World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
TSW: Tunderke
Viszont az új macska és maci form nagyon durva!Sajna nekem a gépem nem bírja a wowot és ezért full butítva megy, de a macska eszméletlenül ki van dolgozva még ígyis.A maci kicsit esetlen lett megint. 😄
Az új BG nállam is laggol de mint álat!Pedig 20mb/s a netem és nállam sem megy semmi! 😊 Nem tudom,de én észrevettem(nem volt nehéz),hogy ahol a pecs elõtt 10-15 FPS volt ott most 30-40 között megy.Ti is tapasztaltatok ekkora FPS növekedést?
Isle of conquest amúgy bejött nagyon. Jó ötlet,hogy olyan sok gépet lehet felvonultatni!Na meg a léghajó! 😄
de azért jó lett volna nem ?
<#mf1>#mf1><#integet2>#integet2><#nezze>#nezze><#hamm>#hamm>
idõközben lezúztam a wowot és a haverét rámásoltam a gépemre..most az rendesen mûködik.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Milyen lett a fire-destro-imp lock? Patch elõtt nem volt rossz. És van ez a glyph of life tap változás. Érdemesebb ezt használni incinerate glyph helyett?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Negyed orat kergetoztunk druida warrival szemben/shokadin+unholy dk/ es csak azert birta megolni a kollega ,mert veletlen kasztolni mert az addigra mar hatalmas arcu Druida egy root-ot amibe sikeresen belezavarta mikor megvolt a nagy burstje😛
Jah es innervate nem is kell nekik,szegyenletes....
Utalatom toretlen a pvp-ben messze a legdurvabb healel a HOT-okkal!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Van aki még emlékszik erre a hozzászólásra azért:
Kel'Thuzad down by Byeond Redemption 😊))
#3 horde kill
Elixir "megjegyzése" sem különbözik ettõl egy szemerkényit sem.
Szóval gratula neki.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Jóféle ez az Isle of Conquest csak ne laggolna ennyire. Úgy vettem észre Blackoutban horda hamarébb felfogta mit is kell csinálni, hál'Isten <#vigyor1>#vigyor1>
Nem töltök , nem használok semmiféle programot ami netet veszi igénybe. Ha valaki tud segiteni kérem segitsen!!
ja a netem: 1.5 mb/s
Ki érti másnak miért megy simán... na nemszámít.
holnap hajnalba vagy holnaputan hajnalba az elso magyar emberre valok, akinek a tulajdonaba all egy death's demis title ;P
Az szerintetek mitõl lehet, hogy bizonyos zónákban (Dalaran,Dragonblight,Og pl.) hibátlanul fut a játék, de amint belépek Wg-re, vagy Icecrownba, esetleg Sholazarba, 1 fps-em lesz. Tegnap még nem volt ilyen, szóval gondolom a patch-hez van köze.
Köszi.
set realmlist eu.logon.worldofwarcraft.com
set patchlist eu.version.worldofwarcraft.com
set realmlistbn ""
set portal eu
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Azért gyanakszom realmlist.wtf hibára mert szerepel benne egy "set realmlistbn "" " sor.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? (Ismerõsömnek megadtam az account/pass-t és õ is ugyanígy unable to connect hibaüzenetet kapott az én accountommal, míg a sajátjával simán be tud lépni.(neki nem battle.netes ergó a net jól van beállítva...))
az lenne a kérdésem, hogy ki lehet-e valahogyan rippelni a videókat, esetleg pár dolgot még ami nem szükséges? van valami tutorial vagy program a témában?
ma nem sikerült a legújabb patch-et felrakni, mivel nem volt elég hely a gépen 😞
elõre is kösz
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Válaszokat elõre is köszi!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
LOTRO: Pumuklee ; TDU: KisvukHUN
egyébként GC-vel szoktam tölteni az accountomat..