World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
tehát: a GC csak a késõbbi feltöltésre jó, sima wow (késõbb + BC + WOTLK) kell az új account létrehozásához
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
De köszi a válaszokat 😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
picket tud segiteni ebben, a levált talpu cipö mély nyomokat hagyott bennem 😄
Ma duel-eztem. 1 16-os törpe paladinal-al 2szer megvertem én akkor voltam 14-es, kétszer sikerült megölnöm nem tudom, hogy ez jónak számít-e?
Meg az Aukciós házról kérdeznék. Esnek ezek a zöld item-ek azt mondta haver ha olyanok amik nekem nem jók v már van jobb tõlük tegyembe oda. Mi alapján tudom eldönteni, hogy mennyiért tegyembe?. A dupla árát írtam be most utóbb amit az AH kiírt.
itt árulnak jó sokat
ಥ_ಥ
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ne legyen lusta utánanézni. Jó jó, gondolom casual játékos ezt ne vedd sértésként, mert nem az), szóval nem kell addon, hogy a kiesõ idõt is számolja (pl hunter, nem mindegy mikor mit milyen sorrendben ugye). Gondolom pár skillt használ és azokat ki tudja tapasztalni.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van-e olyan addon vagy valami hasonló, ami a skilleket magyarra fordítja?
Haverom abszolút 0 angolból, Quest Helper meg CArtographer addonnal már tudnak kalandozni, csak gáz hogy ha nem vágja mit tudnak a skilljei, utánaolvasni meg sztem lusta lenne 😄
Szóval jó lenne valami magyarosítás a skillekhez vagy valami 😊
Elvileg nem tartom lehetetlennek, hogy egy az egyben kicseréli a skill meg talent könyvet magyarra valami addon, mármint sztem technikailag lehetséges 😄
Elõre is köszi 😄
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
persze van egy negatív zöngéje is a dolognak, ez tény, csak azért nem kell mindent véresen komolyan felfogni 😊
Fick egy retalent olcsó azthiszem az elsõ az 1g de ahányszor retallentelsz egyre drágább lesz a vége már 50g de ennél nem lesz drágább.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
õ és mancs elég jó párost alkottak 😊
A saját hunter altom aki dalaranban várakozik hetvenesként hogy fel legyen szintezve ugyanaz a cicája van lvl 10 óta amit a hunter questben be kelett fogni és nincs az a fekete-fehér oroszlán, tigris, egzotikus pet a játékban amire lecserélném a pöttyös Oriza névre hallgató macskát.
Jah még valami minden második szinten kapsz új skilleket ill minden szinten 10 lvl-tõl rendelkezésedre áll egy tallentpont amit te osztasz el.Az új skilleket amit kapsz olvasd el hogy mire jó a tallenteknek is.
Amennyiben a huntardot választottad tudom javallani a beast master ágat fejlõdésre (per pillanat raidre is).Ezen az ágon fejlõdve a petetd kb mindent megöl egyedûl is neked csak asszisztálnod kell neki (életbentartod, nem rántod rá az egész zóna összes mobját)pl van oylan képességed ami healeli a jószágodat használd és persze közben lõd a targetét.
Meg lenne két kérdésem:
1. Tegnap meghalt a pet-em újat akartam befogni, de azt a választ kaptam, hogy neked túl sok peted van, aztán meg próbáltam akkor dissmiss pet-et nyomni arra azt a választ kaptam, hogy a pet-ed hallott ilyenkor mit tudok csinálni?
2. Azt hallottam, hogy Dalaran LK-s város na most nekem csak WoW+BC van akkor ha vmi varázsló kaput nyit nekem oda tudok menni vagy nem?
Beacon of light
Glyph of holy light
Glyph of wisdom
Sacred Shield
Judgement of light
Ezeken kivul pedig ugye nem csak flash es holy light van hanem az instant holy shock is ami megfelelo talentekkel es gearrel 7-9ezret is critel azonnal.Rapakolod a tankra a beacont,aztan mehet a heal a dpseknek.
Egyaltalan nem kell izzadnom hc instakban,kivetel ez alol talan Loken ahol ugye a HOT-os healerek sokkal egyszerubb helyzetben vannak.
Arrol nem is beszelve hogy attalentolva retrire milyen brutal dps bgn.
134776:Ugy jatsz ahogy Neked jo,ne ahogy masok szerint kene.Amig casual player vagy,es nem tudsz egy klassz guilddel elmaszkalni instazgatni,addig fedezd fel a jatek ujdonsagait es oromeit.Lesz boven beloluk kis szinten is.Ezen kivul pedig ott a Looking for group lehetoseg,ahol szepen beallitod hova keresel partyt,es joesellyel segitenek is.Persze egy jo kozossegben ez is egyszerubb.Nem szeretnem ha az elso par nap latszolagos sikertelensegei ellenere elmenne a kedved a jatektol.
Az addonok pedig a barataid,ne tarts attol hogy emiatt romlana a jatekelmeny.Sok roviditest hasznalunk,szoval ha valami nem vilagos,kerdezz.
Get a life!
2/3-a volt kb a healupnak a spellpower amikor kijott a patch, na de a coeffet noveltek a healing spelleken szal kb ugyanannyit kellett tickelnie mindennek mint elotte. az mas kerdes hogy lifebloomot pl nerfeltek bc ota, az azert healelhet kisebbet.
de az teny, hogy burst dam sokat nott midnen classnak, szoval a hotolos heal annyira mar nem lesz meno remelhetoleg mint bcben volt.
- a papok meg lehet, hogy bénák de még nincs normális cuccuk (mint ahogy elõzõleg is írtam, csak rutinosan átsiklottál felette) és egy-egy kósza ütésbe belehal, a pala meg nem
- sámán healerrel még nem ment, gondolom azok mennek a guildjükkel
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
A pala fokuszhiler,szal heroicban izzad,mint a fene.Azért mert plate-ben van és az aréna csúcshilere,PvE-ben igenis gyenge a többi kaszthoz képest.
Ráállítod a tankra oszt jóvan.
A pap meg elég béna,ha kifogy manából,vagytán nem spirit-re gyúr a drága?Nem is tudnám elképzelni a papomat más cuccban.
Sámlival menjetek heroicba,az az istenkirályüberbrutál állatfenegyerek .😊
na ilyen kell nekem😊
Igen elõször többet terveztem játszani de mindig volt valami aztán ezért jött ki csak ennyi idõ most már elvileg lesz több idõm, ha úgy jön össze még aká 10 óra is 1 nap.
- elõzõleg még több idõt írtál, én abból próbáltam találgatni. 70-80 között most is úgy fejlõdök, hogy végig rested XP-m van (városban vagy kocsmában (inn) hagyom a karaktert), viszont fejlõdés közben én nem voltam instában (ott gyorsabban jön az XP)
- ha jól értem ~8 óra alatt lettél 15, az szerintem teljesen jó. Az ember még az elején inkább nézelõdik, meg az ideje nagy részét a közlekedés teszi ki
\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM
Most hogy quest helpert használsz gyorsabban megy a szintezés mivel látod hogy hol van a qitem q mob de ettõl függetlenûl olvasd el a questek kis bugyuta történeteit vannak egész jópofák is.Amennyiben az alli oldalt választottad a legkényelmesebben 15 tõl a westfall-redrige-duskwood zónákban questelj ugy 26-28 ig el is látnak vagy talán 30 ig is.Ezt követõen mehetsz stranglethorn valeybe és ha pvp szerveren játszol ott megtudod hogy milyen is az ha szarrá gankelnek.Kereshetsz a googleben lvl up os buildeket van jópár de tök felesleges ezek arra irányulnak hogy a legkevesebb idõ alatt érd el a max szintet de lõfüttyöt nem látsz a játékból csak mint egy robot mész mész és megcsinálod az adott szinthet szûkséges questeket.
nem is papírból vannak már, hanem leginkább már az sincs rajtuk.
deep frost mage az ami még életképes, de a pap, warlock az kb. a vicc kategória jelenleg, annyira papírból van...
láttam egyébként valahol videót wcm-en, ahol rugó valami 22,5k dmg-et osztott ki, kevesebb, mint 2 mp alatt, egy son of holdir giant-os quest-et csináló cloth-os karakterbe.
az azért nem kicsit brutál 😊
- ettõl persze még biztosan jó a carbonite quest is, de a qh-t már kezdem megszokni (nem ment könnyen)
papunk 20k hp 500+resi: mutilate mutilate evis. =16k dmg ha épp beért a prot, akkor vanish, és utána megölték. mindezt AHs-s és lvl 70es cumokban produkálják jelenleg a rugók. teljesen reális.
- questhelper mellé javaslom a cartographer addont is, ezzel a párosítással kapsz egy 'nyilat' is, hogy az addonok szerint a felvett questek közül melyiket érdemes csinálnod és azt merre találod. Elég szamárvezetõs megoldás, persze nem kötelezõ használni
- papommal még csak 72-es szintig jutottam és nagyjából ott is hagyom. BC óta nem a papot tartom a 'legjobb healernek'. LK elõtt meg tudtam oldani hetente 1x (2x) egy 25-ös raidet, most már azt se (illetve a raidre való gear megszerzése lenne nekem hosszú idõ). Reggelente játszok ~1 órát, akkor inkább csinálok mást
- fiam DK-val eljutott 80-as szintre, normál 5 fõs instába alig tud menni (érdeklõdés hiányában). Frost talenten friss 80-asként kicsit elment a kedve a heroic 5 fõsektõl de unholyn visszajött (a gear közben nagyjából ugyanaz maradt, közben persze fejlõdik). Mostanában nézni szoktam mit csinál (1 közös acc. van), tankként nem szereti a pap healert mert kevés a hot-ja (renew), a manája gyorsan fogy és hamar hal a kósza sebzésbe (pug-ról van szó, tehát gyakorlatilag mindenki gearelõdni akar, nem full epik cuccokban rohangál). Sikeres 5 fõs heroic-ban jellemzõen palák a healerek, egyébként nem biztos, hogy lemegy 1-1 boss
Én ezekbõl a 2-3k látom legreálisabbnak.
- talán urban legend, talán nem az. Nekem szerverenként átlag 2.5k felhasználói limitet mondtak, LK elején ezt vitték le szépen csendben 2k-ra (tehát 2000 felhasználó felett aki be akart lépni annak sorban kellett állnia). Mivel akkori szerveremen volt +2k-s sor is, az accountok maximális számát olyan 4k-4.5k körülire tippelem (a szerver már closed, tehát költözni sem lehetett rá és 2 hónapja szinte folyamatosan van róla elköltözési lehetõség). Az aktív karakterek számát olyan 10k-12k körülire saccolom szerverenként (ennek ilyen armory-t böngészõ oldalakon utána lehet nézni, mivel engem nem érdekel a dolog így nem tudok konkrét helyet mondani)
Amúgy végülis lvl 80-on mi van, hogy mindenki azt mondja onnan indul a játék?
- casual (alkalmi) játékosnak (amilyennek magamat is tartom) ott kezdõdik a szívás 😊 Gyakorlatilag soha nem lesz raid képes cucca, illetve mindig neki lesz a leggyengébb felszerelése. Ha nincs megfelelõ guildje akkor 5 fõs instába se jut le, vagy ha lejut több bosszúsága lesz mint öröme. Én a szintezésben, a mesterségek fejlesztésében, a hozzájuk kapcsolódó napi küldetésekben és magukban a visszalevõ küldetésekben egyelõre találok elegendõ egyedül is megoldható kihívást (1000 alatti achiv. pontokkal erre nem hivatkoznék, bár néhány területet már ez miatt elkezdtem felfedezni...)
- ezen persze lehet változtatni, de az nekem már fél HC (hardcore) / fél casual. Nálam attól 'kocka' valaki, hogy mennyire sok idõt tud beleölni a játékba. nekem most nagyjából ennyi jut rá