World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

picket

ಥ_ಥ

Csirke4
/target Botond /cast Életkedv (Rank 10)
Botond attempts to run away in sadness.
/assist Picket /cast Humorérzék (Rank 5)
Humorérzék (Rank 5) fades from Botond.
Botond becomes enraged.
Picket suffers 200 emo damage from Botond's Érfelvágó strike.
Picket dies.
/cast Vanish (Rank 3)
Csirke gains Csirke's Stealth.
Csirke gains Csirke's Vanish.

<#sir>
Botond
A humor meg a retardáltság nem szinonímák.
picket
Yo plu604, I'm really happy for you and imma let you finish, but picket has one of the best delete buttons of all time!

Amit ezzel mondani akarok, hogy ez a humoros topikba való, és itt nem is kell értenie az embereknek. Attól függetlenül valaki Botondnak adjon el egy stack humorérzéket meg életkedvet <#idiota>

&#3237;_&#3237;

rhazid
anyám

\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"

Lacee
jaaa, így már leesett 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

és most úgy õszintén.. szerinted a magyarok hány százaléka halott errõl az esetrõl ? (szentem kb 15-20%, de lehet sokat mondtam) , én szmély szerint halottam róla, de így se értettem meg elõször.. mert nem ugrott be, hogy õ is pont azt mondta..

Botond
És ebben az ég egy adta világon semmi vicces nincs. Pont ugyanannyira erõltetett szar, mint leeroy jenkins volt, vagy a when u see it u will shit bricks, spammolás. Elsõre se vicces,de milliószor lekoppintva meg végképp nem.
plu604
oké oké 😄 azt hittem nézegetitek... de akkor linkelek párat.
Tehát az egész úgy kezdõdött, hogy Kanye West egy díjkiosztón berohant a színpadra, kikapta Taylor Swift (a díjazott) kezébõl a mikrofont, és kifejtette hogy szerinte Beyonce jobb volt. Ezt itt láthatjátok. A szövege ez volt: "Yo Taylor, I'm really happy for you, and I'mma let you finish, but Beyonce had one of the best videos of all time!"
Ebbõl a parasztságból rengeteg kép született, mint például:

És hasonló f*szságok. Így már érthetõ?

Lacee
ha már ezt leírtad, ennyi idõ alatt elmondhattad volna a poént is 😛
világelsõk 2v2-ben, és Hydrának hívják, eddig megvan.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

gecci ezek itt tartanak már ? ezeket 2x megvertük, de kaptunk is tõlük.

Get a life!

libraryban nekem is ezt csinalta, cathedral es armory teljesen jo volt viszont, behuztam mindent aztan vegen aoe.

Igen, komoly, miért tudsz valamit, vagy csak meglepõdtél, vagy ironizáltál amit nem éreztem? 😄

plu604
ezek szerint nem nézegeted a humoros és aranyos képek és videók topicot.

Köszi!
panther112
Menj fel a wow-europe.com-ra. Töltsd le onnan az alapjátékot+TBC-t, telepítsd fel. Ha végeztél kérd a 10 napos trial-t, és kreálj egy 10 napig érvényes trial account-ot, ez le lesz írva a hivatalos honlapon, hogyan megy. Ha lejárt a 10 nap, töltsd le a WOTLK-ot, és kérd a 10 napos WOTLK trial-t. Az utóbbiban nem vagyok biztos, hogy menni fog, lehet, hogy ahhoz már normális alap/BC acc kell. De 10 napig addig is tudsz játszani, ha jól tudom a lvl20-as korlát még bent van, de lehet, hogy már kivették. Sõt most már abban is elbizonytalanodtam, hogy az elsõ trial mehet-e BC-vel együtt, mindegy, menj fel wow-europe.com-ra és nézd meg, hogyan mûködik pontosan a trial, mik az aktuális lehetõségek. Így sok év távlatából nekem már halvány fogalmam sincs, illetve nem igazán érdekelt mit változtattak.

és ebbe mi a vicces ?

plu604

Fehercsoki
Vedd meg és kapsz kódot.

Taylor10
kellene egy kód a felhasználó csináláshoz.

kéresz egy pohár tejet ?<#vigyor2>

Get a life!

panther112
Vannak még lvl60-as törtszerverek? Esküszöm ki is próbálnám a hétvégén, BC elõtt kezdtem pár hónappal😞

Taylor10
majd valaki segítsen már hogy hogyan játsszak a wow-al.amúgy köszönöm a segítségeket.

bélanéni
Minden gond nélkül.

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

plu604
Mi bajod az egriekkel mi? <#banplz>

panther112
Már nem.

Taylor10
de attól tudok ingyen szervereken játszani??

Fehercsoki
Persze,de akkor a kiegészítõket nem tudod használni.

Taylor10
sziasztok.nekem a game 2.63 gb és négy cd-és.lehet vele játszani úgy hogy a két kiegészítõ nincsen fent??

ez most komoly ?

Hali. Tegnap vittem le havert SMbe, behuztam a fél instát, hogy majd 1 aoe-vel megoljem mindet, ahogy szoktam, erre a mobok elkezdenek visszamenni a helyukre! 😮 Még soha nem volt ilyen, pedig csináltuk már párszor. Ugye nem "nerfelték a bosstot" ?

shaime01
27k hp , 3900 ap 700 resi a többi stimmel 😄

egri noob 😄

Get a life!

Bis gear 4 pve cuccal link
Én erre gyúrok most 😊

shaime01
nah blood dk változásaim

elöször átgemeltem full str-re igy lett talentel 30% passziv arp érezhetöen kevesebb lett a dmgem platesek ellen igy annyira nem volt jó 5let, de mondtam várok még mert közben sikerült 3vs3ban 2200at elérni és kivettem az s7 t2 fegyvert igy már jobb volt a dmg viszont még mindig nem éreztem elég jónak ezért beáldoztam ~300-350apt arpenért igy sikerült összehoznom egy 50% passziv arpent és azt hiszem végre sikerült megtalálnom az arany középutat 😊
összegében blood pvpre normális pve cucc kiegészitök nélkül elég gyenge viszont megfelelö itemekel 3vs3ban talán még jobb mint az unholy <#crazya> v

viszont 3vs3ban warrior nélkül sajnos semmit se ér

Császtok, nekem olyan problémám lenne ,hogy mikor belépek a játékba, akkor elfogadom a szerzõdést az új patchel meg minden. És beírom az account infókat de mikor kiválasztanám a realmot wow error. Utána megint megpróbáltam és rájöttem ,hogy kb. belépés után 10mp-vel dob ki wow.exe erroral. Már mindent megpróbáltam és nem megy (újratelepités, újrapatchelés, rendszergazdagént inditás)! Lécci segítsetek!
PiszkosFred
WTF mappa torlese

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Sziasztok!

Mostanában fõleg töltõképernyõnél és Dalában nagyon sokszor lefagy a WoW és ha valahogyan sikerül is kilépnem belõle csak gép újraindítás után tudok visszalépni mert mindig dc-t ír ki. Az valószínû hogy nem a gépemmel van a baj mert ezt régebben nem csinálta, csak az utolsó pár napban. Ha tudnátok mondani valami dolgot hogy mit csináljak vele azt megköszönném 😊 Elõre is köszi 😄
[HUN]Crassus
nemszoktam ilyesmit,de ezt csekkoljátok le!
5 millió embernem tévedhet😛

minden van ami egy jó munkahelyi játékhoz kel: zöld,kék,lila sõt legendary narancs item,szintlépés,skillfa,labirintus monszták,kincsek,öltöztetés dandd feeling

http://www.gamesforwork.com/games/play-9308-Monsters_Den_-_Book_of_Dread-Flash_Game

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

picket
Már látom, hogy milliárdos leszek a Leszoktam™ márkájú cigimmel:
-Mit szívsz?
-Leszoktam.
-Ja, az tök jó!

&#3237;_&#3237;

shaime01
gogo frost / blood 😄

Botond
És ezért inkább aion? 😊 Az baromi nagy leszokás. 😊
Oldern the 1st
Akkor már csak az a kérdés, hogy ki az anyám kínját érdekli a duel teljesítménye a DK-nak mage ellen? 😊

[HUN]Crassus
ehhh az komoly

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Fasza lesz 3.3 scourge strike dknak. Sima hitben összesen 1k-t üt pulykába 800+ resivel. Komolyan ezzel mit akartak...

nem nehéz, csak nem akarsz 😮

mar jo.

mar jo.

battle.net accal most nem lehet belepni, gebasz van.

okok, relax, nem akarta senki se birálni képességeid, csak szimplán elsõre ez jött le a screenshot-ból :S
viszont ha duel, akkor én igy csinálnám:
- duel start elött, odébbfutok, petet leállítom, elfutok tõle (a miért egyszerû, mert ha engem befagyaszt petet akkor se fogja)
- duel start
- ha counterspellez, akkor pet jump+stun
- ha nem, akkor futás hozzá (esetlegesen egy d&d ledobása + how generálna annyi rp-t, hogy ams-t be lehetne tolni még frost nova elött, passzolom, ki kéne próbálni)
- ha befagyaszt, és castol, akkor strangulate
- dg-t (+ coi-t utána instanban) mindeképp csak és kizárólag blink utánra tartogatnám
- ha nem frost novazott, s ütõtávba kerültem, akkor ams, mert elég jó eséllyel novázik, hogy ne csapkodhasd.
- aztán ha minden kötél szakad, akkor antimagic zone low hp-n meg petheal
- meg még mittudomén, elsõre ezek jutottak eszembe.

igazából nem okoskodni akarok, meg ezt igy most elmondani qrvára nem lehet, mert tényleg ott kéne lenni, s csinálni, de slow-ra biztos nem lõném el a DG-t, ahhoz túl nagy rajta a cd, meg 1 blink és hello, aztán kb. el is dõlt a duel. ja és mage ellen én asszem szigoruan frost pres-ben tolnám, unholy-sként inkább a túlélésre próbálnék játszani s szép lassan leabálni a hp-ját, mint lerohanni, aztán 2-3 shotolni, mint blood-dal...
de még igy is cinkes, mage mindig is nagy ellenfele volt a dk-nak...bár mostanában kb. minden az neki 😄

amúgy most nem wow-ozok, épp leszokóban vagyok...ismét.
remélem most tovább tart majd, mint a múltkori kb. 1,5 hónap...elég nehéz megszabadulni ettõl a qrva game-tõl -.-