World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felgolos
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!
A barátnõm nevével regeltem és nem egy az email cimse!

picket
Lehet. Írni nem kell, character transfer oldal a barátod. Meg kell egyeznie a két accounton az elõfizetõ nevének (asszem). További feltételeket leírják a fent említett oldalon.

ಥ_ಥ

Felgolos
Hello mindenkinek!
Egy kis segitséget kérek!Lényeg az hogy most lett külön accom, eddig a tesómal volt közös.Lehet-e olyant csinálni hogy a közös accról átviszem a karimat az én accomra??? Ha igen akkor valaki tudna segiteni hogy mit tegyek, hova irjak!!!

A válaszokat kösz!

jaedenar egész pontosan.
nekem is ott van már a lock-om, igaz alszik most, meg szerintem még jódarabig fog is 😊
ez a dk bejön nekem most nagyon. most épp varrógépet játszok vele, nagyon durci <#hawaii>

azért, hogy kiváncsi lehess 😊

Sephi
99%, hogy a Firewall blockolja. Indisd el a gepet, majd indisd el a Wow-ot. Amikor beal igy a kep akkor Alt-Tab es ha kerdi a winfos akkor UNBLOCK!!

Ha nem akkor probald kikapcsolni a tuzfalat, vagy engedelyezd a wow.exe-t (vagy launcher.exe)... ha es sem mukodik akkor :

1. Tegyél XP-et
2. Éld az éledet örömmel.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Botond
Jadeanar vagy mi.
elkoltozott mindenki?
hova?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Botond
Nincs.
Neptulon horda oldalon van magyar guild meg?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

EnZsolt
<#taps>

Szép volt.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

otlet: ne hasznalj vistat, ugyse jo semmire😄

wotlk bejelentese utani cucc, szoval akkor mar kb ismertek voltak a helyszinek.

Mighty
Hátha segít: http://forums.worldofwarcraft.com/thread.html?topicId=76819853

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Mayday
Nincs routerem, siman a modembol jon a net!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

nem lehet h routerbe kell piszkálni vmit?
Mayday
Sziasztok,

Tovabbra is all nalam egy problema, miszerint nem indul el Vista alatt a WoW. Teljesen szuz Vista, es meg a WoW-ot is ujratelepitettem, ujrapeccseltem, hatha.

Login kepernyo, beirom a jelszot, success, handshaking, aztan Downloading felirat, de semmi nem tortenik. Eloszor tuzfalra gondoltam, de ha kikapcsolom, akkor is ugyanaz a tunet.

Ha barkinek barmi 5lete lenne, nagyon koszonom!

- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...

Forolto
Errõl Hofi klasszikusa jut eszembe:

"Itt vagyok a zárt osztályon.Én zártam be,hogy kintrõl az a sok hülye ne jöjjön be..." 😊

picket
Errõl az jut eszembe, hogy mennyire sajnálom néha a fogyatékosokat, hogy olyan emberek dobálóznak a retardált kifejezéssel, akik egészségesen is bõven a szerencsétlen helyzetûek értelmi szintje alatt vannak (még ha néha csak idõszakosan is, egy érzelmi állapot miatt), és még õk nézik le beteg embertársaikat. Nem csak neked szól, bár tudom, hogy ezért fórumon keresztül megkövezel... Na mindegy, ez most egy jó példa arra, hogy miért nem kell a "tard" kifejezéssel dobálózni (gyk: mert még a retardáltakat sérted meg vele). Illetve szintén jó példa a moderálatlan, vagy gyengén moderált fórum (topik) túlélési esélyeire...

&#3237;_&#3237;

MarkBlade
Level 100-ig biztos feltolják.. Az új faj meg lehet mondjuk Goblin 😄
Lacee
BTW, ez érdekesnek hangzik, Pandaren (meg még egy) játszható fajjal 😊
ahhoz képest, hogy 2007-es post, meglepõen pontos, a wotlk helszíneit is eltalálta.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
ezzel már végképp tied az erkölcsi gyõzelem, gratulálunk.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

erre gondolsz te eroskepessegu?

http://wow.allakhazam.com/forum.html?forum=21;mid=119012268058738816;num=24

ezenkivul blizz sosem jelentett ki olyat amit te keresel.

panther112
Fogyatékos faszok.

Forolto
Pedig tuti ott nincs anyázás... 😊

Sziasztok! Eladó WoW account!
Az Acc hoz természetesen járnak a CD-k (EREDETI isma WOW BC meg WOTLK )Az accounton lejárt a GC (game card)
Karakterek Ragnaros nevû eredeti szerveren találhatók!
-Undead Warrior 4/5 T7 Prot talenten
-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Tial
-Trol Shaman LVL 80
-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Factory

-Undead Priest LVL 70 Holy Gear (felszerelés) és Holy Talent
-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Ragnaros&n=Jayrax

-Troll Hunter A XAVIUS SZERVEREN!!! LVL 70 es BM talent
-http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Xavius&n=Metroidon

AKIT ÉRDEKEL BÕVEBB INFÓ AZ ÍRJON E-MAILT !!!
címem: [email protected] vagy telefonálhat... de ahoz kérje el a telószámomat mail be!😉
picket
Nem értem mi a bajod a hello kitty-vel <#idiota>

&#3237;_&#3237;

tigeroo
carpe diem, még úgy fog eltávozni hogy nem olvasta azt a nyilatkozatot
tigeroo
hé misik én arra kérek egy kedves topiclakót, hogy menjen le az alagsorba és a szaros gatyámat mossa ki, valahol a 2 és 3 napos szennyes között lehet, köszönöm! <#wow2>
MarkBlade
LoL 😊 a kérdés jogos. Házigazdának nincsenek véletlenül moderátori jogai mert azzal egyszerübb lenne. Kijelõlnénk valakit annak azt tehetne rendet. 😊
Érzelmi fenötségel már komolyan lehetnek problémák.. Nekem az is elég lenne ha nem hello kitty és anyázás menne a fórumon bármilyen köztes megoldást elfogadnék.Tehát olyan ember kellene aki sokat van itt és nyugodt természetû. Szavaznék rád de az ironiádtól szerintem páran a dunának mennének <#zavart1>
picket
"Komolyan kellene már egy moderátort választani." - Van bárki is, akit értelmileg és érzelmileg felnõttnek érzel ehhez a dologhoz? <#idiota>

"Nem hiszem hogy ennyi lenne a kultúránk.." - Ez nem teológiai kérdés. Itt ha vitázol valakivel, és nem egyeztek meg, vagy szemtelenkedni merészelsz a nagy bácsikkal szemben, akkor veréssel fenyegetõznek, esetleg le-12-éveseznek, vagy lentebbi példa szerint trágárkodnak. Innentõl a te választásod, hogy szörnyülködsz rajta, vagy kineveted. Azt nem ajánlom, hogy aggódj azon, hogy mennyire kulturáltak az emberek, mert hirtelen rosszabbul fogsz kinézni, mint a világ legidõsebb embere.

Technikai kérdés. Hogyan választunk moderátort? A Duna jegére kell menni hozzá, vagy mi van? (csak mert bárki mellett szívesen megyek mint -1 jégen tüntetõ) <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Én sem emlékszem semmi ilyenre. De ha emlegettek volna is, leeht, ohgy BC és a WotLK tartalmaz annyi mindent, hogy már csak ezért is nem mérvadó, amit akkor mondtak (és nem ígértek). Mert esetleg csak meglebbentették ,hogy hát annyit szeretnének, de ígérni tuti nem ígérték meg, mivel akkor még alapjáték sem volt. Miért érdekes ez? Mert már magát az alapjátékot is bõvítették elég durván. És akkor mi nem is tudjuk ,ho gy akkor, amiket külön kiegben szerettek volna látni, mit tettek bele az alapjátékba és az elsõ kiegbe.

Én szerintem egy még mindenképpen lesz, már csak a maradék helyszín miatt is (amit ismerek) és leeht ho gy most nem két évre rá, hanem 3-4 évre jön a következõ, addig meg peccselgetnek ezerrel. De ez az én személyes tippem, semmi több.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

EnZsolt
Nem szerintem mi lesz, ez egy elég régóta fennálló alapigazság, hogy amíg van kereslet, addig kínálat is. Az meg, hogy retardáltnak nevezel... nem tudom a kettõnk hozzáállásából és írásából kinek mi jön le, de tudod mit. Gondolj arra, hogy retardált vagyok, sõt egy igazi mocskos szemétláda, amiért nem keresek elõ neked egy Blizzard nyilatkozatot, aminek semmi értelme nincs már. Képzeld el felfogtuk, hogy mi kell neked, de nem emlékszünk rá, legalább is én nem. És keresni sem fogom, fõleg amiért ilyen szimpatikus nyilatkozatokat teszel. De sebaj, este mond meg édesanyádnak, hogy mekkora társadalmi hulladék a fia, nehogy egész nap szomorkodjon miatta ok? Gratulálok a stílusodhoz.

I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune

Ráadásul 2003-2004ben még meg sem jelent a wow, szóval tuti nincs eltévedve <#idiota>

picket
Ha senki nem tud válaszolni, akkor mi a megoldás? Addig szidod a népet egy culáger szókincsével, amíg bele nem fáradnak az ujjaid a gépelésbe? Vagy amíg nem írunk moderátornak, hogy szórjon már meg warnnal?

"Ok, te is okos vagy, 2003-as hsz-ek között menj keress wotlk kapcsán elõjött témát..." - Igen, okos vagyok. Tudni akarod, vagy nem? Ha igen, akkor go keresni. Ha nem, akkor meg ne túráztasd itt magad. Szitkozódni egyszerûbb mint keresni ugye? Nem nézünk ám bunkónak, csak kérdezel valamit, aztán amikor jóhiszemû emberek meg akarják válaszolni, akkor szidod õket mint a bokrot. Aztán majd azzal is jössz, hogy itt senki nem segít senkinek (vajon miért nem segít?). Gratulálok, szép virtus. És finom ember vagy, tûzd büszkén a kalapod mellé ezt a stílust.

&#3237;_&#3237;

picket
Õ keresi. Rajtunk! És mi nem adjuk. Te meg még hazudsz is, hogy megtartsd magadnak az információt! Szégyelld magad!

amúgy wowtopik -> gumiszoba? :C

&#3237;_&#3237;

NEM volt ilyen nyilatkozata egy blizzardos embernek sem.

MarkBlade
Most nem azért de lassan kezd idegesíteni ez a sok kötõ szó és anyázás.
Komolyan kellene már egy moderátort választani. Nem hiszem hogy ennyi lenne a kultúránk..
Forolto
Elszabadultak az indulatok.Nem akarjátok ezt a szócsatát más táblán eljátszani?

De nagy a pofád baszd meg. Nem tuddo felfogni avval a tömérked IQ-dal, hogy az az idõ elmúlt? Azt ígéték évente lesz kiegészítõ, erre kétévente van. Szóval ennyire hihetõ az a szám, amit akkro mondtak. Vagy recskázni akarsz rá vagy mi a fasz? Menj ap icsába baszd meg avval a nagyon okos fejeddel, jó?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

panther112
Engem nem az érdekel, hogy szerinted mi lesz, vagy, hogy most mit mond a Blizzard, hanem egy régi Blizzard nyilatkozat, nem tudod felfogni, hogy a kettõ között mi a különbség??? Ha nem, akkor retardált vagy sajnos.

panther112
Ok, te is okos vagy, 2003-as hsz-ek között menj keress wotlk kapcsán elõjött témát...

Mighty
Az ilyeneket miért nem privátban toljátok?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

MarkBlade
Carbonit.. ebben benne van minden és kevesebbet eszik.
- a questhelper + cartographer (addon) párosítás kirak neked egy bazi nagy nyilat, de ha gyengébb géped van ez a párosítás nem igazán nyerõ ugyanis elég sok memóriát felzabál ami az fps rovására megy

\"Nyelvében él a nemzet\" | \"Ha nem érdekel hol vagy, nem tévedhetsz el\" | gw2: Szilva Lee | Lenovo G580AH i3, GT635M, 8Gb RAM

EnZsolt
De az is lehet, hogy az összes 20 év feletti fasznak, meg hogyan káromkodjunk még jobban tanfolyamot vezettek be? Az elég rossz, mert én nem voltam. Mindenesetre ha akarsz valamit keress, de el lett magyarázva, hogy miért lesz 5 vagy több. De az is lehet, hogy csak még 1, mert valami csoda folytán mindenki megunja és leszarja a WoW-ot. Szóval, amíg van kereslet, addig van kínálat. Ez elég egyszerû, próbáld meg felfogni.

picket
Vagy csak te vagy olyan hülye, hogy nem érted meg, hogy ahelyett, hogy "értelmetlen faszságot keresel" inkább finoman elmondják, hogy miért is értelmetlen faszság. Amúgy meg ha kell valami, akkor keress, ne másokkal akard elõbányásztatni. Itt volt a fórumon 2003 és 2004 között? Ucci neki, nem lehet több 100k hozzászólásnál! <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Köszi ezt is!

Az élet álom Kelj fel, ha jön a reggel

panther112
Eltörölték a nyelvtanórákat, vagy mi a kurva isten történt, hogy az összes húsz év alatti fasz képtelen felfogni egy kibaszott magyar mondatot ebben a szar országban.

A Blizzard nem hülye, ameddig lesz a termékre elég fizetõképes kereslet, addig lesz WoW. Ötletbõl nincs hiány náluk 😊