World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
kapok egy counterspellt, slow.. elfut,kasztol, egyertelmu, hogy muszaly gripelni, mivel mast nem tok csinalni, ice block, de kb 0.00001 secel a dg elõtt... chain ice miss.. ahogy latod .. pont ugy, ezutan kasztol meg vagy 2õt és halott vagyok .. ghoulom áll frost novaba, strangulate értelmetlen lett volna, ha el is nyomom, mivel strangulate, grip, kb sebzek 10%, ha ezutan a pet stun, war stomp, + 10-20% dmg,de akkor is esélytelen, blink es ennyi, es ezutan fog lenukeolni, és kedves drága ez duel, nem arena, és nem igazán ugyanaz, de ha te idejössz és elvered ezt a gyereket, akkor majd mondhatsz ilyeneket
Get a life!
aszondja, nekem ebbõl az jön le, hogy DG rosszkor lett elnyomva (ice block maybe?), CoI-val meg simán beszivtad, hogy misselted.
mindenesetre, hiányolom a ghoul stun-t, a strangulate-et, s hasonló jóságokat...innentõl már csak azon csodálkozom, hogy azt az arena mastert hogy kapartad össze :S
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
a., honoros gear
b., fullos 245 tank gear
c., 232/245 pve gear
d., egyéb?
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Szóval most izzítottam be újra az accountomat(nem játszodtam kb fél éve) de sajnálattal tapasztaltam hogy a kb 2000 goldom semmire nem elég, megvettem belõle a cold-weather flyingot azt kész.Tudnátok pár ötletet adni hogy mik most a legkeresettebb tárgyak amiket érdemes venni/eladogatni?Vettem egy Tankard O' Terrort és egy Ace of Noblest, de nem nagyon viszik õket pedig AHban sokat látom ezeket horribilis összegekért.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Néhány palát pillanatok alatt elrakok(protot is), néhányat meg meg se tudok karcolni..
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Így némileg fun.
Majd megnézem még milyen blood köv héten t2 fegyverrel, hátha sokat dob rajta..
Sajnos az unholy és a frost nem az én világom 😞
1-2 gemet lecseréltem STR-re most 50% van kereken passzivan
Arénában warr+blooddk+druidal megyünk 2100n vagyunk annyira nem érzem vészesnek bár igaz unholy többet sebez de 1-1 jól elnyomot hysteria warrioron rendesen kitudja végezni az ellenfeleket 😄
2vs2ben viszont 2000 felett már sajnos megérzödik a blood hiányoságai (priest+dk) rugo+priest és mage + priest/mage/rogue szokott problémát jelenteni föleg ring of valorban remélem lesz valami változás hamarosan.
bár most,hogy blizzard tervezi ,hogy vagy warrior ms-t buffolják fel vagy mindenki kap -20% healinget szerintem megoldana sok mindent
A kérdés inkább, hogy megéri-e bloodal menni. A válasz pedig, hogy nem :p
3v3ban esetleg 2 healerrel megéri, de bármilyen másik setupal rosszabb mint unholy, mivel te fõleg a supportot játszod ott nem a dd szerepét (sajnos.. és persze 3.3ban sem lesz semmi ami ezt megváltoztatná. Ráadásul a t10 set bonusból is keszedték a DS dmget, ami megintcsak szopás...).
Spell pen meg amennyi van cloakon az bõven elég.
Persze funra, bgre jobb mint unholy.
statok
3600 ap
27% crit
56% arp pen (itt nem tudom chardev már alapbol beleszámolja-e a talentet)
715 resi
27k hp
még 1 kérdés ami most jutott eszembe miközben irtam blood dknak spell pen mennyire fontos?
Get a life!
Mivel Titangrip 60-tol lesz csak, addig meg 2db 1 handler, vagy 1db 2 handler.. igazabol sehogyse fog kijönni az erõssége igazan.
Btw hanyas vagy?
Köszönöm
Get a life!
Get a life!
BattleTag: kabel15#2672
Wool Cloth ot hól lehet nagy mennyiségben farmolni?
18-as lock vagyok hordás.
BattleTag: kabel15#2672
(2-2 lett a vége :p)

Én is 1 hónapot kihagytam,de kellet egy kis idõ mire tudtam nyomogatni. (dudu tank) Nem tom.Én bevallom mikor a legalapabb instába vagyunk és tankolok,én akkor is nagyon figyelek.Koncentrálok hogy jókor nyomjak el azt amit kell.Lehet,hogy csak hülyébb vagyok az átlagnál vagy nem tom,de nagyon figyelek.(Szerintem a tankok munkája sem egyszerû! 😊 )
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...