World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

quad
én quakeliveozom még emellett és ugyanugy akad az is... nem csak blizzard<>upc a probléma... ez meg azt támasztja alá 😛

Sziasztok,

próbált már valaki mobilnettel wowozni?Azt hallottam, hogy nem probléma, ha minden rendben a kapcsolat.Elsõsorban az érdekelne, hogy mennyi latencyt produkál egy komolyabb instában vagy raidben?

elõre is köszi
UPC=CHELLO

Get a life!

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

És a chelloval mi a helyzet?
Tudnak róla a UPC-nél :-)
Lacee
mindenesetre becopyztam a lényeget egy emailbe, és elküldtem a UPC-nek ezen az ûrlapon
ha valakinek van rá gusztusa, reklamálhatna telefonon is (1221), hátha ott választ is adnának a tech support részlegen.

szerk: közben látom, hogy a frostshockon is foglalkoznak a dologgal:

"# A UPC support állítólag tud a problémáról, és már vadul dolgoznak a kijavításán. Vagy a lokalizálásán. Vagy valamin.
# Traceroute azt mutatja, hogy amíg a jel a UPC-ig elér, semmi gond nincs, a gebasz valahol a UPC meg a Telia (Blizzard európai szolgáltatója) között lehet. Ezt támasztja alá az is, hogy csak úgy sima netezés közben nincs gond."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
ezt meg tudnád írni a upc ügyfélszolgálatának is? megtenném én is, de nem értek hozzá, viszont szerintem nem is igazán foglalkoznak vele, mivel a köznapi nethasználat (pl böngészés, letöltés) szinte zavartalanul megy így is.
tényleg felháborító hogy napok óta ilyen szar, és mintha egyre romlana a helyzet... ma már nemcsak hogy belagol a játék, hanem kb kétpercenként ledobál.

nem fognak ignorálni mert én is tank vagyok xD de azért köszi. (ne kérdezd hogy akkor minek kérdeztem)<#eplus2>
VeNoN
hellosztok amikor telepíteném a wow simát akkor ezt írja ki:
The installer was unable to read the file "H:\Installer Tome 3.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at H:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#interface.MPQ\Interface\WorldMap\WorldMap-Icon.blp", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)

hát most nemnagyon tom mit kezdjek ezzel aki tud segíteni az írjon elõre is köszi 😊
peti

az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!

ZTM
Köszi sikerült!

Amennyiben azt szeretnéd hogy az összes tank ignoráljon akkor rakd fel a healbot-ot, és kapcsold be ezt a castolom a healt és spameli a raid csatira meg whisperel is.Kiba.. idegesitõ szerintem ne tedd.A deadli bossmódban van olyan opció hogy combat, bossfight közben autómatikus üzenetet küld a veled vadul beszélni kívánoknak hogy ne zavarjanak.Nem rossz a deadli ez a funkció sem rossz de szerintem a big wigs jobb raid addon.
THX
Lacee
a fõvárosi warlock trainertõl (stormwind, orgrimmar, undercity, silvermoon) kapsz egy questet, amit meg kell csinálnod hogy meglegyen az idézhetõ voidwalkered. ez a quest fajonként különbözõ, itt megtalálhatod mindegyiket.

Hello!
Lvl 10 es warlockom Summons Voidwalker lenyet hogy vagy hol kapom meg?
miutan megtanulod a skillt a spellek/skillek menuben (spellbook) ott lesz a general ful alatt hogy "shoot bow" vagy valami ilyesmi. azt rakd ki barra.

sziasztok.
tud valaki ajánlani valami addont ami whispeli a targetnek hogy éppen milyen heal-t castolok rajta? (hogy hányas rank stb.) mert a multkor láttam hogy valaki ilyesmit használt és érdekelne.
és ha már addonoknál tartunk nem tud valaki esetleg egyet ami bossfight közben autómatikusan válaszol a whispekre hogy elfoglalt vagyok?<#vigyor1>
menj el a weapon masterhez, és tanuld meg a skill-t.

Zsoltika 007
Hát ja ez így használhatatlan. Tegnap voa 25 alatt kb 8x dobott ki. Pedig nem az a maratoni raid 😄

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

ZTM
Valahogy tudnám a warriorommal használni a puskát/íjat?
Tegnap láttam az 1iknél de úgy eltûnt hogy nem tudtam tõle megkérdezni hogy hogy csinálta:S
Lehet hogy hülyeség de muszáj megkérdeznem!
Köszi a választ!

van valami info hogy mikorra lesz jo a upc?????????

May the force serve you well!

igyenes gold makeing guide:
1. csinald meg a dailyket
2. farmolj ore-t vagy amit akarsz 😛
kész

May the force serve you well!

Ha már itt tartunk, nem tud valaki ingyenes gold making guide-ot. 😄 Nagyon kéne az epic flying. 😄😄😄

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

vénfarok
ja és ez amugy 50$-ba kerül, csak vki feltöltötte megauploadra

Végre találtam egy magyar boltot ami még forgalmaz World of Warcraft Burning Crusade Collector's Edition. 😊)
Csak kicsi probléma,hogy szerintem én már nem fogom tudni beregelni ezt a collectort mivel már regeltem a battlechest-s változatot. 😞
Vagy van rá valami lehetõség hogy a collectoros kulcsot rendeljem az accountom-hoz?Mert ha most megveszem akkor csak ott áll és így a petet sem kapom meg,de így már csak a World of Warcraft Collector's Edition fog hiányozni! 😄
Amit a büdös életbe nem szerzek meg! XD
bodesz
bezzeg 1 éve kb itt oltogatott a nép ha belöktem kezdõknek leveling guidet...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

Lacee
leveling guide, de addonként telepíthetõ: ahogy elnézem, olyasmi mint a questhelper, csak részletesebb utasításokkal.

vénfarok
leveling guide
részletesen leirja h meik questet csináld meg, hol/miket ölj, stb, nagyon hasznos

Ez mire jó?

Valamit tényleg kéne csinálni mert már szétbasz az ideg...Bossfight közbe nyomogatom a 0-át (Flash Heal) mire visszajön a kép meg mindenki visszaugrál a helyérea nagyopn nagy lagg-szakadás miatt a háromnegyed raid halott...

Get a life!

rhazid
hát akkor bizony elmehetnek a jó büdös fenébe.

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Lacee
panaszokkal kéne bombázni az ügyfélszolgálatot, szerintem addig nem fog történni semmi.

rhazid
Vicces ez a cselló 😄
Eddig csak a wownál produkálta a viccességeket most már a tf2-nél is nagyon gázos.
Nincs valami info hogy mikor hozzák rendbe vagy valami?

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

vénfarok
Tatyla
upc=chello 😛

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

k O T T A
nálunk csak a digisek/upc-sek haldoklanak

what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/

Unknow
Lassan adhatnának külön archivementet a chelloval raidelõknek. Keményebb mint a Sartharion 3D az fix.
[HUN]Crassus
baszki ezt "nem" neked kéne tudnod hanem a kurva CHELLO-s szerelõknek:S szánalom baszki:S

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nekem chellom van és tökéletesen illik rá a leírás.
Én sem tapasztaltam még ilyet.
De kinek mi.
Én már akkor rosszul vagyok mikor 80 ms a válaszidõ! 😄
Egyébként ha van hozzáférésetek olyan belföldi szerverhez, amire be lehet lépni ssh segítségével, és a nemzetközi kapcsolata nem a UPC hálózatát használja, akkor így:

http://eee.ericsson.ee/~odt/wow-tunnel.txt

meg tudjátok kerülni a UPC-t.
Nekem semmi packetloss-problemam nincs vele.

DarkHorSe
diginet egy hulladek, lehet hogy jo a letoltesi sebesseged de melle kapsz olyan 10-20%os packetlosst is

szerintem felejtos

Swedish people are albino monkeys&#65279;

Nos, egy picikét megnéztem ezt a hálózati problémát a UPC/Chello-nál. A 195.184.167.145 (Cisco router) és a 213.46.160.21-es (valószínûleg egy Juniper router) IP-jû eszközök között van valami gond, az elõbbi szépen válaszolgat mindenre ~5 ms átlagos válaszidõvel, az utóbbi pedig már ~118 ms átlagos válaszidõket produkál, és kb. 60 másodpercenként 5000 ms-es válaszidõkre ugrik.

Ezt az infót kellene továbbítani a UPC-nek, ugyanis az elsõ eszköz a whois adatbázis szerint a UPC Magyarország tulajdona, a második pedig a Chello európai backbone-jának része.

Egyébként meg dögöljenek meg, ha én ilyen szarul managelném a netet a munkahelyemen, akkor már rég kirúgtak volna.
ZTM
Ha körülöttem szakadozva szakadozva mennek akkor én laggolok vagy náluk van a gubanc?

áz, jatszhatatlan.

szarhazi chello

Alap hogy korlátlan! 😊

Szal ha tudtok váltsatok! Meg nem beszélve arról,hogy tegyük fel csak 10 de legyen csak 5 mbs a letöltés.Akkor is mennyi a UPC 5 mbs csomagja?
Ezt csak azért mondtam "ez nagyon durva példa volt"mert sokak szerint még nincsen terhelve a rendszer stb.stb..
ZTM
Ok köszi a segítséget!

panther112
Amit kérdezett, annak semmi köze a tört/nem-tört szerverekhez...

Amúgy teljesen mindegy, olyat indítsd, ami tetszik.