World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-tRs-Landor
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Valaki meg tudná modani, hogy 1 óra aktív wowozás mekkora adatforgalmat generál?
-tRs-Landor
Get a life!
rájöttem akkor lehetett a gond, mikor instában a ctrl a ventrilo hotkey-e, biztos épp beszéltem és hátrafele mentem közben (=
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
A másik baj, hogy nem flexibilis a bónusz amit ad.
felmerült egy problémám a wow hangjával kapcs: a zene, ami pl akkor hallható mikor beérünk egy nagyvárosba, az rendes hangerejû, de semmi más nem hallható 😞 huntámmal figyeltem fel, ahol ugye a puska viszonylag hangos. nos egyszercsak néma lett, és minden más hasonló hang is (spell, stb) - egyedül a zene maradt normális hangerõn.
a sound beálitásoknál minden egyforma, max erõsségû ugyh az nem lehet a baj.
ezt hogy lehet orvosolni? kicsit zavaró néma üzemmódban jáccani
Sztem ne.Nalunk sosem volt biznisz.Tailoros ebonweave,spellweave,moonshroud-al kereshet,vagy az ezekbol gyartott cuccokkal.De nem jelentos egyik sem.
Egy kérdés. Van egy kimaxolt Alchemy-m, meg egy kimaxolt Herbalism-om, de gondolkodom azon, hogy leadom a Herb-et, és váltok Tailoring-ra. Gondoltam, ha azt is kimaxolom, akkor adhatok el flask-et is meg frostweave bag-eket is egyszerre. Igaz, akkor a potion-ökhöz meg kéne vennem a növényeket, mondjuk annyira nem vészes az áruk. Ötlet? Tanács?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Pvpre egy rakás fos kb minden plate ellen.
Deikath
reduces all damage you deal by 50%
Protects the paladin from all damage and spells for 12 sec, but reduces all damage you deal by 50%. Once protected, the target cannot be protected by Divine Shield, Divine Protection or Hand of Protection again for 2 min. Cannot be used within 30 sec. of using Avenging Wrath.
akit ezalatt levernek az egy FASZFASZFASZFASZ FASZLÁMA!szerintem nincs errõl mit beszélni......
(ferál dudura toltam inkább a hysteria-t lenn, volt olyan, hogy berzerk hysteria hero alatt egyedül levert agyból 20%-ot 1. portál alatt...)
Frost burtstje milyen PVE-re, ill. YS-re milyen talent kéne?
Get a life!
De ez így tök rendben van 😄
Vagy legyen rajta 1 hónap CD 😊
Offspecem elemental, milyen geart érdemes beszereznem a jó DPS érdekében. Jelenlegi hit ratingem nagyon kevés, 63 mindössze, de mail itemekben nem nagyon találtam eddig +hit-es geart, fõleg cloth van ilyen. Valami tanács?
Köszi
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Get a life!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A chaos bolt és a conflagrate kb. azonos szinten volt nálam, legalább is XT-n. Ezen mértem de hallgatok rád, cd-re nyomom a conflaggal együtt. Köszi még1x.
2: Chaos Bolt a legnagyobb nukod szal mindig CDre kell nyomni
1. mennyi a destro hitcap?
2. érdemes-e chaos boltot cd-re nyomni vagy ki kell / lehet hagyni a spellrotációból?
Elõre is köszönöm a konstruktív postokat.
2: ha be mered írni hogy "we need at least 3 towers before flag" legjobb esetben is körberöhögnek, persze hiába írod be minimum 5 player rohan a zászlóért kezdésbõl...
3: ha ally csapat támad mindent támadnak a hordások csak az ally healereket nem...
4: ha netalán befoglalunk egy tornyot akkor b@sszák védeni is, mondjuk ez igaz ABre is...
ennyi jutott hirtelen eszembe, egyébként az EoS a horda jelenlegi leggyengébb BGje (a Blackout grpban)
(Reptyle druid/Ylianor lock - Arathor)