World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rakd ujra windowst/wowot/midnkettot
ki van kapcsolva minden addon és mindent minimumra állítottam a video beállításoknál!
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
Próbálj frissítéseket keresni vagy teszteld a meglévõeket.Leszeded az összeset és egyesével vissza.Unalomûzõnek jó 😊
mitõl lehet az, h ha csak úgy megtámad egy mob lefagy az egész gép? ha én támadom akkor jó, de ha futás közben rámjön, akkor vége! Meg ha valamelyik városban vagyok akkor is ezt csinálja. Ott néha 2 perc után, néha 2óra után... :S
Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...
5.2-5.4k
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
nálunk Patchwerk-en affli lock tol 5.2-54k dps-t és második egy DK 4.9-5k dps-sel DW talenten (0/31/40)
http://www.xsu.hu honor: 87 rank: General ^^ BE paladin / death knight, UD warlock / mage / rogue - n power - BS
pecshez tud adni vki linket mert nem szedi a nyomorult
nalunk valahogy a fury warrior viszi a primet, pl thaddiuson tolt 10950 dpst 😄 (nerf deepwounds) en mogotte mint cement shaman 8350t. persze gearileg meg van hova fejlodnom. kene kt mainhand😄
az olyanok, mint xy Jenkins vagy xy of the shattered sun, azok mind achievementekhez kapcsolódnak, nem tudod magadnak csak úgy beírni.
lista
lista
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
sziasztok
az lenne a gondom h titulustszték beállitani, és ugye a char ablakba kell a név alatt, de nekem ott nem jelzi h szelect titulus meg ilyenek.
semmi nincs ott!!!! csak a hült helye.... tudna nekem valaki ebben segiteni???? elõre is köszi
az lenne a gondom h titulustszték beállitani, és ugye a char ablakba kell a név alatt, de nekem ott nem jelzi h szelect titulus meg ilyenek.
semmi nincs ott!!!! csak a hült helye.... tudna nekem valaki ebben segiteni???? elõre is köszi
szivesen.
üdv azeroth-on 😊
üdv azeroth-on 😊
közbe már rájöttem, de azért kösz.
1. bejelölöd a kártyás fizetést, guglin rákeresel valami ilyesmire, hogy: fake credit card numbers vagy hasonló, itt keresel valami fake credit card number generátort, ezzel addig próbálkozol számot megadni, amig el nem fogadja, ha kész továbblépsz
2. ha van gamecardod, akkor beirod a számát és játszol
3. ha 1. és 2. pont se akar összejönni, akkor megkéred aput-anyut-nagyit-nagypapit-hugit-bratyót-növérkét-dédüknagybácsikád-szomszéd havert, vagy bárkit, hogy ugyanmár, had használd fizetésre a DOMBORNYOMOTT bankkártyáját, cserébe adsz neki majd havonta 3500-4000 huf-ot a havidíjért aztán továbblépsz, és játszol.
ha a fenti 3.-ból egyiket se birod összehozni, akkor goto IDE, ez lesz a te játékod.
2. ha van gamecardod, akkor beirod a számát és játszol
3. ha 1. és 2. pont se akar összejönni, akkor megkéred aput-anyut-nagyit-nagypapit-hugit-bratyót-növérkét-dédüknagybácsikád-szomszéd havert, vagy bárkit, hogy ugyanmár, had használd fizetésre a DOMBORNYOMOTT bankkártyáját, cserébe adsz neki majd havonta 3500-4000 huf-ot a havidíjért aztán továbblépsz, és játszol.
ha a fenti 3.-ból egyiket se birod összehozni, akkor goto IDE, ez lesz a te játékod.
igen csak nem vettem gc-t mivel elvileg jár ugye egy honap ingyen
de azt csináltam h innen szettem egy számlaszámot, azt irtam be
http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/
de azt csináltam h innen szettem egy számlaszámot, azt irtam be
http://www.darkcoding.net/credit-card-numbers/
igen csak nem vettem gc-t mivel elvileg jár ugye egy honap ingyen
most települt fel a wow, készitem az accountom, aholis rákérdez a fizetés módjára, azonban nekem nincs bankkártyá.
ilyenkor mit tegyek, jelöljem be a gamecard opciot? mert mintha rémlene h vmi fake számlaszámmal szoktak itt variálni, csak már nem emléxem hogy volt.. 😊
szoval most mit tegyek?
a probléma továbbra is fennáll, tudna vki segiteni??
ilyenkor mit tegyek, jelöljem be a gamecard opciot? mert mintha rémlene h vmi fake számlaszámmal szoktak itt variálni, csak már nem emléxem hogy volt.. 😊
szoval most mit tegyek?
a probléma továbbra is fennáll, tudna vki segiteni??
Na jó, de pont a summoning stone azért vicces XD (Fõleg így raid resetnél 😊 ) Én inkább úgy veszem észre,hogy a blizz mostanában mindent elkapkod. Nem értem hova rohannak.
egy ilyen komplexitású játéknál, ahol több 10ezernyi script-nek kell, algoritmusnak, meg tökömtudja minek kell még pöpecül összehangoltan egymással együttmûködnie, meg kommunkálni a klienssel, szerverrel, hardwarerel, egymással, stbstbstb., csodálkoznék is, ha nem lennének bugok...
fõleg egy-egy komolyabb módosítást bevezetõ patch után...
relax, majd megfixelik 😊
fõleg egy-egy komolyabb módosítást bevezetõ patch után...
relax, majd megfixelik 😊
Enc sámán most a legerõsebb melee ág? Nálunk raideken a toppon a meleek közül a rogue van mindig, meg néha egy - egy dk. Ofc a listát a mage vezeti mindig. Egyébként sztem most vagyunk ott,hogy a pala jó így ahogy van. PvP meg nem érdekel... PvEben ez a dps amit kitol nem gázos, a pure dps classok mögött van, tol egy erõs közepeset és ez bõven jó neki. Nálunk a raidbe senki nem vár tõle megváltást. Nem wipeolunk miatta, teszi a dolgát, tolja a kis dpsét és vidáman el van.
Viszont az vicc,hogy egyre több a bug a játékban. Komolyan már privát szerver feeling. Mostmár summolni sem lehet XD
Viszont az vicc,hogy egyre több a bug a játékban. Komolyan már privát szerver feeling. Mostmár summolni sem lehet XD
Mellébeszélés. Minden hsz-re spawnolsz amiben a "pala" és a "dps" szó is szerepel. "Normálisnak nem normális de a blizzard ezt csinálta a retri palából", meg dps értékekkel dobálózol, és minden alkalmat megragadsz, hogy sajnáltasd magad. Kérdeztek valamit, válaszold meg, ne a paládat sirasd. Igen, vergõdés.
És idézetet plz, hogy mikor anyáztam (tipp: ne keresd, hacsak nem akarsz még egy szélmalmot a meglévõ retripalázás mellé dicsõ lovag) :p
És idézetet plz, hogy mikor anyáztam (tipp: ne keresd, hacsak nem akarsz még egy szélmalmot a meglévõ retripalázás mellé dicsõ lovag) :p
ಥ_ಥ
No igen az ha valaki tényeket közöl az vergõdés.Nem kell mindenben a legjobbnak lennie egy classon belül és valóban nem is az.Ugyanúgy pure a enc. sámán is per pillanat messze a legerõsebb melee ág a játékban.
A raid lényege a közös játék és hogy újabb bossokat tudjunk magunk mögött ehez jött hozzá a kiegben az achivement rendszer ami uyganazon boss megölése csak nehezített feladatokkal.Ilyen pl sartharion 3 addal vagy malygos 5 percen belül.A legjobb kill a first kill a többi már csak farm viszont a firts killekre mindig a legoptimálisabb raid setupal kisérletezik bármiféle raidelõ guild.Innentõl no commant de valóban térjünk vissza ennek a topicnak a lényegéhez minden ami nem anyázás nem fikázás az vergõdés vagy egy google link.
A raid lényege a közös játék és hogy újabb bossokat tudjunk magunk mögött ehez jött hozzá a kiegben az achivement rendszer ami uyganazon boss megölése csak nehezített feladatokkal.Ilyen pl sartharion 3 addal vagy malygos 5 percen belül.A legjobb kill a first kill a többi már csak farm viszont a firts killekre mindig a legoptimálisabb raid setupal kisérletezik bármiféle raidelõ guild.Innentõl no commant de valóban térjünk vissza ennek a topicnak a lényegéhez minden ami nem anyázás nem fikázás az vergõdés vagy egy google link.
most települt fel a wow, készitem az accountom, aholis rákérdez a fizetés módjára, azonban nekem nincs bankkártyá.
szoval most mit tegyek?
szoval most mit tegyek?
Hányszor megmondták már, hogy ez a bajod:
Hibrid legyen jó 1 dologban, és tûrhetõ a többiben, hogy ne legyen egyik ága sem teljesen felesleges. De ne akarjon már mindenki legjobb dps, legjobb tank, meg legjobb healer lenni.
Két lehetõséged van tehát:
1. vergõdsz itt tovább mint tudatzavaros hal a fa tetején csicsergést próbálgatva
2. felfogod, hogy ha nem tetszik, akkor reroll, ha tetszik akkor qsspofabejáccik!
+1 ha meg mindig visznek téged raidelni a kripli, pve-re nem való talenteddel, akkor kézen nyalni a raidleadert és a csapattársakat, örülni a lehetõségnek, és goto 2
Hibrid legyen jó 1 dologban, és tûrhetõ a többiben, hogy ne legyen egyik ága sem teljesen felesleges. De ne akarjon már mindenki legjobb dps, legjobb tank, meg legjobb healer lenni.
Két lehetõséged van tehát:
1. vergõdsz itt tovább mint tudatzavaros hal a fa tetején csicsergést próbálgatva
2. felfogod, hogy ha nem tetszik, akkor reroll, ha tetszik akkor qsspofabejáccik!
+1 ha meg mindig visznek téged raidelni a kripli, pve-re nem való talenteddel, akkor kézen nyalni a raidleadert és a csapattársakat, örülni a lehetõségnek, és goto 2
ಥ_ಥ
Hallottam olyanról akinek 460+run alatt sem esett még ki <#eplus2>#eplus2>
Nemigazan kovettem figyelemmel az eddigi retadin saga-kat,de van par velemeny amit alatamasztok egy ev hasznalat utan.Pvp-ben jelen pillanatban barkit megszopat ha nincsenek cdn a skillek,cuccok.Pve-ben pedig tul azon hogy tenyleg eleg hamar es konnyen le lehet tolni a jelenlegi raideket es instakat,nemigazan lehet vele odakerulni a pure dps kasztok kozelebe sem.Trashen kitol magabol annyit mint barki a sok aoe miatt,de bossfighton eros kozepes.Talan jobb is igy,hisz hibrid.A raidbuffok miatt 1 retri azert mindig el fog ferni 10-esben es 25osben is.En nem sirok,orok 'eletemben' a szivem csucske marad ez a karakter akarmilyen iranyba is valtoztatjak.
mas:
Arenaban egy pve gearelt lock hogy lohet belem 4-5ezreket ugy hogy 800 koruli resilience-em van? oO
mas:
Arenaban egy pve gearelt lock hogy lohet belem 4-5ezreket ugy hogy 800 koruli resilience-em van? oO
Vagy nem tudsz olvasni vagy abszolute nem is olvasolAzt írtam hogy per pillanat a tallentelt command glyphelve gyengébb minta a sima mezei traineres marty/blood, mitöbb a hetvenen is többet sebzett ugy a hatodik nerf környékén is.Viszont a martyr/bloodra abszolute nincs normális glyph libram meg egyáltalán nem létezik hozzá.
2500 dps valóban alacsony még sartahrionon is lehet hozni ugy 2,8-2,9 et de az a lényeg hogy te hozol mégtöbbet és te vagy a király.
2500 dps valóban alacsony még sartahrionon is lehet hozni ugy 2,8-2,9 et de az a lényeg hogy te hozol mégtöbbet és te vagy a király.
mármint ugy érted, hogy egy fullgearelt 80as nagy küszködve tuléli addig egy 75ös retripala ellen, amig odaér valaki dalaranból?
jelenlegi content=vicc
csak érdekelne, hogy ilyen cuccokban milyet lehet tolni, mert ha tényleg csak 2.5k, és ez átlagos, akkor nem para, hogy mig nekem 2x12sec perfektül végre hajtott rotám miatt van x dps-em, addig neki szintén odafigyeléssel van y dps-e. de ha én odafigyelek és azért tolok ennyit ö meg slackel és azért tol csak ennyit, akkor asszem van okom odaszólni neki/RL-nek, hogy ugyan vki mást vigyünk már a rédre, akit érdekel is, hogy hamarabb végezzünk pl. és lehessen menni sörözni/nözni/altozni stb.
csak érdekelne, hogy ilyen cuccokban milyet lehet tolni, mert ha tényleg csak 2.5k, és ez átlagos, akkor nem para, hogy mig nekem 2x12sec perfektül végre hajtott rotám miatt van x dps-em, addig neki szintén odafigyeléssel van y dps-e. de ha én odafigyelek és azért tolok ennyit ö meg slackel és azért tol csak ennyit, akkor asszem van okom odaszólni neki/RL-nek, hogy ugyan vki mást vigyünk már a rédre, akit érdekel is, hogy hamarabb végezzünk pl. és lehessen menni sörözni/nözni/altozni stb.
ez igy van, de engem ez nem vigasztal ám, mikor nekem kell visszarohanni a hullámhoz, mert nem tudok hozzáérni a palácockhoz, mert immune, immune, immuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuneeeeeeeeeeeeeeeee, szal' vágod, ugye?
azon lovagolni meg, hogy kinek mekkora a dps-e az szvsz fa**ság, az a lényeg, hogy lemenjen a boss, vagy az a lényeg hogy lemenjen a boss?
lement? akkor meg kit izgat, kinek mekkora a dps-e? max. e-peen növelésre jó.
nem ment le? hmm...na itt már lehet akkor filózni azon, hogy te miért ennyi és ennyi voltál...
de a jelenlegi content-et fél kézen állva, keyboarddal a fogaink között cigánykereket hányva, meg tigrisbukfencezve a monitor körül is le kell tolni simán-lazán, annyira easymode. és ilyen szituban kb. a who cares kategória, hogy kinek mennyi a dípíesze.
szerintem 😊
azon lovagolni meg, hogy kinek mekkora a dps-e az szvsz fa**ság, az a lényeg, hogy lemenjen a boss, vagy az a lényeg hogy lemenjen a boss?
lement? akkor meg kit izgat, kinek mekkora a dps-e? max. e-peen növelésre jó.
nem ment le? hmm...na itt már lehet akkor filózni azon, hogy te miért ennyi és ennyi voltál...
de a jelenlegi content-et fél kézen állva, keyboarddal a fogaink között cigánykereket hányva, meg tigrisbukfencezve a monitor körül is le kell tolni simán-lazán, annyira easymode. és ilyen szituban kb. a who cares kategória, hogy kinek mennyi a dípíesze.
szerintem 😊
nos ultrabürst ide vagy oda egy jól gearelt healer simán kiszopatja....,de amúgy szerintem kellõen erõs pvp-ben...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
amugy ha már pvp meg flém, a huntinak hogy müködik az explosive shotja?
Tegnapelött benn voltam 800 resis palával 2v2zni, palám kapott egy ExS-t ami ilyen 4k crit, utána pedig 3x 3k crit volt.
Tegnapelött benn voltam 800 resis palával 2v2zni, palám kapott egy ExS-t ami ilyen 4k crit, utána pedig 3x 3k crit volt.
az a baj,hogy túl sok a "Downtime"
Crusader+judgement+Divine storm ezeket eltolod 3 sec alatt aztán vársz 4-5 secet CD-k re.....ez így PVE-ben pedig lófasz....
20% alatt bejön a hammer,de az meg azért szopacs ,mert minden faszom skill 1 GCD-n van így azt sem lehet a legefektívebben használni...
Crusader+judgement+Divine storm ezeket eltolod 3 sec alatt aztán vársz 4-5 secet CD-k re.....ez így PVE-ben pedig lófasz....
20% alatt bejön a hammer,de az meg azért szopacs ,mert minden faszom skill 1 GCD-n van így azt sem lehet a legefektívebben használni...
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
te vmit behaluztál
a kérdés a következõ:
normális e, hogy retricsi.. 2500~ dps-t tol?
mondjuk ugy tünik abban a cipöben jár, mint warden, aki SoC-ot használ PvEben (pláne még rá is glyphel), SoM/SoB-ról még hirböl se hallott 😄
csak érdekes, hogy ilyen gearben még ha akarnék se tudnék ilyen low dps-t tolni.
palaflém meg tök értelmetlen, mert ugyis az összes pala azt hiszi hogy balanszosak pvpben.
a kérdés a következõ:
normális e, hogy retricsi.. 2500~ dps-t tol?
mondjuk ugy tünik abban a cipöben jár, mint warden, aki SoC-ot használ PvEben (pláne még rá is glyphel), SoM/SoB-ról még hirböl se hallott 😄
csak érdekes, hogy ilyen gearben még ha akarnék se tudnék ilyen low dps-t tolni.
palaflém meg tök értelmetlen, mert ugyis az összes pala azt hiszi hogy balanszosak pvpben.
oké, legyen akkor 2 szó, bár én nem egészen errõl beszéltem 😊
(bár elismerem, hogy az én megfogalmazásom se volt éppen a legprecízebb a témában)
(bár elismerem, hogy az én megfogalmazásom se volt éppen a legprecízebb a témában)
Volt már Palaflém, Palaflém 2, The return of the retri, A pala visszavág, A palák szövetsége, A két palatetõs torony, A pala visszatér, Palatetõ-zsúpfedõ, és most ismét itt az örökzöld, a soha meg nem unható, az utóbbi évtized legvéresebb fórumsikerének folytatása: Palafléjm 897423,666... már az sg fórumon. Jegyek kaphatók az ismert jegyirodákban.
ಥ_ಥ
Amirõl te beszélsz az a pvp.Az biztos hogy iszonyat brust damage-t lehet kitolni rövid távon de minél hosszabba fight az egyre csökken.No egy dps-t azér visznek raidre hogy dps-eljen az melett ha szupportál az mégjobb.Amennyiben nálatok top 3 ban van a retri pala akkor gond van a mage-eitekkel enc sámánokkal, spriestekkel hunterekkel és akkor még a dk ról nem is beszéltünk.per pillanat egy dps class simán hoz mindenhol 3,5-4k t ez bossfigtra értetendõ.Naxxban én is meg bármelyik jobban gearelt retri pala hoz annyit de az egy este se és uyge undead targetek vannak.Sartharion 3 addal meg malygos a mérvadó mert ezek új insták ott most a patch után csak az arms warrior ami beelõzhetõ az elementál sámánok voltak még dps ileg nem megfelelõ szinten de õk most buffolódtak és látszik is a hatákonyságukon.
Crassusék guildjában játszik az egyik legjobb retri pala a szerveren miután valami napi questes bg n halomra gyilkoljuk egymást szoktunk beszélni is ugyanebben a cipõben jár, és nem skill vagy gearhiányról van szó most ennyit enged a blizzard. Pusztán azért mert egyszerûen nem talál megoldást arra hogy ha normális pve dpst kap az ág akkor ne legyen pvp ben op.
Crassusék guildjában játszik az egyik legjobb retri pala a szerveren miután valami napi questes bg n halomra gyilkoljuk egymást szoktunk beszélni is ugyanebben a cipõben jár, és nem skill vagy gearhiányról van szó most ennyit enged a blizzard. Pusztán azért mert egyszerûen nem talál megoldást arra hogy ha normális pve dpst kap az ág akkor ne legyen pvp ben op.
ne is mondd, pont ez jutott eszembe nekem is közben 😄
bár mondjuk a rövidítés is szar, mert SG-nél (lásd SwordShatter) két részbõl álló szóra asszociálok egybõl, a StoneSkin Gargoyle az meg már 3 részbõl áll, tehát a helyes rövidítése SSG lenne, s nem SG.
szerintem.
bár mondjuk a rövidítés is szar, mert SG-nél (lásd SwordShatter) két részbõl álló szóra asszociálok egybõl, a StoneSkin Gargoyle az meg már 3 részbõl áll, tehát a helyes rövidítése SSG lenne, s nem SG.
szerintem.
na azért had ne sajnáljam már a retpalákat 😄
nálunk van olyan retpala, ami top3-ban van a dps listán meg olyan is, aki éppen a tank felett (bár ha megerõlteti magát, s odafigyel, õ is simán felkúszik a top5-be).
mint ahogy én is tudok lenni top3-ba, ha maxosan odafigyelek a rotára, meg lehetek épphogy a tank felett is, mikor éppen félig figyelek csak oda, mert fábry-sót, heti hetest vagy valami hasonló baromságot nézek fél szemmel a tv-ben 😊))
mellesleg tegnap találkoztam egy retpalával southshore-nál úgy verte le a 20k unbuffed hp-mat, hogy mire bubiznia kellett, nekem volt alig 2k hp-m, neki meg még ott volt a bubiheal-je, meg layonhands-e is, plusz ugyebár hiába is nerfelték a dmg done-t bubi alatt attól még mindig tud csépelni, te meg azt látod, hogy immune, immune, immune.
szegények, sajnáljuk õket együtt, ugye?...ugyeeee?....uuuu...hmm...szegénykék <#fejvakaras>#fejvakaras>
nálunk van olyan retpala, ami top3-ban van a dps listán meg olyan is, aki éppen a tank felett (bár ha megerõlteti magát, s odafigyel, õ is simán felkúszik a top5-be).
mint ahogy én is tudok lenni top3-ba, ha maxosan odafigyelek a rotára, meg lehetek épphogy a tank felett is, mikor éppen félig figyelek csak oda, mert fábry-sót, heti hetest vagy valami hasonló baromságot nézek fél szemmel a tv-ben 😊))
mellesleg tegnap találkoztam egy retpalával southshore-nál úgy verte le a 20k unbuffed hp-mat, hogy mire bubiznia kellett, nekem volt alig 2k hp-m, neki meg még ott volt a bubiheal-je, meg layonhands-e is, plusz ugyebár hiába is nerfelték a dmg done-t bubi alatt attól még mindig tud csépelni, te meg azt látod, hogy immune, immune, immune.
szegények, sajnáljuk õket együtt, ugye?...ugyeeee?....uuuu...hmm...szegénykék <#fejvakaras>#fejvakaras>
Ugyehogy megmondtam néhány hónapja, hogy fgsfds, de akkor én voltam a hülye, meg miért nem olvasok utána. Most látod. Nub :p
ಥ_ಥ
haha, lol...najó.
én meg azon filóztam, hogy a fenébe jön ki a Swordshatter-hez az SG, meg ahhoz a 4% parry.
fa**om ebbe a sok rövidítésbe má' 😊
na mind1...
én meg azon filóztam, hogy a fenébe jön ki a Swordshatter-hez az SG, meg ahhoz a 4% parry.
fa**om ebbe a sok rövidítésbe má' 😊
na mind1...
Normálisnak nem normális de a blizzard ezt csinálta a retri palából.Per pillanat jó support és nagyon gyenge dps.Igaz mérhetõ boss alig van a játékban talán naxxban patcwerk a többi mind mind aoe és még több aoe.Azon lehet hozni 4k t me gegy össznaxxbosson ugy 3,5k t de pl malygoson vagy a másik gyikon 3 addal ha 2,9 megvan akkor az már nagyon jó.Mondjuk vicc hogy a glyphelt command 80 on kevesebbet sebez mint hetvenen de majd talán kap valami buffot megint az ág, akkor majd megy a sírás a nerfért és a kör sosem zárul be.Érdemesebb is most maryrt/bloodot használni de ugye arra meg nincs se libram se normális glyp.
gz crassus a kiba.. lóhoz 84 runon vagyok túl és nem esett, nálunk egyik rerollolt dk volt iszonyat mákos 58 on körbebrusztoltatta magát scolon meg straton ki is esett neki.
gz crassus a kiba.. lóhoz 84 runon vagyok túl és nem esett, nálunk egyik rerollolt dk volt iszonyat mákos 58 on körbebrusztoltatta magát scolon meg straton ki is esett neki.