World of Warcraft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy idõre lebannolták, de aztán valahogy sikerült "bebizonyítania hogy még is ott él" 😊Szóval happy end lett a vége

Zsoltika 007
Én átírtam de eur maradt. Inkább vissza írtam gyorsan a magyarra.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Dizson
És mi lett végül?

Amúgy ha battle.net-es accban átírom a contact címet valami angol címre, akkor egybõl fontban számláznak?

Akkor legyél angol, vállalva a kockázatot hogy esetleg balhéznak miatta, ami nem valószínû de ismerõsömmel szívóztak.

Dizson
Hali! Na visszakaptam az accountomat. 😊 Azt írták hogy csináljak egy battle.net accountot és egyesítsem a wow accommal. Ezt mindjárt meg is csinálom de elõtte lenne egy kérdésem. Itt milyen címet érdemes megadni magyarország vagy vmi. angol címet? Csak azért kérdezem mert úgy akarom megoldani hogy minél olcsóbb legyen a bank kártyás feltöltés.

múltkor nálam is kicsapták a biztosítékot

[HUN]Crassus
* faszkalap-ot írtak nem fasszopót squzi....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
az egyik srác megjegyezte mennyire béna volt és,hogy az alap wowos videó mennyire jobb volt mikor a törpe hunter medve rachargeol a taurenre meg stb. stb. arra írtam,hogy iagazd van és szerintem is egy összecsapott trehány munka és semmi nagyszabású sincsen benne....erre kaptam egy "TURD" moderálást......
amikor pedig megkérdeztem miért kéne tetszenie ha nem tezsik akkor jött a "húzz innen a picsába fasszopó" nos GRATULÁLOK az összes nyomoréknak aki ott moderál.....
nagyképû bunkó az összes.....

ennyi a story

Jók ezek az új insták, csak kár hogy a 3 instában több a trash mint az összes wotlk hcban együtt...<#bdead>

Lacee
a hozzászólások 80%-a negatív volt, szóval azért az túlzás, hogy gondolat- és véleményterror lenne FS-on 😊

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Te voltál az, akinek hozzászólása helyett most az áll :
"*bocs, de van egy pont, ahol az ordító, fájdalmas hülyeséget már nem menti az hogy a vélemény szubjektív*" ?
Mit is írtál pontosan? <#idiota><#idiota>

Zsoltika 007
Eddig mac-en néztem ott ment minden tökéletesen. Meg is sasoltam az új frostos emblemekbõl miket lehet kiszedni. Fincsi 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

antgecc
Ez nem warez topic! Nem üti ki a szemed a banner-ban látható szöveg? Mekkora betûvel kéne kiírni? <#falbav>

No matter where we go or how old we grow, our bodies are the temples hosting our minds and souls. That\'s why we have to take care of our \'temples\', in order to keep our minds and souls healthy.

helló

felment az új peccs gond nélkül, azt írta sikeres, de azóta nem indul el a játék, nem jön be még a login ablak sem, olyan mintha el se indítottam volna

találkozott vaklaki hasonlóval?
deestroy
hali... mióta átállt a szeróm a 3.2.2 patchre, ha laptoppal tolom nincs talaj... épphogy láttszik valami a lábam alatt... nagyon rossz. egyszínü, nemlátom a dombokat szakadékokat. nemtudja valaki mivel lehet ezt a hibát kiküszöbölni??

[HUN]Crassus
regeltem újfennt FS-re,mert van egy-két érdekes cikk és emberke akivel lehet beszélni /annó régebben kibasztak,mert nem lehetett az embernek ellenkezõ véleménye csak olyan ami egyezik az FS guildével is/
na most beírtam,hogy az új 3.3-as peccs videó szerintem egy összecsapott hanyag munka erre kimoderálják......
agyam eldobom azokon az embereken.....

PiszkosFred
Nem lesz, lefujtak az egeszet, hogger timed runok lesznek egy hetig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Nah vajon lesz e peccs 😊

Get a life!

Ebben az esetben rosszul tetted fel a kérdést. A pontos kérdés, gondolom az lenne, hogy miért nem kaptál emilt😊
Zsoltika 007
"de ebben nem vagyok biztos ezért kérdeztem."
Miben kéne biztos lenned? Saját magaddal vitatkozol. Leírod hogy hozza a ups meg hogy magyarok rendszeresen rendelnek meg hogy te tudsz mindent. Akkor meg miben nem vagy biztos? Hogy Feri vagy Laci csönget majd be vele?

Hogy ha valódi adatokat és helyesen adtál meg az account infonál akkor valószinû, hogy kihozzák.

Forolto
Figyu építõ jellegû kritikát elfogadok.Ha nem tudod inkább ne is válaszolj rá.Ezer éve rendelnek onnan magyarok.Tudom.Amit láttam,hogy UPS szállítja ki,mail címre írva mikor,de ebben nem vagyok biztos ezért kérdeztem.

Zsoltika 007
Amúgy ha a pénzt levették akkor ki küldik futárral vagy postával. Ha esetleg Mo-ra mégsem szállítanának, akkor pedig vissza fizetik.

Zsoltika 007
Ezt a vásárlás elõtt kellett volna átgondolni és nem utánna...

Forolto
Skacok,rendeltem a blizzard store-ból és nem tudom hogyan fogom a cuccot megkapni.Eddig egy mailt nem kaptam.A pénzt levonták.
Ki fogja a címemre kiszállítani?

picket
A trükk az, hogy az e-mail (mint informatikai õskövület) egy elég buta állatfaj. A téged azonosító adatokat nem a szerver adja hozzá, hanem a levelezõprogram, olyat meg bárki írhat. Tehát hogy honnan jött a levél, az nem jelent semmit, hiszen azt a feladó töltötte ki (helyetted megteszi ezt a levelezõ programod, vagy a frímél). Plusz trükk, hogy nem biztos, hogy te akarod fogadni a válaszokat, ezért vagy egy "reply to" mezõ is, aminek ráadásul szolgaian engedelmeskednek is a levelezõprogramok, és beillesztik címzettnek, amikor megnyomod a válasz gombot.

Tehát Greathaka János megadhatja a "from" mezõnek a [email protected], a "reply to" mezõnek a wowaccountadmin@b1izzard.com-ot, és várhatja az idiótákat, akik megosztják vele az adataikat.

Egyébként teljesen igaza van az elõttem szólónak: a jelszavadat sosem kérhetik. Minden mást, miattam lányoktól mellbõséget, fiúktól cipõméretet, de jelszót még ha kéri sem kell (szabad) megadnod.

&#3237;_&#3237;

Erre emlékeztem én is. Meg az is fura volt, hogy az amcsi iroda van odaírva nem az európai kirendeltség.

Idézem in-game tippekbõl: Blizzar employee will never ask for your account name and password. Ha mégis akkor az nem blizzard. A többi kért adat, stb csak maszlag 😊

Én múltkor ezt kaptam errõl a címrõl: [email protected]

Greetings!
It has come to our attention that you are trying to sell/trade your personal World of Warcraft account(s).
As you may or may not be aware of, this conflicts with the EULA and Terms of Agreement.
If this proves to be true, your account can and will be disabled. It will be ongoing for further investigation by Blizzard Entertainment's employees.
If you wish to not get your account suspended you should immediately verify your account ownership. If the information is deemed accurate, the investigation will be dropped.
This action is taken because we at Blizzard Entertainment take these sales quite seriously. We need to confirm you are the original owner of the account.
This is easiest done by confirming your personal information along with concealed information about your account.
You can confirm that you are the original owner of the account by replying to this email with:

Use the following template below to verify your account and information via email.
* First and Surname
* Date of birth
* Address
* Zip code
* Phone number
* Country
* Account e-mail
* Account name
* Account password
* Secret Question and Answer
-Or-
WoW CD-Key
Show * Please enter the correct information
If you ignore this mail your account can and will be closed permanently. Once we verify your account, we will reply to your e-mail informing you that we have dropped the investigation.
We ask you to NOT change password until the investigation is fully completed.
Blizzard Entertainment Inc
Account Administration Team
P.O. Box 18979, Irvine, CA 92623
Regards,
Account Administration Team
Blizzard Entertainment

Ugye ez is kamu? 😄 (nem mintha küldtem volna nekik bármit is)

nagy1miklos
Így már értem akkor a dolgot csak megzavart a küldetésleírás wowheaden: http://www.wowhead.com/?quest=9675
Hiába no, egy darabig a kovakövet is kerestem a tábortûzhöz de majd belejövök.

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Lacee
nem kapsz ilyesmi spellt, csak a "tame beast"-et, amivel be tudod fogni a kívánt állatot. 3.1 vagy 3.2 óta nem kell tanítani a peteket (sem "kézzel", sem pet trainerrel), hanem van saját talentfájuk, amivel hozzájuthatnak egy-két plusz képességhez.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

picket
Amatõrök, simán lehetne blizzes címrõl is feladni.

&#3237;_&#3237;

nagy1miklos
Valamit nem értek, megcsináltam a lvl 10-es hunter küldisort és egy spell kimaradt a rewardlistából. Nevezetesen nem kaptam meg a 'Training Lesson"-t. Úgy tudtam ez kellene ahoz hogy eltanulhassam a nekem tetszõ skpelleket a petemtõl illetve hogy újat taníthassak neki. Valamit én tudok rosszul?

A Hatalmam a Tudatomban rejlik! A Tudatom a Hatalmam! A Tudatom szabadon szárnyal,A Hatalmam is szabadon szárnyal!

Syron
mondjuk jó már chrome meg se nyitja 😄 rögtön írja h adathalász oldal 😊

ráadásul ha rákattint valaki a linkre még az oldal is olyan mint a Blizzard oldala. Tuti hamar lekapcsolják ezeket.

Syron
az a baj h ennek sokan be is dõlnek

Sziasztok!
A következõ e-mail-t kaptam:
Greetings!
This is an automated notification, regarding World of Warcraft password the recent change
made to your World of Warcraft account. Your password has recently been modified through the Password Recovery website.
For your account security we recommend you Login verify your account:
http://www.0597hao.com/worldofwarcraft/
If you are unable to successfully verify your account .
using the automated system, please contact Billing & Account Services at 1-800-59-BLIZZARD (1-800-592-5499) Mon-Fri, 8am-8pm Pacific Time or at [email protected]. Account security is solely the responsibility of the accountholder. Please be advised that in the event of a compromised account, Blizzard representatives typically must lock the account. In these cases the Account Administration team will require faxed receipt of ID materials before releasing the account for play.
Regards,
The World of Warcraft Support Team
Blizzard Entertainment

Ha valaki kap ilyesmit remélem nem írja be a kódját soha. Azért komoly hogy mikkel próbálkoznak. Mondjuk a feladó gmail-es cím, de akkor is, ha valaki nem figyel ugrott az account-ja.

capaszabi
Fasza lett 😄

Macis logómmal mivanmááár?

capaszabi
gondolom Draenei férfi a pala... azért merülnek fel ezek a kérdések még lvl70-en :S

nagy1miklos
Na még egyszer, elsõre nem sikerülhet minden <#worship>

nagy1miklos
Itt a mikulás!

http://www.sg.hu/galeria/1150808182/11508081821260182470.jpg

Mondom ahol van lock fevétel 😛

Get a life!

[HUN]Crassus
DPS-bõl dunát lehet rekeszteni.....unalmas

Jó gear, sztem akármelyik guildba megfelelsz ahol van lock felvétel, mást nem tudok mondani 😛

Get a life!

Sziasztok

Realm váltáson gondolkozok és érdekelne hogy hol látnának szívesen.

armory link: http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Ameona

pm a további infokért

Gigabyte GA-EP35-DS3|Intel Core2Duo E8400 3Ghz|2x1GB Kingmax 800Mhz RAM, Sapphere Ati Radeon HD4850 512MB | 320GB Samsung HDD

nagy1miklos
No akkor Arathor-on megtaláltok Xynoran néven.

Zsoltika 007
Bloodscalp/Ragnaros

Bloodscalp, Ragnaros, Arathor, Twisting Netheren is vannak

nagy1miklos
Érdekelne hogy most én találomra felmentem a Chamber of aspect szerverre de eddig egyetlen magyar játékossal találkoztam, kérdésem az hol játszanak a többiek?