World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
* Cleansing Totem: No longer pulses instantly when dropped.
HAHA!HAHA!
Get a life!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
haverom elfelejtette az accountját, és a karakter neveit is, de nekem meg van a friends-ek között, csak én sem játszok már két éve és most ezért fizetni, hogy megnézzek két karakternevet, vagy egy accountnevet...
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
"ha mage vagy az a cél, hogy minél nagyobbakat lõj minél rövidebb idõ alatt. így lesz 4k+ dps ed is " hát ennek kb. anyi értelme volt, mint az én hülyeségemnek😊
TSW: Tunderke
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
?????
:: GA-MA770T-UD3P :: AMD Phenom II X4 965 - 3,4 Ghz :: Sapphire HD5770 :: GEIL Value 4GB DDR3 ::
(Bocs picket nem fogadtak a sárga házban :C Aszondták ma nincs raid.)
Aki epicben volt tudja mit kell csinálni? e-e. Pl mikor kijott AQ40 Huhurant egyszerûen nem tudtuk megölni, mert ott kijött, hogy a magek/lockok/hunterek 90%an NINCS DPSe! Addig a rugok szépen vitték hátukon a raidet, ott meg hiába volt vki full T2 egy kalap szart nem ért.
A lilátol meg szakadjatok már el... ott az itemlevel nézd azt. Mikor fog egy causal lvl258as cuccban rohangálni? Majd ha te (gondolom marha nagy pro vagy) 300asban legalább...
..::IBM X32::..
elég gáz h ilyenek befolyásolják a progresst 😞
Molamoth - lvl 55 Sentinel http://inconsistency.enjin.com
arról nem is beszélve nálunk HC25ben pull után instant 3 dc, és a tegnapi nap folyamán 2tank a 3-ból, de amúgy is necces idõben
nagyon nagy külömbség volt már ulduarban is a sima 25 ös meg a 25 ös hard modok közt.Ez most csak erõsödött.Alapjában véve a koncepció nem rossz, sima változatban minenki végigér látja az endbossokat hardmódon meg lehet oralizálni.
pve iz hard.
A drop az amivel a blizzard kezdhetne valamit.Sorba állunk a sima 25 fõs verziós baltáért vagy 10 en nem esett soha.vezaxx soha nem dobta heroic módban a 2h kardot most meg már nincs is a loottáblájában ahogy a yogg-saronos 2h mace sem.Még a bc ben a tokenesdi class csoportra bevállt sima 25 ösben ez a bármire beválltható token+ badge is jó ötlet.Ennek a mintájára megcsinálhatnák az egyébb dropot is és a fegyvereket elsõsorban.
Kb olyan, mintha Ensidia behivna valakit, csak mert palával ideálisabb egy fight mint warrival...
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
tegnap lementem TOC hc : elsõ boss: 2H AXE, 2. boss tankolós kard,3. boss dps puska😛 csöppet szerencsém volt😊 volt egy OT pala/neki semmi nem kellett/ meg 4 caster😊
ilyen a szerencsés insta:p
Már újraraktam, de nemjó..mit kéne csinálnom vele?
amugy Inkviziónak is beadta ,gondolom õkis voltak a cspatban?
██
ha rákerestek az ensidiára, akkor már a tarren mill realmen vannak, vagyis ensidia anub hard killért úgylátszik mindent elkövet😊