World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
btw az a mágus másik dimenzióban játszik😊 kérdezték tõle melyik class ellen nehezebb duelozni és miért, warrior vagy dk, válasz: both is free kill.
Elnyomot rád egy counterspellt ,hogy ne tud strangulate/death gripelni majd eltolt egy 2.5sec kasztos spellt utána lött rád 1 instant majd ugrált picit löt rád még 1 instant spellt ugrált még kicsit ,hogy messze kerüljön töled ahol el lött megint egy 2.5seces kasztot amit egy instant követett majd gondolom mivel slow rajtad volt csak sétáltál utána megint elnyomot egy 2.5seces kasztot amivel bejött missle barrage és beléd nyomot egy arcane misslet.
Összegezve eltolt rád kereken 4 spellt és ebbõl slow ellen mivel dk vagy semmit se tudtál csinálni kérdem én .. erre már Gladitor rankot adnak?
1, Piszok hamar meg lehet tanulni, hisz mint más is írta, ez nem egy túl bonyolult játék. Persze ha egybõl egy world first über-guildben lévõ karit vásárol az illetõ, akkor nehéz "felzárkózni" skillben, de errõl ritkán van szó.
2, nemrég leporoltam egy régi 70-es karimat, és elkezdtem újra szintezni vele. Úgy elfelejtettem a "kezelést" mintha csak vettem volna a karit. 😊
Those who wish to follow me I welcome with my hands
Ez elvileg a Hydra 2v2 tarsa , es 1st 2v2 ben meg 3v3ban is. Valami kis 17 eves osztrak face, es allitolag kb fel eve magezik😄 dehat sick skillz~
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Stormscale&n=Fl%C3%BDn
hamár olyan realmen játszik az ember, ahol a legjobb pvp-sek vannak, akkor már kirpróbálja magát ellenük.. 2.6k ratinges maget verek fél hp-val.. de õt egyszeruen.. 54% sikerült froston levinni, de arcane.. annyit lattam slow.. es ez a dmg kb olyan 3 secen belül 29k-rol 0-ra... meg egy kicsit meglepodtem, amikor egybol counterspellel kezd (eletembe nem jatszottam olyan magel, aki igy csinalta volna) es nemtok kb semmit csinalni.. itt kezdodik a 2.9k+
Lehet így is, bár ez nyilván hatalmas szerencse.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Crassus cc hiányos dungeon kritikájához pedig annyit, hogy mivel a jelenlegi raidekben sincs nagyon cc, illetve, ha van, akkor egy normálisabb macroval egy 8 éves gyerek is meg tudja oldani, ezért feleslegesnek tartom a gyakoroltatását. Amúgy a BC-s dungeon runok milliószor érdekesebbek voltak, és pont ezért. ToC5 is már egyértelmû elmozdulás a klasszikus dungeonökhöz képest.
Egy picit eltérek még mert itt a pénz a lényeg megint.Van egy Second Life nevû ingyenes online 3d-s játék.Ez teljesen ingyenes.Ennek ellenére egy német lány nem tom már huszon hány éves,de évente ezzel az ingyenes játékkal 150.000 Dollárt keres.Ezt mindenki ki tudja számítani a mai árfolyam alapján.Ezt a mûsort tegyük fel 2008-ban készítették és akkor volt ez ennyi.Akkor a mai nap mekkora bevétele lehet ebbõl? 😊Szintén ebben a játékban egy csáó jelzálogot vett fel a házára,hogy a játékban vegyen egy ingatlant.Aztán nemsokkal bejött neki valami és (már nem emlékszem mondok csak egy számot viszonyítás képpen) 50.000 dolcsit tett a házra,de a játékba meg vissza nyert 100.000-et. Plusz aztán még valmi boltot is nyitott. Ezt azért mondtam el mert engem kicsit megdöbbentet. Hangsúlyozom ismét,hogy ez ingyenes játék!
Nem is tom mit csinálnék,ha nem én húztam volna a karimat."jössz tankolni Vh-t?" - "aha,de mondjátok hogy mit,hogy mert nem rég vettem a karit." "KICK!!" 😄 ez a jobbik eset szerintem. 😊
Akkor az sok ha napi szinten elõtte ülök 10-16 órát? 😄
Persze felállok elõle meg eszek,de szoktam ennyit tolni.Meg nem komolyan csak elbóklászom meg stb,de elõtte tudok napi szinten ennyit ülni. 😊 akkor ez már beteges? (de 1 hónapot nem tudtam elõfizetni és nem remegett a kezem meg a lábam és még élek is. 😄 )
Ezt nem tudom, hogy érted el <#taps>#taps>
Klinikai eset. Az asszonnyal sikerült elfogadtatni a dolgot. 😉
A LVL79 1 hónap alatt a brutális kategória, minimum napi 4-5 órát jelent szerintem. Ne akard elmesélni, hogy az nem sok, minél inkább akarod igazolni, annál inkább azt igazolod hogy függõ vagy és sokat nyomod <#nevetes2>#nevetes2>
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Mondjuk 80-on se sok pve-t tolok, ezert nemrossz alternativa az uncsi questeles helyett bemenni fightolni😊 Persze lehet közben questelgetni is, amig nemhiv be. Ha pl megallsz varosban restedet gyûjteni és onnan bemész bg-re, akkor amig fightolsz is pihen a kari elvileg.
errõl a bg-s fejlõdésrõl:
26os hunter: csak bg-zek
én, 20as hunter: haha
másnap
27es hunter: elég jól jön az xp 1k xp/flag
én 28as hunter: omfg..
ha full heirloom van az emberen, akkor valóban sokkal gyorsabb a fejlõdés.. az én hunteremen csak a chest nem heirloom.. bár jól jönne
tapasztalat: sokáig l2õztem, aminek a fejlõdés része a grindrõl szól, nos kirpróbáltam wowban is a grindet, és hát ahoz képest elég jól jött az xp, de ha az ember kombinálja a 2õt ( quest,grind) akkor a legjobb szentem
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
1. 80ig nincs meg az összes spelled, nem lehet normális rotát nyomni. ráadásul nincs is hol.
2. fejlõdéshez 4 gomb ha kell, akkor már sokat mondtam.
Most inditottam nemreg egy papot, kapott chestet, vallast, meg staffot kb. Ugy level 20 ig meg questelgettem vele, és kb 20 tól szinte csak arati meg wsg. Most 48-as, 5 day playeddel, ugy, hogy level 20 felett kb 3 szintet leptem questelesbol, a többi mind pvp. Mondjuk hozzatartozik a dologhoz, hogy az eddigi 100 bg-jébõl, 85-t nyert , igy eleg jol kapta az expet erte😊
Amugy Jazzy, ahogy teis mondtad, vannak olyan emberek akiknek mondjuk pl van napi 1-2 orajuk jatszani kikapcsolodaskepp. Nekik sztem siman legalabb fel ev mire rollolnak egy karit. Ha kiszamolod az 24k HUF elõfizetes annyi idõre, amennyier mar accot vesz gearelt karival, es azonnal mehet vele. Persze igy nemtanulja meg a bábuját kezelni amig eléri a 80-at, de ezzel rengetegen igyvannak azok közül is akik maguk huzzak😄
Nos leegyszerûsítette a Blizz az instákat oké, viszont egy kurvanagy hátülütöje van ennek/szerintem/! Tegnap világosodott meg bennem egy pug napi HC alkalmával:
mi volt régen egy mobcsoporton? 1-2 CC és egyesével voltak leverve óvatosan és figyelve.Mi van most? a fisifosi geares emberkék is AOE-ban meg 2 grponként ölik a mobcsoportokat HC instában is!:S
Az okés ,hogy hamar kész van így egy insta,de szerintem így egy friss WOW-os emberke a büdös életben nem tanul meg rendesen játszani! Értem ezalatt ,hogy használja a CC-jét figyelje mikor kell újratenni,figyelje a threatet, figyeljen a csapattagok assistjára stb.stb.....csak durrbele bummvan és csodálkozom ha egy VOA 25 vagy ToC 25-ben az emberek nemképesek minimális bonyolúltságu bossokra odafigyelni rendesen.....
Szerintem átestünk a ló tulsó oldalára ezzel a marhanagy egyszerüsítéssel....
Példának okáért a HOL-os Boss ma 18 másodpercig élt.....emlékszem ezen azért kellett taktikázni anno...szánalmas
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Viszont vannak olyan emberek akik lusták / nincs idejük viszont nagy szintû karit szeretnének / van csomó 80-asa de még olyan pont nincs, viszont van pénze, vagy apucianyucinak van pénze és vesz accot, goldot, powerlevelinget..
Látod, megy az üzlet és egyre jobban, szóval kereslet van rá..
Lvl 60 még ha nézelõdök is 2 hét szerintem, nem kell ahhoz olyan húdesok játék.
Majd,ha nagy leszek meghálálom.! 😄
Shaime01 igen.Bár nekem inkább azzal a csuda emberi karival van a gond! 😄
Való igaz,(magán vélemény)hogy a blizzard nem fordít kellõ figyelmet a T-és és PVP-és cuccok kidolgozására.Pedig szerintem pontosan nagyon is elkéne ütniük egymástól!Pláne a sima kék és zöld cuccoktól.Amire még ma is azt tudom mondani hogy gyönyörû set,az a Vengeful Gladiator's (legalább is a dudun jól mutat! 😄)
Én 4 hónap alatt lettem 80.Nagyon nem érdekelt,hogy milyen gyorsan lehet fejlõdni.Én is sokat játszottam vele.Nagyon sokat.Én is siettem,de nekem hamarabb nem ment a fejlõdés! 😄 Túl sok volt az új és a látnivaló! 😊 Egy biztos nem utáltam fejlõdni,mert nem úgy mentem hogy áá mikor leszek már x meg y szintû.
És igen ez a régiebbiek által talán ismeretebb magem istenem mit veszekedtünk miatta <#lookaround>#lookaround>
Végtelen forrás (Õsök háborúja trilógia 1. rész)
Démonlélek (Õsök háborúja trilógia 2. rész)
Meghasadt Föld (Õsök háborúja trilógia 3. rész)
Mindegyik fogalom ismerõs lesz, amikor elolvasod a történelmet. Az elsõt úgy emlegeti a fordítás, hogy "Örökkévalóság kútja". A második a Halálszárny által megalkotott medálról szól, a harmadik arról amikor elpusztítják az Örökkévalóság kútját, kettészakad Kalimdor és létrejön a 2 nagy kontinens.
http://www.worldofwarcraft.com/info/story/chapter1.html
Na most ezt az egészet egy jófej srác lefordította magyarra, szerintem igen profi módon. Ezt bárkinek el tudom küldeni mailben, aki kéri.
Olyan hogy Warcraft-sztori és WoW-sztori nem létezik külön! Csak olyan hogy Warcraft-történet. Ez a 30 oldalas iromány leír 20.000 évet, a világ teljes történelmét, és ebbõl egy-egy kisebb sztorit dolgoz fel a Warcraft1-2-3-Fozen Throne és WoW mindegyike, ebben a sorrendben. Ez adja az egész zamatát, hogy van egy komplex, nagyon jól kidolgozott történet (tényleg az), és ennek 1-1 szeletét dolgozza fel az összes Warcraft játék.
A 6 könyv amirõl beszéltem ugyancsak kiemel 1-1 jobb sztorit és azokat regényszerûen "kifejti". Ha nem ismered a teljes sztorit, a WoW még maximálisan élvezhetõ, de a könyvekhez nem árt, mert jobban átlátható. Ettõl még tetszhet a könyv is úgy is, hogy nem ismered a hátteret.
Köszönöm hogy ilyen tutin leírtad. 😊
A második trilógiában milyen címek alatt futnak a könyvek? 😊Amúgy gondolom,hogy amit én olvastam (A gyûlölet kora)az független mindentõl?! 😊Már csak abból ki indulva,hogy az nem Warcraft hanem Wow könyv.
Amúgy õszinte leszek kicsit zavarosak nekem ezek a könyvek sorrendisége. 😊
Amúgy nekem az kéne ahonnan kezdetét veszi az egész sztori.Mert én amit olvastam szerintem azzal pont bele a közepébe! xD
Jelenleg 7 Warcraft könyv van magyarul, ebbõl nekem 6 van meg, pont az nincs amirõl írsz 😊 Lényegében 2 trilógiáról van szó, az elsõ trilógia az ember-ork elsõ háború környékén játszódik, amikor a Lángoló Légió megnyitotta Draenorról Azerothra nyíló Dark Portal-t. A Halálszárny az 1. rész, nagyon zsír, nekem eddig ez tetszett (talán) a legjobban. Az orkok feletti elsõ gyõzelemrõl szól. A történetekrõl többet nem szeretnék elárulni. <#buck>#buck> Klánok ura a 2., idõben nagyjából az elõzõ folytatása, de független történettel (Thrall "felemelkedése"). A 3. rész az Utolsó Õrizõ, idõben kicsit visszakanyarodik, amikor a Dark Portal nyitása után az orkok beözönlöttek Azerothra. Mindhárom zsír könyv, csak ajánlani tudom. Érdemes ezekkel kezdeni szerintem.
A másik trilógia az õsök háborúját meséli el (ami idõben sokkal korábban van), de errõl sokat nem tudok nyilatkozni, mivel a 3db kb. 400 oldalas irományból az elsõ rész 70. oldalán járok. Eddig ígéretes!
A könyveket én itt rendeltem meg: http://www.silverland.hu/kereses/?slvSearch=warcraft, de pl. Alexandra k.boltban még kapható az elsõ trilógia, jóval olcsóbban. Viszont az Õsök háborúja már csak itt van, itt is kis szerencsével.
Akit érdekel a Warcraft teljes történelme, nekem megvan egy 30 oldalas DOC-ban, mail-ben el tudom küldeni. A játékokhoz és a könyvekhez erõsen ajánlott!
Néha csak ujralövik a szervereket.Ez reggel 5 és 7 között szokott lenni változó,hogy a BS-re mikor kerül sor.Általában 15 perces leállás az egész.
letelhetne már az ingyen hónapjuk, félórás av queue mióta kijött nem az igazi :/
Beléptem, Dalában kb 10en voltunk összesen.<#wow1>#wow1>