World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bloody fucking murder
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
World.of.Warcraft.Wrath.of.the.Lich.King.EU
Rendszerkövetelmények:
* OS: Windows 2000 (Service Pack 4); Windows XP (Service Pack 2); Windows Vista
* Processzor:
o minimum: Intel Pentium 3 800 MHz vagy AMD Athlon 800 MHz processzor
o ajánlott: Intel Pentium 4 1,5 GHz vagy AMD XP 1500+ processzor
* Memória:
o minimum: 512 MB RAM
o ajánlott: 1 GB RAM
* Videókártya:
o minimum: 32 MB 3D grafikus processzor T&L támogatással, például egy NVIDIA GeForce 2 vagy jobb
o ajánlott: 64 MB VRAM 3D grafikus processzor Vertex és Pixel árnyalókkal, például GeForce FX 5700 vagy jobb
* Hang: DirectX-kompatibilis hangkártya
Újdonságok
Néhány újdonság, melyek a 2007-es BlizzCon-on lettek bejelentve:
* Új földrész válik elérthetõvé Azeroth világában, Northrend.
* Csata a Lich King ellen
* Az összes képesség és foglalkozás szintje 375-rõl 450-re növekszik azzal, hogy a játékosok által elérhetõ maximális szint 70-rõl 80-ra nõ.
* Ostromok rombolható épületekkel és ostromgépekkel
* Új táncok.
* Játszható hõs kaszt (hero class): Halállovag (Death Knight) – Manna, energia (energy) és düh (rage) helyett rúnákat és azokból nyert energiát fogja felhasználni a harc folyamán.
* Több száz új felszerelési tárgy, küldetés, instance, szörny és egyéb teremtmény.
* Egy kültéri Battleground (Harcmezõ.
* Kis mértékben felújított grafikus motor (shaderek, láng effektek, árnyékkezelés).
* Két- vagy többszemélyes hátasok.
* Új fajok és szörnyek, például a Wendigo, a Taunka (a Taurenek rokonai), jég- és vastörpék vagy a Magnataurok.
Serial: nincs
Crack:nincs
oline: yes igen
Realmlist a WoW mappájába (CWorld of WarcraftDataenUS vagy enGBrealmlist.wtf)
Ezt a fálj társítjuk a ("NotePad") v. Jegyzettömbel is meg nyitható programmal, és belemásoljuk a következ?
Nyelv:Angol vagyis Englis, nincs magyarba ez a játék Blizzard cég nem csinálta meg magyarba
1.Lépés ki szeretnénd írni a ISO akkor annyi a dolgot hogy meg nyiltod a Demon Tools programot.
2Lépés találni fogsz egy Start mü részénél ahol muttasa az órat és lesz egy kis ikon Demon Tools nak kat jobb egérel:és ott meg keresed az iso fajlt ha meg van akkor megnyiltás
3.Lépés
nyisd meg a Nero programot és DVD-másolás
és ott már a tied dolgod hogy álitod be ha nem tud hogy kell ki írni akkor meg írom az msn cimet:[email protected] itt meg találsz ha van valami gondod akkor keresél engemet
meg köszöni nem szégyen
Ha Valaki még egyszer el kezdi feltölteni amit én raktam fel. jó volna nem a sajátomrol kénne le másolni !!!!!
Tört szerverekkel kapcsolatban ne írjatok pm-et, nem tudok felvilágosítást adni.
bloody fucking murder
bocs h ideírok, de valaki nem jár Szekszárdra IGYFK és koleszos?😄
csak szeretném tudni h van e Internet csatlakozás a szobákban... wow nélkül nem fogom bírni 😄DD
csak h ne legyen off annyira: Csirke4 nekem 55% ig sikerült levinni, egy healer még és simán ment volna...
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
outfitter valamiért beszart:S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Most akkor mégse? Végülis ezúttal csak fél évet kellett erre várni...
Legalábbis én úgy csináltam hogy csináltam accot trial kulcsal feluppoltam az eredetivel és így alapból ugye nem 30 hanem 40 napot kaptam utánna meg feluppoltam a BC-vel a LC-t meg majd most fogom megvenni.Remélem érthetõ.
Tudom hülye kérdés de pls válaszoljatok fontos lenne. Kõszönöm ßß.
a régi izgalmas küzdelmek sajnos nagyon ritkák az ilyen emberek miatt:S
Elnézést kedves Crassus, nagyon jó, hogy te ölted a legtöbb allit de nem a bázis foglalás lenne a célja az ABnak? Persze lehe hülye vagyok hozzá, és allihenteléssel egyszerûbb gyõzni...
/kötekedés_OFF
😄
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
ezt már nem is tudom minek nevezzem/komolyan kérdezem mit keresek én a lap tetején/
20 percen keresztül 12 hordást vertek szarrá farmnál 2-3 srác volt aki segített nekem foglalni,de mondanom se kell ugye,hogy hiába szedtünk el valamit 1 perc mulva 6-8 ally szete vissza....

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Bossnal mehet a wrath totem a crit es az extra spellpower miatt, nem kell aoe totem. Flame shock legyen fenn a bosson midnig, es nyomd szinten a lavaburst-t cdre. Mivel a flameshock 12secig - vagy kb addig - marad a bosson, kozbe nyomhatsz 1-1 egyeb shockot, ami neked szimpatikus, azt rakod be a rotacioba. Bossnal felesleges szpemelni a chainlightot, leven tobb mana es hamar kifogysz kek gearben. Szpemmeld a lighting boltot helyette. Trinkeketeket midnig told cdre, de arra figyelj, hogy a heroism/bloodlust idejere - ha van ra mod - tudd oket hasznalni, vagyis erdemes varni veluk es erre az idore idozizeni.
(regen voltam elemental, szal lehet azota valtozott par dolog, de en kb igy csinaltam, visszaemlekezve a par honappal ezelotti esemenyekre)
A legjobb, ha fogsz egy heroic es grandmaster training babut vmelyik fovarosban, es raszansz fel orat, hogy belerazodj a rotacioba.
Glypheket sajnos muszaj cserelni, sokat jelentenek. De a legjobb lenne a dual talent, es vele a dual glyph kiosztas is. 1000g megvan 1-2 nap dailyzassal, ennyit meger.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Volna egy kérdésem. 80as resto/elemental sámli vagyok, viszonylag jó cuccokban, van már pár epic is, készülök Naxxra, de...
Noha restoként mondhatni a HC-k simán mennek már, elementalként nem tudok magamból kisajtolni 1200 DPSnél jobbat. Mi lehet a baj? Hogyan tudnám növelni? Mert így csak restoként tudok menni HC-kba, DPSként gyakorlatilag esélyem sincs, hogy valaki bevegyen, max a guild-runokba, ha a többiek tudják fedezni az én kevés DPS-embõl adódó hiányokat. 😊
Van valakinek ötlete?
Armory-link: Kisshamli
Köfi a segítséget. 😊
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"