World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azt hogy mostantól NOLIFE
ez most mi akar lenni? 😄 vagy mit jelképez ?😄
Elvagytok 😄
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
anyád
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#nevetes1>#nevetes1>
Ennyit akartam tudni, köszönöm
Get a life!
Lehet, hogy Angliában lakik. sose tudhatod.
Ha meg Mo.-n, akkor kb 2 óra buszozás bárhonnan a legközelebbi tesco/cora/*insert random bevásárlóközpont*. De gondolom ez Más országokban sincs máshogy. Ha meg mindenképpen rendelni akarod itthon, akkor 576/cdgalaxis/*insert random szoftverüzlet*.
Ha meg Mo.-n, akkor kb 2 óra buszozás bárhonnan a legközelebbi tesco/cora/*insert random bevásárlóközpont*. De gondolom ez Más országokban sincs máshogy. Ha meg mindenképpen rendelni akarod itthon, akkor 576/cdgalaxis/*insert random szoftverüzlet*.
UK európához tartozik ergo EU-s klienst fogsz kapni. Hacsak nem angliában élsz nem értem miért errõl az oldalról rendelted 😊.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
könyörgöm nem egyszerûbb cdgalaxisból????????????????????????????????????????????????????
Mi az h hetek óta ezzel foglalkozom?
Get a life!
úristen. 😄DDD
Az Egyesült Királysághoz (.uk a weboldal címében) tudsz földrészt párosítani? Egyébként 7750 + postaköltség Angliából, én nem hiszem, hogy kijössz 9000 forintból... Mondanám, hogy "mire ideér", de látom ráérsz, mert hetek óta ezzel foglalkozol.
ಥ_ಥ
Már megrendeltem, mikor volt 1órával ezelõtt csak elfelejtettem h van eu-s meg a többi .. és nem tudom h ez milyen:S:S:S:S
Get a life!
Ha ERRÕL az oldalról rendelem meg a játékot akkor az eu-s vagy milyen verziós ? Mert nem találom hogy milyen lenne, segitsetek nekem.. kösz
Get a life!
de ot nem lehet cczni 😊 (ha jol tom😄)
sajnos nem. csak kipróbálni akarom a wow-ot nem maradni.
es priestesst hogy a turoba veritek le? en allandoan a warlord addot kapom az meg total leamortizal: disarm, hamstring, mortal strike debuff es melle jo nagyokat ut is, sok hpja is van es neha fearel is (bar van tremor de akkor is megszakitja autoattackot egy kicsit)
a masik ami szuper jo az a kurva rugo a stunjaval.
altalaban az van hogy amire leverem priestesst addigra a kutyaim is szinte kidolnek aztan ott maradok 4 addal azok meg megrapeltek a stun, mortal, disarm stb szar miatt. raadasul berserking enchant ha procol akkro az amugyis keves armorom meg kevesebb lesz😄
azt nem tudjatok esetleg hogy a hex-et mi a jo isten dispeleli? priestess elvileg magicet tud csak hisz dispelt hasznal, de a hex az curse. arra gondoltam talan a mage add szedi le, de wowwikin nem irjak hozza hogy tudna remove curset.
a masik ami szuper jo az a kurva rugo a stunjaval.
altalaban az van hogy amire leverem priestesst addigra a kutyaim is szinte kidolnek aztan ott maradok 4 addal azok meg megrapeltek a stun, mortal, disarm stb szar miatt. raadasul berserking enchant ha procol akkro az amugyis keves armorom meg kevesebb lesz😄
azt nem tudjatok esetleg hogy a hex-et mi a jo isten dispeleli? priestess elvileg magicet tud csak hisz dispelt hasznal, de a hex az curse. arra gondoltam talan a mage add szedi le, de wowwikin nem irjak hozza hogy tudna remove curset.
Jah a lényeg lemaradt a nagy pakkokon seal of wisdom legyen felhúzva és wisdomot is judgementelj kb soha nem fogy el a manád nyomhatod cd re a con.-t.
Rosszz a koncepciód<#vigyor2>#vigyor2>A hozzá való receptek: vegyél egy pajzsot a kezedbe meg egy egykezes akármibármit... tallentelj úgy mintha lvl upoznál még 5-7-59, használd azt a kevéske cc d amid van mobra egy percig hat a repentance.A lay of hand 20 perces bizony el kell lõni ilyenkor várd meg a míg up a cd.Lehet szólózni de hosszi és unalmas.
MC-be én is ott halok el, majordomon, meg gehennas ami szopas még, ott meg baron geddonbol farmolom a másik felét a thunderfury-mnak, de ott meg az nem esik😄
én kael-ig jutottam, utána cumi volt.
raid unholy speccel, szal dps jó volt, de a selfheal nagyon kevés, wipe-oltam is jópárat sokszor trashmobokon is.
kael viszont szétba**ott mindig a gravity laps alatt, akkor ugyebár nincs deathstrike heal, szóval ott mindig beszivtam.
bepróbálom majd asszem egy 21-0-50-es pvp speccel is, antimagic zone-nal meg hasonlókkal, asszem nagy segítség lesz.
még túl sok idõm nem volt vele szórakozni, 1 try volt összesen.
másik dk nálunk meg ragna elötti boss-ig (sulfuron asszem? rég volt már...) solozta mc-t, ott az addokon wipe volt, szanaszét healelték egymást, meg van valami heal debuff is...ha jól emléxem.
raid unholy speccel, szal dps jó volt, de a selfheal nagyon kevés, wipe-oltam is jópárat sokszor trashmobokon is.
kael viszont szétba**ott mindig a gravity laps alatt, akkor ugyebár nincs deathstrike heal, szóval ott mindig beszivtam.
bepróbálom majd asszem egy 21-0-50-es pvp speccel is, antimagic zone-nal meg hasonlókkal, asszem nagy segítség lesz.
még túl sok idõm nem volt vele szórakozni, 1 try volt összesen.
másik dk nálunk meg ragna elötti boss-ig (sulfuron asszem? rég volt már...) solozta mc-t, ott az addokon wipe volt, szanaszét healelték egymást, meg van valami heal debuff is...ha jól emléxem.
Köszönöm dartenita(ha roszul irom a neved bocs)nekem van wowom csak sik vagyok ebbe a témába és angolul se értek (mivel oroszt tanultam)....
Ugyhogy kösz mindenkinek. Má tok játszani 😄. Bloodscalp seron. 😄
Ugyhogy kösz mindenkinek. Má tok játszani 😄. Bloodscalp seron. 😄
jah es a maelstrom weapon is egy isteni ajandek, instant heal miatt.
az a szerencse, hogy MT ben rengeteg a caster, azok meg shamannak nem igazan gond, foleg hogy van 10 szint kulonbseg is. emelle van a Hex mint cc, illetve a spirit wolfjaim amik nagyon imban healelnek 45 secen at es melette lefoglalnak egy-ket mobot is akar en meg tolom belejuk a 3-4k dpst😄
Eleg ugyes lehetsz,hellfire citadel elso ket orkja hc-ban ugy apritotta fel a paladinom ahogy kell<#zavart2>#zavart2>
jah ize persze farmolni=solozni
probalta mar itt valaki heroic magister terracet farmolni 80on? cement shamannal eljutok priestessig, de ott ha bekapom a rugot vagy a warlord addot akkro eselytelen😄 kael utana viszont iz mode. (bloodelfe valtoztato cucc kene meg a pet😄)
Megveszed az alapjatekot,aztan ha BC-vel akarsz jatszani(outlandet latni,lvl70ig szintezni,etc)akkor azt is,aztan ha WOTLK-al akarsz jatszani(lvl80,dk,northrend,etc)akkor azt is.
Az alapjatek dobozaban lesz egy kod,az kell az account aktivalasahoz.Ha kesz az acc,a BC,azutan a WOTLK koddal lehet upgradelni.
Csak ezutan erdemes gamecard-ba feccolni.(amugy az alapjatekhoz ugy remlik 1honap ingyen game jar)
Az alapjatek dobozaban lesz egy kod,az kell az account aktivalasahoz.Ha kesz az acc,a BC,azutan a WOTLK koddal lehet upgradelni.
Csak ezutan erdemes gamecard-ba feccolni.(amugy az alapjatekhoz ugy remlik 1honap ingyen game jar)
owned. get a life
még mindig wow-europe.com a helyed!
még mindig wow-europe.com a helyed!
ja, persze. És 35 évesen úgy írsz, olyan pongyolán fogalmazol mint egy gyengébb 14 éves? haha.
trollkodás-gyanú fennforgásának tényállását tanúsítom, innentõl én off...
trollkodás-gyanú fennforgásának tényállását tanúsítom, innentõl én off...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Sry hamar felkapom a vizet 😛 Negativ tulajdonság. Am megvan a wow csak tudjátok én nem nagyon értek az ilyen játékokhoz mivel 35 éves vagyok.....
Fiam meg nincsen aki játszana WoW-al.
Fiam meg nincsen aki játszana WoW-al.
<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Most mit foglalkoztok vele? ez a fél fogyatékos ragnar360 újab 360as álregje. Ignore azt kész, ha nagyon veri magát írunk a modiknak és banán. Miért nincs itt egy házigazda aki törli az ilyen szemetet?
omfg 😄D ez kész.
bazzeg, wow-europe.com vagy valami? rögtön fórum?tipikus... és nagyon is intelligens emberke vagy, alapjáték nélkül wow-ozni az szép.
ilyeneknek nem is jár segitség😄 fõleg hogy rögtön háborog, miközben egy hülye.
bazzeg, wow-europe.com vagy valami? rögtön fórum?tipikus... és nagyon is intelligens emberke vagy, alapjáték nélkül wow-ozni az szép.
ilyeneknek nem is jár segitség😄 fõleg hogy rögtön háborog, miközben egy hülye.
ha nincsen meg a dobozos alapjáték akkor kártyával sem mész semmire... az elõbb nem volt elég érthetõ?
viszont ha nem ez a gond és már késõbb, az aktiválásnál kér egy számot, oda már jó a GC száma is
viszont ha nem ez a gond és már késõbb, az aktiválásnál kér egy számot, oda már jó a GC száma is
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Na valaki csak ne ez a tetû
nem. Nem tudtok honnan szerezhetnék wowhoz kamu bankszámla számot utána átraknám GCre 😄
ja. akko most a a wotlkom kell??