World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
próbált már valaki mobilnettel wowozni?Azt hallottam, hogy nem probléma, ha minden rendben a kapcsolat.Elsõsorban az érdekelne, hogy mennyi latencyt produkál egy komolyabb instában vagy raidben?
elõre is köszi
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
ha valakinek van rá gusztusa, reklamálhatna telefonon is (1221), hátha ott választ is adnának a tech support részlegen.
szerk: közben látom, hogy a frostshockon is foglalkoznak a dologgal:
"# A UPC support állítólag tud a problémáról, és már vadul dolgoznak a kijavításán. Vagy a lokalizálásán. Vagy valamin.
# Traceroute azt mutatja, hogy amíg a jel a UPC-ig elér, semmi gond nincs, a gebasz valahol a UPC meg a Telia (Blizzard európai szolgáltatója) között lehet. Ezt támasztja alá az is, hogy csak úgy sima netezés közben nincs gond."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
tényleg felháborító hogy napok óta ilyen szar, és mintha egyre romlana a helyzet... ma már nemcsak hogy belagol a játék, hanem kb kétpercenként ledobál.
The installer was unable to read the file "H:\Installer Tome 3.mpq". This error may be caused by problems with the media or drive at H:\--for example, a scratched or dirty CD-ROM/DVD-ROM, hard drive corruption, or a networking problem while downloading the installer. (The data being read was "Repack-MPQ\Data#interface.MPQ\Interface\WorldMap\WorldMap-Icon.blp", and the error code was 38.) If this problem persists, please contact Blizzard Technical Support. (MPQFile::Read)
hát most nemnagyon tom mit kezdjek ezzel aki tud segíteni az írjon elõre is köszi 😊
peti
az élet 1 szar játék,de a grafikája naon ott van!
Lvl 10 es warlockom Summons Voidwalker lenyet hogy vagy hol kapom meg?
tud valaki ajánlani valami addont ami whispeli a targetnek hogy éppen milyen heal-t castolok rajta? (hogy hányas rank stb.) mert a multkor láttam hogy valaki ilyesmit használt és érdekelne.
és ha már addonoknál tartunk nem tud valaki esetleg egyet ami bossfight közben autómatikusan válaszol a whispekre hogy elfoglalt vagyok?<#vigyor1>#vigyor1>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Tegnap láttam az 1iknél de úgy eltûnt hogy nem tudtam tõle megkérdezni hogy hogy csinálta:S
Lehet hogy hülyeség de muszáj megkérdeznem!
Köszi a választ!
May the force serve you well!
1. csinald meg a dailyket
2. farmolj ore-t vagy amit akarsz 😛
kész
May the force serve you well!
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Csak kicsi probléma,hogy szerintem én már nem fogom tudni beregelni ezt a collectort mivel már regeltem a battlechest-s változatot. 😞
Vagy van rá valami lehetõség hogy a collectoros kulcsot rendeljem az accountom-hoz?Mert ha most megveszem akkor csak ott áll és így a petet sem kapom meg,de így már csak a World of Warcraft Collector's Edition fog hiányozni! 😄
Amit a büdös életbe nem szerzek meg! XD
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
részletesen leirja h meik questet csináld meg, hol/miket ölj, stb, nagyon hasznos
Get a life!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Eddig csak a wownál produkálta a viccességeket most már a tf2-nél is nagyon gázos.
Nincs valami info hogy mikor hozzák rendbe vagy valami?
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
De kinek mi.
Én már akkor rosszul vagyok mikor 80 ms a válaszidõ! 😄
http://eee.ericsson.ee/~odt/wow-tunnel.txt
meg tudjátok kerülni a UPC-t.
szerintem felejtos
Swedish people are albino monkeys
Ezt az infót kellene továbbítani a UPC-nek, ugyanis az elsõ eszköz a whois adatbázis szerint a UPC Magyarország tulajdona, a második pedig a Chello európai backbone-jának része.
Egyébként meg dögöljenek meg, ha én ilyen szarul managelném a netet a munkahelyemen, akkor már rég kirúgtak volna.
Szal ha tudtok váltsatok! Meg nem beszélve arról,hogy tegyük fel csak 10 de legyen csak 5 mbs a letöltés.Akkor is mennyi a UPC 5 mbs csomagja?
Ezt csak azért mondtam "ez nagyon durva példa volt"mert sokak szerint még nincsen terhelve a rendszer stb.stb..