World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shaman

* Cleansing Totem: No longer pulses instantly when dropped.

HAHA!HAHA!

Akármelyik casual full t9/t8ba öltözik 2 hónap alatt napi 1 heroic meg heti 1 voa-val. Nehéz tényleg, és ez tényleg a casual casual kategória.

Frost mage mellé milyen lockot ajánlotok? Destro vagypediglen afflit ?

Get a life!

[HUN]Crassus
javítok,látom a PVE-re mentél rá keményebben.... így az armoryt elnézegetve csodálom,hogy a questmobok nem csuknak össze:S😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Hixer
megkérdezném, hogy nem lehet valahogy megnézni a WoW-beli friend's list-et anélkül, hogy a játékba belépnék?

haverom elfelejtette az accountját, és a karakter neveit is, de nekem meg van a friends-ek között, csak én sem játszok már két éve és most ezért fizetni, hogy megnézzek két karakternevet, vagy egy accountnevet...

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

[HUN]Crassus
azé mert hülye vagy pvp-hez és csak hatefulra jut az eszedbõl más még lehet ügyes nem non stop wow-al is....irígy kis hülyegyerek

Valóban rosszul fogalmaztam. Lecseréltem a frostot arcanre-ra. Közben már megkaptam a pontos taktikát, most próbálgatom.
"ha mage vagy az a cél, hogy minél nagyobbakat lõj minél rövidebb idõ alatt. így lesz 4k+ dps ed is " hát ennek kb. anyi értelme volt, mint az én hülyeségemnek😊
Ez melyik párhuzamos dimenzióban casual? Szvsz a kerek 200 környéke az...

TSW: Tunderke

S4sa
ha mage vagy az a cél, hogy minél nagyobbakat lõj minél rövidebb idõ alatt. így lesz 4k+ dps ed is

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

S4sa
"áttalenteltem arcanra a frost ágat" 😄😄xD
?????

:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::

[HUN]Crassus
heti 50-60 aréna meccs nub....

Csirke4
Én nem játszok wowot egyáltalán és 232132523526347623451253252-es itemlevele van még a fishingpolenak is meg a 13 altomnak is!!!!!!444444

(Bocs picket nem fogadtak a sárga házban :C Aszondták ma nincs raid.)
[HUN]Crassus
én kazsuál vok és 242-ben rohangálok😛

mekkora f@szság 😊)

Aki epicben volt tudja mit kell csinálni? e-e. Pl mikor kijott AQ40 Huhurant egyszerûen nem tudtuk megölni, mert ott kijött, hogy a magek/lockok/hunterek 90%an NINCS DPSe! Addig a rugok szépen vitték hátukon a raidet, ott meg hiába volt vki full T2 egy kalap szart nem ért.

A lilátol meg szakadjatok már el... ott az itemlevel nézd azt. Mikor fog egy causal lvl258as cuccban rohangálni? Majd ha te (gondolom marha nagy pro vagy) 300asban legalább...

..::IBM X32::..

Üdv! Áttalentoltam arcanra a frost ágat. Kis taktikai segítséget szeretnék kérni, melyik spelleket, és hogyan használjam? PvE boss fight-ok érdekelnek. Természetesen lvl 80-as a karakterem. A fire ággal - ez megmaradt a dualban - olyan 2,6-3k körül dps-elek normal hc-ban(aoe függõ, raidben 3,6k közelében)Tudom, hogy az arcane nagyon manaigényes, de badge-bõl már kifarmoltam a manareges cuccokat is, nem csak a castereket😊 Elõre is köszi a segítséget!
[HUN]Crassus
auth kampecu

[HUN]Crassus
Chellot méregetem mostanában és hosszú orákig 10Mbyte/sec es elõfizetéssel 0,20-30 at produkál!!! az mi?

picket
Kezeltesd magad.

ಥ_ಥ

jo lenne mar invitel beismerne hogy egy faszok es megcsinalnak a szarjukat, mert most minden invitelest lebasz raid kozben, meg azokat is akik az invitel kabeleit hasznaljak, de mas szolgaltatok. kurvasok a wipe miattuk.

hát nem is tudom, legalább ha a raid 70%-án azok baró trinketek lógnának, dobna a dps-en az tuti 😊 nyilván nem csak ezen múlik, de így is rengeteg a DisEnch item

dede tudtommal invitel az MT-nek 😊 viszont a többiekre meg nem volt jellemzõ a DC,csak tegnap trialban - õk más nettel vannak.

elég gáz h ilyenek befolyásolják a progresst 😞

Kraft csak nem remek invitel? Nincs is jobb amikor 3 healer 5 percenkent dczik. Twinen tök véletlen nekik kéne gömbözni is. 😊

Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com

[HUN]Crassus
btw pont a trinketek azok ahol nem biztos,hogy a magasabb item lvl sokkal jobb lenne😛

igazából hiába farmolod rommá ulduart is, ha az igazán értékes lootok nem akarnak esni, gondook itt elsõsorban a trinketekre és fegyverekre...a raid nagyja 200as itm lvl-ü trinketekkel rohangál, a többi cucc meg olyan amilyen

arról nem is beszélve nálunk HC25ben pull után instant 3 dc, és a tegnapi nap folyamán 2tank a 3-ból, de amúgy is necces idõben

capaszabi
hardban semmivel sem összetetteb, csak nagyobb a dps/heal/surv igény ahogy devil ölte. +1 curse +1dot-tól nem lesz összetetteb 1 fight.

Kösz a válaszért!

de most irta hogy hardmode 10fosben csinaltak meg altokkal az insanityt (50 try left)

nadehatjonmajd ONYXIA!!! 😄

Ezért mondom ha összetett fighteket akarsz csináld heroic módban a 25 öst.Az van a raider guildeknek a sima 25 ös és 10 es meg a casual guildeknek.
Az hogy egy guild és undergeared, meg az hogy ténylegesen nehéz valami, az két különbözõ dolog. Elsõ 4 boss egy nagy röhej az olyan guildeknek akik szarrá farmolták ulduart. Anub meg kicsit erõsebb, mert nincs olyan szinten a gear senkinek, hogy meglegyen az optimális dps/heal/surv. Sajnos toc-ban egyetlen egy összetettebb boss sincs.. és ez bizony nagy hiba, mert most ezt kell majd farmolni fél évig.

A 10-es és a 25 ös sima nem egy nagy durranás valóban.Azért heroic módban a 25 fõs iszonyat szopás igy 2 hét után stabilan megy a a p1-meg a p2... majd icehowl ugy 16-25% köröl enragel.Azt mondják hogy utána már könnyebb a twyns valkyrekig de elõször ennek az elsõ kiba.. eventnek kéne látni a végét.

nagyon nagy külömbség volt már ulduarban is a sima 25 ös meg a 25 ös hard modok közt.Ez most csak erõsödött.Alapjában véve a koncepció nem rossz, sima változatban minenki végigér látja az endbossokat hardmódon meg lehet oralizálni.
nekünk meg meglett ma altokkal(2 main) 10es toc insanity, nagy dolog löl. Vicc már ez az egész pve komolyan, a 10 epic+2recept+orb meg röhej a végén...
pve iz hard.

Gratutla hozzá.Igaza van Laceenak a hunteremmel kb 4 hétig jártam azért a kiba.. puskáért oda.Volt olyna nap ugyan hogy 2x is esett mikor az volt a napi hc, de akkor vagy a paladinnal vagy a rugóval voltam.Ez igaz az UK s nyilpuskára is ami azóta sem esett ha a hunterrel voltam.

A drop az amivel a blizzard kezdhetne valamit.Sorba állunk a sima 25 fõs verziós baltáért vagy 10 en nem esett soha.vezaxx soha nem dobta heroic módban a 2h kardot most meg már nincs is a loottáblájában ahogy a yogg-saronos 2h mace sem.Még a bc ben a tokenesdi class csoportra bevállt sima 25 ösben ez a bármire beválltható token+ badge is jó ötlet.Ennek a mintájára megcsinálhatnák az egyébb dropot is és a fegyvereket elsõsorban.

capaszabi
szép és jó, csak hát kicsit "égõ" hogy külsõs tankkal ment csak le nekik...

Kb olyan, mintha Ensidia behivna valakit, csak mert palával ideálisabb egy fight mint warrival...

ez a nagyon jól felszerelt? 😮

Még nem lehet váltani szerintem.

nem olvastam, csak azt hogy leoltek es maradt 3x tryuk, utana pedig transfereltek.

Lacee
mázlista, hunterrel kb négy hétig jártam minden nap a puskáért, mire mgelett, most meg dk-val nem esik soha, ami kéne.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

eightmiles
Érdekes... anno mikor WoWoztam, pont hogy a hordások aláztak minket..

[HUN]Crassus
elõszedtem ,leporoltam kicsit a warrit...csóri még savage+hatefulban volt😊 Bár már 1 hete játszom vele így van már furi+deadly cumója is.
tegnap lementem TOC hc : elsõ boss: 2H AXE, 2. boss tankolós kard,3. boss dps puska😛 csöppet szerencsém volt😊 volt egy OT pala/neki semmi nem kellett/ meg 4 caster😊
ilyen a szerencsés insta:p

ha olvastad hányszor próbálták meg ölni akkor rá jöttél volna hogy nagy valószínûséggel a lagg az oka 😄

Hello mindenkinek ,újra szeretném aktiválni a wow accountom.Még a legutóbbi patch elõtt olvastam ,hogy lehetõség lesz majd frakciót váltani egy kis pénzért cserébe.Ezt már most is megtudom tenni ,és ha igen az account management melyik opciójánál?

ugytudom mar leoltek anubot hardmode ensidiaek es igen el is transfereltek tarren millre, mint egy a lagot okolva azert hogy eddig nem sikerult, persze lehet tenyleg ezert.

te is jó hülye vagy, ha azt hiszed, hogy egy game haza tudja vágni a gfx kártyát 😄

vénfarok
enUS? =/

Manuális patchelésnél ez jön elõ:

Már újraraktam, de nemjó..mit kéne csinálnom vele?
Pyotr
Grat nekik igen , épp mi is Ulduar-ban voltunk mikor benyomta a server first kilt erre a sok noob generalra kezdte irni a gz-ket😄(persze horda oldal)😄
amugy Inkviziónak is beadta ,gondolom õkis voltak a cspatban?

██

ha jól olvasom akkor azért mennek tarren millre hogy ne laggoljanak raidolás közben...

sry dupla postért, de egy érdekesség:
ha rákerestek az ensidiára, akkor már a tarren mill realmen vannak, vagyis ensidia anub hard killért úgylátszik mindent elkövet😊