World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Taurin játszok(játszanék) és mivel új vagyok, gyakorlatilag az egészrõl fogalmam sincs tehát elég nehéz kezdés elébe nézek, szeretném megkérdezni hogy milyen karakterrel érdemes kezdeni?
Digivel semmi gond, simán megéri váltani.
Get a life!
Get a life!
És korlátlan?
Nekem semmi gondom nincsen!
2500 péz havonta és 20/10 mbs-s.Mióta megvan kb 4 hónapja semmi gond nincsen vele és a 20/10 helyett 20/15 mbs van még mindíg. 😊
Nem reklámnak szánom csak látom,hogy nagyon sokan panaszkodnak a netre. 😞
Akinél elérhetõ a digi szerintem az fontolja meg. 😉
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Get a life!
Van egy quest amit Lady Sylvanus-nak kell elvinni és egy szertartás lesz.
Valami sirén énekféleség.Errõl ha valaki tud valamit mondja már el hogy ki adja! Annyit tudok hogy Ghostland-n kell Tarenquill-ben felvenni.
Bocsi ha rosszul írtam de annyira idegenek és fúrcsák ezek a nevek egy taurennek! XD
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
kurvara idegesito es egyenlore semmi valtozas nem mutatkozik:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Get a life!
Get a life!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Most találtam olyat, pontosabban vettem AH-ban, hogy Stormhide Crown és Stormhide Belt. A kérdés a következõ: megéri-e lecserélni az egész resto geart, és ezt használni a mana regen és a resilience miatt, vagy használjam azokat, amiket a bossok dobnak az instákban, és késõbb majd HC-kban? (Már csak 2 szint és HCzhatok végre. Két hónapba telt, míg idáig eljutottam, alig várom már, viszont szeretnék jó healer lenni már az elejétõl, ha lehetséges.) 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Get a life!
Az a gond hogy 37-es szinten kicsit necces,de pluszba még egyedül unalmas is. 😄
Azért köszi a válszt!Ja melyik szerveren vagy?Én a BloodFeather-n játszom. 😊
Bizti valami továképzésen volt vagy KO-ra vágta magát elõzõ este XD.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
- a wow mennyire kényes a videókártyákra? van egy másik gépem, ami 2gb rammal, 2.4ghz és 160gb merevlemezzel rendelkezik, de a videokártyája sajna integrált (G31/33)
- a wowot telepítés nélkül ugye lehet ide-oda másolgatni más gépekre?
- az addonokat hova kell rakni? nincs interface > addons mappám mint régen
Javítsatok ki ha nem így van!Ja és ez minden szerveren bug vagy szerver válogatja?
Destiny. The design is clearly ancient.
Kezdõ WoW-os vagyok, segítõtársat keresnék tauri reborn szerver, aki húz egy kicsit felfele.
Lacee hülye kérdés,de hogy csinálod hogy a linkelt címet azt arra a szóra vagy mondatra teszed amire te akarod? példa #137629
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
amd athol X2 5600+ , at radeon hd4670
Bsszus az a kard nagyon dúrva!!
http://www.weaponmasters.com/shopping/FROSTMOURNE-p-17293.html
Kár hogy nincsen annyi zsém! 😞
Csak mi európaiak szerintem ebbõl is kimaradunk. 😞