World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valamelyik hordás magyar guild esetleg recruitol 1 ulduárra kész lockot? csak a vállasával van egy kis para a többi cucca az naxx25 pm-be küldök armory linket ha érdekelne esetleg valakit , köszi elõre is
Recruitment
Currently we are looking for
1 Balance Druid
1 Warlock
1 Tank/DPS Death Knight or Feral Tank/DPS Druid
És #137860.
Esetleg akarsz nézni képeket, hogy hogy nézett ki a karim 60-ason? xD
ezzel már jól elvagyunk😛
/vállast még kicsapjuk aztán vagy lesz nagy fegyónk vagy nem engem már az nem izgat😊/
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Egy kérdés: valahogy eltûnt a minimapem, gondolom, insta közben véletlenül oda kattintottam, vagy a fene tudja, és most nem tudom elõvarázsolni újra. Addonként cartographer van fent.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
a bracer enchant miatt jó szentem, legalábbis nekem csak azért van..
még nem vok 80, de kicsit elgondolkodtam, h most a wotlk-al ennyire könnyû jobb epicet szerezni, mennyire nagy a kereslet pl lw vagy bs iránt...
egy olyan kérdésem lenne, leatherworkerként majd lvl 80-on meg fogok tudni élni? mennyire jövedelmezõ ez a szakma?
Vannak eladó loot kártyáim (nincsenek lekaparva), amit a játékban fel lehet használni.
Sandbox Tiger
X-51 Nether-Rocket
Papa Hummels's Old Fashioned Pet Biscuit
Slashdance
Itt megtudjátok nézni milyen pluszokat adnak:
loot
Érdeklõdni lehet: mikice2001/kukac/freemail.hu
Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
az algalon meg azert algalont ir, mert csak nem regiben egy hotfixnel vagy tan a 3.1.1 nel engedelyeztk az algalon lootokat a hardmodebol, szal alapbol csak algalon dobta volna.
ಥ_ಥ
Bwin-nél legalábbis másképp jártam.
A kártyáról zárolták az összeget,és nem jutott el a Bwin "számlámra"
Ergo, se a kártyán se a "játékban" nem tudtam használni.
Mikor felhivtam õket,mondták,hogy a MasterCard szarakodik,intézkednek.
2hét mulva kaptam e-mail,thogy rezerválták az összeget
egyébként minden oké, kb egy hete töltöttem fel mastercarddal a számlámat.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"