World of Warcraft
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor nekem tulajdonképpen teljesen felesleges azt megvennem.
Attól félek hogy megveszem játszok vele 1 hónapig és nem lesz pénzem kártyára.
BattleTag: kabel15#2672
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
Nagyon gondolkodok hogy elkezdem a játékot.
De lenne 1 kérdésem. Kinéztem magamnak a Battlechest et.
Ez pontosan milyen extrákat tartalmaz? Térkép ,leírás?
BattleTag: kabel15#2672
Get a life!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Jól el van baszva az, aki rázoomol egy ilyen figurára, mer szexi... <#wow3>#wow3>
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
ಥ_ಥ
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
ha az se használ, akkor meg szimplán el kell könyvelni emberi hülyeségként, legyinteni rá, aztjóvan 😊
There is no peace. There is only WAR!
\"Pale angel go away Come again some other day The devil has my ear today I\'ll never hear a word you say\"
Tanácsot szeretnék kérni utánna rögtön vegyem meg a WotLK-t vagy inkabb elöbb outlanden nyomuljak ?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Ma telepitettem fel a jatekot win7-re.
A Blizzard Patcher be is fejezte a letoltest-frissitest.
Es indulasnal eyt ay uyenetet kapom > "Enable to validate game version. This may be caused by file corruption or the interference of another program. Please visit
Mi lehet a gond?
de azóta eltelt 2 kieg
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Amúgy utána fel is tudod fejleszteni, amikor megvan az egész szet. Ez egy picit idõrabló és jelenleg bõven nem éri meg, ha megvan az elsõ kiegészítõje a wownak, de ha nincs meg és találsz társakat akkor jó szórakozás.
"sajna oda már nem megy senki" - mindenki, akinek 80as karija van, az a HC-kat nyomja ezerrel, aki pedig altot szintez, vagy új karit indít, az lemegy az adott instába 1-2x, kiesik neki a kívánt cucc, ami a fejlõdéséhez kell, és megy tovább fejlõdni, hogy minél hamarabb elérje a 80at, hogy nyomhassa a HCkat
Tehát vagy haverral mész le, poénból, vagy pedig hagyod a francba a szetteket, és majd visszamész õket farmolni 80on, újfent poénból, hogy meglegyenek. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
"+ outlanden az elsõ zöldre lecseréled" ---> és ezt
nem nagyon értem, légyszi fejtsd ki bõvebben! Amúgy elkeserít amit írsz. Lehet hogy lehívom az egyik guild-tagot (LVL80-as), hátha végigvisz 30x <#nyes>#nyes>. Amúgy ha nem lehet ezt a szettet összeszedni LVL5x-en (én jelenleg 58-as vagyok), akkor mi értelme az egésznek? LVL70-80-on kutyának nem kell. Továbbá milyen szettre van nagyobb esélyem most, ami a szintemhez van igazítva?
A Shadowcraft rogue 8 darabos szettbõl megvan egyelõre 3 darab, ezeket mind AH-ban vásároltam. Sokszor kerestem már egyéb darabokat is AH-ban, mígnem 15 perce rájöttem, hogy azért nem árul senki ilyet, mert az összes többi (5) darabja "binds when picked up"-os. Na most, megnéztem, a többi ruhadarabot egy-egy boss dobja Scholomance-ban, Stratholme-ban és Blackrock Spire-ben.
Mivel az összes "drop" 6-8% körüli, ahhoz hogy az összeset megszerezzem, tehát a teljes szettet, kb. 10-15x kellene lemennem a fenti három instában, feltételezve hogy ha needel-em, én is kapom meg a cuccokat, ami ugye nem is biztos (pláne ha más is "need"-eli).
A kérdés pedig: van-e valami optimális módszer a szett összeszedéséhez, vagy bizony 50-60x instáznom kell vagy akár mégtöbbször, vagyis szinte képtelenség ezeket megszerezni? Gondolom úgy nem fog velem senki lejönni az instákba, ha hozzáteszem: "ezek nekem kellenek, ezekért megyek, ti passzoljatok".
Elõre is köszi!
ಥ_ಥ
15 percet ugráltunk elötte mire beengedett majd szép lagg a szerver realmon 70ms-el... persze ez mind az elsõ nap hatása.
ami nagyon tetszett hogy mire elérsz az elsõ bosshoz (ami nincs túl messze) felyenként az emberek lenyomnak olyan 7-8milka dmgt 😄
6milka HPs trashek, egymáson vagy 8.. imbah
Get a life!
No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.
A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!
Kérek egy hosszabb vélemény, hogy tudjam mirõl maradtam le<#nezze>#nezze><#nevetes1>#nevetes1>
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178