World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bélanéni
Azt írják, 5:00-tõl karbantartás. Ehhez képest 20:00 óta nem tudok belépni. Ti? <#crazya>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

elmondom hogy történt:
kapok egy counterspellt, slow.. elfut,kasztol, egyertelmu, hogy muszaly gripelni, mivel mast nem tok csinalni, ice block, de kb 0.00001 secel a dg elõtt... chain ice miss.. ahogy latod .. pont ugy, ezutan kasztol meg vagy 2õt és halott vagyok .. ghoulom áll frost novaba, strangulate értelmetlen lett volna, ha el is nyomom, mivel strangulate, grip, kb sebzek 10%, ha ezutan a pet stun, war stomp, + 10-20% dmg,de akkor is esélytelen, blink es ennyi, es ezutan fog lenukeolni, és kedves drága ez duel, nem arena, és nem igazán ugyanaz, de ha te idejössz és elvered ezt a gyereket, akkor majd mondhatsz ilyeneket

shaime01
egyébként ptren chains of ice nem dispellezhetõ <#idiota>

Szánalmas bazdmeg ez az aréna...2v2, nyerünk 3x 3pontod következõ bukunk 1x 17et 1x 14et és végül 20pontot ?????? 6meccs alatt nyertünk 9pontot és buktunk 51et ? Ebben hol a ráció ? Szájabaszott geci blizzard, komolyan mondom nevetséges az elsõ meccsünk egy druida dk ellen volt (mi holy pala warrior) 29percet voltunk bent és nyertünk 3pontot, katasztrófa. Felbaszott anynira h mondjam itt a vége.

Get a life!

death grip failed, chains of ice misses.
aszondja, nekem ebbõl az jön le, hogy DG rosszkor lett elnyomva (ice block maybe?), CoI-val meg simán beszivtad, hogy misselted.
mindenesetre, hiányolom a ghoul stun-t, a strangulate-et, s hasonló jóságokat...innentõl már csak azon csodálkozom, hogy azt az arena mastert hogy kapartad össze :S

DJ RX7
torrent seed

:3

[HUN]Crassus
van valami cheat addon ami "laggoltatja" az embert vagy én vagyok a hülye?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

kakaoskalacs
Üdv olyan kérdésem lenne , hogy lehetséges az hogy "testreszabjam" a pet-emet ? ( hUnter kaszt ofc)

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

bélanéni
Köszi, rendi vagy! <#worship>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

picket
"Srácok, remélem nincs harag, hogy itt hirdetek..." - Nincs.

&#3237;_&#3237;

Csirke4
Réteges ruhába mert hideg van.
capaszabi
ha el akarok kezdeni arénázni, mibe érdemes öltöznöm 2v2-re (dk)?
a., honoros gear
b., fullos 245 tank gear
c., 232/245 pve gear
d., egyéb?

Köszi!

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Csak pár példát mondok. Frozen Orb, Crusader Orb. Ha miner vagy akkor titanium ore vagy titansteel bar, skinner akkor rare leather (elfelejtettem a nevét 😊 ), herbás akkor frost lotusból jön a sok pénz. De ha nem akarsz farmolni akkor csináld a northrendi questeket, 80on is, abból jön a legtöbb pénz. Ha egy-két napig questelsz, sokkal jobban fogsz állni. Na meg a daily questek.

Nem tud valaki wow vga tesztrõl?

Valaki tudna segiteni egy kicsit pénzcsinálás ügyben?😊
Szóval most izzítottam be újra az accountomat(nem játszodtam kb fél éve) de sajnálattal tapasztaltam hogy a kb 2000 goldom semmire nem elég, megvettem belõle a cold-weather flyingot azt kész.Tudnátok pár ötletet adni hogy mik most a legkeresettebb tárgyak amiket érdemes venni/eladogatni?Vettem egy Tankard O' Terrort és egy Ace of Noblest, de nem nagyon viszik õket pedig AHban sokat látom ezeket horribilis összegekért.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Igen ezt én is szoktam látni <#idiota>
Néhány palát pillanatok alatt elrakok(protot is), néhányat meg meg se tudok karcolni..

[HUN]Crassus
ez dettó nálam is így van....

shaime01
errõl a dmg dologra jutt eszembe amikor általában dk-val kerülünk össze (feral a társam) nem igazán szoktam izgulni mert nyerünk többségében viszont néha (full furi set + s7 fegyo/shield, 2400sp , 950 resi) olyan dk jön velünk szemben aki ugyanugy pvp gearelt max 1-2 pve cucc de mégis képtelen vagyok kihealelni és nem azért mert beszakit hanem mert ugy viszi a hpmat mintha ott se lenne nem tudok rájönni ,hogy mit csinál másképp de szoktuk nézni ,hogy egy dk rámjön s7t2 fegyverel ütni ütöget de semmi komoly jön egy másik az pedig 20mp belül összepakol cd nélkül ennyire rng lenne az a játék? <#nemtudom>

shaime01
jó pár pve cucc + talentbol van +10%

[HUN]Crassus
hogyvan olyan sok? az én warrimnak +10%/battle stance/ is csak 39% van pedig a fegyóm a lõfegyver+nyaklánc is arp-s...van rá talent a dk nak?

Én is utálom már unholyt. Most én is így 4*t9-el megyek, hogy egyáltalán hozzak valami normális dmget. Úgysem engem üt egyik setup sem, max wizardcleave, azt meg lehet LOS-olni :p
Így némileg fun.

Majd megnézem még milyen blood köv héten t2 fegyverrel, hátha sokat dob rajta..

shaime01
köszi a választ gyors volt! 😊
Sajnos az unholy és a frost nem az én világom 😞
1-2 gemet lecseréltem STR-re most 50% van kereken passzivan
Arénában warr+blooddk+druidal megyünk 2100n vagyunk annyira nem érzem vészesnek bár igaz unholy többet sebez de 1-1 jól elnyomot hysteria warrioron rendesen kitudja végezni az ellenfeleket 😄
2vs2ben viszont 2000 felett már sajnos megérzödik a blood hiányoságai (priest+dk) rugo+priest és mage + priest/mage/rogue szokott problémát jelenteni föleg ring of valorban remélem lesz valami változás hamarosan.
bár most,hogy blizzard tervezi ,hogy vagy warrior ms-t buffolják fel vagy mindenki kap -20% healinget szerintem megoldana sok mindent

Túl sok az arp, és az str rovására megy. 50% passzív bõven megteszi már(chardev beleszámolja talentet).
A kérdés inkább, hogy megéri-e bloodal menni. A válasz pedig, hogy nem :p
3v3ban esetleg 2 healerrel megéri, de bármilyen másik setupal rosszabb mint unholy, mivel te fõleg a supportot játszod ott nem a dd szerepét (sajnos.. és persze 3.3ban sem lesz semmi ami ezt megváltoztatná. Ráadásul a t10 set bonusból is keszedték a DS dmget, ami megintcsak szopás...).
Spell pen meg amennyi van cloakon az bõven elég.

Persze funra, bgre jobb mint unholy.

shaime01
kérdésem lenne hozzád dk-val kapcsolatban grim toll és a másik trinket nélkül arm penetrationra gemmelve u25 fegyverel (kb s7 szintü) vegyitve pve és pvp geart chardeven olyan 700 resi kijött és 56% arp pen szerinted megéri? vagy inkább menjek full str-e? sok embert végigkérdeztem már mindenki mást mondot gondoltam akkor még utoljára megkérdezlek téged is 😄

statok

3600 ap
27% crit
56% arp pen (itt nem tudom chardev már alapbol beleszámolja-e a talentet)
715 resi
27k hp

még 1 kérdés ami most jutott eszembe miközben irtam blood dknak spell pen mennyire fontos?

Csirke4
<#rinya><#rinya><#rinya>
52, és minden létezõ heirloom megvan 😊

Get a life!

Armssal sztem könnyebb fejlõdni, bár a fury se lehet rossz ha vannak heirloom itemek. 80-on is igazabol 219ilevel felett lesz jobb a fury kb.
Mivel Titangrip 60-tol lesz csak, addig meg 2db 1 handler, vagy 1db 2 handler.. igazabol sehogyse fog kijönni az erõssége igazan.
Btw hanyas vagy?

Valaki tud nekem linkelni egy furry warrior buildet fejlõdésre ?

Köszönöm

Get a life!

picket

&#3237;_&#3237;

<#fejvakaras>

Get a life!

Csirke4
ty
Gratulálok.

Csirke4
Kúrva anyád. :C
Fehercsoki
Azok inkább linen clothot dobnak.

kabel15
Amúgy én azt hittem hogy vannak 10-15 köröliek is amik dobják és azokat könyebben leverném.

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Kösz.

Éppen ott küldiztem most.

Hát ja. Jó lenne ha egy ilyen mmr-û csapat amikor új teamet csinál akkor nem 0-ról kéne kezdenie.

[HUN]Crassus
2500-as MM-el?

Mivel új csapat?

Nem.

Fehercsoki
Itt van hogy milyen mobok dobják,ha nem akarsz allys területre utazni akkor õket farmold.

[HUN]Crassus
+47 pont? érdekes

kabel15
Hello.

Wool Cloth ot hól lehet nagy mennyiségben farmolni?
18-as lock vagyok hordás.

Csirke4
Lehetek a barátod?
Így kell furious gladiator teamet begyalulni (akik mellesleg most rank1ek 90%os win rate-el), olyan teamel akik eddig nem játszottak együtt (azaz én csatlakoztam ismeretlen druid warrihoz :p).
(2-2 lett a vége :p)

Az megesik.😊
Én is 1 hónapot kihagytam,de kellet egy kis idõ mire tudtam nyomogatni. (dudu tank) Nem tom.Én bevallom mikor a legalapabb instába vagyunk és tankolok,én akkor is nagyon figyelek.Koncentrálok hogy jókor nyomjak el azt amit kell.Lehet,hogy csak hülyébb vagyok az átlagnál vagy nem tom,de nagyon figyelek.(Szerintem a tankok munkája sem egyszerû! 😊 )
Littlepig13
a played asszem 1.5 hét volt vagy talán 1 hét nem tudom már

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

Littlepig13
én anno nyáron kezdtem el wowozni újra és 1 rõl a sámimat Kheenyt június 10 tõl július 1-ig 80-ra húztam. lehetett volna gyorsabb is tudom csak elsõ kari volta realmen és még nem volt boa-m.

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

azzal a kezdeti counterspellel nyeri meg a duelt.. nem gripezni akarom, hanem lelassitani.. de mivel ramrakja a slowt.. igy annyi eselyem lenne, ha õ is folyamatosan le lenne lassulva, de így mire lejar a counterpsell mar eselyem sincs