World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
elõre is skösz
No, if you have expert riding it means that your flying mount will travel 150% flight speed and 60% speed on the ground. Your land mount will still travel at 100% speed.
Apprentice Riding (Skill 75)
60% land mount speed
Requires level 20
Cost: 4 gold
Mount cost: 1 gold
Mail will be sent to players at level 20 guiding them to the riding trainer
Journeyman Riding (Skill 150)
100% land mount speed
Requires level 40
Cost: 50 gold
Mount cost: 10 gold
Mail will be sent to players at level 40 guiding them back to the riding trainer
Expert Riding (Skill 225)
150% flying mount speed; 60% land mount speed
Requires level 60
Cost: 600 gold (faction discounts now apply)
Mount Cost: 50 gold
Can now be learned in Honor Hold (Alliance) or Thrallmar (Horde)
Artisan Riding (Skill 300)
280% flying mount speed; 100% land mount speed
Requires level 70
Cost: 5,000 gold (faction discounts now apply)
Mount Cost: 100 gold
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
basszus régen ilyen nem volt a CC-kel! miért kellett ezt így elbaszni?
Kicsi az angol tudásom ehez és nem akarom véletlenül is elcseszni!
A collector edition-hoz kaptam kártyát is.Ebben volt egy bonus kártya amit elvileg valahol be tudok regelni vagy mi,de nem tom hogy hol kell.
Mikor ez megtörténik akkor elvileg kapok valami robotot vagy mit.
Valami Papa Hummel's Old a neve vagy mi. 😄
Aki tudja légyszíves írja már meg a választ.
Nagyon szépen megköszönném így elõre is!
INNEN LEHET TÖRT WOWOT LETÖLTENI!
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"
s olvasgatva a kommentjeid, szerintem te is állj le róla, már igy is elég kárt okozott mentálisan, ahogy elnézem.
s ezt most baromira nem viccnek szántam
ಥ_ಥ
...
(miaza humor?)<#idiota>#idiota>
...
<#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2> (humor volt!)
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
és te úgy látszik szar vagy a stresszes helyzetek kezelésében
ne pvpzzééééé😊
what\'s the fucking crack? 20 mm-es kaliberű gépkarabéllyal tüzelnek 300 méterről, ez a fegyver azonban csak 200 méterig halálos. nincs veszély /judge dredd/
8-10g.Max.Nalunk.
Teny hogy a spellthreadekre nem gondoltam,eleg reg jatszottam a klottyos altommal.Azok bizony jok ha be tudod szerezni olcson a hozzavalokat.
En ebonweave robe-bol csinaltam par ezer g-t,de mar azt is rengetegen csinaljak es csak kezdo raideloknek jo.Cloakok recijehez meg nem volt 2eletem mire megszerzem.Bar a normal instas asszm megvan.
Enchant persze alap a tailoroknak,legalabb egy resze visszajon a skillhuzas aranak ha szetzuzod amit gyartottal.
Amikor meg aktivan jatszottam,a herb+alkimia sokkal jobb befektetesnek tunt az ulduar raidelok miatt.Nem tudom jelenleg hogy all a wow piac.
A Brilliant es Saphire spellthread-ek eleg jo aron mennek, es ha ne adj isten az AH-ban sincs beloluk 10-20 darab (mint hetvegeken) akkor akar 220-250 gold-os aron is el lehet oket passzolni. (Ez mondjuk mindenre igaz, amit AHba raksz. Tudni kell mikor kell betenni es mikor vasarolni onnan.)
Deathchill Cloack-bol is sikerult mar parat elpasszolnom eleg nagy haszonnal, amihez persze az is kell, hogy ne minden osszetevot az AHbol vasarolj meg, az eternalokat legalabb farmolni erdemes az Eternal Fire magas, 25-30 gold-os ara miatt.
Mindezidaig a Sopregar repus Herb Bag-eken is nagy sikerrel adtam tul 250-300 gold-os arakon. Mostanaban sajnos tul sokan rakaptak... >_<
A Tailor-only back enchant meg kimondottan jora sikerult szvsz.
Most hirtelen nem jut mas eszembe.
Ezek persze mind a szerver gazdasagatol is fuggo dolgok, de nekem ezek, amik ezidaig bejottek.
\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"