World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincsen mit mondanom! xD Grat hozzá! xD
Én ilyenekre még nem jöttem rá,de ha találok hasonlót akkor szólok! xD
Csirke4
xD Hátazúgyvolt
Szóval én ráugrottam a Skybreakernek Icecrownban a motorjára kint az meg kiment alólam. 😄😄 Énmeg nem estem le.
Akkor itt lemaradtam valamirõl! <#idiota>
Hogy is van ez a campfire? xD

Szeretnék segítséget kérni. 😊 Hogyha valaki tudja a Wow könyvek címét és,hogy milyen sorrendben kell ezeket olvasni azt nagyon szépen megköszönném.És hogyha a nem túl nagy kérés még pluszba akkor a Warcraft könyvekkel is kérhetnék egy ilyet? 😊
Ugyanis most olvastam el a Wow-A gyûlölet korát és annyira tetszett,hogy kb 6 óra alatt kiolvastam. 😊 (aki még nem olvasta csak ajánlani tudom)
Ha tudnátok segíteni akkor nagyon szépen köszönném! 😊
Botond
Szarok a cuccaim. Szerintem rendes gearben 100k már elérhetõ simán. Mellette persze 40%+ dodge meg ilyenek is.
Csirke4
Állhatsz a semmiben sõt még campfire-t is rakhatsz le 200 méter magasan. 😄
TVelvet
igen a BANHAMMER
<#idiota><#nevetes2>ez jó ez tetszik! xD

Nem értem az embereket.Beír ide és még azt sem lehet mondani,hogy véleményt nyilvánít.

Töltöttkáposzta téged vertek,hogy játszál a WOW-al? xD
Amúgy mióta eredetin játszom nem találkoztam soha olyannal,hogy állok a semmibe.Hogyha történt volna ilyen az meglenne örökítve.

Amúgy az a baj,hogy a mai világba nem veszik észre a piros szint ami ugyebár a tiltásra a figyelemfelhívásra szolgál.Azon gondolkodtam hogy talán Rózsaszínre kéne cserélni azt a sok értelmetlen észrevenné és el is olvasná.Igaz,hogy megjegyezné,hogy mi ez a buzis szín,de megértené az üzenetet.
plu604
<#wilting><#falbav>

PiszkosFred
A metron meg sirsz a delutani csucsban, hogy miert nem lehet "atmenni" az embereken 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

panther112
Nem is kell mindenre reagálni😊

Töltöttkáposzta: vedd elõ a nyelvtankönyved, mert ebbõl bukás lesz! Idõdbe, ahogy elnézem belefér, hisz a wow úgyis "szarjáték"😊

nehéz erre bármit is reagálni

Töltöttkáposzta
Am egyetértek a tört szerver egy buziság!
Még GM is lehetsz rajta akár ki is vagy.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

Töltöttkáposzta
Hali!
Szerintem a wow egy szarjáték két okból is.
1. A playereken és a mobokon simán át lehet sétálni.
2. Van olyan hogy semmi nincs alattad, és a levegõben álsz.

Wake me up, I\'m living a nightmare I will not die (I will not die) I will survive

bélanéni
(hanem gyorsan kiszedtem a lóvét, és már el is tûnt a levél)

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

bélanéni
Nyilván nem elemeztem a pontos levezetést, amikor "úgy tûnt".

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

antgecc
Úgy tûnt??! <#merges2>

Le vannak vezetve a pontos értékek!

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

bélanéni
Köszi!

jazzy
Elég ha lvl60 - 70 leszel
bélanéni
Köszi a választ, ezt tudtam, csak az volt furcsa, hogy úgy tûnt, jóval többet kaptam mint a BuyOut ár + deposit. Mindegy, lehet elszámoltam.

Még egy kérdés: a BC és WotLK kiegészítõk adnak-e plusz küldetéseket, egyéb plusz tartalmat az alapjáték területeihez? Tehát ha LVL34 vagyok jelenleg, érdemes-e most beruháznom, vagy elég ha LVL60 illetve 70 leszek!?

Csirke4
Saját faction AHjában 5% az AH cut míg a neutral AH-n 15%.
antgecc
Tisztában vagyok vele. Nyilván ilyen esetekben nem is kap vissza több pénzt emberünk.

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

En ugy tapasztaltam, hogy kb 5% al huz le az ah.
Flaskot szoktam 10 es csomagban 250 er, abbol 233 at kapok.
Amikor nobles deck megy el 4.8k er, ott ilyen 4600 korul kapok..
Szal sztem kb ilyen 5%-al huz le + a deposit amikor berakod.

Nincs minden cuccnak depositja, pl összes enchant alapanyagnál, armor vellumra felírt enchantnál nem kell semmi depositot fizetni. De lehet van még más is, én ezeket tudom mert ezt csinálom.

antgecc
Minden betétnek van egy depositja attól függõen, hogy mennyi idõre rakod be. Amint beraksz egy cuccot a deposit értéket el is buktad (leemeli az AH a tárcádból). Ha a cucc, amit beraktál nem megy el, akkor a depositot buktad és a cucc visszajön a ládádba. Ha eladod, akkor megjön a cucc ára, ebbõl lejön az AH kezelési költsége és hozzáadódik a deposit (amit visszakapsz, mert sikerült eladnod a cuccot). De amikor megjön a cucc értéke, akkor ezt szépen le is vezeti neked a levélben, csak el kéne olvasni, majdnem mintha egy számlát kaptál volna.

Csak tipp,de van valami összeg ami változik.Ezalatt azt értem,hogy ha hamar megveszik a cuccot akkor van egy idõ amikor abból az összegbõl kapsz vissza plusz pénzt. (az összeg szerintem a betételi díj az AH-ba)
Nálam is volt már ilyen helyzet. Szerintem ez lehet az oka,de vannak nálam sokkal okosabbak! 😊
bélanéni
Sziasztok,
lenne egy kérdésem AH-al kapcsolatban: hogy lehet az, hogy beadok egy cuccot mondjuk 80 ezüstért + 1arany 20 ezüst BuyOut-ért, és eladom 1arany 90 ezüstért? Tegnap kétszer is volt ilyen. A fenti összegeket nem pontosan írtam, csak a szemléltetés kedvéért. De a lényeg ugyanez. Tehát megadok egy kezdõárat + egy kivásárlási árat, de még ennél is többet kapok. Nem túl logikus <#conf> (nem mintha zavarna, hogy többet kapok, csak érteni szeretném hogy is mûködik)

panther112
Én sajnos a wowot vagyok kénytelen leszarni, mióta elkezdtem normális (nem bölcsész) egyetemre is járni😞

mióta authenticator van az accomon, lesz*rom az effajta hülyéket 😄

panther112
Accountlopáshoz segítséget nyújtó weblapot linkelt be, mióta nem játszom nem félek felmenni ilyen weblapokra😊

[HUN]Crassus
nemtudom a címbõl következtettem,hogy valami hulladék lesz....(nemkell vírus a gépre...)

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Csirke4
Ezmijen oldalt linkelt?
nem az lehet a probléma, hogy hétvégén nincs banki utalás? legalábbis egyszer valaki erre hivatkozott

XenHai
Tényleg valakinek akadt gondja bank kártyával fizetés esetén?Az istenért nem akarja el fogadni a kártyát.2 hónapja le járt és küldtek ujjat de nem fogadja el pedig már aktiv kártya.
XenHai
Ez is ilyen ma regelt csicska.
szerintem inkább a fejét.
ne pazarolja a bolygónk amúgy is kimerülõben lévõ erõforrásait...

túl finoman fogalmaztál!! az ilyen parasztnak le kéne vágni a kezét

[HUN]Crassus
anyád picsája

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Rugonal sztem nagyobb a skillcap, de inkább az, mint arms. Illetve attolfügg, hogy pontosan pvp-n belül mire kell. Arenaban rugo sokkal univerzalisabb, mehet pure dps teambe is siman, mig a warrior healer nelkul eleg felejtos arenaban az egy szal fear cc-jével.

Warrior igazabol rettenetesen gearfüggõ. PVE-ben ugy tapasztaltam, hogy kb u25 szintu geartol erdemes vele pl furyzni (ami akarna lenni a pve talent), addig jobban fog menni az arms. Bar erdekes , hogy 219 es fegyoval olyan 2.5k, max 3k korul dps-el pl egy 5 fõs hc-ban , ezt sztem egy hasonloan gearelt rugo felülmulja. (nemigazan pve-zek, csak az eddig tapasztaltak alapjan).

Szal ha most kezdesz valamelyikbol és van kellõ rutin mar, meg miegyeb, akkor aszondom , hogy rugot inkabb. Hameg egy hilerrel a popsidban akarod apritani a népet, nyilt sisakos styleban egy picit "egyszerûbb" classal, akkor warrit.

raiden ofc

82 volt droodnak amit eddig láttam ingame

<#eplus2><#eplus2>

Csirke4
Tenacity?<#idiota>
Botond
am meg te honnan a fészkes fenébõl tudnád ezt ?😄 komolyan...

tudod mi guild szabályzat? munken interjúban hangzott el, hogy mindenkinek valami speed növelõs talentnek ki kell lennie rakva.. ilyen apróságokkal húztákbe a world 1st.öket

Csirke4
Ezt a retkes kis szart szerintem haggyad. Nem érdemes hozzászólni, majd csak beleomlik saját magába ez a fos anomáliaretek.
Kicsit tényleg, de inkább figyelembe se veszem<#smile>

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

nagyon fasz vagy XD

ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának

köcc😊

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Protection.Tank mindig kell mindenhova.Fejlõdésni is gyors és jó vele.

olvasgass ensidia forumot...

leirnak kb mindent.. eloszor az unholy oblirates talent volt , ezutan kovetkezett az ss-es , ennek van 2 valtozata

blood pedig most sokkal gyengebb single targeten is, voa 25-ben probaltam ki eloszor es 6.5k dps-t toltam vele, mig a blood dk olyan 5k-n volt, pedig o sokkal jobb gearben volt.. en furious t2 weapon, 2 t8.5, 3 t7.5! es naxos kiegek.. kivancsi lennek fullosan mennyit tolnek vele