World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De semmi pánik, élvezd a játékot!
(emlékszem egyszer elbarangoltam Westfall egyik szegletébe, mondom itt tuti, hogy nem lesz player. Hát volt, ráadásul magyar - rajtam kívül ofc 😛) Hangulatos a játék.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Az a gond, hogy kevesen indítank új karit már. Túl késõn csatlakoztál Azerothoz. Én 2006 január végétõl 2007 októberéig toltam a játékot és pont ekkor volt szvsz a játék csúcspontja. Pláne az alapjáték. Na az fasza volt. De még így is nagyon hangulatos. Próbáld meg magad átsummonálni Dalaranba vagy Outlandre.
Beírod csatira, hogy WTB Summon to Dalaran. Mert ott központosulnak az emberek, Dalaran amúgy a legújabb kiegészítõ fõvárosa.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Questelgess ha módod van rá és találsz partyt az abszolute low lvl instákat is csinálgasd azért.Simán fel lehet húzni instance nélkül is minden karaktert 80 ra de azért ezek az insták a játék sava-borsa.Amennyiben meg teljesen pvp orientált vagy és qrvára nem érdekel ez a része a játéknak akkor meg minél eléöbb érd el a max szintet, és go bg-re ruházkodni hogy aztán friss nyolcvanasként pistike az altjával is feltörölje veled a padlót hogy örülj a pvp nek<#vigyor2>#vigyor2>
Amúgy végülis lvl 80-on mi van, hogy mindenki azt mondja onnan indul a játék?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
ಥ_ಥ
van helyette ónos esõ <#levele>#levele>
AVIRA - \"More than security.\"
k3ban szépen bezsélget velem gretchen fizzlebizbasz goblin de b*ik questet adni.. pedig mdiennt megcsináltam körnéyken questet.. ja és btw mainemmel nem volt ilyen gond
wtf
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
azért köszi, körülnézek rajta 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Szóval van egy wariorom amit 2 honap alatt sikeresen fel is húztam l 43-ra de valmait nagyon elronottam.
A kérdés hol tudnák Berserker Stance ott tanulni?
Esetleg ha küldit kell hozzá csinálni azt hol kapom?
A választ (meg a várható oltást) elõre is kösz!!!
Reméljük sok hasonló wowos kérdésed lesz még <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
Big Blizzard Bear vagy Big Battle Bear Promóciós kódot vásárolnék!
Aki tud segíteni válaszoljon legyen szíves!
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Az ásványvíz-palackozás, a földmûvelésügyi és vidékfejlesztési miniszter, az egészségügyi, szociális és családügyi miniszter és gazdasági és közlekedési miniszter 65/2004. (IV. 27.) FVM-ESZCSM-GKM együttes rendelete a „ természetes ásványvíz, a forrásvíz, az ivóvíz és az ízesített víz palackozásának és forgalomba hozatalának szabályairól „ jogszabálya alá tartozik, mely az élelmiszerekrõl szóló 2003. évi LXXXII. törvényre utal.
Egyik kollégámnak kéne a szakdolgozatához....
az, meg hogy a bs-en milyen játékoskészlet van hilerekböl... hát jobb ha nem tudod meg. :S az a 10-15 meg akinek köze van a játékhoz, már bc óta ugyanazokkal arénázik.
se 10 fõsben, se 25 fõsben.
pedig igény lenne rá, mint tenger.
fõleg most, hogy a fury warrior-oknak egyszerre KETTÕ is kéne belõle...hát persze, megafa**om, köszi ezért külön blizz, nagy ötlet volt...
jah, el is felejtettem, hogy köv. patch-tól már a polearm-okra is sorbanállás lesz...csak tudnám, hogy ki volt az az elborult agyú a blizzardnál, aki kitalálta, hogy druida viselhessen polearm-ot.
abszolút nem druida fegyver, de ezzel legalább felrúgták az utolsó fantasy elemet is a játékban.
3.1-ben a dk-k meg tuti, hogy tudnak majd wandot használni...halálra fogok wandozni mindent x)
Viszont tegnap wsgn láttam egy warrit 2 betrayer of humanityvel 😄
Abban igaza van devilnek hogy a fõ itemek hipp-hopp összeszedhetõk és nagyon nem is kell ragaszkodni a zömében rusnya t7 hez meg a nem túl jó setbónusokhoz pláne ugy hogy szinte minden kiváltható badgeért.
De akinek heti 10 meccset jelent arena az eleve nem tudom mit akar.
per pillanat a három raid insta ami jelenleg van naxx egy lebútitott változata a régi 40 fõs egykori önmagának jó sok aoe és kb ennyi.Van még a két gyik ami önmagában lófütty de a a raidértékmérõ achivementek mint pl az ötperc alatt bezúzni vagy a másikat mindhárom addjával már elég szép kihívás.A blizzard elérte a célját boldog boldogtalan ölhet bármit a maga szintjén viszont a technikai háttérre nem gondolt hogy az insta szerverek ezáltal telítve lesznek így jópár nehezités teljesíthetetlen legalábbis sima 20-24 óra közti raid idõben.A hc guildek akik vagy pénzért játszanak vagy annyi szabadidõvel rendelkeznek hogy akár kedd délelött is raidelhetnek simán zsebre is vágták már az összes achivementet mig az olyan félcasual guildek amiben én játszom max szitkozódhat hogy megint sorbanállás van beloggoláskor és 3-4 seces lag pl thadiusnál.
Van egy achivement miszerint naxxban nem halhat boss fight alatt senki simán meglehet csinálni "csak" nem vasárnaptól-csütörtökig 20-24 óráig hanem pl szombat délután egytõl-négyig.Aki hajlandó volt beálldozni a szombatját erre annak meg is lett nálunk is ez az achivement.
ideges voltam-e? áááá, ugyan, alig...
és amikor 4x jött szembe ugyanez a csapat (vasárnap délelött volt, mert épp akkor értünk rá), akkor már úgy voltunk vele, hogy na akkor ez felejtõs, hagyjuk a 'csába, és kilogoltunk arénából...
és még mondja vki, hogy a wow pvp - pláne az aréna - nem egy hulladék.
az.
ha nagyon pvp-zni akarok majd, akkor majd frissítem a warhammer acc-om -.-
Itt nincs legnepesebb varos,nincs piac sem ugy mint az l2ben.Olvasgass par dolgot a wowrol szerintem mert a nepszerusegi indexed minden ehhez hasonlo commentnel csokken.Pl az AH hasznalata,szintezes,talentek,pvp.Es pls mindezt ne lvl 15-25oskent tapasztald meg,mert 80ig csak unalmas(l2hoz kepest meg igy is hihetetlenul valtozatos es profi questrendszerrel)szintezesrol szol.Gold spammerek ellen hatasos addon:Spammenot.Automatikusan ignore-ol es reportol.
ಥ_ಥ
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Aszitem nem latok jol 😄
Kedves kis spell 😄
Persze asse tudom mivan, szal elvert.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
ಥ_ಥ
:p
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
outdoor pvp-vel és bg-kkel semmi bajom sincs. az funny.
bár igy utólag belegondolva ezt az egész aréna fa**ságot is kár volt beleerõltetni a wow-ba, sokkal jobb lett volna, ha inkább az outdoor pvp-vel foglalkoznak, beraknak pártucat újabb bg-t, meg a városok raidelhetõségével foglalkoznak.
nah, de mindegy, ez van, ezt kell szeretni 😊