World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jaja, én is pont EZT néztem most, kegyetlenül elszállt megint a rugó-priest combo.
olvastam valami olyasmit, hogy a glyph-elt penance vagy mi miatt a priest most kb. a megölhetetlen kategória vagy mi.
szóval megvan a két új FOTM class azt hiszem, de sebaj, legalább tankként fix spotom lesz majd, s megoldódik a healer hiány is...bár instába egy pvp healert a seggembe, hmm...kétszer is meggondolom asszem 😊)

de azért brutál. rugó+priest, rugó+priest, még több rugó+priest, rugó+mage, még több rugó+mage, aztán felbukkanik egy warrior+priest, egy warrior+druid, aztán rugó+warlock, rugó+priest, hopp 33. helyen egy dk+priest, aztán 83. helyen is egy köztük meg sok-sok sok rugó+rugó, rugó+priest, meg rugó+mage.

ebbõl is jól látszik asszem, hogy a rugó dps-el és cc tárral ismét minden "working as intended" 😄

Az okát nem tudom. Én csak azt látom hogy az összes bg top5jében szinte biztos hogy van egy dpriest ret pala. Ugyanúgy, ahogy hirtelen az összes rugo skilles lett, és most a priest rugo vette át a dk pala szerepét a top teamekben.

Valami olyasmire emlékszem, hogy a Blizz szerint életképesnek kell lennie a hibrid klasszok DPS-ének is, csak kb 5%-kal nyomjanak kevesebbet, mint a pure DPS klasszok.

Ezen kívül a bubi 50%-kal csökkenti minden sebzését a paladinnak. Szóval nem olyan táp az a ret palának.
Egy esetben viszont nagyon jó, hosszab ideig tart mint a heartstone 😊

picket
Apa, kezdõdik! Melyik bolond mondta ki a varázsszót? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Fehercsoki
Glyphelve 15 min akkor már engedi arénában használni?Vagy 15 perc alatt kell lennie?

Nem tudom, nekem a cement sámli bejött. Még csak most kezdem az instákat/raideket, még a dual talent is csak ma lett meg, 72es lettem ma, de DPSként stabilan az elsõ 3ban vagyok benne, ami nekem elég. Healerként még nem próbáltam ki magam, de remélem, az is menni fog. Igaz, még gearem nem annyira jó hozzá, még csak most kezdtem gyûjtögetni a geart.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

lehet hogy a cement sámli el van szállva most, de hibrid kasztnak sose legyen olyan dps-e mint egy pure dps kasztnak. ha egy locknak / magenek / rugónak / hunternek 5K dps-e van akkor a palának legyen max 4K és nem több. Ez így fair.
dartonita
Pve-rol beszelek.Tolem aztan 1shotolhat barmit arenaban,raidelni lehessen vele normalisan.

A nulla manából felhealelés nem megy.Mitöbb a retri paladin nemigazán healel a flashon kivül ugyanis az az 5700 mana nem elegendõ erre.A bubi 5 perc és van rajta egy 2 perces büntetés.Amire te gondolsza nulla manából fullra healelõdés az a lay on hands (glyphelve 15 min).A burst damage meg a multé pláne 800 resi felett nagyon nem kritel sem a cs sem a judgement.A 14 k s judgementek is a multé raid környezetben, ulduarban 10k felett csak a robot szivébe sebeztem de ugye abba nem kunszt a sebzésdublázódás miatt
Miért is?Az ellenfél healerét nem tudja semlegesíteni a saját védelme lett minimálisan erõsebb ha 0-20-51 et használ.Igaz nem arénás csak bg tapasztalat tegnapról.Mókás volt wsgn hogy a healer sámán ugy vitte be a zászlót hogy fele hp -jánál jobban nem tudtam leverni miközben végig kergettem a pályán(ugyanezt a sámánt a szedett vedett geares alt rugómmal ugy egy óra mulva simán bedaráltam ugyanabben a szituációban még a saját flag roomban).

A warrior dps e igy is ok hogy kicsit machinálták az itemizációt és nem leatherben rohangálnak raiden + az arms most használható lett raidre is pvp re is.

Mint mondtam a pvp része nem különösen izgat a játéknak valahogy majd csak felszenvedem a wsg exaltedet meg már "csak" 700 kill kell az 50k hoz.Ami jobban zavar az ulduaros bossok a nukere vannak kihegyezve legalábbis amiken voltam erre meg nem alkalmas a pala.Ami setupot ad azt bõven adja már más is aminek megvan az 5k+ s dps e is a raid támogatás mellé lásd survival hunter vagy ench sámán.4600 dps nél pedíg haste potival sem tudok többet hozni bossokon ami meg édeskevés egy dps helyen.Érdekes hogy teszem azt az a 3 rugó aki ugyanaz a 3 rugó kb ugyan abban a gearben mint 2 hete volt 6-800 dps különbség köztem és köztük most 2k-t vernek rám vagy cement sámánok akik szintén vígan hoznak 5k felett pedig ugyanazok a playerek ugyanabban a geraben.A rugónál meg is értem hozzon kirivóan nagy dps-t csak azt adja a raidnek a sámán viszont ugyanolyan hibrid mint a paladin.A a judgement-seal változtatás ami ötletben nem lett volna rossz ha nem érinti egy 40% os nerf az egész mûködését.Az exo pvp letiltása meg a jól átgondolás tipikus esete de abszolute nem szokatlan a blizzardtól.A feltevésem viszont beigazolódott abszolute nem tudnak mit kezdeni ezen ággal sem pve sem pvp téren a fejlesztõk, és szerintem pénzfeldobással döntik el hogy per pillanat erõsítenek avagy nerfelnek rajta.
Igen megint a bubi meg a burst dmg...
Az normális hogy nagy nehezen levered a hp-ját mondjuk 5%-ra, instant felbubizza magát és majdnem nulla manából full HP-n lesz? Emellett 12 secig az ég világon mindenre immune és még csépel is közben? Hm?
Jó, legyen jó a dps-e (jobb). De pl. bubi 20 perc CD, vagy 3 sec cast time, vagy 5 sec legyen. Reálisabb nem?
S5ben retri pala igencsak jó volt arenaban. Mostmeg kimondottan undorító(abban az értelemben, hogy kibaszott erõs)...

kerdezd errol a warriorokat.

dartonita
Szerinted.Ennyi erovel toroljek el a retri agat,mert igy is alig eri el a kozepkategoriat.

No offense esküszöm, de egy pala ne sírjon már a dmg miatt mert mindenkit bedarál. Jó tank, jó healer, szerintem a dps-ét jól vissza kéne venni vagy 30%-al. Szerintem.
Különösen engem sem zavar a napi bg questen kivül nem aránázom vagy bg zek.Retri pala meg arénába eddig sem volt jellemzõ eztán sem lesz.A nagyobb gond a som nerf amit nem kompenzál a pve s exo.Kb minden dps ág kaott valami damagenövekedést a rugóval kicsit túlzásba is estek egyedûl a paladin ezen ága lett ismét a mostohagyerek.Ez van...
k O T T A
nem az a baj h elvették, hanem hogy megint hülyék és nem következetesek
nem mintha arena túlzottan érdekelne csak megint a hozzáértés süt errõl is

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

nekem meg még aréna csapatom se volt <#sir>
na de annyira nem is bántam ám <#ticking>

rhazid
Amikor a haverom meg én voltunk lent elõször arenazni (frissen 70re dingelve, nullgearreal)berakott ellenünk egy full s2-es lockot és full s2-es priestet. Örültünk.<#smile>

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

[HUN]Crassus
idáig jó az aréna full elsõ meccsen 0-ás ratinggel 2000-es csapat 2x....2 bõl 2 meccs kampó😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

semennyire.

Lehet lockolni úgy is hogy szét van rakva. bartender pl. nagyon jó.
Sziasztok!

Sok képeteken látom, hogy a spelljeitek szét vannak osztva a képernyõ egyes részeire ( ha jól gondolom nincsenek lockolva ) , ami szerintem nagyon jó megoldás 😊 Az lenne a kérdésem, hogy ez melyik add-on -nal oldható meg? 😊

Válaszotokat elõre is köszönöm 😄
[HUN]Crassus
az Exorcism PVP-ben nem használható😛 LOL mondjuk inkább sírok mint nevetek ez túl erõs nerf.
Shockadinnak game over.....
megnézzük a 49-22-õt😛

[HUN]Crassus
ja boccccs
Face kontroll kikapcsolt látom😊

plu604
az ilyennek miért nem szakad édesanyjába a feje?

TVelvet
ooooh hogy opjal le!😄 Gz.. nekünk sajna 2234-el semmi nuku,.. 😞
ez inkább teljesítmény mint a repufarm

tigeroo
jah de ha nem gratulálnak legalább a fikázó + irigy kommenteket hagynák meg... ebbõl indult az egész flém

devil: grat a csontkollekcióhoz! 😊
XenHai
a fene nekem csak rival lett meg 2v2 vel ...
2226 3v3

XenHai
Mekkora ratingel lett meg?
Kihagytam (igazabol amugy sem sebzett olyan sokat - meg ugy sem, hogy offban flametongue volt es glyphbol kaptam meg ra +10% dmg-t) - ez felul meg a Spirit weaponst, a dualwieldet, a dw hit rating novelo talentet, a sotrmstrikeot es az imp, stormstrikeot.

Helyetett tettem az imp. shieldsre, es a static akarmire (ami megnoveli a lightning shield charge-ok szamat es 6% esellyel tamadasnal el is lovi oket) ill a windfury totemre. Az elemental agon nem igazan varialtam, az musthave. Ja, es az uj talent, a Toughness is ki van huzva: +10% stamina. Ha meglesz a Titansteel mace igy lesz olyan 22k unbuffed HP-m. A sebzesre leszek nagyon kivancsi, es arra, hogy pvp-ben mennyire hasznalhato a build.

Szép😊

Ez érdekes....lava lash-t ezek szerint kihagytad ha csak kétkezest használsz.

ez azert nem igy van, mi mar yoghurtot probalgattuk tegnap, bõven mögöttünk vagytok még, nem minden opcionalis bosst oltunk.

Csirke4
gz!
A secondary talentet 2h-ra osztottam a cement shamanomnal - kivancsi vagyok mit lehet kihozni belole. Biztato jel, hogy zold, 73-as 2h mace-val, 390 koruli skillel (egy oraval elotte kezdtem huzni), windfury procnal olyan 3-4-5k-kat sebez 80-as WG elementalba. Erre meg rajon a 2*1K AP-s trinket (egyik WG markbol, masik honor beddzsbol) es a fegyver enchant (+400 AP procnal) szerintem egesz jo lesz. Nem azt mondom, hogy PVP-ben, mert lehet h varni kell a Windfury procra, de PvE-ben szerintem imba lesz, es nem csak mas cementekhez kepest. Most lehet hurrogni, fikazni 😊

Ize, es egy korabbi kerdesre valaszolva: chain lightningot hasznalok, ha fullos a maelstorm. Lehet, hogy lightning bolt egy celpont ellen tobbet sebez, de valljuk be instaban azert trash mobbol tobb van, mint bossbol - joleso erzessel tolt el, mikor vegigvag rajtuk egy 5-6k-s villam 😊 Béke veletek.

OMG!<#wow1> Ez nagyon ütõs sárkány!Gratulálok hozzá!
Gratula!

gratula, qrvajól néz ki <#wow2><#hawaii>

[HUN]Crassus
EINSTAND!

k O T T A
gief!😊
nagyon jól néz ki😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

végre 😉

[HUN]Crassus
nah tessék Wildor hülye acsívmentjének gratuláltok a guildem Magyar szinten elég szép sikerére meg nem! pffff nubok vagytok😛

"Ráadás: "összetartás nuku, inkább ott rúg bele mindenki a másikba, ahol csak tud..." - "neem, trabant 😊" - Bort iszol, és vizet prédikálsz-e?"

wts humorérzék 4 u 😊

de amúgy látszik, hogy baromira unjátok magatok. belinkelek egy képet, meg irok egy kommentet és ezen rágódik a banda már 3 napja 😊
s úgy néz ki, megint lemaradtam lynx imba fotójáról -.-

Tafaya
Menj be a Bloodscalpra és megtudod 😊

deleteltek a postot amire ment a grats 😉

Ejnye már Blizzard!! Legalább Éjféltájt hagynád a játékosokat játszódni! XD
00:30 és restart-t nyom a szerver. 😞(