza sebzésbe (pug-ról van szó, tehát gyakorlatilag mindenki gearelõdni akar, nem full epik cuccokban rohangál). Sikeres 5 fõs heroic-ban jellemzõen palák a healerek, egyébként nem biztos, hogy lemegy 1-1 boss

Én ezekbõl a 2-3k látom legreálisabbnak.
- talán urban legend, talán nem az. Nekem szerverenként átlag 2.5k felhasználói limitet mondtak, LK elején ezt vitték le szépen csendben 2k-ra (tehát 2000 felhasználó felett aki be akart lépni annak sorban kellett állnia). Mivel akkori szerveremen volt +2k-s sor is, az accountok maximális számát olyan 4k-4.5k körülire tippelem (a szerver már closed, tehát költözni sem lehetett rá és 2 hónapja szinte folyamatosan van róla elköltözési lehetõség). Az aktív karakterek számát olyan 10k-12k körülire saccolom szerverenként (ennek ilyen armory-t böngészõ oldalakon utána lehet nézni, mivel engem nem érdekel a dolog így nem tudok konkrét helyet mondani)

Amúgy végülis lvl 80-on mi van, hogy mindenki azt mondja onnan indul a játék?
- casual (alkalmi) játékosnak (amilyennek magamat is tartom) ott kezdõdik a szívás 😊 Gyakorlatilag soha nem lesz raid képes cucca, illetve mindig neki lesz a leggyengébb felszerelése. Ha nincs megfelelõ guildje akkor 5 fõs instába se jut le, vagy ha lejut több bosszúsága lesz mint öröme. Én a szintezésben, a mesterségek fejlesztésében, a hozzájuk kapcsolódó napi küldetésekben és magukban a visszalevõ küldetésekben egyelõre találok elegendõ egyedül is megoldható kihívást (1000 alatti achiv. pontokkal erre nem hivatkoznék, bár néhány területet már ez miatt elkezdtem felfedezni...)
- ezen persze lehet változtatni, de az nekem már fél HC (hardcore) / fél casual. Nálam attól 'kocka' valaki, hogy mennyire sok idõt tud beleölni a játékba. nekem most nagyjából ennyi jut rá