World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

közel sem, csak hasonlítasz egy ex guild társamra akitõl már már hányok... feleslegesen dumált

ui: mellesleg azok a hibások akik már általános iskolában PC-n megírt házidogákat kérnek a gyerekektõl ezáltal felgyorsítva a butítást, +még a rövidítések

[HUN]Crassus
swiftness poti?

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem fog legalábbis szerintem nem.Sima 25 ösben végigtekeri mindenki 1-2-3 hét alatt hard módban meg ugyanez lesz mint anubon most,odáig abszolute nem nehéz az viszont idegesítõen idióta fight.A cataclysmrõl meg csak annyit hogy a guildben amiben játszom ugy a fele raidelõ állomány jelezte hogy köszi szépen ennyi volt, arthassal vége a történetnek részünkrõl.
capaszabi
😄

picket

ಥ_ಥ

capaszabi
"én "anyázok, zsidózok". "

141084-es komment végén pnt ezt teszed!

Tudjátok mi a legérdekesebb? Elõttem már említették, hogy van erre igény, hogy itt egymás oltásával foglalkozzunk, hiszen a játékban/játékkal nem történik semmi és nem is fog?! Itt szeretném megkérdezni mit gondoltok IC fog (a PTR alapján) fog akkora változást hozni a játékban, mint az sokan remélik vagy azt csak a Cataclysm hozza majd meg, vagy talán az sem?

picket
A korábbi flém, anyázás, zsidózás meg van idézve a "moderátorok figyelmébe" topikba, amint az idézõkapuba belenyúlnak még, azonnal megjelenik a megoldás, mert már unom, hogy minden büntetés nélkül én itt törölgetem a táblát, mint jó vazallus a diákcsínybõl rajzolt hímvesszõket. Majd jön a tanító néni, és intézkedik.

Leírtam, hogy a személyeskedést lehet mellõzni. Látod, ebben nem említed senkinek a magánéletét, a biológiai törzsfejlõdésben elfoglalt helyét, és csodák csodájára nem törlöm.

Mindezek mellett továbbra is várom az idézeteket tollamból (billentyûzetembõl), ahol én "anyázok, zsidózok".

ಥ_ಥ

Lacee
/agree

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Ó jajaj ebbõl mekkora flém lesz, picket, mehet a fél oldal a levesbe. Kérlek.

Nem vagy moderátornak való. A korábbi flém, anyázás, zsidózás bentmarad, én amikor normális stílusban helyre akarom tenni, azt meg törlöd. No hát kutyából nem lesz szalonna, hiszen pár éve még te tetszelegtél Crassusunk mostani szerepében.

Lacee
basszus, Crassus, szakadj már el a zsidóktól, a grammarnáci kifejezés nem konkrétan NÁCIT jelent, csak egy olyan embertípust, aki online helyzetekben állandóan a többiek a helyesírási/nyelvtani hibáin lovagol. (gyk lehetne a kifejezés "nyelvtani vörösterrorista", mivel ebben kivételesen nincs politikai vonatkozás, csak szarabbul hangzik.)
Bõvebben az UrbanDictionary.comon:

Grammar Nazi

A captious individual who cannot resist the urge to correct a spelling and/or grammar mistake even in informal settings. After pointing out the linguistic shortcomings in others, a Grammar Nazi feels a strange sense of twisted and unconstructive intelligentsia delight.

In reality, they are making someone else feel bad for no reason and unintentionally implying that their "superior" grammar skills are all they have to show for a wasted liberal arts education.

While proper grammar usage is all well and good, a Grammar Nazi cavils even insignificant errors in English to somehow win an argument. Of course, rather than being genuinely persuasive in an argument, pointing out English errors is a weak attack only on the typist's credibility and never has any bearing on the underlying premises and assertions therein.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Fuss neki újra, hátha megy személyeskedés nélkül. Olvasd el a #141064-t újra, hátha megnyugtat, vagy meditálj, tudomisén!

ಥ_ಥ

Gerygrey
Köszi!

Mivel most nincs kéznél ismerõs akinek megvan a wow, kipróbáltam a repairt, vissza is hozta a wow.exe fájlt... Igaz, hogy csak a WOTLK feltelepítése utáni, 3.0.2 verziót, de még mindig elõrébb vagyok ezzel mint ha az egészet újból fel kellene tenni egy rohadt exe miatt. Mégegyszer köszi a segítséget!
[HUN]Crassus
14070#
simán menni fog igen!

Nem valószínû.Rakd fel az alapjátékot+bc+wtlk majd innenmax sévszélességgel le tudod szedni a 3.0-tól a most aktuális patcheket.A másolgatós módszernek a hátulütõje hogy bármmi szarra errorolhat.Ez kicsit idõigényesebb de ugy 2 óra alatt megvan.
capaszabi
segitek:

a grammarnácizás nem nácizás.

picket
Simán. Csak a wtf könyvtárat töröld. De próbálhatsz repair.exe-t is a problémádra, bár nem tudom megoldaná-e.

ಥ_ಥ

picket
Visszakereshetsz, hogy mikor hoztam fel mások magánéletét. Sok sikert hozzá! 😊
Azt persze nem mondom, hogy az itt leírtakkal vagy a játékkal kapcsolatban nem írtam provokáló dolgokat. Vitázni, sarkítani, elgondolkozni és másokat elgondolkoztatni nem rossz.

ಥ_ಥ

Gerygrey
Simán kitolom a program files/world of warcraft foldert egy hordozható vinyóra, itthon felmásolom és azt mondod, menni fog?
[HUN]Crassus
menj át haverhoz és másold át a WOW-mappát.....leggyorsabb legegyszerûbb....a telepítéses módszer kb. egy full nap😊

Gerygrey
Sziasztok!

Rég nem wow-oztam, gondoltam kipróbálom mik változtak az elmúlt fél év során. Azóta sajnos volt egy win reinstall, úgyhogy alapjáték + egymillió peccs + BC + újabb párszázezer peccs + WOTLK + még néhány százezer peccs... Az egész tegnapi napom erre a fosadék szarra ment el, most meg a kétmillió-nyolcázezredik peccs telepítése közben elment az áram, és nincs wow.exe a wow mappámban. Kicsit sem dühítõ a dolog...

Mi a fészkes fenét tudok most csinálni? Ha újra kell kezdeni az egész telepítést az elejérõl, akkor személyesen verek bele egy baltát a Blizzard vezérigazgatójának fejébe. Hogy lehet így elb***ni egy játék telepítését?
Csirke4
"más ember magánéletérõl sértõ víziókat - sem szóban, sem írásban - alaphangon nem korrekt dolog közkinccsé tenni."

Gyerekek szerintem feltörték picket regjét.
picket
Szimplán csak hagyjátok abba. Te is vedd észre, hogy túlreagálsz dolgokat, meg Botond is észre vehetné, hogy más ember magánéletérõl sértõ víziókat - sem szóban, sem írásban - alaphangon nem korrekt dolog közkinccsé tenni. Senkinek az élete fölött ítéletet mondani nem a mi dolgunk, minthogy nem is ismerjük egymást. A topik arra való, hogy a játékról és annak bármely körítésérõl (akár egyes játékosok vagy játékoscsoportok viselkedésérõl, amíg ez nem csap át politizálásba) információkat közöljük egymással, és megvitassuk azokat. Akinek ez nem megy kulturáltan, annak törlöm a hozzászólását, akinek nagyon kulturálatlanul megy csak, azt felsõbb fórumokon ítélik meg. Ennyi.

Nem foglalkozik a topik: adócsalással, munkahelyekkel, szexuális élettel és szexuális hovatartozással, népek, kisebbségek és etnikumok viselkedésével illetve egyes személyek odatartozásával. Fõleg ha ezek mind csak a hozzászólás írójának gondolataiban léteznek, vagy egyszerûen sértegetés a célja. Nem szeretném, ha mindentõl félnénk, hogy le szabad-e írni, de ugye tudjuk, hogy szabad emberek szabad országban azt csinálnak, amit szabad. Vannak írott, és íratlan szabályok (sg fórum szabályai, helyesírási szabályok, stb.), próbáljuk tartani magunkat hozzá, és akkor nem kell százmázsa offot eldózerolni. Köszönöm!

Akinek pedig nem megy a helyesírás, vagy gyakran elgépeli az írandóját (mint én is), az használjon olyan böngészõt, amiben van beépített helyesírás-ellenõrzõ (pl. Firefox).

ಥ_ಥ

picket
Fórum / Moderálási elvek / Hozzászólások törlése rész utolsó bejegyzése. Ez fórum, nem bolhapiac. Eddig az volt az általános vélemény (amit én is osztottam), hogy aki normálisan meg szeretne válni a játékától, az tegye. Nem is igazán sorolnám a reklámok közé az olyan egymondatos dolgokat, mint pl. "Megválnék accountomtól, jól felszerelt 80-as warrior, pm-ben kérdd a részleteket". Sajnos elterjedt az a dolog, hogy itt ezt lehet csinálni, mégpedig korlátlanul. Így keletkeznek az olyan hozzászólások, ahol a 28-as karakterek herevédõje is fel van sorolva, emesen címmel, mivel az illetõ csak ezért regisztrált, és soha többet nem jön ide. Ezzel pedig csak zavarja köreinket.

ಥ_ಥ

[HUN]Crassus
igazad van....moderálják ki az offot! majd megpróbálom nem észrevenni a pincés botondot aki 0/24-ben azt lesi mikor tud beszólni nekem....

Hmm.Kicsit túllõtetek a célon.Ez egy ötéves játék topicja ahol a játékban a látszat ellenére ugy másfél kétéve az égegyadta világon nem történik semmi.Crassus higgadj le mi a falloszért kell neked leállni bárkivel.Szerzel ennek a "nagyon jófej" srácnak egy jó napot hogy húúú de beszóltam megint és micsoda frappánsat.Ez a fajta itt szólhat be itt lehet véleménye.Egyszer qrva régen említette offként azt is hogy õ már nem játszik mert keményen látástól mikulásig dolgozik, és meg is lett a zzzálmai autója most biztosan a zzzálmai házáért dolgozik keményen.Ergo tutira van rálátása hogy te mit csinálsz hogy élsz, mitöbb valamikor azt is offolta hogy megszaporodtak vagyis a zzzálmai autója-háza-akármiyle mellé most még van ép egyébb elfoglaltságai is.Magyarul szegény arc egész nap szív keményen akármit csinál haza megy ott a szaporulat meg a zzzálmaji nõje aki valószínû basztatja.Mi marad neki szórakozás?Néha beloggol játszik, vagy fórumokon jól beszól persze személyeset, sértõt és örvend vala.Az internet ezt hozza magával egy sima irodai-utcai-korcsmai helyzetben ezt ugyan nem tudná megtenni mert valószínû hogy padlót fogna ezért valahol be kell szólnia.Itt ugye meg inzultus nem lehetséges nem kell azon agyalnia a szituáció után hogy pereskedjen és ki tudja e fizetni a zzzálmai ügyvédjét vagy felkeljen a földrõl és elhuzzon a pitsába.

Amugy valóban ráfér a topicra egy kis moderálás iagzából egy halott játéknak nem is nagyon kell topic.
B@lu
Tisztelt házigazda Úr!

Legyen szíves eltávolítani eme szegénységi bizonyítványt!

Köszönettel! ...

[HUN]Crassus
LÓFASZT SE TUDSZ RÓLAM TE MOCSKOS NÁCIZÓ, ZSIDÓ FASSZOPÓ, KIS GECILÁDA!

Csirke4
Én csak arra írtam, hogy nem lesz úgyse nyugdíjunk. :>
shaime01
senki se tudja , de ha ismernéd rl akkor megse mernéd említeni.. kb nekem ez jött le

[HUN]Crassus
te is ilyen beszólogatós viccesgyerek leheccc....

nekeem mmeg, van vízípúskám

Szerintem ne mennyünk bele szociológiai elemzésekbe. Viszont egy kérdés ti sem tudtok belépni az account managmentbe, mert nekem se a battle.net, se a wow.eu nem engedi, azt írja ki, hogy a szolgáltatás jelenleg nem mûkõdik, de csak nekem nem?😊

[HUN]Crassus
nekem sem nyájas a stílusom,de aki ismer RL az tudja milyen vagyok és miért leszek hepciás az ilyen emberekre....

shaime01
istenem nem irta le helyesen.. de megértetted inkább veled van gond ha ezekután rögtön elkezded szidni a szüleit ,hogy rosszul nevelték.. szánalom.

Lacee
Ja, egy-két elütés... meg a központozás teljes hiánya, fél-fél mondatok egymás után dobálva, ahogy az eszébe jutottak, nehogy gördülékenyen olvasható legyen... Ettõl függetlenül persze nem kell elküldeni az anyjába azt, aki ilyet leír (minek bunkólkodni ugye), de ha már hirdetni szeretne, akkor vegye a fáradságot és fogalmazzon normálisan. Az, hogy "sosem volt jó a helyesírásom" nem mentség, ha valaki tud alapvetõ matematikai mûveleteket végezni, akkor nehogymár azt a néhány törvényszerûséget ne tudja megjegyezni, ami a mindennapi fórumozáshoz/íráshoz kell.

[HUN]Crassus
Ha láttad volna a kitörölt szöveget tudnád nem 1-2 helyesírási hibáról volt szó..... én sem írok 100%-ig helyesen! Bõdületes sötétséggel megszerkesztett halandzsa volt amire ugrottam...,de mindegy.

Jogos...Crassus tapló volt, de valamilyen szinte jogosan, mert a fórumon íratlan szabály, h nem illik eladó accot hirdetni...megint más kérdés: egy új fórumozó honnan kéne h tudja?

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Egyébként, oltsál le nyugodtan részben igaza van Botondnak. Nem mindenkinek adatik meg a helyesírási érzéke, nekem sem volt soha és, ha nem lenne már minden fórumon beépített helyesírási ellenõrzõ, akkor engem egy alul iskolázott 12 évesnek néznétek pedig 3. éve járok egyetemre. Ezzel csak azt akartam személtetni, hogy nem mindenki primitív, aki nem tud írni, van aki a szavak embere és nem az írásé.

[HUN]Crassus
megszoktam tõle...bizonyára napi kapcsolatban vagyunk ,hogy ilyen jól ismer.....

Grat, sztem most süllyedtél a szintjére, csak nem írtad ki nyíltan, h nyomoréknak tartod...am meg tényleg nem itt kéne hirdetni, bár ezt ki lehetne írni a törtös izé mellé...

Megint egy accárus tag akart itt hirdetni, õ meg felhúzta magát, ennyi.

[HUN]Crassus
már ki lett törölve,hogy mire írtam....sosem tudjátok meg😛

shaime01
Neked most tulajdonképpen mi bajod van?

Majd légyszíves válaszolj a privire! Egyébként mindkét féllel egyetértek. A topik házigazdával is mert, ez szóljon a játékbeli történésekrõl, és azzal is aki meg akar válni tõle mert végül is ez még belefér. Amúgy meg grammarpolice ninonino!

kemények vagytok😄
picket
Account eladók kíméljenek, a topik nem zsibvásár (volt, amíg meg nem próbálták azzá tenni).

ಥ_ಥ

Littlepig13
asd ezt faszán félre gépeltem >.< na mind1 korán van még nekem : ]

I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

[HUN]Crassus
Nos igen a szülõkkel igencsak elbeszélgetnék....a gyereknevelés kimerül abban,hogy fizetik a havidíjat a gyerek szarik az iskolára/tanulásra és "EZ" lesz belõle....hulladéka a társadalomnak.