World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csirke4
Most akkor a kurva annyát a Resto Druidoknak lesz az általános falme indító vezényszó?😄
Nekem a Sunbelt Vipre helyezte karanténba a patchban az exe fájlt (blizzardupdate.exe talán?), remélem a wow.exe nem fogja majd követni, ha be akarnék logolni...

TSW: Tunderke

Csak én imádkozok azért,hogy a dudu tank ismét szerepet kapjon?Sajnos mindenki kapott új cuccot,de a maci kimaradt! 😞
Viszont az új macska és maci form nagyon durva!Sajna nekem a gépem nem bírja a wowot és ezért full butítva megy, de a macska eszméletlenül ki van dolgozva még ígyis.A maci kicsit esetlen lett megint. 😄

Az új BG nállam is laggol de mint álat!Pedig 20mb/s a netem és nállam sem megy semmi! 😊 Nem tudom,de én észrevettem(nem volt nehéz),hogy ahol a pecs elõtt 10-15 FPS volt ott most 30-40 között megy.Ti is tapasztaltatok ekkora FPS növekedést?

Isle of conquest amúgy bejött nagyon. Jó ötlet,hogy olyan sok gépet lehet felvonultatni!Na meg a léghajó! 😄
azabaj, hogy ez már van magyar death's demise,
de azért jó lett volna nem ?
<#mf1><#integet2><#nezze><#hamm>

Gyáááá<#eplus2><#idiota>

picket
Medve vagy macska formában szeretnéd? <#idiota>

&#3237;_&#3237;

[HUN]Crassus
szopjanak le a druidok!😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
nem csak nekem jelezte ezt a hibát mint azt közben megtudtam...a gép vírusmentes,de aztmondják kifejezetten a NOD32 nek nem fain valami a 3.2-es exevel....
idõközben lezúztam a wowot és a haverét rámásoltam a gépemre..most az rendesen mûködik.

Még jó ideig nem lesz lehetõségem tesztelni így megkérdem inkább..
Milyen lett a fire-destro-imp lock? Patch elõtt nem volt rossz. És van ez a glyph of life tap változás. Érdemesebb ezt használni incinerate glyph helyett?
PiszkosFred
Irta a blizz, hogy a napokban "gyujtogetnek" nemi infot a jatekosoktol, tekintettel arra, hogy kinek milyen gepe, nete, stb van. (gondolom kivancsiak az atlagra, ha elkezdik optimilizalni a d3/sc2/ujmmo-t). Lehet, hogy ezt a blizzes adatkuldesi rutint nezte trojainak a virusirtod. Persze ez csak egy laikus tippje, lehet hogy tenyleg van valami falovad.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

picket
Kezdtél hiányozni <#idiota>

&#3237;_&#3237;

De akkor még ért is valamit az a mostani vicc pvehez képest. <#idiota>

[HUN]Crassus
"jol" sikerult a Druida nerf(?)😛 mostmar nem is kell csak az instantokat hasznalnia,hogy atlag 1800-2000-es dps-t kihealeljen arenaban!
Negyed orat kergetoztunk druida warrival szemben/shokadin+unholy dk/ es csak azert birta megolni a kollega ,mert veletlen kasztolni mert az addigra mar hatalmas arcu Druida egy root-ot amibe sikeresen belezavarta mikor megvolt a nagy burstje😛
Jah es innervate nem is kell nekik,szegyenletes....
Utalatom toretlen a pvp-ben messze a legdurvabb healel a HOT-okkal!

skorpio7
Kor'gall - Loot FTW

Van aki még emlékszik erre a hozzászólásra azért:
Kel'Thuzad down by Byeond Redemption 😊))
#3 horde kill

Elixir "megjegyzése" sem különbözik ettõl egy szemerkényit sem.
Szóval gratula neki.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

Es igen, mar pvp realmen is lehet mindket oldalon karaktered. Miota varok erre, te jo eg. Csinaltam is gyorsan egy tauren shamant, cement lesz a szentem 😊

Ja, nagyon irigy vagyok.<#hawaii>

Oszt mellik realm?

Jóféle ez az Isle of Conquest csak ne laggolna ennyire. Úgy vettem észre Blackoutban horda hamarébb felfogta mit is kell csinálni, hál'Isten <#vigyor1>

Köszi máris futtatom
Linkelnel ehhez egy talent buildet?

werkfilm
repair.exe

Most raktam fel az új patchet és az eset smart security valamiért vírusosnak nézte a wow.exe-t. RÁ is kerestem és le törölte. Szóval most fogalmam sincs hol van a törölt fájl és újrarakni meg nem szeretném. Hálás lennék ha valaki elõ állna egy ötlettel vagy felrakná valahova a wow.exe-t.
NA a problémám oka az hogy a latency 4000 ms ez nem tudom miért van ...
Nem töltök , nem használok semmiféle programot ami netet veszi igénybe. Ha valaki tud segiteni kérem segitsen!!

ja a netem: 1.5 mb/s
ne irigykedjetek ily feltunoen!

és eljött a frost dps dk-k ideje 2 1 kezes-el, mennyire vártam én ezt 😊

HunnernesKonge
Ejtettem a wowot egy 3 hónapra de a hihhetetlenül casual guildem visszaimádkozott a monitor elé. -.- nagyvonalakban ennyi. Jah és megtaláltam amcsi support fórumon a megoldást a problémámra, realmlist.wtf-bõl törölni kell a set portal eu-t és a realmlistbn "" sorba az aposztrófok közé be kell dobni hogy eu.logon.battle.net -.-

Ki érti másnak miért megy simán... na nemszámít.
énisénis

Megérinthetlek?

csa, veled miujsag?
holnap hajnalba vagy holnaputan hajnalba az elso magyar emberre valok, akinek a tulajdonaba all egy death's demis title ;P

csak ravencresten van epic lagg? kb 3 perce tölti isle of conquestet

ERykk
Sziasztok!
Az szerintetek mitõl lehet, hogy bizonyos zónákban (Dalaran,Dragonblight,Og pl.) hibátlanul fut a játék, de amint belépek Wg-re, vagy Icecrownba, esetleg Sholazarba, 1 fps-em lesz. Tegnap még nem volt ilyen, szóval gondolom a patch-hez van köze.
Köszi.

HunnernesKonge
Köszi! Másik ismerõsöm most szólt hogy az õ környezetében sokan szoptak ezzel a nem tudok belogolni dologgal, közvetlen az összevonás után. (ami nekem most van igazából) Azt hiszem itt az ideje írni a blizznek -.-
Lacee
nekem is battle-netes accountom van, és hiba nélkül tudok belépni.

set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

HunnernesKonge
Hi! Valaki akinek battle.netes összevont accountja van el tudná küldeni a realmlist.wtf tartalmát? Még anno mikor nem volt feltöltve a wowom összevontam, és most feltöltöttem, de nem enged belépni az emailcímmel és a jelszóval a wow. Unable to connectet ír. Ha pedig a régi account névvel akarok belépni akkor kiírja hogy ez már bnetes account, irjam be az emailt és a pass-t. Természetesen eu.bneten regeltem, oda simán be is enged csak wowba nem.
Azért gyanakszom realmlist.wtf hibára mert szerepel benne egy "set realmlistbn "" " sor.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? (Ismerõsömnek megadtam az account/pass-t és õ is ugyanígy unable to connect hibaüzenetet kapott az én accountommal, míg a sajátjával simán be tud lépni.(neki nem battle.netes ergó a net jól van beállítva...))
ki hitte volna hogy a ravencrest még most sem megy..

[HUN]Crassus
Nod 32 szerint a 3.2-es wow exe-m trójai:S😮

sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e valahogyan rippelni a videókat, esetleg pár dolgot még ami nem szükséges? van valami tutorial vagy program a témában?

ma nem sikerült a legújabb patch-et felrakni, mivel nem volt elég hely a gépen 😞

elõre is kösz

Csak en nem latom a listaban a The Venture Co.-t?

Authenctatingnal nem is megy tovabb, mar ott ossze szarja magat.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Marcell
Ragnaros is full.
Position in queue: 1759

Lacee
arathor online, epic lag 😄

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

012345
Valaki tudna nekem linkelni egy DK tank és dps buildet is ami jó lesz 3.2-ben lehetõleg spellrotával[/brutálnagy]? (igen, fasznuuup vagyok, igen játszhatsz helyettem, igen lusta vagyok Elitist Jerks-en keresgélni)
Válaszokat elõre is köszi!

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Le is torolted az elozo telepitest? Vagy csak felulinstallaltad a regi konyvtarat?

Csirke4
Navégre.
Letörölték a Bloodscalp nevû szervert a karakterekkel együtt.<#gonosz1>
Lol, tuti paladinja van 😄

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Lacee
bubihs - true story

A játék újratelepítése nem oldota meg a poblémám... ( 3X telepítettem újra)
picket
Nem hiszed el, ugye? 😛

&#3237;_&#3237;

szerintem ha account manadgementben átállítottad GC-re akkor semmit sem fog szolni, ha lejár a GC nem wow-ozol, ennyi

LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN

Sziasztok, nincs saját bankkártyám, ezért faket adta meg a regnél, mit történik akkor ha ugye letelik az játékidõ és a blizz leakarja vonni az összeget ami kivan írva?
egyébként GC-vel szoktam tölteni az accountomat..

werkfilm
AGGYON MÁR WOWOT A BLIZÁRD