World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én ilyenekre még nem jöttem rá,de ha találok hasonlót akkor szólok! xD
Szóval én ráugrottam a Skybreakernek Icecrownban a motorjára kint az meg kiment alólam. 😄😄 Énmeg nem estem le.
Hogy is van ez a campfire? xD
Szeretnék segítséget kérni. 😊 Hogyha valaki tudja a Wow könyvek címét és,hogy milyen sorrendben kell ezeket olvasni azt nagyon szépen megköszönném.És hogyha a nem túl nagy kérés még pluszba akkor a Warcraft könyvekkel is kérhetnék egy ilyet? 😊
Ugyanis most olvastam el a Wow-A gyûlölet korát és annyira tetszett,hogy kb 6 óra alatt kiolvastam. 😊 (aki még nem olvasta csak ajánlani tudom)
Ha tudnátok segíteni akkor nagyon szépen köszönném! 😊
Nem értem az embereket.Beír ide és még azt sem lehet mondani,hogy véleményt nyilvánít.
Töltöttkáposzta téged vertek,hogy játszál a WOW-al? xD
Amúgy mióta eredetin játszom nem találkoztam soha olyannal,hogy állok a semmibe.Hogyha történt volna ilyen az meglenne örökítve.
Amúgy az a baj,hogy a mai világba nem veszik észre a piros szint ami ugyebár a tiltásra a figyelemfelhívásra szolgál.Azon gondolkodtam hogy talán Rózsaszínre kéne cserélni azt a sok értelmetlen észrevenné és el is olvasná.Igaz,hogy megjegyezné,hogy mi ez a buzis szín,de megértené az üzenetet.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Töltöttkáposzta: vedd elõ a nyelvtankönyved, mert ebbõl bukás lesz! Idõdbe, ahogy elnézem belefér, hisz a wow úgyis "szarjáték"😊
Még GM is lehetsz rajta akár ki is vagy.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Szerintem a wow egy szarjáték két okból is.
1. A playereken és a mobokon simán át lehet sétálni.
2. Van olyan hogy semmi nincs alattad, és a levegõben álsz.
Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Le vannak vezetve a pontos értékek!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Még egy kérdés: a BC és WotLK kiegészítõk adnak-e plusz küldetéseket, egyéb plusz tartalmat az alapjáték területeihez? Tehát ha LVL34 vagyok jelenleg, érdemes-e most beruháznom, vagy elég ha LVL60 illetve 70 leszek!?
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
Flaskot szoktam 10 es csomagban 250 er, abbol 233 at kapok.
Amikor nobles deck megy el 4.8k er, ott ilyen 4600 korul kapok..
Szal sztem kb ilyen 5%-al huz le + a deposit amikor berakod.
Nálam is volt már ilyen helyzet. Szerintem ez lehet az oka,de vannak nálam sokkal okosabbak! 😊
lenne egy kérdésem AH-al kapcsolatban: hogy lehet az, hogy beadok egy cuccot mondjuk 80 ezüstért + 1arany 20 ezüst BuyOut-ért, és eladom 1arany 90 ezüstért? Tegnap kétszer is volt ilyen. A fenti összegeket nem pontosan írtam, csak a szemléltetés kedvéért. De a lényeg ugyanez. Tehát megadok egy kezdõárat + egy kivásárlási árat, de még ennél is többet kapok. Nem túl logikus <#conf>#conf> (nem mintha zavarna, hogy többet kapok, csak érteni szeretném hogy is mûködik)
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
ne pazarolja a bolygónk amúgy is kimerülõben lévõ erõforrásait...
Warrior igazabol rettenetesen gearfüggõ. PVE-ben ugy tapasztaltam, hogy kb u25 szintu geartol erdemes vele pl furyzni (ami akarna lenni a pve talent), addig jobban fog menni az arms. Bar erdekes , hogy 219 es fegyoval olyan 2.5k, max 3k korul dps-el pl egy 5 fõs hc-ban , ezt sztem egy hasonloan gearelt rugo felülmulja. (nemigazan pve-zek, csak az eddig tapasztaltak alapjan).
Szal ha most kezdesz valamelyikbol és van kellõ rutin mar, meg miegyeb, akkor aszondom , hogy rugot inkabb. Hameg egy hilerrel a popsidban akarod apritani a népet, nyilt sisakos styleban egy picit "egyszerûbb" classal, akkor warrit.
tudod mi guild szabályzat? munken interjúban hangzott el, hogy mindenkinek valami speed növelõs talentnek ki kell lennie rakva.. ilyen apróságokkal húztákbe a world 1st.öket
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
leirnak kb mindent.. eloszor az unholy oblirates talent volt , ezutan kovetkezett az ss-es , ennek van 2 valtozata
blood pedig most sokkal gyengebb single targeten is, voa 25-ben probaltam ki eloszor es 6.5k dps-t toltam vele, mig a blood dk olyan 5k-n volt, pedig o sokkal jobb gearben volt.. en furious t2 weapon, 2 t8.5, 3 t7.5! es naxos kiegek.. kivancsi lennek fullosan mennyit tolnek vele