World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A wow telepítése közben a 2. cd nél egy hiba üzenetet kapok . MIt csináljak?
My PC: Intel Core2 Quad Q8400, Asus P5B, Nvidia GeForce 8600GT, 2GB Kingston RAM.
Get a life!
Az lenne a kérdésem, hogy esetleg megtudnátok-e nekem mondani, hogy ebben a videóban milyen addonokat használnak?
WoW Karazhan
Elõre is köszönöm!
Bloodon viszont nem változtattak, ugyanúgy látom a 11k criteket néha (rugo ma pl kapott 10k rune strike, 11k dst, és összecsuklott 😄), és ehhez jön majd még az 50% passive arp, meg nagyobb dps gear. Alig várom már.
kasztom az warrior és fury tallenten vagyok😊 nagyon megköszöném ha vki
leírná 😄
ÉS még azt hogy pve-re ap,hit,crit közül meikböl kb mennyi kell ,és strenght,agility ? 70es szeron játszok sajna nincs pénzem eredetire 😞
Elöre is köszi aki segít😄
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
talent alapján top 100 dk-t nézve:
5v5-ben: dual wield: 12.3%
3v3-ban: dual wield: 10.2%
2v2-ben: dual wield: 5.2%
nagyobb nerfet kapott a dk, mint gondoltam volna, de attól függetlenül még mindig erõs class és felveszi a többivel a versenyt és ha az ember jól bánik a karakterével, akkor minden megtörténhet 😊
Amúgy 2v2 egy fos.
tegnap egy rakás alkalomkor szopattuk meg az ilyen healeres 2v2-ket.Én elhúztam a dpst range-bõl a Dk pedig mindíg bezavart mikor healelni kezdett! Az oké,hogy ha bemegy a flash nagyot tol,de ez az egyhelyhez kötöttség nagyon betesz ha felkészûltök és direkt erre játszotok!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Egyedül a dual wieldel lehet valamit alkotni, de persze most nem dob semmit ulduar, se semmi amikor kéne, röhej..
Jó kis 20-25%os ss nerfel, 3 sst nyomok egymás után blood presbe palába, és lemegy 25% hpja(457 resivel, 4 t8.5) 😄
Aztán megnéztem blood specen(de arp gemek nélkül), 800 ds crit. Mindent elnyomva sikerült levinnem 60%-ra(hysteria, runeweap). Mindezt úgy hogy a pala áll egyhelyben és nem csinál semmit. Aztán 1 flash heal, és full hp <#idiota>#idiota>
9.Profit
ಥ_ಥ
Get a life!
Te nem ismered az ALAPIGAZSÁGOKAT? Segítek.
1. Mindenki, akit nem ismersz, egy pöcs.
2. Aki többet ért el a játékban, mint te, az egy nolifer köcsög kocka, nõt még sose látott, napfény nem érte a testét 5 éve
3. Aki kevesebbet ért el a játékban, mint te, az egy gyökér casual 12 éves vérpistike faceroller retardált szardarab
4. A fejlesztõk egyetlen kötelessége a havi 13 euródért cserébe hogy kizárólag a te kedved szerint fejlesszék a játékot, ha éppen más igényeinek próbálnak megfelelni, akkor a kurva anyjukat
5. Ha nincs sikerélményed a játékban, arról a játék tehet, nem te
6. Aki akár csak egy nappal késõbb kezdte a játékot az nem tud semmit és nincs joga ahhoz hogy véleménye legyen.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Az meg hogy kicsodán milyen epic van, és hogy szerezte, az már az ingyenes t5kor sem érdekelt.
...A játék egyre könnyebb lesz, nincs már benne kihívás!...
...Nagyon gáz volt, hogy a régi Naxxba és Sunwellbe csak a játékosok ~5%-a jutott el. Persze lehet, hogy annak az ~5%-nak ez büszkeség és eredmény volt...
Ilyen a véletlen, ez egy tegnapi szösszenet az FS-rõl, amit érdemes lenne elolvasnod.
"A BC a jobbik csapat jutalma."