World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
magyar 2. + 10k+ öcsi pont 😊 grat broteenak meg deus exnek
Get a life!
Get a life!
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
3 videókáryát tett tönkre a wow, a 4iket nem fogja.
Mert többet nem wowozok, csak mosolygok majd.
Hogy mikor haza érek a másfél mûszakból, csak egy szórakozásom legyen mind a hét nap, az alvás... hiába szép az élet....
😊
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
mert nem szeretném kb 1-2 évig fizetni.
De nem is szeretném törölni az accountom.
Lépésrõl lépésre please írjátok le 😞
Biztos le lett már írva, de vagy 10 oldalt olvastam vissza, és mentsetek meg még egy újabb 3 óra olvasástól 😞
iSRO - Venus - Lv100 FF Pure Int S/S WOW - Bloodscalp - Lv80 Retri pala, Shadow Priest, Resto Druid, Frost Mage, Affliction Warlock, Prot Warrior, Unholy DK
Nekünk is volt egy ilyen 32 perc körüli gameünk <#idiota>#idiota>
Get a life!
a druida kb 196x ment el inni....és mintha egy darab vasat ütöttünk volna! nagy gratuláció a szájbacseszett HOTos healeknek!teljes balance...csak azért nyertünk,mert sztem leesett az egere vagy a nagy röhögésben nem figyeltek kellõen ránk!

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
It has come to our attention that you are trying to sell/trade your personal World of Warcraft account(s).
As you may or may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
bla bla bla
Kaptam 1 ilyen mailt, már eladtam az accountomat szerintem 2 évvel ezelõtt és most jön egy e-mail, ilyenkor mi van? Lehet, hogy aki megvette accom most akarta továbbadni és lebukott?
Ha elküldöm adatokat visszakapom az accountomat és eladhatom megint, vagy mi?😄
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
" A new Battleground will not launch until the maximum number of players on each side are in the queue (i.e. 40 players per side for Alterac Valley)."
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
minden idióta hordás rusholt Balindára, SH és IW tornyokhoz hozzá se nyúltak amíg Balinda le nem ment, addigra az ally már 40mp-e befoglalta IB-t és TP-t. Mondanom se kell hogy a DB bunkerekhez egy stealthes se indult el beninjázni õket...mire valaki befoglalta IW-t addigra az ally már minden tornyunkat befoglalta és persze VÉDTE õket minimum 4-5 emberrel, persze mi max 1-2 emberrel védtük IWt és se SH se DB bunker nem volt még miénk...
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Próbálkozik a blizzard a bg-kel de a zöm újítás visszafelé sül el.WSG-n amelyik csapat vezet egy nullra beáll védekezni 8-10 fõvel és próbállja kihúzni a 20 percet.AV az játszhatatlan a leeecherek meg a lvl upoloktól.Ez az új bg nekem nem tetszik ez is pve event kevés pvp vel.Eye az valamiért megy az allinak a blackouton igaz kell hozzá masszív horda támogatás imádják a zászlót akkor is ha nincs tornyuk.
Igazából már nagy reményeket nem fûzök a wow-hoz az aion valahogy nem az én világom nekem nagyon nem jön be a manga.Talán az old republicos sw játék lesz új folt ezen a téren.A kotor mindkét része nagyon tetszett amiket olvastam ill láttam az is nagyon ottvan úgyhogy elsõsorban addíg akarom kibekkelni a wow-al.
amúgy alap FAIL,hogy míg 4-5 en véditek a tornyot míg le nem ég addig nálunk 40 emberbõl van 2-3 aki megpróbálja visszaszedni ami szinte lehetetlen....
RATED Bg remélem megoldja a normális emberek problémáját akik azért mennek be BG-ni,hogy egy jót játszanak független attól,hogy gyõzelem vagy vereség lesz,de gyakorlott játékosokkal szemben/mellett lehet majd egy jót játszani!
Abban igazad van hogy köszönhetõ a blizzardnak av egy nagy rakás szar lett.Eddíg is pve event volt de most hogy low lvl quest itemes altok szintezésére van elsõsorban iszonyat játszhatatlan.Imádom mikor 2-3-4 74-75 -ös szintû random class ugy gondolja hogy nem egyhiteli õket az ember és leállnak matekolni.
ezzel a gearrel ami nekem van 1v1-ben 90% ban ölöm az összes klasszt talenttõl geartõl függetlenül...hidd el jó kis talent ez! egyedül arénában "nem elég"hatékony.Bár 1200 körül még ezzel is darálom a castereket.nagyot néznek mikor charge--> silence 3 sec bamm 4k shield slam+showckwave 3k stun 4sec majd reflectelek amit magába nyom😛 totyog el--> intercept bamm stun 3 sec....castolna paff shield bash silence 3 sec --> concussion bamm 5 sec stun...heroic throw paff silence! stb.stb. teljesen jó ez😊
megsugom ALLY!
Gratulálok a blizzard nagysikerü: seggeljem ki BG ben az XP-t a level 80hoz systemjének! ennél szánalmasabb dolgot ki sem találhattak volna....
Szemét VOA-ban meg 2 hete "szerencsém" van /kesztyû+gatya/,de baszki PVE-s ami nem igazán kell...mondjuk elõzõ szezonban minden héten voltam,de sosem!!!!! esett pala cucc...az hány hét is volt? na mindegy jólenne pvp-s kesztyû+gatya is,hogy ne kelljen arra költeni az aréna pontból😛
ja és a papok baszki milyen dmg-t osztanak már valami kegyetlen brutál...vértizzadós,de pap rugót 80/20% ban nyerjük,de azért leszokott esni az állam.
sámán+lokk meg lokk+pap és dupla frost mage ezek nagy counterek /sokadin+unholy dk/