World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszee Lacee!

-tRs-Landor

capaszabi
SJ helyett van most valami DKs blog (EJ forum/DK.info stb-n kivül) ?

Unholy PvP
0/17/54

Blood PvP
51/11/9

Deikath

[HUN]Crassus
nem bakki:S feszûlt vagyok a hülyegyerekek miatt😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Lacee
óránként nagyjából 8-10 mega átlagosan, helyzettõl (pl raid) függ.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Sziasztok W0Wosok!
Valaki meg tudná modani, hogy 1 óra aktív wowozás mekkora adatforgalmat generál?

-tRs-Landor

Csirke4
ctrl+m a zene eltûntetése alapból.
Csirke4
Ne add le a herbár, sokkal jobb mint a tailoring! 😊
Szeeeegény paladinok! Olyan gyengék pvp-ben. Hogy lehet hogy a blizzard nem veszi ezt észre? Szemetek. Idézhetõ halálcsillagot a paláknak!
harlond
Sziasztok! egy olyn kérdésem lenne nem tud e vki olyan addonról ami kiirja annak a nevét aki megölt? elég ha csak vmi teljesen egyszerûben irja ki, köszi! 😊

Dk nak pvp blood vagy unholy ? talentet is kérnék, köszönöm

Get a life!

köszi ez volt a gond 😊
rájöttem akkor lehetett a gond, mikor instában a ctrl a ventrilo hotkey-e, biztos épp beszéltem és hátrafele mentem közben (=
jazzy
A zene nem tûnik el, ctrl+s sound effects-et kapcsolja ki, én is mindig megszívom..
Lacee
nekem többször elõfordult a hunterrel, hogy mikor a petet ráküldtem valakire (ctrl+1 a hotkey ugyebár), és hátrafelé akartam lépni (s gomb) a csapda miatt, akkor a ctrl+s miatt eltûnt a hang, mivel ez a némítás kombinációja. Nem lehet, hogy neked is ez történik? Bár ebben az esetben szerintem a zene is eltûnik, szóval lehet hogy nem ez a megoldás...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

capaszabi
440en elkezdtem Frostweave baget gyártani, hogy majd zöldként lassan beadja a 10 skillt. jelenleg 40+ bagnál tartok (~90g/db letekerni), és még kell 1 skill. A bag eladhatatlan önköltségi áron, de még az alatt 20-30g-vel is :S

A másik baj, hogy nem flexibilis a bónusz amit ad.

Aki enchantingot akar huzni annak jó a tailoring, gyártott cuccokat disenchantolja és ott az alapanyag hozzá.

Viszont lehet rongyszõnyegen repkedni. xD

sziasztok
felmerült egy problémám a wow hangjával kapcs: a zene, ami pl akkor hallható mikor beérünk egy nagyvárosba, az rendes hangerejû, de semmi más nem hallható 😞 huntámmal figyeltem fel, ahol ugye a puska viszonylag hangos. nos egyszercsak néma lett, és minden más hasonló hang is (spell, stb) - egyedül a zene maradt normális hangerõn.
a sound beálitásoknál minden egyforma, max erõsségû ugyh az nem lehet a baj.
ezt hogy lehet orvosolni? kicsit zavaró néma üzemmódban jáccani
Lacee
plusz még marha sokba kerül felhúzni, embertelen mennyiségû cloth kell hozzá, már csak ezért sem éri meg.

dartonita
Frost bag?Vegulis azt realmenkent csak kb 12589-en gyartanak 😊
Sztem ne.Nalunk sosem volt biznisz.Tailoros ebonweave,spellweave,moonshroud-al kereshet,vagy az ezekbol gyartott cuccokkal.De nem jelentos egyik sem.

Sziasztok!

Egy kérdés. Van egy kimaxolt Alchemy-m, meg egy kimaxolt Herbalism-om, de gondolkodom azon, hogy leadom a Herb-et, és váltok Tailoring-ra. Gondoltam, ha azt is kimaxolom, akkor adhatok el flask-et is meg frostweave bag-eket is egyszerre. Igaz, akkor a potion-ökhöz meg kéne vennem a növényeket, mondjuk annyira nem vészes az áruk. Ötlet? Tanács?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

TVelvet
Jó a blood, csak sok armor pen. kell hozzá
Látom nem ment át a dolog <#idiota>

Blood eléggé top dps, mivel eléggé feltolja white dmget, mellé egy runáért sebez majdnem annyit mint ss.
Pvpre egy rakás fos kb minden plate ellen.

picket
Nerf paladin plix <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
az a baj az ilyen fröcsögõs vakarcsokból van több:S

Cápaszabi linkelj plz egy wws-t YS-ról, ahol az agynál dps-el a gargoly, mert a saját tapasztalatom hogy idézés után repked mint gólyafos a levegõben.YS-nál P1 és P2 ben a blood dk jobb szerintem, P3 ban az unholy a sok aoe miatt.

Deikath

Ne pvp-z pve gearbe pl.Olvass utána hogy mit rak a paladinra a bubi ki tudja leszedni és mennyit üt ki belõle.Amennyiben ezek után is ugy gondolod hogy igazad van játsz a huntereddel survival ágon rakd fel a forteexorcist huntardra vonatkozó részét és sörözz bátran...
[HUN]Crassus
és még mindíg leszophatnak a retri palák engem is!

[HUN]Crassus
"éppen blood voltam, így nem sebzett rajtam semmit" ez van rendben nemigaz?? szánalmas vagy bakker.....

[HUN]Crassus
A hülyegyerekeknek még1x:

reduces all damage you deal by 50%

[HUN]Crassus
5!!!!!perc CD!!!
Protects the paladin from all damage and spells for 12 sec, but reduces all damage you deal by 50%. Once protected, the target cannot be protected by Divine Shield, Divine Protection or Hand of Protection again for 2 min. Cannot be used within 30 sec. of using Avenging Wrath.

akit ezalatt levernek az egy FASZFASZFASZFASZ FASZLÁMA!szerintem nincs errõl mit beszélni......

[HUN]Crassus
Devil és Maniak kb. ovodás szinten mozogtok ezekkel a kommentjeitekkel:S

capaszabi
kipróbáltam bloodot YS-re, reménykedve hogy agyra DRW jobb burst lesz, mint gargojl, de DRW egy vicc jelenleg 51 pontos talentnek :S

(ferál dudura toltam inkább a hysteria-t lenn, volt olyan, hogy berzerk hysteria hero alatt egyedül levert agyból 20%-ot 1. portál alatt...)

Frost burtstje milyen PVE-re, ill. YS-re milyen talent kéne?

Megdobnál egy blood pvp talentel ? köszi, ahogy néztem videóakt meg ahogy hallom most jobb a blood dk pvp-ben? Talán e miatt leszek blood 😊

Get a life!

Tegnap találkoztam egy retri palával wgn, éppen blood voltam, így nem sebzett rajtam semmit. Leverem hpját, bubi. Leverem megint, loh. Aztán csak meghalt harmadszorra <#idiota>
De ez így tök rendben van 😄

Igen reméljük lesz még. Tudom erre mit fogsz mondani de a bubi alól is lever majdnem mindekit. Hiába mondják hogy hagyjuk már ezt a bubi témát, mégis minden pala állandóan ezt használja. Hiába van skilled, semmit nem tehetsz és még elfutni se mindig lehet. Szerintem bubi alól semmi támadó spell ne legyen használható. Ez defensive spell. Remélem egyszer nerfelik.
Vagy legyen rajta 1 hónap CD 😊
[HUN]Crassus
jééé megint pala nerf.....:S

😄DDDD

Csirke4
Ja jó href linkel is. :o

Csirke4
Resto sámán vagyok elsõdlegesen, a guild most kezdte Naxx10-et, elég jól haladunk, de lenne egy kérdésem.
Offspecem elemental, milyen geart érdemes beszereznem a jó DPS érdekében. Jelenlegi hit ratingem nagyon kevés, 63 mindössze, de mail itemekben nem nagyon találtam eddig +hit-es geart, fõleg cloth van ilyen. Valami tanács?

Köszi

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Valaki <#falbav><#fejvakaras><#banplz>

Get a life!

antgecc
Ráadásul a dmg/mana aránya is legjobb.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

Köszi😊

Köszi, kielégítõ válasz. Raid környezetben gondoltam a hitcap-et. Hát akkor még gyúrnom kell rá, de kevés megy mellé így is 😊

A chaos bolt és a conflagrate kb. azonos szinten volt nálam, legalább is XT-n. Ezen mértem de hallgatok rád, cd-re nyomom a conflaggal együtt. Köszi még1x.
Looserke
1: attól függ: a hit cap 17% ebbõl lejöhet 3% talentbõl (suppression), 3% raid supportból (boomkin, shadow priest) ez 11% - 289 hit rating, ha nincs raid support az akkor 14% - 368 hit rating

2: Chaos Bolt a legnagyobb nukod szal mindig CDre kell nyomni

Destro lockok segítségét kérem. 3 napja vagyok destro és érdekelne 1-2 dolog. Google a barátom volt de megharagudtam mert a sok fórumon mindenki mást ír, itt meg skilled playerek egész hada (t)anyázik. Szóval..
1. mennyi a destro hitcap?
2. érdemes-e chaos boltot cd-re nyomni vagy ki kell / lehet hagyni a spellrotációból?

Elõre is köszönöm a konstruktív postokat.
Csirke4
Reroll Cyclone battlegroup.
Looserke
1: szinte minden meccs 15vs7 15vs5 kezdõdik ally javára (Blackout grp)
2: ha be mered írni hogy "we need at least 3 towers before flag" legjobb esetben is körberöhögnek, persze hiába írod be minimum 5 player rohan a zászlóért kezdésbõl...
3: ha ally csapat támad mindent támadnak a hordások csak az ally healereket nem...
4: ha netalán befoglalunk egy tornyot akkor b@sszák védeni is, mondjuk ez igaz ABre is...

ennyi jutott hirtelen eszembe, egyébként az EoS a horda jelenlegi leggyengébb BGje (a Blackout grpban)

(Reptyle druid/Ylianor lock - Arathor)