World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvastam valami olyasmit, hogy a glyph-elt penance vagy mi miatt a priest most kb. a megölhetetlen kategória vagy mi.
szóval megvan a két új FOTM class azt hiszem, de sebaj, legalább tankként fix spotom lesz majd, s megoldódik a healer hiány is...bár instába egy pvp healert a seggembe, hmm...kétszer is meggondolom asszem 😊)
de azért brutál. rugó+priest, rugó+priest, még több rugó+priest, rugó+mage, még több rugó+mage, aztán felbukkanik egy warrior+priest, egy warrior+druid, aztán rugó+warlock, rugó+priest, hopp 33. helyen egy dk+priest, aztán 83. helyen is egy köztük meg sok-sok sok rugó+rugó, rugó+priest, meg rugó+mage.
ebbõl is jól látszik asszem, hogy a rugó dps-el és cc tárral ismét minden "working as intended" 😄
Egy esetben viszont nagyon jó, hosszab ideig tart mint a heartstone 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
A warrior dps e igy is ok hogy kicsit machinálták az itemizációt és nem leatherben rohangálnak raiden + az arms most használható lett raidre is pvp re is.
Mint mondtam a pvp része nem különösen izgat a játéknak valahogy majd csak felszenvedem a wsg exaltedet meg már "csak" 700 kill kell az 50k hoz.Ami jobban zavar az ulduaros bossok a nukere vannak kihegyezve legalábbis amiken voltam erre meg nem alkalmas a pala.Ami setupot ad azt bõven adja már más is aminek megvan az 5k+ s dps e is a raid támogatás mellé lásd survival hunter vagy ench sámán.4600 dps nél pedíg haste potival sem tudok többet hozni bossokon ami meg édeskevés egy dps helyen.Érdekes hogy teszem azt az a 3 rugó aki ugyanaz a 3 rugó kb ugyan abban a gearben mint 2 hete volt 6-800 dps különbség köztem és köztük most 2k-t vernek rám vagy cement sámánok akik szintén vígan hoznak 5k felett pedig ugyanazok a playerek ugyanabban a geraben.A rugónál meg is értem hozzon kirivóan nagy dps-t csak azt adja a raidnek a sámán viszont ugyanolyan hibrid mint a paladin.A a judgement-seal változtatás ami ötletben nem lett volna rossz ha nem érinti egy 40% os nerf az egész mûködését.Az exo pvp letiltása meg a jól átgondolás tipikus esete de abszolute nem szokatlan a blizzardtól.A feltevésem viszont beigazolódott abszolute nem tudnak mit kezdeni ezen ággal sem pve sem pvp téren a fejlesztõk, és szerintem pénzfeldobással döntik el hogy per pillanat erõsítenek avagy nerfelnek rajta.
Az normális hogy nagy nehezen levered a hp-ját mondjuk 5%-ra, instant felbubizza magát és majdnem nulla manából full HP-n lesz? Emellett 12 secig az ég világon mindenre immune és még csépel is közben? Hm?
Jó, legyen jó a dps-e (jobb). De pl. bubi 20 perc CD, vagy 3 sec cast time, vagy 5 sec legyen. Reálisabb nem?
nem mintha arena túlzottan érdekelne csak megint a hozzáértés süt errõl is
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
na de annyira nem is bántam ám <#ticking>#ticking>
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Sok képeteken látom, hogy a spelljeitek szét vannak osztva a képernyõ egyes részeire ( ha jól gondolom nincsenek lockolva ) , ami szerintem nagyon jó megoldás 😊 Az lenne a kérdésem, hogy ez melyik add-on -nal oldható meg? 😊
Válaszotokat elõre is köszönöm 😄
Shockadinnak game over.....
megnézzük a 49-22-õt😛
devil: grat a csontkollekcióhoz! 😊
Helyetett tettem az imp. shieldsre, es a static akarmire (ami megnoveli a lightning shield charge-ok szamat es 6% esellyel tamadasnal el is lovi oket) ill a windfury totemre. Az elemental agon nem igazan varialtam, az musthave. Ja, es az uj talent, a Toughness is ki van huzva: +10% stamina. Ha meglesz a Titansteel mace igy lesz olyan 22k unbuffed HP-m. A sebzesre leszek nagyon kivancsi, es arra, hogy pvp-ben mennyire hasznalhato a build.
Ize, es egy korabbi kerdesre valaszolva: chain lightningot hasznalok, ha fullos a maelstorm. Lehet, hogy lightning bolt egy celpont ellen tobbet sebez, de valljuk be instaban azert trash mobbol tobb van, mint bossbol - joleso erzessel tolt el, mikor vegigvag rajtuk egy 5-6k-s villam 😊 Béke veletek.
nagyon jól néz ki😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

wts humorérzék 4 u 😊
de amúgy látszik, hogy baromira unjátok magatok. belinkelek egy képet, meg irok egy kommentet és ezen rágódik a banda már 3 napja 😊
s úgy néz ki, megint lemaradtam lynx imba fotójáról -.-
00:30 és restart-t nyom a szerver. 😞(