World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

terribad
nem hiszem el hogy egy perc alatt végigolvastad és fel is dolgoztad amit láttál, még akkor se ha tudtad volna, hogy egybõl a második felét kell nézni.

bloody fucking murder

Mighty
De, nyugodtan kimaradhatott volna.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

terribad
piros szöveg ellenére ez nem maradhat ki:

World.of.Warcraft.Wrath.of.the.Lich.King.EU

Rendszerkövetelmények:

* OS: Windows 2000 (Service Pack 4); Windows XP (Service Pack 2); Windows Vista
* Processzor:
o minimum: Intel Pentium 3 800 MHz vagy AMD Athlon 800 MHz processzor
o ajánlott: Intel Pentium 4 1,5 GHz vagy AMD XP 1500+ processzor
* Memória:
o minimum: 512 MB RAM
o ajánlott: 1 GB RAM
* Videókártya:
o minimum: 32 MB 3D grafikus processzor T&L támogatással, például egy NVIDIA GeForce 2 vagy jobb
o ajánlott: 64 MB VRAM 3D grafikus processzor Vertex és Pixel árnyalókkal, például GeForce FX 5700 vagy jobb
* Hang: DirectX-kompatibilis hangkártya

Újdonságok

Néhány újdonság, melyek a 2007-es BlizzCon-on lettek bejelentve:

* Új földrész válik elérthetõvé Azeroth világában, Northrend.
* Csata a Lich King ellen
* Az összes képesség és foglalkozás szintje 375-rõl 450-re növekszik azzal, hogy a játékosok által elérhetõ maximális szint 70-rõl 80-ra nõ.
* Ostromok rombolható épületekkel és ostromgépekkel
* Új táncok.
* Játszható hõs kaszt (hero class): Halállovag (Death Knight) – Manna, energia (energy) és düh (rage) helyett rúnákat és azokból nyert energiát fogja felhasználni a harc folyamán.
* Több száz új felszerelési tárgy, küldetés, instance, szörny és egyéb teremtmény.
* Egy kültéri Battleground (Harcmezõ.
* Kis mértékben felújított grafikus motor (shaderek, láng effektek, árnyékkezelés).
* Két- vagy többszemélyes hátasok.
* Új fajok és szörnyek, például a Wendigo, a Taunka (a Taurenek rokonai), jég- és vastörpék vagy a Magnataurok.

Serial: nincs
Crack:nincs
oline: yes igen

Realmlist a WoW mappájába (CWorld of WarcraftDataenUS vagy enGBrealmlist.wtf)

Ezt a fálj társítjuk a ("NotePad") v. Jegyzettömbel is meg nyitható programmal, és belemásoljuk a következ?

Nyelv:Angol vagyis Englis, nincs magyarba ez a játék Blizzard cég nem csinálta meg magyarba

1.Lépés ki szeretnénd írni a ISO akkor annyi a dolgot hogy meg nyiltod a Demon Tools programot.

2Lépés találni fogsz egy Start mü részénél ahol muttasa az órat és lesz egy kis ikon Demon Tools nak kat jobb egérel:és ott meg keresed az iso fajlt ha meg van akkor megnyiltás

3.Lépés
nyisd meg a Nero programot és DVD-másolás
és ott már a tied dolgod hogy álitod be ha nem tud hogy kell ki írni akkor meg írom az msn cimet:[email protected] itt meg találsz ha van valami gondod akkor keresél engemet

meg köszöni nem szégyen

Ha Valaki még egyszer el kezdi feltölteni amit én raktam fel. jó volna nem a sajátomrol kénne le másolni !!!!!

Tört szerverekkel kapcsolatban ne írjatok pm-et, nem tudok felvilágosítást adni.

bloody fucking murder

vénfarok
nektek felment a legujabb patch? nekem 70%nál hibát ir ki =/

Hali!
bocs h ideírok, de valaki nem jár Szekszárdra IGYFK és koleszos?😄
csak szeretném tudni h van e Internet csatlakozás a szobákban... wow nélkül nem fogom bírni 😄DD

csak h ne legyen off annyira: Csirke4 nekem 55% ig sikerült levinni, egy healer még és simán ment volna...
MrStokes

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

Tatyla
gathererhez leszedtem a wowhead-es database-t hogy kell hozzáilleszteni hogy feltöltse a saját database-met?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Mighty
Picket után, szabadon: Blackfathom Deeps, elsõ találat

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

alap ui ALT gomb nyomása?

[HUN]Crassus
itemrack megoldotta😛

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

sziasztok valaki legyen szíves írja le hol található ez Dungi (Blackfathem deeps) mert keresem a neten de csak a térképe van fen az nincs hol helyleg hol található a választ elöre is köszi 😊
[HUN]Crassus
mondjatok pls egy jó addont ami a kari lapon ha egy adott slotra mutatok a kurzorral a többi nálam lévõ itemet is mellé rakja ugyanabból a fajtából...pl: kesztyûk,trinketek stb.

outfitter valamiért beszart:S

[HUN]Crassus
500 aranyért tuti😄

Csirke4
Lock is tudja ezt szólózni?
Csirke4
De foglaltak 2 zászlót!<#idiota>
[HUN]Crassus
még vegyék el a rakétakesztyût, az ejtõernyõt meg a villámgenerátort is úgy kerek a story!

[HUN]Crassus
leszophatnak!:S(

tigeroo
most nekemis már!
de realm még nincs fellõve
nekem végigment
tigeroo
nekem 71%-nál ,de ja
Tatyla
Launcher másnak is leáll 70%-os letöltésnél?

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

The engineering boot enchant, Nitro Boosts, will no longer be usable in rated or skirmish arena matches.

Most akkor mégse? Végülis ezúttal csak fél évet kellett erre várni...

Nem a 10 napos trial-al is tudsz accot csinálni csak amikor telepited a rendes wowot a manage accountnál fel kel upgradelni az accountot és ezt minden kiegnél el kel játszani.
Legalábbis én úgy csináltam hogy csináltam accot trial kulcsal feluppoltam az eredetivel és így alapból ugye nem 30 hanem 40 napot kaptam utánna meg feluppoltam a BC-vel a LC-t meg majd most fogom megvenni.Remélem érthetõ.
Hello. Egy kérdésem lenne, lehet nagyon hülyeség de még kezdõ vagyok ezen a téren😊. Szóval az lenne a kérdésem hogy csak az alap wow-hoz jár az a kod amivel a gamet kell regelni? vagy mindeggyik kieghez jár külön kulcs? és mindeggyikel regelni kell külön?

Tudom hülye kérdés de pls válaszoljatok fontos lenne. Kõszönöm ßß.

alli - bsen nem egy túl nagy domináló szövetség a horda, persze akad ott is egy pár elszánt guild akik "viszik vmire" (most guildeket veszem figyelembe ami annak nevezhetö, tengi-lengik nem képezik le a valóságot) csak kevésbé ismert a nevük ellenben alli oldalon...

Dizson
És BS-en alliban van több magyar vagy hordában?

bloodscalpon sokkal több a horda (nem csak magyar,hanem ugy összességében), ragnaroson kb egyenlõ a 2 aránya
Dizson
Talán Bloodscalpon, vagy Ragnarosson.

[HUN]Crassus
520g? azigen😄

TVelvet
u like it, dont you?
jol megbasztad

TVelvet
Mert megérdemlem 😛
b4rc4
akkor csak annyit mondj,hogy melyik szerveren van a legtöbb magyar hordás ? 😛

[HUN]Crassus
20 perc alatt 80-100k dmg DPS classként az miaz?

De az erkölcsi gyõzelem crassusé!

[HUN]Crassus
amúgy normálisn nyugodtan kötekedhetsz az alap😄

[HUN]Crassus
megjegyzem tele a woweurope olyan topikokkal,hogy milyen köcsög a blizzard,hogy EPIK fegyókat nem lehet venni honorból....
a régi izgalmas küzdelmek sajnos nagyon ritkák az ilyen emberek miatt:S

[HUN]Crassus
ha elolvastad volna amit írtam akkor rájöhettél volna,hogy 2 társammal azaz összesen HÁRMAN próbáltuk foglalni a bázisokat,de az édeskevés mikor a maradék agyatlan barom tucat a farmnál szopódik😛 ja és nem én öltem a legtöbbet....pusztán a sebzést sokallom amit okoztam pedig a karim nem igazán arról szól a többi csapatban lévõ társammal szemben akik mint láthatod eléggé csúnyán leszerepeltek...és sajnos megint megy a "líccs" a TESCOS epikekért....,de olyan játékosokat akik tenni is akarnak valamit csak minden 10. meccsben lát az ember...sajnos😞

olvasd mar el megegyszer amit irt.

Csirke4
/kötekedés_ON

Elnézést kedves Crassus, nagyon jó, hogy te ölted a legtöbb allit de nem a bázis foglalás lenne a célja az ABnak? Persze lehe hülye vagyok hozzá, és allihenteléssel egyszerûbb gyõzni...
/kötekedés_OFF
😄
Köszi. A dual spec megvan, a dual glyphek is. De kipróbálom ezt a training bábus mutatványt is, amit mondtál.

Köszönöm mindenkinek a válaszokat.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

[HUN]Crassus
Blackout pvp battle group= SZÁNALMAS AGYATLANOK GYÜLEKEZETE /HATALMAS!!! respect a kivételnek/

ezt már nem is tudom minek nevezzem/komolyan kérdezem mit keresek én a lap tetején/
20 percen keresztül 12 hordást vertek szarrá farmnál 2-3 srác volt aki segített nekem foglalni,de mondanom se kell ugye,hogy hiába szedtünk el valamit 1 perc mulva 6-8 ally szete vissza....

PiszkosFred
+ Kesobb persze, jobb gearben, megfelelo haste mellett mehet bossra is a 3/1-es lbolt/clight.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Trash: Flame shock mindig legyen fenn, akar tobb targeten, majd mehet a lavaburst cdre nyomva, lehetoleg olyan mobba, aki nem hal meg a kasztolas ideje alatt. Emellett az aoe totemedet is pakold le azonnal a trash kozepebe. Ezen kivul chainlight szpem ahogy a csovon kifer, megszakitva - chainlight cdje miatt - egy-egy lighting bolttal. Egyeb totemek hasznalata partytol fugg. Trinketek es "extra" spellek is mehetnek ahogy csak lehet. (mittomen, valamilyen mastery van a samannak)

Bossnal mehet a wrath totem a crit es az extra spellpower miatt, nem kell aoe totem. Flame shock legyen fenn a bosson midnig, es nyomd szinten a lavaburst-t cdre. Mivel a flameshock 12secig - vagy kb addig - marad a bosson, kozbe nyomhatsz 1-1 egyeb shockot, ami neked szimpatikus, azt rakod be a rotacioba. Bossnal felesleges szpemelni a chainlightot, leven tobb mana es hamar kifogysz kek gearben. Szpemmeld a lighting boltot helyette. Trinkeketeket midnig told cdre, de arra figyelj, hogy a heroism/bloodlust idejere - ha van ra mod - tudd oket hasznalni, vagyis erdemes varni veluk es erre az idore idozizeni.

(regen voltam elemental, szal lehet azota valtozott par dolog, de en kb igy csinaltam, visszaemlekezve a par honappal ezelotti esemenyekre)

A legjobb, ha fogsz egy heroic es grandmaster training babut vmelyik fovarosban, es raszansz fel orat, hogy belerazodj a rotacioba.

Glypheket sajnos muszaj cserelni, sokat jelentenek. De a legjobb lenne a dual talent, es vele a dual glyph kiosztas is. 1000g megvan 1-2 nap dailyzassal, ennyit meger.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

capaszabi

29 spellhit.... ->289 spellhit kell, a többi stat addig másodlagos.

LINK

Jaja, critre kéne gyúrni, de mivel ugyanezt a geart használom restoként is, a meglévõ enchantok elvesznének (MP5, SP, INT), ha crit-es enchantokra cserélném õket. Lehet, hogy még egy példányban be kéne szereznem ezeket az itemeket, csak más enchantokkal. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

quad
gyurj még spellpoverre meg critre szerintem azért lov a dps-ed

quad
köszi ja teljesen mindegy csak innen el... 😄 megprobálkozom náluk , hátha 😉

Sziasztok!

Volna egy kérdésem. 80as resto/elemental sámli vagyok, viszonylag jó cuccokban, van már pár epic is, készülök Naxxra, de...
Noha restoként mondhatni a HC-k simán mennek már, elementalként nem tudok magamból kisajtolni 1200 DPSnél jobbat. Mi lehet a baj? Hogyan tudnám növelni? Mert így csak restoként tudok menni HC-kba, DPSként gyakorlatilag esélyem sincs, hogy valaki bevegyen, max a guild-runokba, ha a többiek tudják fedezni az én kevés DPS-embõl adódó hiányokat. 😊

Van valakinek ötlete?
Armory-link: Kisshamli

Köfi a segítséget. 😊

MrStokes
Ha mind1 h melyik szerver, ugy emlekszem a Blak Ravens most toboroz dps-t.

link

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"