World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
http://www.wowprogress.com/pve/eu/arathor/rating.ach

nemszar😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Értem én! 😊) Hogyha nem érteném nem vigyorognék agyba fõbe. 😊)
Az a vö az mi lenne? 😄D
Lacee
és felteszem nem látod az iróniát, ugye? 😊
(vö. mire megy a GZ, mire nem)

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Aham.Értem.nekem nem így jött le,de persze különbözünk és ez így van rendjén. 😊 (szerintem) 😊

#137299->137303ig mindenki csak köszönget! XD (de,hogy mit az már rejtély) 😄 Szerintem meglett a mai napi tanácskozás eredménye. <#idiota>
picket
Senkinek nem volt baja, hogy a másik gratulált. Az vágta ki a biztosítékot, hogy ez valakik szerint kötelezõ lenne.

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
piros

plu604
igen, béna vagy, rossz patchet akarsz feltenni. olyat tegyél fel ami 2.4.3-ról patchel x-re.

Szevasztok az a bajom lehet h nagyon béna vagyok mind1 xD
petchelném a wowot és ezt irja ki:This update requires "WoW.exe" version 3.0.2.9056. You have an older version, 2.4.3.8606.

k O T T A
kaki.hu-ra rakj képet!
meg büntitopikba😊

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

<#worship> GZ!

plu604
bazinagy gz 😊

Minden elismerésem! Szép volt!

GRATULÁLOK!!!

(apróbetû)kivillant az intelligencia.!
grat!!

Szerintem,ha valaki gratulál valakinek ne azon legyünk,hogy mé kell meg nem kell mindenért gratulálni.

Bár ha valaki belinkelt volna egy kétkezes kardot és "sikerült megszerezni" már megvan vagy 20 embernek az a kard én akkor is gratuláltam volna annak a személynek. 😊) Mert ez idõbe volt neki és munkába.
Csirke4
Jajjmár cuncimókus nekéresd magad megint! <#puszis>

<#idiota>
Csirke4
Úgy éreztem, hogy valami kirántotta alólam a teret és a fekete semmiben óriási sebességgel repültem majd nullák és egyesek jelentek meg körülöttem és hirtelen idespawnoltam, úgy látszik ez a téma triggerel engem.

Stormrage-en játszok ugyebár, és ott a jelenlegi aktív magyarok száma körülbelül kettõ darab. Namost ugye így nem magyar guildben vagyok, és voltam olyanban amelynek a tagjai többnyire britt úriemberek voltak, és mellékesen akkora bunkók, hogy nagyon.

"érdekes módon külföldön ez másképp megy, ott általában örülnek a másik sikereinek, de nálunk ez a dolog valahogy qrvára nem fejlõdött ki..."

Ne felejtsük el, hogy a külföldiek többnyire nem a volt Szovjetunó tagállamai voltak, pl a Stormragen is rengeteg skandináv és benelux játékos található melyek nem olyan rendszerben növögettek, fel ahol minden ember "egyenlõ" és ha valaki többet ért el mint a másik, az rohattköcsög rendszerellenség égessükel mostazonnal.
És elképzelhetõ, hogy belenevelõdött az emberekbe ez.

Most kalkulálok azzal is, hogy kurvanagy baromságot írtam le, de kifolyt belõlem. :C

Viszont a lényeges dolog, hogy általánosítani nem lehet semmit, mert külföldön is vannak bunkók meg itthon is de nem mindenki az.
Kéremkapcsojjaki.

jaés gratz. 😄
Dehogynem, az ember mindig hajt az újabb kihívásokra és akkor mi újra elismerjük😄
Egyébként aki csak azért játszik hogy elismerjék az is egy kategória😊

Ettõl függetlenül egy kis elismerés mindenkinek felhajtóerõ, üzemanyag,lendület keltõ, szóval csak ismerjétek el egymás eredményeit, ez (is) hajt elõre😊

Hínnnye ez milyen szépen hangzik<#vigyor3>

Egyébként ha vita helyett minden hozzászóló nyomott volna egy grat-ot, már túl lennénk a témán.
Arról nem beszélve, hogy ezen tényleg lehet vitatkozni?😄D

Inkább öleljétek meg egymást szépen, mindenki gratuláljon keresztbe-hosszába az eddig elért WOW-os eredményekhez, aztán haladjunk😊

tigeroo
igen? mennyivel megerõltetõbb odaböfögni valakinek hogy "gratula"?
adj egy mértékegységet, hamár "hugyozásban" méred (én 1 könnyeztetésre tippelek)

én gratulálok wildornak, újabb értékekkel bõvült a karaktere...ha eladná jó nagy összegért a karakterét és csomó pénzt keresne vele sztem ti akkorsem gratulálnátok neki.
plu604
én ehhez a kellemesen antimagyar hozzálláshoz tudnék gratulálni. Csak tudnám hogyan kapcsolódik a "magyar mentalitás" a World of Warcraft nevû játékhoz? Nem hinném hogy népe, inkább embere válogatja hogy ki örül a másik "sikerének", vagy kit hagy hidegen hogy te exalted lettél három noname frakcióval. Igen, én az utóbbiba tartozom <#eplus2>

picket
P = W/t ezért ha W->0 és t->végtelen, akkor tudod hova tedd a P-det.

Nem hiszem, hogy magyarnak kell ahhoz lenni, hogy õszintén a véleményedet egy fórumon -> a hócipõm tele van a magyarok magyar-fóbiájával.

Ráadás: "összetartás nuku, inkább ott rúg bele mindenki a másikba, ahol csak tud..." - "neem, trabant 😊" - Bort iszol, és vizet prédikálsz-e?

&#3237;_&#3237;

de ha kis szarokert gratulalsz neki, akkor megelegszik annyival es nem hajt majd a nagyobb kihivasokra, hogy vegre elismerjek 😄

PiszkosFred
Elismerest nem vartal, a negativ kommentek meg ugyehogy nem tetszenek. A gond az, hogy ez egy forum, nem blog 😊 Ha csak magadnak akarsz irosgatni, akkor csinalj blogot, ott kiirhatod magadbol az ilyen dolgokat. De egy forumon mindez reakciokkal jar, de ha mar eleve tudod hogy mi fog kovetkezni, akkor miert is jo ez? Reszemrol grat, mert tudom, hogy en lusta es akaratgyenge vagyok arra, hogy ilyen farmolgatos cuccokat megcsinaljak, vagy akar belekezdjek, vagyis elismerendo reszemrol ha mas nem ilyen. Leszarom mennyi idobe kerult es mekkora a kihivas, megcsinaltad, grat. Csak ezek bejelentese miatt inkabb blogolj 😊 A nagymesternek nem merem javasolni, mert megver.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Pontosan, idõ és türelem, semmi egyéb.
Már elnézést mindenkitõl, de ez a diplomat személy szerint nem nagy cucc, Mag'har kell a talbuk miatt, Sporeggar csak egy kis farm, Timbremaw meg mióta reveredig dobálja a reput, szintén nem nagy kihívás, csak arra kell figyelni hogy reveredig nem szabad beváltani a repucuccokat.
De ezen kívül nagy-nagy GZ
Egyetértek. Szerintem mindegy mi sikerült a másiknak, semmibõl nem tart gratulálni neki, egyszerûen csak azért mert megcsinálta, és mert jólesik😊

Mennyivel több energiát fektetnek páran más szapulásába, hátráltatásába, stb.. Ugyan ezzel az energiával örülni is lehet a másiknak, mert csak. Igen, ebben még változni kéne fejben idehaza.

Szóval grat Wildor😊

Idot es turelem kell hozza, es ha neki van az miert faj masnak.
Reszemrol grat Wildor.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Nem tudom,de úgy látom,hogy én vagyok a különc amiért gratuláltam neki.
Gondoltam linkelte a képet és ez is megvan neki így hát nem volt nehéz odaírni azt a pár betût.Nem tudom,hogy mennyi idõ a diplomat,de idõbe telt neki az biztos.

Játékban mikor valakire ráhajítok buffot és nem köszöni meg arra nagyon haragszom.Erre mindíg azt írjátok "töbsége",hogy nem kell mindent és mindíg megköszönni.Lehet,hogy itt a gond!?
antgecc
Hát kedves cimbora, gratulálnék is neked égbe-világba, hidd el, ha volna miért! De ugye az életbe se gratulálunk valakinek, ha elmegy hugyozni egyet. Mert ez az exalted kigyúrás kb. akkora megpróbáltatást igényel. De az életben sztem minden magyar gratulál annak, aki pl. megnyer egy megyei boxmeccset. Mi is gratulálnánk neked, ha valami megerõltetõt, nehéz, skilles dolgot vittél volna véghez!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

nem látom a dologban a sikert.

dartonita
Vagy csak megszoktuk hogy nem nagyon erdekel mas kockometer-e.Guildchaten sem igazan szokas ilyesmiert gratulalni egymasnak,pedig kulfoldi guildrol van szo.Nem ettol tart ossze egy kozosseg hogy spamelik a gz-eket.
Nem hurrog le senki,csak mindenki maganugye mivel tolti a jatekidejet amikor nem raidel.
Egyebkent fogalmam sincs nehezek e ezek a dolgok amiket csinalsz,de egy ikont mindenkepp erdemel 😊
<#eljen>

s0n1c
már nagyon régóta bedöglött, félévig nem toltam semmit sem mer meló pörgött, de már jönnek elõ az elvonási tünetek úgyhogy aiont bepróbálom valszeg
neem, trabant 😊

amúgy meg ti hogy kerültetek ide? "1000 éve" nem jártatok erre...
mi történt?
elmúlt a wow allergia?
vagy döglik be a war? 😄

aha ja, tartott is vagy kemény 2-3 óráig összevissza...
(amúgy cca. 2 hete csinálgatom ilyen átlag 20 perces ciklusokban)

elismerést meg nem vártam, mert az a magyarok közt nem divat, hogy valakinek is annyit beköhögjenek, hogy "gz" vagy "grats", mert miköztünk magyarok között - sajnos - nagyobb divat az, hogy lehurrogjuk a másikat, ha csinált valami extrát.

érdekes módon külföldön ez másképp megy, ott általában örülnek a másik sikereinek, de nálunk ez a dolog valahogy qrvára nem fejlõdött ki...
elég szánalmas, hogy ilyenek vagyunk mi, magyarok.

összetartás nuku, inkább ott rúg bele mindenki a másikba, ahol csak tud...de hát ez jó nekünk, csináljuk csak, majdcsak lehúzhatjuk egy idõ után magunkat a retyón, úgyse vagyunk már messze ettõl -.-

antgecc
Exalted Timbermawékkal? Biztos izgalmas volt kifarmolni és biztos nagyon hasznos is. Ráadásul mindenki elismer érte, mint látod...

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

s0n1c
pussy wagon? 😄
detto 😄
cserébe szarrá dolgoztam magam és megvettem álmaim autóját 😄 (ez 1 cél volt)
áldom az eget, hogy elkapott az irl gépszij és nem wowra baszom el az idom 😄
amúgy jó a wow, csak nem szabad sokat játszani<#idiota>

anti hero

Húúú,de lennék a 2009 Arena tournament gyõztes helyébe! 😄

(Dell Ultrasharp 3007WFP-HC Monitor) Nem semmi "kis" monitor!

Valaki innen közüllünk vett már részt benne?
ejj ez csak az uj konyvnek egy reklam 😞

Köszönöm a segítségeteket!
Mostmár ezt is tudom. 😊

Át lett módosítva az aqua form quest és ugye ezt mostmár trainer tanítja!Ez a küldi beleszámít az Ach. pontba?Vagy számolja ezt eggyáltalán valahol,ha mégis megcsinálom?

Amúgy szerintem is szórakoztató a Cooking,Fishing és bár még én nem tudom,de biztos hasznos is.Én viszem a First Aidet is.Mindent maxolni akarok. 😊

YakHead ez a fishing quest ez felvehetõ? 😊 Vagy erre véletlen felfedezés során bukkanunk rá?

Wildor grat a Diplomatához!! 😊
Mégegyszer köszönöm a segítségeteket!
http://www.mogulus.com/alysenw

elo kozvetites szereny guildunk ulduar raidjerol, enjoy

Mighty
Mióta egy karival sem foglalkozom, zéró idõt töltök wow-ozással 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

nem, ezek arra jók, hogy megakadályozzák, hogy kismillió altkarakterbe öljem bele az energiáimat 1 helyett, szétforgácsolva ezáltal az erõforrásokat...ergo jó dolog 😊
mellesleg mióta csak 1 karival foglalkozom, tizedannyit wow-ozok, mint régen.

Egyetértek. A skillt igénylõ acsik még érnek is valamit, de csomóhoz zéró skill kell meg egy tonna szabadidõ. Ha kivágnák az összes ilyet és csak az maradna amihez legalább jó sorrendben kell nyomkodni valamit(skill igény😊 ) még lenne is értelme az egész rendszernek.

Looserke
és úgy érzed ezáltal kiteljesedett az életed? <#buck>

ezek az archievementek a legnagyobb time sink részei a wow-nak...

újabb mérföldkõ...

Sephi
Hahh nekem rohan egy rugo. Holy vagyok. Valahogy elmenekulok, de mar elik van HP. Hulyeje eltunik. Atspec-elek Shadow-ra. visszamegyek, latom ott gyak egy mobot. Megolom.

LOLER

😄DDD

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

[HUN]Crassus
sztem nerf gyanus soon.....nagyon bejön
Unlimited mana,a heal elégnek tûnik és iszonyat bürst ezek a jellemzõk.
egyetlen gyenge pont a STUNLOCK-olhatóság😛/deszépszó/

Tafaya
Heh, amikor elköltöztünk Neptulonról azt hittem magam mögött hagyhatom a legbénább horda bandát, de visszavágyom a Misery-bõl, eszméletlen ami itt folyik. Neptulonon legalább av-ket nyertünk, itt azt se nagyon.