World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gearral,epik, arany szinû cuccok, csapis leather? (az mi?) Szeptember óta nem használom akkor irjon vagy msnen... (mikor?)4500g körüli pénz ( :ASD) kodokat (mount) vagy kódokat ? BTW : nyelvtan 1 , és tanulj meg fogalmazni, utána nézz vissza, üdv.
Get a life!
Nem biztos hogy a sámán trainer adja a küldetést,sõt...szerintem elküldött valahova akivel beszéltél aztán abandomoltad a qkat és ezért nem a trainertõl kell kérned a qt hanem attól a másik embertõl.
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne hogy a sámánommal véletlenül feladtam 2 totemes küldetést és ezek után a trainer már nem is adja ezeket a küldetéseket:S ha van erre vmi megoldás hogy megkapja ezeket a küldiket akkor léccives írjátok le. köszönöm
Egy olyan gondom lenne hogy a sámánommal véletlenül feladtam 2 totemes küldetést és ezek után a trainer már nem is adja ezeket a küldetéseket:S ha van erre vmi megoldás hogy megkapja ezeket a küldiket akkor léccives írjátok le. köszönöm
kicsit bõvebben légyszi
Tudom én, hogy nem sok idõ ez lenne a 4. 80-as karim csak már gusztusom nincs hozzá, de felhúzatom magam instákban 58-ig utána már nem gáz a q-zás csak Azeroth-ot utálom 😊
Egyet értek az alattam szólóval. Heirloomokkal meg pár 80as haverral 1 hónap sincs az a 80.
felhuzni eggyet ha nagyon nonskilles vagy max 1hónap kevés idõ ráforditással, felgearelni meg egy hét 😊 azért veszel egy accot max 20-30ért hogy 1-2héten belül visszalopják, mi értelme van? ikább huzz fel eggyet a saját accodon és azt tudod hogy a büdõs életbe nemfogják "vissza" lopni. de ez az én véleményem.
Get a life!
Szevasztok!
Az a kérdésem lenne, hogy szerintetek mennyibe kerülhet egy mezei 80-as orc warri(mind1 male/female) mondjuk egy deadly g. cuccban. Mert szeretnék egyet venni. Félreértés ne essék van már egy accom, de se kedvem se idõm felhúzni egy warriort is 80-ra és fel pvp gearelni. Szóval tudom ennek itt nagyon helye nincs de vennék egyet, ha valaki tud ilyet vagy magyar account kereskedõ oldalt örömmel fogadnám 😊 Sok pénzem nincs rá nem egy mimiron fej mountos Astral Walker-es orc warri kell csak legyen 80-as és deadly cucc.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Az a kérdésem lenne, hogy szerintetek mennyibe kerülhet egy mezei 80-as orc warri(mind1 male/female) mondjuk egy deadly g. cuccban. Mert szeretnék egyet venni. Félreértés ne essék van már egy accom, de se kedvem se idõm felhúzni egy warriort is 80-ra és fel pvp gearelni. Szóval tudom ennek itt nagyon helye nincs de vennék egyet, ha valaki tud ilyet vagy magyar account kereskedõ oldalt örömmel fogadnám 😊 Sok pénzem nincs rá nem egy mimiron fej mountos Astral Walker-es orc warri kell csak legyen 80-as és deadly cucc.
Elõre is köszönöm a válaszokat!
<#levele>#levele><#falbav>#falbav><#fejvakaras>#fejvakaras>
Get a life!
Kerj egyet a mikulastol.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
honnan took leszedni hozzá magyarosíttást?
Igen. Akármennyi accot társíthatsz a bnetes accodhoz. Mindegyikkel belogolhatsz egyidõben.
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
Rendben köszi,mert 3 éves az acc és azt írja hogy addig nem tudok vele játszani amíg nem nézem meg mit küldtek nekem e-mailbe:S Suspended az acc.
Illetve van egy 3 éves accom aminek nem tudom az e-mail címet,ha azt hozzáadom a battle.net accomhoz megváltozik az acc e-mail címe a battle.netes e-mailemre?
Valaki írna pár szót arról hogy a 3.1.3hoz képest milyen lett a DK?PvP érdekelne leginkább mivel egészen ulduarig PvEztem csak és ulduar után már nem töltöttem fel az accom.
Mûködött, kösz szépen <#alien2>#alien2>
Ha csak simán beírod alá h /cast Polymorph akkor nem mûködik mindenképpen a targetedre nyomja?Mert elvileg akkor az elsõt végre tudja hajtani elõször ha van ott valaki,ha nincs akkor meg nem tudja csak a másikat.Vagy nemtom.
Help pl0x.
Van egy mouseoveres polymorph makróm, amit úgy kéne átirni, hogy ha a kurzorom "alatt" nincs senki, akkor a targetemet birkézze.
Az alap mouseoveres így néz ki:
#showtooltip Polymorph
/cast Polymorph
Elõre is kösz.
Van egy mouseoveres polymorph makróm, amit úgy kéne átirni, hogy ha a kurzorom "alatt" nincs senki, akkor a targetemet birkézze.
Az alap mouseoveres így néz ki:
#showtooltip Polymorph
/cast
Elõre is kösz.
"Illetve ha szeretnél benne majd esetenként ingame hangokat (pl mint gforce-nal), akkor lehet jöbb kikapcsolnod az audio rögzitést export közben." - errõl lemaradt, hogy : 'és utána külön vedd fel a szükséges hangokat és pakold be az editorba a megfelelõ képkockákhoz" pepecs meló, de ha maximilista az ember..😄
Hat pedig ha jo minosegu videot akarsz csinalni és normalis munkat, akkor alap, hogy tömöritetlen formatumba exportálod, majd összerakod az egeszet egy editorban, pl vegas, effektezed, le rendereled egy nagy tömöritetlennek és a végén egy coderrel tömörited megfelelõ minõségre/méretre az alapján, hogy hova szánod.
Nemtudom milyen masfel 2 oras videot szeretnél csinalni. Én régen elég sok videót csinaltam, fragmoviekat quakeben pl, meg minden egyebet. Az atlag nézõ kb 15-20 percet képes valós érdeklõdéssel figyelni, utána erõsen csökken a figyelem az átlagnál, még akkoris ha egyébként tetszik neki a videó. Ha egy ilyen "tales of the past" szeru hosszu cuccot akarsz csinalni, akkor megértem a gondod. A youtube-on pl nemtudom milyen felbontásba rakják a filmeket, mivel maga a youtube is alakit sokszor a vegsõ eredményeden. Ha ilyen komoly projecten töröd a fejed, inkább a WCM-et vedd alapul. Igazábol 800x600 nal magasabb felbontást nemis feltétlen fontos csinálni, ha emelett jó a frame rate es van rajta egy kis utómunka, szép lesz az akkoris, bár 1024-et is lehet még, de szerintem azt az ilyen 4 eves config gépre ha letöltik a videót, már lehet akadni fog náluk. Mondjuk spec nekemis kb 4 eves a config, az 1024 es videokat még kijátsza a gép, szal talan 1024 a legoptimálisabb. (pl gforce 3 wcm)
Ezzel lenyegeben arra akartam kilyukadni, hogy a ha a végsõ video felbontásod kisebb lesz, mint az amiben eredetileg exportalsz (azaz a jatek felbontása + az export resolution), akkor nyugodtan exportálhatod (pl frapsolhatod) már olyan felbontáson a tömöritetetlen anyagot, amilyenre szánod a végén, igy egy csomo helyet sporolsz meg. Illetve ha szeretnél benne majd esetenként ingame hangokat (pl mint gforce-nal), akkor lehet jöbb kikapcsolnod az audio rögzitést export közben.
Amennyiben pedig ugy értetted, a másfél órás anyagot, hogy pl felveszel másfél órányi arenazast, és összedobsz belole egy 20 perces pvp moviet. Akkor értelem szerûen ahogy telik a vinyo, kilepsz, behivod a klipeket editorba és törlöd a szemetet, hogy legyen hely ujabb "movieba" valo klipeknek, majd a végén a csak jókból összedobsz valamit.
GL,
sry az offtopicer.
Nemtudom milyen masfel 2 oras videot szeretnél csinalni. Én régen elég sok videót csinaltam, fragmoviekat quakeben pl, meg minden egyebet. Az atlag nézõ kb 15-20 percet képes valós érdeklõdéssel figyelni, utána erõsen csökken a figyelem az átlagnál, még akkoris ha egyébként tetszik neki a videó. Ha egy ilyen "tales of the past" szeru hosszu cuccot akarsz csinalni, akkor megértem a gondod. A youtube-on pl nemtudom milyen felbontásba rakják a filmeket, mivel maga a youtube is alakit sokszor a vegsõ eredményeden. Ha ilyen komoly projecten töröd a fejed, inkább a WCM-et vedd alapul. Igazábol 800x600 nal magasabb felbontást nemis feltétlen fontos csinálni, ha emelett jó a frame rate es van rajta egy kis utómunka, szép lesz az akkoris, bár 1024-et is lehet még, de szerintem azt az ilyen 4 eves config gépre ha letöltik a videót, már lehet akadni fog náluk. Mondjuk spec nekemis kb 4 eves a config, az 1024 es videokat még kijátsza a gép, szal talan 1024 a legoptimálisabb. (pl gforce 3 wcm)
Ezzel lenyegeben arra akartam kilyukadni, hogy a ha a végsõ video felbontásod kisebb lesz, mint az amiben eredetileg exportalsz (azaz a jatek felbontása + az export resolution), akkor nyugodtan exportálhatod (pl frapsolhatod) már olyan felbontáson a tömöritetetlen anyagot, amilyenre szánod a végén, igy egy csomo helyet sporolsz meg. Illetve ha szeretnél benne majd esetenként ingame hangokat (pl mint gforce-nal), akkor lehet jöbb kikapcsolnod az audio rögzitést export közben.
Amennyiben pedig ugy értetted, a másfél órás anyagot, hogy pl felveszel másfél órányi arenazast, és összedobsz belole egy 20 perces pvp moviet. Akkor értelem szerûen ahogy telik a vinyo, kilepsz, behivod a klipeket editorba és törlöd a szemetet, hogy legyen hely ujabb "movieba" valo klipeknek, majd a végén a csak jókból összedobsz valamit.
GL,
sry az offtopicer.
A NASAnak simán van ilyen konfigja. Amúgy az Xfire is egész jól vesz fel és utána tud is tömöríteni saját magának.
Nincs olyan, ami rögtön tömörít, még talán átméretezés sem, mert ha megy a game + átméretez + tömörít, akkor megnézem azt a configot ami ezt így realtime elviszi.
ಥ_ಥ
Igen, ha felvettem...
De addig is honnan szerezzek fél terrányi helyet, a 2 órás anyag felvételére...
De addig is honnan szerezzek fél terrányi helyet, a 2 órás anyag felvételére...
Látom nem értitek, kerestem googlen, wowos fun oldalakon is, de mindenhol csak gayik voltak. Pl. ez a Fraps, több gigabájtos anyagot csinál...
Mert kb 1-2órás anyagom lenne, amit felszeretnék venni. A youtubes minõséget pedig úgy értettem, hogy kb akkora felbontásban, olyan mérettel(tárhely)vegye fel amit készítek.
Gondolok, olyanra, amivel Ensidia veszi fel a videóit...
Mert kb 1-2órás anyagom lenne, amit felszeretnék venni. A youtubes minõséget pedig úgy értettem, hogy kb akkora felbontásban, olyan mérettel(tárhely)vegye fel amit készítek.
Gondolok, olyanra, amivel Ensidia veszi fel a videóit...
Fraps, Game recorder, meg amit akarsz.
ಥ_ಥ
Sziasztok, nem tudjátok milyen programmal egyszerû felvenni wowból videót, elég lenne youtubos HD mértû felbontással.
Ha esetleg valaki tudna, help
Ha esetleg valaki tudna, help
Epres pálinkát, hatalmas 😉
Get a life!
Hiba a faqban:
"raid - Több party egymásba olvadása valamilyen nagyobb cél elérése érdekében. Figyelem, a küldetések nagy részét nem lehet megcsinálni ha raidben vagy! /r paranccsal írhatsz a raid tagjainak."
A /r az csak az utoljára neked whisperelt emberkének ír vissza.<#idiota>#idiota>
"raid - Több party egymásba olvadása valamilyen nagyobb cél elérése érdekében. Figyelem, a küldetések nagy részét nem lehet megcsinálni ha raidben vagy! /r paranccsal írhatsz a raid tagjainak."
A /r az csak az utoljára neked whisperelt emberkének ír vissza.<#idiota>#idiota>
Ok thx. Még sok embernek jól jöhet.
Ez hatalmas eccsém! Végig nagybetûzöd, aztán beszólsz magadnak, és a végén kiderül, hogy összekeverted az armsot meg a furry-t. Mit ittál, és miért nem folytattad, hogy fél óra alatt ne józanodj ki? 😊
ಥ_ಥ
Hat level 62-n nemsok valasztasi lehetõséged van tekintettel arra, hogy 60 levelnyi talent pont elmegy ahhoz, hogy titangrip-ed lehessen. Igy jut kemeny 2 pontod armsra, ami valszeg improved heroic strikera megy kezdesnek..
arms helyett fury-t akartam irni 😄
Get a life!
caps
Get a life!
VALAKI ADJON NEKEM EGY ARMS WARRI FEJLÕDÉSI TALENTET LÉGYSZIVES. MINDEN HERIRLOOMOS ITEM MEGVAN 62LVL, FEJLÕDNI KELL !
Get a life!
Csak gondoltam hátha ki lehet még csikarni azt a 10napot is valahogy. 😄 De akkor nem, ez van. 😄
a wotlk trial sajna nem adódik hozzá az elõfizetett napokhoz, hanem ahogy mondod, 10 napra "felkonvertálódik". Így tehát jobban jársz az elsõ megoldással, igaz a wotlk trialt nem is kell igényelned, ha megvan már a dobozos játék.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Mind2õ jó szerver, bs-en a horda a jobb, ragnán emg az alli 😊
Get a life!
Jah és még 1 kérdés, melyik a jobb szerver a Ragnaros vagy a Bloodscalp, ha van egyáltalán bármi különbség.