World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerinted a vallási háborúk miért vannak?
Ott is kb ugyanezvan, hogy különbözõ véleményen vagytok, amelyek közül ráadásul egyik sem bizonyítható és lám képesek saját magukat felrobbantani, meg halomra gyilkolni embereket.
Inkább igazi áldás ebben a világban az, hogy csak a hozzászólásokban minõsül meg a különvélemény.
Érdekes ahogy mindenki azt hiszi hogy a WoWosok minden idejüket játékkal töltik. Erõsítsetek meg abban a hitemben hogy nem, de ha mégis, hát én biztosan nem. Suliból hazaérek, kutyasétáltatás, tanulás, ügyek intézése (ha van, pl posta, vásárlás, stb), haverommal találkozok és még sorolhatnám mit csinálok. Amikor eljön az esti tv elõtt döglõs unatkozós nem-tudok-már-mit-csinálni-de-lefeküdni-még-korán-van akkor indítom el a wowot.
Üres hordó kong a leghangosabban, úgy gondolom te lehettél az aki minden idejét wowozással töltötte.
/OFF
"ényleg kell valami //gitározás//..."
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
S amit írtam csak poénnak szántam,ha emiatt az atomkockák sértésnek vették hát vegyék.😛
A Diablo 2-t egyszerû szórakozásnak ajánlom. Ez is addiktív (a felsoroltak közül mind az), de ha kordában tudod tartani, és eljátszogatsz vele, akkor szórakoztató lehet, és jó kikapcsolódás. Sokat gondolkozni nem kell hozzá.
A Warcraft 3 real time stratégia. Itt már egy kicsit kell gondolkozni, meg van története is, de ez sem bonyolult. Itt inkább a történetet emelném ki, ha nem arra vágysz, hogy egyenesen elõre haladva szörnyeket ölj le, akkor ezt válaszd a Diablo helyett. Angoltudás szükséges. Warcraft 3-tól nem szoksz rá a World of Warcraftra, esetleg kedvet kapsz hozzá, a történet ugyanis wow-ban folytatódik.
World of Warcraftnál a hangsúly a karakter fejlesztésén és a kooperatív játékon van. Az elõzõ kettõ offline megy, ezért viszont fizetni kell, mert a kiadó Blizzard szerverére csatlakozol fel, csak így tudsz játszani. Ha "hús-vér" emberekkel vagy ellenük akarsz játszani az AI gyilkolása mellett, akkor ezt ajánlom. A havidíj nem egy hatalmas összeg - akinek éheznie kéne hogy kigazdálkodja, annak mibõl van számítógépe meg internet elõfizetése? - ha meg nincs állandó jövedelmed, sem 3500 forintnyi zsebpénzed, akkor tényleg nem neked való.
ಥ_ಥ
2. Ha már nem érdekel a WoW, miért vagy itt? Itt valami ellentmondást érzek.
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Szerintetek melyik a jobb vétel Diablo 2 kiegészítõivel együtt 4000Ft-ért vagy Warcraft 3 8000 Ft-ért ebbe beletartozik a kiegészítõje is. Nekem ez idáig Overlord, Fable és a heroes of might magic összes része van meg. Nekem az ilyen fantasy tipusu játékok jönnek be. Nem tudom hogy ezekhez mérhetõ-e a diablo 2 vagy a warcraft. Én azért is vagyok bizonytalan, míg a diablo 2 és majdani 3. rész internetes része ingyenes, addig a wow-ért fizetni kell. És én a warcraft 3-ra abból szempontból nem szeretnék rászokni, hogy majd esetleg wow-zak is mert a wow havidíjas. Gondolom olyan része a warcraft-nak nem lesz várható, aminél szintén nincs havidíj úgymint a harmadik rész esetében. Elõre is köszi a válaszokat!!!
Üdv. Goo
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
-Nem láttad azt a képet,amikor a hidegviz csap felett oda volt írva mana a melegvíz felett meg HP? 😛
-A télapó sincs és a jézuska se,mégis sok évig bemesélték neked.😊
-A dugót el tudod kerülni,a laggot nehezen.😊
-Márakinek nem rézbe kerül a kenyér...(huhh ez csúnya volt,lehet kimoderálnak.😊
-Hozzáteszem plusz erõt se kapsz a kabátból,nem beszélve az intellectrõl... 😊
-Lehet idézni szállítóezközt...ott a taxi. 😊
-A láb nem kopik,max reped (nõk ne figyeljenek ide)
-Tudom a blink se lenne néha rossz,de tudsz például IceBlock-ot. 😊
+Meg belül is, ha nem takarítod rendesen 😊
-A manacsík kékje nem csak a hidegvíz csapja
+He?
-Ha kilépsz az utcára,nem érzed a pixelhibákat
+Helyette érzed az orkok szagát és a gnómok idegesítenek, elf csajok pedig nincsenek 😞
-Nem laggolsz
+Csak dugóban.
-Nem goldért vásárolsz
+De nem is 20 réz egy stack kenyér 😞
-Elsõre furcsa lesz,hogy a kabát ami rajtad van, nem epic.
+Csak ha lila címke van benne?
-A mountodat lecseréled BKV-ra,autóra biciklíre,de vigyázz nem idézned kell.
+Néha jobb lenne idézni. Van helyett parkolódíj, lassan 10e HUFos bérlet, szaros-csíkos-villamosülés, késés, vasutassztrájk, kopasz béemvés beragadt dudával és kitágult orrlyukakkal.
-Használnod SAJÁT lábaid.Autorun-t felejsd el.
+Ha használod elkopik, ha nem használod elsorvad. A billentyûzetet lecserélheted, a lábaidat nem 😞
-Sokkal több képességed lesz ami nem szintõl lesz függõ.
+De néha azért hiányozni fog a polimorph, a seduce, a csapdák, a psychic scream, de az execute meg a kidney shot (magyarul tökön rúgás) is...
ಥ_ಥ
A PvP harc itt is megvan,csak nem dps-re mérik.
Kicsit furcsálni fogod,hogy az emberek fejük felett nincs semmi,de ne aggódj a display nézeten nem tudod bekapcsolni.
Itt nem él a red is dead
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Néhány apróság:
-Van élet a számítógépen kívül.
-A manacsík kékje nem csak a hidegvíz csapja
-Ha kilépsz az utcára,nem érzed a pixelhibákat
-Nem laggolsz
-Nem goldért vásárolsz
-Elsõre furcsa lesz,hogy a kabát ami rajtad van, nem epic.
-A mountodat lecseréled BKV-ra,autóra biciklíre,de vigyázz nem idézned kell.
-Használnod SAJÁT lábaid.Autorun-t felejsd el.
-Sokkal több képességed lesz ami nem szintõl lesz függõ.
Config - Raidmax Sagitta | GB P35-DS3 | 2GB Kingston DDR2 800Mhz | C2D E6550 | Gainward GTX275 896MB
Ráadásul ic-vel ugyanezt a kapus f*szságot el fogják játszani, ami megintcsak kib*szott idegesítõ lesz(és szar instákon kívül megint semmi új nem lesz a játékban...).
Nagyon unalmas kezd már lenni ez a kieg...
Gondolom ez a fight most a raid tartalom az arathoron egy guild ölte hardban.Odáig megmarad a 49-50 try lehetõség azon meg kellemesen elvagyun vagy két napot.Egy nap alatt megvan ulduar+voa egy nap a sima toc meg a hard a két csajig és az öreg gyík a maradék három nap meg lehet jól wipolni p3 ban.