World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lenézni másokat csak ,mert kevesebb pénzük van igenis bunkóság édesfiam!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Nameg most szinte mindenki az ilyen 1500as ratingû emberek ellen kap gamet, ami NAGYON nehéz 😉
1. Lehet, hogy szar a neted, azért nem jön be az oldal.
2. A honlap elsõ mondatai között ott van, hogy a patchek letölthetõk itt. (Olvasnitudás, általános iskola 1. osztály)
3. Tedd újra az egész WoW-ot, úgy, ahogy van, és úgy patcheld.
4. TANULJ MEG OLVASNI (mint mondottam, ált. isk. 1. osztály), ez a fórum az eredetiseknek van, korábban, míg törtös voltam, engem is elküldtek a sunyiba, amióta eredetin vagyok, nem. Szóval vagy váltasz, vagy keresel egy olyan fórumot, ami törtösöknek van.
Ennyi. Köfi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Lvl 70-80ra. Elore is koszi.
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
ha tudnál olvasni te nyomorék, akkor amikor belépsz, akkor ezt lehet olvasni:
A tört verzióról ne itt keress infót!
Itt mindenki eredetivel játszik és nem fog tudni segíteni!
ha csóró vagy és nem tellik havi 3-4k wowra akkor ez nem a te topikod, csõõõ!
ui.: hidd el nem fog tudni senki se segíteni, még ha akarnának, akkor sem
ui(2).: remélem kellõ hatás fokkal írtam le!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
vagy ezek csak nálam mentek össze a patch óta???"
erre valaki tudja a választ?
az a "t" nem kell az elejére 😊)
amúgy meg az se volt normális, mikor a dk-hpala volt a toppon, de ez sem éppen az, ami most van, hogy rugó+X toppol elég keményen 2v2-ben...
Dismantle
25 Energy Melee Range
Instant 1 min cooldown
Disarm the enemy, removing all weapons, shield or other equipment carried for 10 sec.
25% hp alatt a drain soul 4szeres dmget tol már 3.0.1 óta.
Unholy viszont jobb mint volt. Healerek gyorsabban halnak mint az rng faceroll speccel :p
Nem véletlen, hogy majdnem az összes 2300+ ratinges dk unholy.
Mellesleg annyit látok még a linkbõl, hogy a priest került végre a helyére: top healer.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
az ok egyszerû, az unholy-n kap +1 disease-t, ami tovább növeli a healup értékét.
mókás na :S
gondolom a cc, meg az ss miatt.
a frost burst csapatoknál az iq-sabb szerintem már kiszúrja jóelõre, hogy a dk építi be a 130 runic powert a frost strike-okra a dps-hez, s ha van esze, akkor bekite-olja, becc-zi a dk-t, mielött kitolhatná.
nekem mondjuk a blood ág a szimpatikus (pedig régen hogy utáltam 😄), kár, hogy az nem túl nyerõ pvp-ben -.-
bár lehet, hogy egy mixelt armor pen-es ulduar+pvp gear, felsocketelve jó sok armor penetration-nel oda tudna csapni keményen, tudja a fene.
theorycraft off.
de azért most is röhögtem egy jót rajta 😊)
meddig szopatják még a palákat? ez már azért eléggé érdekes!
A DK ezzel a talenttel nagyon durván tudja magát tartani az a kevés heal amit tolok/mert valóban csak közepes ,de inkább kevés heal van csak/ azzal kell kibekkelni a meccset míg az ellenfél kifogy a manából!
Bár nincs Exo,de az a sebzéstöbblet amit én tudok produkálni hála a retris talenteknek úgy néz ki ha szenvedõsen is,de elég lesz....
rugó+papot is tudtunk verni jópárszor így! Nekem a manával nincs gond és ha a Dk-m szól,hogy börszt jön ami nála ilyen 2x,3x 6-8k!!! akkor odateszem magam egy 3-4k-s judgementtel meg shockkal! Hihetetlen,de még druidát is OOM-re tudunk rakni.
Nemtudom mennyire lesz majd elég,mert a 2 dps-es börszt teameknél nagyon nagyot szenvedünk,de a heales talenten 1 perc alatt OOM leszek és akkor baszhatjuk...
http://www.youtube.com/watch?v=DJI01lQHbxk
nemtom milyen ratingen vagytok, de gyanítom, hogy 2k felett olyan kitefest-ben lesz részed, hogy kitéped majd tõle az összes hajad.
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
csak kamillázok, mikor csekkolom egy-egy bossfight után a dmgmeter-t...naggyon durva...
de a vicc az, hogy most akartam elkezdeni pvp-zni a dk-mmal, viszont elnézve sk-gaming-et statisztikát asszem inkább mégse...megvárom ezzel inkább a köv. patch-et, ahol visszabuffolják majd a dk-kat értelmes szintre :S
viszont tagadhatatlan elõnyeis is voltak a dolognak, a sok véristván legalább most majd átköltözik a rugó meg priest topicokba s ott fogják telesírni a fórumot...azért ez se egy utolsó szempont :X
pap az gyilkos
azt uyge tudod hogy a titans grip kapott egy olyat hogy -10% minden damage ha 2h van a kezedben.
ahhoz kepest az exorcism valtozas semmi.
ez valahol jól is van, mert ha megtaláltad a specced amivel szeretsz játszani akkor ugye liberalizmus stb lehetõséget kell adni.
ami nem igazán helyes, h egyik pillanatról a másikra egy úgymond jóra balancolt átdolgozott specet szó nélkül megváltoztatnak.
ptr mire van nem hinném h senkinek nem tûnt fel.
az h meg még mindig vannak olyanok akik panaszkodnak a bubi miatt az elég vicces. épp eleget változtattak rajta h ne lehessen zavaró
pve játékot pvpre balance-olni elég nehéz és nehezen is sikerül
de h pvere se tudják az már vicces😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
2. Törtöt használsz, ergo menj a Tauri honlapjára, és ott kérdezõsködj arról, milyen patch kell, és hogy kell felrakni.
3. Szánj rá pénzt, és inkább vedd meg eredetiben, sokkal jobb az élmény. (én már csak tudom, törtrõl jöttem. 😊)
vagy ezek csak nálam mentek össze a patch óta???
pap,retripala,rugó, arms warri ezek most a favoritok healer palát kiherélték mint a picsa....dk val együtt, nézzétek meg a world ladder-t