World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nemszar😛
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Az a vö az mi lenne? 😄D
(vö. mire megy a GZ, mire nem)
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
#137299->137303ig mindenki csak köszönget! XD (de,hogy mit az már rejtély) 😄 Szerintem meglett a mai napi tanácskozás eredménye. <#idiota>#idiota>
ಥ_ಥ
petchelném a wowot és ezt irja ki:This update requires "WoW.exe" version 3.0.2.9056. You have an older version, 2.4.3.8606.
meg büntitopikba😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
(apróbetû)kivillant az intelligencia.!
Bár ha valaki belinkelt volna egy kétkezes kardot és "sikerült megszerezni" már megvan vagy 20 embernek az a kard én akkor is gratuláltam volna annak a személynek. 😊) Mert ez idõbe volt neki és munkába.
Stormrage-en játszok ugyebár, és ott a jelenlegi aktív magyarok száma körülbelül kettõ darab. Namost ugye így nem magyar guildben vagyok, és voltam olyanban amelynek a tagjai többnyire britt úriemberek voltak, és mellékesen akkora bunkók, hogy nagyon.
"érdekes módon külföldön ez másképp megy, ott általában örülnek a másik sikereinek, de nálunk ez a dolog valahogy qrvára nem fejlõdött ki..."
Ne felejtsük el, hogy a külföldiek többnyire nem a volt Szovjetunó tagállamai voltak, pl a Stormragen is rengeteg skandináv és benelux játékos található melyek nem olyan rendszerben növögettek, fel ahol minden ember "egyenlõ" és ha valaki többet ért el mint a másik, az rohattköcsög rendszerellenség égessükel mostazonnal.
És elképzelhetõ, hogy belenevelõdött az emberekbe ez.
Most kalkulálok azzal is, hogy kurvanagy baromságot írtam le, de kifolyt belõlem. :C
Viszont a lényeges dolog, hogy általánosítani nem lehet semmit, mert külföldön is vannak bunkók meg itthon is de nem mindenki az.
Kéremkapcsojjaki.
jaés gratz. 😄
Egyébként aki csak azért játszik hogy elismerjék az is egy kategória😊
Ettõl függetlenül egy kis elismerés mindenkinek felhajtóerõ, üzemanyag,lendület keltõ, szóval csak ismerjétek el egymás eredményeit, ez (is) hajt elõre😊
Hínnnye ez milyen szépen hangzik<#vigyor3>#vigyor3>
Egyébként ha vita helyett minden hozzászóló nyomott volna egy grat-ot, már túl lennénk a témán.
Arról nem beszélve, hogy ezen tényleg lehet vitatkozni?😄D
Inkább öleljétek meg egymást szépen, mindenki gratuláljon keresztbe-hosszába az eddig elért WOW-os eredményekhez, aztán haladjunk😊
adj egy mértékegységet, hamár "hugyozásban" méred (én 1 könnyeztetésre tippelek)
én gratulálok wildornak, újabb értékekkel bõvült a karaktere...ha eladná jó nagy összegért a karakterét és csomó pénzt keresne vele sztem ti akkorsem gratulálnátok neki.
Nem hiszem, hogy magyarnak kell ahhoz lenni, hogy õszintén a véleményedet egy fórumon -> a hócipõm tele van a magyarok magyar-fóbiájával.
Ráadás: "összetartás nuku, inkább ott rúg bele mindenki a másikba, ahol csak tud..." - "neem, trabant 😊" - Bort iszol, és vizet prédikálsz-e?
ಥ_ಥ
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
De ezen kívül nagy-nagy GZ
Mennyivel több energiát fektetnek páran más szapulásába, hátráltatásába, stb.. Ugyan ezzel az energiával örülni is lehet a másiknak, mert csak. Igen, ebben még változni kéne fejben idehaza.
Szóval grat Wildor😊
Reszemrol grat Wildor.😊
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Gondoltam linkelte a képet és ez is megvan neki így hát nem volt nehéz odaírni azt a pár betût.Nem tudom,hogy mennyi idõ a diplomat,de idõbe telt neki az biztos.
Játékban mikor valakire ráhajítok buffot és nem köszöni meg arra nagyon haragszom.Erre mindíg azt írjátok "töbsége",hogy nem kell mindent és mindíg megköszönni.Lehet,hogy itt a gond!?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Nem hurrog le senki,csak mindenki maganugye mivel tolti a jatekidejet amikor nem raidel.
Egyebkent fogalmam sincs nehezek e ezek a dolgok amiket csinalsz,de egy ikont mindenkepp erdemel 😊
<#eljen>#eljen>
amúgy meg ti hogy kerültetek ide? "1000 éve" nem jártatok erre...
mi történt?
elmúlt a wow allergia?
vagy döglik be a war? 😄
(amúgy cca. 2 hete csinálgatom ilyen átlag 20 perces ciklusokban)
elismerést meg nem vártam, mert az a magyarok közt nem divat, hogy valakinek is annyit beköhögjenek, hogy "gz" vagy "grats", mert miköztünk magyarok között - sajnos - nagyobb divat az, hogy lehurrogjuk a másikat, ha csinált valami extrát.
érdekes módon külföldön ez másképp megy, ott általában örülnek a másik sikereinek, de nálunk ez a dolog valahogy qrvára nem fejlõdött ki...
elég szánalmas, hogy ilyenek vagyunk mi, magyarok.
összetartás nuku, inkább ott rúg bele mindenki a másikba, ahol csak tud...de hát ez jó nekünk, csináljuk csak, majdcsak lehúzhatjuk egy idõ után magunkat a retyón, úgyse vagyunk már messze ettõl -.-
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
cserébe szarrá dolgoztam magam és megvettem álmaim autóját 😄 (ez 1 cél volt)
áldom az eget, hogy elkapott az irl gépszij és nem wowra baszom el az idom 😄
amúgy jó a wow, csak nem szabad sokat játszani<#idiota>#idiota>
anti hero
(Dell Ultrasharp 3007WFP-HC Monitor) Nem semmi "kis" monitor!
Valaki innen közüllünk vett már részt benne?
Mostmár ezt is tudom. 😊
Át lett módosítva az aqua form quest és ugye ezt mostmár trainer tanítja!Ez a küldi beleszámít az Ach. pontba?Vagy számolja ezt eggyáltalán valahol,ha mégis megcsinálom?
Amúgy szerintem is szórakoztató a Cooking,Fishing és bár még én nem tudom,de biztos hasznos is.Én viszem a First Aidet is.Mindent maxolni akarok. 😊
YakHead ez a fishing quest ez felvehetõ? 😊 Vagy erre véletlen felfedezés során bukkanunk rá?
Wildor grat a Diplomatához!! 😊
Mégegyszer köszönöm a segítségeteket!
elo kozvetites szereny guildunk ulduar raidjerol, enjoy
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
mellesleg mióta csak 1 karival foglalkozom, tizedannyit wow-ozok, mint régen.
ezek az archievementek a legnagyobb time sink részei a wow-nak...

LOLER
😄DDD
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Unlimited mana,a heal elégnek tûnik és iszonyat bürst ezek a jellemzõk.
egyetlen gyenge pont a STUNLOCK-olhatóság😛/deszépszó/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"