World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

werkfilm
töltsd le az account managementbõl

sziasztok!

A wow telepítése közben a 2. cd nél egy hiba üzenetet kapok . MIt csináljak?
Fehercsoki
Max 500.De a többi statod nagyon szar lesz...

Miért? <#vigyor2>
Hello! Valaki tudna adni egy jó warrior talents táblázatot, ami így kezdõdik?

My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.

78-as craftolt cuccokból 700+ resi simán kihozható.

hát szerencsétlennek valahol el kell kezdeni :S

Hát neki biztos nem volt az, de én leestem a székrõl a röhögéstõl. Így jár aki 300 resivel akar pvpzni.

tudod ez addig jó, amíg el nem terjed a blood.. viszont, amint blood lesz a dk-k 40%-a és kapják az emberek az insane criteket azonnal fog kapni egy jó kis nerfet pvp-ben.. mondjuk hozzáteszem, hogy tudni kell vele játszani

s0n1c
"rugo ma pl kapott 10k rune strike, 11k dst, és összecsuklott 😄" - errõl?
Te mirõl beszélsz

uh, ez valami nagyon szar addon lehet, számomra ^^

Get a life!

s0n1c
és ebbe mi az élvezet?
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy esetleg megtudnátok-e nekem mondani, hogy ebben a videóban milyen addonokat használnak?

WoW Karazhan

Elõre is köszönöm!
vénfarok
resto dr00dokkal mi a bajod?<#kerdes>

Unholy dmgét belõtték s7 gearhez, nyilván most kevesebbet sebez még s6al, de ahogy meglesznek a 280dpses fegyverek, meg a +300 str gearbõl, rögtön ugyanott lesz mint eddig.
Bloodon viszont nem változtattak, ugyanúgy látom a 11k criteket néha (rugo ma pl kapott 10k rune strike, 11k dst, és összecsuklott 😄), és ehhez jön majd még az 50% passive arp, meg nagyobb dps gear. Alig várom már.

crit és str

atila4
NEkem egy olyan kérdésem lenne hogy meglett a full t5-ös szettem de igazábol nem nagyon vágom milyen gemeket tegyek bele
kasztom az warrior és fury tallenten vagyok😊 nagyon megköszöném ha vki
leírná 😄
ÉS még azt hogy pve-re ap,hit,crit közül meikböl kb mennyi kell ,és strenght,agility ? 70es szeron játszok sajna nincs pénzem eredetire 😞
Elöre is köszi aki segít😄

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

TVelvet
2h DK tényleg el lett baszva kicsit, egyedül talán 3v3-ba az unholy, az orbaszájba dotolós módszer mûködhet, de más... nemigen
Battlegroundokon el lettek különítve a twinkerek a normál játékosoktól? Arról olvastam, hogy xp-t már lehet kapni a bg-ken, bár nem túl sokat..
hogy alá is támasszam valamivel a gúnyos megjegyzésem:
talent alapján top 100 dk-t nézve:
5v5-ben: dual wield: 12.3%
3v3-ban: dual wield: 10.2%
2v2-ben: dual wield: 5.2%

nagyobb nerfet kapott a dk, mint gondoltam volna, de attól függetlenül még mindig erõs class és felveszi a többivel a versenyt és ha az ember jól bánik a karakterével, akkor minden megtörténhet 😊

te már csak tudod 😊

bAguziB2
max frost dual wielddel, de 2h-val ne is próbálkozz

bAguziB2
X.A.R.

Fehercsoki
Így a 3.2ben milyen lett a DK?

jazzy
Az én palám corruptiont próbálgatja pvpben de elég gány sajnos az eredmény hiába van overall nagy dpse
PVE ra a vengeance jobb lett mint a martyr volt, de még mindíg nem az igazi.PVP ben pedíg úgy szar az egész ahogy van.A command használhatatlan a vengeance meg nem pvp seal, így az is.
Fehercsoki
*A

Fehercsoki
Az seal változások mennyire változtatták meg a retri pala dpsét?

Ja, csak ez magas ratingen nem jön be, mert ennyire nem hülyék ott már az emberek 😊
Amúgy 2v2 egy fos.

[HUN]Crassus
ja csak tesztelted......
tegnap egy rakás alkalomkor szopattuk meg az ilyen healeres 2v2-ket.Én elhúztam a dpst range-bõl a Dk pedig mindíg bezavart mikor healelni kezdett! Az oké,hogy ha bemegy a flash nagyot tol,de ez az egyhelyhez kötöttség nagyon betesz ha felkészûltök és direkt erre játszotok!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Blood az ugyanolyan maradt :p

Igen durotarban, amikor pont azt nézzük, hogy mennyire lett elkúrva, akkor lehet nem fogok "taktikázni". 😄

TVelvet
vicc az egész, baszottul lenerfelték a DK dmgét...

Egyedül a dual wieldel lehet valamit alkotni, de persze most nem dob semmit ulduar, se semmi amikor kéne, röhej..
[HUN]Crassus
a druida ennek az ellentétje egy kanyit nem kasztol és kell megállnia az egész kurva meccsen

[HUN]Crassus
nemjól tolod....egyetlen kibaszott nagy hátránya van: csak egyhelyben állva tud healelni!! LOSOLjatok és mozogjatok folyamtosan!! prot pala szopó

10. Témától függetlenül fórum postba keverd bele a napi sírásodat<#idiota>

s0n1c
most így hirtelen nem tudom eldönteni melyik a gusztustalanabb, a paladin vagy a resto druid 😄
Druid nerf mi, gondolom még nem találkoztál prot palával pve/pvp gearben 😄
Jó kis 20-25%os ss nerfel, 3 sst nyomok egymás után blood presbe palába, és lemegy 25% hpja(457 resivel, 4 t8.5) 😄
Aztán megnéztem blood specen(de arp gemek nélkül), 800 ds crit. Mindent elnyomva sikerült levinnem 60%-ra(hysteria, runeweap). Mindezt úgy hogy a pala áll egyhelyben és nem csinál semmit. Aztán 1 flash heal, és full hp <#idiota>

Csirke4
(Méghozzá azért mert aki ilyet kezd az "egy gyökér casual 12 éves vérpistike faceroller retardált szardarab")
Csirke4
8.: Kurva annyát a retricsicskáknak és a resto druidoknak.
8.?
9.Profit

picket
7. Semmiképpen ne hagyd abba! Kötelezõ ezt a játékot játszanod, tök mindegy, hogy folyton rinyálsz miatta, ha meg szakadsz is játssz!

&#3237;_&#3237;

<#taps><#taps><#taps>

Get a life!

Lacee
a kommentek között ez tetszett, jól jellemzi az egész "szaródik a wow" vita színvonalát:

Te nem ismered az ALAPIGAZSÁGOKAT? Segítek.

1. Mindenki, akit nem ismersz, egy pöcs.
2. Aki többet ért el a játékban, mint te, az egy nolifer köcsög kocka, nõt még sose látott, napfény nem érte a testét 5 éve
3. Aki kevesebbet ért el a játékban, mint te, az egy gyökér casual 12 éves vérpistike faceroller retardált szardarab
4. A fejlesztõk egyetlen kötelessége a havi 13 euródért cserébe hogy kizárólag a te kedved szerint fejlesszék a játékot, ha éppen más igényeinek próbálnak megfelelni, akkor a kurva anyjukat
5. Ha nincs sikerélményed a játékban, arról a játék tehet, nem te
6. Aki akár csak egy nappal késõbb kezdte a játékot az nem tud semmit és nincs joga ahhoz hogy véleménye legyen.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee
és ki mondta, hogy többet ér a véleménye? legalább érvel...

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Egyáltalán nem érdekel semmiféle pve wowban már. A sírás meg még kevésbé.
Az meg hogy kicsodán milyen epic van, és hogy szerezte, az már az ingyenes t5kor sem érdekelt.

werkfilm
ez csak egy ember véleménye, azért mert van egy szaros blogja még nem ér többet bárki másénál, csak több emberhez jut el.

arab magyarokat ne szamitsuk mar magyarnak keremszepen

skorpio7
...OMG! A legutolsó noob is full epic, pedig meg se dolgozott érte!...
...A játék egyre könnyebb lesz, nincs már benne kihívás!...
...Nagyon gáz volt, hogy a régi Naxxba és Sunwellbe csak a játékosok ~5%-a jutott el. Persze lehet, hogy annak az ~5%-nak ez büszkeség és eredmény volt...

Ilyen a véletlen, ez egy tegnapi szösszenet az FS-rõl, amit érdemes lenne elolvasnod.

"A BC a jobbik csapat jutalma."