World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ja, az a szopadék küldi, aha...ami most kb. annyi, hogy odamész a trainer-hez, kicsengeted a zsét és a tiéd is 😄

wildor nem fog besírni, no para x)

ezt viszont benézted: "Raid 2h tank: SG / 4% parry"

Az az SG nemtom milyen rúna, de szerintem a Swordshattering-re gondoltál.
te nub <#beka3><#vigyor3><#vigyor2><#beka3>

dartonita
Aha meg az a szopadek kuldi is ami adja.
Ram is kiabaltak kigyot bekat mikor a relic of ulduar eloszor tradelheto lett,aztan megis megvettek 10g/db-ert ☺

92. killen esett nekem baron lova...én is közel voltam már akkor hozzá, hogy hagyjam a picsbe, de igy utólag megérte 😊
bár akármelyik pillanatban lecserélném egy 60-as warlock epic dreadsteadre.
szerintem az a mount még mindig a bestof.

ha az oracles proto-drake pet-re gondoltál, akkor nálunk ragna alli-ban olyan 3-400g között kel el.
bár amikor én akartam eladni, s meghirdettem trade csatin 250g-ért, akkor kaptam rá egy kupac LOL, lolnoob, nooblol, keklol-t, meg hasonló jópofaságokat cserébe.
aztán jött egy arc, aszondta ad érte azonnal 60g-t. mondom hmm...akkor már inkább még 1 try ah-ban.
beraktam 250/350g-s áron, kiirtam trade chat-re, hogy: proto-whelp pet @ ah.
még 10 sec se telt el, s már meg is vették...szal' ennyit a sok lol-ozgatós f***lámáról <#zavart1>

capaszabi
amugy az tetszik végre a DK-ban, hogy nincs ilyen "ultimate" DPS meg tank talnet, hanem mind közel azonosan teljesit, ha aggyal rendelkezõ egyén kezébe kerül.

Nálunk pl. van egy retricsi... pala, aki 25ösben, fullos gearben sosincs top10ben. ez normális?

capaszabi
hö? ki az az athena? (vagy mi?)

picket
a "bitch of athena" achievementre hajt

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
barátom szavaival éljek: NYOMD AMI NEM SZÛRKE😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

capaszabi
ööööö. abban mi is a jó, hogy körbe kell szopni megint egész világot? ja semmi.

capaszabi
nyilván az alja az az eredeti kérdezõnek szól, mielött wildor besirna 😄

capaszabi
Raid DW DD: MH:FC OH:Razorice
Kurvanagycritettudoklõnideleszaromhogyraidenvagyokésadnék5%dmgbuffotmageeknek: MH:FC OH:CG
Raid 2h DD: FC
Raid 2h tank: SG / 4% parry
Raid DW: jelenleg életképtelen sajnos szerintem, de sokan erõltetik. 2x 2% parry, ha mazochista vagy.

Jelenlegi Top3 dps talent: 2h Frost, DW 0/31/39/+1, DW 0/20/51
Jelenlegi Top Tank talent: 2h Blood

amugymeg EJforum a barátod, meg gugli is, szoval 3-an vagytok, inkább menjetek sörözni wow helyett.

[HUN]Crassus
bazz én is elírtam😛 proto pet😊

capaszabi
nether drake pet? az mi?
van: nether whelp - ez BC CE, dobozszétvágós-beküldõs
van: proto whelp - ez meg tojásból esik

[HUN]Crassus
na az esett elsõre...poénból lementem még 70-en fogadásból,mert az egyik srác is már vagy 50 try-nál tartott.....azóta nem esett neki😄
amire rávagyunk gyógyulva az a Time lost proto sárki....néha szedegetek ércet arrafelé hátha meglátom....,de még semmi:S
Haver már ölt rare sárkit meg robotot is az már egyel beljebb van...

dartonita
Beneztem azt hittem a nether mount erdekel,petet en meg nem is lattam.
Szutyok ceges net,alig erek el valamit,nem tudok utananezni :/

En stratholme-es pacira vagytam de 100 run utan feladtam,szal sok sikert😄

[HUN]Crassus
jaaaaa nem mountról beszélek😊

[HUN]Crassus
azt nem is láttam😛
nekem az Oracle-s tojásból esett...az a qrva zöld drake nem akar esni...pedig a 7. tojásnál tartok:S haver is 8 körül,de neki sem esik😞((

dartonita
Mount*

dartonita
Exa-n kapsz egyet ingyen.

[HUN]Crassus
nether drake pet mennyi monit ér sacc/kb?

egész gyorsan megvolt.
legtovább az azeroth-on való rohangálás tartott, a dungeon-os részt beütöttük guild-del ~2 óra alatt 😊

meg nekikezdtem már az azeroth-i questeket is csinálgatni a loremaster-hez, hamarosan megyek stv-be újra x)

FC a tuti mindkettõre, de olvastam már olyat is, hogy main FC, off cinderglacier vagy mi, asszem az a frost sebzõs enchant.
dw amúgy nem rossz, de ahogy nézegettem most az egyik legfrankóbb a 21/50/0 frost 2h build.
nálunk egyik dk boss-on igencsak szép dps-t toligál ezzel...

Pyotr
Ha dd vagy mindkettõre Rune of the Fallen Crusader-t ha tank akkor Rune of Swordbreaking mindegyikre!

&#9608;&#9608;

MarkBlade
Te sem unatkozol 😊
Ha DW-et használok DK-val (most próbálom csak ki) akkor milyen runeforge kell a main és milyen az off fegyóra? 2.6-os a main, 1.6-os az off sebessége.
nah, lunar fesztivál is kipipálva.
egész jó kis event, több ilyen kéne...

Zsoltika 007
Most komolyan ha már egy engedélyezés is gondot okoz ott már nagy bajok vannak. Btw Sp1 óta semmi gondom a vistával. Minden jó, minden fut.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

littleNorbi
Van itt közületek aki a Bloodfeather-n játszik?

Sephi
Az XP automatikusan kompatibilis olyan programokkal amikkel a Vista nem. A Vista rovabba sokkal inkabb user protection-ra epult ezert az meg is kerdezi. A Xp nem kerdezi meg mert felismeri a wow.exe-t mint friendly.

/pat

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

picket
Minél szarabb valami, annál könnyebb ráfogni...

&#3237;_&#3237;

Zsoltika 007
Most ha valaki láma a tûzfalhoz vagy a gépéhez szerinted az xp fogja megmenteni? Biztos a vista hibája minden! Arra a legegyszerûbb kenni az egészet. 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

hopp ez 2szer ment el 😊
hát lehet jobb a ne shadowmeldje mint a vérzés elleni immunitás, de dwarf szimpatikusabb 😊
mindenesetre jo h nem szorzo a kezdõ stat, igy maradok dwarfnál
köszi
hát lehet jobb a ne shadowmeldje mint a vérzés elleni immunitás, de dwarf szimpatikusabb 😊
mindenesetre jo h nem szorzo a kezdõ stat, igy maradok dwarfnál
picket
Nem szorzó, csak egy kezdõ szám.

&#3237;_&#3237;

20adrangú dolog a kezdõ stat.
ami többet nyom a latban azok a racial-ok.
huntának nightelf szerintem jobb, mint a törpe, de izlések és pofonok, válaszd azt, amelyik szimpatikusabb...

lenne egy olyan kérdésem, h egy classnak a starting statsja csak szimplán egy kezdõ szám, ami késõbb már nemsokat számit (hiszen a legutolso zöld cucc is ad legalább annyi pluszt majd késõbb), vagypedig egy szorzó is ami majd jelentõsebben befolyásolja a kari statját?

egy pl: huntert fogok inditani ally oldalon, ami ugye agitol függ leginkább, ami ne-nek kezdetben 28, mig dwarfnak csak 19.

picket
Én csak lefordítottam a hivatalos faq-t: "you may only request character transfers from one account where you are the owner to another account where you are the owner", persze nem szó szerint, hanem szájbarágósan.

&#3237;_&#3237;

Sephi
Csak a családnév kell egyezzen.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Felgolos
LOL XD

picket
Kényelmesen fekszel a díványon? Kezdjük a gyerekkorodnál...

&#3237;_&#3237;

Felgolos
Csak az a baj ritkán tudok játszani

picket
John Smith-el regisztrálok <#idiota>

&#3237;_&#3237;

zomgzerg
csak a vezetéknévnek kell egyezni, családon belül lehet lopni

Felgolos
Majd megnézem ha hazamentem, most dolgozom ,hogy fog-e mûködni.

picket
Egyesek azt állították, hogy elég az, ha mindkét accounton ugyanazzal a bankkártyával fizetsz elõ. Nem tudom ez mennyire igaz, jobb esetben csak azt mondja B bácsi, hogy qssnemlehet.

&#3237;_&#3237;

picket
Mivel ráérek itt infó róla röviden összefoglalva (droidoknak):
-A két accounton meg kell egyeznie a tulajdonos nevének, ha nem akkor lehet bármilyen ejnye-bejnye a Blizz részérõl (akár permaban is).
-Be kell lépned arra az accra, amirõl akarsz másolni, és be kell írnod a cél account nevét ahol majd kéri.
-Tudnod kell a cél account titkos kérdésére a választ.
-20 euroba kerül az egész.
-account management oldalról a "Paid Character Transfer"...

&#3237;_&#3237;

akkor cumi.
de figy, semeddig se tart felhúzni egy új karit 😄

lehet két account között transferelni, akkor ha:
- ugyanaz a tulajdonosa mindkét acc-nak
- ha tudod, s ugyanaz a titkos kérdésre a válasz mindkét accon.

ha jól tudom, ez a két kritérium van acc-acc közötti transfer-nél (legalábbis nekem igy pöpecül mûködött anno, mikor még 2 acc-ot használtam)